HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Nem kell tovább várni - Bohócliga #16.

2010.02.25. 14:48 végh hanta

Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Éjszaka délnyugat felől újra megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és pénteken túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé várható eső. Hajnalban sok helyen párássá válik a levegő, többfelé köd képződik. Kezdetben mérsékelt lesz a légmozgás, majd hajnaltól elsősorban a Kisalföldön megélénkül, helyenként megerősödik a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5 között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 7 és 12 fok között várható, de a Tiszántúlon ennél melegebb is lehet.

Az elmúlt hetekben hatalmas harc dúlt a ring piros sarkában lévő futballtél, és a kék sarokban melegítő meteorológiai tél között. Az első menet után úgy tűnt kiütéssel győz a korábbi bajnok, hamar sikerült padlóra vinni gyengécske kihívóját. A futballtél azonban nem adta fel, felkelt a hatalmas pofonból, habtestéről nézői letakarították a felgyülemlett havat, és a második menetre már vigyorogva állt ki. Tél kapitány viszlát, próbálkozz a fagyos olimpiáddal északon, mi focit akarunk!

Kezdődik.

Debrecen - Diósgyőr 2-0
Elég lesz-e Bajzát egymaga a Mészáros-Komlósi-tengely ellen, vagy győz a nyers erő, és a Coulibaly-Rudolf páros összehoz két, válasz nélkül maradt debreceni dugót? Lelki szemeink előtt felrémlik a mérkőzés előtt nyilatkozó Tornyi Barnabás, aki természetesen örül, hogy máris egy erős ellenféllel szemben mérheti fel játékosai tudását. A Diósgyőr ugyan jelenleg búcsúzós, mi mégsem féltjük, szerintünk van annyi a csapatban, hogy júliusban újra vízágyúzzák a vendégtáborok tikkadó ultráit. Természetesen a Bohócligában.

Videoton - Kecskemét 1-0
Ha egy csapatban annyi jó csatár van, mint az első galaktikusnak nevezett Real soraiban, ott aligha lesz szép játék, szemet gyönyörködtető gólparádé. Lesz viszont orrnehéz támadófoci, és néhány kőkemény balbekk. A Videoton jelen állapotában simán jó egy minimális győzelemre, a többit meg később meglátjuk. 

Paks - ZTE 0-1
Rudnevs maradt, és így a Zete volt a tél egyik igazi nyertese. Ha Csank mester talál mellé egy elfogadható párt, vagy átáll az egy (esetleg három) csatáros játékra, akkor a negyedik hely megszerzése egyáltalán nem egy A-teamnek való lehetetlen küldetés. Mindezt ráadásul úgy érné el, hogy a Legyen Ön is milliomos tévés vetélkedőben legalább negyvenmilliós kérdésként szerepelhetne a: Nevezzen meg még egy játékost a Zalaegerszegből? c. feladvány. Pakson minden rendben, kinéz nekik idén is a megszokott tizenegyedik hely. Vayerrel meg pláne.

Kaposvár - Honvéd 2-1
Kevés meccset vettünk ennyire fixre az e heti menüben, de Honvéd kaposvári vendégjátéka épp ilyen. Prukner mesternél megvan az az állandóság, amire lehet egy három hónapos felkészülést alapozni. Még akkor is bőven, ha elment az első számú gólvágó (Nikolic), pótlására pedig elhozták a debreceni padon fagyoskodó korábbi kedvencüket (Oláh). A Honvédnál hasonló, ámber ellentétes elven működnek a régi reflexek: ment a fél csapat, jöttek helyette ismeretlen légiósok. A Frankfurt kettő lehet jó pedigré, ha az ember 19 éves, de nem feltétlen jobb az Enbé kettőnél, ha 26. Az egyetlen kérdés, hogy ki lövi a Honvéd becsületgólját?

MTK - Pápa 1-1
Igazuk lett azoknak, akik szerint túl korán tettük ki az átigazolási szezont értékelő posztunkat. A 24 című sorozat óta tudjuk, hogy mindig van egy újabb bomba az utolsó percekben, amit még hatástalanítani kell, vagy különben nagyot durran. Lázok ugyan nem az évszázad magyar spílere, de egy MTK-nak igenis komoly fogás, főleg ha úgy nézzük, hogy a Hungária körútra Preisinger óta nem igazoltak nagy nevet kívülről. A tavasz egyik legnagyobb kérdése lett így a kékek játéka. Ha Garami mester megtalálja Lázok helyét valahol a támadók mögött, akkor a fiatalság kőkemény ellenfele lehet bárkinek.

FTC - Haladás 1-0
Ha minket kérdeznek, előre megmondtuk volna, hogy Shortnak annyi az esélye a vezetőedzői posztra, mint egy albán taxisofőnek a Hévizi úti próbajátékon. Ahogy a jólelkű szkipetár sem homályosítja el Aubel Zsolti máig fakuló emlékét, úgy a Fradinál is más megoldást kellett találni. Ha nem jött be az uram-bátyám, elő kell venni a B-tervet, és addig keresni a kiskapukat, amíg Tuboly Frigyes nyit ajtót. A szükség pedig nagy úr, és bár még nincs az a fülledt meleg, lehet, hogy ideje leporolni a csíkos napernyőket, amik eddig a női öltözőben porosodtak az Üllői úton.

Újpest - Győr 2-1
Szerb, skót, angol, közép-afrikai az egyik, szerb, kameruni, horvát, szlovák, grúz, brazil, észt, román, ukrán, gaboni, marokkói játékosok a másik oldalon, magyar bajnoki pedig a pályán. Népnemzeti tudatunkat mélyen elfojtva örvendünk a népek barátsága felett, és elvárjuk, hogy a mérkőzés után sztrapacskát szolgáljanak fel pálinkával az észt népviseletbe öltözött grúz táncdalénekesek a lelátón helyet foglaló brit futballistafeleségeknek. Egyébként favágás lesz.

Vasas - Nyíregyháza 0-0
Nincs egy hete, hogy fixre vettük a Honvéd és a Nyíregyháza kiesését, most viszont ott tartunk, hogy Szentes Lázárék leigazoltak egy valag egyéb kategóriájú játékost, a Vasas pedig újra pénz nélkül maradt, ráadásul elvesztette Lázokot, és a korábbi sikerek valószínű kovácsát, Mészöly Gézát. Az egyetlen szerencsénk, hogy ezt a meccset letudjuk az első fordulóban, így legalább nagyjából képben leszünk az erőviszonyokat illetően. Egyébként az ilyen találkozókra mondják: tipikus hatpontos, vagyis összesen kettőn fognak osztozni, de azt legalább igazságosan. Ajánljuk mindenkinek, aki a sötét téli hónapokban elfojtotta dührohamait.

Egyszerűsített tippszelvény, és időpontok:

DVSC - DVTK
Videoton - Kecskemét
Paks - ZTE
Kaposvár - Honvéd
MTK - Pápa
FTC - Haladás
Újpest - Győr
Vasas - Nyíregyháza

Új: közösségi link, ha javítani szeretnél a cikk minőségén. (Műkedvelő korrektorként, semmiképp se fogd vissza magad.)

Új: Az excel folyamatosan frissített verziója elérhető: itt.

A szabályok már unalomig ismertek, mégis a minden csecsemő új elvét követve, inkább leírjuk sokadszorra is:

Játék célja: győzelem
Pontszámítás:

  • Két pontot ér, ha eltalálod a meccs végkimenetelét (1,X,2).

  • Három pont, ha a végkimenetelen túl a gólkülönbséget is sikerül. (értsd: 2-1-et tippelsz, de 1-0 lesz).

  • Öt pont a telitalálatért.

  • Aztán a végén összeadjuk, és valaki győz, remélem a magyar válogatott.

Tippek leadásának határideje péntek 18 óra 59 perc.

 

126 komment · 1 trackback

Címkék: beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr471789613

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bohócliga 16 - Lesz még rosszabb. 2010.03.02. 20:51:06

Három hónapot vártunk erre a hétvégére, de megérte. Kiderült, hogy télen semmi sem dőlt el, és hogy néhány igazolástól (más néven: erőkoncentrációtól) még nem lett jobb a Bohócliga színvonala. Yannick jó játékkal kezdett Debrecenben, nem rajta múlt, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.25. 21:21:12

@fran7: @christvhu: Megkaptuk már építő kritikaként, hogy konzekvensen Vasas-ellenesek volnánk. Némi igazság lehet benne, de azt is érdemes megvizsgálni, hogy ha nem angyalfölder az ember, akkor elég nehéz hinni abban, ami évek óta ott megy.

Viszont nézzétek a jó oldalát: pontot maximum ti szerezhettek ezeken a meccseken, ha győztök :)

spinyokiraly 2010.02.25. 21:37:54

DVSC - DVTK 4-1
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 3-0
MTK - Pápa 2-2
FTC - Haladás 1-3
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 1-2

THC 71 2010.02.25. 22:20:08

DVSC - DVTK 1:1
Videoton - Kecskemét 3:1
Paks - ZTE 0:0
Kaposvár - Honvéd 1:0
MTK - Pápa 2:2
FTC - Haladás 2:1
Újpest - Győr 1:0
Vasas - Nyíregyháza 2:0

Alfredd 2010.02.25. 22:22:54

DVSC - DVTK 2:1
Videoton - Kecskemét 2:0
Paks - ZTE 0:1
Kaposvár - Honvéd 1:1
MTK - Pápa 2:1
FTC - Haladás 3:1
Újpest - Győr 0:0
Vasas - Nyíregyháza 0:0

fran7 2010.02.25. 22:27:13

@végh hanta: Én nem haragszom rátok, szerintem Stefan Derrick se. Vasas drukkerként máshol még kevesebb együttérzésre számíthatunk, mint itt. Kivételesen nem az irónia és a sértettség szólt belőlem.

vidi-master 2010.02.25. 23:28:28

Debreceni VSC - DVTK 3-1

Videoton - Kecskemét 2-0

Paks - ZTE 1-2

Kaposvár - Honvéd 0-0

MTK - Pápa 1-1

Ferencváros - Haladás 2-0
Elding 2

Újpest - Győri ETO 1-1

Vasas - Nyíregyháza 0-0

Kifli007 2010.02.25. 23:42:38

Na végre már!

DVSC – DVTK 3-1
Videoton – Kecskemét 2-0
Paks – ZTE 1-2
Kaposvár – Honvéd 2-0
MTK – Pápa 1-1
FTC – Haladás 1-2
Újpest – Győr 1-0
Vasas – Nyíregyháza 0-1

Kifli008 2010.02.25. 23:45:39

És persze idén is letippeltem előre az egész félévet. (Gondolkoztam, hogy letippeljem az évközi edzőváltásokat és csapatmegszűnéseket is fordulónként, de aztán hagytam.)

16. forduló
DVSC – DVTK 3-1
Videoton – Kecskemét 2-0
Paks – ZTE 1-2
Kaposvár – Honvéd 2-0
MTK – Pápa 1-1
FTC – Haladás 1-2
Újpest – Győr 1-0
Vasas – Nyíregyháza 0-1

17. forduló
DVTK-Videoton 1-2
Győr-Vasas 3-0
Haladás-Kaposvár 2-2
Honvéd-MTK 1-3
Nyíregyháza-Paks 1-2
ZTE-FTC 2-0
Kecskemét-Újpest 1-1
Lombard FC Pápa-DVSC 1-2

18. forduló
FTC-Nyíregyháza 2-0
DVSC-Honvéd 2-0
Paks-Vasas 3-1
Kaposvár-ZTE 2-2
Győr-Kecskemét 1-2
Videoton-Lombard FC Pápa 2-0
Újpest-DVTK 1-0
MTK-Haladás 1-1

19. forduló
Haladás-DVSC 1-2
Honvéd –Videoton 0-2
DVTK –Győr 1-1
Paks –FTC 1-2
Vasas-Kecskemét 0-2
Nyíregyháza-Kaposvár 0-2
ZTE-MTK 2-0
Lombard FC Pápa-Újpest 1-1

20. forduló
Újpest –Honvéd 2-1
Videoton –Haladás 1-1
Győr-Lombard FC Pápa 1-2
DVSC –ZTE 1-1
FTC-Vasas 3-1
MTK –Nyíregyháza 3-0
Kaposvár Paks 1-1
Kecskemét-DVTK 2-1

21. forduló
Haladás –Újpest 1-1
Honvéd –Győr 1-2
ZTE –Videoton 1-2
Kecskemét-Lombard FC Pápa 1-0
FTC –Kaposvár 2-1
Vasas- DVTK 1-3
Paks –MTK 1-1
Nyíregyháza –DVSC 0-4

22. forduló
Kecskemét –Honvéd 1-1
Győr –Haladás 2-2
DVTK -Lombard FC Pápa 1-2
Újpest –ZTE 2-2
Kaposvár –Vasas 2-1
Videoton –Nyíregyháza 4-0
DVSC – Paks 2-0
MTK –FTC 2-1

23. forduló
ZTE –Győr 2-1
Kecskemét –Haladás 1-1
Nyíregyháza –Újpest 1-3
Honvéd –DVTK 0-2
Kaposvár –MTK 2-3
Vasas -Lombard FC Pápa 0-3
FTC –DVSC 1-2
Paks –Videoton 1-2

24. forduló
Lombard FC Pápa –Honvéd 2-0
DVTK –Haladás 1-2
DVSC –Kaposvár 2-0
Kecskemét –ZTE 1-1
MTK –Vasas 3-0
Győr –Nyíregyháza 3-0
Újpest –Paks 2-1
Videoton –FTC 2-0

25. forduló
Nyíregyháza –Kecskemét 0-1
ZTE –DVTK 2-0
Paks –Győr 1-1
Haladás -Lombard FC Pápa 1-1
MTK –DVSC 1-3
Vasas –Honvéd 1-1
Kaposvár –Videoton 0-2
FTC –Újpest 2-1

26. forduló
Videoton –MTK 2-2
Honvéd –Haladás 0-2
Újpest –Kaposvár 2-1
Lombard FC Pápa –ZTE 0-0
DVSC –Vasas 4-1
DVTK –Nyíregyháza 2-1
Kecskemét –Paks 1-1
Győr –FTC 2-1

27. forduló
Paks –DVTK 1-0
Nyíregyháza -Lombard FC Pápa 0-2
FTC –Kecskemét 2-1
ZTE –Honvéd 3-0
DVSC –Videoton 3-2
Vasas –Haladás 1-2
MTK –Újpest 1-1
Kaposvár –Győr 1-1

28. forduló
Győr –MTK1-2
Újpest –DVSC 1-1
Kecskemét –Kaposvár 0-0
Haladás –ZTE 2-1
Videoton –Vasas 4-1
Honvéd –Nyíregyháza 1-1
Lombard FC Pápa –Paks 1-1
DVTK –FTC 1-1

29. forduló
FTC -Lombard FC Pápa 1-0
Paks –Honvéd 0-1
Kaposvár –DVTK 2-0
Nyíregyháza –Haladás 1-0
Videoton –Újpest 2-1
Vasas –ZTE 0-2
DVSC –Győr 2-0
MTK –Kecskemét 0-0

30. forduló
DVTK –MTK 1-3
Kecskemét –DVSC 1-2
Lombard FC Pápa –Kaposvár 0-0
Győr –Videoton 1-2
Újpest –Vasas 2-1
ZTE-Nyíregyháza 1-0
Haladás –Paks 2-0
Honvéd –FTC 1-1

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.02.26. 00:09:20

DVSC - DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-2
Kaposvár - Honvéd 0-0
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 0-1
Vasas - Nyíregyháza 0-2

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.26. 00:19:23

DVSC - DVTK 3:1
Videoton - Kecskemét 4:0
Paks - ZTE 1:2
Kaposvár - Honvéd 0:0
MTK - Pápa 2:1
FTC - Haladás 2:0
Újpest - Győr 1:1
Vasas - Nyíregyháza 1:3

Zigi 2010.02.26. 08:23:45

DVSC - DVTK 3-0
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 3-0
MTK - Pápa 2-2
FTC - Haladás 0-2
Újpest - Győr 3-1
Vasas - Nyíregyháza 0-0

laulic 2010.02.26. 08:43:25

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 4-1
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 2-1
MTK - Pápa 3-1
FTC - Haladás 0-2
Újpest - Győr 2-0
Vasas - Nyíregyháza 0-1

dr. Wilbur Swain 2010.02.26. 08:55:42

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-2
Kaposvár - Honvéd 2-1
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 1-1
Vasas - Nyíregyháza 0-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 08:56:54

DVSC - DVTK 2-1 Aczélváros Torny(a)i Dombi előtt tisztelgének.
Videoton - Kecskemét 2-1 A két kispad közötti demilitarizált övezetet a készenléti rendőrség rohamosztaga védi.
Paks - ZTE 1-2 Nem ez lesz az Eurosporton a hétvége mérkőzése.
Kaposvár - Honvéd 1-2 A labda gömbölyű, úgyhogy hajrá, Kovács néni...
MTK - Pápa 1-1 A meccs előtt a környékbeli kocsmák italkészletét megcsapoló Véber a második félidőben magyar népdalok 120 decibelen való előadásával ébreszti fel Garami mestert, aki bosszúból beküldi új, 14 éves csodacsatárát. A horvát nemzetiségű spíler a 92. percben egyenlít és megkapja az "aranyos" becenevet (az aranyost horvátul úgy mondják: zlatan).
FTC - Haladás 2-1 A hosszú távú szakmai koncepció jegyében Tubolyt a harmadik fordulóban menesztik. Felkészül: Kirchmayer.
Újpest - Győr 2-1 A pályára csörtető Kovács Zoli a 89. percben, makkos cipőben előadott sarkazással szerzi meg a győztes gólt.
Vasas - Nyíregyháza 2-1 Bressan, Bressan, mibe vágtál...

nuno 2010.02.26. 09:14:37

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 1-0
Paks - ZTE 2-1
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 1-0
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 1-0

fulmerz 2010.02.26. 09:21:52

DVSC - DVTK 2-1
A különbség 1 "tor"-nyi. (Figyelitek a nemet szojatekot?)
Videoton - Kecskemét 3-0
Mezey olyan hangzatosakat nyilatkozik, hogy megadom neki a bizalmat. Egyelore...
Paks - ZTE 1-1
Ahh... eselytelen epp esszel ezt megtippelni.
Kaposvár - Honvéd 2-0
VEGRE!!! "..."
MTK - Pápa 3-2
Minden szurkolora 1 gol.
FTC - Haladás 4-1
Az uj igazolasok meg nem szurkultek bele a honi BL-be.
Újpest - Győr 1-2
Ha Sandor Gyorgy nelkul szarnyalni fog az ujpest, akkor a vidi fog melyrepulesbe kezdeni. Erre kulonos figyelemmel fogom kiserni.
Vasas - Nyíregyháza 0-0
A vasas befektetoi egyenesen aranyosak a lott golok szamaval.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 09:21:55

Cikkből kimaradt, itt pótlom:
Köszöntünk újra mindenkit hagyományos tippjátékunkban. Kiszámíthatatlan rangadókat, és váratlan telitalálatokat kívánnánk mindenkinek a tavaszi szezonra!

globocnick 2010.02.26. 09:28:52

DVSC - DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 1-1
Paks - ZTE 3-2
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 2-4
FTC - Haladás 3-1
Újpest - Győr 0-3
Vasas - Nyíregyháza 1-1

Deco 09 2010.02.26. 09:33:34

DVSC-DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 0-0
Kaposvár - Honvéd 2-3
MTK - Pápa 3-1
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 1-3

tomo84 2010.02.26. 09:41:23

Sziasztok!

Tippjeim:

DVSC-DVTK 2-2
Videoton-Kecskemét 4-1
Paks-ZTE 1-1
Kaposvár-Honvéd 2-1
MTK-Pápa 2-1
FTC-Haladás 1-0
Újpest-Győr 1-1
Vasas-Nyíregyháza 2-1

Jó szurkolást Mindenkinek!:-)

lelkesamatör 2010.02.26. 09:45:25

DVSC-DVTK 2-0
Vidi-Kecskemét 2-1
Paks-ZTE 1-1
Kaposvár-Honvéd 2-1
MTK-Pápa 1-0
FTC-Haladás 1-1
UTE-Győr 2-0
Vasas Nyíregyháza 0-0

Koori 2010.02.26. 09:49:17

DVSC - DVTK 2-1
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 0-0
MTK - Pápa 1-0
FTC - Haladás 2-2
Újpest - Győr 2-0
Vasas - Nyíregyháza0-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.26. 09:59:23

DVSC - DVTK 3-0
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 0-1
Kaposvár - Honvéd 1-1
MTK - Pápa 2-2
FTC - Haladás 3-2
Újpest - Győr 2-1
Vasas - Nyíregyháza 1-2

snowblind 2010.02.26. 10:00:37

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 3-1
Paks - ZTE 2-2
Kaposvár - Honvéd 3-1
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 3-0
Újpest - Győr 2-1
Vasas - Nyíregyháza 0-0

gabesz7004 2010.02.26. 10:15:46

DVSC - DVTK 3:0
Videoton - Kecskemét 3:1
Paks - ZTE 1:1
Kaposvár - Honvéd 2:0
MTK - Pápa 1:0
FTC - Haladás 0:1
Újpest - Győr 1:1
Vasas - Nyíregyháza 0:1

Tuszek 2010.02.26. 10:23:04

DVSC - DVTK: 3-1
Videoton - Kecskemét: 2-0
Paks - ZTE: 1-1
Kaposvár - Honvéd: 2-1
MTK - Pápa: 2-2
FTC - Haladás: 1-0
Újpest - Győr: 2-1
Vasas - Nyíregyháza: 1-1

Doc Holliday 2010.02.26. 10:25:36

DVSC - DVTK 2-2
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 2-2
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 1-0
Vasas - Nyíregyháza 1-2

Kiß B. 2010.02.26. 10:53:03

Debrecen - Diósgyőr 3-1
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 4-0
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 2-1
Vasas - Nyíregyháza 1-2

És itt jegyezném meg, hogy ******* ****** az MLSZ-nek, akik jóvoltából a tavaszra tervezett 15 meccs töredékét láthatom csak! :(

sirsteve 2010.02.26. 11:51:34

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 4-0
MTK - Pápa 2-2
FTC - Haladás 0-1
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 1-1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 12:04:24

eleddig két elvetemült tett a diósgyőrre, meg van 3 x, és így 7órával a meccs előtt én is félve tekintek a tippemre, hisz felsejlik tornyi mester óriási pofacsontja, nem beszélve arról, hogy most hívott egy diósgyőri haverom és és így köszöntött: "álléálléállé, csak a diósgyőr, csak a diósgyőr, a nagy csöcsök, meg az análszex!"

kevesebb, mint 7 óra és kezdődik...

housemd 2010.02.26. 12:12:18

Új félév, új félélet...

DVSC - DVTK 4-0
Hólé, hólé hólé hólé, éneklik a miskolci ultrák délnek utazva a Hortobágyon. "igen komoly feladatok tornyosulnak még előttünk" nyilatkozza vezetőedzőjük a lefújás után.

Videoton - Kecskemét 1-1
A mérkőzés a 84. perceben félbeszakad Bódog "Bádogember" Tamás vs Csertői "Csörte" Aurél félnehézsúlyú összecsapása miatt. többen Rácz Félixet látják feltűnni a technikai zóna közelében.

Paks - ZTE 1-1
jóaziksz

Kaposvár - Honvéd 1-2
A pályán előbb a polgári védelem rendel el elsőfokú belvízvédelmi készültséget, később a Duna-Dráva Nemzeti Park helyszínre érkező munkatársa megállapítja, hogy védett kócsagok vertek tanyát a délkeleti szögletzászlónál. a csapatokat visszafogott játékra szólítja fel, amelynek maximálisan eleget is tesznek. az eredményen maga Hemi bácsi is meglepődik.

MTK - Pápa 3-1
Garami Józsi bácsit a "Protestáns etika és a kapitalizmus szelleme" lapozgatása közben lepi meg a délutáni szunyókálás. A taktikai felkészítés így jól sikerül.

FTC - Haladás 1-1
A Fradi hazai pályán a bátor támadófoci híve. A Haladást három egymást követő szezonban bent tartani statisztikai képtelenség, de Róth Anti makacs ember.

Újpest - Győr 1-0
Ez még jó lesz valamire.

Vasas - Nyíregyháza 0-0
Sokan elmondták már, a vasasnál vagy pénz van, vagy foci. hát most speciel egyik sem. A nyíregyháza első osztályú tagságát én még mindig nem tudtam feldolgozni.

Titi120 2010.02.26. 12:19:15

DVSC - DVTK 2-1
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 1-0
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 3-2
Vasas - Nyíregyháza 0-0

Ond vezér 2010.02.26. 12:48:15

DVSC - DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 3-2
FTC - Haladás 1-0
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 0-0

r_magpie 2010.02.26. 12:53:34

tavaszra beszállnék

DVSC - DVTK 2-0
(egyelőre nem sikerül tartalommal megtölteni a játékot)
Videoton - Kecskemét 4-1
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 2-0
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 3-2
Vasas - Nyíregyháza 1-1

Frigo 2010.02.26. 13:04:54

DVSC - DVTK 2-1
Videoton - Kecskemét 2-2
Paks - ZTE 0-0
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 3-0
FTC - Haladás 0-0
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 2-0

gegerio88 2010.02.26. 13:22:12

DVSC - DVTK 2-1
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 0-0
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 2-0
Újpest - Győr 2-1
Vasas - Nyíregyháza 3-1

Bruno Salazar 2010.02.26. 13:24:50

DVSC - DVTK 2:3
Videoton - Kecskemét 3:1
Paks - ZTE 1:2
Kaposvár - Honvéd 3:0
MTK - Pápa 4:1
FTC - Haladás 1:1
Újpest - Győr 2:2
Vasas - Nyíregyháza 0:1

Louis007 2010.02.26. 13:34:17

DVSC - DVTK 3:0
Videoton - Kecskemét 5:0
Paks - ZTE 1:1
Kaposvár - Honvéd 6:6
MTK - Pápa 3:1
FTC - Haladás 0:0
Újpest - Győr 0:1
Vasas - Nyíregyháza 2:1

godot 2010.02.26. 14:02:30

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 1-1
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 1-2
Vasas - Nyíregyháza 0-0

Phil Laak 2010.02.26. 14:16:09

DVSC - DVTK 0-1
Videoton - Kecskemét 4-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 3-0
FTC - Haladás 4-0
Újpest - Győr 0-1
Vasas - Nyíregyháza -3 - -3

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 14:58:20

A cikk végén lévő linken keresztül letölthető, egyébként nagyjából folyamatosan frissített excelünkből kiderül, hogy a leadott tippek milyen megoszlást képviselnek.

Például: 11-en érzitek a Vasasban a győzelmet, míg a Kecskemétben (eddig) senki.

kétballáb 2010.02.26. 15:23:43

Remélem a csoda nem csak fél évig tart...

DVSC - DVTK 3:0
Videoton - Kecskemét 2:0
Paks - ZTE 1:2
Kaposvár - Honvéd 1:0
MTK - Pápa 1:1
FTC - Haladás 2:0
Újpest - Győr 1:2
Vasas - Nyíregyháza 1:0

update szalonna 2010.02.26. 15:53:04

DVSC - DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 2-2
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 2-1
FTC - Haladás 0-1
Újpest - Győr 3-1
Vasas - Nyíregyháza 1-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 16:03:13

@Bastille: Haha, jó ezt újra hallani, kezdődik az idény. Egyébként ennek a strófának nincs véletlen egy Michelle Wildos része?

"nem érdekels más, csak a színesfém"

Hitchiker 2010.02.26. 16:34:33

DVSC - DVTK 3-0
Videoton - Kecskemét 1-0
Paks - ZTE 2-2
Kaposvár - Honvéd 1-1
MTK - Pápa 3-0
FTC - Haladás 2-1
Újpest - Győr 1-0
Vasas - Nyíregyháza 0-2

Dide_ 2010.02.26. 16:44:15

DVSC - DVTK 3:2
Vidi - KTE 2:0
Paks - ZTE 1:2
Kaposvár - Honvéd 1:1
MTK - Pápa 3:1
FTC - Haladás 2:2
Újpest - ETO 2:1
Vasas - Szpari 1:1

Stefan Derrick 2010.02.26. 17:16:03

DVSC - DVTK 3-2
Videoton - Kecskemét 4-0
Paks - ZTE 1-2
Kaposvár - Honvéd 3-1
MTK - Pápa 1-2
FTC - Haladás 2-2
Újpest - Győr 0-2
Vasas - Nyíregyháza 3-0

Robespierre89 2010.02.26. 17:16:14

DVSC - DVTK 3-0
Videoton - Kecskemét 2-2
Paks - ZTE 2-1
Kaposvár - Honvéd 4-1
MTK - Pápa 2-0
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 4-3
Vasas - Nyíregyháza 0-2

mehr luft 2010.02.26. 17:18:26

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 2-1
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 2-0
MTK - Pápa 3-1
FTC - Haladás 2-2
Újpest - Győr 1-3
Vasas - Nyíregyháza 2-1

fecskeE0 2010.02.26. 17:38:51

Na most nincs kegyelem, itt vagyok az elejétől fogva, innentől már csak a 2. helyért lehet küzdeni:))

DVSC - DVTK 2:0
Videoton - Kecskemét 3:1
Paks - ZTE 1:1
Kaposvár - Honvéd 1:1
MTK - Pápa 2:1
FTC - Haladás 2:1
Újpest - Győr 1:1
Vasas - Nyíregyháza 1:1

Fisk 2010.02.26. 17:45:51

DVSC - DVTK 1-2
Videoton - Kecskemét 1-2
Paks - ZTE 1-0
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 1-1
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 2-0
Vasas - Nyíregyháza 3-3

Kiotop 2010.02.26. 17:53:28

DVSC - DVTK 1-2
Videoton - Kecskemét 2-0
Paks - ZTE 1-1
Kaposvár - Honvéd 2-1
MTK - Pápa 2-0
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 2-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 19:22:57

ELKEZDŐDÖTT! Sör felpattint, család lenémít, szemek a tévén, Bóhócliga!

2010.02.26. 20:51:39

lett pár telitalálatos 3:1
pedig kezdtem örülni magamnak

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.02.26. 20:52:20

DVSC - DVTK 2-0
Videoton - Kecskemét 3-0
Paks - ZTE 2-1
Kaposvár - Honvéd 1-0
MTK - Pápa 1-1
FTC - Haladás 1-1
Újpest - Győr 2-1
Vasas - Nyíregyháza 0-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 20:54:14

@kristu:
43. percig: 0 telitalálat.
80. percig: 1 telitalálat (Phil Laak).
82. percig: 2 telitalálat (Pumpui, THC 71).
88. percig: 8 telitalálat.
Vége: 19 telitalálat.

2010.02.26. 20:58:34

@végh hanta: a statisztikusi mindenedet :)
így akkor eltörpül az 5 pontos kezdés, ellenben jól mutatja, micsoda műértő közönség van itt kéremszépen

pár hét múlva tán már Futó Lada ül a Kispest kispadján?!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.26. 21:00:36

@kristu: Hát ez vagy országos bunda, vagy nagyon fix meccs, de a közösség véleménye a következő volt előzetesen:

85%-ban debreceni győzelem, 2,5-0,8 góldifi. A vége 3-1, tehát nagyon ült az egész.

Dr. Kward 2010.02.26. 21:18:53

mit ér a bohócliga puncik nélkül? A fradisták halis csajokat keresnek holnapra...

ftcsz.blog.hu/2010/02/26/bliga_1_fordulo_haladas_szurker_nunik_iwiw

VGL 2010.02.26. 21:19:14

@végh hanta: és ezek után majd 11 ponttal meg lehet nyerni a forduló tippversenyét.:)

housemd 2010.02.26. 21:33:28

10 percet láttam a meccsből. aztán hazajött a feleségem. Hal a tortán.

pókfoci 2010.02.26. 21:37:44

DVSC - DVTK 3-1
Videoton - Kecskemét 1-2
Paks - ZTE 2-4
Kaposvár - Honvéd 2-2
MTK - Pápa 3-0
FTC - Haladás 3-1
Újpest - Győr 0-0
Vasas - Nyíregyháza 2-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.26. 23:01:11

@pókfoci: én a helyedben jobban átgondolnám az első tippet :)

setzer 2010.02.27. 04:37:37

DVSC - DVTK 3:1
Videoton - Kecskemét 3:1
Paks - ZTE 3:1
Kaposvár - Honvéd 3:1
MTK - Pápa 3:1
FTC - Haladás 3:1
Újpest - Győr 3:1
Vasas - Nyíregyháza 3:1

Kiß B. 2010.02.27. 12:19:55

@kristu: nézd meg a tegnapi meccs után a pontjaink számát! nem ugyanazokra a meccsekre járunk véletlenül??? :)

Zolika1212 2010.02.27. 14:03:38

Paks-Zete elhalasztva, pálya miatt...

christvhu 2010.02.27. 15:43:47

@végh hanta: ha cca 40 éve szurkolsz egy csapatnak, ott már nem a ma számít, nekem elhiheted...

christvhu 2010.02.27. 15:53:59

fradi hali 0-1 eddig, hm

christvhu 2010.02.27. 16:46:23

ja, a 19 telitalálat új labdabiztos csúcs!!

Alfredd 2010.02.27. 17:45:37

Modoroson bohócliga idénynyitó:
modoros.blog.hu/2010/02/27/olvasoi_rovat_nb_i_idenynyito

Minden szava kincs! :)

christvhu 2010.02.27. 18:15:12

na, eddig egész jó vagyok)) két teli és a többi is jó)) mi lenne, ha értenék is hozzá??

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.27. 21:35:58

Megérte várni, remek kis hétvége eddig.

Majom Miklós Fan Club 2010.02.28. 16:09:53

100 komment, wow! mi lenne itt, ha foci is lenne? remélem egyszer még megtudjuk.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.28. 16:18:54

@Majom Miklós Fan Club: Tényleg :)

Közben sipirc, mert kezdődik lassan a Vasas-Szpari, és még ki kell érni a Fáyba.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.28. 18:32:03

divic jövőre a lokiban lesz, ha így folytatja

Alfredd 2010.02.28. 19:40:48

@mocsing: A Vasas meg az NB2-ben... :P

sunbird75 2010.03.01. 00:13:15

4 pontot tippeltem össze, te jó ég. Innen csak fölfelé vezethet az út.

herbert 2010.03.01. 09:34:12

@herbert: hát ez baromi gyenge tippsor lett.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 09:38:18

@herbert: Kezdésnek nem rossz. Még a Paks-Zetével javíthatsz :)

Zigi 2010.03.01. 10:17:37

@sunbird75: Nem vagy te véletlenül Honvéd szurkoló? Ők azok, akik mindig azt hiszik, hogy innen már nincs lejjebb.:))

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 10:20:15

@Zigi: Hááát, aki kint volt tegnap a Vasas-Szparin, az minden mélységet el tud képzelni :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.01. 10:44:24

@végh hanta: jujj, de várjuk a tippjáték-összefoglaló posztot :)

herbert 2010.03.01. 10:56:52

@végh hanta: Fel is hívnám gyorsan sebőkvilit, ha a régi szép idők lennének...www.sebokvili.hu/dvtk_zte.htm

Stefan Derrick 2010.03.01. 12:11:34

@végh hanta: Azért, ha más nem is, de az a Divic-Hrepka gól egészen csodálatos volt. Az utolsó 10 percet meg inkább felejtsük el...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 12:16:07

@Stefan Derrick: Az utolsó 10 perc a klubház büféjénél ért. Tévén is elképesztő volt, főleg a beszűrődő hangok miatt.
A Hrepi-gól viszont tényleg korrekt darab volt.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 12:16:57

@herbert: a sebokvili.hu-ért örökké hálás leszek neked!

Frigo 2010.03.01. 15:01:58

@mocsing: Hát akkor izgalmas 3-4 hónapnak nézel elébe. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 15:05:42

@Frigo: Ezt kikérjük magunknak :)
Ma estére kaptunk egy halvány ígéretet, hogy beülünk valahova és megírjuk. Remélhetőleg lesz belőle valami.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 21:41:35

vki tud vmi infót az u21es meccs közvetítésével kapcsolatban?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.01. 22:36:22

@Bastille: Legutolsó infóm szerintem egyik adó sem közvetíti. JHN-kiírás várhatóan holnap délig lesz.

sunbird75 2010.03.02. 10:23:54

@Zigi: most őszintén, annál már tényleg nincs lejjebb ahol mi vagyunk.

Jövőre kérelmezném, hogy az nb2 meccsekre is lehessen tippelni, elvégre ott leszünk.
Hévizre, meg Baktára járunk majd meccselni. Szégyen....:-(

JESTER 2010.03.02. 12:43:10

@sunbird75: tényleg, legyen nb2es tippverseny.
:(

De hosszú lesz ez a tavasz :(

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.02. 13:08:17

@JESTER: @sunbird75:
1. Nem lenne tisztességes f_mikivel szemben, aki úgy tippel, hogy szeretett REAC-a közben másodosztályú.
2. Várjuk meg Stefan Derrickék véleményét is a Vasassal :)

JESTER 2010.03.02. 13:14:38

Hanta, legalább most hajolhatna a szent (vörös-feketére mázolt) keze maga felé :)

Jólvan, befejeztem.

pókfoci 2010.03.02. 19:22:21

bocs a megkésett tippért, mivel nincs átmenetlieg gépem csak ismerősön kersztül adtam le :D most azért sajnálom azt az öt pontot :D
süti beállítások módosítása