HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ha nem láthatjuk, betippeljük - Tippjáték #2 eredményhirdetés

2009.08.03. 22:14 végh hanta

Még nincs egy hete, hogy örömtáncot lejtettem az Excel előtt és kulimunkával editáltam meg az 51 tippelőt. Erre most újrabb rekord, a szám pedig: 57! Valami lehet a levegőben, hogy ennyien érzitek magatokénak a magyarfocit. Sőt, ez volt az a hétvége, ami még Szily Lászlót is megihlette, bemutatva magát - az emtékást .

Tippjátékos eredményhiredetés következik. Előzetesen annyit, hogy a múlt heti negatív átlagot (6,1 pont/fő) most alaposan felülmúltuk (13,74), és kristu első körös pontszáma most még ahhoz is kevés lenne, hogy az első hatba bekerüljön! Ennyire egyértelmű lett volna? És ha igen, akkor végh hanta miért csak 9 pontot szedett össze?

A forduló legjobbja ezúttal a tavaszi vitatott válogatottas kört is behúzó kétballáb lett. 25 pontja igencsak rekordszagú, de ennek nem néztem utána, ellenben ezt a győzelmét még akkor is benntartjuk az adatbázisban, ha véletlen kiderülne a Paks-Nyíregyházáról, hogy hiretelenjében mindkét sort honosították afrikai országok és Zimbabwe-Mali néven kontinentális selejtezőnek számolták el. Második Doc Holliday (24), harmadik JESTER (20).

Az összetettben (valahogy próbáltam két kör után neki értelmet adni, de nem ment) kristu vezet, szorosan mögötte kétballáb és JESTER. Érdekesség, hogy Doc Holliday csak egy fordulóban tippelt, mégis tizenegyedik. A szerkesztőség becsületét Black Lotus hivatott megmenteni 13. helyével, végh hanta akkora futballdoktor, hogy harmincöt.

EXCEL!

Kommentek.

Ezt szeretem a legjobban. Az van ugyanis, hogy a blog.hu felülete, ha kiposztolsz egy cikket, akkor az arra érkezett kommenteket elküldi emailben. A másik az van az lenne, hogy ezek a levelek megjönnek a mobilomra is. Bevallom hatalmasakat szoktam röhögni tömegközlekedés közben egy-egy kretén indokláson. Sőt! ez egy olyan forduló volt, hogy a hármas villamossal is megtehettem volna néhány pesti félkört, annyi jó komment érkezett. (Ömlengős nyalizás a kedves tippjátékosoknak vége.)

Az adja magát témakörben múlt héten Ac(z)élos rajtot vettünk, így a Pápa kétértelműségére játszókat össze sem számoltam.

Bronzosunk a magyar futball vas(i)törvényét kikönyvtárazó housemd lett, aki vagy nagyon tudja a történelmet, vagy tősgyökeres zeteszurker. 

Kaposvár-Haladás 1-0; lapozgattam az évkönyveket, hogy a hali mikor töltött zsinórban három szezont az NB1-ben, nem nagyon találtam ilyen bejegyzést. csertői, október közepén, közös megegyezéssel.

Az ezüstöt régi játékosunk Futó Lada érdemelte ki, és el kell mondjam, hogy ha nincs a győztes hatalmas gyurtai hajrája, akkor Lada most ünnepelhetne. A Vasas kapcsán sikerült valamit visszacsempésznie a harmincas évek pesti humorából, bizonyítva, hogy Salamon Béla nem veszett el a futballunk számára. 

Kálmán bácsi múlt szombaton felhívta a fiát:
- milyen volt tegnap a meccs Gézu?
- Egész jó meccs volt. Képzeld 5-öst kaptunk.
- Ez igen. A Nemzeti Sporttól?
- Nem. A Nyíregyházától.

Heti aranyérmesünk JESTER lett, aki úgy érezte igazat fog mondatni a kispadokon 90 percen át a meccsvégi nyilatkozatukon gondolkodó szakembereinkkel. Szerzeménye olyan jól sikerült, hogy azóta minden reggel egy Szentes Lázár és Mészöly Géza által pajzsra emelt Mezey Györgyöt ábrázoló képet tartalmazó házioltárhoz fordulok fohászkodva, hogy Sanyika duplázzon a svédek ellen szeptemberben. (Itt csak a Mészöly-Pintér felelgetést idézem, a többi viszont ajánlott olvasmány mindenkinek. A kommentre mutató linket elrejtettem a szövegben.)

Vasas - Győr 1-3
Mészöly Géza: Ezzel a kerettel mit akartok? Még Mourinho sem maradna benn…Én is csak azért vagyok még itt mert zátonyra futott a nyári győri tárgyalásom.

Pintér Attila: Most valami okosat kéne mondanom de ehelyett csak annyit: b****a meg magát a sok t*tves k*cs*g aki annak idején kifúrt a Fradiból, megint bizonyítom edző nagyságom, a b*dös p*cs*ba is! Egyébként meg csak azért vagyok itt, mert zátonyra futott a Géza nyári győri tárgyalása.

További kellemes perceket okozott még:

  • Stefan Derrick, aki tudatalattija mélyéről előkapta Salagean és Gheorghe Pena nevét. Ha én lennék Harry Klein, egész biztos szólnék az örs pszichológusának.
  • Mérgező Hulladék, hatalmas éleslátással észrevette, hogy lehet már tippelni a Fradira, és az még meccset is játszik.
  • fulmerz, kérdésére válaszolva: még van! (Nem voltam internetközelben 1 napig. Létezik még a Diósgyőr?)
  • bmiky31 kijelentése, miszerint a Fradi "visszatért az Édenbe" mit akar jelenteni?
  • valamint Futó Lada egy elejtett félmondata: A két csapat legnagyobb közös többszöröse a Fener. (Az MTK-Honvéd kapcsán.)

Jövő héten folytatjuk, a cél, hogy év végére elérjük a 100 tippelőt! Mindenki hozzon magával még egy kommentet!

(És természetesen várjuk kétballáb következő körös tippjeit a meghirdető posztba csütörtök kora délutánig. A cím a szokott: verebesmagus gmail)

3 komment

Címkék: tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr961285961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2009.08.03. 22:55:43

Kösz az elismerést, Hanta. nem vagyok zetés, még kedvelem is szegény halit, csakhát nagyon ismerős má' ez a történet.. mindegy, nagy lesz a verseny odalent.

Mérgező Hulladék 2009.08.04. 08:47:56

Basszus, eddig tényleg nem tűnt fel, hogy már az első körben is lehetett Fradi-meccsre tippelni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.04. 10:08:07

én meg lemaradtam erről a hétről, mint koplárovicsról blanc. nagyobb lett volna a rekord, kisebb az átlag.

JESTERnek pedig mindent köszönök! :)
süti beállítások módosítása