HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

A nagy meleg megviseli a fiúkat - végeredmény

2008.07.31. 14:05 mészöly sámán

A tippjáték folytatódik, mert mostanra egyértelművé vált, hogy nem vagyunk szánalmas hülyék. Az első forduló zajos sikert aratott bensőnkben, ennyi kretén indoklást Verebes Mágus óta nem hallottunk, aki ugyebár klasszis volt. Sosem felejtjük el, amikor az MTK-val orrba-szájba égett, majd gurítottak egy hetest… előre érezte, hogy valaki egyszer beleszalad a késbe.
A könyvelő két hosszúlépcsőért elkészített egy majdnem hibátlan Excelt. A cucc gombnyomásra számol, egyedül a fiúkat féltjük a nagy melegtől.


Játék célja: győzelem
Pontszámítás: két pontot ér, ha eltalálod a meccs végkimenetelét (1,X,2).
Három pont, ha a végkimenetelen túl a gólkülönbséget is sikerül. (értsd: 2-1-et tippelsz, de 1-0 lesz).
5 pont a telitalálatért. Aztán a végén összeadjuk, és valaki győz, remélem a magyar válogatott.
Tippek leadásának határideje péntek 18 óra 59 perc.
A legvalószínűtlenebb indoklás szerzőjét a szezon végén egy festménnyel jutalmazzuk. Távolba révedő Lipcsei egy Biedermeier komódon, vagy valami ilyesmi…

Gyorsan szögezzünk le pár dolgot! Először is excel tábla nincs, pontosabban van.
Van, de sajnos kettőnk közül sámán az, aki képes a blogba installálni. Így a csodálatos Könyvelő alkotására még egy hetet várnotok kell, mert egyelőre csak házon belül használjuk. Ezt nevezik multi környezetben ’pilot’-nak. Szóval most még pilot, de ígérem, hogy odaver.

Mivel a statisztikáknak ebben a témakörben semmi értelme nincs, és mindenki utálja is, ezzel folytatom. A második kanyarban sámánnal együtt 29-en dübörögtek, 11 új csatlakozó volt, bár vagye még mindig rejtegeti szaktudását. Várjuk pedig szeretettel, komolyan. Voltak lemorzsolódók is, közülük legfájóbb vzsa1204 köddé válása, pedig sokan bíztak benne, hogy megcsinálja a dupla nullát. Mindegy, a kapuk nyitva állnak, dörömbölni sem kell rajtuk, mindjárt nyakunkon a ’next round’. A legkönnyebb két meccs amúgy a fehérvár-hali és az mtk-honvéd volt, ezeket 6-6 szerencsevadász tudta telibe csapkodni. Ha az egyes derbik során szerzett pontokat számoljuk, akkor viszont a zte-kecsó bizonyult a legkiismerhetőbbnek: 61 pontot osztottunk rá ki, ami az elvileg elérhető totálnak nagyjából a 42%-a.

És akkor most a perszonális meglátások. Nagy gratulációnk, és egy virtuális Csank márkájú bajuszkötő a jutalma godotnak, aki 16 pontocskát szorgoskodott össze időben leadott tippjeivel. Mögötte, 15 ponttal, a részeredményeit folyton a labdabiztoséval összevető Titi120 zuhant célba. Neki már csak pár ősz bajuszszál juthat, ami a hóvégi fazonigazítás folyamán tapadt meg Csankék mosdókagylóján. Frigo meg nem tud nem dobogóra kerülni minősíthetetlen tippjeivel. Ellene (sőt, inkább őérte) valamilyen szabálymódosítást fogunk kiokoskodni. Még nem tudom, mit, de sírás lesz és jajveszékelés. Ezúttal társa is lett a harmadik helyen: laulic, aki új versenyzőként hívta föl magára stábunk vigyázó szemét.
Számoltam egy összetett állást is, amit ki más, mint Frigo vezet 32 egységgel, őt követi friss nyertesünk godot (26 pont), míg állandó lektorunk, korrektorunk és szaktekintélyünk, the real 23 ponttal megkapaszkodott a bronzérem karimáján. S mivel a ’general classification’ igen szoros, említést érdemel a 22 pontos karcsika94, Joey89 és a türelem mintaképének választott dr. Wilbur Swain.
Hajrá Urak, csak így tovább, tippelni mindenki tud, még az is, aki nem.

A kretén indoklások különdíjáért az alábbi szubjektum buggyant elő ítélőfejemből.
the real is javasolta, és megint kénytelen vagyok vele egyetérteni. Vagyis, harmadik helyen OJ végzett, aki bizonnyal az indoklásában is emlegetett vadmeleg áldozatául esett, szörnyű napszúrást kapott, és Lázokkal álmodott. Ez a tény önmagában is sajnálatraméltó, így jár a Lipi-puzzle sarokdarabja: „Vasas-Újpest 1-1 Két gyér csapat, vadmeleg, talán Lázok is”.
Ezüstéremre jogosult cikoria, aki a szpari-siófok örökrangadó kapcsán a legendáriumok világába ereszkedett, majd az egészet meglocsolta egy kis szocio-horrorral, és jövőbe vetett marketinghittel. Ráadásul még a tipp is ült… Íme: „Anno tartotta magát a legenda, hogy a nyíregyházi vezetőség megkérte a nézőket, a sörösüvegeket hagyják a lelátón, mert a visszaváltásukból kapott pénzért majd nem megy csődbe a klub. Siófokon ugyanezt költözéssel oldják meg. Keleten az alkoholban van inkább perspektíva, így nyer a Szpari 1-0-ra.”
Heti győztesünk, akinek jár a hipp-hipp, és aki lakásában elkezdheti keresni a távolba révedő számára a helyet, v1ktor. Őt olvasva elsőre dr. Bubó és elmekórtan professzorának híres bölcsessége jutott az eszembe, mely szerint „Ne siesd el a gyógyítást, mert néha jó a hülye a háznál!” Az idézetek valóságos gyöngyök, és mint cseppben a tenger, úgy tükröződik bennük edzőgarnitúránk mindensége. Mielőtt bárki Nietzschéért kiáltana, valami olyan érzés kerített hatalmába, hogy kommentezőnk megkaparintott egy ’Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni’ jellegű gyűjteményt, ami természetesen nem tilos, sőt az arany is bizonyítja, hogy egész tökös ötlet. Győztes bejegyzésnek ezt választottam:
„Paks—REAC 2-2 ... ››barátaink ítéleteit is gyanúval kell fogadnunk, ha kedvezők ránk nézve.‹‹ (Gellei Imici a játékvezetőkről)”
(zombi tibi)


Péntek

Vasas – Újpest (Duna Tv, 19 óra)
Vasas…1-2

Szombat (mind 20 óra)
Paks – REAC
Tököli rámegy a gólkirályi címre. 1-0

DVTK – Kaposvár
A Kaposvár kezdésnek megcsapkodta az MTK-t, de ilyet tesznek még egy páran. 0-0

Fehérvár – Haladás
Kenesei vagy Sitku 1-0

Nyíregyháza – Siófok
Détári Döme munkássága idővel beérik. 1-1

ZTE – Kecskemét
A Kecskemétnek össze kellett volna hoznia a Paks elleni meccset, mert a ZTE Supkával jön. 1-0

Vasárnap
MTK – Honvéd, 20 óra (Sport 2)
Az MTK-t megzavarta az eredmény, méretes szopóág következhet. 0-2

Hétfő
Győr – DVSC 20 óra (Sport2)
Az UEFA-kupának hála ritka szar meccs lesz. 2-1

43 komment

Címkék: bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr55594071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.07.31. 14:34:43

tisztelt Szervezőgárda,

ezúton kérem utólagos felvételemet a versenyzők közé, hivatkozva az ősidők óta, sőt, szinte öröktől fogva létező labdabiztos-tagságomra, továbbá építő jellegű kommentjeim garmadára.

kiváló tisztelettel:
mocsing

Vasas – Újpest 1-3
bezzeg, ha Kenő idejön vissza...Rajczi ugyan még nem bír 90 percet, de a Vasasnak kettőt lőni egy fléidő is elég

Paks – REAC 1-1
odaát A czél a bentmaradás, ehhez pontok kellenek

DVTK – Kaposvár 2-2
ilyen szar védelmekkel 4 gól a minimum

Fehérvár – Haladás 1-0
sitku, 89. perc, lábujjhegy

Nyíregyháza – Siófok 0-0
elfogadok más véleményt, de ahhoz góllövő(k)re javaslatot is kérek

ZTE – Kecskemét 2-1
mert

MTK – Honvéd 2-1
a honvédban sehol egy duplanevű, v egy világbajnok, meg most különben is az ő edzőkjük az öregebb, a fener ellen ez megzavarhatta őket

Győr – DVSC 1-2
csak bogdanovics nehogy beduricázzon egyet nagy zavarában

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.07.31. 14:47:46

Vasas-Újpest 1-1 Két gyér csapat, vadmeleg, talán Lázok is.
Paks-REAC 2-0 A magyar Bekkem góllal korrigálja a kecskeméti horrort. Vagy nem.
DVTK-Kaposvár 1-1 Ennyire futja, persze ha könnyű lez a síp, borulhat.
Vidi-Hali 2-2 Sitku-Kuttor gólpárbajról álmodom.
Nyháza-Siófok 0-0 Kilátástalan.
ZTE-KTE 1-1 Jó lehet az újonc egy ikszre.
MTK-Honvéd 1-0 Bólints, Mladen!
ETO-DVSC 0-1 Leandroé lesz a gól.

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.07.31. 14:49:01

N aén is beszállok.

Péntek
Vasas – Újpest (Duna Tv, 19 óra)
Meglepi: 1-0

Szombat (mind 20 óra)
Paks – REAC
A Paks othon behúzza: 2-1

DVTK – Kaposvár
Rákóczistaként csak a győzelembe reménykedem. Vezetni fogunk, aztán feljönnek a hazaiak. Talán kivételesen nem olvad el az előny: 2-3

Fehérvár – Haladás
Lendületban van a Hali, de a Vidinek kell a pont: 1-1

Nyíregyháza – Siófok
Dzsordzs duplázik 2-0

ZTE – Kecskemét
Hazai győzelem 2-0

Vasárnap
MTK – Honvéd, 20 óra (Sport 2)
Nagy büdös 0-0

Hétfő
Győr – DVSC 20 óra (Sport2)
Langyos meccsen egy 0-1

Alter-ego 2008.07.31. 14:53:00

Vasas - Újpest 0:1

A budapesti rangadón a két edzőfenomén harcában a bajusz lesz a döntő.

Paks - REAC 1:1
Tököli - Nyerges 1: 1. Lisztes térde sugár fertőzés áldozatául esik :(

DVTK - Kaposvár 1:1

A disógyőr annak elelnére hogy vannak szurkolói teljesen jelentéktelen csapat, a Kaposvár meg mindenkinek szimpatikus de Miskolcon nem elég markánsak egy vendég sikerre.

Fehérvár - Haladás 1:2

A Hali szárnyal. ez ellen most Dvéri is tehetetlen.


Nyíregyháza - Siófók 0:0

Ha mindkét csapat eltünne egy kozmikus vihar során az univerzumból az sem tünne fel senkinek, így nyilvánvaló hogy az eredmény is ennek tükrében alakul.

ZTE - Kecskemét 2:0

Waltner Robi

MTK - Honvéd 1:1

A bizonyítási vágytól tűzelt kékekhez a nemzetközi mezőnyben is vitézül helytálló Honvéd látogat, nem is bírhatnak egymással a felek.

Győr - DVSC 3:3

Minden fordulóba kell egy góldús mérkőzés, és ők erre a legalkalmasabbak.

Pumpui 2008.07.31. 15:24:41

Vasas – Újpest
0-3

A Vasas idén (végre!) kiesik! Kabát Peti folytatja menetelését a (felbecsülhetetlen értékű!) gólirályi cím felé, az Újpest a bajnokság megnyerése felé!

Paks – REAC
1-2

Töki lő egy gólt de ez most kevés lesz... Lisztes lepattanó szabadrúgása és egy öngól dönt.

DVTK – Kaposvár
1-1

A Prukner fiúk kicsit megilletődnek a diósgyőri katlanban :-) de azért egy pontra jók.


Fehérvár – Haladás
0-2

A Haladás elkapja a fonalat! Fehérváron túl sok tésztát esznek...

Nyíregyháza – Siófok
2-3

Döme a kispad helyett egy kocsma söntése alatt hortyog ezért nem tudja megzavarni a balatoni fiúk taktikai elképzeléseit.

ZTE – Kecskemét
0-1

Ezúttal nem csapják el a gyomrukat a kecskék és beindul a szerb veszedelem!

MTK – Honvéd
0-0

Két kupaküzdelmektől megfáradt csapat biztonsági döntetlenje a 35 fokos melegben.

Győr – DVSC
0-0

Az UEFA kupa elszívta mindkét csapat energiáit, csak kóvályognak a pályán. Egyetlen gondolatuk mikor fújja már le a bíró a meccset?

díszbohóc 2008.07.31. 15:26:37

Péntek
Vasas – Újpest 1-1
"... csak úgy tudhatom meg az emberek igazi nézeteit, ha inkább arra figyelek, amit tesznek, mint arra, amit beszélnek..." (Meszoly Gezuka, amint apjara utal)

Szombat
Paks – REAC 2-2
"... barátaink ítéleteit is gyanúval kell fogadnunk, ha kedvezők ránk nézve."(Gellei Imici a jatekvezetokrol)

DVTK – Kaposvár 0-1
"Az a puszta elhatározás, hogy az ember elvet mindent, amiben hitt azelőtt, nem mindenki számára követendő példa." (Prukner tanarur)

Fehérvár – Haladás 0-2
"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó." (Csertoi a 2. rangado utan)

Nyíregyháza – Siófok 0-1
"... a kísérletekre annál inkább szükség van, minnél előbbre haladtunk a megismerésben."
(Detari Dome)

ZTE – Kecskemét 3-0
"... a megismerés nagyobb tökéletesség, mint a kételkedés ..." (Supka oktat)

Vasárnap
MTK – Honvéd 0-1
"Tulajdonképp nincs gondolat, amihez ne lehetne hozzászokni." (Garami ur)

Hétfő
Győr – DVSC 2-1
"... inkább magamat győzzem le, mint a sorsot, inkább kívánságaimat változtassam meg, mint a világ rendjét ..." (Egervari meister a kituzott celokrol)

nyikhaj 2008.07.31. 16:43:49

Akkor rajta:

Vasas-Újpest 0-2

No comment.

Paks-REAC 1-1

Tököli Lisztes ellen. Parádés.

DVTK-Kaposvár 0-1

Most 11-esek nélkül, lelkesedésből nyer a Kaposvár. Zahorecz gólkirályi címre tör...

Fehérvár-Haladás 1-2

Na most rúg kettőt Kenő.

Nyiregyháza-Siófok 0-0

A világ legunalmasabb meccsén gólzáporos 0-0 születik. Talán még Szatke is beáll a 86. percben.

ZTE-Kecskemét 2-1

Rácok a szerbek ellen. Klassz lesz.

MTK-Honvéd 1-1

A BL meccsen megtapasztalt 50000 üvöltő dervis helyett végre 170 ember előtt bizonyíthat az MTK...

Győr-Debrecen 1-1

Az hétközi UEFA kupa selejtező teljesen kifárasztotta a két csapatot, így egy baromira unalmas meccsen, Bajzát kiállítás (köpésért)után ez a nagyszerű eredmény születik.

zombi tibi 2008.07.31. 16:51:32

mocsing,
mielőtt engednénk a részvételedet egy EPO teszten át kell futtassuk a tippjeidet :))

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2008.07.31. 17:03:31

Na jó,
Vasas - Újpest 2-4, szeretnek egymásnak gólt lőni

Paks - REAC 2-1

DVTK - Kaposvár 2-0, a diósgyőri várat még mindig nehéz bevenni

Fehérvár - Haladás 1-1, döntetlen lesz, Kenő gólt rúg, de nem kettőt, így marad az 1-1 mint lehetséges megoldás

Nyíregyháza - Siófok 0-0, én se tudok elképzelni ezen a meccsen gólszerzőt

ZTE - KEcskemét 2-0, jobb Béla király fegyverZETE, még Béla király nélkül is

MTK - Honvéd 0-1 bl selejtező után remélem, kikap az MTK, ilyen gyáva játékot...

Győr - Debrecen 2-1

karcsika94 2008.07.31. 17:04:08

Komment nélkül, voilá:
Vasas – Újpest 1-2
Paks – REAC 1-0
DVTK – Kaposvár 1-2
Fehérvár – Haladás 1-0
Nyíregyháza – Siófok 0-1
ZTE – Kecskemét 2-1
MTK – Honvéd 2-1
Győr – DVSC 1-2

laulic 2008.07.31. 17:17:25

Beszállnék én is.

Vasas - Újpest 0-1
Paks - REAC 1-1
DVTK - Kaposvár 0-1
Fehérvár - Haladás 2-0
Nyíregyháza - Siófok 1-0
ZTE - Kecskemét 4-1
MTK - Honvéd 1-1
Győr - DVSC 1-1

samurai_sam 2008.07.31. 17:23:33

és mégy egy új:
Vasas – Újpest 1-2
Paks – REAC 2-0
DVTK – Kaposvár 2-2
Fehérvár – Haladás 1-1
Nyíregyháza – Siófok 1-2
ZTE – Kecskemét 3-0
MTK – Honvéd 1-1
Győr – DVSC 0-1

sanyizaresz 2008.07.31. 18:21:08

Íme a forduló eredményei:)
Vasas - Újpest 0-1
Paks - REAC 2-0, Tököli válogatott formában;)
DVTK - Kaposvár 1-2
Fehérvár - Haladás 1-1
Nyíregyháza - Siófok 2-1
ZTE - Kecskemét 0-1
MTK - Honvéd 1-2
Győr - DVSC 0-1

Frigo 2008.07.31. 19:04:02

"Győztes taktikán ne változtass", mondják sokan, és mivel nem vagyok az "az alkalmazott matematika doktora" :), csak egy egyszerű programozó, ezért hiszek nekik. :) A tippjeim még mindig 2-1 minden meccsre. Sokat őrlődtem mit csináljak, hiszen szinte már bűntudatot ébresztett bennem a siker. Valamint Loki drukkerként elárulom ezzel csapatom. A történelem tele van árulókkal, akik általában nagyot is kaszáltak, hadd írjam be magam történelembe én is. :) Na nem is szaporítom a szót tovább, hiszen én ehhez a taktikához nem tudok túl sok jó gondolattal versenyben lenni a Zöld Sas-os versenyben, pedig ott se szeretnék lemaradni, és tartalékolni kell őket a következő hetekre is. :)

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.07.31. 19:49:53

azért nem szar ez a tippjáték sámán úr! elő lettek tárogatózva az első hsz-ek az eddig csak passzív olvasókból is.
ügyes!

pillez54 2008.07.31. 20:01:22

én is bebocsátást szeretnék nyerni ebbe a rendkívül izgalmas játékba:

Vasas – Újpest 1:3

Paks – REAC 2:1

DVTK – Kaposvár 1:1

Fehérvár – Haladás 0:1

Nyíregyháza – Siófok 2:1

ZTE – Kecskemét 2:0

MTK – Honvéd 2:2

Győr – DVSC 1:2

Titi120 2008.07.31. 20:54:50

Hi, újabb esélyessel bővül a mezőny személyemben. ;)

Vasas - Újpest 1-3, zakó nem lesz, de egy Kabátot azért kapni fognak a piros - kékek.

Paks - REAC 3-0, Töxire nincs gyógyszer.

DVTK - Kaposvár 0-0, ritka sz*r meccsnek igérkezik.

Fehérvár - Haladás 2-1, de ha lenne már Andorka akkor sima X.

Nyíregyháza - Siófok 1-0, a hosszú út minden bizonnyal megviseli majd a Balatonpartiakat.

ZTE - Kecskemét 2-0, igazi szerb házirangadó, ahol egy Waltnernyivel jobbak lesznek a hazaiak.

MTK - Honvéd 1-1, kupaspecialisták ha találkoznak ...

Győr - DVSC 2-2, Bajzát vs Kerekes - micsoda csata lesz!

f_miki 2008.07.31. 20:55:46

vasas - úte 0-1
paks - reac 1-2
dvtk - kaposvár 1-1
fehérvár - haladás 0-2
szpari - siófok 2-1
zte - kecskemét 2-0
mtk - honvéd 3-1
győr - debrecen 2-2

Kukurusnyák Rémus 2008.08.01. 08:42:28

Na én is beszállok ide, hátha :)

Vasas-Újpest (1:1) Mert csak
Paks-Reac (2:0) Tököli megpróbál könyökkel, orral vagy háttal gólt szerezni
Diósgyőr-Kaposvár (0:1)(Farkas megint repülni akar)
Fehérvár-Haladás (2:1)
Nyíregyháza-Siófok (0:0) Csak azért játszanak mert kell
ZTE-Kecskemét (0:2) Dühösek és győzelemre ittasak, begyűjtik.
MTK-Honvéd (3:0) A mötökö megmutatja hogy nem felejtettek el focizni a nyáron, idén eddig azt hihette a szerencsétlen néző
Győr-Debrecen (0:1)

the real 2008.08.01. 09:04:39

Jó lenne megvárni vzsa1204 tippjeit, de én bátor vagyok... Egyébként adnék OJ-nek a Vasas-meccs indoklásáért egy puzzledarabot a Lipcsei-képből.

Vasas–Újpest 1-1 Paks–REAC 1-0 DVTK–Kaposvár 1-0
Fvár–Hali 2-0 Szpari–Siófok 0-0 ZTE–KTE 2-0
MTK–Honvéd 3-1 Győr–DVSC 1-2

Joey89 2008.08.01. 10:07:07

Tippjeim:

Vasas – Újpest 0-2 kiváncsi leszek
Paks – REAC 2-1
DVTK – Kaposvár 1-1
Fehérvár – Haladás 2-1
Nyíregyháza – Siófok 1-1
ZTE – Kecskemét 2-1
MTK – Honvéd 0-2 fáradtak a fiúk
Győr – DVSC 2-2 barátságos x

KÁJZERSZÓZE 2008.08.01. 10:12:21

Vasas - Újpest 1-1
Paks - REAC 3-1
DVTK - Kaposvár 2-2
Fehérvár - Haladás 0-1
Nyíregyháza - Siófok 0-0
ZTE - Kecskemét 3-1
MTK - Honvéd 2-1
Győr - DVSC 1-2

A Könyvelő 2008.08.01. 10:56:41

Bár nem vagyok egy tippelőgép, a fejem is kocka egy kicsit, de kíváncsi vagyok, működik-e még a függvény-mágia, vagy az a fakezű sámán már bele is rondított.

Vasas - Újpest 1-2
Paks - REAC 1-1
DVTK - Kaposvár 0-2
Fehérvár - Haladás 3-1 (Jusuf már a dél-koreai kaszinókban rontja a levegőt + nehogy már két meccs alapján azt képzeljétek, hogy a Hali lendületben van…)
Nyíregy - Siófok 2-1
ZTE - Kecskemét 2-0
MTK - Honvéd 0-0
Győr - DVSC 3-2

Ennyi. V1ktor, téged pedig a A Szabadidejükben Függvényeket Gyártó Könyvelők Szabadkőműves Szakszervezete nevében megkérlek, hogy a jövőben mellőzd sorstársaim fenékbe billentésére irányuló kommentjeidet. :)

csupi 2008.08.01. 11:26:04

Beszállok én is, motivál a lovaskomód!

Vasas – Újpest 0-1
esernyő, kabát

Paks – REAC 1-0
inkább tippelek rá, minthogy meg kelljen néznem

DVTK – Kaposvár 0-1
tovább rogyog a prukicsoda (legyenek már bajnokok, beszarnék rajta!)

Fehérvár – Haladás 1-0
most nézem csak, rá vagyok állva az 1-0ra...

Nyíregyháza – Siófok 2-2
hogy javítsak a gólátlagon és, hogy döme ne örüljön sokáig (ez a tipp nem fog bejönni, de most ilyen kedvem van)

ZTE – Kecskemét 2-0
anyádé

MTK – Honvéd 1-1
lásd kupaszereplés

Győr – DVSC 0-0
hohó, a két nemzeti büszkeség, akik mentik a haza becsületét és értékes uefa pontokat szerznek olyanok ellen akiknek a nevét legalább anyira nem tudjuk megjegyezni, mint amennyire nem akarjuk.
egy gólzáporos 0-0?

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.01. 11:28:36

Vasas – Újpest
Sallói idén nem vette meg a fél Diósgyőrt és Tatabányát, így talán elég lesz a csapat a 0-1-re.

Paks – REAC
A Dunaferr Öregfiúk játszik az NB1 Szeniorral. Egyszer már megcsinálták veretlenül ellenük, ez most is elég lehet. 1-0

DVTK – Kaposvár
A Kaposvár 3-1-re verte az MTK-t, a Fener 2-0-ra. A minitabella ez alapján:
1. Kaposvár 1 1 0 0 3-1 3pt
2. Fener 1 1 0 0 2-0 3pt
3. MTK 2 0 0 2 1-5 0pt
Ergo lehet, hogy a Rákóczy gólkülönbséggel nyerné a török ligát, de itthon a Tóth Misi ellen tehetetlen. 1-0

Fehérvár – Haladás
Puskás Ferenc Akadámia vs. Illés Béla Akadémia és mégsincs a pályán a Honvéd. Fura. 1-1

Nyíregyháza – Siófok
Annó tartotta magát a legenda, hogy a nyíregyházi vezetőség megkérte a nézőket, a sörösüvegeket hagyják a lelátón, mert a visszaváltásukból kapott pénzért majd nem megy csődbe a klub. Siófokon ugyanezt költözéssel oldják meg. Keleten az alkoholban van inkább perspektíva, így nyer a Szpari 1-0-ra.

ZTE – Kecskemét
Beígérték a Gazpromot főtámogatónak, de csak Supka jött, igaz Koplárovics ment. Ez bőven elég lehet. 2-1

MTK – Honvéd
Illés után új Béla király született Kispesten. Maróti hármasától retteghetnek a fiatalok, ő nem lesz olyan kegyes mint Kazim-Kazim. 0-3 (Jövőre természetesen elviszi az MTK gólkirálynak.)

Győr – DVSC
A Mágus csapata kontra Végh Antal csapata. A két öreg közül győz, amelyik még és és alkot. 1-0

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.01. 11:29:54

A Rákóczy természetesen helyesen: Rákóczi.

godot 2008.08.01. 11:45:48

Péntek
Vasas – Újpest (Duna Tv, 19 óra)
A hazaikat felpaprikázza, hogy félév múlva megszűnnek, de így is csak x-re jók: 1:1

Szombat (mind 20 óra)
Paks – REAC
Másodosztályba való csapatok találkoznak az elsőosztályban: 2:2

DVTK – Kaposvár
A vendégek a múlt heti győzelem után ugyan elhiszik, hogy tudnak focizni, de ez sajnos nincs így: 2:1

Fehérvár – Haladás
1:0

Nyíregyháza – Siófok
2:1

ZTE – Kecskemét
Waltner megrázza magát, mert nem akar úgy járni, mint Bajzát Peti múlt héten: 3:1

Vasárnap
MTK – Honvéd, 20 óra (Sport 2)
Az MTK fél szemmel már a visszavágóra figyel, de azért kikapni nem akarnak: 0:0

Hétfő
Győr – DVSC 20 óra (Sport2)
Az UEFA-kupának hála ritka szar meccs lesz. 2-1

godot 2008.08.01. 11:47:28

Hoppá, még volt egy meccs, az előző utolsó az mészöly sámáné volt, tehát:

Győr - DVSC

1:1

Balou 2008.08.01. 12:58:22

Köszönöm az összes méltatást, úgy gondoltam, hogy erre a fordulóra is lesznek rímek, de aztán lusta lettem. Az biztos, hogy a Távolba révedő Lipcsei kép vonz annyira, hogy folytatni fogom, de most csak tippek lesznek:

Vasas - Újpest 0-1
Paks - REAC 1-1
DVTK - Kaposvár 0-1
Fehérvár - Haladás 1-1
Nyíregyháza - Siófok 2-0
ZTE - Kecskemét 2-1
MTK - Honvéd 1-3
Győr - DVSC 1-1

Calver 2008.08.01. 13:25:41

Vasas – Újpest 1-2 nyögvenyelős
Paks – REAC 3-0 sima
DVTK – Kaposvár 1-2 ez egy jó meccs lesz
Fehérvár – Haladás 2-1 Dvéri-Kenő-Nagy Dani
Nyíregyháza – Siófok 0-1 a siófok középcsapat lesz
ZTE – Kecskemét 2-0 ez is sima
MTK – Honvéd 3-0- kijön a különbség
Győr – DVSC 1-1 szerintem

kristu · http://ultraskaposvar.com 2008.08.01. 15:21:37

Péntek
Vasas – Újpest (Duna Tv, 19 óra)
A Vasas idén kiesik, ennek egy epizódját mutatják be otthon. 0:2

Szombat (mind 20 óra)
Paks – REAC
Tököli kézzel és lábbal is teszi a dolgát, de az Igazság... 1:1

DVTK – Kaposvár
Tóthmisi jó fogás, de Bozsó is bizonyít és a Farkasok is 2:4

Fehérvár – Haladás
1:0

Nyíregyháza – Siófok
Szürke 0:0

ZTE – Kecskemét
Waltnerbobby mennybe menetele 2:0

Vasárnap
MTK – Honvéd, 20 óra (Sport 2)
Az ész Pölő volt, de a fiatalok se felejtettek el focizni. Arcból vissza, és 2:1

Hétfő
Győr – DVSC 20 óra (Sport2)
"Ebből a győzelemből erőt meríthetünk a Stuttgart ellen"
"Lélekben már a következő fordulóra készülünk"
2:1

dr. Wilbur Swain 2008.08.01. 17:41:07

gyorsan, indok nélkül:
Vasas-Újpest: 1-1
Paks-REAC: 1-0
DVTK-KAposvár: 0-1
Fehérvár-Haladás:1-1
Nyír1-Siófok: 2-0
ZTE-Kecskemét: 2-1
MTK-Honvéd: 1-0
Győr-Loki: 3-1

Kukurusnyák Rémus 2008.08.02. 10:14:33

Ahogy elnézem, azt a 4:2-t senki se várta:)

nyikhaj 2008.08.02. 12:41:59

Köszönjük Vasas! Az első tipp gyilkos meccs, de egyáltalán nem vagyok szomorú tőle...

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.02. 13:25:47

Ha a Vasas vezeti a bajnokságot, akkor máris értékessé vált az utolsó helyek bármelyike :)

Titi120 2008.08.02. 22:55:54

Úgy látom a Titi120 vs Labdabiztos 10-10 -re áll eddig. :)

Titi120 2008.08.03. 22:15:46

Á, már 15-10 -re módosult az állás.
Természetesen ide. :P

Frigo 2008.08.05. 09:08:21

Gyenge egy forduló volt. Tudhattam volna, hogy elfáradnak a csapatok az első forduló után, és csak 1-0-kra lesznek képesek. Sehol egy hazai 2-1. De legalább a Loki kiütéssel győzőtt. Így azt mondhatom, hogy nem veszíthettem. Kezd a győzelmi mámor eluralkodni az idegrendszeremen. :)

díszbohóc 2008.08.05. 10:17:44

En olyan boldog vagyok. Ki is dobtam a rockoko szekrenysort, hogy legyen helye a festmenynek.
Descartes es a tobbiek neveben is koszonom.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.08.05. 12:08:41

The real és tibi pajtásoknak köszönet a díjért, alig várom, hogy megjöjjön a póóstával, addig túrok neki helyet a polcon, például egy dedikált Buzánszky-fotó és a 2004-es Futballrajt közt méltó helye lenne.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.08.05. 13:17:10

szerintem meg nem lehet véletlen, hogy nem kaptam díjat!

attól tartok, hgy üzenni akartok nekem valamit, csak nem értem, hogy mit!

ennyi véletlen nincs!

zombi tibi 2008.08.05. 13:20:17

mocsing, egyszer majd kérünk tőled valamit ;)

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.08.05. 13:31:23

tessék már mondani, virág elvtárs, nem bírom a feszültséget:)
süti beállítások módosítása