HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Stoplis után strandpapucs

2008.06.03. 08:47 zombi tibi

Bohócliga, 30., utolsó forduló

MTK, Debrecen, Győr, Újpest. Waltner Róbert. A kiesők pedig tél óta ismertek.
Megkönnyeztük a bohócliga végét. Várjuk viszont az átigazolási szezont, ahol komoly játékos mozgásokkal kell számolni, elsősorban Újpesten, Kispesten, Győrben és Kaposváron. Érkezik majd a Hali és a KTE, de ez már csak az Eb után lesz érdekes.
Addig is az egész éves feszülés után, a szurkolóknak is jól jön az idegrendszer pihentetése, légzőgyakorlat, jóga, bioköles.


Debrecen—Újpest 3-1
A Loki elképesztő löketet kapott attól, hogy BL-selejtező örvén végre nem fogják hülyére pofozni mindenféle utódállamok ráspolyarcú játékosai, Belső-Ázsia kietlen vidékeiről. Szerdán a Honvédet préselték át a húsdarálón, szombaton az Újpestbe engedtek bele egy fél tárat. Avagy, a lilák annyira elfáradtak a nagy tavaszi menetelésben, hogy még Bogdanovics is duplázni tudott ellenük, miközben nem kupameccsről beszélünk. Újra kénytelenek vagyunk megemlékezni kedvenc hülyénkről, Juhárról, aki hagyományosan borzalmas védőmunkájának értékét öngóllal is tetézte a szezonban — ezúttal meg jó ütemű becsúszásával állíttatta ki saját csapattársát, bizonyos Habit. Nagy szomorúságunkra, Tomit időközben már el is tanácsolták a Megyeri útról (ahol indul a szokásos előrelátás), többek között Regedei társaságában, aki így góllal hálálta meg kirúgását. Sz. Lázárról és csilingelős bohócsipkájáról, most mi nem.

Diósgyőr—Győr 1-3
Egervári 'Higgadt' Sándoron sokat élcelődtünk, aztán tessék, mi lett belőle! Úgy tolta be a győrieket a bronzáriumba, hogy szinte egész tavasszal nélkülöznie kellett a sokáig mamuszban botorkáló, talpát álmában megrongáló Bajzátot. Sőt, Bogdanovics is visszakerült a Lokihoz. Ehhez képest az ETO szinte hullámvölgy nélkül tudta le az idei évet, zárásként megbúbolva a miskolciakat. Sokan ugyan már az UEFA-kupás indulásról álmodoznak, de mi óvatosságra intjük őket. Hátravan még az MK-döntő visszavágója, ahol a Honvéd képes lehet a meglepetésre. Ha ugyanis az első negyedórában a Lokiból kiszórják a kapust, majd a cserekapust is, plusz egy-két mezőnyjátékost, akkor reális esély nyílhat a kispestiek előtt a 8-0-s sikerre, ami tudjuk, mit érne nekik — valamint a véletlenségből pont tippmixelő debrecenieknek. De addig is Viva ETO!

Vasas—Nyíregyháza 3-1
Az előző fordulóban Révész Attila elégedetlen volt együttesével, annak ellenére, hogy háromszor rúgott bele a döglődő Honvédba. Ezúttal ők voltak azok, akiknek háromszor fizette vissza a Vasas Lippai ’Döbrögi’ Ákos vezető gólját. Ezzel kipipálta mindkét gárda a szezont, jöhet a nyár, a felhőtlen öröm. Most végre lehet menni strandra, hanyag mozdulatokkal fölkelteni utánpótláskorú kiscsajok érdeklődését, nyakszirtre urduul okosat tetováltatni, éjjelente csaprészegen bolondozni. Vagyis igazi magyar focistának lenni. Mi kívánjuk is ehhez a sok sikert, meg az ital nélkül eltöltött nehéz percekhez a kitartást.

Kaposvár—REAC 3-0
Prukner László és szimpatikus kiscsapata bombaévet zárt. Mi sem természetesebb a honi viszonyok alapján, hogy mostantól a létükért lesznek kénytelenek küzdeni. Kezdve azzal, hogy egy raklapnyi játékosnak lejár a szerződése, akiket nem tudnak megtartani — még a friss szponzor, Kométa segítségével sem. (Maróti szűrő tudományos igénnyel fölépített elképzeléséről, aláíráspénzzel és egyéb fincsiségekkel a háttérben, most még érintőlegesen sem emlékezünk meg. Mindenesetre nem fog rosszabbul élni, mint négy éve…) Oláh Lóri a meccsen duplázott, amivel 16 gólossá fejlődött a bajnokság végére, alighanem ezek voltak az utolsó, Rákóczi-mezben eltöltött percei. Híreink szerint Pruki sorsa sem kifejezetten egyértelmű, ami szintén érthető. A REAC-ban bemutatkozott egy Esterházy, kapus a lelkem és tetejébe még Mátyás is, a fél família a lelátóról figyelte. Nagybátyjai pontosan három alkalommal mormolhatták el: jó kapus, de a gólt ő sem védi…

Honvéd—Tatabánya 4-1
Azt gondolhatnánk, hogy a Honvéd számára a Lokitól kapott hetes volt a vég, de nem, mert az Borgulya vezetőedzői kinevezése. Megkérték őt, ő pedig elvállalta. Lett is ötszáz néző a záró mérkőzésen. Ez persze nem a Borgulya bűne, de mi hadd rójuk föl neki, annyiszor stuffolta az agyunkat játékosként (miként???). Abraham és Bárányos fejenként vállaltak kettőt, ezzel dicsőségessé téve a Borgulya debütálását. Remegő ajkakkal fohászkodunk, hogy Debrecenben nehogy négyet-négyet lőjenek, mert akkor az István koronát kapna a fejére, mi pedig savat innánk. Zambrano mester már nem először maradt távol csapata mérkőzésétől, amit privátim megértünk, sőt reméljük, a fizetést is fölvette a meccsnapra. Ami jár, az jár.

Siófok—Paks 1-1
A két csapat egyetlen eredményre képes egymás ellen, az 1-1-re. Ősszel három perc leforgása alatt (56-58. p.) létrehozták, ezúttal nyolc minutum (30-37. p.) kellett a nagy műhöz. Az elégedettebb szakvezető a tavaszi fordulók folyamán egész jól muzsikáló paksiak pedagógusa, Imre bá volt, akit már legutóbb fényesre nyaldostunk, ezért most egy játékosával foglalkozunk. Hanákból ömlik valamiféle sugárzás, ami a bírókat időnként a lapok és játékosok összevisszaságába hajszolja: még a Kaposvár ellen Vad II Égert állította ki helyette, ezúttal meg pont, hogy ő kapott igaztalanul sárgát Fábián sporitól, aki Horváth helyett büntette a rosszkor rossz helyen lévő Viktort.

Zalaegerszeg—Fehérvár 1-3
A fehérváriakkal is sokat baszakodtunk már, pedig tavasszal ők is igyekeztek a lehető legtöbb ellenfelüket elintézni. A csapat ereje úgy nőtt, ahogy Garancsi tulajdonos bizonyítási monomániája csökkent. Nagy Dánielre alapvetően idegesek vagyunk: elméletünk szerint neki legközelebb az új évad első fordulójában kellett volna villannia, erre most műsoron kívül lőtt egy gólt. Nem értjük… Válogatott akar lenni esetleg? Waltner a gólkirályi címmel a zsebében, nem különösebben ambicionálta az újabb találatot, Nagy Mihályt pedig sejtésünk szerint utoljára láttuk zalaegerszegi vezetőedzőként. Amit ő hozott, azt Petrovics is hozta, a szerb ráadásul még alázta is játékosait, ami mindig fontos egy alapvetően unalmas meccsektől hemzsegő bajnokságban. Visszaköveteljük őt!

MTK—Sopron 3-0
Bajnokavatás a Hungária körúton, bajnokcsapat és Sopron nélkül.

23 komment

Címkék: bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr2500477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Wilbur Swain 2008.06.03. 10:16:06

hát ennyi volt
én kellőképpen perverz vagyok ahhoz, hogy nekem hiányozzanak a magyar meccsek
az MLSZ nyáron robbanthatna egy nagyot egy tízcsapatos bajnokság meghírdetésével

pattopo 2008.06.03. 11:09:59

„Próbáltam úgy futballozni, olyan cseleket megcsinálni, mint húszévesen, de nem sikerült. Abszolút megértem és elfogadom a vezetők döntését, hiszen az utóbbi időben korábbi önmagam lassított felvétele voltam. Elképzelhető, hogy befejezem a labdarúgást” – mondta Vincze Ottó.

nem tartozik ide, nem vagyok fradista,
de ledöbbentett ez az 'értelmes' nyilatkozat.
ilyen is van? :-)

zombi tibi 2008.06.03. 11:53:31

amilyen szerencsénk van, nem fejezi még be pár évig.
az ilyen ottó-félék mindig lelnek maguknak vmi tulajt, aki hisz bennük 0,5-1 évadra. most is élete legerősebb alapozásán rágta át magát, majd az artmediások bokán rúgták. ez mondjuk balszerencse.

pillez54 2008.06.03. 12:13:27

legalább a győr indul az uefában, sztem nem lesz olyan gáz mintha az újpest indult volna

arta 2008.06.03. 12:26:08

Most, hogy véget ért a kismagyar labdarúgdosó bajnokság, jut eszembe: az idén is volt ilyen???

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.06.03. 12:32:51

van rá egy bambim, hogy vinczeottó jövőre angyalföldön kezdi a szezont.

ha vkinek, hát neki a játékostemetőben a helye.

vki, fogadni?

zombi tibi 2008.06.03. 12:40:23

mocsing: őrült beszéd de van benne rendszer :D

mészöly sámán · www.labdabiztos.blog.hu 2008.06.03. 13:44:53

A politizáló fattyat eltávolítottam.

marosiviki@gmail.com

Ezen az e-mail címen lehet megköszönni értékes hozzászólását.
A legfrappánsabb üzenet írójának egy Waltner Bobby arcképével díszített alsónadrág a díja.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.06.03. 14:03:54

Stipistop a Beckem Ottóra, úgyis a Honvédba jön.

heinrich · http://nst.blog.hu/ 2008.06.03. 14:35:35

Ottó nem 'hülyegyerek'. Tragikus mese az elfecsérelt ifjúságról. Szerintem az ő pályája az Ajax ellen ért véget az üllői úton. Sírva jött le a pályáról és folyamatosan azt ismételgette: hol vagyunk mi ezekhez? Valószínűleg ott értette meg, hogy már sosem lesz belőle játékos - azóta nem is csinált semmit.Kár.

ps.: a hülye kapcsát kikapcsolhatnátok, srácok

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.06.03. 14:36:18

ha ottó jövőre angyalföldi, enyém az alsónaci, stipistopineméranevem.

tibi, tartod a bambit?:)

zombi tibi 2008.06.03. 15:12:20

heinrich, a ps-t nem értem.

mocsing, tartom, egye fene ;) ezexerint most abban kell reménykedjek, hogy nem tér vissza zsenge ifikora sikerei színhelyére az ottó.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.06.03. 15:47:00

jaja, bár adja magát, h odamenjen, szal én fogok ingyenbambit szürcsölni, törődj bele;)

heinrich ps-e sztem a felhasználó blogról való kitiltását (bannolását) szorgalmazta. (legott tegyük hozzá: joggal)

pillez54 2008.06.03. 16:05:57

sámán úr mi volt a törölt politikai hozzászólás, ha ennyire kiütötte a biztosítékot?

lehetne megtudni belőle vmi soft változatot?

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.06.03. 18:00:49

Mondhattok bármit, ez a bajnokság egy icipicivel jobb volt mint az elmúlt évi. Eleve négy csapat volt versenyben az utolsó fordulókig, és még a záróforduló előtt is kettő. Ezek mellett feljött egy Fehérvár, középcsapatként erősebb lett a Paks és a Rákóczi. nagy szeplő a kizárás,illetve a Tatabány visszalépése, dehát hullik a férgese. Jövőre a kt kiesőnél biztosan nagyobb játékerőt képvisel a Kecskemét és a Hali, talán erősödnek a szürke pesti csapatok, tehát megvan a záloga, hogy még előbbre lépjünk. nagyon pici lépések ezek, de talá az iszonyatos zuhanást sikerült megállítanunk. Hát majd meglátjuk...

Futó Lada 2008.06.03. 21:15:30

Jó szezon volt. Nyáron egy forduló alatt letudva a felesleges nemzetközi utazgatás, aztán minden kezdődik elölről.
Köv. szezonban egyébként nemhivatalos infók szerint Vincze O. Paksra igazol, Juhár vagy külföldre vagy a Vasasba, a REAC összeolvad az Újpesttel a III.ker TVE-vel és a Csatornázási művekkel a hazai meccseit pedig az Akasztói stadionban játsza társbérletben a KTE-vel (az lesz a magyar Szan Síró)...
Uff szólottam...

lali 2008.06.03. 23:56:16

erről azért olvasnék egy pár sort...
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183132&

zombi tibi 2008.06.04. 00:47:45

Futo Lada, ez alám pakolt rendesen :)
lali: hosszu forro nyár lesz Ujpesten. Pont tegnap gondoltam rá, h a Kovacs Z. kér egy posztot, erre a klub beelozott...

kristu 2008.06.04. 08:58:18

heinrich szerintem a capcha védelemre gondolt itten alul a kommentposztolásnál.

zombi tibi 2008.06.05. 13:38:07

kristu,
kvázi analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, az mi az a capcha védelem?

szatyis,
nem vagyok sámán, de valami miniszterelnöki pélós viszonylat volt, aminek semmi helye nincs a komoly dolgok (úgymint foci, futball, labdarúgás) között. van gondunk így is épp elég :)

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.06.05. 17:35:54

utolsó fordulóban élőben láttam a kispest-tatabányát. velőtrázó volt

sajnos A Rákóczi utolsó meccsét ki kellett hagynom. már nem is rinyálok érte, hogy legalább az utolsó fordulót miért nem lehettett szombaton játszani.

tavasszal összesen 2 (!!!!) szombati hazai meccsünk volt
süti beállítások módosítása