HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

10. Labdabiztos Hattrick-kupa

2012.07.02. 20:16 Black Lotus

Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a lényeg azonban maradt olyan, mint a korábbi hétköznapokban: bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, képes spanyol válogatottakat idézve keresztülcsörtetni a kupa mezőnyén, meg sem állva az aranyéremig - valamint azok is, akik számára a coubertin-i eszme jegyében a győzelem helyett (mellett) a részvétel a lényeg.
Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
     -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
     -  A kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2012.07.08. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
  Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
  (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
   

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
  (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

361 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr504624632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.29. 09:12:31

ma óriási harcok lesznek a c csoportban! három 15 pontos csapat is van (yfrb, nlns, blse) mind egy-egy vereséggel. yeti-ék az nlns-től, az nlns a bastille lse-től, míg a blse a jódaqua csapatától kapott ki. két továbbjutó hely van a final eight-be! a párosítások:
somogyország - nincs légiós nincs sírás 9.45
yeti-faced reborn - bastille lse 10.00

mivel nem egy időben kezdődnek a meccsek, ezért könnyen lehet, hogy csálé csöcsökért, könnyűvérű thai lányokért és gömb unicumokért cserébe gólok potyoghatnak...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 14:59:07

kész a tabella, lehet lekötni a középdöntő meccseit

na73 2012.08.29. 15:07:27

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2012-09-05 09:45 (13/49)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.29. 15:56:29

Lehet hogy benéztem valamit, de ha azonos pontnál az egymás elleni eredmény dönt, akkor nem az NLNS-nek kellett volna nyerni a C-csoportot?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 16:44:45

@Kitsilatzi: de igen! köszönöm, hogy szóltál, javítottam! remélem, az érintettek még nem küldték el a kihívást!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.29. 17:12:38

@f_miki: A Nagy Palóc arénában már vannak lekötve meccsek, oda nem enged kihívást küldeni a rendszer. Lesz kijelölve másik stadion, vagy mindegy hogy hol, csak találjunk egy szabadot?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.29. 19:24:42

Szájfocisták invitálása megtörtént.

Egyebekben most, hogy a csapat zsinórban hat, minimum elődöntős szezon után kimarad a felsőház küzdelmeiből, az Estadi Gaudí illő tisztelettel jelentkezne a jubileumi LB-Kupa döntőjének helyszínének.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 22:49:16

@Kitsilatzi: a Nagy Palóc Arénában játszák a Magyar Kupa döntőt, várhatóan 147.000 lelkes szurkoló előtt, oda már ti nem fértek be... mit szólnál az Estadi Gaudí-hoz (1993706)? oda ebben a fordulóban még nem jutott meccs, Lotus biztosan szívesen lát benneteket.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 23:03:49

@Black Lotus: köszönjük a felajánlást! Így legalább a csalódott lotus-szurkerek ebben az idényben is elmondhatják majd: nélkülünk nincs kupadöntő!
A kisdöntőre és az Elnök-kupára várjuk még a stadionok jelentkezését!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.30. 08:12:42

A 13-16. helyért nyomok? Nem lesz olyan rossz az :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.30. 09:25:06

@rhynn: Elvileg a 9-16. helyért nyomsz. Vagy a Kenesei-klán megvette a jövő heti középdöntőt? :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.30. 09:33:24

@Black Lotus: Úgy számolom, 3 sérülésem volt a héten, kiesett a fél védelmem meg középpályám. Komoly meccs lesz a héten, ott kell a legjobbaknak játszania, hogy meglegyen a dobogó alja. Így viszont még a 3+1-es szabály se biztos, hogy összejön, szóval most már elkönyveltem a vereséget :(
Alig bírtam csapatot összerakni.

De még megvárom az esti frissítést, hátha jobb lesz. Edzőt is váltottam, végre volt pénz egy sokkal jobbra, gondolom az se tesz jót a csapatmorálnak.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.30. 13:09:03

@f_miki: Tökéletes lesz, már el is küldtem a kihívást az Egri Csillagoknak.

2012.08.31. 05:01:36

Sóshartyán kihívása elfogadva!

VGL 2012.08.31. 15:35:10

szerintem nekem (Szeptember 29. FC) csak 7 pontom van, így a 6. kellene, hogy legyek a csoportomban.

Egy kicsit várok a kihívással, hogy melyik csapat ellen is megyek a 17-24. helyért.

Mosolygó Rettenet 2012.08.31. 18:05:25

No ez is megvan:
Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Vasas DH (VI) helyszín: New Desert Gate [Kupaszabályokkal] 2012-09-05 09:45 (13/49)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.31. 22:11:08

@VGL: ezt elrontottam, bocsánat. nem az én hetem volt... adtam neked bónusz három pontot.
Megnéztem, még nincs lekötve hibásan egyik meccs sem. Javítottam a tabellát és küldtem minden érintettnek üzenetet.
A helyes párosítás:
K10 Beton SE - Szeptember 29. FC, Gárdonyi Park (1647452)
K12 Olimpic Neuve - Szopós Murénák, Pumaketrec (583453)
Remélem, nem késő már! Bocsánat a kavarásért, és köszönöm a figyelmet VGL sporttársnak!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.01. 08:50:53

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: Salazar's Arena 2012-09-05 09:45

VGL 2012.09.01. 11:09:00

@f_miki: köszönöm a javítást.

Beton SE kihívását el is fogadtam.

Achu-Football Club Actors 2012.09.01. 18:02:29

Nem tudom kinek kellett volna kit kihívnia, de kihívtam Bunnykickyouhard (878826) - Football Club Actors (584248) >>> Olajkár II. Stadion-ba kihívásra került.

gyogyviz3 2012.09.02. 08:13:53

Kedves Labdabiztos Férfiak!

Ha már úgy alakult, hogy az Elnök Kupáért kell harcba szállnia szerény képességű falusi csapatomnak, úgy döntöttem, erősítek egy kicsit a keretemen. A védelem elég gyengén működött, ezért megerősítettem pár emberrel - köztük egy újabb volt Hattrick Masters-játékossal.
A Zöld-foki Köztársaság négyszeres bajnoka és kétszeres kupagyőztese árult egy Zeev Ben-Chaim nevű, izraeli születésű hátvédet.
Sérülten vettem meg, de már csak tapaszos, így remélem, eséllyel szállhatok harcba a kupagyőzelemért:)
Nem lesz könnyű dolgom, de egy nő ehhez már hozzászokott:)
Jó játékot mindenkinek a jubileumi torna egyenes kieséses szakaszában!

I.

gyogyviz3 2012.09.02. 08:38:48

@f_miki: Akkor te már tudsz valamit. A Magyar Kupában még csak az elődöntőknél tartanak. Érdekes, hogy mindkettőt a Nagy Palóc Aréna rendezi, azonos időpontban :)

@hatarsorompo: nagy tisztelettel kérdezem: ezt a nem mindennapi kettős összecsapást milyen furfanggal érted el? És nálad lesz az MK-döntő is?

És a félszőke újabb kérdése: A Palóc Mentő Alapítvány stadionja most is felújítás alatt van. Feltételezem, nem a lerombolásán munkálkodsz. Amennyiben így van, mekkora lesz ez a monumentális építmény? (Ha éppen bontod, akkor is érdekelne a konkrét adat.)

Alfredd 2012.09.02. 12:12:41

Eger Boyz kihívva.

Más:

Mivel a hétvégi vereséggel biztossá vált, hogy a következő szezont ismét a 6-odban kell elkezdenem, a klubvezetés úgy döntött, hogy néhány kulcsjátékosától megválik, és egy megfiatalított középpályával kezd neki a következő szezonnak, első körben 3 játékos kerül átadólistára, akik magasabb osztályban is megállnák helyüket:

Ugurcan Aksal: 17-es jsz, 9-es átadás,
Fabian Boskovich: 15-ös jsz, 6-os védekezés, és átadás
Benedeczki Róbert: 15-ös szélsőjáték, 10-es jsz, 7-es átadás.

Piaci átlagáron fogom kitenni őket, ha valaki esetleg igényt tartana rájuk, a Botláb BFC klubvezetésénél jelentkezzen.
Fél disznót, Camping bicikli belsőt, használt Simson motorblokkot, 42-es török talpnélküli zoknit a vételárba beszámítunk :)

laca65 2012.09.02. 12:39:37

Botláb BFC kihívása elfogadva!

hatarsorompo 2012.09.02. 12:45:02

@gyogyviz3: Állítólag egy stadionban még kettőnél több meccs is lehet azonos időben - egy fórumhozzászólásban legalábbis ezt írták nekem, mert én magam is csodálkoztam, amikor megláttam ezt a furcsaságot.
Nem tudatták velem, hogy én rendezem a döntőt. Nem is tudom, ez mi alapján kerül meghatározásra, mert a Nagy Palóc csak a harmadik legnagyobb aréna a magyar rangsorban. A legnagyobb a debreceni Nemzeti Stadion, egy hónapja az enyém még ezüstérmes volt, de a Hodosokk pályája, a The Emirates Arena beelőzött. Az most 177 ezres, az enyém most bővül 147 ezresről 155 ezresre.
Most nincs pénzem további fejlesztésre, de ajánlom figyelmedbe (de másokéba is), hogy Mészáros János kapusom hamarosan eladó sorba kerül, e percben világklasszis védéssel, remek védekezéssel és megfelelő pontrúgással rendelkezik.
Nem lesz olcsóJános, de hát kell a pénz, a virtuális is :)

Vissza a pályákhoz: Jelenleg négy csapatnak van 111111 nézőt befogadni képes létesítménye, tíznek pedig még ennél is nagyobb.

280000 Nemzeti Stadion
177000 The Emirates Arena
147000 Nagy Palóc Aréna
146900 Old Trefford
132000 Hell
123311 Zaba Stadion
123285 bumburnyák stadion
120400 félgőz Arena
114000 Minas Tirith
112000 arena drinci
111111 Edinamackósajtszerelmem Stadion, Barcikai Harci Katlan, Il Lago Stadion, Red Bull Infiniti.

Szeretném megrendezni az Elnök Kupa döntőjét, mert a Magyar Kupa addigra túl lesz a döntőn, én pedig nem valószínű, hogy nyerni fogok a következő két szerdán. Van egy gyanúm, hogy a három nap múlva esedékes meccsemet is elveszítem. Erős még nekem a Labdabiztos TOP 30 :)

gyogyviz3 2012.09.05. 09:04:28

Senki nem ír ide mostanában? Pedig itt percek múlva élet-halál kérdések dőlnek el :)

Lycsebatyo 2012.09.05. 09:24:36

Az élet-halál azért kicsit erős, de tény, hogy komoly meccsek várhatóak. Szerintem a mérkőzések közben és után komoly csaták fognak folyni a fórumon is :)

hatarsorompo 2012.09.05. 11:22:57

Ironikus stílusa van a tanárnőnek, azért az a mondat végi (iskolában nem használatos) írásjel sokat elmondott hozzászólásának komolyságáról. Én most vendégségben követem az eseményeket. Nem úgy néz ki, hogy a villámrajt(5. perc: 2-0) után lesz edzőnk ma sem mond győzelmi beszédet, már 2-4.

De a tanárnőnek sem sziporkáznak a Hattrick Masters-játékosai :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 11:34:21

a 89. perc 26. másodpercében lőtt győztes gól egy erősebb ellenféllel szemben nagy tiszteletlenség? :)

Achu-Football Club Actors 2012.09.05. 12:08:02

NLNSFC -nek küldtünk behívót. Az Olajkár jó hely volt ma.... :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 12:10:28

a K12 meccs, az Olimpic Neuve - Szopós Murénák a pályán hosszabítás után 4-3 lett, de Olimpic Neuve kezdőcsapatában csak két magyar volt, így a szabályok szerint 4-4 az eredmény és a fair csapat a győztes.
kész a többi párosítás is, remélem, nem rontottam el semmit...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.05. 14:14:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
NagyAti'73 FC (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena 2012-09-12 09:45 (14/49)

Nagyon várom már a meccset! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 15:00:22

A partiumi nemzettárs románjai agyonrúgták két kulcsjátékosomat, és kissé túlzott különbséggel nyertek úgy, hogy szinte nem is kaptam helyzetet. Ezért érdemes volt megnyerni a csoportot... Innentől kezdve a bajnokságra koncentrálok.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.05. 16:33:09

@f_miki: Egy meccsen elég, ha egyszer vezetsz. A lefújáskor. :)

Lycsebatyo 2012.09.05. 17:05:22

@Bukott Rockzenész: A lerúgott játékosokat sajnálom, elhiheted, nem volt szándékos húzás. A különbség lehet, hogy nagyobb volt mint kellene, de azt hiszem, a mérkőzést nem jogtalanul nyertem meg. Minden esetre jövő héten megpróbálok kevesebb mészárlás árán elbánni a Palota FC-vel ;)

hatarsorompo 2012.09.05. 17:29:30

Mivel ma is vereséget szenvedett a csapat, így biztos, hogy nem játszhatunk az Elnök Kupáért.

A kupadöntőt viszont szívesen megrendeznénk, bárkik legyenek is a főszereplők. A négy versenyben lévő csapat között nincs nógrádi, tehát a színhely mindenképp semleges.

A jövő héten a Nagy Palóc Aréna ad otthont a 34. Magyar Kupa döntőjének, erre az alkalomra csakazértis alapon veszek támogatói szolgáltatást, és piros-fehérbe öltöztetem.

Boldog lennék, ha két kupadöntőt rendezhetnék egymás után. Ez is egy Hattrick-történelmi kuriózum lenne.

hatarsorompo 2012.09.05. 19:37:33

Kész a stadion :) Hogy tetszik?

2012.09.05. 19:59:53

SFC SE külföldre utazott egy barátságos mérkőzésre, jelenleg nem lehet kihívni.

2012.09.05. 20:01:48

Holnap újra megpróbálom, csak hazaértek :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:03:59

@hatarsorompo: igazából Lotus már bejelentkezett néhány hozzászólással ezelőtt (Black Lotus 2012.08.29. 19:24:42) a döntőért, ménytányolandó indokkal. Te az Elnök kupát kérted, és így, hogy már lemaradtál róla, megrendezhetnéd, talán ez is elég nagy súlyú esemény a Magyar Kupa mellett!
Várunk még jelentkezőket a kisdöntőre is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:18:47

@Lycsebatyo: palotai titkosügynökök már elindultak felmérni az Estadio Gaudi vendégöltözőjét, hogyan telepíthetjük titkos fegyvereinket a nagyváradi latinok megbabonázására, amiről csak annyit árulhatok el: sokat tanultunk a Klesta-nővérek módszereiből... :) más esélyünk nincs a döntőbe jutásra.
Mindenesetre a Mátyus-kútnál már ácsolják a dísztribünt az ünnepségre :))

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:20:11

@safranyn: erőnyerő volt, nem lb-kupa meccset játszott, holnap már ki tudod hívni!

2012.09.05. 20:21:40

@f_miki: igen, láttam, de persze köszi :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:22:19

@hatarsorompo: szép, gratulálok! de az a 103ezer állóhely nagyon ijesztő lehet :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 21:47:33

A kisdöntőre ezennel benevez az Alte Pitbull Arena.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 22:11:20

@Lycsebatyo: Nem azt mondom, hogy érdemtelen volt a győzelmed, csak a különbség volt túlzott véleményem szerint és súlyosan érintett a két sérülés is.

hatarsorompo 2012.09.06. 08:26:38

"Mivel ma is vereséget szenvedett a csapat, így biztos, hogy nem játszhatunk az Elnök Kupáért.

A kupadöntőt viszont szívesen megrendeznénk"

Amikor a fentieket írtam, én az Elnök Kupa döntőjére gondoltam, tudtam, hogy a nagydöntő már foglalt.

Most már csak azért szurkolok, hogy a közeljövőben nyerjünk meg egy VB-pályázatot, hogy a Nagy Palóc Aréna világbajnoki helyszín legyen.

2012.09.07. 22:35:03

SFC SE kihívva!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.09.08. 10:24:59

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (VI) helyszín: Pumaketrec 2012-09-12 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.09. 10:59:40

Salazar's már régóta kihívva, jó lenne, ha vissza is igazolná, mert csapatot kéne állítanom ellene.

VGL 2012.09.09. 18:12:48

Botláb - Szept 29 lekötve

gergo a kolyokkutya 2012.09.10. 08:52:52

Hallo, Eger Boyz meg mindig nem hivott ki, delutan/este elfogadom a fuggoben levo kihivasomat az egyik szimpatikus belga csapattol, ha addig nem tortenik semmi.

hatarsorompo 2012.09.11. 08:44:56

@f_miki: Köszönöm, hogy egy héttel a Magyar Kupa fináléja után az Elnök Kupa döntőjét is megrendezhetem.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.11. 16:28:21

@f_miki: Mi köszönjük a megtiszteltetést, hogy a bronzmeccs hozzánk került!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.09.11. 21:29:40

Sajnos nem várok tovább Somogyországra, kihívtam mást...

Kiß B. 2012.09.11. 21:40:03

Sajnálom, és elnézést. Úgy néz ki pár percen múlt :(

hatarsorompo 2012.09.12. 11:36:07

Miután a tanárnővel én játszom a 29-30. helyért, holnap reggel kihívom az én kedvenc helyemre, a Vanuatu Lane stadionba (419661). Hajnali négykor a legjobb játszani.

bundabotrany 2012.09.12. 15:33:03

Azt már tudom, kivel kell játszanom, de még rejtély, hogy hol.
Mikorra lesz stadionkiosztás?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.12. 21:38:10

kész a helyosztók beosztása, remélem nem raktam be senkit a saját stadionjába - ha igen, szóljatok!
@bundabotrany: meg kellett várni, amíg hazaérek, vezetés közben túl nagy hibaszázalékkal kezelem a google docs táblázatokat

na73 2012.09.13. 08:47:15

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VI) helyszín: Budai 2 2012-09-19 09:45 (15/49)

gyogyviz3 2012.09.13. 08:55:17

Vanuatu szorgos népe szeretettel vár minket:

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palóc Mentő Alapítvány (VI) helyszín: Vanuatu Lane 2012-09-19 04:00

hatarsorompo 2012.09.13. 09:54:11

@gyogyviz3: Kösz a kihívást, nyolckor nem voltam gépközelben. Visszaigazoltam, ezzel a 30-31. helyért folyó összecsapás létrejöttének már csak az lehet az akadálya, ha Vanuatu felé menet lezuhan valamelyik gép.

2012.09.13. 14:05:39

Rohan lovasai Fc. kihívva a Nagy Palócba!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.15. 12:57:36

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: New Desert Gate 2012-09-19 09:45 (15/49)

No, akkor jöjjön az a 13. hely! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.15. 13:19:03

egy ügyes kis hátvéd a Mátyus-iskolából az átadólistán: Szőke Patrik 357520811.

laca65 2012.09.15. 17:09:04

Somogyország a 19. helyért a Stade Bastille-ba kihívva.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.15. 18:18:34

mindenki jöjjön a stade-ba, folyik a sör, ingyen unicum és a felavatott klesta mellszobor körül más mellek is ringanak, továbbá a szobor körül a csapat és a szurkolók ünneplik a feljutást!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.15. 21:41:10

NEGYEDOSZTÁLY, NEGYEDOSZTÁLY, NEGYEDOSZTÁLY, LLÉÉÉ, ÁÁÁÁLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.15. 22:42:44

gyorsmérleg az lb csapatok bajnoki szerepléséről: megvan az első negyedosztályba jutott csapatunk » FC Black Lotus!!
egyeneságon feljutott az ötödosztályba Bastille, cikoria, Rohan lovasai és Somogyország, Salazar és Yeti is bajnok lett, de osztályozót kell játszaniuk az ötödosztályért. Revenge az utolsó fordulóban csúszott le a második helyre. Beton a hetedosztályból jutott feljebb bajnokként.
a kiesők: Botláb az ötödosztályban lett utolsó, VM Egyetértés és Palóc Mentők a hatodban. Vasas az utolsó fordulóig versenyben volt, de végül hetedik lett és kiesett, ahogy Eger Boyz is.
A többiek megtartották pozíciójukat.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.16. 10:01:12

így a szezon végén pár játékosunkkal nem hosszabbítunk szerződést...aki komolyabb erősítés lenne, az például pap kobra dezső kiemelkedő gólszerzéssel, nagyszerű átadással, alig 20évesen vagy szilasi bálint, akinek remek a gólszerzése és nincs még 20. de van egy sokat látott hátvédünk is, csizmadia áron, aki tevékeny részese volt a remek szezonkezdetnek és még mindig lenyűgöző védőjátékos. mindenki átlagáron van, gyertek vigyétek, hogy klesta mester nyugodtan konstatálhassa, kedves és jó csapatokhoz távoztak legényei.

Mosolygó Rettenet 2012.09.16. 11:21:51

@Black Lotus: Gratula a negyedosztályhoz! Nekem kábé hasonló érzés az, hogy sikerült megragadnom az ötödosztályban. Igaz, úgy terveztem, hogy az osztályozóval kapok egy bónusz meccset, de nem sikerült elvesztenem az utolsó bajnokit, így "felcsúsztam" róla.
Úgy látom, két boldog csapat játszik majd a 9. helyért... Részemről már csak azért is örömteli ez a meccs, mert ez azt jelenti, hogy nem lesz rosszabb a mostani LB-kupa helyezésem, mint az előző.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.17. 09:57:25

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm és én is gratulálok a csont nélküli bentmaradáshoz! :) A csapatszellem hétvégi leradírozása, valamint a bajnoki cím utáni hajnalig tartó dínomdánom alaposan meglátszik a csapaton, így szerdán a tisztes helytállás lesz a célunk két korábbi kedvencünk, Gregersen és Zembron búcsúmérkőzésén. Jó meccset és sok sikert mindkét csapatnak!

hatarsorompo 2012.09.17. 13:16:14

@Black Lotus: HETEDOSZTÁLY, HETEDOSZTÁLY, HETEDOSZTÁLY, LLÉÉÉ, ÁÁÁÁLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! :))

hatarsorompo 2012.09.17. 13:17:48

Van viszont egy NAGY Palóc Arénám !!!! (pillanatnyilag 155 ezres :)

laca65 2012.09.18. 10:26:15

Somogyország még nem igazolta vissza a 19. helyezésért tervezett meccset, így mást mérkőzést próbálok meg lekötni.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.18. 20:51:09

Holnap délelőtt, az immár negyedosztályúnak tekinthető Estadi Gaudí gyepén megrendezésre kerül a jubileumi, 10. Labdabiztos Hattrick-kupa döntője.

A torna nem szűkölködött a meglepetésekben. A korábbi győztesek közül a Gruppo Hordó és a KecsoSE nem vállalta az indulást, az eredménysorát tekintve Andorra válogatottjával rokonszenvező cikoria és az edzésváltás oltárán a 10. kiírást beáldozó FC Black Lotus a csoportkörben vérzett el, így a mundér becsületét a Salazar's menthette volna meg, ha nem vérzik el már a negyeddöntőben. Szintén a legjobb 8 jelentette a végállomást a tavalyi ezüstérmes, idén alig titkoltan még fényesebb medálra hajtó Revenge2009-nek, így a négy között a korábbi dobogósokat már csak a Nincs Légiós Nincs Sírás képviselte, amely azonban az elődöntőben nem tudta kvalifikálni magát fennállása harmadik LB-fináléjára.

A döntőben így két olyan csapatot találunk, amely korábban nem járt ilyen magasságokban - sőt, még elődöntőben sem. A büszke finalisták közül a Football Club Actorsnak van valamivel veretesebb múltja (eddigi három kupája alatt egy hatodik és egy kilencedik helyet jegyez), míg az első román kupafinalista, a harmadik LB-szériáját gyűrő Yeti-Faced ReBoRn számára eddig a kilencedik hely jelentette a csúcsot.

Az elődöntőben a Yeti 3-5-2-es szélső támadással demoralizálta a Palotát, míg az Actors 4-5-1-ben nyomulva kiváló védelmének és gyors ellencsapásainak köszönhetően gyűrte be az NLNS-t. Előzetesen a döntőben is a Yeti támadósorának és az Actors védelmének nagy csatája várható, inkább Yeti-esélyekkel. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy Yetiéknél két sérült is van a keretben, így 15 hadra fogható játékossal várják a szombati osztályozót, emiatt kérdéses, hogy a manager nem-e próbálja néhány játékosát pihentetni. Az Actors általános kiárusítással zárja az évadot, így a játékosoknak extra motivációt jelenthet, hogy ebben a felállásban utoljára játszanak együtt, továbbá néhány jó megmozdulással felhívhatják magukra a lelátón helyet foglaló menedzserek figyelmét, jobb esetben egy dévédére való anyagot is összeszedhetnek magukról. Ezen tényezők miatt nem járunk messze az igazságtól, ha kiélezett küzdelemre számítunk.

A bronzmeccsen a korábbi stabil negyeddöntős, a legjobb négybe először eljutó Palota teheti fel a pontot a 10. LB-n mutatott remeklésére. Ellenfele a felsőházi küzdelmekben járatos, hatodik elődöntőjénél járó NLNS, amely talán nagyobb játékerőt képvisel, viszont a végjáték nem az erőssége: eddigi két döntőjét és három bronzmérkőzését kivétel nélkül bebukta. Kérdés, megszakad-e a rossz sorozat, vagy még nagyobb örömmámor keretében fürdőzhetnek a drukkerek a palotai Kutasi-szökőkút vizében.

A felsőház alsó ágán a remek idényt futó román csapatok közül a Bunnykickyouhard az ötödik helyért mérkőzhet meg a jelentős LB-kupa múlttal rendelkező Salazar's-sal, míg a hetedik helyért zajló mérkőzésen a kupatörténetük legszebb napjait élő Egri Csillagok tehetik még fényesebbé önnön ragyogásukat, ha az idény végére teljesen leeresztő Revenge2009 ellen megszerzik történetük első felsőházi győzelmét.

Jó mérkőzéseket és jó szórakozást kívánunk mindenkinek a jubileumi kiírás utolsó játéknapjára!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.09.19. 11:34:23

Revenge 2009 - Egri Csillagok FC 2:3
Nem szoktam ide beirkálni az eredményt, ezt is csak azért, mert tisztára olyan volt kicsiben, mint a tegnap esti Igazi Madrid-Manchester City meccs.
www.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=394933686

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.19. 13:28:24

elkészült a googledocs! és az Örökranglista is frissült, ahol a most 5. Salazar átvette a vezetést Kecsotól, akit Lotus is megelőzött a 10. helyezésével, igaz, csak a jobb átlaga miatt, Nincs Légiós pedig ellépett cikoriától.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.19. 18:31:05

@C_Brown: Jó meccs volt, gratulálok, bár az eredmény fájó számomra. Onnantól kezdve, hogy a későbbi győztes jött velem szembe, elment számomra a hajó ebben a szezonban, ráadásul a bajnokságot is elbuktam az utolsó fordulóban egy végig undorító antifocit játszó, most már lassan ősellenségnek számító csapat ellen. Mivel kevés a pontjuk, remélem, hogy úgy elverik őket az osztályozón, mint a lovat, és hamarosan újra kezelésbe vehetem őket.

Hogy a 11. LB Kupában indulok-e, még kérdés, mert stabil Final Eight-es versenyzőként ez minimum illene, de szeretnék végre a fiataljaimnak eredménykényszer nélküli edzéseket adni. Ha pedig egy kupában elindulok, bármennyire barátságos is, akkor szeretnék minél előrébb végezni. Ez a dilemmám, hamarosan eldöntöm, mi lesz.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.19. 21:44:07

Gratulálok a Yeti csapatának a serleghez, de jár a gratuláció az Actorsnak és a Palotának is, történetük első dobogós helyezéséhez.

Lehet, hogy eljött az idő, amikor a Salazar's vagy a Lotus fémjelezte Új Generáció átadja helyét a Még Újabb Generációnak? :)

Mosolygó Rettenet 2012.09.20. 10:47:13

@f_miki: Köszi a statisztikákat! Jó kis torna volt ez! Egy helyet sikerült előrelépnünk az előző évadhoz képest, kb. ennyi volt az elvárás a csapattal szemben. Ez azért is örömteli, mert sikerült összehangolni a versenyhelyzetet a fiatalok fejlesztésével, ezért a következő szezonban is ebben a szellemben folytatjuk.
Külön büszkeség, hogy a 2. legkevesebb gólt kapta a csapatom, és az örökranglistán is sikerült előrelépni az előkelő 24. helyre (2 nevezés alapján ez nekem nagy eredmény).
A következő kiírásra is jelentkezni fog az Ózdi Kohász, az elvárás újra az első 10-be kerülés lesz.
Addig is jó pihenést és csapatépítgetést mindenkinek a következő szezonig. Akinek pedig osztályozós kötelezettsége van, azoknak sok sikert!

Lycsebatyo 2012.09.20. 11:08:34

Köszi a gratulációkat és köszönöm mindenkinek, aki nekem szurkolt a döntőben. (bár lehet nem voltatok sokan :) )
Az idei szezonom sokkal jobban sikerült, mint gondoltam. A ligában álmodni sem mertem az első helyről mikor elkezdődött a szezon és még az osztályozón is van esélyem. Az LB Kupában az első öt volt a cél és az aranyérem hihetetlen boldogsággal tölt el. Ha lehetek kicsit nagyképű, a következő LB-n természetesen a címvédés a cél, hisz ha jól tudom ilyen még eddig nem fordult elő. (javítsatok ki, ha tévedek)
Én is kívánok mindenkinek jó csapat-építgetést a szünetben és természetesen minél jobb eredményeket a közelgő nemzeti kupában.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.20. 12:35:17

Köszi mindenkinek, rekord helyezés, boldogság, stb.

A kérdésem az lesz, hogy mikor írjátok ki a nevezést a köv körre?:)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.20. 17:00:58

@Lycsebatyo: gratulálok a kupához és a bajnoksághoz! innen lesz majd nehéz, mindenki titeket akar majd legyőzni - különösen a palotai kapusok szeme sarkában rándul meg egy ideg a nagyvárad szó hallatán, a 13 kapott lb-gólból tiz bihari lábról érkezett. Volt már címvédés egyébként, Black Lotus háromszor egymás után hazavitte már a serleget.
Nekünk ez a bronzérem elképesztő siker, hihetetlen szerencsénk volt mindvégig, már a sorsolásnál is, aztán abban is, hogy a legerősebb csoporttárs, cikoria ezen a kupán az utánpótlást indította. De a legnagyobb mák a salazar' elleni utolsó-perces góllal nyert elődöntő volt, belebotlottunk egy hihetetlen bronzérembe - ezt biztosan sokkal nehezebb lesz megismételni, mint neked címet védeni!
Bronz a bajnokságban, bronz a kupán, bronzkorsóba folyik a Miszter-sör egy hétig most a Mátyus-kút csapjaiból. Ne hagyjátok ki, ha arra jártok! :)
eközben küldjük az előnevezést a 11. kiírásra is!

paradicsomsal 2012.09.26. 20:26:36

Sikerült olyan csoportba kerülni, ahol 6 botcsapat van jelenleg, és ahogy néztem a hetedik csapat sem túl erős... Így nehéz fejlődni, hogy a két véglet között ingázunk. Azt hiszem végre tudunk az LB kupára koncentrálni. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.10. 19:17:57

Hogy erősödnek az ellenfelek, vagy én gyengülök, nem tudom, mindenesetre sikerült kiesnem a kupából már a második fordulóban.

paradicsomsal 2012.10.10. 19:35:43

Én bekaptam egy harmadosztályú ellenfelet. Papírforma vereség... :)

paradicsomsal 2012.10.10. 22:10:26

@f_miki: kihívás elfogadva a hagyományos lb-kupa szezon előtti barátságos erőfitogtatásra :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.10.11. 18:17:31

A lehetőséget kihasználva csoportot váltottam, múlt héten legyőztem a második legerősebbet, így most megcélzom a feljutást, azaz szinte biztos, hogy a tarcsi fogja játszani, amíg van esély a feljutásra... Persze értelme nincs sok, mert jövőre az V.-ben szopóágra kerülnék :)

Achu-Football Club Actors 2012.10.18. 12:38:27

Sziasztok! Én még bent maradnék a kupában szívem szerint. Negyedosztályú az ellenfelem, szerintem ráadásul verhető is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.18. 18:20:56

@Achu-Football Club Actors: rajtad kívül még Nincs Légiós, Ózdi Kohász, a kupaspecialista Ranagolidák, Bastille és SBTC küzd még a Magyar Kupában - lassan készen áll a mezőny a 11. lb-kupára!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.19. 10:56:34

nem tudom magamba tartani mérhetetlen fájdalmamat: a Nyerges Krisztián Futballakadémia egyik legfényesebb csillaga, Czóbel Jani (309178775) tulajdonosa abbahagyta a játékot anélkül, hogy gondoskodott volna válogatott-esélyes játékosa jövőjéről, így Jani örökre elveszett botcsapatával... most értem csak igazán Crea sporttárs áldozatvállalását!
holnap a Palota fc fekete karszalaggal játszik majd, bevonuláskor halk átkokat mormolva a Hombres FC egykori tulajdonosára. a mátyus-kút oldalán készülő dombormű avatása az első lb-kupa meccs előtti kis ünnepség keretében lesz.
boldogabb hétvégét nektek!

Achu-Football Club Actors 2012.10.24. 22:20:47

Mi megint továbbjutottunk a kupában... Mi legyen?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.25. 22:40:12

lehet nevezni a 11. LB-Kupára itt: labdabiztos.blog.hu/2012/10/22/11_labdabiztos_hattrick-kupa#comment-form
határidő október 28. vasárnap éjfél!
süti beállítások módosítása