HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Sanyika legyen a miniszterelnök!

2009.03.29. 11:27 mészöly sámán

Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos.
Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig ott van a mi Sanyink, a neutronbomba, aki lebünteti a védőket, amikor nincs ott a labda, amikor meg ott van, megindul. A futball végtelenül egyszerű játék. Kellenek hozzá a fentebb felsoroltak végrehajtásához alkalmas szereplők, és egy edző, aki nem nyilatkozik csak azért, hogy az újságban szerepeljen, és nem tüntet azzal, hogy hetente megnéz egy bohócligás meccset, amikor tök felesleges. Elvan a kis holland városkájában, időnként elutazik megnézni egy-két válogatottat, prüsszög, ha megfázott, lefekszik aludni ebéd után, ha álmos, pont olyan, mint mi, csak Európa-bajnok labdarúgóként hiteles az öltözőben. Amikor pedig Magyarországra jön, mindenkinek nagyon pici feladatokat oszt ki, de azokat be kell tartani. A többi már csak a csapat sorsán múlik. Az albánokéban az volt megírva, hogy legyen egy árnyalattal több helyzetük, de hátul jöjjön elő a Gyepes-faktor. A mienkben pedig, hogy pont ekkor - egy beérőben lévő korosztály szezonjának megkoronázásaként - éppen Sanyi elé pattanjon a labda.

Babos Gábor: 7 A kapus, akit százszor leírtak már, mégis megmaradt benne az a csak a profikra jellemző nyugalom, ami megvan a holland Erwin Koemanban is. A kapus „nem vetődve” lett a csapat egyik legjobbja. Mindig ott állt, ahol állnia kellett, a labda pedig mindig elhalt valahogy a lapát tenyereiben, óriási nyugalmat sugározva ezzel a védelem felé. A beadásokat tanári nyugalommal húzta le.

Szélesi Zoltán: 6 Jó munkásemberként még a támadásokat is építette. Ez korábban nem volt jellemző rá, inkább csak a széleket próbálta befalazni. Védekező feladatát tökéletesen megoldotta, bár néhány beadás érkezett az oldaláról a második félidőben, de akkor már nagyon nyomtak az albánok, futballszlenggel szólva utazás közben kellett volna szerelnie.

Vaskó Tamás: 6 Az egyetlen albán csatár nem volt olyan képességű futballista, hogy a földön megforgassa, levegőben pedig remek marad pályafutásának addig a pontjáig, amíg képes 5 centiméterrel nagyobb súlypontemelkedésre. Egyszer sem volt „Jaj, a Vaskó!” érzésünk. Ha leszokott a régi bénázásairól, hosszútávon kezdő lehet az ívelgetős csapatok ellen.

Vanczák Vili: 6 Nem lógott ki se fölfele, se lefele a csapatból. Erős átlagával újabb pici lépéssel került közelebb az 50. válogatott meccséhez.

Bodor Boldizsár: 6 Ha a második félidőben Derisha befejeli a földbe gyökerezett lábú balbekk mellől, akkor a mezőny leggyengébb magyarját köszönthetnénk a személyében. Így a jó átlagteljesítményt hozók táborát gyarapítja.

Dárdai: 7 Hozott egy Pált.

Halmosi Péter: 6 Lassan hozzászokhat, hogy belső középpályásként szerepelteti Koeman. Jó érzés egy ilyen mozgékony játékost látni azon a poszton, ahol inkább erős futballisták szoktak próbálkozni. Hosszútávon ez lehet az erénye.

Huszti Szabi: 8 Huszti, mintha még nagyobb önbizalommal bírna, mióta a Zenitbe igazolt. Az, hogy sokat fut, jól harcol, pontosan ad be lassan már, mint eposzi jelzőt biggyeszthetjük a neve mellé, de hogy fejpárbajt nyer, az újdonság. A gólban elévülhetetlen érdemei vannak, de hogy rendszeresen leszerelte a jobbhátvédet és ebből indítottunk támadást egészen extra.

Hajnal Tamás: 6 Egy távoli lövés és egy jó csel rossz visszapasszal volt a tegnap esti mérlege. A gól előtt tőle ijedt meg az albán középhátvéd. Mi tagadás, balekság volt.

Rudolf Gergely: 7 Még ízlelgetni kell, hogy a baloldalon nem Dzsudzsák, hanem egy másik debreceni kaphat lehetőséget a válogatottban. Igaz, borítékolható, hogy Rudolf nem marad sokáig Magyarországon. Szinte nem is volt rossz passza, pedig átadásait nem lehet az alibi kategóriába sorolni.

Torghelle Sanyika: 7 Első helyzetét csukott szemmel vágta a kapu közepébe. A másodiknál leszerelte a bénázó középhátvédet, majd ballal gyengén a kapu mellé lőtt. A harmadiknál okosan megtolta az ütemet tévesztő kapus mellett, majd nem volt hajlandó akrobatikus mozdulattal átugrani Hidit. A labdarúgó nem gátfutó, Magyarországon biztosan járt volna érte büntető.

54 komment

Címkék: feltámadás huszti válogatott torghelle

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr131032621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VGL 2009.03.29. 11:52:31

Küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert, csak hogy egy közhely is elhangozzék...
Örülök a győzelemnek, de azért remélem, ezeket az osztályzatokat Ti sem gondoljátok komolyan!?A védelem kritikán aluli volt, szerintem 5-ösnél jobbat senki nem érdemel. Szerintem Torghelle és Huszti 7-es, Rudolf, Dárdai és Babos 6, a többiek 5.
Attól, hogy győztünk, még a hibákat látni kellene...

pytho 2009.03.29. 12:37:31

Az osztályzatokkal szemben nekem egy kifogásom volna csupán: Halmosi mégis mire kapott 6-ost? A többiekéhez képest is legfeljebb 4-et érdemelne, nekem személy szerint az 55. perc táján az tűnt fel, hogy "miért három középpályással játszunk, he?" Aztán még tíz perc és észrevettem Hullmosit is... (vitatkozni persze lehet :P )

tomiika 2009.03.29. 12:58:04

Sanyi a király ennyi:D
és duplán jó h leikszeltek a svédek a portugálokkal, eddig jól alakul a tabella..
remélem így marad. A nehéz meccsekből vagy a Dánokat vagy a Svédeket itthon meg kéne vernünk, Portugálokkal egy X-et itthon, és akkor van vmi esély a 2. helyre..
Persze ahhoz összeszedett játék kéne, dehát minden meccs más.

füligjimmy77 2009.03.29. 13:30:53

Szerintem nem ugyanazt a meccset láttuk.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.29. 13:54:36

A meccs összképével egyetértek, de személyi kérdésekben már nem.
Hajnal a szokásos alibinél többet rakott le az asztalra, de semmi elán, elszántság nem látszott rajta, neki itt irányítani kellett volna, vezérnek lenni, főleg Gera (csk) hiányában! A 10es mezt nem ilyen teljesítményekre szokták osztogatni (hanem inkább a Huszti félére!).
Halmosinak lehet, hogy a ráosztott posztjában volt a veszte, de szerintem nem való neki ez a belső védekező középpályás dolog. Gondolom azért kezdett ő Dzsudzsák helyett, mert nála azért jobban tud védekezni, csak így a támadásokhoz sosem ért fel. Bodor sem az a tipikus Roberto Carlos ezért az első félidőben a baloldali támadójáték elég halvány volt, mert Rudolf is inkább középre játszott nem a szélre. Látszott is, hogy az akciók többsége Huszti révén a jobb oldalon ment.

Egyébként a győzelemnek nagyon örülök. Inkább ilyen játékkal nyerjünk, mint mondjuk jó játékkal kikapjunk (lásd Svéd meccs)!

Thrasher 2009.03.29. 14:13:34

ha mindenkitől levonsz egy pontot, akkor már kb. egyetértünk

szernyeteglejos (törölt) 2009.03.29. 14:45:41

Hm...megint jön az önáltatás...
Torghelle, esett-bukott. Szinte minden párharca így végződött. Nem tudom, hogy miért van ilyen szar mentalitása a magyar játékosoknak. De azér' gyerünk, emeljük pajzsra bmeg, mert berúgta azt a helyzetet. "Kedvencem" volt még a Huszti-szabadrúgás, meg a Dárdai-luft.
Lehet, hogy nekem a szar is keserű, de túl sok spanyol-bajnokit néztem meg.

Tamas88 2009.03.29. 14:48:06

Halmosi olyan mozgékony volt, hogy nem is látszott, jah :)

Mindenesetre szabad kezet Koemannek, rosszabb már úgysem lehet.

Jim 2009.03.29. 15:02:31

@szernyeteglejos: bazmeg, győztünk, meg gondolom te is magyar vagy, akkor mi a faszér fanyalogsz

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.03.29. 15:16:32

@Jim: mikor a real margitnak vagy a barkának meg odafújják a 3pontot, akkor az profi spanyol bajnoki, a foci krémje, jáj...

ez így megy. so it goes.

amúgy meg tömjük ki máltát, harmincezer nézővel, h mindenki örüljön.

rizla 2009.03.29. 15:16:32

"A védelem kritikán aluli volt, szerintem 5-ösnél jobbat senki nem érdemel"

pffffff

nem volt juhász, jó reggelt kívánok. ahhoz képest a védelem csodálatos volt. vaskó-vanczák, TE JÓ ÉG, és lehozták kapott gól nélkül. az albánoknak ziccere nem volt, csak helyzetecskéi, igaz, azokból sok. de tán nem véletlen, hogy nem bírták belőni őket, folyton jutott két-három ember egy albánra, szét lettek futva.

rizla 2009.03.29. 15:18:10

@RobinH: "Hajnal a szokásos alibinél többet rakott le az asztalra, de semmi elán, elszántság nem látszott rajta, neki itt irányítani kellett volna, vezérnek lenni, főleg Gera (csk) hiányában!"

nem tudom feltűnt-e, de ez egy olyan meccs volt, ahol kifejezetten a bekkelésre játszottunk, meg a középpályás rombolásra, aztán elől meg történjen, ami történik. hajnal eléggé labdabiztos volt, ő is küzdött, voltak jó lövései is. a labdát mindig előrefele játszotta meg. ennyire volt elég a dolog.

benarivo 2009.03.29. 15:19:18

Annyira messze vagyunk az europai focitol mint ide bamako, epp ezert kene orulni minden egyes sikerelmenynek,es erre a gyozelemre buszkek lehetunk,hisz idaig se a svedek se portugalia nemlott nekik golt... most felepitett tudatos jatekot meg nevarjunk mar amig ilyen szintu csapatokba jaccanak a fiuk mint amilyen, szurkoljunk es oruljunk minden egyes sikernek, hisz ezeken a fiukon latszik hogy akarnak,még fejenkent kb20 valogatott meccs es ellehet kezdeni elvarasokat tamasztani...

rizla 2009.03.29. 15:19:55

@szernyeteglejos: "Torghelle, esett-bukott. Szinte minden párharca így végződött. Nem tudom, hogy miért van ilyen szar mentalitása a magyar játékosokna"

milyen mentalitás te barom? torghelle béna volt, de ha valami stimmelt nála, az pont a mentalitás. kétszer is egyszerű verekedéssel vette el a labdát.

"Kedvencem" volt még a Huszti-szabadrúgás, meg a Dárdai-luft."

LOL!!!!

szerinted más még nem lőtt szabadot kapu fölé?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dárdai luft, ezaz, köss bele a meccs emberébe. dárdai abszolút klasszis volt, rengeteg labdát szerzett, bevállalt minden kockázatos becsúszást, és kellően paraszt is volt, amikor kellett.

rizla 2009.03.29. 15:21:13

de az ilyen embereket tiltsátok már ki innen, komolyan. huszti-szabadrúgás, jaj, szabi fölélőtte, felháborító. micsoda rossz mentalitás.
mi ez? mi ez? miért ugathat bele mindenki?

újmájashurka 2009.03.29. 15:47:22

De hát faszikáim, láttak már önök Magyar focit?
Nalátják, mijen kár hogy nem látták!

VGL 2009.03.29. 15:50:48

@rizla: az, hogy nem kaptunk gólt, nálam még nem jelent automatikusan jó osztályzatokat.
Egyszer látnánk objektíven a dolgokat.
Az, hogy Albánia nem lőtt gólt, az nem a védőink jó teljesítménye, hanem az albán csatárok kritikája. Juhász hiányával takarózni meg szánalmas, mert volt alkaloma a kapitánynak a helyettes megtalálására(igaz, nem nagyon törődött ezzel). Az meg talán elvárható egy válogatottvédőtől, hogy határozottan szereljen, és ha van rá mód passzoljon, és ne a lelátóra lődözze a labdát.

Stefan Derrick 2009.03.29. 15:52:06

Tényleg nem értek itt egy-két szariskeserű kollégát. Ha spanyol meccseket nézel, akkor miért nem spanyolfocis fórumokba írogatsz inkább?

Szerintem akármit is akart Koeman Dzsudzsák meg Gera mellőzésével, meg Gyepes helyett Vaskó játszatásával, bejött neki (és mostanában általában bejön), azt meg nem tudjuk meg, mi lett volna, ha ők játszanak. Nyertünk, ez a lényeg, a többi kit érdekel?
Emlékeztek esetleg még arra, hogy Görögország milyen focival nyert EB-t 2004-ben?

Jim 2009.03.29. 15:59:23

@Bastille: bár én magam is szeretem a spanyol, egyáltalán, a nívós focit (még szép:))), de igen, a lényeg az, hogy most ez nem az összehasonlítás ideje.

Pénteken vettünk jegyet Málta ellenire, alig volt már (legalábbis 2000-es és 1200-as.)

rizla 2009.03.29. 16:00:07

@VGL: "az, hogy nem kaptunk gólt, nálam még nem jelent automatikusan jó osztályzatokat.
Egyszer látnánk objektíven a dolgokat. "

ok, egyénileg nem feltétlenül járnak a jó osztályzatok (bár egy 6os nekem nem tűnik olyan irtózatosan soknak). de a védelem összességében nagyon jól mozgott, működött együtt.
hogy az albánoknak volt helyzete, és csak rajtuk múlott.. szerintem ez nagyon hülye duma. ezekszerint csak az a jó védekezés, amikor az ellenfélnek egyáltalán semmilyen helyzete nincs. hát nem tudom létezik-e ilyen futball.
egyik albán helyzet sem volt tiszta ziccer, ez tény. ha az egyik védőnk hibázott, egy másik javított. amikor az albán gyerek másfél méterről föléfejelte, az sem ajándékból volt, egyszerűen nem fért hozzá rendesen vaskótól (meg a beadás is szar volt). nem nagyon kaptak levegőt az albánok. nekem ez elfogadható védekezésnek számít, ha nem is kiemelkedőnek, de korrektnek. az osztályzatok is ezt tükrözik.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.29. 16:03:59

messze volt a tévé, jó volt a társaság, hideg a sör és nyertünk is.
csak utólag tudtam meg a kezdőt, de így volt pont jó.
szerdán előrendelem a jegyeket durbanba.

tomiika 2009.03.29. 16:05:35

Nyertünk és ez számít. Azért azt tegyük hozzá h egyik napról a másikra nem lehet Európa elittjéhez tartozni, örülni kell annak ami van, és igenis fejlődőképes a csapat, van hite, és hozza az eredményeket, amit régóta nem lehet elmondani a válogatottról. Mert 5 meccsből 3 győzelem, 1 döntetlen, és 1 vereség az jó kezdésnek számít. Még ha nem is játszottunk a portugálokkal. És ne felejtsük el h az Albánok nálunk nagyobb csapatokat szorítottak meg, felelőtlenség lenne leírni őket. Máltával remélhetőleg játszunk itthon egy örömfocit és utána jön majd ősszel tényleg a neheze. De sztem nem lehetetlen a 2. hely elérése, főleg h a portugálok sorra X-elnek, szerencsére most a svédek se jutottak előrébb sokkal. Szurkolni szurkolni!!

woodo1 2009.03.29. 16:08:40

Nyertünk ez a lényeg,az hogy milyen játékkal tökmindegy! Gondolom a svédek meg a luzitánok is kiegyeztek volna bármilyen góllal ellenük!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Asidotus 2009.03.29. 16:20:04

@woodo1:
Ez lényeg! Mi rúgtunk gólt az albánoknak, mindkét meccsen, és ezt sem a svédek sem a portugálok sem mondhatják el magukról. Márpedig a továbbjutáshoz mindenkit meg kell verni.

Kúrcsány Ferenc 2009.03.29. 16:35:59

Sanyi az Isten! Aranylabdát neki!

hvuk 2009.03.29. 16:41:07

Szerintem is túlzás a pontozás. Legfőképp Halmosi esetében akinek nem sok jó megmozdulása volt. Viszont Sanyi szerintem is jó, engem Butragueño-ra emlékeztet (ha még valaki emlékszik a Keselyűre).

Érdekes lesz, hogy a svéd-dán meccsen kinek drukkoljon az ember. Ha a 2. helyre pályázunk, akkor az lenne jó, ha a dánok nyernének. Ha az első hely és a biztos továbbjutás a cél, akkor meg a svédeknek kellene győzniük. Persze mindkettő csoda lenne, számomra már a 3. hely is fantasztikus lenne (az is azt jelenti, hogy a dán-svéd-portugál hármasból egyet megelőztünk).

tomiika 2009.03.29. 16:44:26

én a döntetlenért szurkolok, eddig bejött:D

szernyeteglejos (törölt) 2009.03.29. 16:59:29

Juj. Éjjenek az aranylábú gyerekek.

hvuk 2009.03.29. 17:20:29

@tomiika: Ja, a döntetlen az olyan jó kompromisszum. Abból még bármi lehet. :)

buntus 2009.03.29. 17:21:46

Koeman mondta, ne számolgassunk....
 
Na akkor most számolgassunk!!!

HA már így a kezünkre játszani látszik minden
 
ugye behúzzuk Máltát, ez nem vitás, és szeptemberig a csoport tetején csücsülünk?
 
Akkor Svédország itthon? ajjaj! Mi lesz? Már egy ideje nem léptek le minket, az igaz. Szoros 1-1, 1-2, 1-1, 1-0.... Még HAlmai talált el egy 20 méteres bombát.... 
 
És Aztán?
 
Szerintem az egész még "Jugoszláv" 7-1 es irányt is vehet, amikor a Portugálokkal találkozunk. Két meccs ellenük. Az lesz a (Pót)selejtező?
 
Tudnunk kell, hogy ők is beszarnak, ha pl félidőben eggyel megyünk... És hát sajnos nincs más hátra, mint "sün! sün!" tíz emberrel hátul.... Ez nem a "megszokott" játékstílusunk... De muszály lesz...Nem? Három gólt valószínű kapunk Ronaldóéktól két meccsen..
 
Ez a Realitás..
 
Termelünk többet? Erre kéne felkészülni! Vannak "titkos" csatártartalékaink... Miért ne tűnhetne fel Pl. Szalai Ősztől mint a Bordeaux Bl-ben gólokat termelő csatára? Németh? (Apropó, hol tart Filkor, Koman, Hrepka, Kanta, Skriba, Nyilasi, stb?) Hmm....
 
 
És tovább?
 
Húú, az már nagyon messze van...
 
Úgy állunk majd, hogy a csoportelsőségről döntünk Dániában?
 
De rólunk is szól majd ez a döntés, vagy csak királycsinálók leszünk?
 
Az optimista realitás:
 
HUN MLT 3:0  
HUN SVE 2:1  
HUN POR 1:1  
POR HUN 3:0  
DEN HUN 0:0
 
18 pont
 
A pesszimista realitás:
 
HUN MLT 3:0  
HUN SVE 1:3  
HUN POR 0:2  
POR HUN 3:1  
DEN HUN 1:1
 
14 pont
 
MIRE ELÉG?

midtownhm 2009.03.29. 17:38:04

Egy kicsit kozelebb kerult a tovabbjutas. A lenyeg, hogy maltat is verjuk meg, es akkor johet a pihenes. Ki tudja mi lesz az osszel, a svedek eddig nagy nulla amit mutatnak.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.29. 18:22:42

@rizla: Ezért is írtam, hogy most többet rakott le az asztalra mint máskor. Voltak lövései, előre passzok. De azt hiányolom belőle, ami mondjuk hátul megvan Juhászban, vagy Dárdaiban. Az, hogy vezéregyéniség tud lenni, a társakat akár szavakkal is irányítani. Ha ő fel tudna nőni a válogatottban ehhez a szerephez, akkor szerintem hatékonyabb lehetne a támadójátékunk is. Régebben ez megvolt Gerában de mostanában ő is szürke sajnos.

Félre ne értsen senki nem fikázni akarom sem a Hajnal Tomit sem a csapatot! Nagyon örültem a sikernek, és továbbra is szurkolok a győzelmeikért!

rizla 2009.03.29. 20:25:20

azt elfogadom, hogy hajnal kicsit passzív volt (bár ez megszokott sajnos), dehát most a középpálya főleg arról szólt, hogy darálta egymást a két csapat, ő meg a nem egészen 170 centijével nem erre született. amikor nála volt a labda, szinte kivétel nélkül kisült belőle valami, úgyhogy nálam nagyjából rendben volt.

housemd 2009.03.29. 21:55:47

Szerintem Sámán osztályzatai nagyrészt reálisak. Huszti, Babos, Dárdai, Torghelle jól játszottak, a többiek nem hibáztak ordítóakat - összességében, az hogy nyertünk, mindenkinél +1 pont - ha ugyanilyen játékkal kikapunk - erre is volt ugye realitás, itt pattan, ott pattan - akkor nyilván annyival kevesebb a pont. Volt elképzelésünk, ha hibaszázalékkal, de megvalósítottunk, jött egy kis szerencse is, nyertünk. De Málta ellen is nehéz lesz, ne számítson senki sétagaloppra, meg fogunk izzadni majd a gólocská(k)ért... De lehet egy kicsit támadóbban felállni, Dárdai eltiltva, be lehet rakni a helyette - bár nem a helyére - mondjuk Gerát is, hátha...

KÁJZERSZÓZE 2009.03.30. 08:09:32

a meccset nem láttam végig, csak a végén egy fél órát. Az eredményen kívül, leginkább Sanyiiiiiiii miatt kell örülni. Óriási ez a pali!

ildottore 2009.03.30. 10:20:22

Nem tudom hogy lehetett- e hallani a tévében, de a magyar tábor is kitett magáért Albániában.

idiotapocs 2009.03.30. 10:52:41

huh, ott a pont:
"Emlékeztek esetleg még arra, hogy Görögország milyen focival nyert EB-t 2004-ben? "

idiotapocs 2009.03.30. 10:55:19

"Pénteken vettünk jegyet Málta ellenire, alig volt már"
Na most örülök hogy mi már jó előre megvettük :D

idiotapocs 2009.03.30. 10:57:20

@cikoria: nem, de nyertek. ha ilyen szar játékkal megverjük Máltát és mondjuk szerzünk még sok pontot és kijutunk akkor egye fene. Mondjuk tény, hogy benne van az is hogy mondjuk 2.-ak leszünk, és megint bucira vernek a pótselejtezőn... :)

Jim 2009.03.30. 11:13:26

@idiotapocs: mi is húztuk nyúztuzk már egy ideje, mert nem tudtuk, hogy hányan is megyünk, aztán rögtön beütött a flesss, hogy ha nyerünk az albánok ellen, akkor tuti elfogy mind rögtön, aztán hajrá. Nem gondoltam, hogy már az albánok elleni meccs előtt ez lesz:)

Deco 09 2009.03.30. 15:44:18

Komolyan mondom, ennyi sírásója máshol szerte a világon nincsen a futballnak mint ami itthon tapasztalható... Az örök telhetetlenség, ez jellemző... Legyünk már egy kicsit türelmesebbek a srácokkal, mert ez a csapat kapitányostúl-Sanyistúl, mindenestül megérdemli, hiszen a mérkőzéseken tapasztalható hozzáállásával rászolgálnak erre... Én speciel akkor sem fogok eret vágni, hogyha nem jutunk el Fokföldre, viszont itthon elpicsázhatnánk a svédeket, hátha visszább vesznek az arcukból... Koeman mester kiválló szakember, most is jól keverte a paklit, nem sokan hagyták volna ki Gera Zolit egy ilyen parádés hétvége után... Szóval hajrá Magyarok!!!

smatte 2009.03.30. 15:52:15

Halmosi max.4-est kaphatna, mert győztes csapatban szerepelt. De mintha pályán sem lett volna. Védekezésben 0, támadásban inkább -1 (jellemzően amikor Rudolftól az ellenfél térfelének közepén megkapta a labdát, már tudtam, ebből semmi sem lesz.) Szombaton ő volt a leggyengébb, bár Bodor sem büszkélkedhet. Mindegy, nyertünk, viszont Máltát is verni kell, ha számolgatni akarunk.

JESTER 2009.03.30. 16:28:01

Örülök h Koeman megítélése jó irányban változik. egy éve még itt szidta a sok tudatlan, meg ment a hőzöngés hogy miért kell szegény mártír Bábhidi bajuszt leváltani.

EZÉRT! Hogy minimális esélyünk azért legyen a jó szereplsére és ne 0:3, 0:3-mal abszolváljuk a két albán meccset.

Ennyit tesz ha nem egy hazai fertőben csullogó dilettáns, hanem egy EDZŐ ül a padon.

hmikey 2009.03.30. 16:44:31

@Stefan Derrick: Azért nem Dzsuzsi meg Gera kezdett, mert ők főleg előre rohangásznak, és bár technikásak, meg ügyesek, ide most nem az kellett. Kellett egy darab ék, Sanyi, és mögé pár stabil arc, aki ésszel lép oda a középpályán, és képes elszedni a labdát mástól, és még pontosan is passzol. Nem akarom bántani a két kihagyott játékost, kedvelem őket, de azért tudjuk, hogy Balázs még néha forrófejű, vagy nagyon jól sül el neki a meccs, vagy pedig szétesik, Gera meg az utóbbi időben nem nagyon találja magát. De nyugi, Málta ellen tuti benn lesz valamelyik, vagy mindkettő.

rizla 2009.03.31. 09:00:17

@JESTER: hát ez sajnos touché, én pl nem értettem ezt az erwin koeman dolgot. mondjuk most sem vagyok meggyőződve róla, hogy kisteleki meg igen, valószínűleg csak annyi érdekelte, hogy külföldi, és mákja volt, hogy nem is fogalmatlan a csávó. eddig legalábbis minden meccsünket megérte megnézni, vagy a játék, vagy az eredmény miatt. még a dánok elleni 0-0, vagy a montenegró elleni 3-3 volt a legkevésbé értelmes.
amúgy pont azon gondolkodtam, hogy milyen látványosan kussban van a magyar szakértői "elit" (bár a szakértőt is rakhatnám idézőjelbe). de aztán rájöttem, hogy az első adandó alkalommal úgyis rákezdenek majd. ahogy a szurkolók is. egy málta elleni botlással pl mindent jól el lehetne cseszni, ne történjen meg.

díszbohóc 2009.03.31. 20:48:49

@Gubsi: Fentebb gorget, karomkodik.

Alfredd 2009.04.02. 10:39:15

Hurrá-hurrá, a máltai sólymok is kipipálva!

Reálisan nézve ezzel meg is szereztük az utolsó győzelmünket a csoportban. Ha következő 4 meccsen szerzünk 2 pontot, és rúgunk 1 gólt, az már nagy bravúrnak számítana.

Itthon kis szerencsével jók leszünk egy 0-0-ra a svédekkel

Portugáloktól oda-vissza cumi két sima 0-2-vel.

Majd az utolsó meccsen az addigra már biztos továbbjutó dánok ellen egy élményszámba menő 1-1-el zárjunk.
Gólunkat Hajnal Tomi szerzi a 88.percben szöglet utáni fejesből úgy, hogy másfél fejjel túlugorja a továbbjutást már 3 napja bekólázva ünneplő Aggert.
Ennek ezzel a gólnak köszönhetően, jobb gólkülönbséggel a 3. helyen végzünk a csoportban.

Hazatérés, népünnepély, dekurvajókvagyunk, Kisteleki bejelenti, hogy a Telki edzőközpontban a hátsó kisfüves pályát ezentúl ErvinKumman pályának fogják hívni.
süti beállítások módosítása