HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Marty rémképei - Bohócliga, 24. forduló, beharangozó

2012.04.12. 12:35 Black Lotus

Hill Valley, valahol az Egyesült Államok nyugati részén. Miután Dr. Brown és az időgép a tér-idő kontinuum valamely más pontjában jár már, Marty McFly és Jennifer családot alapítottak. Marty leszokott a gitározásról, kevéske szabadidejében új hobbit talált magának: szenvedélyes rajongással követi a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság eseményeit. Szobájának falán békésen megfér egymás mellett Lipcsei Péter életnagyságú posztere és az Újpest meze, a polcon a Füzi Krisztián pályafutásának állomáshelyeit bemutató képeskönyv csöndben pihen „A magyar szleng megújulása” című, Pintér Attila által jegyzett disszertáció mellett. Egy napsütéses szerdai napon aztán Martynak váratlanul szüksége lenne az 1986/87-es bajnokság MTK-VM – DMVSC bajnokijának jegyzőkönyvére, ám kénytelen rájönni, hogy a Grays Sport Almanachot véletlenül a Doki egykori házában felejtette. Felkeresi hát a ma már kissé romos épületet, ahol a sok limlom közt keresgélve váratlanul kincsre bukkan: szinte teljes épségben kerül elő Dr. Brown 1955-ös találmánya, a gondolatolvasó készülék. Vajon mi lehet nehezebb feladat: nekem üzembe helyezni ezt a szerkezetet vagy a Zalaegerszegnek egy huszáros hajrával felkapaszkodni a bajnoki dobogóra, őrlődik magában Marty. Miután kis fejszámolást követően rájön, hogy a Prukner-tanítványok már nem tartoznak az Európa Liga 2012/13-as idényének várományosai közé, tesz egy tétova kísérletet és a fejére illeszti a kúp alakú készséget. A gép lassú kattogással életre kel, Marty elméjét pedig megrohanják a rémképek.

 

Elsőként saját magát látja, a helyszín Hill Valley, az időpont 1985. október. Marty szokása szerint gördeszkával és késve érkezik a gimibe, ahol a kapu előtt találkozik Jenniferrel. Kicsit aggódik, hogy elkésett Sisa tanár úr tornaórájáról, úgyhogy igyekeznek be az épületbe. Vesztükre: Mr. Strickland rögtön a folyosón lekapcsolja őket és kiosztja a késő cédulákat. Neked ez már a harmadik a héten, dörren rá Martyra. Igaza van, Mr. Strickland, nagyon sajnálom, feleli Marty, sajnos elaludtam, de az az igazság, hogy egész éjjel furcsákat álmodtam. Képzelje álmomban a Vasas befektetője voltam és leigazoltam a csapat megmentőjének Eguja Javrujant. Nem csak semmirekellő vagy fiam, hanem lassan már elmeháborodott is, feleli mennydörgő hangon Mr. Strickland, Mr. Sisát sem tudod megtisztelni azzal, hogy beérsz az órájára, pedig a hétvégi Kaposvár-Diósgyőr 1-1 miatt van elég baja amúgy is.

 

Hill Valley, 1955. november. A fiatal George McFly éppen Lorraine-t próbálja elhívni a Tengermélyi Varázs bálra, mikor a szintén a lányra hajtó Biff is feltűnik a színen. George meghátrál, de mielőtt Biff révbe érne, Marty egy Molnár Zoltánt elhomályosító mozdulattal buktatja. Biff és bandája Marty nyomába ered, miközben Lorraine rajongó pillantásokat vet megmentője után, akiről fogalma sincs, hogy nem más, mint saját későbbi fia. Határozottan szimpatikus ez a srác, mondja a mellette álló barátnőjének, ráadásul nem is három czukkorral issza a kávét, mint a Kondás Elemér. Jut eszembe, még el kell mennem a totózóba, mert elfelejtettem megjátszani a Paks-Debrecen 0-2-t, vágja rá hirtelen a barátnője.

 

Hill Valley, 1985. október. Marty, miután visszatért a múltból, meglepetten látja, hogy a család teljesen más, mint korábban volt. Apja nem Biff alkalmazottja, hanem sikeres ember, ráadásul épp most adták ki a könyvét és ez alkalomból Matyi Dezső is meghívta dedikálásra. Ennek örömére Lorraine gyorsan elő is kerít egy üveg finom Pécsi Zöldveltelínit a Matiastól, Marty meg a bor kortyolgatása közben meggyőzi apját, hogy mindenképpen szerezze meg valahogy a messze földön híres Todorovics-Causic-Markovic hátvédsor valamely tagjának a Siófok ellen viselt mezét. Nagy iramú mérkőzés és 0-0 lesz a Siófok-Pécs, vagy csak nekem szállt túlságosan a fejembe a bor, mereng magában Marty, miközben apja Biffel perel a kocsi lemosása miatt.

 

Hill Valley, 2015. október. Marty, miután a légdeszkán végrehajtott bravúros manőverek segítségével Griffet és haverjait juttatja rendőrkézre, a kabátjába épített szárító segítségével megszárítkozik, majd  gyorsan elvágtat a város egyetlen, külföldi sajtótermékeket is árusító boltjába. Kicsit hitetlenkedve veszi kezébe a magyar sportnapilapot, melynek címlapja szerint Lencse László kitartóan üldözi a góllövőlista élén Bobál Gergőt, de mikor a második oldal tetején megpillantja a Jegyzet feliratot és mellette Malonyai nagymester fényképét, akkor elégedetten nyugtázza, hogy van, ami sosem változik. Lencse tehát megvolna, de vajon hogy alakult Polareczki sorsa a Kecskemét-ZTE 3-0 után, morfondírozik magában, miközben visszaindul a sikátorban leparkolt De Lorean-hez.

 

Hill Valley, az alternatív 1985. október. Marty, miután egy, a Youtube-ra feltöltött Dzsudzsák Balázs-videók nézegetése során elsajátított rabónával megbolondította a testőrséget, beront Biff lakosztályába. Biff a jakuzziban üldögél két csinos hölgy társaságában és tátott szájjal bámulja a Harmadik Félidőt, ahol éppen Détári Döme és Puhl Sándor két pohár ásványvíz társaságában vitatja meg a magyar játékvezetés színvonalát. Mikor Marty kérdőre vonja a Grays Sport Almanachról, Biff kikászálódik a habok közül és megmutatja a könyvet, majd közli, hogy 2012-ben az FTC-Győr 1-1 lesz, még ha ez nincs is benne az Almanachban. Biff hangja hirtelen fenyegetőre vált és közli, hogy az ismeretlen, akitől harminc éve kapta a könyvet, figyelmeztette, hogy egyszer még kopogtathat nála az NNYI vagy netán Torma Gábor személyesen, így a nagy Torma-rajongó Marty rájön, hogy ideje minél gyorsabban kereket oldani.

 

Hill Valley, 1885. szeptember. Marty a kovácsként dolgozó Doki műhelyében lábadozik, miután az indiánok, illetve a medve elől való menekülése közben lezuhant egy dombtetőről és kisebb agyrázkódást szenvedett. Látja, Doki, pont most, hogy az ükszüleimmel találkoztam, most jöhetett volna létre a nagy álmom, hogy életemben egyszer Bíró Péterként mutatkozhassam be, de csak az a Clint Eastwood jutott eszembe, mondja fájdalmas arccal a fejét fogdosva. Ha már itt tartunk, Bíró most hol tulajdonos? Még sehol, Marty, a Haladást majd 1919-ben alapítják meg, a telephelyváltás meg 2004-ben lesz csak, feleli a Doki, fel se nézve a munkájából. Látszik, hogy még nem szoktál hozzá ehhez a XIX. századhoz, a Vadkutya Tennentől is autogrammot akartál kérni, mert összekeverted az Anthony Eldinggel. Jó, igaza van, Doki, csak nekem még furcsa minden itt, 1885-ben, feleli Marty. Én még abban voltam, hogy a hétvégén lesz Pápa-Haladás és 1-1 lesz a vége.

 

Hill Valley, 1955. november. Biff Tannen, miután George McFly csúnyán kiütötte őt a Tengermélyi Varázs bál közben az iskola parkolójában, csalódottan megy vissza verdájához, amelyet a múltkori baleset után egy kisebb vagyonért kellett helyrehozatnia. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a reparálás alkalmából legalább sikerült piros-kékre festetnie a motorháztetőt és Vlak-02-re cseréltetnie a rendszámot. Nagy sebességgel fordul rá az országútra, ahol pont belerohan az előtte közlekedő teherautóba, mert vezetés helyett a hangosabbra tekert rádióra koncentrál, melyben a hírek után a műsorvezető bemondja, hogy a piros-kék derbin a Videoton 3-0 arányban múlta felül a Vasast. Trágya! Már megint trágya!!! – hallatszik Biff csalódott ordítása a sötét éjszakában, a teherautó vezetője pedig a fiatalembert és az autót látva nem tudja eldönteni, hogy ezt a nyakába borult rakományra, vagy a Vasas eredményeire értette-e.

 

Hill Valley, 1885. szeptember. Marty és a Doki tudományos kísérlet címén elcsakliznak egy gőzmozdonyt a városka közelében. A mozdonyvezető, miután fegyverrel leszállásra kényszerítik, hangosan morog a vasúti töltés tövében. Lám, most akartam én is sebességi rekordot felállítani vele, de én sem fejezhettem be a munkámat, épp úgy mint a Zoran Szpisljak. Meg is lesz ennek a böjtje, maguknak se lesz meg a sebességi rekord és az Újpest-Honvéd is 1-1 lesz. A gőzmozdony lassan elindul…

de ekkor Marty zsebében megcsörren az iPhone, ami kizökkenti a gondolatolvasó gép bűvöletéből. Leveszi a fejéről a szerkezetet, csöndben visszateszi a lomok közé és úgy dönt, hogy felhagy a jövő és a gondolatok kutatásával és a világegyetem másik nagy rejtélyével fog foglalkozni: Bojan Bozsovics mozgáskoordinációjával.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Kaposvár-Diósgyőr

Paks-Debrecen

Siófok-Pécs

Kecskemét-Zalaegerszeg

Ferencváros-Győr

Pápa-Haladás

Videoton-Vasas

Újpest-Honvéd

 

56 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr534387825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2012.04.12. 12:59:49

Kaposvár-Diósgyőr 3:1
Mert a zöld-fehéreknél még mindig Lázár a császár!

Paks-Debrecen 2:2
Mindig megtippelem, hogy kikap a Loki, pedig rájöttem, hogy ha tényleg ők akarnak lenni a magyar Juve, akkor ikszekkel kell visszacsúszniuk.

Siófok-Pécs 2:1
Sharm-el-Lake-ről indul direkt járat Asztanába?

Kecskemét-Zalaegerszeg 2:3
Szünetben még 2:0, így az amúgy is magas odds ebben a kombinációban még az eheti lottóötöst is veri.

Ferencváros-Győr 1:2
Természetesen a bírók veszik el a három pontot a zöld-fehérektől, avagy "mindigisfradistavoltam" Döme a rossz zöld-fehér csapatnak szurkol.

Pápa-Haladás 2:1
Lombard-Lombard - ilyen is csak a bohócban van.
- Tíz játszmából nyolcszor megverem magam.
- És a marad kettőben?
- Akkor többnyire én győzök.

Videoton-Vasas 1:2
Külföldi edzőgéniuszok ha találkoznak.

Újpest-Honvéd 1:3
Tudjuk már ki az új edző? Bár ennek az Újpestnek tök mindegy.

/budo/ 2012.04.12. 13:07:51

Kaposvár-Diósgyőr 1:1
Paks-Debrecen 1:3
Siófok-Pécs 2:1
Kecskemét-Zalaegerszeg 2:0
Ferencváros-Győr 2:2
Pápa-Haladás 3:2
Videoton-Vasas 4:1
Újpest-Honvéd 2:1

Louis007 2012.04.12. 13:37:53

Kaposvár-Diósgyőr 1:2
Paks-Debrecen 0:2
Siófok-Pécs 1:0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3:0
Ferencváros-Győr 1:3
Pápa-Haladás 1:2
Videoton-Vasas 3:0
Újpest-Honvéd 1:2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.04.12. 13:46:02

Továbbra is a fogadások jegyében.

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Remélem ez lesz, kell még egy csapat a ZTE mellé. Amúgy bunda.

Paks-Debrecen 1-2
Egy sima egy fordított. Bunda.

Siófok-Pécs 1-0
Sowunmi újra zseniális. Vlak elgondolkodik az igazoláson, de azt meg ugye nem lehet. A bunda miatt.

Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Na ezért lesz ormótlan vendég. Bundával.

Ferencváros-Győr 1-2
A Fradi ismét megpróbál kétgólos hátrányból felállni, de csak egy gólra futotta a büdzséből. Nyilván bunda. (ill. Artie-nak: Nincs karácsony)

Pápa-Haladás 1-1
Óriási meccs lesz, azonban bunda.

Videoton-Vasas 3-1
Ezzel szinte vége, de ha lehetne igazolni, egy Totya, Gyepes, Urbán hátvédsor azért ütne. Képletesen is. Ez gátlástalan bunda.

Újpest-Honvéd 1-1
Esszencia, só-bors, manna vs. Kabát, Tchami. Van még kérdés? Ja igen, bunda.

979122 2012.04.12. 14:22:16

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Szenteskedő tréner, vagy trénerkedő Szentes?

Paks-Debrecen 1-1
Mese a Kiskondásról

Siófok-Pécs 0-1
Mi, ha lecc Mink, há' nyerünk. Lett.

Kecskemét-Zalaegerszeg 4-0
Prukiszivics. Ja nem, de ke-szabják azt a zakót!
(Ezennel levettem a kezem a zalaiakról)

Ferencváros-Győr 1-2
Sajna, Pinyő rossz zöld-fehér gárdát edz.

Pápa-Haladás 0-1
A Pápában nincs ben(n)e a haladás.

Videoton-Vasas 0-1 (!)
Hol Vlak, hol nem Vlak...

Újpest-Honvéd 1-3
Most van rajta Supka.

Most nézem, mennyit vettem kettesre. Na, ha ez bejön :-)

setzer 2012.04.12. 14:43:13

Kaposvár-Diósgyőr 1:3
Paks-Debrecen 1:3
Siófok-Pécs 3:1
Kecskemét-Zalaegerszeg 3:1
Ferencváros-Győr 3:1
Pápa-Haladás 1:3
Videoton-Vasas 3:1
Újpest-Honvéd 1:3

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.04.12. 14:56:29

Kaposvár-Diósgyőr 2-1
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-0
Ferencváros-Győr 1-3
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 3-1
Újpest-Honvéd 1-1

2012.04.12. 15:25:52

Még 2 edzőváltás az idényben és átlagosan minden csapatra jut egy. Szerintem bőven meglesz :)

Kaposvár-Diósgyőr 0-1 Sisa.

Paks-Debrecen 2-2 Kondás

Siófok-Pécs 0-0 itt azt se tudom kik az edzők, de mindegy is a következő szezon 4. fordulójáig

Kecskemét-Zalaegerszeg 5-2 A 60. percben még 0-2, Prukner

Ferencváros-Győr 1-2

Pápa-Haladás 1-1

Videoton-Vasas 2-2 Sousa

Újpest-Honvéd 2-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.12. 15:28:57

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-0
Ferencváros-Győr 1-2
Pápa-Haladás 0-2
Videoton-Vasas 1-1
Újpest-Honvéd 0-2

lelkesamatör 2012.04.12. 15:34:18

Kaposvár-Diósgyőr 1-0
Paks-Debrecen 2-3
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-0
Ferencváros-Győr 1-1
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 2-0
Újpest-Honvéd 0-0

LionOfZion 2012.04.12. 16:43:33

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 4-3
Ferencváros-Győr 2-3
Pápa-Haladás 1-2
Videoton-Vasas 1-1
Újpest-Honvéd 1-1

Egy mondatba összehozni az alternatív valóságot Dömével és Phul úrral meg két pohár szódavízzel.... priceless:D

VGL 2012.04.12. 18:04:16

Kaposvár-Diósgyőr 1-1 Biztos léptekkel a bennmaradás felé, mondhatják a hazaiak.
Paks-Debrecen 1-1 És elfogy az előny.
Siófok-Pécs 1-0 Ez még kell a biztos NBI-es tagsághoz. Jövő héttől lehet gyűjteni a nyaralásra.
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-0 Örömfoci a hazai oldalon, kilátástalanság a másikon.
Ferencváros-Győr 1-2 Pinyő nagyon meg akarja mutatni. Lökdösődést vizionálok a kispadok környékére.
Pápa-Haladás 0-0 Lajos büntetőt fog. Sajnos,jövőre már az NBII nyugati csoportjában teheti meg ugyanezt.
Videoton-Vasas 2-0 Vége a kettős terhelésnek, lehet a bajnokságra fókuszálni.
Újpest-Honvéd 1-1 Herczegfalvi már a múlt.

housemd 2012.04.12. 19:45:53

Kaposvár-Diósgyőr 1:1
a diósgyőr megdöbbentően hasonló pályát jár be velünk (pécs). vélhetően ehhez lehetne valami függvényt hozzárendelni. írhatnánk belőle egy sportdoktorit.

Paks-Debrecen 1:1
csak hogy a kondá(s)t is szétkergessék...

Siófok-Pécs 0:0
ha egyszer egy sorozat beindul...

Kecskemét-Zalaegerszeg 3:0
eladják, egy tál Lencséért.

Ferencváros-Győr 0:1
Pécsett van egy Pintér-kert. Sose értettem, hogyan lehet róla pont egy kertet elnevezni.

Pápa-Haladás 0:0
Los Bunditos.

Videoton-Vasas 4:1
Orbán vs. Urbán - erre nem kirúgták Flórit?

Újpest-Honvéd 2:0
de csak hogy nyerjen a honvéd

fran7 2012.04.12. 20:45:55

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Paks-Debrecen 0-1
Siófok-Pécs 1-2
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-0
Ferencváros-Győr 0-2
Pápa-Haladás 1-2
Videoton-Vasas 0-1
Újpest-Honvéd 0-0

Koori 2012.04.12. 21:40:40

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 2-3
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Ferencváros-Győr 0-2
Pápa-Haladás 0-1
Videoton-Vasas 4-1
Újpest-Honvéd 1-1

na73 2012.04.12. 22:12:45

Kaposvár-Diósgyőr 0-1
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-0
Ferencváros-Győr 0-2
Pápa-Haladás 1-0
Videoton-Vasas 4-1
Újpest-Honvéd 1-1

vérfarkas 2012.04.12. 22:14:57

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Ferencváros-Győr 2-2
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 2-0
Újpest-Honvéd 2-1

Piazza Parenzo 2012.04.12. 22:24:05

Kaposvár-Diósgyőr 1:1
Péntek 13 a legjobb alkalom a 13. ikszre.

Paks-Debrecen 1:2
Kondás odacsördít a karikásostorral.

Siófok-Pécs 2:1
Amióta Pécsen egy pincészet lett a névszponzor, egyre lejjebb süllyednek. Nem lett volna jobb egy hegymászóbolt?

Kecskemét-Zalaegerszeg 3:1
Prukikávé helyett Lencse- és Tök(öli)főzelék.

Ferencváros-Győr 1:2
Pintér visszatér.

Pápa-Haladás 1:1
Már csak egy tatabányai bíró kellene.

Videoton-Vasas 4:1
Újra Vlak vezet világtalant.

Újpest-Honvéd 2:1
A vendégek kiszámolják, hogy Újpest sokkal közelebb van, mint Pápa vagy Kaposvár.

Stefan Derrick 2012.04.12. 23:04:17

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 2-2
Siófok-Pécs 1-2
Kecskemét-Zalaegerszeg 4-3
Ferencváros-Győr 1-3
Pápa-Haladás 1-2
Videoton-Vasas 1-2
Újpest-Honvéd 0-2

Pazza Inter 2012.04.12. 23:24:21

Kaposvár-DVTK 1-0
Paks-DVSC 1-1
Siófok-PMSC 1-0 És még mindig jon a SIÓ!
KTE-ZTE 3-0
FTC-ETO 0-3 Lajos computeragya erre vajon hogy reagál?
Pápa-Hali 1-1
Vidi-Vasas 4-0
UTE-Honvéd 3-0 Kabát,Rajczi,Remili

Fisk 2012.04.13. 00:00:36

Kaposvár-Diósgyőr 0-0
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-1
Kecskemét-Zalaegerszeg 4-3
Sohase mondd...
Ferencváros-Győr 1-3
Részegen ki visz majd haza?
Pápa-Haladás 1-0
Videoton-Vasas 1-0
Előre kurvák, gengszterek!
Újpest-Honvéd 1-0
Jó szerencsét, új Magyarország.

csak.a.meccs 2012.04.13. 07:51:29

Kaposvár-Diósgyőr 0-0
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-0
Ferencváros-Győr 1-2
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 3-1
Újpest-Honvéd 2-2

socawarrior 2012.04.13. 07:56:03

Kaposvár-Diósgyőr 1-1

Paks-Debrecen 1-1

Siófok-Pécs 2-1

Kecskemét-Zalaegerszeg 4-0

Ferencváros-Győr 1-2

Pápa-Haladás 2-2

Videoton-Vasas 5-0

Újpest-Honvéd 3-1

balco 2012.04.13. 08:13:51

Kaposvár-Diósgyőr 1-1

Paks-Debrecen 1-3

Siófok-Pécs 0-0

Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1

Ferencváros-Győr 1-1

Pápa-Haladás 2-0

Videoton-Vasas 2-0

Újpest-Honvéd 1-2

kétballáb 2012.04.13. 08:25:09

Kaposvár-Diósgyőr 2:1
Paks-Debrecen 1:3
Siófok-Pécs 1:0
Kecskemét-Zalaegerszeg 1:0
Ferencváros-Győr 1:2
Pápa-Haladás 1:1
Videoton-Vasas 4:0
Újpest-Honvéd 3:4

gabesz7004 2012.04.13. 09:42:15

Először is köszönet a zseniális posztért! :D

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-1
Ferencváros-Győr 2-2
Pápa-Haladás 0-1
Videoton-Vasas 6-0
Újpest-Honvéd 1-1

JESTER 2012.04.13. 09:43:14

Kaposvár-Diósgyőr 2:2
Palóc mente vs Szentes Blézer

Paks-Debrecen 1:2
Visszaáll a vágányra a Cívis Expressz!

Siófok-Pécs 1:0
Egy jó Sovesz a háznál...

Kecskemét-Zalaegerszeg 2:1
Prukner bedobja a türcsit

Ferencváros-Győr 2:3
Hogy ne lélegezzen fel a Loki

Pápa-Haladás 2:1
Nemtom mér, majd Török Gábor elemez

Videoton-Vasas 2:1
Még nem használ a vlaki mágia

Újpest-Honvéd 3:1
Mert nekünk áll a zászló és ilyenkor mindig cumizunk :(

bmiky31 2012.04.13. 09:52:46

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 2-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 4-1
Ferencváros-Győr 1-1
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 3-0
Újpest-Honvéd 1-1

godot 2012.04.13. 09:59:19

Kaposvár-Diósgyőr 2-1
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-1
Ferencváros-Győr 0-1
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 3-1
Újpest-Honvéd 1-1

snowblind 2012.04.13. 10:10:49

Kaposvár-Diósgyőr 2-1
Paks-Debrecen 0-1
Siófok-Pécs 2-1
Kecskemét-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Győr 2-2
Pápa-Haladás 0-1
Videoton-Vasas 5-0
Újpest-Honvéd 1-2

mt85 2012.04.13. 10:14:21

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-1
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-0
Ferencváros-Győr 2-1
Pápa-Haladás 1-1
Videoton-Vasas 2-0
Újpest-Honvéd 1-1

sirsteve 2012.04.13. 10:31:32

Szigorúan tudományos tippek következnek, azaz hasraütés szerűek:

Kaposvár-Diósgyőr 2-2
Axióma 2: Új edző második meccsén sosem nyer.

Paks-Debrecen 1-3
Az utóbbi hetekben a Loki sokkal veszélyesebb, ha nem feszélyezi a játékosokat pár ezer "fanatikus" szurkolójuk.

Siófok-Pécs 2-1
Ezzel a Balaton partiak megszerzik a jövő évi elsőosztályú tagságot, a Pécs pedig biztonságos távolságra kerül az EL indulástól és Kazahsztántól.

Kecskemét-Zalaegerszeg 2-3
Tartom magam a múlt heti fogadalomhoz. Különben is a matematika szabályai szerint hétről-hétre nagyobb a Zete győzelmi esélye.

Ferencváros-Győr 1-1
Természetesen a játékvezető a hibás. Abban is, ha nem ez lesz a végeredmény.

Pápa-Haladás 3-2
Tartani kell a fővárosi kvótát a bohócban, ezért ha az MTK feljut, egy fővárosi csapatnak ki kell esnie.

Videoton-Vasas 0-2
Az előző forduló után módosított 1. számú axióma miatt régi-új edzővel nyer a Vasas.

Újpest-Honvéd 1-3
A megyeri úton csak a csapat neve Új(pest) az edző nem, így kispesti siker garantált.

Futó Lada 2012.04.13. 12:02:33

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Mert a Kaposvárban az idén benne van az X-faktor

Paks-Debrecen 2-2
A Magyar Atom újra felsugárzik.

Siófok-Pécs 1-0
az Aranypart Galaktikusai annyira belesz.nak mi lesz, hogy szétvédekezik a meccset, és Melczer egy kontra után berúg egy büntetőt.

Kecskemét-Zalaegerszeg 2-1
Otthon nem rúgnak 4-et, mert az idegenre van tartalékolva.

Ferencváros-Győr 2-1
Pintér _mindig_ ad pontot/pontokat volt csapatának. _mindig_

Pápa-Haladás 1-1
Balogh felrúgja Halmosit a meccs elején, emberfórban vezet a Pápa, de Halmosi amikorra visszaesik, pont bepattan róla Kenesei kihagyott tizenegyese.

Videoton-Vasas 2-1
Sanyit ezúttal nem cserélik le a 80. percben, így begyötri a győztes gólt.

Újpest-Honvéd 1-1
A vereség után menesztik Supkát, aki az UTE trénere lesz hétfőtől, a helyére Détári kerül, akinek mindig is a Honvéd volt a kedvenc csapata. A Fradinál így Sisa Tibor kerül képbe, aki helyére visszamegy Prukner Kaposvárra (de ez már csak szerdán ) .A ZTE élén így Acél Zoltán lesz, mert neki már komoly rutinja van abban, hogy hogy kell normálisan kiesni az első osztályból.

Artie 2012.04.13. 12:22:12

@Futó Lada: Egy mátrix sör a szerkesztőségbe, ha az utolsó kommented bejön.

teddypicker 2012.04.13. 12:32:15

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 1-2
Siófok-Pécs 1-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Ferencváros-Győr 1-3
Pápa-Haladás 0-0
Videoton-Vasas 2-0
Újpest-Honvéd 2-1

Ond vezér 2012.04.13. 13:37:45

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Paks-Debrecen 2-2
Siófok-Pécs 0-2
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Ferencváros-Győr 0-2
Pápa-Haladás 1-0
Videoton-Vasas 3-0
Újpest-Honvéd 1-1

babvik 2012.04.13. 13:41:33

Kaposvár-Diósgyőr 1-1

Paks-Debrecen 2-2

Siófok-Pécs 2-1

Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1

Ferencváros-Győr 0-2

Pápa-Haladás 0-0

Videoton-Vasas 3-0

Újpest-Honvéd 1-1

a ködlovag 2012.04.13. 13:56:21

Kaposvár-Diósgyőr 1-0
Paks-Debrecen 2-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 5-1
Ferencváros-Győr 0-1
Pápa-Haladás 1-0
Videoton-Vasas 4-0
Újpest-Honvéd 0-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.13. 14:49:19

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1
Ferencváros-Győr 1-2
Pápa-Haladás 1-2
Videoton-Vasas 1-0
Újpest-Honvéd 1-2

1116001 2012.04.13. 15:16:30

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 1-1
Ferencváros-Győr 1-2
Pápa-Haladás 1-0
Videoton-Vasas 3-1
Újpest-Honvéd 1-3

spinyokiraly 2012.04.13. 16:10:59

Kaposvár-Diósgyőr 2-1
Paks-Debrecen 0-2
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-0
Ferencváros-Győr 0-1
Pápa-Haladás 0-0
Videoton-Vasas 2-0
Újpest-Honvéd 0-0

Géza 2012.04.13. 16:18:03

Kaposvár-Diósgyőr 2-2
Paks-Debrecen 0-1
Siófok-Pécs 0-0
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-1
Ferencváros-Győr 0-2
Pápa-Haladás 0-0
Videoton-Vasas 4-0
Újpest-Honvéd 1-3

Cicaprocc 2012.04.13. 16:25:05

Kaposvár-Diósgyőr 1-2
Paks-Debrecen 0-1
Siófok-Pécs 1-1
Kecskemét-Zalaegerszeg 2-1
Ferencváros-Győr 3-1
Pápa-Haladás 0-1
Videoton-Vasas 3-2
Újpest-Honvéd 1-1

nbcee 2012.04.13. 17:19:29

Az ér, ha megvárom a meccsek végét, aztán visszamegyek az időben és úgy fogadok? Mi a legrosszabb, ami történhet?

slowmotion 2012.04.13. 17:24:01

@nbcee: az, hogy egy héttel korábbra érsz vissza, és nulla pontot szerzel

slowmotion 2012.04.13. 17:42:23

Kaposvár-Diósgyőr 2:0
már csak a vak remény

Paks-Debrecen 1:1
két éve is a végére lett izgi

Siófok-Pécs 1:1
amúgy forma alapján országos egyes lenne

Kecskemét-Zalaegerszeg 0:1
Töki igazából beépített ember. azzal a feltétellel engedték el, hogy ha az új csapatánál biztosítja, hogy a Zete elleni meccsen kikapjanak, akkor nem kell kiesnie a zalaiakkal. ennek megfelelően szöglet után félpályánál megkapja a labdát, mindenki legnagyobb elképedésére a saját kapuja felé indul meg, és rúg egy olyan tokodys öngólt. a végén persze mindezt ráfogja az egy, a meccs alatti óriás napkitörés miatt megváltozó gravitációs mezőre.

Ferencváros-Győr 0:2
Pintér majd az utolsó meccsen fog padlózni. fájdalom, a Mompő jövőre nem az EL-ben fog indulni, szóval hiába tetszett meg neki a város, az ottani városnézést kénytelen lesz maszekban megoldani, a nyári szünetben.

Pápa-Haladás 1:2
a meccset rendezhetnék Tatabányán, és akkor teljes lenne a Lombard-fieszta. főleg, ha milánói megfigyelők jönnének megtekinteni valakit.

Videoton-Vasas 2:0
ha a Budapest Steelersben is olyan tartás van, mint régi-új edzőjükben, akkor mi, kaposváriak megnyugodhatunk: megvan a másik kieső.
bár a pénz nagy úr, ha szűk három hónappal a menesztésem után kuncsorognának a régi főnökeim, hogy dolgozzak megint nekik, kulturáltan elküldeném őket a búbánatos halál rojtos, véreres f*szára strichelni. aztán kinyitnám a spájzajtót (akinek úgy tetszik: spejz), és meghúznám a PéterPál cseresznyepálinkát. Sinkó László for prezident!

Újpest-Honvéd 0:2
új seprű jól seper, ha képes megértetni magát a játékosokkal. na éppen ezért nem kell tartania a meccstől a kék metró másik végéről érkezőknek.

2012.04.13. 17:44:53

@nbcee: szerencsésebb esetben csak a mi galaxisunk semmisül meg.

slowmotion 2012.04.13. 22:48:38

@PeterSchöffer: ha a mi galaxisunk megsemmisül, semmisüljön meg a szomszédé is!
de előbb magamhoz venném s törölközőmet, ha lehet...

vidi-master 2012.04.13. 23:11:18

Kaposvár - Diósgyőr ALKOHOLIZMUS MIATT LEKÉSTEM

Paks - Debrecen 0-4

Siófok - Pécs 2-1

Kecskemét - Zalaegerszeg 2-0

Ferencváros - Győri ETO 2-1

Pápa - Haladás 1-1

Videoton - Vasas 4-1

Újpest - Honvéd 1-1

Artie 2012.04.14. 13:58:12

@slowmotion: rhynn-nel és Lotusszal pont ezen filóztunk, hogy vajh miért ment vissza Vonat, illetve bocs, Vlak. Azt gyanítjuk, hogy amikor kirúgták, nem bontottak vele szerződést, csak felmentették a munkavégzés alól, így most, hogy Flórit kibaszták, nem volt más opció, mert így nem kerül plusz pénzbe, hisz fizetést amúgy is kellett kapnia, másrészt köteles volt elvállalni, hisz érvényes munkaszerződése volt.

christvhu 2012.04.15. 10:43:34

Egyszerűsített tippszelvény:

Kaposvár-Diósgyőr

Paks-Debrecen

Siófok-Pécs

Kecskemét-Zalaegerszeg

Ferencváros-Győr

Pápa-Haladás

Videoton-Vasas 5-1

Újpest-Honvéd 3-1

housemd 2012.04.16. 11:48:55

hát ha a honvéd meccse nem bunda volt, akkor semmi sem az.

fran7 2012.04.16. 15:00:40

@housemd: Ó, ha csak az lett volna bunda!

fran7 2012.04.17. 15:06:14

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): De hogy ennyi bundameccs lesz ebben a fordulóban, azt te se gondolhattad komolyan?

christvhu 2012.04.17. 16:31:22

eddig még soha nem fordult velem elő, hogy az összes tippem pontszerző lett volna. Talán a stratégiámban volt a hiba. Most ugye az első hat meccsre egyáltalán nem tippeltem... a vasárnapiakat viszont egész jól belőttem. Úgyhogy ezentúl kéretik minden meccset vasárnapra tenni!!

Az UTE Kispest meccsen meg csak bejött a papírforma, hiszen a tippmix szelvény is papír.....
süti beállítások módosítása