HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Úgysem rendezik meg! - Bohócliga 18. beharangozó

2011.03.03. 08:00 Kiß B.

Esik a hó. Csak azért mondom, mert mifelénk huszonnégy óra alatt több minden történhet az MLSZ naptárában, mint az azonos című tévésorozatban. Azonban dobjuk sutba a realitásérzékünket, és tételezzük fel, hogy hétvégén lesz forduló, pontosan úgy, ahogy ebben a szent pillanatban a szövetség versenykiírása mutatja. Lássuk hát, hogy mit csinálhatunk esetleg hóember-építés vagy sárdagasztás helyett a hétvégén.

 

 

Tököli Attila pontosan olyan slampos, flegma, ellenszenves és tehetséges mint fénykorában. Ráadásul egy nagyon jól összerakott kecskeméti csapat tömi forintos labdákkal. Ők a szezon egyik kellemes meglepetéscsapata lehetnek. Másrészről a Debrecentől és új edzőjétől is sokat vár a közvélemény, azonban egyelőre sötét ló a csapat, hisz a Paks elleni őszről tavaszra, majd télre halasztott meccsüket majd nyáron játsszák le. Valahol az időjárás nem téma, nálunk úgy látszik kulcskérdés. A párharc pikantériája, hogy a Magyar Kupában épp az imént búcsúztatták a kecskemétiek a címvédőt.
Tipp:Kecskemét-Debrecen 1-1

Az Újpest a héten bizonyította, hogy korai volt leírni őket. A Rákóczi ellen egy reménytelennek tűnő első félidő után, szívvel-lélekkel focizva fordítottak. Ehhez kellett ugyan egy nagyképű ellenfél is, de ez mit sem von le a lilák teljesítményéből. Üde színfolt volt Lázár Bence kétgólos debütálása is, ez a győzelem sokáig lendületet adhat a csapatuknak, ahogy a kupa-továbbjutás is. A Siófok szoros meccsen maradt alul a győriekkel szemben, a kupában pedig bár kikapott a Ferencvárostól, ott van a nyolc között. Ezen a meccsen megint egy tisztes vereség néz ki nekik idegenben.
Tipp: Újpest-Siófok 1-0

A Paks és a Szolnok is most kezdi a tavaszi szereplését. A hazaiak masszív csapat, és bár a kupából kettős verességgel pottyantak ki, fognak még nagy csapatoktól is értékes pontokat rabolni a szezon során. Az ellenfél Szolnok nem ez a kategória, szinte teljesen kicserélődött télen, de egy kisebb csoda, plusz legalább két másik csapat látványos összezuhanása is kellene ahhoz, hogy jövőre is az élvonalban lássuk őket. Ha játékra alkalmas lesz a pálya, kötelező gyakorlatnak tűnik a meccs a hazaiak részéről.
Tipp: Paks-Szolnok 2-0

A Lombard még nem játszott tavasszal, azonban ősszel elég jól muzsikált a csapat. A kupából két sima meccsen estek ki, így nem nyomja őket kettős teher. A vendég Zete egy barátságos döntetlennel hangolt a számukra nem éppen baráti Haladás ellen, és a a dobogós helyezésük sem a véletlen műve. Ha a külső körülmények nem szólnak közbe, izgalmas találkozó is kerekedhet belőle.
Tipp: Pápa-Zalaegerszeg 1-2

A Haladás Zalából hozott pontja értékes lehet, azonban a kupában nagyon simán búcsúztatta őket a Videoton. A Rákóczi Milinte Vonalkapus Vagyok Aki Soha Nem Szalad Ki Kivéve Múltkor Kétszer Amikor Nem Kellett Volna Árpád (aki vagyok… ) hathatós közreműködésével egy megnyert meccset vesztett el az Újpest ellen. Talán ez a pofon egy kicsit feléleszti a somogyi zöldeket, amit jelez az is, hogy a kupában a Pakson különösebb megerőltetés nélkül léptek túl, immár Kováccsal a kapuban.
Tipp: Haladás-Rákóczi 1-3

A Győr egy bajnoki győzelemmel, és egy peches kupabúcsúval rajtolt. Évek óta mindenki mondja, hogy több van ebben a csapatban, csak éppen ez a többlet mindig az ilyen meccseken marad bennük. A Vasas ősszel remekül rajtolt, majd látványosan visszaesett, majd télen újra eljátszották a szokásosnak mondható befektető-keresést. Aki keres, az talál, a kérdés az, hogy a többi csapat is lehídal-e majd a tavaszi Vasas teljesítményétől? Eddig egy optimista iksz a listavezető ellen a mérleg.
Tipp: Győri ETO – Vasas 0-0

A Videoton minden körülményt összevetve egy Ferrari a magyar veteránautók roncsderbijében, ahol egyre több ember szerint egy fék található csupán, mégpedig Mezey doktor személyesen. Ahhoz képest, hogy a nagy gasztronómusnak a sportnapilap naponta verbálisan szobrot emel, a szurkolók többsége úgy érzi, hogy a riválisok edzői hasonló esetben már rég döntésre vitték volna a bajnokságot. Persze mégy Gyuribácsi is befuthat, csak éppen nem utcahosszal, mint ahogy sokan várnák. Az MTK nyert a Kispest ellen, továbbment a kupában, és valószínűleg most is szívesen megcibálná az oroszlán bajuszát.
Tipp: Videoton – MTK 1-1

A Kispest zakóval kezdett és ha nem kezd el hamarosan pontokat gyűjteni, akkor a középmezőny könnyen elmehet mellette. A Ferencváros csak keservesen, egy kamu ajándék vitatott bűntetővel tartotta otthon a három pontot a Kecskemét ellen. Ez, és az egyéb csillagállások egyből a dobogó második fokára repítették a zöld sasokat, akik a héten a Siófok ellen a kupában már ügyesebben szárnyaltak, csap éppen az odavágón felhalmozott hátrányuk még így is kevésnek bizonyult a visszavágóra. Ha szeretnének álandóan a magasabb régiókban tartózkodni, most mindenképpen győzniük kell.
Tipp: Kispest – Ferencváros 1-3

Egyszerűsített tippszelvény:

Kecskemét-Debrecen

Újpest-Siófok

Paks-Szolnok

Pápa-Zalaegerszeg

Haladás-Rákóczi

Győri ETO – Vasas

Videoton – MTK

Kispest – Ferencváros

68 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr732705873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.03.03. 08:19:30

Kecskemét-Debrecen 2-1
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 3-1
Videoton – MTK 2-1
Kispest – Ferencváros 1-2

/budo/ 2011.03.03. 09:14:27

Kecskemét-Debrecen 2-2
Újpest-Siófok 3-1
Paks-Szolnok 1-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 0-0
Győri ETO – Vasas 2-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 3-2

fulmerz 2011.03.03. 09:24:10

Kecskemét-Debrecen 1-2
Az, hogy Tokoli lanyat Lilinek hivjak, mekkora jofejseg?
Újpest-Siófok 1-1
Az, hogy Meszolyke megint behozza a vegen masodikhelyre a dozsat, mekkorat utne mar?
Paks-Szolnok 0-0
Az, hogy szezon vegen kipottyan a Szolnok, az ugy nez ki tuti, de vajon mi lesz Molnar Zolival?
Pápa-Zalaegerszeg 0-1
Az, hogy Csank mester ugy beszel, mint Kenny a South Parkbol, az szandekos?
Haladás-Rákóczi 0-2
"..."
Győri ETO – Vasas 1-0
Az, hogy Lisztes ugy erzi, hogy sok van meg benne, hogyhogy csak a Vasas vezetese hiszi el?
Videoton – MTK 1-1
Az, hogy a Vidi legyen a magyar Milan, mar csak annyi kell, hogy Viktornak hareme legyen?
Kispest – Ferencváros 0-2
"..."

Futó Lada 2011.03.03. 09:25:40

Kecskemét-Debrecen 2-1
Ligakupában 1-0, MK-ban 3-1..két hét alatt kétszer verte a KTE a Lokit, de 3 a magyar igazság.

Újpest-Siófok 3-1
Nem a múlt heti győzelem a fő oka a hazai tippnek, hanem a két támadójáték közötti különbség. Honma max 1 gólra jó, míg Mészöly bármelyik ifiből le tud akasztani legalább 2 gólnyi csatárt a jelek szerint.

Paks-Szolnok 2-1
Szolnokon idő kell, Pakson meg 3 pont.

Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Ez lesz a meglepetése a fordulónak. Ha csak nem marad el.

Haladás-Rákóczi 1-1
A múlt héten két piros-kék csapat x-elt, most két zöld-fehér fog.

Győri ETO – Vasas 1-0
Takács bebólint egy szögletet, aztán visszaáll az ETO.

Videoton – MTK 3-1
Megvolt a kötelező pontvesztés, de hazai pályán azért behúzzák a tutit.

Kispest – Ferencváros 1-2
A Hanta által felfedezett 1. Labdabiztos -axióma ( Új edzővel az első meccsen mindig nyer a csapat, a másodikon kikap) eddig kétszer cáfoltatott idén, mindkétszer a Honvéd volt a ludas, először Szalayval otthon a Siófoktól, most Supkával idegenben az MTK-tól. Ha Pruki rájön hogy Rósát elég az utolsó 5 percre beküldeni , - mert akkor addig legalább megvan a 10 hasznos mezőnyjátékos, az utsó 5 percben Dini meg úgyis a mennybe megy - akkor nagyobb is lehet a különbség.

Dide_ 2011.03.03. 09:27:49

Kecskemét-Debrecen 2:2
Újpest-Siófok 3:1
Paks-Szolnok 1:0
Pápa-Zalaegerszeg 2:3
Haladás-Rákóczi 1:1
Győri ETO – Vasas 2:0
Videoton – MTK 2:1
Kispest – Ferencváros 2:2

Két mondatot nem igazán értettem a beharangozóban:
"A vendég Zete egy barátságos döntetlennel hangolt a számukra nem éppen baráti Haladás ellen, és bár a kupából már korábban kicsellózták magukat,..." (9:0 összesítéssel mentünk tovább a Vasas ellen)
"A Győr egy laza döntetlennel, és egy peches kupabúcsúval rajtolt." (emlékeim szerint a 17. fordulóban 0:1-re győztek Siófokon)

sirsteve 2011.03.03. 09:29:08

Kecskemét-Debrecen 2-1
Ha jól emlékszem néhány hét alatt most fog harmadszor vizitálni a Loki Kecskeméten. Szerintem hasonló sikerességgel, mint az előző két alkalommal.

Újpest-Siófok 4-1
A lilák lendületbe jöttek a múlt heti fordulóban, elvégre egy már elvesztett meccset fordítottak meg, így a sima győzelem borítékolva.

Paks-Szolnok 1-1 esetleg elmarad
Az őszi teljesítménnyel a paksiak már bebiztosították a bentmaradást, így tavasszal lazítani fognak.

Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Küzdelmes "rangadó" jellegű mérkőzés, ahol bármi megtörténhet, így biztos az iksz.

Haladás-Rákóczi 3-2
Milinte kapus múlt heti teljesítményére szerintem Bochumban is felfigyeltek, bár nem VfL csapatánál, hanem az ügyészségen. A Rákóczira is érvényes, hogy a jövő évi elsőosztályú tagság már megvan, míg a Halinál még nincs, így egyértelmű a hazai győzelem.

Győri ETO – Vasas 1-0
Pintér művek, 2011. tavasz, második felvonás.

Videoton – MTK 2-0
Annyira országos egyes, hogy erre minden bizonnyal felhívják mindenki figyelmét az MLSZ-nél is.

Kispest – Ferencváros 3-1
A forduló meglepetése, a legelvakultabb IX. kerületi szurkolók bajnoki álmainak vége.

Artie 2011.03.03. 09:30:30

Nem kötekedésül, de: "A Győr egy laza döntetlennel, és egy peches kupabúcsúval rajtolt" - Siófok-ETO 0:1 vót, asszem.:)

Kecskemét-Debrecen 2-0
Edzőbuktatás.

Újpest-Siófok 0-1
Meglepetés.

Paks-Szolnok 2-0
Unalom.

Pápa-Zalaegerszeg 1-2
(nem)Barcelona.

Haladás-Rákóczi 3-2
Bravúr.

Győri ETO – Vasas 1-0
Szokásos.

Videoton – MTK 1-3
Politika.

Kispest – Ferencváros 1-0
Nagypest.

globocnick 2011.03.03. 09:54:27

KECSKEMÉT-DEBRECEN 1-2
ÚJPEST-SIÓFOK 2-2
PAKS-SZOLNOK 1-0
PÁPA-ZTE 1-1
HALADÁS-RÁKÓCZI 1-1
GYŐRI ETO-VASAS 3-1
VIDEOTON-MTK 2-1
KISPEST-FTC 0-2

bmiky31 2011.03.03. 09:56:18

Kecskemét-Debrecen 1-2
Minél hosszabb egy sorozat, annál valószínűbb hogy megszakad.

Újpest-Siófok 2-0
Minél kevesebb pénz, annál jobb a csapat Újpesten.

Paks-Szolnok 2-0
A remény hal meg utoljára, de egyszer csak megdöglik, még Szolnokon is.

Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Vastagsörétre van töltve a duplacsővű.

Haladás-Rákóczi 2-2
Apró pontokkal az aczélos bennmaradásért.

Győri ETO–Vasas 1-0
A tudáskülönbséget nehéz áthidalni.

Videoton–MTK 2-0
Hacsak a tésztakúra ébren nem tartja Garami mestert...

Kispest–Ferencváros 1-2
Supka-bukta.

teddypicker 2011.03.03. 10:27:12

Kecskemét-Debrecen 1-2
Újpest-Siófok 3-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 0-2
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 2-0
Videoton – MTK 2-2
Kispest – Ferencváros 0-1

Louis007 2011.03.03. 10:31:25

Kecskemét-Debrecen 3:2
Újpest-Siófok 2:1
Paks-Szolnok 2:1
Pápa-Zalaegerszeg 0:1
Haladás-Rákóczi 0:3
Győri ETO – Vasas 2:1
Videoton – MTK 1:2
Kispest – Ferencváros 1:1

Bruno Salazar 2011.03.03. 11:09:56

Kecskemét-Debrecen 2:1
Újpest-Siófok 3:1
Paks-Szolnok 1:0
Pápa-Zalaegerszeg 0:1
Haladás-Rákóczi 2:2
Győri ETO – Vasas 1:0
Videoton – MTK 2:1
Kispest – Ferencváros 3:1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.03. 11:19:34

Végre kiélhetem magam, és szurkerként tippelhetek :)

Kecskemét-Debrecen 1-2, bár a kecsői foci és Szivics hamar beette magát a kedvenceim közé.
Újpest-Siófok 2-0, szentségtörés, de Gézukát elfogadnám egyszer a Honvéd kispadján.
Paks-Szolnok 2-1, halálom, hogy ilyen meccset rendeznek az NB1-ben.
Pápa-Zalaegerszeg 1-1, Véber Gyuri egy isten a szememben, de a Lombarcelona kevés a ZTE ellen.
Haladás-Rákóczi 1-1, mert az fene sem tud dönteni Török Peti és rosseb között.
Győri ETO – Vasas 1-0, nincs izé, ez ennyi szokott és ennyinek kell lennie
Videoton – MTK 0-1, így legalább érne valamennyit a múltheti vereségünk.
Kispest – Ferencváros 2-0, és ez a minimum.

fulmerz 2011.03.03. 11:32:31

@Zigi: Errol lemaradtam, akkor nem aggodom. De igy nem fogjuk az NB1 gyepen latni a honi Maldinit:(

Kiß B. 2011.03.03. 11:49:58

@Dide_: Jogos, bocs a zetét nem tudom, hogy néztem be, Győrnél az x a kupa akart lenni. Javítottam.

Kéretik a beharangozó tippjeit a egyben a sajátomként naplózni! Köszi! :)

fran7 2011.03.03. 11:55:45

Kecskemét-Debrecen 3:1 Nem sikerült a formaidőzítés
Újpest-Siófok 3:0 Ezzel segíthet Géza a legtöbbet a Vasasnak
Paks-Szolnok 2:0
Pápa-Zalaegerszeg 0:1
Haladás-Rákóczi 1:2
Győri ETO – Vasas 1:3 Valószínűleg ritka nézhetetlen meccs lesz és Szilasi most remélhetőleg a vendéggyőzelemre fogadott.
Videoton – MTK 0:1 Mezey csak a jó játékosokat nem tudta megvenni az MTK-ból.
Kispest – Ferencváros 2:1

979122 2011.03.03. 12:40:12

Kecskemét-Debrecen 2-1
Mert háromból három, és sz*r a pálya talaja

Újpest-Siófok 3-0
Mert nem állítanak ki senkit

Paks-Szolnok 1-1
Mert..., hogy esne ki mindkettő

Pápa-Zalaegerszeg 1-3
Mert a vadász nem verébre, hanem Véberre megy

Haladás-Rákóczi 3-2 (0-2-es félidővel)
Mert a múlt hét ördöge visszajár

Győri ETO – Vasas 1-0
Mert ez ennyi lesz és kész

Videoton – MTK 0-2
Mert ez országos egyes, és G. mester a múlt héten is megtréfált

Kispest – Ferencváros 0-2
Mert az FTC-nek hamarabb lesz három csillaga, mint a Honvédnak kettő

979122 2011.03.03. 12:44:52

NB II - Nyugatra lehet tippelni?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.03. 12:56:00

Kecskemét-Debrecen 1-2

Újpest-Siófok 2-1

Paks-Szolnok 2-1

Pápa-Zalaegerszeg 1-1

Haladás-Rákóczi 1-1

Győri ETO – Vasas 1-0

Videoton – MTK 2-1

Kispest – Ferencváros 2-1

gabesz7004 2011.03.03. 13:37:46

Kecskemét-Debrecen 0-1, mert ez nem MK
Újpest-Siófok 1-0, mert ez nem MK
Paks-Szolnok 2-0, mert ez nem MK
Pápa-Zalaegerszeg 1-1, mert ez nem MK
Haladás-Rákóczi 1-2, mert ez nem MK
Győri ETO – Vasas 0-0, mert ez nem MK
Videoton – MTK 2-0, mert ez nem MK
Kispest – Ferencváros 0-1, mert ez nem MK

Zigi 2011.03.03. 13:59:57

OFF

Magyar Kupa sorsolás, negyeddöntő:

Honvéd-Videoton
MTK-ZTE
Rákóczi-Újpest
Kecskemét-Siófok

Játéknapok: március 8/9. és 15/16.

setzer 2011.03.03. 14:06:23

Kecskemét-Debrecen 3:1
Újpest-Siófok 1:3
Paks-Szolnok 3:1
Pápa-Zalaegerszeg 1:3
Haladás-Rákóczi 3:1
Győri ETO – Vasas 3:1
Videoton – MTK 3:1
Kispest – Ferencváros 1:3

Szálinger Balázs 2011.03.03. 14:09:32

Kecskemét-Debrecen 1-1

Újpest-Siófok 2-0

Paks-Szolnok 2-0

Pápa-Zalaegerszeg 1-3

Haladás-Rákóczi 0-1

Győri ETO – Vasas 0-0

Videoton – MTK 2-2

Kispest – Ferencváros 0-1

JESTER 2011.03.03. 14:23:33

Kecskemét-Debrecen 2:1
Szivics már beleszokott a Bohócba', Scasny még csak ismerkedik.

Újpest-Siófok 1:1
Most mindenki UTE gálát vár, de a rafkós Horváth Károly meglepőt húz.

Paks-Szolnok 2:1
A Paks nincs formában még, elképzeléstelen erőlködése mégis elég a Szolnok ellen.

Pápa-Zalaegerszeg 2:0
Semmit nem ér a vadászpuska a bárpulthorpasztó homlok ellen!

Haladás-Rákóczi 4:1
Szegény Tanár úr : (

Győri ETO – Vasas 2:0
De jáúúú kis meccsen...

Videoton – MTK 3:1
Most kijön ami a Fáyban besült

Kispest – Ferencváros 1:3
Le is vernek, nézhetetlen a játékunk, önelégült Prukit is kell nézni a sajtótájékoztatón, ejj, de fostos hétvégém lesz.

nuno 2011.03.03. 14:28:33

Kecskemét-Debrecen 2-2
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 2-1
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 2-1
Kispest – Ferencváros 1-2

Mérgező Hulladék 2011.03.03. 15:11:18

1-2, 1-1, 1-1, 1-1, 1-1, 2-0, 3-1, 1-3

LionOfZion 2011.03.03. 16:42:23

Kecskemét-Debrecen 2-2

Újpest-Siófok 3-0

Paks-Szolnok 2-0

Pápa-Zalaegerszeg 1-3

Haladás-Rákóczi 1-1

Győri ETO – Vasas 2-0

Videoton – MTK 4-0

Kispest – Ferencváros 1-1

Robespierre89 2011.03.03. 17:40:24

Kecskemét-Debrecen 1-1

Újpest-Siófok 2-0

Paks-Szolnok 1-0

Pápa-Zalaegerszeg 2-1

Haladás-Rákóczi 2-3

Győri ETO – Vasas 1-0

Videoton – MTK 1-2

Kispest – Ferencváros 1-0

housemd 2011.03.03. 17:52:25

Kecskemét-Debrecen 1:3
meglássátok feleim, a kecske nem repül az égig, de ellenben a pulyka... sem.

Újpest-Siófok 3:0
Hol vagy, óh merre jársz, olajos, zsadányi, quiriko...

Paks-Szolnok 1:1
pakson igazán megoldhatnák a pályafűtést. egyben mindjárt világítana is.

Pápa-Zalaegerszeg 2:2
Carl Maria von Véber: A bűvös vadász című operája a pápai és zalaegerszegi filharmonikusok feldolgozásában

Haladás-Rákóczi 2:1
Hol van az az ősz, hol az az lendület drágáám...pontjaid már, a zaciban angyalkám....

Győri ETO – Vasas 1:1
Jövőre új névszponzora lesz a Rába-partiaknak. állítólag a MLSZ kérésére maga Lance Armstrong száll be a csapatba, melynek új Győri EPO lesz.

Videoton – MTK 1:1
ezekkel az ikszekkel haza lehet érni... az üldüzőboyok nem túl acélosak.

Kispest – Ferencváros 1:2
mivel most minden adott Franzstadtban a rossz szerepléshez, összeszedik magukat, hogy aztán a szezon végén ezüstérmesként fuzionáljanak a Vecséssel.

Balasnyikov 2011.03.03. 17:53:39

Kecskemét-Debrecen 2-1
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 2-1
Győri ETO – Vasas 1-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 1-1

Kifli007 2011.03.03. 19:41:42

Kivételesen megpróbálok nem lemaradni néhány meccsről és a profiljaimat sem összekeverni.

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 1-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 0-2
Haladás-Rákóczi 2-2
Győri ETO – Vasas 2-0
Videoton – MTK 3-1
Kispest – Ferencváros 0-1

Kifli008 2011.03.03. 19:43:19

KECSKEMÉTI TE-ERECO- DVSC-TEVA 2-1
ÚJPEST FC -BFC SIÓFOK 1-0
PAKSI FC- SZOLNOKI MÁV 3-0
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-ZTE FC 0-2
SZOMBATHELYI HALADÁS-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-1
GYŐRI ETO FC-VASAS 2-0
VIDEOTON FC-MTK BUDAPEST 2-1
BUDAPEST HONVÉD-FERENCVÁROSI TC 1-1

Kifli009 2011.03.03. 19:54:47

Kecskemét-Debrecen 2-1
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 2-1
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 2-2
Győri ETO – Vasas 2-1
Videoton – MTK 2-1
Kispest – Ferencváros 1-2

puttoka · http://kecskemetite.multiply.com 2011.03.03. 21:11:27

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO–Vasas 1-0
Videoton–MTK 2-1
Kispest–Ferencváros 1-3

Zigi 2011.03.03. 21:19:42

Kecskemét-Debrecen 3-2
Újpest-Siófok 0-0
Paks-Szolnok 1-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO–Vasas 3-0
Videoton–MTK 2-0
Kispest–Ferencváros 0-0

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.03.03. 22:55:39

Kecskemét-Debrecen 2-1 Nem is annyira meglepetés.
Újpest-Siófok 3-0 Emlékveret.
Paks-Szolnok 3-1
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 3-2 Újra itt a "szívemszakadmeg" meccs, a két hazai kedvencem összecsapása. A Rákóczi már szinte biztos bennmarad, a dobogóra esélytelenek, tehát a Rohoncin van nagyobb szükség a 3 pontra.
Győri ETO – Vasas 4-0 Lisztes K. több jó átadással veteti észre magát.
Videoton – MTK 2-0 Ebből tényleg jó meccs is lehet.
Kispest – Ferencváros 0-1 Szoros versenyben a forduló legszarabb meccsén a Fradi kiizzadja a győzelmet, Pruknernek készül a szobor.

Stefan Derrick 2011.03.03. 22:57:20

Kecskemét-Debrecen 3-4
Újpest-Siófok 2-2
Paks-Szolnok 2-2
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 1-3
Videoton – MTK 1-1
Kispest – Ferencváros 1-2

spinyokiraly 2011.03.04. 00:31:38

Kecskemét-Debrecen 0-2
Újpest-Siófok 0-0
Paks-Szolnok 1-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 2-0
Videoton – MTK 1-1
Kispest – Ferencváros 2-1

Koori 2011.03.04. 05:42:55

Kecskemét-Debrecen 1-3
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 3-1
Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 3-2
Videoton – MTK 2-1
Kispest – Ferencváros 0-0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.03.04. 06:58:57

Kecskemét-Debrecen 1-3
Újpest-Siófok 1-1
Paks-Szolnok 3-0
Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Haladás-Rákóczi 2-1
Győri ETO – Vasas 1-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 2-1

VGL 2011.03.04. 07:15:37

Kecskemét-Debrecen 2-1 A forduló meccs is lehetne...
Újpest-Siófok 1-0 Lázár lendülte megtörik, nem úgy a csapaté.
Paks-Szolnok 2-0 "Mindkét csapatnak egy héttel tovább tartott a felkészülés, a fiúk már nagyon izgatottak voltak a kezdés miatt. Azt hiszem ez okozta a vereségünket." Ismeretlen szolnoki focista a meccs után.
Pápa-Zalaegerszeg 1-1 Ha két stílus találkozik.
Haladás-Rákóczi 2-1 A Kaposvár kiesni nem tud, viszont üres a kassza.
Győri ETO – Vasas 1-0 Újabb magabiztos, egy gólos győzelem. Ez már tavaly is bevált.
Videoton – MTK 2-0 Botlik a Loki, a Vidi nem fog.
Kispest – Ferencváros 1-1 Teljes fogalmatlnság az egyik, pénztelenség a másik oldalon.

1116001 2011.03.04. 08:36:45

Kecskemét-Debrecen 1-2
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 3-1
Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Haladás-Rákóczi 2-1
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 1-0
Kispest – Ferencváros 0-2

kétballáb 2011.03.04. 08:50:57

Kecskemét-Debrecen 2:3
Újpest-Siófok 2:0
Paks-Szolnok 2:1
Pápa-Zalaegerszeg 1:2
Haladás-Rákóczi 1:0
Győri ETO – Vasas 2:0
Videoton – MTK 2:0
Kispest – Ferencváros 1:2

lelkesamatör 2011.03.04. 09:32:20

Kecskemét-Debrecen 1-1

Kiismerhették volna a Kecskeméti taktikát, de lefagyott a Best of Kecskemét DVD.

Újpest-Siófok 3-0

Könyörgöm ha lesz egyszer a liláknál pénz, ne hozzanak megint a trinidad-tobago-i válogatottakat..

Paks-Szolnok 0-0

Remélem adja a tv

Pápa-Zalaegerszeg 0-1

Csank Norris elpuszíthatatlan!

Haladás-Rákóczi 2-2

A Haladás hajtani fog, a Kaposvár meg mindig lő kettőt.

Győri ETO – Vasas 2-0

Természetesen a második öngól, úgy hogy nem tartózkodik győri játékos a vendégek térfelén.

Videoton – MTK 2-0

Valahogy a nagy meccsekre összeesnek a srácok.

Kispest – Ferencváros 2-1

Nyitva áll az ajtó a kispesti fiatalok előtt...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.04. 10:05:06

Kecskemét-Debrecen 1-0
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 0-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 0-2
Győri ETO – Vasas 1-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 2-3

Géza 2011.03.04. 10:14:08

Kecskemét-Debrecen 2:1
Újpest-Siófok 1:0
Paks-Szolnok 1:2
Pápa-Zalaegerszeg 1:1
Haladás-Rákóczi 0:1
Győri ETO – Vasas 1:0
Videoton – MTK 1:0
Kispest – Ferencváros 1:2

volankombi 2011.03.04. 10:35:23

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 0-1
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 3-0
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 1-1
Kispest – Ferencváros 0-2

sunbird75 2011.03.04. 11:24:36

Kecskemét-Debrecen 2-1

Újpest-Siófok 3-0

Paks-Szolnok 2-0

Pápa-Zalaegerszeg 2-2

Haladás-Rákóczi 1-1

Győri ETO – Vasas 1-0

Videoton – MTK 3-1

Kispest – Ferencváros 2-1

slowmotion 2011.03.04. 12:07:52

Egy hétig egy dizájnos fehér csizmát vagyok kénytelen hordani. Ez is meggyőzött arról, hogy annak idején a focit kellett volna választani a kosárlabda helyett. No de elég a siránkozásból, íme az eheti tuti tippek:

Kecskemét-Debrecen 0:1
A kupa a Kecsóé, a bajnokság a Lokié, legalábbis kettejük között

Újpest-Siófok 0:1
Csak nehogy elszaladjon a ló a lilákkal

Paks-Szolnok 1:0
Az alá-felérendeltségi viszonyok tisztázása végett: először van a paksi áram, aztán a MÁV

Pápa-Zalaegerszeg 1:0
Most ezt súgta az üveggömb

Haladás-Rákóczi 0:1
Kíváncsi vagyok, vajon a tavaszi szezonban ugyanazok az eredmények jönnek-e, mint az ősziben. Zete W, Újpest L. a sormintában Hali W következik…

Győri ETO – Vasas 1:0
Az ETO ismét tavasszal éled fel?

Videoton – MTK 1:0
Csak úgy.

Kispest – Ferencváros 1:0
Ezt is.

fokaaa 2011.03.04. 12:32:06

Kecskemét-Debrecen 3-1

Újpest-Siófok 4-0

Paks-Szolnok 1-0

Pápa-Zalaegerszeg 1-1

Haladás-Rákóczi 2-0

Győri ETO – Vasas 0-1

Videoton – MTK 3-0

Kispest – Ferencváros 1-1

MágnesPeti 2011.03.04. 12:54:34

Kecskemét-Debrecen 4-2

Újpest-Siófok 3-1

Paks-Szolnok 3-1

Pápa-Zalaegerszeg 0-0

Haladás-Rákóczi 1-0

Győri ETO – Vasas 1-0

Videoton – MTK 1-0

Kispest – Ferencváros 0-0

vidi-master 2011.03.04. 13:36:32

Kecskemét - Debrecen 1-2

Újpest - Siófok 2-1

Paks - Szolnok 1-1

Pápa - Zalaegerszeg 2-3

Haladás - Kaposvári Rákóczi 1-1

Győri ETO - Vasas 1-0

Videoton - MTK 2-0

Budapest Honvéd - Ferencváros 1-2

vérfarkas 2011.03.04. 13:40:36

Kecskemét-Debrecen 0-2
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 1-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 2-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 0-1

Ond vezér 2011.03.04. 14:05:55

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 1-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 2-0
Győri ETO – Vasas 3-1
Videoton – MTK 3-0
Kispest – Ferencváros 0-2

godot 2011.03.04. 14:18:30

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Paks-Szolnok 2-1
Pápa-Zalaegerszeg 2-2
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 2-1
Kispest – Ferencváros 2-3

mt85 2011.03.04. 14:56:27

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 2-1
Paks-Szolnok 2-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 2-1
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 1-2

Frigo 2011.03.04. 16:12:01

Én bízom.

Kecskemét-Debrecen 1 - 2
Újpest-Siófok 3 - 0
Paks-Szolnok 2 - 1
Pápa-Zalaegerszeg 1 - 0
Haladás-Rákóczi 1 - 1
Győri ETO – Vasas 0 - 0
Videoton – MTK 3 - 2
Kispest – Ferencváros 0 - 0

christvhu 2011.03.04. 17:06:03

Kecskemét-Debrecen 1-1
Újpest-Siófok 4-1
Paks-Szolnok 3-
Pápa-Zalaegerszeg 1-1
Haladás-Rákóczi 1-1
Győri ETO – Vasas 4-2
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 1-1

socawarrior 2011.03.05. 13:12:08

Kecskemét-Debrecen x-x
Újpest-Siófok y-y
Paks-Szolnok 3-0
Pápa-Zalaegerszeg 1-2
Haladás-Rákóczi 1-0
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 4-1
Kispest – Ferencváros 1-2

dr. Wilbur Swain 2011.03.05. 14:15:23

lemaradtam, de szerencsére amúgy is 0 ponton állnék :)
Paks-Szolnok 2-1
Pápa-Zalaegerszeg 2-3
Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 2-0
Kispest – Ferencváros 1-3

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.03.05. 15:40:37

Akárcsak a Debrecen tegnap, én is adok egy félidőnyi előnyt a sporttársaknak... innen szép nyerni.

Haladás-Rákóczi 1-2
Győri ETO – Vasas 1-0
Videoton – MTK 1-0
Kispest – Ferencváros 0-2

Futó Lada 2011.03.06. 19:40:29

"Pintér közös megegyezéssel távozott győrbő, utódja hétfőn 10-kor lesz bejelentve...a legesélyesebb jelölt Csertői Aurél"

Artie 2011.03.07. 08:40:13

@Futó Lada: Na, Aurélnak legalább nem kell A6-ot adni, Abdáról 15 perc alatt beér a stadionba.
süti beállítások módosítása