HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Játék Határok Nélkül XI., XIII. és XIV. - eredményhirdetés

2009.10.22. 10:15 Black Lotus

Határozottan azzal az érzéssel keltünk tegnap reggel, hogy a nemzetközi eseményekkel foglalkozó játék kezd önálló életet élni és teljesen kicsúszni a kezünk közül. Rosszkedvünk egyre fokozódott és végül megérlelte a döntést, mely szerint visszatereljük a helyes mederbe a dolgokat, még akkor is, ha ehhez olyan határozottan kell szembeszállnunk a beérkezett tippek záporával, mint Csertői fővezérnek az ellenséges Bódog alvezérrel. A JHN esetében eddig nem volt divat a külön értékelő poszt (meghonosítását ezután sem tervezzük), most azonban kivételt teszünk és egyszerre jutalmazzuk az U20-as happening, a felnőtt vb-selejtezők és a tegnap esti BL-performansz kapcsán postázott olvasói előrejelzéseket. Virtuális dobpergés következik, majd hajtás után a játékban részt vevők szembesülhetnek azzal, miket is műveltek az elmúlt időszakban.

 
Pontok kiosztása, virtuális dicsőségtábla
 
 
Ifjú titánjaink egyiptomi vitézkedése eredményezte a játék eddigi leghosszabb körét: 7 mérkőzésükön összesen 35 pont betakarítására nyílott volna lehetőség. Az olvasói jóslatok hatékonysága valamelyest elmaradt a valóságban elért sikerektől, Zigi két telitalálatot és 12 pontot szerezve rakta zsebre a forduló aranyérmét. Mögötte tornyosul díszbohóc, aki telitalálat nélkül is gyűjtött 11 egységet, többek között a magyar-cseh és a magyar-olasz mérkőzések döntetlen kimenetelét eltalálva. Két tökéletes jóslattal és az ezekből származó 10 ponttal teddypicker fért még fel a dobogóra.
Virtuális dicsőségtáblánkat Zigi (az emírek és a csehek ellen), valamint teddypicker (sejkék és az olaszok ellenében) két-két fotóval gazdagította. Az egy telitalálatot elérők közül arábusék ellen (alfabetikus sorrend szerint) safranynorbert, Stefan Derrick és végh hanta, cseh barátaink ellenében groovejet, Pumpui és VGL, végül a tésztahuszárokkal való hadakozás során Mosolygó Rettenet lépett a tévedhetetlenség verebesi útjára.
 
 
A nagyválogatott utolsó két színre lépése telitalálatok özönét hozta az olvasótábor számára: a portugálok ellen regisztrált 8 hibátlan előrejelzést sokáig megdönthetetlen csúcsnak hittük a JHN keretei között, a valóságban azonban csak a dánok elleni derbiig élt, amelyre 9 tökéletes tipp érkezett. Nézzük a névsort: a lisszaboni levitézlés kapcsán Black Lotus, bmiky31, JESTER, Mosolygó Rettenet, Pumpui, update szalonna, vérfarkas és Zigi, míg a koppenhágai mennybemenetel előtt Bastille, Dide_, f_miki, idiotapocs, impulzusmodulacio, Kifli007, neeskens, snowblind és pókfoci érzett rá az élet ízére. Tekintettel arra, hogy a két meccsen senki nem tudott ötnél több pontot összekaparni, a felsoroltak és az öt pontos penzumot két meccs alatt teljesítő sunbird75 egyben a forduló győzteseinek is tekintendők.
 
 
Nem tudni, hogy a nemzetközi helyzetből, a Debrecenből vagy szimplán belőlünk lett elegetek, de tény: meghökkentően kevés, összesen 25 tipp érkezett a firenzei violák magyarországi kivirágzásának kérdéskörében. Az eredményt ismerve talán nem meglepő, hogy telitalálatos szelvényt nem találtunk, így a forduló győztesének járó gratulációkat az egy gólos olasz győzelmet megszimatoló és ezért fejenként 3 pontot zsákmányoló hatos fogat (christvhu, JESTER, mocsing, VGL, Zigi és Black Lotus) tagjai fogadhatják. A találkozó összefoglalója alant megtekinthető.

 
Összetett
 
A válogatottak eredménysorát is tartalmazó táblán 14 forduló elteltével a 46 pontos Mérgező Hulladék nevével találkozunk a tabella tetején, őt követi az utóbbi időben minden fronton taroló és ezzel 45 pontig rakétázó Zigi. Jókora meglepetést kell okoznia annak, aki mindkét említett stratégát meg kívánja előzni a hátralévő fordulókban. Erre leginkább Tuszek esélyes, aki 39 pontjával pompázik a harmadik pozícióban.
A kizárólag a klubcsapatok menetelésére fókuszáló verzióban 11 forduló után Mérgező Hulladék 35 pontos és ezzel megnyugtató előnyre tett szert a keddi fordulót szemrebbenés nélkül hanyagoló, emiatt továbbra is 29 ponton dekkoló bmiky31 előtt. A harmadik helyen ritka csillagászati jelenségnek lehetünk tanúi, a szerkesztőség tagjai ugyanis legtöbbször fényévekre vannak a dobogótól, ezúttal viszont Black Lotus páváskodhat a bronzos pozícióban az eddig összegereblyézett 27 egységével.
 
További részletek felderítése érdekében a tábla tanulmányozását javasoljuk.
 
Számításaink szerint mindkét verzióban három forduló maradt hátra az idei évben, mivel a magyar-olasz utánpótlásderbinek a JHN-be való felvétele tárgyában eddig senki nem kezdte el verni az asztalt. Vagy ami késik, az nem múlik?
 
Indoklások
 
A beküldött pályaművek értékelése során megfordítjuk a sorrendet, először a BL-t, utána a nagyválogatottat, végül a fiatalokat tárgyaljuk, mivel előbbinél kevesebb, utóbbiaknál rengeteg igényes megfogalmazás között csemegézhettünk.
 
XIV. forduló
 
Tippelőink agytekervényeit elsősorban a sportnapilap által feldobott készpénzes juttatás csigázta fel, ami egy gazdasági válság idején talán nem véletlen. kitsilatzi jelentős agyelszívó hatást vizionált.
 
Debrecen- Fiorentina 0-0

A Loki több gólhelyzetet is kialakít, de a Nemzeti Sport által első BL-gólért felajánlott 1 milla elveszi a játékosok ítélőképességet, és egymás elől elrugdossák a labdákat.
 
Vele ellentétben Zigi gondolatvilágára a felajánlás esetleges hiányos mivoltának dermesztő következményei voltak hatással.
 
Debrecen-Fiorentina 1-2
 
Meg lesz az első gól, de mivel a másodikra már nincs feldobva 1 milka, azt már nem lesz aki berúgja.
 
Dícséretben részesíthető még safranynorbert, aki becenév-kreálásban jeleskedett.
 
Debrecen - Fiorentina 2-1

Rudolfinho nélkül is meglesz a győzelem!
 
XIII. forduló
 
Az indoklásoknál visszatérő elemként fogalmazódtak meg a mindent elsöprőnek véletlenül sem nevezhető koemani taktikára és a dánok véralkoholszintjére vonatkozó utalások. VGL össze is kombinálta fentieket.
 
Dánia-Magyarország 1-1
A dánok megverik a svédeket, így három napos részegség után fogadják a 4. helyet biztosan őrző válogatottat, akiket Koeman továbbra is védekező felfogásban játszat.
 
Itt sem kellett nélkülöznünk a financiális jellegű megközelítéseket, sőt, housemd a kedvünkért némi idegenvezetési szósszal is feldobta a produktumot. A Gera-gól felett hajlandóak vagyunk nagyvonalúan átsiklani, valószínűleg túl sokat porosodott a szekrény mélyén a kristálygömb.
 
Dánia - Magyarország 1-1
Újabb bravúros eredmény koronázza koeman korszakának korfordulóját. igaz, ezzel együtt marad a negyedik hely, de a három élcsapattól összesen már szereztünk három pontot. a gólt meglepő módon Gera lövi, majd maga is elcsodálkozik. Előtte vagy utána békés sörözés a Nyhavn partján, Amelienborg, Tivoli, nagyon szép város ám Koppenhága, és klassz, ha az mlsz fizet, mert nagyon drága.
 
Belepillantottunk a sportnapilap szerkesztőségének működési rendjébe is, amiért vérfarkast illeti köszönet.
 
Portugália - Magyarország 3-0
23:35 Lisszabon. A luxemburgi játékvezető lefújja a mérkőzést.
23:36 Budapest. Az ügyeletes informatikus feltölti az nso.hu-ra Sinkovics Gábor előre megírt jegyzetét "Kabát helyett zakó!" címmel.
 
Valamit nagyon tudhat pókfoci, aki már a portugál meccs előtt felhívta a figyelmünket Gyepesre. Ráadásul azt is eltalálta, hogy Varga pályára kerül Lisszabonban. Lehet, hogy Aczél Zoli kommentel itt nálunk álruhában?
 
Portugália - Magyarország 1-3
9. perc: a mérkőzés első szöglete. A Huszti által keményen belőtt labda arcon találja Gyepest, a furcsán pattanó labda a gólvonalon túlra kerül. Gyepes vérző orrát két percig ápolják. 0-1

37. perc: szögletrúgás. Az élesen középre vágódó labda ismét arcon találja Gyepest. A labda a magyar hálóba pottyan. 1-1

75. perc: a portugál védők lemaradnak Vargáról, aki elereszt egy lövést, a labda védhetetlenül vágódik a portugál kapuba. Varga a gól után a negyedik játékvezetőhöz rohan, és teátrális mozdulatokat tesz az eredményjelző tábla irányában miközben hajtogatja :"Nem hiszem, hogy pályára léphetek" 1-2
 
Frigóról eddig is tudtuk, hogy optimismus hungaricusban szenved, de a jelek szerint a kór egyik mutáns alfajáról lehet szó. Olvasónk már egy kézzel is képes kommentelni, miközben a másik végtag csendben megpihen a biliben.
 
2009 több szempontból is jelentős dátum lesz a magyar futball történelmében. És majd ősz fejjel egyfolytában ezt hajtogatom az unokámnak:
"Én kint voltam, és közelről láttam az egészet. Rudi bácsi, Dzsudzsi bácsi és Kristián bácsi mind megcsinálták! Ők akkor még olyan kis ficsúrok voltak, mint te most, fiam! Nekik köszönhető, hogy az 5. helyezett csapatod alanyi jogon indulhat az Eurázsiai Bajnokok Ligája csoportkörében."
"Tudom, Papa, már vagy százszor elmondtad. De nem lehet mindig csak a múlttal példálózni..."  
 
XI. forduló
Rengeteg értékes pályamunka érkezett, emiatt, valamint a fiatalság sikere kapcsán érzett jókedvünk okán úgy döntöttünk, hogy 11 pályamunkát, azaz egy kommentelő-válogatottat választunk erre a fordulóra.
Időrendben haladva blogunk vezérbikájával kezdenénk. végh hanta felcsapta a világatlaszt és körzőt ragadva próbálta rekonstruálni a KGST-éra örök és megbonthatatlan Budapest-Havanna tengelyét. Sajnos a körző kicsit megcsúszott, így a körvonal másik fele Kuba helyett Hondurast találta telibe. Abban az országban, ahol a Nyugati téri felüljáró megépítése máig urban legendek kedvelt témája, egy ilyen hiba fel sem tűnne egy nevesebb tervezőirodában.
Magyarország – Honduras 2-0
A megbonthatatlan magyar-hondurasi barátság tiszteletére. Ramosnak meg legyen elég a béel.
Ha csak egyet választhatnék a felidézésre kerülő 11 műremekből, talán a most következő lenne az. Alfredd kilenc sorba préselt káoszelméletében benne van mindaz, amit mi a Kárpát-medencében magyarfutballként ismerünk. Jár a taps.
Magyarország - Honduras 2:1

Miután Honduras megszerzi a vezetést, Kisteleki rapid módon kinevezi Sallóit sportigazgatónak, aki a szünetig egy koncepcióváltást hajt végre. A második félidőre már Bicskeivel a kispadon fut ki csapat 4-3-3 as hadrendben.
A 65. percben szögletből egyenlítünk, de Sallói ezt már későinek ítéli, újabb koncepcióváltást hajt végre, kispadra Verebes Mágust rakja, Kisjézust száműzi a serdülő C Budapest-válogatott jobbhátvéd posztjára.
Balajti igazolásával beküldi a Legnagyobb Királyt (szerencsére a seychellesi játékvezetőnek nem Hapoel Tel-Aviv poszterrel volt kidekorálva a hálója, így nem tűnik fel a turpisság) aki a 84.percben megszerzi a győztes gólt.
Salvador népe sokat szenvedett már történelme során a világ népszerűbb sportága miatt. Háború, éhínség is tombolt már arrafelé focimeccs miatt és mi is feltöröltük velük a padlót világbajnokságon. Jogos bmiky31 asszociációja.
Magyarország-Honduras 1-0
Szerencsére nem vagyunk Salvador, hogy hadat üzenjenek nekünk a vereség után. Sajnos az ellenfél se Salvador, hogy tizet rúghassunk nekik...
Mikor a játék egy korábbi fordulójában Dombi Tibivel kapcsolatosan fejes gól jelent meg a kommentek között, biztosak voltunk abban, hogy Felix Magath kedvencéről már nem lehet újat mondani. fulmerz kíméletlenül ráébresztett minket arra, mekkorát tévedtünk.
Magyarország-Dél-Afrika 2-1
...tulkoroskent vesznevezessel bevetik Dombi Tibit, aki elfut a jobbszelen, elesik, reklamalja a 11-est, de csak nehezen tudjak elmagyarazni neki, hogy meg nem is csereltek be...
Önérzetben sem szenvedtünk hiányt, update szalonna részére két tőmondat is elengedőnek bizonyult ahhoz, hogy jelezze: kinyilatkoztatás szempontjából bármikor képes hozni Sebők Vili szintjét.
HUN-UAE 1-2

Én is világbajnok akarok lenni. Én sem leszek.
A csoportkör befejezése, majd az egyenes kieséses szakasz tökéletes alkalmat kínált JESTER számára anyagi helyzetének romba döntésére, az „életünket és vérünket a hazáért, a sarki írószerbolt árukészletét pedig a szövetségi kapitányért” szellemében. A termésből leginkább a doboz zsírkrétáról írott, egy PR-managert megszégyenítő óda tetszett.
Magyarország-Csehország
1:2

Összeszedettebbek a sörgyáriak.
Ne legyen iagazm! :)
Ha megint mellétrafálok, a Sándrix bácsinak a múltkor felajánlott 2 csomag félfamentest kiegészíteném egy csomag kifogástalan minőségű eszközparkkal az ICO támogatásával.
(irodacucc.unas.hu/shop_ordered/1200/shop_pic/mill695475.jpg)
Mindannyiunk életében előfordul néha, hogy úgy érezzük, minden összeomlik körülöttünk – a cseh mérkőzés előtt mtultras gondolataiba fészkelte bele magát az armageddon.
Magyarország - Csehország 1-3, Némethből kitör a Céronaldo, Gulácsi meg lepkézik négyet, de abból egyet les miatt nem adnak meg. Azon kívül nem fogunk megkapni két jogosnak tűnő tizenegyest, a reklamálások miatt két embert kiállítanak, Egervári Sanyi bácsi rajzos beadvány kíséretében lehívja a csapatot a pályáról.
Ugyancsak a cseh mérkőzés kapcsán nicolasito az egy mondatba zsúfolt swot-analízis műfajában remekelt.
HUN-CZE 0:3

Egervari a kispadon, Gulacsi a kapuban, elso komoly ellenfel a tornan.
A JESTER-ciklus több kommentelőt is megihletett, közülük vérfarkast emeljük ki, aki október első felében predesztinálta, mit is fogunk szilveszterkor a virsli zabálása közben nézni a reklámblokkban.
Magyarország - Olaszország 1-0
Két hónap múlva Sanci bácsi az Office Depot reklámfilmjében hírdeti a JESTER termékcsaládot...
Azon ritka pillanatokban, amikor az életünket balanszban érezzük, felbukkan Stefan Derrick és ránk nyitja a szekrényt, amelyből kizúdul egy rakás csontváz. Az egyiptomi seregszemlétől Kiser labdazsonglőrig eljutni igazi logikai bravúr volt.
Magyarország-Olaszország 2-1
Korcsmár fejesére még válaszolnak, de aztán a csereként beállt Balajti a 85. percben eldönti a meccset, az m2-t nézők leugranak sörért a hosszabbításra a közeli nonstopba és hazaérve döbbenten veszik észre, hogy inkább valami töményebbet kellett volna venniük, ugyanis rendes játékidőben bejutottunk az elődöntőbe.
Aczél meg szívja a fogát, hogy sérülten mér' kell már megint játszatni a legjobb játékosát, főleg, hogy itthon pihenhetne a szünetben, ezért elküldi a Labdarúgó Ki-kicsoda matricás album 87/88-as kiadásában megjelent, igazi, bikanyakú bekk önmagát ábrázoló fotót fenyegetésképpen, de sajnos tévesen Alexandriába címzi, így végül az Al-Ittihad vezetőinél köt ki, akik megrettennek a fotó láttán és megígérik, hogy visszavásárolják Sipekit a Diósgyőrnek és bónuszban Kisert is rábírják a kámbekkre, csak ne kelljen élőben szembesülniük a riedi mészárossal.
A válogatott utolsó meze az átkok és rontások nagymesterének jutott, aki az elődöntőben gátlásait levetve egy több mint 70 évvel ezelőtti kiruccanást hívott segítségül a végeredmény pontos megsaccolása érdekében. Dr. Zergét Lakat T. Károly saját tanítványának tekinti.
Most hallom, hogy német-magyar döntő már biztos nem lesz, pedig remek kis tippem lett volna rá...

Ráadásul itt ez a Ghána, erre most mit mondjak, hogy egyrészt továbbra is átokszámba menjen a "tippeljen neked gólzáporos győzelmet a doktorzerge", másrészt hogy maradjak a történelmi számpároknál? Összvissz 6 meccset találtam, ami legalább afrikai ország ellen folyt valaha válogatottilag, de ebből is 5 Egyiptom ellen. Tetejébe' ölég unalmas eredmények (sorrendben a mi szempontunkból 4-2, 3-0, 2-0, 0-1, 2-0, és Algéria ellen 3-1.), nem lehet ilyenekkel ünnepelni egy VB elődöntőt...

Hanem eszembe jut még Afrika kapcsán '32-ből egy eredmény Marokkó válogatottja ellen, igaz ezt a klubcsapat, jelesül a fradi követte el(és talán csak Észak-Marokkói volt a válogatott, akármit is jelentsen ez), de nem árt emlékeztetni, hogy abban az évben lett 100%-os bajnok a Ferencváros, mondhatni a nemzeti 11 akkortájt csak gyengébb lehetett, ha más csapatból is híttak játékost... hmmm... jó lesz.

Hát akkor Ghána-Magyarország 22-0
 
Mindenkinek köszönjük megtisztelő tippjeit. Két hét múlva a Debrecen Firenzébe látogat.

12 komment

Címkék: videó kupatipp válogatott tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr631459770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.22. 10:29:04

Jó sok név. Legalább mindenki picit megnyugszik, mert tippjátékot megint nem értékeltünk a héten. :) Mille grazie.

Zigi 2009.10.22. 11:24:14

Én a magyar-olasz olimpiai selejtező ügyében máris keményen verem az asztalt, sőt, halkan mondom, hogy holnap Tiszaújvárosban és Nyíregyházán U19-es EB-selejtezőtorna indul, igaz, sajnos tévét nem találtam ami adná a meccseket (úgy látszik a Sport1-nek az NBI-es meccsek közvetítési joga az összes pénzét elvitte, pedig korábban még Spanyolba is kiruccantak utánpótlás selejtezőt közvetíteni), úgyhogy csak a helyszínen lehet megnézni a meccseket. De az olasz meccset semmiképp ne hagyjuk ki, mert ez lesz az "egyiptomi hősök"
első itthoni fellépése dicső külhoni vitézkedésük után.

christvhu 2009.10.22. 13:37:47

"Újabb bravúros eredmény koronázza koeman korszakának korfordulóját."
Én mindenképpen kiemeltem volna a fenti részletben megbúvó bravúros alliterációt is!!!!
Ezúton is gratulálok housemd kollegának!!!

christvhu 2009.10.22. 13:44:03

jók ezek a kommentek így töményen, felvidítják a hosszú hétvége közelsége okán amúgy sem bánatos lelkemet.

housemd 2009.10.22. 17:26:00

@christvhu: köszönöm kedves kommented

Stefan Derrick 2009.10.22. 18:27:47

@Zigi: Igenigen, mindre tippelni akarunk!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.22. 21:35:23

@Zigi: Nem akartam nevet írni a posztba, de tény, hogy asztalcsapkodásban elsődlegesen rád gondoltam. :)
Bevallom, utánpótlás esetében nem érzem feltétlenül azt, amit a felnőtteknél, tehát hogy egy selejtező-tornával is érdemes tippelés szintjén foglalkozni, ezért nem hoztam szóba a hétvégi rendezvényt. Ha kijut a társaság az EB-re, az más helyzet, ott nyilván a közösség szavazhat arról, hogy szeretne-e az EB eseményeiben elmélyedni.
Komanék helyzete picit eltér ettől. Egyrészt az Egyiptomban elért eredmény miatt, másrészt mert mindenhol azt hallom, hogy ezt a csapatot együtt kellene tartani az olimpiáig. Ami szép és jó, csak jelen állás szerint még nem biztos, hogy lesz olimpia.
Az olimpiára ugyanis a dániai Eb-ről lehet kijutni, amelynek selejtezői már zajlanak. A mi csoportunkban eddig Wales 5 meccsen 13 pontos, mi 3 meccsen 6, az olaszok szintén 3 fellépésen 4 pontot szereztek.
Továbbjut a csoportelső és a 10 csoportból a 4 legjobb csoportmásodik. A magyar csoportból körbeverések esetén közel sem biztos, hogy a második helyezett be fog kerülni ebbe a bizonyos 4 legjobb közé. Nota bene, a csoportból igazán az első helyezett kijutása valószínűsíthető. Ennek elérése legalábbis nehézzé válhat akkor, ha itthon nem tudjuk elintézni az olaszokat, akiket Egyiptom kapcsán fűthet a visszavágás vágya is.
Magam részéről fentebb leírtak miatt pártolom azt, hogy a magyar-olasz kapcsán selejtező mérkőzésre is lehessen szavazni. Nyilván ez ügyben is kikérem az olvasók véleményét, várhatóan a Fiorentina-Debrecen posztban egyúttal szavazás is lesz a magyar-olasz műsorba vételéről.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.22. 21:38:20

@Black Lotus: "Magam részéről fentebb leírtak miatt pártolom azt, hogy a magyar-olasz kapcsán selejtező mérkőzésre is lehessen szavazni."
Itt lehessen tippelnit akar írni. Elnézést.

Zigi 2009.10.23. 09:30:28

@Black Lotus: Nem is a tippjáték a lényeg, hanem az, hogy akkor általában egy felvezető és egy értékelő poszt is kapcsolódik az eseményhez, szóval foglalkozik a blog a magyar foci utánpótlásával is.

christvhu 2009.10.26. 10:16:52

@housemd: ))))
@zigi, @black lotus: Az U-19 mindenesetre továbbment az elitkörbe, ha jól értelmeztem a hétvégi két győzelmet.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.26. 10:30:30

@christvhu: Jól értelmezted, az oroszok elleni zárómérkőzés eredményétől függetlenül ezt az akadályt vette a csapat.

Zigi 2009.10.27. 08:59:14

@Black Lotus: Na úgy néz ki bővülhet a JHN programja, belga-magyar és lengyel-magyar meccsek a láthatáron.
süti beállítások módosítása