HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Magyar, holland, két jó barát - Játék Határok Nélkül II.

2011.03.24. 10:30 Black Lotus

Érkezik holnap este a regnáló világbajnoki ezüstérmes, én pedig bevallottan gondban vagyok a beharangozó írásával. Különösen, mióta az ódon VI. kerületi bérházban (melynek lakóközösségét „gazdagítom”) velünk egy emeleten élő, általános iskolás korú kissrác a napokban elém állt és hozzám intézte az „Ugye, akkor most már biztos, hogy nyerünk pénteken?” kérdést. Csóválni kezdtem a fejemen még megmaradt hajhagymák tetejét, mivel érzésem szerint nem a hiányzók személye, hanem két másik tényező döntheti el a holnapi (és akár a keddi) találkozókat. Egyrészről, hogy a tulipánkommandó mennyire nézi le a mieinket a tavalyi eredmény tükrében, másrészt, hogy vitézeink milyen mértékben tudják kizárni a játékból az alaphelyzetben gyakran előkerülő egyéni hibákat. Ennek tükrében készült a hajtás után olvasható, erős idegzetűeknek szánt agyszülemény, amely miatt előre is elnézést mind a benne szereplőktől, mind pedig az olvasóktól.

 

 

- Hallo, hallo! Manchester? De Jong lakás? Tököli Attila vagyok, uit Hongarije…

 

- Szevasz, Atis! Én vagyok az, Nigel! Várjál, mindjárt beüzemelem a webkamerát, csak mostanában mindig szaggat ez a nyomorult Skype! Mi van veled, arany apám?

 

- Semmi különös, komám, megvagyok. Ma voltam a kórházban, megnézték a duzzanatot, ami a becsúszásod nyomán keletkezett, de azt mondják, szépen gyógyul. Nálad mi a helyzet? Mintha rossz bőrben lennél.

 

- Nem, nincs semmi komoly. Tegnap elmentem a szájsebészetre, kiszedték a maradványát a fogamnak, amely az után tört ki, hogy lefejeltél. De ne aggódj, elmúlik. Tényleg, hogy is kezdődött?

 

- Hú, nekem előzményként a harmadik perc ugrik be, amikor a szögletnél volt az a kis mezhúzogatós manőver. Bevallom, nem tudom, te mondtad először, hogy „stinkende zoon van een t**f” vagy én jöttem elő a „tetves k***a a***dat” szófordulattal, de igazából mindegy is. Aztán jött a tizedik perc és belém szálltál.

 

- Te figyelj, Atis, no offense, de meglepődtem, hogy azért a kis becsúszásért fogod magadat és lefejelsz. Jó, hát páros lábbal sikerült, meg a labda már nem volt sehol, de nem gondoltam volna, hogy ennyire félted magadat.

 

- Dehogy féltem én magamat! Nem a becsúszás miatt húztam fel magam, hanem mert eltörött a sípcsontvédő. Ember, hát az nekem féltett kincsem volt, a Molnár Zoli adta nekem ajándékba, mielőtt lelécelt Paksról!

 

- Komolyan a Zolitól volt? Hú, akkor tényleg én vagyok a hunyó, ne haragudj már tesó. Mindenesetre nem maradtál adósom, emberesen belefejeltél a pofámba. Aztán jött a sipos fazon és mindkettőnket kiállított.

 

- Az a szemét! Na mindegy, ezen már úgysem tudunk változtatni. Viszont 10 a 10 ellen egész gyorsan vezetést szereztünk. A Vanczák Vili megindult, lesprintelte a hátul tébláboló van Persie-t, bebőrözte a kapust, és máris 1-0 volt.

 

- Igen, de mi még az első félidőben fordítottunk. Szerencsére a kapufa tövénél kihajtottak a négylevelű lóherék, amiknek a magját még októberben szórta szét a kapusotok unalmában a San Marino meccsen. Mire a félidő második felére összeszedte mindet, már 1-2 volt.

 

- Sajnos az nagyon gáz volt. Aztán a második félidőre összekapta magát a csapat, végigtámadtuk a 45 percet, csak a Priskin Tominak volt legalább három kapufája. Ti meg persze bemákoltatok egy kontrát, úgyhogy a vége Magyarország – Hollandia 1-3.

 

- Aztán jött a keddi meccs és ott is gyorsan előnyt szereztetek. Még le se telepedtem a tévé elé, már 0-1 volt.

 

- Bizony, a Sanya bá még péntek este úgy döntött, hogy ha már én nem lehetek ott Hollandiában, akkor muszáj behívni egy másik markáns csatárt és éjjel felhívta a Kabát Petit. De mekkora gólt akasztott 25-ről a pipába! Csak aztán gólörömként kirohant a kispadokhoz és egy jókorát rásózott a tartalékjátékbíró bódéjára. Tudod, neki ez ilyen dilije, csak elfelejtette, hogy a bemelegítésnél egy kóbor labdától széttört a bódé üvegfala és véletlenül a sporinak pancsolt be egy jobbost. A bíró meg persze inzultálásnak vette, aztán kiállították.

 

- Elképesztő, hogy milyen mimóza bírók vannak manapság! De le a kalappal, emberhátrányban is jól tartottátok magatokat a félidő nagy részében, csak az az egy potya csúszott be.

 

- Az nem igazán potya volt, csak a Laczkó Buksi a Sneijder ívelésénél deriválással próbálta kiszámítani a labda ívét. Sajnos a nagy hajtásban a sinus helyett a cosinus függvényt akarta deriválni, aztán mire rájött, hogy nem az a nyerő, addigra már a van Nistelrooy előtt volt a labda. De így is kihúztuk a szünetig ikszre, aztán a mester megkeverte a felállást és mire mindenki megtalálta a helyét, az sajnos időbe telt.

 

- Hú, azt pont nem láttam. A félidőben átkapcsoltam a másik holland csatornára, ott egy tehetségkutató ment éppen. Egy beszívott fazon Lady Gagának képzelte magát és éppen az Alejandrót karaokézta. Mire magamhoz tértem és visszakapcsoltam az 55. percben, akkor meg már 4-1 volt.  

 

- Kár volt azért a tíz percért. Aztán a végén még tizenegyesből is bevertetek egyet, így a vége Hollandia-Magyarország 5-1. Ügyesek voltatok, meg kell hagyni.

 

- Köszi. Te figyelj, apa és most mi lesz veletek? Júniusban már menni kell San Marinoba és most már te is meg a Warrior is el vagytok tiltva. Ki fog ott csatárt játszani?

 

- Ezt nem tudom. A napi betevő Sinkovics-jegyzetben Herczegfalvit és Bajzátot emlegették, de lehet, hogy jön egy titkos favorit. Majd elválik. Figyelj csak, komám, a nyáron nincs kedved meglátogatni? Tudok egy jó pecázóhelyet, meg a közelben vagy egy jó halászcsárda is.

 

- Az biza jó lenne! Otthon úgyis mindig olyan pocsék idő van, mint itt, Angliában. Tudod mit, én meg akkor majd viszem a piát. Viszont figyelj csak, tesó: focizni is akarunk?

 

- Ha gondolod, akkor lábtengózhatunk egyet. Legfeljebb viszem majd magammal a TAJ-kártyámat. Akkor hívlak a jövő héten és megdumáljuk a részleteket. Szevasz!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A tippelés szabályai változatlanok, érvényes tippet leadni legkésőbb az adott mérkőzés kezdete előtt egy perccel lehet. Az egyes tippekért (azok helyességének mértékétől függően) 2,3, illetve 5 pont kasszírozható. A pontverseny jelenlegi állása itt tekinthető meg.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Magyarország - Hollandia

Hollandia - Magyarország

 

53 komment

Címkék: jhn

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr902767333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JESTER 2011.03.24. 11:02:25

Magyarország - Hollandia 1:3

Vezet a holland csapat a 20. percben Elia szemfüles góljával, de a félidő vége előtt Rudolf egyenlít. Faragó Richard onanizál a közvetítőpáholyban, száját percenként hagyja el egy-egy "ÓÓÓÓÓÓriásssshhi" ordítás. A 70. percig tart a jó állapot, ám a hollandok vernek kettőt. "Ez egy szerethető csapat" üvölti másnap az NS címlapja az olvasóknak, illetve Egervári Sanci bá az öltözőjében a falra felkasírozott EKoeman poszternek.

Hollandia - Magyarország 4:0
Sima henger. 2 gól az első, 2 a második játékrészben, Elia dupláz, Nistelrooy a rend kedvéért, Boulahruz pedz egy ordenáré levente góllal köszön be. Hegyi Iván elégedetten pötyögi laptopjába a páholyban egy kávé és 2 spacecake mellett a "holland futballiskola, mely a brazilnak valljuk meg nyomába se ér, nekünk az európai futball kisegítő tagozatában még így is magas" sorokat. A másnapi NS "válságban a magyar futball", a Blikk "Egervári, meddig még?" címmel siránkozik. Erwin Koeman halványan rámosolyogna a szobájában a falra felkasírozott ESanyi bá poszterre - ha lenne neki olyan.

Artie 2011.03.24. 11:09:01

Magyarország - Hollandia 0:2
Sanyi bácsi, ki fog itt gólt lőni?

Hollandia - Magyarország 3:0
Sanyi bácsi, ki fog ott gólt lőni?

Zigi 2011.03.24. 11:09:19

@Black Lotus Az U21-es meccsekre idén már nem lesz tippelés?

Merthogy játszunk azt is, ma Ausztria ellen sopronban, kedden a horvátok ellen Splitben.

Stefan Derrick 2011.03.24. 11:11:56

Magyarország - Hollandia 2-1
Hollandia - Magyarország 1-1

Sajnos nem tudok ellenünk tippelni.

Zigi 2011.03.24. 11:14:23

Lotus, te egy állat vagy:)))

Artie 2011.03.24. 11:14:31

@Stefan Derrick: Nos, Herr Oberinspektor, azt gondolom, ha ezek bejönnek, akkor lehet átnyergelni a Criminal Mindsba profilozónak.:)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.24. 11:20:08

@Zigi: Korrekt a felvetés, de emlékeim szerint tavaly ősszel (talán a San Marino-s körben) jeleztem, hogy a tavalyi évet még kifuttatjuk, idén viszont már nem lesz fent a tipplapon az U21 generáció.

Ha van iránta érdeklődés, akkor ezt úgy módosítom, hogy az őszi tétmérkőzések (4 darab EB-selejtező) felkerülhetnek a tipposzlopra. A barátságos meccseknél tavaly ősszel én azt láttam a korosztályban, hogy maguk az érintettek sem veszik komolyan. :(

1116001 2011.03.24. 11:43:23

Magyarország - Hollandia 1-2
Reménykeltő eredmény, pocsék játékkal. Egy ország kezd el bizakodni n+1edszer.
Hollandia - Magyarország 5-0
De illúzióim nincsenek. Kint jön a hidegzuhany. Itthon pedig eSanyi takarodj.

nbcee 2011.03.24. 11:52:39

Magyarország - Hollandia 1:3 Tököli elsőre kapufát lő, majd a hátáról bevánszorog a laszti. Kár, hogy már a hosszabbításban járunk, és ez csak a szépítésre elég. JESTER gondolatait pedig megkönnyeztem.

Hollandia - Magyarország 3:0 Uncsi.

Zigi 2011.03.24. 12:04:53

@Black Lotus: Hát ez sajnos tényleg igaz...

Zigi 2011.03.24. 12:10:50

Ma egész nap olyan nosztalgikus hangulatban vagyok. Nézzük csak mi is jut eszembe ezekről: utolsó pillanatban kiszenvedett jó eredmény a finnek ellen, csoport második helye. Ja igen, megvan:

Magyarország - Hollandia 1-7

Hollandia - Magyarország 5-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.24. 12:22:34

Magyarország - Hollandia 2-1

Hollandia - Magyarország 4-0

Artie 2011.03.24. 12:22:50

@Zigi: Gondolod, a Mágust így emlékeztetik az aranylábúak a 70. születésnapjának tiszteletére arra, hogy egykoron ő is volt capitano?

pink panther 2011.03.24. 12:37:43

HUN-NED 0:3
Király potya mint a portugálok ellen
NED-HUN 0:0
Mert az ertelmetlen ikszelesekkel mar siman VB-t nyertunk volna

Futó Lada 2011.03.24. 12:44:39

Próbálnék optimista lenni, de sajnos a realitások visszahúznak. Ennek fényében előre is elnézést a tőlem szokatlan pesszimizmusét:

Magyarország - Hollandia 2-1
Hihetetlen gyengén játszva, egész egyszerűen nem vesszük komolyan a holland kapu előtt adódó lehetőségeket. Rudolf például már mindenkit kicselez, aztán megállítja a labdát a 11-es ponton, hogy hasra fekve bejeleje, de az utolsó pillanatban a visszafutó Mathijsen tisztázni tud a gólvonalról.Dzsudzsák mindenáron rabonából akar kötényt adni a kapusnak,míg Gera a vonalon álló portás feletti átemelés mellett teszi le a voksát. Kész szerencse, hogy van Bronckhorst elfeledkezik a térfélcseréről, és a második félidő középkezdése után saját hálójába bombáz. A hollandok 3 pontért jöttek, így a 91.percben a kapus is előrehúzódik szögletnél, mint utóbb kiderül - vesztére. A felszabadítani igyekvő Vanczák telibe találja saját kapujának felső lécét, és a kipattanó gond nélkül gurul át a túlsó térfélen a holland kapuba.

Hollandia - Magyarország 2-2
2-0-ás hazai vezetésnél a mieink beállnak védekezni. Ez annyira ledöbbenti a narancs mezeseket, hogy elkezdenek keresztbe támadni,és mikorra mindenki átér jobbra, el elvesztett labda után Elek a bal szélen az alapvonalig vezeti, és beadására a háta mögött futó Lackó startol rá,de összefut a kapussal. A labada érintés nélkül a kapuba gurul. A kitámadó hazaiak között a csereként beállt Tököli próbál küzdeni, de szoros emberfogással őrzik. Egy hirtelen lefordulásnál azonban a borostája 8 napon túl gyógyuló sérülést okoz a derék holland védőnek, akit rögtön kórházba is visznek. Cserelehetőség hiányában emberhátrányban fejezik be a meccset, ahol a végén az előre húzódó Király próbál kapásból gólt szerezni, de lyukat rúg. A lövőcselre kétségbeesetten vetődik elé az egész fapapucsos brigád,és egy olyanforma narancssszínű kupac keletkezik mint TESCO zöldséges-részlegen fizetés másnapján. A labda átgurul a jobb oldalra, ahol Gera mellre veszi, az üres kapuig vezeti, majd önzetlenül középre gurít a meteorrajként érkező Tökinek, aki 1m-ről óriási felső léces kapufás gólt hegeszt. Felhangzanak a fanfárok,hirtelen egy fénycsóva jelenik meg, és E-Sanyi a mennybe megy aláírást osztani, majd visszatér szerényen nyilatkozni a tévének.

vérfarkas 2011.03.24. 13:33:17

Magyarország - Hollandia 1-3
80 perc helytállás után a végén bebüntetnek. A harmadik holland gól a 91.percben születik. Ibrahimovic lövi, hogy igazán fájjon...

Hollandia - Magyarország 3-0
Bónuszként az amszterdami becsekkolásnál Tököli megkapja a második sárgát műesésért

rowi 2011.03.24. 13:33:58

itthon 1-1
kint 4-1

rowi 2011.03.24. 13:48:46

már 4-1 a hollandusoknak

979122 2011.03.24. 14:05:31

H-NL 1-0
ZTE-MU analógiára

Nl-H 4-0
MU-ZTE analógiára

oszt felébredek, h a bilibe lóg...

bmiky31 2011.03.24. 14:27:03

Magyarország-Hollandia 0-3
Kiskertemben tulipán,
Mért vernek mindig kupán?

Hollandia-Magyarország 6-1
Kiköptem a narancsot,
Ezért rúgnak megint hatot...

rowi 2011.03.24. 14:30:18

@Futó Lada:
"mennybe megy aláírást osztani" bazzmeg:D:D

fulmerz 2011.03.24. 14:45:32

Magyarország - Hollandia 1-1
A hollandoknal sosem latott seruleshullam sopor vegig, a keretet az u12-es csapatbol toltik fel, de mar ebben a csapatban is olyan korszakos zsenik rugjak a bort, mint peladaul Willem van Czak, a Haarlemmermeer-i Van Kompfmeide akademia osztondijasa. A hollandok egyetlen goljat o szerzi, a mieink goljarol meg nincs dontes, az UEFA, a FIFA es a jaszborosi sportkocsma illetekesei dolgoznak az ugyon, de nagyon nehez eldonteni, hogy Tokoli a labdat vagy Kuytot akarta a kapuba fejelni?

Hollandia - Magyarország 4-1
A donteshozok szerint Tokoli van Nistelrooyt akarta lefejelni, ezert eltiltottak Kuyt-ot a mertkozestol, hogy Kecskemet Messije ezuttal mar ne tudjon celt teveszteni. Sajnos a taktikat arra az elhibazott felvetesre epitettuk, hogy Tokolinek le kell tamadnia Nistelrooyt, igy golszerzes helyett partizant jatszottak a fiuk, de a becsuletgolt csak megszereztuk a vegen. Stilszeruen fejesbol...

Géza 2011.03.24. 15:12:50

Magyarország - Hollandia
2-2
Hollandia - Magyarország
3-0

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.03.24. 15:14:11

Magyarország - Hollandia 0:1
A szerencse velünk lesz...

Hollandia - Magyarország 3:0
Itt nem...

kétballáb 2011.03.24. 17:32:49

Magyarország - Hollandia 0:3

Hollandia - Magyarország 4:0

név szerint Galván Tivadar 2011.03.24. 19:07:56

Magyarország - Hollandia 0-2

ennyi még belefér az amszterdami teltház veszélyeztetése nélkül

Hollandia - Magyarország 5-1

biztató jelek ,a 7-1 és a 6-1 után látható a fejlődés (ezúttal Tököli szerzi vezető gólunkat)

housemd 2011.03.24. 19:32:33

Magyarország - Hollandia 1:2
harcos, sírvaörülős. hatodik percben Juhász szögletből befejli, majd a 62. és 63. percben kapunk két gyorsat Affelaytól.

Hollandia - Magyarország 4:1
A 10. percben már 2:0, a magyar gólt a végén (86. perc) Tököli lövi, a holland gólokat meg aki éppen arra jár.

housemd 2011.03.24. 20:59:12

ja, és mottónk: töretlen pesszimizmussal egy szebb múlt felé. :)))

VGL 2011.03.24. 21:22:03

Nálam már az is nagy siker, hogy nem felejtek el tippelni. Ezek után pontot szerezni már csak hab a nem létező tortán.
Magyarország - Hollandia 0-1
Hollandia - Magyarország 3-0

slowmotion 2011.03.24. 23:10:21

Magyarország - Hollandia 1:0
Hollandia - Magyarország 0:1

egyébként mindenkit csókoltatok Bochumban

Zigi 2011.03.24. 23:30:15

Nem valami biztató a holnapi meccsre nézve, hogy ma az U17 és az U21 is kikapott. Előbbi az oroszoktól EB-selejtezőn 2-1-re, míg utóbbi az osztrákoktól 2-0-ra. Mindkét csapat hazai pályán játszott. Az U21 már 550 perce nem rúgott gólt. Éljenek a magyar labdarúgó akadémiák!

snowblind 2011.03.25. 07:47:25

Magyarország - Hollandia 2-1
Hollandia - Magyarország 4-1

Artie 2011.03.25. 08:37:26

@Zigi: Véletlenül pont akkor kapcsoltam oda, amikor Simon Krisztián elemezte az eseményeket, akkor eszméltem fel, hogy az osztrákok 2:0-ra kentek el minket itthon.

De magyarázkodásban már a "kicsik" is jók: nem játszottunk rosszabbul, két elkerülhető gólt kaptunk, és nem volt szerencsénk, kihagytunk sajnos sok nagy helyzetet.

Hogy a bánatosba lehet már megint, hogy megint mi kapjuk az elkerülhető gólokat?

Egyáltalán, magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi a különbség az elkerülhető és a nem elkerülhető gól között.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.03.25. 10:14:21

Magyarország - Hollandia 1-3
Hollandia - Magyarország 4-0

mt85 2011.03.25. 10:19:02

A szívemre hallgatok, legalább a hazai meccsen.

Magyarország - Hollandia 2:2

A keddi meccsre majd kedden, hátha sikerül nem elfelejteni.

sirsteve 2011.03.25. 11:20:41

A poszt és a hozzászólások után mit is lehet mondani. Én nosztalgiázok kicsit.

Magyarország - Hollandia 0-1
Természetesen mindkét csapat kilátástalanul játszik 90 percen keresztül, de a ráadás perceiben kiderül, hogy Király Gabi a potyamackót vette fel.

Hollandia - Magyarország 1-2
Dzsudzsák Balázsnak igazán jól csak Hollandiában megy a játék, ezt majd kedden is megmutatja.

spinyokiraly 2011.03.25. 11:40:05

Magyarország - Hollandia 2-4
Hollandia - Magyarország 5-1

Stefan Derrick 2011.03.25. 13:11:36

Mondjuk ez igazából nem oszt, nem szoroz a mostani meccsek szempontjából, de Buzsákyt vajon mi a ...ért nem hívja be soha eSanyi? Gera helyett/cseréjeként el tudnám képzelni a csapatban.

Artie 2011.03.25. 13:24:11

@Stefan Derrick: Ez kérdés? Hát mert nem tejel!

Ugyanakkor akik játszanak, azok szóba sem jönnek (lásd origós cikk). Sajnos nem tudok mást gondolni faszrajzmesterről, mint hogy őt még jobban érdekli a zsebe, mint loddart érdekelte.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.25. 13:25:09

Lotus, ezt a posztot már én sem hiszem :)

lelkesamatör 2011.03.25. 15:25:12

Magyarország-Hollandia 1-3
Nem szégyen a bukás, de nem is hasznos... Nem ezt a meccset kell megnyerni, remélem legalább egy ideig szorossá tudjuk tenni. Ha Tököli lövi a gólunkat, akkor egy hónapig nem borotválkozok.
Hollandia-Magyarország 2-0
Ha netán megvernénk itt őket, akkor a hollandok szerintem vissza is lépnek a selejtezőktől, a keretünket pedig azonnal honosítják a brazilok.

Robespierre89 2011.03.25. 17:51:13

Magyarország - Hollandia 1-1

Hollandia - Magyarország 3-1

hüjeliba 2011.03.26. 11:58:46

Úriember biztosra nem fogad (lemaradtam, de én is meg tudom magyarázni)

Hollandia- Magyarország 4:2
Az ArenA- ban mérkőzés előtt Egervári felolvassa NER-t a holland öltözőben sportbarátság jegyében, így a szünetben még 2:2 áll az eredményjelzőn. Bert van Marwijk a pihenő alatt felolvassa a Bochumi ügyészség által megfigyelt holland játékosok nevét...

Artie 2011.03.26. 14:06:38

@hüjeliba: Ugye, neked is az a magyarázatod, hogy elkerülhető gólokat kaptunk?

Úgy látszik, a "szerethető csapat" után ez a következő lózung...

mt85 2011.03.28. 10:29:51

Hollandia - Magyarország 3:0

christvhu 2011.03.28. 12:19:14

Hollandia - Magyarország 4-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.29. 21:46:03

@CreaPress: Akkor kérnénk is a videót a ruhadarab jóízű elfogyasztásáról. :)

Artie 2011.03.30. 09:18:42

@Black Lotus: Csak az első félidőt láttam, de gondoltam, hogy visszaüt a hollandusoknak (ebben Ricsinek igaza volt) a teljes, totális érdektelenség és arrogancia. Viszont most legalább szépen kihasználtuk.

Egyébként pont ezért nem tudom szeretni már ezt a holland csapatot, mindig is a kedvenceim voltak, de mióta van Marwijk öli velük a focit...:S
süti beállítások módosítása