HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bohócliga 19. - Egyik játszik a másikkal, minden indifferens

2010.03.18. 15:00 végh hanta

Különösebb érdekesség nem történt a héten. Rudolf végre aláírt a Genovához, és ezzel egyetemben egy sajátos építési műveletbe kezdett. Júliustól Olaszországban alapoz, valamint nagyjából augusztustól a debreceni munkaügyi bíróságon falaz egy managerek közötti perpatvarban. Egyszerű, és - legalábbis mifelénk - mindennapos történet az övé. Filipovics Vladannal leszerződött a saját érékesítése végett, majd a dokument ellenére, egy francia úriember segítségével lett a Sampdoria drukkereinek falán található dartstáblákra aggatott profilképek egyike. Döntés majd később.

Egy másik, régóta húzódó üggyel kapcsolatban azonban remek sztorit olvashattunk sporttárs blogján. A történet kezdete még az ősidőkbe nyúlik vissza. Alig vagyunk túl azon a perióduson, amikor még a soros lottószámokkal együtt húzták ki a Fehérvár Videoton Parmalat azon a héten érvényes nevét. Esetünk idején épp Gál László volt a Fehérvár ügyvezetője, és mindenféle adócsalási ügyek merültek fel, amik aztán a bíróságon végezték. Lényeg, hogy a jelenleg még folyó tárgyalássorozat egyik ülésére beidéztek néhány akkori fehérvári játékost is, köztük Kuttor Attilát. Lement az etap, majd kérdi a bírónő, hogy valaki kér-e még kávét, aprósüteményt, költségtérítést? Kuttor jelentkezik, neki jól jönne, mert mégiscsak Szombathelyről vezetett ideáig. Innentől idézem sporttársat:
- Hány köbcenti? - kérdi a jog.
- Négyezerötszáz.
- Ööö és miféle?
- Porsche.

Beharangozó, etc.

 

Haladás - Debrecen 1-2
Elég valószínű, hogy nyer a Debrecen, mint ahogy az is valószínű, tovább zuhan a nézőszáma. Ritkán fogalmazunk meg éles kritikát, de az utóbbi időben a Lokinál tapasztaltakat egyre kevésbé hagyhatjuk szó nélkül. Hogy engedheti meg magának a tulajdonos azt a futballt, amit lassan másfél éve játszanak a milliók tucatjaiért szerződtetett játékosai? Senkinek sem tűnik fel az irodákban az, amit a drukkerek a világ minden fórumán hangoztatnak? Sokakat talán felbőszít a debreceniek arroganciája, amivel az elmúlt évek sikereit kezelték, de talán még ők is értetlenül állnak a kapacitások ilyen magas fokú pocsékolása előtt. Bajnokok Ligája ide vagy oda, ez szánalmas. Kimondjuk végre azt, amit már rég ki kellett volna mondani, de gyávák voltunk hozzá: Herczeg András, abcúg! Reméljük, a DVSC és a helyi egyetem közös szervezésében lassacskán elstartoló akadémia elszipkázza szakmai vezetőnek. Számára ez lenne az ideális hely, itt tehetné a lehető legtöbbet az egyesületért - és a szurkolókért.

Honvéd - Videoton 1-2
Elég valószínű a Videoton sikere, de veszélyt jelenthet számukra, hogy Kispesten alakulni látszik valami. Kaposvárott még kilátástalan játékkal vereség, az MTK ellen vállalható futballal győzelem, majd Debrecenben ismét egy félidőnyi jó, és egy félidőnyi átlagos futball. Ha Morales mester szekere ugyanígy ível tovább felfelé, akkor megnehezíthetik Mezey doktor dolgát. Ha viszont bebizonyosodik, hogy az eddigiek csak kifutott eredmények voltak, akkor Alves távoli lövésével és Nikolic közeli stukkolásával sima Vidi.

Diósgyőr - Győr 0-1
Egyszerű tréfával élve, Diósgyőrből "Kisgyőr" lett a télen. A névváltoztatási harcba beleőrülni látszó drukkereket innen nyugtatnánk meg, a cégpapírokon továbbra is Diósgyőr szerepel, a Kisgyőr csupán egy élc, még ha nem is a javából. Ugyanitt jeleznénk, hogy a Kispest továbbra is Honvéd, nem pedig Dióspest. Visszatérve Tornyi Barnabás csapatára, valamint a négy, az echte Győrtől megszerzett játékosra, szomorúan kell leírnunk: nem rajtuk múlt Pintérék jelenlegi harmadik helye a tabellán. Amióta távoztak, kilencből hét pont a termés, míg az Avasalján nulla. Az első tavaszi egységre várakozásunk szerint még legalább egy hetet kell várni.

Paks - FTC 0-2
Két, eddig tavasszal veretlen gárda találkozóján győz az, amelyik gólt tud rúgni. Ha a Fradi komolyból kommunikálta a "meghúzzuk a tavaszt, odaérünk a hatodik helyre" tartalmat, akkor tessék bizonyítani. A Nyíregyháza ellen nem mutattak semmit, Egerszegen viszont hoztak egy jó félidőt. Kérdés most melyik játékukat söpri elő Adnan a perzsa szőnyeg alól. A mérkőzés élvezeti értékén nagyot dobhat, hogy a Paks szívesen játszaná a futballt, ha partnert találna hozzá.

Vasas - Kecskemét 1-1
Valamelyik csapat valamelyik irányba egész biztos el fog mozdulni, vagy lehet, marad mindkettő a helyén. Ilyen, és hasonló kérdések borzolják a kedélyeket Angyalföldön és Kecskeméten. Hrepka gólja több mint valószínű, ami azt jelenti, hogy ha ő lövi elsőként, akkor a KTE egyenlít, Dellacasa mester pedig bosszús; ha pedig a vendégek szerzik meg a vezetést, akkor egyenlít, és mindenki örül a pontmentésnek. Egyszerű Bohócligás logika, Neumann leülhet!

Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
Rangadót ülnek Nyírségben, mégpedig a javából. A tavaszi negyedik a tavaszi hatodikat látja vendégül. A két csapat együtt mindössze egy vereséget szenvedtek az eddig lejátszott három fordulóban. Szentes Lázár csapata az őszt is hasonlóképp kezdte, majd meg sem állt a ligautolsó dicső jelzőig. Kaposvárott ezzel szemben jól kalkulálható középcsapat van kialakulóban, és követve a sormintát, ezúttal vereségnek kell következnie. Vagy nem, de azt is csak azért, mert él a régi rendezőelv, vagyis bárki megverhet bárkit. Vagy nem.

Zalaegerszeg - MTK 1-0
Érzünk egy egerszegi győzelmet, de a null-nullt sem tartjuk kizártnak. Elmagyarázom. A ZTE eddig kivétel nélkül (azaz mindkétszer) döntetlenezett, míg az MTK nem lőtt még akciógólt a tavasszal. Namármost, ha az MTK megint nem lő, akkor a döntetlen csakis gólnélküli lehet. Eddig érthető? Most bolondítsuk meg egy kis Balázs Zsolttal, mert a valószínűségi képletekbe mindig kell egy váratlan hibafaktor. Szerintünk ő lesz az, mindenki nagy elképedésére. Talán még önálló wikipedia oldalt is kap.

Pápa - Újpest 1-2
Szegény Véber Gyuri megkapta múlt héten a számára kiosztott penitenciát mindenki Mágusától. Hogyaszongya, egy csapatot mindig hátulról kell felépíteni, és csak akkor gondolkodunk totális futballban, ha már felállt a védelem. Ezzel szemben Pápán mintha nem lennének tisztában a játékosok a saját szerepükkel, vagy másképp mondva: kötött posztjukkal. Ellentmondás van, tudjuk, rávilágítást mégis elhagyjuk. Újpesten minden rendben, kivéve, hogy Takács kidőlt, Dudics formán kívül, Vasziljevics pedig nem érzi még. Eddig csak szimplán szar focit játszottak, mostantól pedig már az eredménykényszer is nyomasztja őket. Reméljük nem roppannak össze, mert az könnyen a bajnoki címükbe kerülhet. Szokolnak viszont szurkolunk, eddig tetszetős amit csinál.

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Haladás - Debrecen
Honvéd - Videoton
Diósgyőr - Győr
Paks - FTC
Vasas - Kecskemét
Nyíregyháza - Kaposvár
ZTE - MTK
Pápa - Újpest

Tippek nyomkövetése, cikk szerkesztése.

84 komment · 1 trackback

Címkék: beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr191849754

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Légiósok mentén - Bohócliga 19. összefoglaló 2010.03.22. 08:00:10

Kispesti döntetlenjével elolvadt a Videoton előnye, előzhetett a Debrecen. Kispesti döntetlenjével elolvadt a Honvéd előnye, immár pontazonosság a 15. (kieső) helyen. Pápai vereségével az Újpest oda-vissza leégett a Lombarddal szemben, gólt sem lőve Sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2010.03.18. 15:24:32

Haladás - Debrecen 1 - 2
Honvéd - Videoton 1 - 2
Diósgyőr - Győr 1 - 1
Paks -Ferencváros 2 - 1
Vasas - Kecskemét 2 - 2
Nyíregyháza - Kaposvár 2 - 1
Zalaegerszeg - MTK 2 - 1
Pápa - Újpest 1 - 2

housemd 2010.03.18. 15:28:33

Haladás - Debrecen 2:1
debreceni pangás, szombathelyi haladás

Honvéd - Videoton 2:1
mert ne legyen már olyan uncsi nagyon hamar

Diósgyőr - Győr 0:2
és tornyi kezdheti tanulmányozni a szerződésének záradékait és apróbetűseit

Paks - FTC 3:1
tökööööli, tökööööööliiiiii

Vasas - Kecskemét 1:0
A kecskemét is megállíthatatlan. a lejtőn.

Nyíregyháza - Kaposvár 3:1
ez nem a 67-es út.

ZTE - MTK 1:2
mert mostmár igazán senki nem számít erre. növekvő oddsokkal ezáltal

Pápa - Újpest 0:3
de csak azért, mert Véber nagyon komolyan el kellet beszélgessen néhány játékossal a fehérvári meccs után. most ők is üzennek egyet.

Louis007 2010.03.18. 15:34:28

Szép napot!

A tippem :

Haladás - Debrecen 2:3
Honvéd - Videoton 1:2
Diósgyőr - Győr 1:1
Paks - FTC 0:2
Vasas - Kecskemét 2:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:1
ZTE - MTK 0:2
Pápa - Újpest 3:2

socawarrior 2010.03.18. 15:37:25

Hello

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 0-3
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 0-1
Vasas - Kecskemét 3-3
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 3-1

kulee 2010.03.18. 15:48:19

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 0-0
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 1-4
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 1-2
ZTE - MTK 1-1
Pápa - Újpest 2-2

fulmerz 2010.03.18. 15:50:57

Pontversenybeli melyrepulesem erzelmi reakciokat valtott ki, amik alant teljesednek ki.

Haladás - Debrecen 1-3
Bena buzik
Honvéd - Videoton 1-3
Bena buzik
Diósgyőr - Győr 0-2
Bena buzik
Paks - FTC 1-2
Bena buzik
Vasas - Kecskemét 1-1
Bena buzik
Nyíregyháza - Kaposvár 0-2
"..."
ZTE - MTK 0-1
Bena buzik
Pápa - Újpest 2-1
Bena buzik

VGL 2010.03.18. 15:54:54

Haladás - Debrecen 0-1
valahogy a DVSC mindig behúzza, most is.
Honvéd - Videoton 1-1
sok helyzet itt, kevés ott
Diósgyőr - Győr 1-0
bajzát felszívja magát
Paks - FTC 1-1
szalonremi
Vasas - Kecskemét 0-0
a 18. fordulóban érezhetjük magunkat, ha a meccs színvonalát kell majd meghatározni
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
csak 18 éven felülieknek
ZTE - MTK 2-0
a serdülőcsapat már kevés ehhez
Pápa - Újpest 2-1
a vendégek már majdnem elhitték, hogy a bab is hús

Frigo 2010.03.18. 15:58:23

Haladás - Debrecen 1-3
Olyan nincs, hogy a "Herczegi" védelem ne kapjon gólt, és olyan sincs, hogy 3 helyzetből bármelyik is kimaradjon.

Honvéd - Videoton 0-2
A Videoton azzal játszik, akivel az előző héten a Debrecen játszott. Ilyen a sorsolás. Minden csapat, akivel játszik a Debrecen éppen, igazán tetszetőset alakít, úgymond végre mutat valamit. Rákövetkező héten a Vidi megmutatja, hogy azt a jó játékot csak egy olyan gyenge(?!) ellenféllel szemben tudják, mint a Debrecen.

Diósgyőr - Győr 0-2
Szegény Tornyi, olyan a sorsolásuk, hogy minden fordulóban erősebb ellenféllel kell játszaniuk. Így nem lehet kiharcolni a bentmaradást, kérem!!!

Paks - FTC 3-2
Töki retró, amikor még szórta a gólokat. Persze a zöld-fehér sporttársak segítségével. Ez most se lesz másként!

Vasas - Kecskemét 1-1
Hogy ez miért nem TV-s meccs? :)

Nyíregyháza - Kaposvár 1-2
Szentes kereshet magának nb2-es kispadot 1-2 héten belül.

ZTE - MTK 0-0
"Hah! Mi nem erősítettünk télen, minek?"

Pápa - Újpest 1-1
"Tavasszal minden fordulóban sikerült pontot szereznünk."
"Az előző héten csak egy kis kisiklás volt..."

Véé 2010.03.18. 16:07:24

Haladás - Debrecen 1-1
Honvéd - Videoton 1-0
Diósgyőr - Győr 0-3
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 1-2
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 1-1
Pápa - Újpest 1-3

Titi120 2010.03.18. 16:08:05

Haladás - Debrecen 2-1
Honvéd - Videoton 0-2
Diósgyőr - Győr 2-1
Paks - Fradi 1-3
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-3
ZTE - MTK 3-2
Pápa - Újpest 1-2

Dide_ 2010.03.18. 16:46:01

Haladás - DVSC 1:3
Honvéd - Vidi 2:1
DVTK - ETO 1:2
Paks - FTC 2:2
Vasas - KTE 2:0
Szpari - Kaposvár 3:1
ZTE - MTK 2:0
Pápa - Újpest 2:3

Robespierre89 2010.03.18. 17:12:55

Haladás - Debrecen 0-1
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 2-1
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 1-2
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 1-2
Pápa - Újpest 1-3

THC 71 2010.03.18. 17:23:44

Haladás - Debrecen 1:1
Honvéd - Videoton 0:0
Diósgyőr - Győr 1:0
Paks - FTC 2:3
Vasas - Kecskemét 2:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:0
ZTE - MTK 4:1
Pápa - Újpest 0:1

gabesz7004 2010.03.18. 17:36:24

Haladás - Debrecen 0-2
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 1-0
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 1-1

sunbird75 2010.03.18. 18:05:03

Haladás - Debrecen 0-3
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 1-3
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 2-3

fran7 2010.03.18. 18:27:12

Hali-Loki 2-1 Szomorú hazaút
Honvéd-Vidi 1-3 A Mezey-módszer
Diósgyőr-ETO 0-0 Kilátástalanság
Paks-Fradi 0-0 Ugyancsak
Vasas-Kecsó 4-1 Ünnep a szülinaposoknak a 99. évben is
Szpari-Kaposvár 0-0 Ha már az ívelgetés se megy.
ZTE-MTK 0-1
Pápa-Újpest 0-4

Stefan Derrick 2010.03.18. 18:29:29

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 0-0
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 1-1
Pápa - Újpest 2-2

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.03.18. 18:30:49

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 0-0
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 1-0

lelkesamatör 2010.03.18. 18:37:05

Haladás - DVSC 0-2
Kispest - Fehérvár 1-1
És ha egyszer tényleg eltalálom a botlást
Diósgyőr - Győr 0-3
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 2-0
Talán ha ellenük tippelek, akkor megindulnak
Pápa - Újpest 1-3

gegerio88 2010.03.18. 18:45:52

Szeretném nagyon halkan megjegyezni, hogy Tököli nem játszik hétvégén mert eltiltott.

Haladás - Debrecen 1-1
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 1-2

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.03.18. 19:00:19

Haladás - Debrecen 0-3
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 0-7
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 25-25
ZTE - MTK 2-2
Pápa - Újpest 2-1

Pumpui 2010.03.18. 19:10:49

Haladás - Debrecen 1-1
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 5-0
Vasas - Kecskemét 1-2
Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
ZTE - MTK 1-1
Pápa - Újpest 0-3

sirsteve 2010.03.18. 19:17:30

Haladás - Debrecen 0-2
Herczeg Andrást illetően maximálisan egyet értek a cikk szerzőjével. Amúgy s(z)ima meccs lesz.

Honvéd - Videoton 1-2
Az éllovasok nem tudnak hibázni.

Diósgyőr - Győr 0-0
Ex-csapattársak egymás között, avagy túl jól ismerik egymás játékát.

Paks - FTC 3-2
A Fradi ötvözi az elmúlt 2 hét játékát, de ez most kevés lesz a pontszerzéshez.

Vasas - Kecskemét 1-2
A KTE menekül a kieső zónából, a Vasas meg éppen oda tart.

Nyíregyháza - Kaposvár 2-0
Szentes Lázár alatt szárnyal a Szpari.

ZTE - MTK 3-1
A hazaiak szeretnének odaérni a dobogóra, az MTK szokásához híven kerüli a nemzetközi porondot.

Pápa - Újpest 2-0
Időszerű a tavasz első edzőváltása.

kétballáb 2010.03.18. 19:24:40

Haladás - Debrecen 1:3
Honvéd - Videoton 1:1
Diósgyőr - Győr 1:2
Paks - FTC 0:0
Vasas - Kecskemét 1:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:0
ZTE - MTK 2:1
Pápa - Újpest 0:2

herbert 2010.03.18. 20:08:34

Haladás - Debrecen 0-1
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 1-0
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 0-2

Mérgező Hulladék 2010.03.18. 21:01:52

Haladás-DVSC 0-2, Honvéd-Videoton 1-1, DVTK-Győr 1-1
Paks-FTC 1-3, Vasas-KTE 2-2, Szpari-Kaposvár 0-1
ZTE-MTK 1-1, Pápa-Újpest 1-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.18. 21:43:15

Haladás - Debrecen 0-2
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 0-1
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 0-1
Pápa - Újpest 0-1

Zigi 2010.03.18. 21:48:57

Haladás-Debrecen 1-0
Honvéd-Videoton 2-2
Diósgyőr-Győr 2-1
Paks-FTC 0-0
Vasas-Kecskemét 1-1
Nyíregyháza-Kaposvár 0-2
ZTE-MTK 2-0
Pápa-Újpest 0-1

spinyokiraly 2010.03.18. 21:55:07

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 1-2
Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
ZTE - MTK 1-0
Pápa - Újpest 2-1

2010.03.18. 22:13:00

Haladás - Debrecen 1-3

Ha ismét Blbe akarnak jutni.

Honvéd - Videoton 2-1

Ha Bl-be akarják juttatni a Lokit.

Diósgyőr - Győr 2-0

8 éve Bl - főtáblás csapatot ígértek Miskolcnak mára.

Paks - FTC 1-2

A Fradinál mindig Bl-t ígérnek.

Vasas - Kecskemét 2-0

Ha a Mercedes gyárat felhúzták talán lesz BL Kecskeméten is.

Nyíregyháza - Kaposvár 1-1

Ha Prukinak megadnák a feltételeket, lehet Bl - csapatot építene. Lehet, hogy nem.

ZTE - MTK 2-0

Koplárovics Bélaaaaaaa

Pápa - Újpest 1-3

Steaua Bucuresti

setzer 2010.03.18. 22:16:54

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 1-3
Diósgyőr - Győr 1-3
Paks - FTC 1-3
Vasas - Kecskemét 1-3
Nyíregyháza - Kaposvár 1-3
ZTE - MTK 1-3
Pápa - Újpest 1-3

pókfoci 2010.03.18. 22:34:04

Haladás - Debrecen 0-2
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 1-2

christvhu 2010.03.18. 22:55:08

Kivételesen időben:

Haladás - Debrecen 0-2
Honvéd - Videoton 2-3
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 0-0
Pápa - Újpest 1-3

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.03.18. 22:56:31

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 2-2

vidi-master 2010.03.18. 23:06:39

Haladás - Debrecen 1-2
kozmetikai kérdés: ha a hazai tréner arcszőrzetét a legendás debreceni jobbszélős arcára raknánk, vajon kilátszana a szőrzet alól az orra?

Honvéd - Videoton 0-2
amikor már éledni látszanak a kispesti remények...

Diósgyőr - Győr 0-1
88. percben dönt Tarmo Kink.

Paks - Ferencváros 0-2
egy-egy sima félidőnként, Ferenczi az első, Elding a második félidőben csenget.

Vasas - Kecskemét 2-1
mert így érzem.

Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
támadni egyik csapat sem nagyon tud. sajnos. védekezni se. ez még szomorúbb.

Zalaegerszeg - MTK 1-0
mi történt, Garami úr?

Pápa - Újpest 1-2
Véber leadja a pontokat.

Stefan Derrick 2010.03.18. 23:45:55

Szerintem ez évtizedes rekord lesz a Vasas-győzelmekre adott tippeket tekintve.

kispest1000 2010.03.19. 00:12:26

Haladás - Debrecen 1/2
Honvéd - Videoton 1/0
Diósgyőr - Győr 2/1
Paks -Ferencváros 2/1
Vasas - Kecskemét 1/1
Nyíregyháza - Kaposvár 1/1
Zalaegerszeg - MTK 3/0
Pápa - Újpest 0/2

doncsato 2010.03.19. 00:16:36

Haladás - Debrecen 0/2
Honvéd - Videoton 1/3
Diósgyőr - Győr 0/1
Paks -Ferencváros 1/2
Vasas - Kecskemét 1/2
Nyíregyháza - Kaposvár 0/1
Zalaegerszeg - MTK 2/1
Pápa - Újpest 1/2

Fisk 2010.03.19. 00:44:40

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 0-3
Diósgyőr - Győr 2-0
Paks - Fradi 1-1
Vasas - Kecskemét 0-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 1-0
Pápa - Újpest 0-2

Bruno Salazar 2010.03.19. 02:29:24

Haladás - Debrecen 0:2
Honvéd - Videoton 1:3
Diósgyőr - Győr 0:3
Paks - FTC 2:1
Vasas - Kecskemét 1:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:0
ZTE - MTK 2:2
Pápa - Újpest 3:2

2010.03.19. 07:53:31

Haladás - Debrecen 1:2
Honvéd - Videoton 1:4
Diósgyőr - Győr 2:1
Paks - FTC 1:1
Vasas - Kecskemét 0:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:2
ZTE - MTK 3:1
Pápa - Újpest 0:2

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.19. 08:19:25

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 2-2
Barnus szerint valami elkezdődött, ami akár végkielégítéssel is végződhet, de a túlzott optimizmus mentálhigiéniás problémákat okozhat
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-2
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 0-3
ennek ellenére majd jövőre...de akkor tényleg!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.19. 08:49:35

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 2-1
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 1-2

dr. Wilbur Swain 2010.03.19. 08:50:24

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 2-2
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 1-1

Futó Lada 2010.03.19. 08:52:07

Le vagyok maradva a pontversenyben, ezért a labdabiztostól kapott "Press" igazolványom lobogtatva pár szakértő véleményét kikértem, hátha így feljövök.

Haladás - Debrecen 2-1
Leandro Almeida: Eeee..jacotam mindkét csapatban, a Debrecen benne lesz FIFA'11 jatekban, Haladas meg az elso 10-ben.

Honvéd - Videoton 1-2
dr. Mezey György:
Ismerem a Videoton edzőjét, igazi rutinos szakember, talán Fergusson-hoz mérhetném a tudását...vagy az övéhez Fergussonét.Biztos kitalál valamit.

Diósgyőr - Győr 1-2
Jose Mourinho :
Az Eto('o) már kedden berúgta a győztes gólt.

Paks - FTC 1-1
Gellei Imre:
Dragoner hiányát Tököli pihentetésével kivánom pótolni.

Vasas - Kecskemét 1-1
Lothar Mattheus:
Ha egy csapat vezet a 90.percben az mindig nyer...mint mi a MU ellen a BL döntön...ja..nem is..

Nyíregyháza - Kaposvár 1-2
Szatke Zoltán:
Előkerestem a góllövő cipőmet, és nekiadtam Honmának, hátha ettől feljavul.Sajnos az én lábam 45-ös az övé meg 39-es, de mondjuk így több gól fér bele.

ZTE - MTK 1-1
Predrag Mijatovics:
Csank mesternek kevés ideje maradt a taktikára...mindössze egy hét

Pápa - Újpest 2-1
Verebes József:
Egy csapatot mindig hátulról kell felépíteni...mertha elb.od, kezdheted elölröl..

doktor kotász 2010.03.19. 08:56:27

Haladás - Debrecen 0-1
Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 0-1
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 1-0
Pápa - Újpest 0-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.19. 09:12:41

Ha leszoknék arról, hogy a csütörtöki munkanap mindenféle osztott szeleteiben írom meg a beharangozót (és nem szerda este egy sör társaságában), akkor talán a mondatok is inkább magyarul lennének, és nem "edzőinyilatkozatul", vagy "népsportul". :)

nuno 2010.03.19. 09:30:42

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 0-0
Pápa - Újpest 1-3

Kifli007 2010.03.19. 09:44:48

Haladás - Debrecen 0-3
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 3-0
Pápa - Újpest 1-1

Kedvenc MTK-s klubvezetőimnek pedig újfent csak köszönöm a nagyszerű játékospolitikát, amelynek jegyében Hrepkát újra kölcsönadtuk, ezúttal a Vasasnak, ahonnan megszereztük egyúttal a nagyszerű, tehetséges, labdabiztos, csak sajnos éppen a gólszerzés terén egyelőre kissé eredménytelennek tűnő Lázok Jánost. Tavasszal, három meccs után Hrepka-Lázok 3-1 (Lázok 11-esből.) Pedig nem olyan bonyolult ez, csak Hrepkát középen kell játszatni. Szélsőnek sajnos rossz. Csak ezt az ősz mester valamiért soha nem volt hajlandó belátni.

Kifli008 2010.03.19. 09:47:05

Haladás-DVSC 1-2
Honvéd –Videoton 0-2
DVTK –Győr 1-1
Paks –FTC 1-2
Vasas-Kecskemét 0-2
Nyíregyháza-Kaposvár 0-2
ZTE-MTK 2-0
Lombard FC Pápa-Újpest 1-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.19. 09:52:35

Ilyen se volt még, hogy az első meccs kezdete előtt 9 órával már meglegyen az 50 tipp.
Ahogy olyan se volt még, hogy a Vasasra több győzelmet érezzünk, mint az aktuális ellenfelére.
Továbbá merőben szokatlan, hogy a Videoton kispesti sikerét csak a társaság fele veszi fixre.
Legnagyobb vesztesünk azonban az MTK. Ennyire kevesen talán még a Croatia ellen fogadtak a győzelmükre.
Alakul.

laulic 2010.03.19. 10:18:02

Haladás - Debrecen 1-1
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 1-0
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 1-0
Pápa - Újpest 0-2

bmiky31 2010.03.19. 10:28:35

Haladás-Debrecen 0-1
Rudolf rutinból.

Honvéd-Videoton 1-2
Hemi bá MLSZ-elnök akar lenni, és tudja mit kell tennie ezért.

Diósgyőr-Győr 1-1
Most derül ki, valójában mennyibe is került a győri különítmény...

Paks-FTC 2-2
A lelátón együtt szotyizik Töki és Dragó. "Emlékszel? Ennyit rúgtunk a Limasszolnak is!"

Vasas-Kecskemét 1-1
Dellacasa olasz módra tartja benn a Vasast.

Nyíregyháza-Kaposvár 1-1
Szentes Churchillt idézi a meccs után: "Ez nem a vég kezdete, hanem a kezdet vége!"

ZTE-MTK 2-0
Süllyed az MTK, mint a Titanic.

Pápa-Újpest 1-0
Véber a McStay állására pályázik.

Hitchiker 2010.03.19. 10:33:07

Haladás - Debrecen 0-2
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 0-2

Tuszek 2010.03.19. 11:03:56

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 1-1
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
ZTE - MTK 3-1
Pápa - Újpest 1-1

díszbohóc 2010.03.19. 11:05:04

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 0-3
Diósgyőr - Győr 2-3
Paks - FTC 1-0
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 0-0
Pápa - Újpest 1-2

Kiß B. 2010.03.19. 11:15:51

Haladás - Debrecen 1-3
Kispest - Videoton 0-2
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - Ferencváros 1-0
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Rákóczi 0-2
Zalaegerszeg - MTK 1-1
Pápa - Újpest 2-0

Ond vezér 2010.03.19. 11:24:53

Haladás - Debrecen 1-1
Kispest - Videoton 0-2
Diósgyőr - Győr 1-0
Paks - Ferencváros 2-1
Vasas - Kecskemét 2-2
Nyíregyháza - Rákóczi 2-1
Zalaegerszeg - MTK 3-1
Pápa - Újpest 1-2

2010.03.19. 11:30:23

Haladás - Debrecen 0-1
Honvéd - Videoton 2-2
BVSC masodik hely aztan csod, Vasas masodik hely, aztan csod, megfordult meg Mezey valahol mashol is? Ja persze, Mexiko.
Diósgyőr - Győr 0-1
Paks - FTC 0-1
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 1-1

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.19. 12:08:38

Haladás - Debrecen 1:1
Honvéd - Videoton 0:2
Diósgyőr - Győr 0:1
Paks - FTC 2:1
Vasas - Kecskemét 2:1
Nyíregyháza - Kaposvár 1:1
ZTE - MTK 2:0
Pápa - Újpest 1:3

Doc Holliday 2010.03.19. 12:35:08

Haladás - Debrecen 0-1
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-3
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-2
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 0-2

snowblind 2010.03.19. 12:47:50

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 0-2
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 1-2
Nyíregyháza - Kaposvár 1-2
ZTE - MTK 2-1
Pápa - Újpest 1-3

r_magpie 2010.03.19. 13:23:35

eddig bejött, úgyhogy most is a PomperPress jóvoltából szolgáltatom a tippjeimet

Haladás - Debrecen 1-2
Coulibaly-biciklicsel a 60-75. perc között 50-es odds-szal a bwinen!

Honvéd - Videoton 1-2

Diósgyőr - Győr 0-1
2 Audiba került, hogy később kezdődjön el a gigászi harc a bennmaradásért

Paks - FTC 1-3

Vasas - Kecskemét 4-2
Belgrádban gyanúsan sokan fogadtak erre a végeredményre

Nyíregyháza - Kaposvár 1-0

ZTE - MTK 2-0

Pápa - Újpest 1-3
Stokes-triplát szimatol az informátorom

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.19. 14:00:58

@nicolasito: A Honvéddal bajnok lett, az MTK-val erős középcsapat, és dolgozott még Újpesten is.

godot 2010.03.19. 14:02:45

Haladás - Debrecen 1-2
Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 2-2
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 3-1
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 2-3

Alfredd 2010.03.19. 14:33:46

Haladás - Debrecen 0-2
Nem ez lesz a forduló meglepetése...
Honvéd - Videoton 1-2
...és ez sem...
ZTE - MTK 0-1
...viszont minden körülmény sima hazai győzelmet predesztinál, és ha ehhez hozzávesszük a bohócliga faktort, akkor végeredménynek az jön ki, hogy az MTK fog itt győzni. További 1 bónuszpontért cserébe azt is megtippelem, hogy ma sem szereznek akciógólt
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 2-2
Vasas - Kecskemét 1-0
Nyíregyháza - Kaposvár 2-0
Pápa - Újpest 2-3
Csak azért, hogy Kovács "Visszaújpestre" Zoli lenyilatkozhassa, hogy a mai meccsel elkezdték felépíteni a következő idény csapatát, mellyel nem lehet más a cél, mint a bajnoki cím.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.03.19. 15:10:30

Haladás - Debrecen 1-3
Honvéd - Videoton 2-1
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 3-1
Nyíregyháza - Kaposvár 1-1
ZTE - MTK 2-2
Pápa - Újpest 1-4

vérfarkas 2010.03.19. 15:26:57

Szerintem:
Haladás - Debrecen 2-1
Honvéd - Videoton 1-1
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks - FTC 1-2
Vasas - Kecskemét 2-1
Nyíregyháza - Kaposvár 0-0
ZTE - MTK 1-0
Pápa - Újpest 2-1

JESTER megbízásából:
Haladás-DVSC 2:1
Győzelmet hoz öreg Rocsó
Tapsol is sok vasi kacsó

Honvéd –Videoton 2:2
A második (és utolsó) Kispesti hazai csoda e tavaszon

DVTK –Győr 4:1
Beindul a Tornyi henger
Előbb ponttal - aztán perrel

Paks –FTC 1:2
Gellei mester a meccs végén számonkér két véleményes gólt és Vayer frizuráját

Vasas-Kecskemét 3:1
Bressan Hrepkát már a Foggia C csapatába vizionálja

Nyíregyháza-Kaposvár 1:2
Már kőhalom, hol egykor vár állt
Szedi sátorfáját Lázár

ZTE-MTK 3:1
Nem megy idén a kirándulás a gyerekeknek

Lombard FC Pápa-Újpest 0:1
„Az új csiszolt gránitborítást feltettük, így a Kék hattyú kávézó bárpultja szebb, mint újkorában”
(Jancsik Vilmos belsőépítész, Pápa)

Zolika1212 2010.03.19. 17:15:02

Haladás - Debrecen 2-2
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-0
Paks - FTC 2-1
Vasas - Kecskemét 3-2
Nyíregyháza - Kaposvár 1-0
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 2-1

fecskeE0 2010.03.19. 17:19:30

Haladás - Debrecen 0:2
Honvéd - Videoton 1:2
Diósgyőr - Győr 1:1
Paks - FTC 1:2
Vasas - Kecskemét 1:2
Nyíregyháza - Kaposvár 1:0
ZTE - MTK 2:1
Pápa - Újpest 1:3

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.03.19. 17:55:13

Haladás - Debrecen 1:3

Honvéd - Videoton 2:1

Diósgyőr - Győr 1:2

Paks - FTC 2:1

Vasas - Kecskemét 2:0

Nyíregyháza - Kaposvár 0:1

ZTE - MTK 1:1

Pápa - Újpest 1:4

update szalonna 2010.03.19. 18:15:34

Haladás - Debrecen 1:1
Honvéd - Videoton 1:1
Diósgyőr - Győr 2:1
Paks - FTC 2:1
Vasas - Kecskemét 1:2
Nyíregyháza - Kaposvár 1:0
ZTE - MTK 2:1
Pápa - Újpest 1:3

globocnick 2010.03.19. 20:26:16

Tudom, elkéstem, de talán a szombati tippek még beleférnek...

Haladás - Debrecen 2-1 (még délben gondoltan rá!)
Honvéd - Videoton 2-2
Diósgyőr - Győr 0-3
Paks - FTC 1-3
Vasas - Kecskemét 0-0
Nyíregyháza - Kaposvár 0-1
ZTE - MTK 2-0
Pápa - Újpest 2-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.19. 21:08:52

be kellene vezetnem, hogy egyetlen meccsre sem tippelem ugyanazt, mint kétballáb.

csak akkor, ha biztosan tudom a végeredményt :)

kerzolika 2010.03.19. 21:17:26

Haladás - Debrecen értelmetlen már:D
Honvéd - Videoton 1-2
Diósgyőr - Győr 1-1
Paks -Ferencváros 2-1
Vasas - Kecskemét 1-1
Nyíregyháza - Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg - MTK 1-2
Pápa - Újpest 1-2

kétballáb 2010.03.19. 22:42:52

Be kellene vezetnem, hogy én tippelek utoljára. Mégiscsak mindenki úgy gondolhatja, hogy listavezetőként én előre látom a végeredményeket... Szemmel láthatóan mocsing ebben komolyan hisz is, hisz ugyanazt tippeli, mint én:)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.19. 23:22:24

porschevili látja lelkemet, sosem nézem meg mások tippjeit, ez most véletlen volt, de mondjuk ilyen népes tippelőhadnál elkerülhetetlen

Koori 2010.03.20. 02:09:32

Honvéd - Videoton 0-1
Diósgyőr - Győr 1-2
Paks -Ferencváros 0-0
Vasas - Kecskemét 0-2
Nyíregyháza - Kaposvár 2-2
Zalaegerszeg - MTK 1-2
Pápa - Újpest 1-1

VGL 2010.03.20. 10:51:38

A tegnapi meccs (Haladás-DVSC) szünetében volt a Duna TV-n egy esemény összefoglalója. Terveztek írni a témában (az indexen volt róla cikk)?
Nem csak maga az 50legjobb magyar játékos, hanem a nyilatkozatok is érdekesek, amik elhangzottak a témában.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.20. 12:34:43

@VGL: A listával kapcsolatban tervezek valamit, minden az időm függvénye. Az újságról viszont egyészen biztos, hogy nem lesz kritika, jórészt azért, mert mereven elzárkózunk a politizálástól, és anélkül nehezen lenne értelmezhető.

VGL 2010.03.20. 16:08:27

@végh hanta: csak magára a listára gondoltam, semmi egyéb

Dr. Kward 2010.03.20. 17:17:13

ez így még ér? csak ez a kettő, ezek még nem mennek. No meg amúgy is sanszos...
Paks - FTC 1:3
Pápa - Újpest 4:2

gegerio88 2010.03.20. 17:59:45

Ha valaki tudja, hogy miért tippeltem a vasas győzelmére az kérem jelentkezzen!!

nbcee 2010.03.20. 19:45:34

"Ahogy olyan se volt még, hogy a Vasasra több győzelmet érezzünk, mint az aktuális ellenfelére."
Járt utat járatlanért el ne hagyj!
süti beállítások módosítása