HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kezdő 11 - avagy a 11.forduló összefoglalója

2010.10.27. 10:00 Futó Lada

Az összefoglalók olyanok mint a 11-es. ..Néha kimarad, néha szétforácsolja a kapufát.Tehát a szituáció adott, jön a nekifutás, aztán vagy sírva temeti tenyerébe arcát az egyszeri olvasó, vagy egy elegáns Panyenkával nyitjuk a hetet. Lássuk mi sül ki ma; labda a 10,9 métert jelző pöttyön , a szezonban immár tizenegyedszer...

Paks - Gyõri ETO 2-1
Pénteken délután 5-kor a Pintér-mûvek látogatott Paksra.A hazaiaké az NB1 egyik legidõsebb kerete, így nem kizárt hogy az erõmûbõl kiszûrõdõ sugárzás egyik mellékhatásaként természetellenesen hosszú játékos-pályafutást ad plusz skillként.A Gyõr nem hazudtolta meg magát, és masszív 4-5-1-es formációval igyekezett fárasztani a hazaiakat. Az ETO egy büntetõt kérhet számon Bognár játékvezetõtõl, de így is vezetést szerzett.A Paks támadókat hozott be, mire Pintér mester is reagált, és a már majdnem pályára lépõ Miranelli helyett inkább Szabó Ottot küldte be. Szabó 7 perc múlva megrúgta Barthát egy sárgáért,az ex-győri Vayer pedig a szabadrúgást egy gólért.A végén még Böde zúzott be egy visszagurított labdát,teljessé téve az ETO katasztrófáját.

ZTE - Vasas  2-1
Párbeszéd a félidõben a nézõtéren:
- Te ! Ez a meccs olyan unalmas, hogy mindjárt elalszok.
- És most azért ébresztettél fel hogy ezt elmondd ??
Na jó ennyire nem volt gáz, csak egy kicsit. Aztán a 70. percben megtáltosodott a Vasas, és egy szabadrúgásból vezetést szerzett.
- Na. Így néz ki egy gól. Most már látták, rúgjanak maguk is egyet -adta ki az ukázt Csank mester, és ha ő bemondja a tutit, akkor az be van mondva.A sikerhez kellett Végh is -  563. NB1-es meccsével már iponnal vezeti a listát Kuttor "Kutya" elõtt - aki eldózerolta saját védőjét, és Rajcomar elé tette a bogyót előzékenyen, aki pontosabban lőtt mint Csank a hétvégi nyúlhajtáson.A végén a ZTE rúgott még egy kapufát, és ezzel le is zárult volna a meccs, csak Mijatovicsnak nem szóltak, ezért ő még olyat bólintott a 91.percben , mint Tóth András anno a négymeccses eltiltása előtt...csak itt gól lett belőle az egerszegi szurkerek őszinte örömére.

Szolnok - MTK 2-1
"Merjünk nagyot álmodni! " - dünnyögte maga elé Garami mester, és begyûrte a kispárnát a feje alá. De még csak éppen elszenderedett, mire a Szolnokiak - eléggé el ne ítélhető módon - gólt lőttek, és az 500 örjöngő nézõ felébresztette a mestert.Gyorsan rendezte a sorokat, de hiába borult fel a pálya, a szezonban most debütáló Rézsó kapus fogott mindent, mint a zöld festék. A szünetben a vendégek szerezhettek hígítót ehhez a festékhez, mert Tischler "In Medias Rést" vágott a védelmen, és egy lepattanót a léc alá gurított. A mester itt kért egy kávét, de nem a büfébõl érkezett a várt feketeleves, hanem a pályáról. Sütö kézfogóját a spori egy büntetővel, és egy piros kártyával díjazta, amit Remili realizált góllá. A stadionon mellett elguruló Jumurdzsák-tours városnéző buszán könnyezve akceptálták a stadionból kiszűrődő "Mohamed, Mohamed" rigmust, Simon Antal pedig győzelemmel debütált a vasutas-csapat kispadján.

Kecskemét - Videoton 2-4
A hazaiak üreges alváz-védelem helyett hiányos Alves-védelemmel próbálkoztak, amivel annyi volt az esélyük, mint trójai falónak a hétvégi ügetőn.Bár előbb még Lipták barátilag megölelte példaképét Tökölit - és ezt Bede rosszul értelmezve büntetőt ítélt, amit Némedi rombolt a léc alá - utána Alves percei jöttek.Volt olyan pillanat, mikor Lambulics annyira lemaradt, hogy a brazilnak meg kellett vánia ha ki akarta cselezni. Először Sándor, majd Polonkai indítását gurította be.Aztán a két magyar spíler már kihagyta a brazilt a buliból és Sándor zsugáját immáron Polonkai transzferálta találattá.Lambulics miután folyton lemaradt Alvesről inkább Nikolicsra ügyelt, de ő is borzasztó gyors,így 1-4 lett, amit végül Csordás kozmetikázott.A meccs közben Tököli szenvedett sérülést, az egyik mentős szerint leszakadt a feje, de hála a paksi éveknek, mire a kórházba beértek már kinövesztette újra. Győrfy Pál hivatalos tájékoztatása szerint csak a fejbőre repedt fel.

Haladás - Siófok 4-0
Acél Zoltán bemutatkozott.A "legtöbb csapattal az NB1-ből kieső edzõ" cím büszke tulajdonosa összekapta a gárdát, és Kenő mester büntetõjével már a félidõben uralta a Hali a meccset.A második félidőben a küzdelem dominált, aztán a végén a létszám-csökkentett vendégek ellen elõbb Tóth Péter, majd kétszer Nagy Gábor iratkozott fel a prémiumos listára. Tekintve Acél eddigi mérlegét, reméljük, hogy a nagy eufóriában megvásárolt bérletek a jövő évi másodosztályú küzdelmekre is érvényesek lesznek.A Sowunmi-Honma csatársor ezen a meccsen legfeljebb egy benetton-reklámra volt jó, komoly veszélyt nem jelentettek.

Kaposvár - Honvéd 0-0
A forduló rangadója komoly tüzijátékot hozott, ám ezúttal csak a belépő-kapuk forogtak komoly veszélyben. A "tüzijáték" is "csak"4 petárdányi volt, mire a spori jó előrelátó módon beszüntette a mérkőzést 15 minuta időtartamra, ezalatt a rendezőség kiüríttette az ominózus szektort ahonnan  a pirotechnikai eszköz érkezett, egy 'grep' paranccsal kiszűrték a rendbontókat, és ment tovább a meccs. Többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Pápa - Újpest 3-1
Véber Gyuri olyan egykori klubjával szemben, mint egy rosszul beállitott félkarú rabló - mindig nyer. Ez a teória most hétvégén sem talált cáfolatra, mivel az Abwo-val felturbózott csatársor - kiegészítve az újpesti Vermessel és Balajczával - egyhangúlag a hazaiak javára döntötte el a mérkőzés kimenetelét.A meccs embere szerintünk Heffler volt, aki 2 gólpasszt és egy gólt is jegyzett a meccsen, valamint Marics aki egy gólt tudott felírni az elszámoló-lapra, valamint ő birkózott Vermessel az első gól előtt. A meccs vélhetően legfelemelőbb pillanata  a  88.percben egy csere volt, mikor Bárányost váltotta Tóth Norbert, ezálltal is lehetőséget adott Véber mester a fiatal játékosnak, hogy győztes meccsel gyarapítsa amúgy is veretes statisztikáját.

Debrecen - FTC 2-1
A vasárnapra maradt "forduló mérkőzése" címen beharangozott meccs akár még egész érdekes is lehetett volna.....Nem volt az. Kabát előre beharangozta, hogy ex-újpestiként neki kétszeresen is fontos a meccs. A 11.fordulóban a debreceni 11-es be is lőtt egy 11-est 5 perc híján a 11. percben. Majd 5 perccel a 11.perc után kapott egy sárgát, és a második félidő 11.percében még egyet, amit be is tudott váltani egy pirosra a kihelyezett elfogadó-helyen. Ennyit az ide vágó számisztikáról, főleg hogy már a végét is csak kínlódva tudtuk a logikába illeszteni. Ezután jobbára mezőnyjáték folyt mondhatnánk, dehát mi a fene is folyt volna meccs közben a pályán ? Miután mindenhol kihasználták a cseréket, Rodenbücher terelt a kapuba lecsorgó bogyót a komplett védelmen keresztüllőve azt, majd - csak hogy minden pesti csapat kikapjon a héten* - Cvitkovics egyénileg tette helyre a tippmixen a téteket egy remek lövéssel a 88.percben.

A bajnokságot továbbra is a Videoton vezeti, a silent-killer módon közelítő ZTE és a Kaposvár előtt, míg a góllövő-listán Alves a vezérkos 11 egységnyi teljesítménnyel a 6 gólos Ferenczi és Rajcomar előtt.
Tartsanak velünk a jövő héten is, amikor a "12 egy tucat" elvet követve újabb forduló lesz a Monicomp ligában, és olyan meccsek várják a nagyérdeműt, mint pl a Loki - Rákóczi vidéki szuperrangadó, vagy a szurkolótáborok szintjén szinte rokoni kapcsolatokat ápoló Videoton- Honvéd összecsapás...

* A Honvéd döntetlent játszott

 

8 komment

Címkék: összefoglaló bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr572400092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Circus 2010.10.27. 11:13:05

hazuttolta > hazudtolta
a többit nem sorolom, de az én anyámat, tudom :)

Amúgy kíváncsi leszek az eredményekre.
Be lehet szállni menet közben is az itteni tippmixbe, tessenmondani?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.27. 12:19:16

@Circus: Ladánál kéretik nem figyelni az elgéplelésrekre :)
Az össznépi tippmix nyitott, minden adatot rögzítünk, bármikor be lehet szállni.

------------------- SZOLGÁLATI -----------------
frissített excel az oldalsávban
------------------------------------------------

Artie 2010.10.27. 12:41:28

A Szolnok-MTK összefoglalójáról jut eszembe Gulyás Laci örökérvényűje (Lacizhatom, mert személyesen is ismerem, ez fészkukk- és ivivoldalilag is tudom igazolni :)): Bodonyi gurít... fölé!

slowmotion 2010.10.27. 13:28:44

lemaradt a csillaghoz az értelmezés.

ezenkívül annyit fűznék még hozzá, hogy a Rákóczi most inkább silent killer módban távolodik a Viditől. egyébként korrekt poszt.

Dide_ 2010.10.27. 15:14:54

"silent killer mód" :D
Jó cikk!
Nézve az excelt én is szeretett klubomhoz hasonlóan közelítek, bár nekik még 1-el jobban megy :)
Sajna viszont az a kósza érzés kering a nagylábujjamban, hogy most kell kiörömködnöm magam mindkét értelemben... jön a tél és ilyenkor elkél az a bizonyos meleg viselet...

housemd 2010.10.27. 23:09:18

Lada, ez állat volt... nem lehetne, hogy inkább Te írd az alkotmányt? Jumurdzsák-tours rulez....
különben, megint kihagytam ezt a fordulót, de hátrányom, mint az elgázolt macska, tetemes, szóval mindegy. viszont úgy látom, azon megy a tülekvés, melyik csapat lesz olyan helyzetben a téli szünet után, hogy kellő eréllyel üldözhesse a hagyományosan őszi csapatként tavasszal botladozó vidit? különben, a veni, és a vidi után most azért nagyon áll nekik a vici is...

RolloJuve 2010.10.28. 10:30:17

"A Sowunmi-Honma csatársor ezen a meccsen legfeljebb egy benetton-reklámra volt jó"

"egy 'grep' paranccsal kiszűrték a rendbontókat"

Anyám...
süti beállítások módosítása