HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Szeptemberfeszt? - Bohócliga, 6. forduló, beharangozó.

2012.08.30. 08:02 JESTER

B2015737.jpg Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10 évben azzá lett "rangadó". Így azért már nem olyan sanyarú a helyzet, és nem kell amiatt aggódnunk, hogy a hétvégén csak a budai várban idén második alkalommal megrendezett sörseregszemle okoz majd izgató pillanatokat (az épp a fővárosban tartózkodó) bohócliger drukkereknek. Ha viszont már a nemes italnak ilyen ünnepséget hoz a víkend, és az amúgy is az elmúlt években örvendetesen mozgolódni kezdő hazai sörkultúra is egyre inkább lábra kap, körülnéztünk kedvenc ligánk közegében, hogy a komlógőzös termékfejlesztés elérte -e aranylábúinkat és mestereiket, esetleg készülnek-e valamivel a budai happeningre. Hát készülnek.

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC   1:2
A Franzstadter Brauerei GmBH szerződést bontott eddigi fő alapanyag-beszállítójával, a leobeni Gösser gyárral, így a legendás üllői úti "KisGösserek" készítésének helye kérdésessé vált. Jelenleg két kísérleti márkával érkezik a fesztiválra a cég, így a holland festőmalátával ízesített, 0.33-mas kiszerelésű Danny_Boede és az angol típusú ALE-mpijevics-csel, melynek csapolási technikája is a londoni pubokét idézi majd. A másik oldalon Simon Antalt próbáltuk elérni, ám az edző fanyarul annyit közölt: "Egerben maradnánk a bornál".

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 4:1
A hazai kisüzemi sörfőzde-reneszánsz korszakában meg sem lepődünk, hogy vidéki városaink is izgalmas kísérletekkel állnak elő. Szombathelyen Illés Béla malátázómester vezetésével például egy "Iseum" fantázianevű, a régi egyiptomi sörökre hajazó itallal készülnek a budai megmérettetésre. Sokak szerint külföldön is érdemes lenne megfuttatni a kreációt, ám Illés szerint "bőven elég nekünk a hazai piac". Lelke rajta. Pakson sajnos leálltak a legendás "Carletto" főzésével (az ÁNTSZ szerint megengedhetetlenül nagy arányú cukorral érték el a 13%-os alkoholtartalmat a hagyományos felsőerjesztés helyett), így most egy szerényebb, 10 balinfokos, 4 alkoholszázalékos tipice házisör-családdal érkeznek a dunamellékiek: a Thököly Imre arcképével díszített "Kurucz Borosta" világos, félbarna és barna, illetve lesen született arcszőrzettel dúsított verzióban is csapra lesz verve Budán.          

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1:3
Az újabban a Birra Moretti licence által főzött két kispesti ászoksör, a pofonfarázós szlogennel ("FeleBARÁTHod sörét meg ne kívánd") hirdetett világos "Iván Cár" és ver(n)es "Red Richard" egyaránt lelkes fogadtatásra talált az utóbbi hetekben a kispesti sorompó környékén. A HACCP szabványokat Kispesten bevezető Marco Rossi főzőmester szerint "filozófiám, hogy a még fiatal, szinte nyers komlót is az üstbe kell dobni, abból is kijöhet egy vállalható sör - a magyar piacon". Kollégája, a Hungária körúti üzem direktora két éve már nyugdíjba akart vonulni, ám meggyőzték a maradásról, azóta két új fejlesztése, a "Tischler Roggen" német típusú, magas alkoholszázaléka miatt altató hatású rozssöre (rossz nyelvek szerint ennek hatása a mesteren is meglátszik) és a franciás L'Á(s)zok is népszerűségre tett szert. Utóbbi helyett azonban a hétvégén a romániai Ciuc licence alapján főzött "Zugló Csiki" fog debütálni a fesztiválon.                 

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0:2
Siófokon Horváth Charlie jelenség: edző, klubigazgató és szakmai vezető egy személyben - és persze hogy a csapat melléküzemágaként működő serfőzdét is ő vezeti. "Idén új, jubileumi termékekkel készültünk a budai fesztiválra"-számolt be blogunknak az aranyparti Minarik.-"egy világos, egy búza, egy vörös, egy fekete és egy kisszériás belga pils-szel is a csapok elé járulunk, ezek a "Meksz Világos", a "Bimbó Blond", a "Brakszatórisz Red", az "Olajos Schwarz" és a "Kirchmayer Abbey" neveket viselik". Fehérvárott a korábbi tervekkel ellentétben (a hírek szerint Sousa portói boresszenciával dúsított, "BORbola" fantázianevű pale ale-lel kívánt indulni), egy szimpla világossal, az Air Sanyi arcképével díszített "T-34-es"-sel szállnak ringbe. Kíváncsian várjuk.               

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2:1
Nincs könnyű helyzetben Supka Attila, a Matias Sörfőző Rt új főzőmestere. A kispesti Hemingway Breweryből elhozott kifutó készletek közül sem a "Sa'nta Cruz" fantázianevű karácsonyi idénysör, sem a baobabfa-terméssel dúsított "Akassou De Luxe", sem pedig a "Misleny Pitbull" sem nyerte el a pécsi közönség tetszését. "Malátával, malátákkal készültem Pécsre, olyan komlókivonatokat hoztunk, akikről úgy gondoltuk, segíteni tudnak"-fogalmazott blogunknak Supka.-"Még bízom a fordulatban, a fesztiválon például a Krejci segítségével készült "Tettye Urquell"-t is csapon kínáljuk.                 

DVTK - GYŐRI ETO FC   2:1           
Bár a Kőbabába oltott DVTK sör is rendesen fogy a miskolci lelátókon, a köz nyomásának engedve Sisa mester az idei sörfesztre is lefőzte "Palóc Ötösét", a legendás ludányhalászi világos házisört. "Magam nem élek e nedűvel" -mosolygott kérdésünkre a Tanár Úr - "ám a gyerekek kedvelik, hát lefőztem. Kérdi is a minap tőlem Seydi: "Na de Tréner, én elvileg ilyet nem ihatok, de Allah messze van, én meg itt, s ez oly ambrózia". Hát mondtam is neki. L'Imam fiam, a komlóhajtások sem nőnek az égig, de a maláta azért csak pörkölt marad. Elég furcsa arcot vágott."

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0:1
Pápán épp a héten omlott össze a gyártósor, így a "Nota Bene" fantázianevű gyömbéres sört ne is keressük a budai fesztiválon. Kaposvárott a palóc licencét Miskolcra vivő Sisa Tréner helyét ismét a régi főzdemester vette át, visszahozva népszerű mézes, és kávés ízesítésű "Somogyi PRUKKmistr" söreit. "Augusztus elején a melange-zsal kevert verziót is kipróbáltam" - vallja Prukner- "Ám cudarul meghajtott a végeredmény. Így maradok a bevált márkáknál, célsörfőzés, belátom de hadd ne kérjek elnézést."               

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1:3
Az Újpesti Első Serfőző Rt. fél éve került a belga Duchatelet Brewery tulajdonába, s az új vezető nem is habozott, Jos Daerden személyében egy elismert, többszörös díjnyertes serfőzőmestert hozott a megyeri úti üzembe. Az új ízfelelős nem is habozott, két régebbi márkának is búcsút mondott, így a kissé megfáradt Rajczi Ászokot és Lipták Kinizsit sem érdemes a hétvégi feszten kutatni a pultok mögött. Az új, csokoládés és gyümölcsös ízesítésű belga típusú sörök viszont kóstolóik szerint felveszik a versenyt a békésszentandrási csodákkal is. Daerden egy további kísérletről is beszámolt: a skót BrewDog cég ultraerős sörinek mintájára egy 21,5%-is főzet készítésébe is belefogott, mely a "Florian_PoliceKiller" nevet viseli majd és a tervek szerint csak újpesti italkimérésekben és rendőrőrsökön forgalmazzák majd. Várjuk.



Egyszerűsített tippszelvény:

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC    
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS          
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST               
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC              
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO               
DVTK - GYŐRI ETO FC               
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI               
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA

Fotó: kisalfold.hu

65 komment

Címkék: sör beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr994740991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2012.08.30. 09:32:23

Jester, ez valami gyönyörű: ale-mpijevics, bor-bola... Sírok.

Meg amiatt is, hogy azt a Lipták Kinizsit miért kellett Tarsolyba tenni.:S

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2:0
Az ihatatlanul savas Bikavér bizony megfekszi a kényes holland gyomrot. Moniz mester már elkezdheti tanulni a Szeptember végént, akkor majd közelről nézheti a bérci tetőt ő is, lesz rá ideje.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2:1
Egy bank kilóra megveszi az energiacéget. Mostanában úgyis az energiacégek vásárlása a divat.

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 3:1
Rossiból 1982 után újra sztár lesz. Jöhet is a meccs után a Martini Rossi.

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1:3
Idén tuti a kiesés. Az megvan, hogy évek óta ezt mondom?

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1:1
Bizonyára jó reklám magyarfociba szponzorpénzt tenni. A kecskeméti szponzorról pl. lövésem sincs, mit csinál, már persze azon kívül, hogy nyilván megy a mosoda.

DVTK - GYŐRI ETO FC 1:2
Először volt Győrben Lázár a császár, aztán lett Pinyő király, aztán Pintér, takarodj, most meg megint Pinyő lesz a király. Ki érti ezt?

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 8:6
Ez annyira megtippelhetetlen, hogy teszek rá egy teljesen reális lehetőséget.

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2:1
Csak hogy a Dottorének igaza legyen, és kiderüljön, tényleg szarok a magyar edzők. Vagy nem.

rowi 2012.08.30. 09:43:08

1 muhaha:D
2 excel?:)
3

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-0
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

snowblind 2012.08.30. 09:57:08

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-0
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

fran7 2012.08.30. 10:30:15

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 3-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 3-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-0

Kifli007 2012.08.30. 10:47:31

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

spinat 2012.08.30. 11:24:26

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1:2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3:0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2:2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0:4
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2:2
DVTK - GYŐRI ETO FC 3:1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0:0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2:0

setzer 2012.08.30. 11:41:42

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

na73 2012.08.30. 11:46:21

@rowi: Szia

2 :-)

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.
Válasz erre

babvik 2012.08.30. 12:03:17

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.08.30. 12:16:07

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-0
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 0-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

/budo/ 2012.08.30. 12:20:18

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1:0
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3:1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2:2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1:2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2:1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2:1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1:2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2:1

csak.a.meccs 2012.08.30. 12:23:23

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 3-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.30. 12:40:38

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

Louis007 2012.08.30. 14:10:40

Eger - FTC 0:2
Hali - Paks 1:0
Honvéd - MTK 1:2
Siofok- Vidi 0:2
Pécs - KTE 1:0
DVTK - ETO 2:2
Lombard - Kaposvàr 1:2
UTE - DVSC 1:1

gabesz7004 2012.08.30. 14:41:57

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 0-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.30. 14:54:56

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-3
Moniz kihajtja a lelket is a Fradiból, Debrecenben pedig sovány lesz az Eger.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-0
Folytatódik a Paks vesszőfutása.

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
Jövőre lesz húsz éves a Honvédka utolsó bajnoki címe, itt az ideje még fényesebbé tenni ezt a szép évfordulót.

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
Megvan az egyik kieső.

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
Supkának nyernie kell.

DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
Milliárdosok, ha találkoznak... Diósgyőrben jó az iksz a sima Győrnek.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
Megvan a másik kieső.

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-2
Daerden örül, Kondás kevésbé, Rossi és Sousa annál jobban.

979122 2012.08.30. 15:41:23

Eger–FTC 2-0
Fradi-sör nem tudom, van-e még egyáltalán, de Fradi van-e (lesz-e) még...?
Most jobb a bikavér. Meg szebb a leányka :-)

Haladás–Paks 1-3
Szivics szekszárdi kékfrankossal melegít... A Hali meg kiköpte a zalagyöngyét.

Honvéd–MTK 2-0
Pedig Kőbánya az MTK-hoz van közelebb.

Siófok–Videoton 1-4
Nem szeretem a BB-t. Inkább robbanjon a colorstar!

Pécs–Kecskemét 2-1
Amúgy Villány–Kiskunság (szigorúan borilag) 10-0.
A Szalont nem szeretem, de az is jobb...

Diósgyőr–Győr 1-1
Tuti az X, mert Szerencsi csoki–Győri keksz is lehetne, mindkettő 5-ös (bár talán már egyiket sem itthon gyártják). Vagy a poszthoz jobban passzolva: Borsodi–Soproni. Az is egy szint, de csak: 3–3.

Pápa–Kaposvár 8–6
Mindkét sonka kiváló. Az eredmény lehet bármi, megtetszett Artie kolléga tippje... Szerintem is reális.

UTE–Debrecen 0–2
Maradjunk a húsos gasztronómiánál: Debrecenben párosan szép az élet. (Meg úgy fest, csak a bajnokság maradt meg nekik.)

fulmerz 2012.08.30. 15:45:27

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 0-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 0-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

Artie 2012.08.30. 15:47:53

@979122: Győri keksz annyira van még, hogy kicsit beleoffoljak, hogy nemrég készült el az új gyáruk az ipari parkban, persze hogy mit gyártanak még itt és mit máshol, az már globalizációs történet.

De kiindulva abból, hogy a Globus vagdalthús valaha jó volt, aztán meg szar lett, és azóta megint jó, mióta a Hamé megvette és Csehországban gyártja, lehet, hogy ez nem is nagy baj.

LionOfZion 2012.08.30. 15:56:54

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-3
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.08.30. 15:59:08

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
Németh tündöklik, mint Prosinecki a napi két doboz cigi után, garantált az iksz.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
Szivics futballmagyar, tehát továbbra sem kell magyarázkodni Pakson. Ellenben Tökszi a hír hallatán bekapkodhatott pár bogyót (majdnem felest írtam, ejnye ez a rosszindulat).

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2
Ez most tényleg egy jó meccs lesz?

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
A vízállás miatt az Aranypartot két kilométerrel arrébb helyezik, a helyi spílerek pedig ezt a tragédiát már képtelenek elviselni. (A vízállás rányomta bélyegét a mérkőzésre – reagált Sousa)

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
Tarabai nem fog csodát tenni, de legalább olyan idióta feje van, mint Neymarnak. Mondjuk, ha már focizni nem tud, legalább nevetni lehessen rajta, ez akár az örök magyarfodball-axióma is lehetne.

DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
Ha a győri szurkolók odafelé lehúzzák a tábláról a Diós előtagot, tiszta hazai pálya. Jó, ez szar volt…

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
Van önkritikám, az előző komment miatt ide nem írok semmit. Meg nem is igazán lehetne mit…

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2
A belgáktól már tartanak a lokisták, de még egyszer felbuzog Szakályban az energiaital.

christvhu 2012.08.30. 16:48:31

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
Szegény Döme, pont a szépasszony völgye előtt szálították le a csapatbuszról!
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-0
a végén a hali kicsapja a biztosítékot
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
lokál patriot
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-0
a Vidi beáldozza a 3 pontot a kupáért, sousa mester meg is hekken kicsit.
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
A Merci idén még semmiképpen nem lesz főszponzor Kecskeméten
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-3
2-0-nál beáll Pintér, tenni kell a 3 pontér (au, ez nekem is fájt!)
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-0
pancsi - pancsi
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-2
Varga Józsi búcsúmeccse

NagyHali 2012.08.30. 17:35:57

Kéretik javítani!
A Haladás már nem "Haladás Sopron Bank", mivel lejárt idén nyáron a Hali és a bank közötti szerződés, így a jövőben Szombathelyi Haladásként szíveskedjetek szeretett csapatunkat említeni. Köszönöm! :)

NagyHali 2012.08.30. 17:36:31

ui.: Remélem a tippetek ülni fog! :D

VGL 2012.08.30. 19:14:23

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1 Télen új edző fogja irányítani mind a két csapatot.
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-1 Új edző...
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2 Veretlenek maradnak.
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2 Talán a kis Orbán is odafér.
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0 Kellenek a pontok mindkét oldalon.
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1 Mivel múlt héten rúgtak egy ötöst, ezért most ki kell kapjanak.
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1 A vendégek ősszel pontokat, tavasszal Forintokat gyűjtögetnek.
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1 A vendégeknek véget ér a két frontos küzdelem.

spinyokiraly 2012.08.30. 19:42:35

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-0
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

És a ma esti meccsekre (realistán, mert nyerni szeretnék):
Brűzs - Debrecen 1-4
Videoton - Trabzonspor 1-0

kolarov 2012.08.30. 21:08:05

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-0
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-0
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 0-0
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2012.08.30. 21:31:45

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-0
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 3-3
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁR 0-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

Piazza Parenzo 2012.08.30. 23:19:12

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1:1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2:1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2:1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1:1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2:1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1:1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁR 1:1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1:2

Koori 2012.08.30. 23:47:00

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 2-4
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-2
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

Artie 2012.08.31. 08:27:18

Én most úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy várom, mit mond a tésztaképű és a félkarú rablók királya.

Bár végül is a Lokinak összejött a 4:1.

Amúgy Kondás vajon 10 emberre dolgozta ki a taktikát, hogy ennyire ragaszkodtak hozzá?

na73 2012.08.31. 09:25:58

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

teddypicker 2012.08.31. 09:31:46

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-3
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.31. 10:01:57

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-6
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

bmiky31 2012.08.31. 10:20:56

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

kétballáb 2012.08.31. 10:41:04

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1:1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1:0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2:1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0:2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1:0
DVTK - GYŐRI ETO FC 1:1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0:1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2:1

Ond vezér 2012.08.31. 11:15:02

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 3-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-0

na73 2012.08.31. 11:20:11

@Ond vezér: Szia,
Az Eger-Fradira nem adtál le tippet...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.31. 11:37:25

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-3
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 0-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

slowmotion 2012.08.31. 12:49:53

bocs, a CapsLock báncsa a szemem.

Egri FC - Ferencvárosi TC 0:2
megtörik az axióma,
ha csak Jova nem tesz róla,
ha a védőit benn tartja,
megnyeri a Somália

Haladás Sopron Bank - MVM-Paks 1:0
Szivicsnek még szivacs

Budapest Honvéd - MTK Budapest 1:1
a Honvédnak az lenne jó, ha be lehetne cserélni egy személyt csak a büntető elvégzésére. kicsit kézilabdás utánérzés lenne, de legalább ez a problémájuk megoldódna.

FGSZ Siófok - Videoton FC 0:1
na ez pont jól jön a Vidinek, hiába a hétközi túlóra, de az utazást letudják negyven perc alatt.

PMFC-Matias - KTE-Phoenix Mecano 1:1
ha van rajta Supka az a baj, na nincs akkor az...

DVTK - Győri ETO FC 0:1
meccs után szükség lesz a palóc viszkire

Lombard Pápa Termál FC - Kaposvári Rákóczi 0:2
Vrucina nincs két meccsen. vagy elviszi az Oláh-Waltner kettős a csapatot, vagy leigazolhatnánk Rajczit a teljes nosztalgia érdekében.

Újpest FC - DVSC-TEVA 1:0
lehet, hogy Debrecenben belga-fóbia alakult ki? még jó, hogy Daerden mester nem be... ja de igen.
az Újpest legalább akkora lehetőséget kap, mint a Rákóczi a második fordulóban.

a ködlovag 2012.08.31. 13:59:07

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 0-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-1

sirsteve 2012.08.31. 14:04:47

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2-1
Döme nélkül a Fradit készületklenül éri a Nagyerdőre importált Bikavér áradat.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-2
Mert Szivics most új edzőnek számít.

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-0
Hamarosan már a Honvéd bajnoki esélyeiről beszél a honi "szaksajtó", amikortól jönnek is majd a kispesti vereségek, de addig töretlen marad a lendület.

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-0
Sousa már a Sporting elleni taktikát gyakorolja.

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
Supka megragadja az utolsó szalmaszálat.

DVTK - GYŐRI ETO FC 3-1
Miskolcon igazolják, hogy a csapat már az európai porondra is érett, így simán verik a diós nélküli Győrt.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-3
Ha a Gyirmót feljut az NB-1-be, vajon Lombard Gyirmót néven fog indulni?

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-7
Debreceni bosszú a belgákon.

mt85 2012.08.31. 14:17:34

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

vérfarkas 2012.08.31. 14:18:13

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-3
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

Géza 2012.08.31. 14:21:23

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-0
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

Futó Lada 2012.08.31. 15:08:51

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-0
Ha egy üzlet beindul.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-2
Szivics, Tököli,Bori Pakson, a KTE többi játékosa csak jövő héten jön.

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
Az MTK nem a Fradi.

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-1
Siker után mindig 1-1 a módi.Meg már 2 éve mindig ez van Siófokon.

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-0

Ha Supka most sem nyer, akkro lapát van

DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
ADVTK mindig csak 1-el nyer otthon

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
Bekezd az új pápai edző

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-3
Ez van.

Pazza Inter 2012.08.31. 15:09:05

Eger-FTC 2-1
Hali-Paks2-0
Honved-MTK 2-1
Sió-Vidi 1-1
PMSC-KTE 1-0
DVTK-ETO 1-2
Pápa-Kaposvar 1-1
Újpest-DVSC 2-1 Vajon mit tud mutatni nekunk egy belga edzo?

Sir Galád (már foglalt) 2012.08.31. 15:14:16

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-2
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

balco 2012.08.31. 15:32:18

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 1-1
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 0-2
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

2012.08.31. 16:25:01

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0-2
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 4-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 0-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 2-1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 0-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-3
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-5

lelkesamatör 2012.08.31. 16:29:42

Eger - FTC 1-1
Hali - Paks 2-1
Honvéd - MTK 2:2
Siofok- Vidi 0:2
Pécs - KTE 1:1
DVTK - ETO 1:2
Lombard - Kaposvàr 1:2
UTE - DVSC 0:2

godot 2012.08.31. 16:54:27

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-1
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-0
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 2-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-0
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.31. 19:11:12

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 2-0
BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST 2-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-0
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-0
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-3
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

Fisk 2012.08.31. 23:42:22

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 1-1
HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 1-3
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 0-1
PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO 1-1
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-2
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 2-0

Stefan Derrick 2012.09.01. 02:45:46

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 2-2
HALADÁS - MVM-PAKS 4-2
FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1-2
DVTK - GYŐRI ETO FC 2-2
LOMBARD PÁPA - KAPOSVÁR 1-3
ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 0-2

housemd 2012.09.01. 10:14:43

egy hét Németország utrán hazatérek, és az első hazai élményem a fetrengve röhögés az IC-fedélzetén a 'Biztos beharangján... megfizethetetlen.
arrafelé KÖlsch-t ittak, és valami kecskés címert tiszteltek istenként.

EGRI FC - FERENCVÁROSI TC 0:1
A fradi inkább hazajár szopni. Moniz meg jó lesz, meglássátok.

HALADÁS SOPRON BANK - MVM-PAKS 3:0
tűz a mélybe

BUDAPEST HONVÉD - MTK BUDAPEST
hát erről lemaradtam, és nyugodt lélekkel mondom: a honvédnak adtam volna a pontokat, szóval mindegy is... viszont tegnap este a levegőből a kivilágított Bozsik-stadion az nagyon jól nézett ki.

FGSZ SIÓFOK - VIDEOTON FC 1:1
de ettől persze még kieshetnek. Sousa-nak legalább összesorsoltak egy bónusz hazautat.

PMFC-MATIAS - KTE-PHOENIX MECANO "3:1"
csak a történelmi hűség kedvéért: ennyit tippeltem volna. és nagyon szomorú vagyok.

DVTK - GYŐRI ETO FC 2:2
a győri rangadó...

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1:0
egyetlen axiómánk volt a bohócra, az is szertefoszlott az idén... tanácstalan vagyok.

ÚJPEST FC - DVSC-TEVA 1:3
tényleg jön haza a Cvitkovics is? nem lehetne tovább küldeni még keletebbre?

Artie 2012.09.01. 11:58:23

@housemd: én eleve utáltam a kölschöt, de rhynn kollégával a final4-on néha véletlenül azt ittunk, amikor már nem volt energiánk figyelni, éppen mit csapol az előttünk elhúzó sörös ember. Hát nem szerettem meg még jobban.

Szóval most nem irigyellek.:)

na73 2012.09.02. 20:44:35

Tippjáték / 6.forduló:
1. Louis007, LionOfZion 11-11p, 3. rowi, gabesz7004, fran7 10-10p

Összesített helyezés a 6.forduló után:
1. rowi 94p, 2. végh hanta 88p 3. bmiky31 84p,

TOTO / 6.forduló:
1. rowi 4t, 2. Louis007, LionOfZion, gabesz7004, Artie, VGL, christvhu, balco, lelkesamatör, Black Lotus, Ond vezér, godot, Fisk, 979122, vérfarkas 3-3t

Összesített helyezés a 6.forduló után:
1. rowi 31t, 2. végh hanta 30t, 3. bmiky31 28t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

a ködlovag 2012.09.03. 01:35:06

Azt lehet tudni, mi alapján számítjátok a pontokat? Ebben a fordulóban 5 meccs eredményét eltaláltam, ebből 1 telitalálat. Hogy lett ebből 3 pont, a totón meg 1 pont?? Nem vágom...

snowblind 2012.09.03. 09:31:14

@a ködlovag: Nálad valamiért rossz a képletezés. A W-AD oszlopokban 44-es helyett 46-os sor szerepel.
Valójában 16 pontod lett.

Louis007 2012.09.03. 17:18:08

Kedves Szerzo-urak !

Lesz-e valamikor légoismenekult korkép ?
Elore is koszonettel,

Louis007

na73 2012.09.03. 20:32:07

A javított excel a szokott helyen, még egyszer elnézést a ködlovagtól.

Tehát:
Tippjáték / 6.forduló:
1. a ködlovag 16p, 2. Louis007, LionOfZion 11-11p

Összesített helyezés a 6.forduló után:
1. rowi 94p, 2. végh hanta 88p 3. bmiky31 84p,

TOTO / 6.forduló:
1. a ködlovag 5t, 2. rowi 4t, 3. Louis007, LionOfZion, gabesz7004, Artie, VGL, christvhu, balco, lelkesamatör, Black Lotus, Ond vezér, godot, Fisk, 979122, vérfarkas 3-3t

Összesített helyezés a 6.forduló után:
1. rowi 31t, 2. végh hanta 30t, 3. bmiky31 28t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

a ködlovag 2012.09.03. 23:29:12

Nincs harag:)
Köszönöm a javítást.

Artie 2012.09.06. 09:09:09

Uraim, segítsenek felhomályosodni, ha kérhetem.

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-pinter-helyett-gyomber-a-keretben-2171023

Komolyan nem azért, mert Győrben játszik (ezt bizonyítandó: hát ha valakire nincs szükség, az Lipták), de segítsen valaki, hogy ha már védekező középpályásra van szüksége a válogatottnak, akkor mi szól Gyömbér mester mellett, és mi szól az ellen, hogy Pátkait behívja? De tényleg, kurvára érdekel.
süti beállítások módosítása