HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Andrezinhótól Audélig - Tippjáték 17-19. eredményhirdetés

2011.03.14. 19:45 Black Lotus

Három fordulón vagyunk túl a 2011. naptári évben, amely az MLSZ behatása révén nem lett négy, illetve az időjárásban betudhatóan nem lett csak kettő. Mielőtt reklamáció formájában valaki ránk is behatást gyakorolna és számon kérné meggondolatlan ígéretünket a tippek és az indoklások kiértékelésével kapcsolatosan, úgy határoztunk, hogy a hosszú hétvége előnyeit kihasználva zsűrizésbe fogunk. Az Excelt az oldalsávból vagy innen érdemes nyitogatni, aki pedig úgy érzi, hogy valamelyik fordulóban nyújtott teljesítményével joggal tartana igény a szerkesztőség dicséretére, az a kapufa szétforgácsolása után tekintheti meg, hogy véleményét mi magunk is osztottuk-e.

 

17. forduló

A tavaszi első, egyben a futballtavaszi második fordulóban vidi-master sommás 21 ponttal hozta mindenki tudomására, hogy a Honvéddal és a szerkesztőség egyes tagjaival (értve ez alatt főképp jelen sorok íróját) ellentétben az ő formája nem idény eleji. Teljesítménye egy egységgel tornyosul a 20 ponttal célba érkező godot fölé, míg a bronzérmen globocnick és válogatott mérkőzések szakértője, housemd osztozkodott 19-19 pontjukkal.

Az indokló szakágban is erősen indult az év, többen érezték szükségét a hideg téli estéken a kandalló előtt összerakosgatott humorpatronok puffogtatásának. Lelkesamatőr rögtön egy axióma-gyanús mikroökonómiai kérdés-feltevéssel pusztított, amely nálunk bronzérmet ért.

FTC-Kecskemét 1-3
Ha az egész Fradi 1 Euro, vajon mennyit érhet egy jó Andrezinho?

Ezüstöt halászott a zavarosból housemd, a magyar labdarúgó-életpálya hiteles felvázolásával.

ZTE-Haladás 1:1
igen remek kis alakulat formálódik Szombathelyen, Halmosit máris a 2011/12-es ciprusi bajnokság nagy felfedezettjeként emlegetik.

Az aranyat slowmotion érdemelte ki, akinek a színárnyalatok világában sikerült egy kötényt kiosztania önmagának, ám mielőtt gyepesi csúcstechnikával a saját hálójába továbbított volna, a Rósa-hívószóval kievickélt a csávából.

FTC-Kecskemét 1-0
A vörös szín lila posztó a zöldeknek… ööö… illetve a lila szín vörös posztó. minden szar megtalálható az Üllői úton, úgyhogy nyilván nyernek. Gólszerző Rósa, kilencven percnyi semmittevés után, hogy azt hihesse, nem ő a csapat kerékkötője.

 

18. forduló

Pontszámok tekintetében, ha másra nem is, arra tökéletes volt a kör, hogy az előző kanyar viszonylag erős kezdését még erősebb visszaesés kövesse. A legponterősebb gyakorlatot előadó versenyzők is csak 17 ponttal próbálták kivívni a liga pedagógusai, Prukner, Sisa, netán Gellei urak jóindulatát. Az osztályelsői pozíciót amúgy JESTER és Ond vezér vállvetve kaparintották meg, megelőzve a 16 pontnál érkező fokaaa és The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) lovagokat, valamint a Kifli-konglomerátum aktuális zászlóshajóját, a 15 egységnél lehorgonyzó Kifli007-et.

A pontverseny mellett az indoklások terén is villantott The Drunken Master (a.k.a. Eltiron), aki ebben a kanyarban lelkesebben gyűjtötte a bronzérmet, mint Hornyák Vendel pályája csúcsán a piros lapot. Pályamunkája szép példa arra, hogyan kell opportunista módon megközelíteni a melyik_is_az_igazán_kedvenc_csapatom dilemmát.

Haladás-Rákóczi 3-2 Újra itt a "szívemszakadmeg" meccs, a két hazai kedvencem összecsapása. A Rákóczi már szinte biztos bennmarad, a dobogóra esélytelenek, tehát a Rohoncin van nagyobb szükség a 3 pontra.

Ezüstérmes pozícióba katapultálta magát bmiky31, az anyagi javak és a mentális egészség fordított arányosságának IV. kerületi definiálásával.

Újpest-Siófok 2-0
Minél kevesebb pénz, annál jobb a csapat Újpesten.

Az aranyérem fran7 martalékává vált, Kayongo-Mutumba emlékéremért kiáltó produktumával. A Vasas-tábor egyik reprezentánsa számára az egy mondatos terjedelem is bőségesen elegendőnek bizonyult, hogy külsővel egy embereset bikázzon a mezőny másik piros-kék csapatának átigazolási politikájába.

Videoton – MTK 0:1 Mezey csak a jó játékosokat nem tudta megvenni az MTK-ból.

 

19. forduló 

Kétballáb fordulója volt a hétvégi és ezen megállapítás alatt kivételesen nem a bohócliga valamelyik hátvédfejedelmét kell érteni. Az előző idény koronázatlan tippkirálya 19 ponttal jelezte, hogy továbbra is az események ütőerén tartja a markát. Mögötte 16 pontnál szakította át a célszalagot lelkesamatőr, majd 15-nél következik a jelek szerint a páratlan fordulókra specializálódó globocnick, gabesz7004 és Zigi társaságában.

Az indoklóban a bronzérmet mondhatja magáénak Artie, aki készpénznek vette, hogy Csertői két szép szeméért a Kisalföld összes szláv ajkú spílere átprogramozza magát Mihajlovicsból Mijatoviccsá. Ha valamelyik győri színházban mostanában naivát keresnek, kommentelőnk helyében mi mindenképpen megfontolnánk a jelentkezést.

MTK – Győri ETO 6-8
A védelem szar lesz Pinyő távoztával, de sebaj, Aurél támadófocija eredményre vezet.

Az ezüstérmet sirsteve tette magáévá, az ellenfél edzőjét 25 év eltelte után is minimalista stílusban osztó produktumával.

FTC – Videoton 6-0
Mákostészta....

Az aranyérmet pedig – hogy magunk felé is hajoljon nem éppen szent kezünk – Bács-Kiskun megye cowboyának adjuk. Nbcee ezúttal Nyomasek Bobó nyomdokain haladva pusztított.

MTK – Győri ETO 1:1
Audél szól: örök hálám
Megnyitom az új bankszámlám.

 

Összetett:

Mivel az indoklások terén a három értékelt forduló után legalább olyan kiegyensúlyozott a mezőny, mint amilyen a Szolnok élvonalbeli produktuma, ezért egyelőre csak a pontverseny éllovasainak méltatására tennénk kísérletet. Akár a „tavaszi”, akár az egész éves produktumot nézzük, a szerkesztőség egy-egy prominensét találjuk a listavezető pozícióban, amely a korábbi évek kollektív pofára eséseinek fényében minimum figyelemre méltó.

A 16. fordulóval bővített tavaszi összesítésben vidi-master trónol a táblázat tetején, 54 pontjával. Közvetlenül a nyakán találjuk az 52 pontos JESTERT, akinek az avatarja a bajnokság helyett eddig inkább a tippjátékban szolgáltatta a pontokat. A harmadik helyen housemd és slowmotion párosa nyomul, egyenként 51 bummedlivel.

Az idény eddigi összes fordulóját felvonultató grand totalban vérfarkas egy kiéhezett fenevad elszántságával célozta meg a listavezető pozíciót. Eddig 224 ponttal hozta a közösség tudomására, hogy az ígéretes tehetség kategóriából immár a tippmix-király szekcióba szeretne átköltözni. Csak P. Tibor meg nem tudja! A második helyen holtverseny van, a korábban főleg JHN-specialistaként számon tartott bmiky31 ugyanúgy 217 pontot termelt idáig, mint a tavalyi tippjáték-koronájának megőrzésén munkálkodó kétballáb. Az élen álló triót kisebb lemaradással követi Dide_, snowblind és godot.

Aki a fenti felsorolásban nem lelte saját magát, annak ajánljuk figyelmébe az Excel további fícsöreit, az átlagolástól kezdve a totó-találatok kategóriájáig széles spektrumban. Bízunk benne, hogy valamelyik mutató alapján mindegyik tippelőnkről be tudjuk bizonyítani, hogy ért a labdarúgás Kárpát-medencei változatához.

Folytatás mind a tipp-, mind az indoklóversenyben csütörtökön, a legközelebbi eredményhirdetés terveink szerint április eleje táján várható.

8 komment

Címkék: tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr902739330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2011.03.14. 20:47:16

tavaszi harmadik... istenem.. szegény nagyapám, aki először vitt ki meccsre, ezt megélhette volna...úgy vagyok vele, mint ősszel a Baja, még sosem voltam ilyen szédítő magasságokban... valahogy lefújatom a bajnokságot, h ez legyen a vége..
az indoklás-említést meg külön köszönöm

globocnick 2011.03.14. 21:48:45

Számomra mindegyik forduló páratlan csodálatos bajnokságunkban...

nbcee 2011.03.15. 12:42:41

Ez eléggé bundagyanús volt, de azért köszönöm, csak a bochumi ügyészség meg ne tudja!

Artie 2011.03.16. 10:21:16

Kedves Lotus, ha az én kommentem bronzérmet ér, akkor a te naivás megjegyzésed triplaaranyat.:D

Mondhatnám az, hogy a Nagy győri színházat épp most Forgácsolták újra, ezért nem tudom, keresnek-e naivát, de azt hiszem, megpályázom.

(Nagy Viktor pár hete kirúgták, helyére ismét Forgács Pétert nevezték ki ideiglenesen).

Artie 2011.03.16. 10:22:05

@Artie: Írni nem tudok, nézzétek el nekem, végül is csak hétfő van (vagy mi), a tárgyragok meg a hétvégében ragadhattak.

nbcee 2011.03.16. 18:13:42

Ha helyesek a jegyzeteim, eddig csak 1984-ben volt olyan, hogy nem volt budapesti csapat a négy között (az akkori négyes: Siófok, Győri ETO, Békéscsaba és Tatabánya). Most könnyen összejöhet másodszorra is.

Artie 2011.03.16. 19:04:18

@nbcee: Ne is emlegesd, a másodosztályú Siófok az "arany ETO-t" kalapálta el a döntőben...

nbcee 2011.03.16. 23:12:47

+1999 Loki, Győr, Tatabánya és Vác
süti beállítások módosítása