HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Vasárnap esték. Bohócliga, 10. forduló, összefoglaló.

2011.09.26. 10:28 JESTER

Az egyszeri bohócliger számára a kötelező vasárnap esti program a kedvenc csapat meccsének csekkolását követően a mindenkori összefoglaló műsor megtekintése egy sörrel/teával/töklével a kézben - legyen szó akár anno a Góóóóól c. műsorról vagy annak bármely későbbi reinkarnációjáról. Mindenképp elmondható: a mindenkori műsor hű lenyomata az épp aktuális magyar bajnokságnak: a '90-es évek elején a Góóóóól Vitrayval, vagy Knézyvel, illetve az összefoglalók némelyikében feltűnő, az orrhangú közvetítés nonpluszultráját lehozó KovácsGézaLászlóval pl. szürke volt, félprofi, de legalább a meccsek egy része élvezhető volt. A '90-es évek végén a műsor olyan lett mint a Kovács Attila-féle PNB. Nevében profi, de azt se tudták a készítők, hogy mit is akarnak voltaképp. Ma meg van nekünk ugye a MŰSOR, ami egyszerűen a Bohócliga, showműsorosítva. Ennyi. Na ezt nem lehet kihagyni.

Én mégis megtettem tegnap, Öcsémmel In Flames koncertre véve az irányt, jóféle nosztalgiázásra egyetemi/gimis zene-éveinkbe visszavándorolni. De hogy ne maradjunk a MŰSOR nélkül, 2 állandó szakértőnket kértük fel a meccsekhez írt jegyzeteink kommentálására, és ők vállalták is.

Videoton FC-ZTE FC 4:1

Bár Bognár Gyuri, a bajai Vujadin Boskov egy hete lehúzta a keresztvizet a fehérvári vendégművészekről és edzőjükről, Sousa a vezetők jóváhagyásával egyelőre folytathatja "szakmai barbarizmusát" melynek egy 4:1-es siker lett a vége a továbbra is halovány Zete ellen. Pruki mester jelezte: már látja csapata gyengéit. Jelzem: mi is. Továbbra is tartom, hogy az eddig logikusan felépítettnek tűnő Prukner-i pályaívbe nem illik a túl gyors újbóli szerepvállalás, ennek ellenére valszeg benntartja a kékeket a stresszes tanárember. De nem lesz könnyű szezonja.

 

Kaposvári Rákóczi – DVSC-TEVA 1:1

Kedvenc Trénerünk lassan a 2009 őszi, Kispesten bemutatott idegességfaktorú mozdulatokkal simítgatja hátra haját homlokáról - a siófoki büntetődráma, a Paks elleni hazai káoszvégjáték, majd az utolsó pillanatban meghiúsuló diósgyőri pontszerzés után most is az utolsó percekben veszített 2 pontot alakulata. Jelentjük: féltjük a Tanár urat, ilyenkor szokott önsorsrontó posszanásba hanyatlani, mikor már ő is elhiszi, hogy valamit nem csinál jól. Pedig de. Reméljük a kaposparti közönség türelmesebb lesz vele mint a kispesti korzó. Kondás Eli pedig szépen, módszeresen haladgat előre a cívis expresszel, csak nem jön hullámvölgy. Jó lesz ez.

Újpest FC-Haladás Sopron Bank 4:1

"Márpedig egyszer valaki beleszalad ebbe" törölte meg a reggeli után csécsiszalonnás bicskáját Zoran Szpisljak, s bizony jövendölésének Aczélék látták kárát. A Hali mestere érdekes jellemrajzot is tolt nyilatkozatában játékosairól - érdemes lenne megtalálni a középutat, mert Aczél mester is hol egekig emel, hol földig marasztal el. Lassan kiegyenesedik az Újpest, zötyög a Hali - a középcsapati lét azonban egyiknél sem lesz végveszélyben.

 

MVM Paks-Pécsi MFC 4:4

Óriási meccs lehetett Pakson, nyilvánvaló volt, ha JESTER tré meccset tippel, akkor kiszakad a gólzsák. KisCarloék valahogy nem lelik a tavalyi (valljuk meg: kifutott) formát, Mészárosék viszont csak nem akarnak megbicsaklani. Fura egy bajnokság lesz ez is, mondanám, de a Bohócligában már nem ráng be a szemöldökünk az ilyetén fordulatokon. Mindenesetre szeretettel várjuk a Sisa utáni legczukkabb palócot jövő héten Kispestre, reméljük idén megússza a tavasszal az egyik korzós hang-imperátortól megkapott "dagadééééék" jelzőt.

BFC Siófok-Budapest Honvéd 0:0


Ugye ha Kispest-győzelmet tippelek, fene az oktalanságom... Apropó oktalanság, na abból volt nem kevés. Abasstól, Danilótól és Tchamitól megszoktuk a helyzetek elszórását, ám a helyi nyugdíjasszekció által csak Soveszként aposztrofált Sowunmi nem az a fajta aki 10 másodpercen belül két ziccert is elostobáskodjon - most megtette. Áldassék neve a wekerlei Munkás Szent József templomban. Maga a meccs több szót nem érdemel - az első félidővel vallatni lehetett volna. (Ez utóbbi kitételt Mihalecz jr. is megerősítette a sajtótájon, Hováth Károly magyar hangjaként.)
 

 

Lombard Pápa Termál FC – Vasas-Híd 0:0

Erre szokták mondani: nagy büdös remi. Mindkét edző reálisnak látta az eredményt, Véber természetesen némi szoft-zsörtölődéssel fűszerezve a mondandót, Vlak csak sztoikus nyugalommal véve tudomásul az eseményeket. A Pápa sem találja hát azt a bizonyos nyomvonalat, a Vasas pedig küzd - nem lennék meglepve, ha a bajnokság végén várna 1-2 izzasztó forduló erre a kettősre.
 

 

Kecskeméti TE-Ferencváros 1:0

Nem a Lencsefőzelék lesz Döme kedvenc menüje a héten, mondhatnánk, ha egy Hegyi Ivánba oltott Selmeczi Tibor költözött volna belénk, de szerencsére nem költözött, így nem mondjuk. Pünkösdi királyságnak bizonyult a Zete elleni siker, Szivics viszont úgy fest, két kör üldözési mánia-onemanshow között azért kőkeményen figyel arra, hogy a pontok gyűljenek, mint Hemy úr arcán a ráncok miután értesült róla hogy kedvenc Harunája Kispestről kiakolbólítva betalált Kaposvárott. A Kecsó nagyjából a tavalyi sztenderdjét hozza, nem is lesz itt meglepi; a Fradinál ellenben lehet kezdeni a körömrágást, hogy Döme nehogy a legutóbbi siófoki és nyíregyi formáit hozza. Apropó, az említett In Flames koncertre menet pont láttuk Détárit az Albert Stadionnál. Elég gyűrött volt az orcája.

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 2:0

Nem kedvelem, ha nagyon hype-olnak valamit - de a diósgyőri közeg mellett nem tudok elmenni szó nélkül én sem. Tényleg csak annyi kell, hogy ne pofozógép legyen a vasgyári alakulat - már garantált a közepes ház. Ha pedig valami csapat is kezd kialakulni, mint idén - na akkor jön ez a hangulat, ami itt volt vasárnap este. Ott tartunk, hogy lassan szoríthatok a miskolciaknak. Magáról a meccsről annyit: a kiállítás döntőnek bizonyult, ez a Seydi gyerek pedig olyan gólt lőtt, hogy a DVD-felvételt kötelező darabként oktatnám az Abass-Abraham-Danilo vonalon mozgó szertelen afro csatároknak. Maxiriszpekt.

Fotók: youtube.com, pepsifoci.hu, nb2.hu, wikipedia.hu, mixonline.hu, infovilag.hu, kesport.hu, pfla.hu, hotelsilver.hu.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr413257233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spinyokiraly 2011.09.26. 11:26:03

Így mindenképpen bemutatásra került The JESTER's Dance.
Na de miféle dolog ez, hogy harmadik félidő helyett éjszakai pop-élet?
süti beállítások módosítása