HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Szöllősi György (megérdemelt) pofonvágása

2009.10.01. 15:00 végh hanta

Egy UEFA kellett hozzá, hogy valaki ki merje mondani: nem vagyunk elégedettek Szöllősi György munkájával. Bravó! Ha Platini csak annyit ért el, hogy újra van sansza kelet-európai kiscsapatnak BL-főtáblára jutni, és Szöllősi György arca visszaszorul, akkor sebtiben tisztikeresztet és mellékalak-szobrot neki a Hősök terére!

A történet lényege (a DVSC honlapján megjelent hírt Frigo volt szíves beküldeni címünkre), hogy a Bajnokok Ligája sorozat résztvevőivel szemben az UEFA bizonyos minőségi követelményeket támaszt. A Loki számára megküldött testes dokumentum egyik alpontja szerint, a résztvevő kluboknak dedikált sajtóst kell fenntartaniuk, akinek feladatai közé tartozik az egyesület és a nemzetközi szövetség közötti kommunikáció biztosítása, valamint sok egyéb dolog, amire egész biztos nincs rálátásunk. A debreceniek jó érzékkel Szöllősi kollegát kérték fel erre a bizalmi pozícióra a Levszki elleni meccs előtt.

Ezután jött a fekete leves, avagy minden magyar sportújságot olvasó honpolgár álma: az UEFA szólt, hogy köszönik szépen, de Szöllősi Györgyből ők többet nem kérnek. Pedig egész biztos nem olvasták egyetlen vezércikkét sem a Népsportban. (Erre azért merünk következtetni, mert különben sorozatban elkövetett emberiségellenes bűntett miatt várná brüsszeli főtárgyalását.)

Ami viszont ezután következett, az (ha nem is példátlan, de mindenképp) meglepő és annyira magyaros. Szöllősi György, aki tud (elv- és érdemtelenül) egekig magasztalni, és (elv- és érdemtelenül) bárkit földbe döngölni, az utóbbi fegyverét kapta elő szegényes újságírói képességeinek tárházából: blogbejegyzést írt.

Az első két bekezdésben még visszafogja magát, Kovács Feri bácsival elkeni a mondandó élét, de a harmadikban (minden relevancia és előzmény nélkül) előjön a farbával:

Szerintem valamelyik őszi meccsen elérkezik a pillanat, amikor bőrig fog ázni a Puskás Stadion közönsége, s akkor még élesebben bizonyosodik majd be, ami már tegnap is fájdalmasan látható volt: nincs futballmeccs rendezésére alkalmas stadion Magyarországon.

Köszönjük, tudjuk, és eddig is tudtuk. Valóban nincs, és úgy tűnik egy ideig nem is lesz. Ez viszont nem indok arra, hogy személyes sérelemből eláztassunk 42.000 boldog embert. Pitiáner ugyan, de azért olvassuk tovább:

(...) álmomban sem gondoltam, hogy újságírónak lenni még mindig jobb a Stadionban, mint a Loki VIP-vendégének.

Mondjuk parkolójegy a sajtóakkreditációhoz sem jár (sebaj, hangulatos dolog metróval meccsre menni, kár, hogy ha az ember egy győztes találkozó után még sokáig ünnepli a fiúkat, az utolsó szerelvényt már lekési – jó, a BL-ben erre, mármint az ünneplésre nem sok az esély), (...)

Köszönjük, hogy minket, kik munkával keressük kenyerünket, és tömegközlekedéssel utazunk, megtisztelsz Ó, te magasságos, és önnön lábaddal érintetted a mi szent földalattink linóleumozott padlózatát. Egy mondatban belerúgni a BKV-ba, mert az nem hajlandó menetrendjét a tizennégy évente megrendezendő három hazai BL-meccs lefújásához igazítani; valamint a korábbi munkaadóba - újra a pitiáner szót kell használnom. (Közben oly' erősen felbasztam már az agyam, hogy inkább kitöröltem innen két, két és fél mondatot.)

Megérkezünk az alkalmi VIP-sátorhoz, (...) Tévé viszont nincs sok, így csak a beszűrődő morajokból halljuk, hogy már rég megy a meccs. Mindegy, e pár perc alatt csak nem maradunk le semmiről… (...) Amikor végül kivergődünk a lelátóra, óvatosan pislogunk a nagy eredményjelzőre, hátha lemaradtunk valamiről. Nem derül ki, mert az óriástábla nem működik, tíz perce elment a kép… Kapunk egy gólt, s amikor megjavul a kép, kiderül, hogy nem is 1–0-ra, hanem már 3–0-ra vezet a Lyon…  Hurrá, tizennégy év után újra BL-meccs Budapesten!

Ez igen, az igaz sportújságíró. Amíg megy a meccs, tolja magába a hidegtálat, és utána még neki áll feljebb, ha lemaradt valamiről. Emlékeztetném minden kedves olvasónkat, hogy a labdabiztoson, mindig bevalljuk, ha úgy írunk egy mérkőzésről, hogy azt nem láttuk. (Na jó, nem mindig, de általában, és akkor sem vagyunk rá büszkék.) Egyszerűen van egy ilyen etikai minimum. (Itt említeném meg, a második bekezdésben a nem látott gólok periódusát elemzi úgy, hogy a franciák mindenféle megerőltetés nélkül lőtték azokat. Ellentmondást érzékel valaki? Ne csodálkozzon, az.)

Itt szeretném leszögezni, - ha eddig nem lettünk volna egyértelműek - hogy szerkesztőségünkben teljes az összhang, ha Szöllősi Györgyről van szó. Végh Antal egy életművet szentelt Szepesi Gyuri bácsi ostorozására, szerinte ő volt a magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje, mert elhitette az olvasókkal/hallgatókkal, hogy jó az amit látnak, miközben a világ másik felén már rég lehagytak minket. Micsoda páros volt. Végh Antal és Szepesi György. Ehhez képest nekünk Szöllősi György jutott.

Sajnáljuk.

A rákfene nem vész el, csak átalakul.

A szerelem annyi, mint olyannak látni valakit, amilyennek a Jóisten mindannyiunkat lát. (Szöllősi György idézet)

Szerk: A leginkább gázos részt hagytam ki: Az egészből nem lett volna hír, ha nem írja meg cikkét, hiszen a Debrecen, mikor új sajtóst keresett, nem fordult azonnal a médiához, nem hozta nyilvánosságra ezt az - alighanem - számára is kínos incidenst. Próbált európai módon eljárni.

Tehát a jobbhorog megérdemelt (ld. az UEFA kérte leváltását).

38 komment

Címkék: debrecen ahülye szöllősi györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr61420576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neeskens 2009.10.01. 15:25:16

Szegény Gyuri....nehéz lehet.

JESTER 2009.10.01. 15:37:22

Na Hanta, végre egy remek poszt! El sem hiszem!
Ezúttal gratulálnom kell.

A derék Szöllőt legutóbb a centenáriumi bankettünkön láttam a Bozsikban. A kajára érkezett meg, a hidegtálak akkor se nagyon menekültek előle, méretes pusztítást végzett majd senkitől el sem köszönve felnyalábolta az addig is permamensen végigsmúzolt Puskás Bözsi nénit (Bányai Nándor feleségét és öcsi bá lánytestvérét le se sz..ta) és elmentek haza.

Addig is, azóta is jobbára magyar futballgyalázó irásokat olvastam tőle (leszámítva az édes 98-2002 időszakot mikor ugye MLSZ alkalmazottként tengette szerény napjait), de hát ha valamelyik leggyalázott klub zabálni hív, hajrá, hajrá, nem szabad kihagyni.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.01. 15:53:24

Többször megfogadtam már, hogy nem foglalkozom az illető úr tevékenységével, de ez a bejegyzése tényleg mindent alulmúlt. Tegnap olvastam, de még most is kavarog miatta a gyomrom.

Az egyik, hogy addig érdekes módon nem zavarja őt sem a stadion állapota, sem pedig a stadion falánál biológiai szükségleteiknek teret engedők sorfala, amíg a rendező egylethez némi anyagi ellenszolgáltatás fejében is kötődik. Merthogy a Levszki-meccs kapcsán nem nagyon emlékszem erre irányuló megnyilvánulására. Most hirtelen előjött belőle a sólyomszemű.

Nem bizonyított, rejtelmes sejtetések arról, hogy a francia potentátok miket mondtak a magyar rendezésről. Furcsa módon sem a Lyon weboldalán, sem a francia sajtóban nem lehet olvasni. Amit egy francia újságírónak nem mond el a francia klubelnök, azt a világhírűnek nehezen nevezhető magyar zsurnalisztával egy bizalmas mutyizás keretében megosztja. No comment.

Legjobban azonban nekem is VIP-es történetektől támadt hányingerem. Magyarfoci blogról lévén szó, nem szivesen hozakodok elő azzal, hogy van külföldön is kedvenc csapatom, amelynek több mint 20 éve szurkolok. EB-n, VB-n ugyan Sz.Gy.-vel ellentétben nem jártam soha, de olyan volt, hogy a csillagászatinak erős jóindulattal sem nevezhető fizetésemből összespóroltam annyit, hogy VIP-jegyet vegyek a Barcelona stadionjába. Még egyszer: fizettem a jegyért, ráadásul spanyolul leveleztem le a klub egyik marketingesével, hogy egyáltalán szerezzen helyet. Bementünk a meccs előtt a VIP-szalonba. Mondjuk nem sátor van, hanem egy hatalmas terem, bőrfotelekkel, plazmatévével, mifenével. Senki nem szólt volna egy szót sem, ha a bőrfotelben elheveredve nézem a plazmán a meccset, de ESZEMBE NEM JUTOTT ILYESMI. Tíz perccel a kezdés előtt (amikor még messze nem laktunk jól odabent) mentünk ki a szalonból (párommal voltam), vettük az átlagos szurkolóknak fenntartott pattogatott kukoricát (ott inkább azt rágcsálnak, nem szotyit) és mentünk a helyünkre. Ezek után gondolom azt, hogy aki újságíróként (kvázi ezzel keresi a kenyerét), meghívott vendégként a meccs helyett a VIP-sátorban zabál, majd utána nekiáll fikázni, az jobb, ha a gerincén nem végeztet csontsűrűség-vizsgálatot.

Szőllősi úr, Hanta egy idézettel zárta a cikket, én egy Ön által használt címet használnék: a hideg kiráz az USA Zalatnay Saroltájától, de ha egyszer választanom kellene, hogy Önnel vagy vele zárjanak össze egy szobába egy napra – akkor igen, inkább a Madonna…

Elnézést, ha hosszú és/vagy durva voltam.

Salvatore Bonanno 2009.10.01. 16:05:10

Nem volt eddig szerencsém az említett poszthoz, de most elolvastam.

Nem merek leírni semmit, ami eszembe jutott, mert még moderálnotok kellene.

Ekkora retardált gyökeret...

Fat Abbot 2009.10.01. 16:27:33

Szerintem ne nagyon pazaroljátok rá a betűket, igazából még azt sem érdemelte ki, hogy egyátalán foci kapcsán felmerüljön a neve.

díszbohóc 2009.10.01. 16:35:11

Nem arról volt szó, hogy Szollosi blogbejegyzéseivel nem foglalkozunk? Ennyi erovel az osszes megnyilvánulását széjjel lehetne szedni (lásd az U20-as meccsekrol írt "sorozata")

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.01. 16:38:26

@díszbohóc: De igen, (volt) van egy ilyen kötőfék.
Átlépték.
A továbbiakban próbálunk újra nem odatekinteni.

Ha hárítani szeretném a kérdést, akkor Frigo levelére kenném :) De ő az aki abszolút vétlen.

Zigi 2009.10.01. 16:45:02

Én csak azt remélem, hogy sikerült annyira lejáratnia magát a debreceni csapat tulajdonosai előtt, s így Kósa polgármester előtt is, hogy egy esetleges kormányváltáskor, majd az azt követő valószínű MLSZ vezérkar váltásnál, senkinek nem fog eszébe jutni ezt a szarházit visszatenni MLSZ szóvivőnek.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.01. 16:47:19

Ha még létezne a megdicsőült Subbacultcha e-mail alapú hírlevél (popkulturális megmondó), akkor meglenne az e heti "faszkorbács" díjazottja. Sajnos nincs.

ildottore 2009.10.01. 16:58:22

Én sem mehetek el anélkül hogy ki ne fejezném örömöm Szöllősi úr kár felett. Nagyképű faszfej aki mindenben csak a negatívat látja.

díszbohóc 2009.10.01. 17:04:42

@végh hanta: Akkor viszont bele a szart a palacsintába. Ha egyszer átlépte, akkorátlépte. Kulon rovatot neki! Meg a tobbinek is. Sorakozzék fel itten a Sinkovits-Ch.Gaál-Buzgó keményvonal. Izibe.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.01. 17:07:05

@díszbohóc: Azért finoman, és vigyázva. A sportplusszban van egy "Ők írták" c. rovat. Legutóbb innen került át oda egy írás, előtte lévő héten pedig Hegyi Ivénáktól.
Nem szeretnénk egy kalap alá kerülni velük (holott örülünk neki, hogy érdemesnek tartottak volt kiemelni minket).

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2009.10.01. 17:12:46

A szánalomra nem, megvetésre annál inkább méltó népsportos bagázs állatorvosi lova Szöllősi. Ingyenjegyet mindenhová, utazni bárkivel bárhová, lehetőleg nem dolgozni, vagy, ha igen, azt olyan aljadék módon, hogy arra szavakat nem találni. Ő gondolkodás nélkül adja el magát bárkinek, egy VIP-jegyért az anyját is eladná, és, ha a jóisten ne adja, összeveszik kenyéradójával, távozás előtt, közben,után még összeszarja az egykor szeretett házat. De az is sajnálatos, hogy, ha valahol egy "tapasztalt sajtósra" van szükség, még egy BL csapat esetében is az ő neve ugrik be először... Érdemes lenne megnézni, volt-e már hasonlóra példa a BL történetében. Ami hiányosságokat leírt, azok senki előtt nem ismeretlenek, ráadásul volt egy csomó dolog, amire neki, a "rutinos rókának" kellett volna odafigyelnie, felhívni rá a gazdái figyelmét, és elébe mennie a bajnak. Egy szóval: dolgozni. De hát ő Szöllősi, egyszer tán' csak sikerül lelöknie valakinek a Puskás Stadion felső karéjáról...

detari 2009.10.01. 17:15:31

A baj csak az, hogy ez az UEFA-sztori teljes kitaláció, a Debrecen hazugsága.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.01. 17:18:17

@detari: Uppsz, ha ez igaz. Ebben az esetben, és az ehhez kapcsolódó állításainkban természetesen megkövetnénk Szöllősi urat. De csak ebben az esetben, és az ehhez szorosan kapcsolódó állításainkban.

JESTER 2009.10.01. 17:22:36

A mester már visszavág új blogjában:

"gyszollosi
2009. 10. 01. 14:17

Nyilván tök gáz és méltatlan az egész, de
- Hatalmas hazugság az UEFA-s szöveg, az ügy minden részletét ismerem, minden oldalról, addig jó, amíg nem írom meg ezeket a dolgokat is, de tényleg nem akartam személyeskedni
- A DVSC egy korábbi blogbejegyzés miatt cserélt le (a Levski-meccs után), mert már akkor is inkább az igazat írtam, mint Szima úr dicséretét
- A lecserélésről azonban elfelejtettek szólni nekem, csak a kollégák hívtak sorban csodálkozva, akiket felkértek helyettem. Csak a harmadik vállalta, ő is csak azért, mert akkor tért haza Ausztráliából és nem tudta, hogy a helyemre akarják ültetni
- A (feladathoz képest szerény) pénzt sajnos nem fizették ki mindmáig, és már aligha fogják
- a fizetség részeként megígért VIP-jegyeket nem adták oda a Levszki-meccsre
- Nyilván az ugyancsak az egyszésg részeként megígért Liverpool és Fiorentina-jegyeket sem fogják odaadni
- Az UEFA egyetlen dolgot valóban kifogásolt (megvan a mail), hogy a szabályok ellenére a DVSC "elfelejtett" sajtófőnököt vinni a szófiai meccsre.

És a franciák sem azért parasztozták le a debreceni vezetőket, mert én meg vagyok sértődve, hanem, mert olybá tűntek számukra."

(mindenamifoci.blogzona.hu/archives/2009/10/01/Nem_a_huszeveseke_a_vilag_2/)

rising dead 2009.10.01. 17:24:23

@Zigi: Ahhoz Szőllőszem túlságosan fényesre nyalta már a nagyvezér tomporát. Hisz együtt voltak nyáron nyaralni, a háza egy köpésnyire van a "főnök" palotájától Felcsúton, megjegyzem nem véletlenül vett ott kecót Györgyünk, nomeg a megrendelésre írt blogbejegyzéseket se feledjük el (Ep választás előtt egy jófajta Bölönivel kapcsolatos írásban végigzongorázott mindent amit a főnök kívánt). Szóval Szőlőt és a vele kapcsolatos dolgokat ismerve nemhinném, hogy Kósa kifúrhatná.

Ugyanakkor kíváncsi lennék ennek az UEFA-val kapcsolatos dolognak az igazságtartalmára.

rising dead 2009.10.01. 17:26:54

u.i.: tudom, hogy szőlőszem... csakhát nekem a kövér seggnyaló mindigis "szőllőszem" marad.

Micimedwe 2009.10.01. 18:31:57

Mondjuk ki: Szőllősi egy felfuvalkodott hólyag.

globocnick 2009.10.01. 18:46:33

Talán ez volt a legvidámabb szőllősi munka, főleg a már JESTER által is emlitett 1998-2002-es MLSZ-ben töltött időszak miatt, hiszen sokat tett a jó gyuri az itt leírt dolgok megváltoztatásával kapcsolatban... Ja, és nyár óta várom a leleplező folytatást... mindenamifoci.blogzona.hu/archives/2009/07/20/HungaroSport_Tv_II/

fran7 2009.10.01. 20:55:43

Ém kb. 18 év után olvastam el az említett Végh Antal művet, s kevés vitatkozni valót találtam benne, beleértve Szepesit is.
Másrészt én bizonyos szempontból szeretem a köcsögölős cikkeket, blogokat, így én annyira nem utáltam ezt a blogbejegyzést sem, de Szöllősi úrnak meg kellene azt tanulnia, hogy kizárólag sértettségből nem írunk blogot, főleg ha bekajáltunk a hidegtálból, Vip jegyet kaptunk. Ilyenkor jó magyar ember hallgat, még ha nem is gondol szépet magában. Talán ez az európaiság.

Stefan Derrick 2009.10.02. 00:32:29

Én csakazértsem vagyok hajlandó elolvasni még egy blogbejegyzését. Már egy ideje nem tettem, és ez így jó, nem növelem az oldala látogatottságát. Ehhez így nem tudok hozzászólni érdemben, a korábbi munkásságáról a véleményemet pedig az előző két mondat nyilván tükrözi.

Mérgező Hulladék 2009.10.02. 08:15:41

@Stefan Derrick: ugyanígy vagyok ezzel. Betűről betűre.

vérfarkas 2009.10.02. 09:13:01

Eddig nem olvastam a Mestert, de most belenéztem a legutolsó U20-as cikkébe. Az első bekezdésig bírtam:
"A jövő évi vb-házigazda és nagy sportnemzet Dél-Afrika ellen, és a hondurasi előzmények ismeretében pláne nagy siker az U20-as magyar válogatott szerdai diadala."
Nem tudom, mi fán terem a "nagy sportnemzet", de:
-Dél-Afrika az utolsó 5 olimpián összesen 4 aranyat nyert (mi 37-et),
-fociban momentán 73. a világranglistán (4 éve nincs az 50-ben).
-2 felnőtt vb-n 6-ból 1 meccset nyertek.
Ehhez tényleg nem kell kommentár.

RolloJuve 2009.10.02. 14:15:46

Legjobb komment a másik lapról:

"148. Antonio Nozzoli
2009. 10. 01. 20:07

Kedves Szollossy!Ajanlanam onnek innen Firenzebol, hogy bárki is legyen jelen a Fiorentina vezetosegebol, járuljon elejuk negykezlab! Ok igen, igazan tisztelni valo emberek a munkajuk miatt! Es ajanlom szurkolj a Fiorentinanak, mert KULONBEN LE-SZU-RE-TEL-LEK SZOLOOOOooo!!!"

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.02. 14:18:10

Nekem ez a kedvencem (index fórum, lokis topic):
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=93906092&t=9018140

"Csak szólok, hogy akit itt kórusban fikáztok, az intézte el, hogy Magyarország következő Miniszterelnöke stadiont építsen Debrecenbe. Látom már, kár volt."

detari 2009.10.02. 16:38:10

Viszont Dél-Afrika nyert egy Afrika-kupát és egy rögbi vb-t, s ez a kettő sajnos lényegesen többet ér annál a 37 olimpiai aranynál... Különosen úgy, hogy hosszú ideig minden világversenyről ki volt zárva Dél-Afrika az fajüldözés miatt.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.10.02. 17:25:09

@végh hanta:
Ez mekkora. :)
Sőt, ugyanez a személy pisálja a Heinekent is.

füligjimmy77 2009.10.02. 17:59:41

@végh hanta: Köszönjük az új stadiont, előtte mi, debreceniek szeretnénk kifizetni a Főnixet, meg a Modemet, de úgyis mindegyik gyakorlatilag üresen áll, szóval egy stadion is lerohadhat mellettük egész nyugodtan.

detari 2009.10.02. 21:54:37

JESTER,
miért állítasz valótlant?
Az említett rendezvényre Eta nénit és Éva nénit is én hoztam, és haza is én vittem őket.
Elképesztő szemétségeket tudtok írni...
szgy

vérfarkas 2009.10.02. 22:22:56

@detari: szándékosan az utolsó 5 olimpiát említettem, amikor már nem voltak kizárva.Nálam akkor sem nagy sportnemzet. Mondjuk, ha az lenne, sem következne, hogy az U20-as focicsapatuk is kíváló (lásd pl. Kína).

Bauxit 2009.10.03. 02:09:34

ez a Szöllösi bazzeg, ez a bohocliga bohoca.

vagy valami elcseszett trubadur

Pg09 2009.10.03. 03:50:48

Ha (lol) nyer a fidesz jovore akkor a Szolobol sport miniszter lesz?

Pg09 2009.10.03. 04:09:56

Ha (lol) nyer a fidesz jovore akkor a Szolobol sport miniszter lesz?

smartdrive 2010.03.30. 01:11:50

@detari: plusz egy olimpiai 4x100-as gyorsúszóváltót (ami ugyan kevésbé szintjelzője egy ország úszósportjának, mint a vegyesváltó, de csak egy kicsit kevésbé)

muhi 2010.03.30. 12:28:22

Nem hiszem, hogy SzGy 'munkásságát' az UEFA-incidens mentén kell megítélni. Aki olvassa a blogját a NSO-n, pontosan tudja, mi érdekli, milyen érdekcsoportokhoz tartozik (éppen).

A tevékenységét a következő felsorolással tudnám jellemezni:

-fanyalgó;
-a többséget nem vagy nem mindig érdeklő szempontokra koncentráló (pl. a megrendezés körülményei);
- érdekvezérelt, ez utóbbi mindig durván kibukik;
- az előbbivel összefüggésben az anyagiakra koncentrál, ami nem túl elegáns;
- személyeskedő;
- bennfentes képében tetszelgő (pogácsát eszem Platini Úr társaságában.

Most ennyi jut eszembe.
süti beállítások módosítása