HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

B. Sándor újra táncol

2007.10.16. 18:39 zombi tibi

Bevalljuk, soha a büdös életben nem terveztük B. Sanyi nevét ebben a blogban pixelekbe oltani, de az élet sajnos a fejünkre nőtt. (Hogy mégse kelljen reggelente meghasonlott popzenész módjára, fogfehérítővel szemen köpni magunkat, csak ilyen ügyészségi módon hivatkozunk rá.)
 
Nem mintha allergén hatással lenne ránk a jó Sándor, de ez egy focis szájt, őt meg egyszerűen nem tartottuk futballistának – még ebben a szerencsétlenkedő, mindenre képtelen hazai mezőnyben sem. Hogy pontosan minek is tartottuk, az valószínűleg erőteljesebb szókincset kívánna meg, mint amivel itt élni szeretnénk, de a tisztesség kedvéért és, hogy ne lehessen minket a mellébeszélés vádjával megbillogozni, íme tessék: egy hatalmas testtömeg-indexszel rendelkező, tehetségesnek titulált, ám akaratgyenge focimangalicának. Dózsás-Vasasos karrierjét (bruhaha), melyet kettő darab válogatottbeli tündökléssel is megfejelt, most felejtsük szépen el, ahogy őt is elfeledte már talán a futballért (még egyszer: futballért) lelkesedő kis magyar szubkultúra. Ennyit erről.
 
Na de, hogy most mégis az ő nevével példálózunk annak egyetlen oka van. Vagyis kettő. Egyelőre kettő… Egy L. Roland nevű ok, meg egy M. Gábor nevű ok.
A két említett ok foglalkozását tekintve labdarúgó, legalább is a nyolcvanas években még ilyet írtak volna a személyi igazolványaikba (akkor, amikor még B. Sándornak is ez volt belefirkantva). Persze, ma már sejtjük, hogy a labdázgatás csak fedőtevékenység volt az ő esetükben. (Ez a fedőtevékenység-elméletünk különben minden bohócligás bajtársuk esetében hetente igazolódik, csak a többieknél még nem derült fény az igazi szakmára…) Tegnap este ugyanis Garamvölgyi „Tűzvonalban” László elismerte, hogy kollégái NB I-es focistákat vettek őrizetbe, kábítószerrel való visszaélés gyanújával.
Vagyis úgy tűnik, hogy L. és M., bár kétségtelenül sokat foglalkoztak a fűvel, meg a porból képzett fehér csíkokkal, most mégsem a gyeptéglák meg a meszes oldalvonalak miatt kerültek bajba.
Spuri, állítólag. Az adekvát asszociációk garmadája nehezen visszatartható diszkrét röhögést okozna ezen a ponton, ahol a komédia éppen éles kanyart véve fordult a tragikomédia irányába, amely után már csak pár rövidke megálló a tragédia.
A sonkacombú B. Sándor illedelmes tempóban végig is kocogta ezt a pályaívet – a Cooper teszt helyett. A középkörös mókázások után ’94-ben egy reggel úgy kelt föl, hogy már nem megy többé edzésre, és elhatározását maradéktalanul meg is valósította. Picit rászokott a drogra, aztán még egy picit. Majd még egy kicsikét. Harminc évesen a rendőrség előzetesbe rakta, ahol tizennyolc hónapot töltött el, pedig még javában abban a korban volt, amikor karrierjében a győri (esetleg zalaegerszegi), utolsó előtti zsíros szerződésnek kellett volna következnie. Végül kis levezetés, NB II-es följutásért küzdő külvárosi gárdában.
Mire a hosszú eljárás végén jogerős ítélet született, B. már valamivel soványabb volt, a krimókban megérlelt puffancs pofija meg gyűröttebb. Bár állítólag lehámozta magát a szerekről.
 
L. Roland és M. Gábor a rendőrségi gyanú szerint huszonéves drogszakemberek. A futballpályán egyelőre még B. Sanyi szintjén sem sikerült nyomot hagyniuk.
Nem gond, a Kozma utcai Bévé FC-ben még kiforrhatják magukat
 
 
 
BREAKING *** BREAKING *** BREAKING
Nem szeretnénk, ha Labdabiztosunkat bárki is megszólná, vagy a bűn elkeserítő védőbástyájaként említené fontos körökben, ezért és csakis ezért, az elmebetegség jogát az MLSZ számára továbbra is fönntartva, most közleményt fogalmazunk meg:
A Labdabiztos alkotógárdája – értesülve a rendőrségi hírforrások szerint futballistákat is érintő drogügy első részleteiről – a leghatározottabban elhatárolódik ettől, s minden más hasonló, törvénybe ütköző esettől.
 
Továbbá még ez is, mert nem tréfálunk:
A Labdabiztos számára elfogadhatatlan és a legsúlyosabb törvényszegésnek minősül, ha sportemberek keverednek kábítószerrel kapcsolatos bármilyen tevékenységbe. Az ártatlanság vélelmét hangsúlyozva, s az elkövetők személyétől függetlenül a Labdabiztos csapata mélységesen elítél minden törvénybe ütköző cselekedetet, legyen szó kábítószerügyről, vagy bármi másról.
 
Legvégül: a Labdabiztos várja az Anonim Alkoholistáknak, a Kisállattenyésztők Országos Szövetségének, valamint a Rejtő Jenő Rajongók Titkos Társaságának hasonló tartalmú közleményét!
Köszönjük.
Jól vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: drog nyíregyháza siófok bácsi sanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr51198369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása