HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

In this autumn rain... - Bohócliga, 15. forduló beharangozó

2012.11.15. 13:28 JESTER

lost.jpg

In this autumn rain we're blessed with autumn skies - busongja Nick Holmes Paradise Lost igric a mikrofonba, és a nomen est omen-es című Grey daluk e két nyitósora bizony remekül példázza az NB1-fanatikok mostani érzésvilágát. Nem szeretem az évnek ezt a szakaszát, a fociévre vetítve különösen. Hideg van, és a pálya mellett már nem csúszik a magyar ipari világos sör (bár az már amúgy se), a forralt bor még nem (ahhoz valahogy hóesés kell), ráadásul a túlfűszerezett és asztali borból nyomatott Bozsik-beli verziótól a fej is fáj. Régi sirámom, hogy miért nem költöztetik ki valamelyik belvárosi cseh csapoldát a XIX. kerületi sorompó mögé, na de ezt már annyiszor írtam hogy magam is unom. Szóval szürkeség, latyak, ónos szitálás, már most várná az ember a futballtavaszt, de az még sehol, vessük is hát bele magunkat a tippsorba, hogy mit is várhatunk a szürke november egy szürke fordulójában, ahol egy rangadóféleséget (Loki-MTK) leszámítva a párosítások izgalomfaktora az első Pinyő-éra Győrjének nézhetőségi fokával vetekszik.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC-DVTK 1:1 Az utóbbi fordulókban már-már döntetlenspecialistává avanzsáló vasgyáriak padján a kormányos sajnos lélekben már kiszállni látszik:  kedvenc Tanár urunk hitét vesztette, és ez, mint ahogy azt évekkel ezelőtt Kispesten is bemutatta, nem sok jóval kecsegtet. A keret azért van olyan jó, hogy egy Pápa ellen ne égés legyen a vége, a győzelem viszont már nem lesz meg, az újabban dizájnhemüjével büntető Zsivoczky mester alakulata a második félidei, menetrend szerinti Marics-elfutás révén egalizál majd. Bíró Péter noteszában lassan Zoran Kuntics száma után néz, Szentes pedig a szertárban az edzések megtartásához szükséges melegítőjét reaktiválja.

ÚJPEST FC - FGSZ SIÓFOK 2:1 Az évek óta kiesőnek jósolt Siófok idén tényleg nagyon gyengusz, és ha Horváth Minarik Charlie nem találja meg egyhamar az ő Színes Gézáját, akkor bizony még Laár Andrásnál is szomorkásabb tónusban énekelheti a helyi publikum, hogy „itt hagyjuk a Bohóc’ felsőt, hisz újra csak elmúlt egy balatoni nyár.” Nem mintha az ellenoldal szárnyalna! A lilák idén görcsösek és darabosak, mint a Mildenberger utcai bejárat előtt a töredezett aszfalt és bizony túl sok a bírószidás is Daerdentől, ami az álmoskönyvek szerint nem ígér sok jót (max egy pofonfarázós Puhl-etűdöt a vasárnapi III.félidőben) a liláknak. A hazai pálya azonban hazai pálya és az összehozott tizit Kabát beheggeszti a második 45. percben.

GYŐRI ETO FC - EGRI FC 4:0 Az idei ősz kísértetiesen emlékeztet a tavalyira a győri pályaív szempontjából: a Rába-partiak ígéretesen indultak, és még mindig tart a lendület, az MTK-pályás siker alapján már-már az klasszik Reszelős félévet idéznénk meg párhuzamként, ha a ’90-es évek végi edzőpápa nevétől nem kapnának idegrángást Győrben (valamint Diósgyőrben/Kecsón/Kispesten). A pozitív folyamat jó eséllyel folytatódik, hisz az Eger láthatóan kezd felemésztődni a számkivetetti lét és a szolid minőségű keret kettőssége okozta hidra-szorításban. Simon Anti a Szolnok után 2 éven belül másodszor is bevállalt egy gumiabroncsait vesztett rozsdás, selejtezés előtt álló szopórollert, amiért maxiriszpekt innen is, de mindez persze nem javít a Bornemissza-utódok helyzetén.

eli.jpgDVSC-TEVA - MTK BUDAPEST 2:2 Hanta már sokszor kérdezgette, hogy mit is takar pontosan a „posszan” ige. Nos, a választ e cikk szolgáltatja: kb az, amit Kondás Eli bá’ csinál itten. Ugyanakkor az utóbbi hetek cívis drukker-kommentárjait elnézve kissé érdemtelennek, mondjuk ki, tipice magyarosnak érezzük a tar hajdúsági kispadvezérre zúdított szitokáradatot, aki veretlenségéig az új félisten státuszában üldögélhetett a Nagytemplom lépcsőire képzeletben feloktrojált trónuson, most meg ő az antikrisztus. Az MTK padján Józsi bá lassan végleg a magyar Guy Roux-vá avanzsál, a begyógyult szemű francia edzőorákulum produkált ilyeneket a ’90-esek végén, 2000-resek elején, hogy kiesett, visszajutott, bajnok lett. Szóval valamit tud az öreg, még ha a rossz nyelvek szerint napjainkban is Lambulicsra tervezi a taktikát (de legalább nem Katzenbachra).

KTE-PHOENIX MECANO - MVM-PAKS 3:2 Gólgazdag parádé a kiskun alkonyban! Horváth Fecsó, mint látjuk, rögvest a lecsóba csapott első bohócliger kalandja alkalmával, a Vidi meccsig tartó veretlenségi széria, illetve az NB2-ből átmentett trademarkos nyilatkozatok sora, mindehhez Urbányit idéző fashion outfit a kispadok mellett: újabb arcot köszönthetünk a Bohóc fazonpalettáján! S ha már fazonság és nyilatkozatkirályság, e téren Tomi Szivicsnek sem kell messzire mennie a paksi kispadtól. Két formás focit játszó gárda alakul tehát, és bár e párosítás és a forduló meccse cím párosítása kapcsán gyerekkoromban még vastagon meglepődtem volna, most már ez szinte evidencia.

PMFC-MATIAS - VIDEOTON FC 1:3 Jó kis meccsre számítunk a hűvös pécsi estében! Az Európa-Liga menetelést eddig délcegen abszolváló Vidi mostanában a kettős terhelésbe is beleszokni látszik, s ez épp elég lesz egy újabb KisKovács showra, aminek eredményeképp a Bogesz-Zombori-Hegyi trió tovább szívhatják Sousa maestro vérét a szokásos esztrádműsorban, hogy miért csak epizódszerepet kap a legnagyobb magyar tehetség. Apropó tehetség, és hazai, utóbbiakat Supka lassan de biztosan Pécsett is eliminálta a keretből, az eredmények viszont nem jönnek Lendvai Miklós koponya-simasággal, így az ügyeletes balhét is a Mecsekalján elvezhetjük végig az utóbbi hetekben! Supka eddig tartja magát, látszólag olyannyira megedződött a papa Hemy által nagykanállal adagolt 2012 tavaszi megaláztatásokban, hogy Matyi Dezső már meg sem kottyan neki, a belső problémákat ritkán kiteregető edző újabban a sajtón keresztül szájkaratézik a könyvbáróval és Elbert helyiérdekű klubvezérrel. Ettől még tippünk a Matyi-Supka meccsen fix 1-es.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - FERENCVÁROSI TC 2:3 Pruki egyre inkább bizonyítja, hogy hol is van az ő igazi helye. Legutóbb épp Szivics orra alá porlasztott egy hetykét, Tomiszlav meccselőtti hergelése ellenére is higgadtan húzva be a három pontot . Mondjuk most nehezebb dió következik. A Détári által összerakott és Moniz által még épp nem szétbarmolt Fradi (legalábbis, ahogy erre Lajosunk múlt heti alapmű-intijében rávilágított) kezdi megtalálni önmagát. A DVSC legyőzése alkalmával azt vettem észre: még szimpatikusnak is tűnik a zöldek játéka, pedig ilyet 1981. májusa óta nem tapasztaltam (igen akkor születtem, jó a megérzés). Szerethető Fradi? Mi jön még? Viccet félretéve, amit év elején éreztem, hogy a Fradi lehet az idei Honvéd, az a Dömés besülést kiheverve egyre inkább realitás, hacsak a DVTK nem ébred fel hirtelen, akkor a „legdobogó-közelibb de már nem érmes” csapat cím büszke tulajdonosai is lehetnek év végén, melyhez most újabb 3 pontot kaszíroznak.

BUDAPEST HONVÉD - HALADÁS SOPRON BANK 2:2 A hagyományok szerint ígéretes mérkőzés vár a fordulózárón vasárnap Puskás kései utódaira. A vörös-feketéknek egész decens a mérlegük otthon a nyugati végekről érkező vasutasok ellen, a Hali utoljára talán az emlékezetes kutyakergetős 2008 őszi találkozón szerzett 3 pontot Kispesten, amúgy udvarias vendégek,  rendre 0-1 ponttal távozva a Bozsikból. Valamiért úgy érezzük, most is így tesznek, mégpedig egy izgalmas 90 perc eredményeként, melyen a tavaly koratéli eredmény ismétlődik meg, csak ezúttal a végén a hazaiak egyenlítenek. Az utóbbi hetek sajtótájékoztatós tapasztalatai alapján pedig Artner Tamásnak, ha időben haza akar érni Sz’helyre, javasoljuk: Rossi mister öltözőszekrényére ragasszon fel egy „Nefürgyéle’” feliratot.

Egyszerűsített tippsor:

Lombard-DVTK

Újpest-Siófok

Győr-Eger

DVSC-MTK

Kecsó-Paks

Pécs-Videoton

Rákóczi-FTC

Honvéd-Haladás

Fotó: nso.

 

55 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr824906960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

setzer 2012.11.15. 14:10:21

Lombard-DVTK 1:2

Újpest-Siófok 1:2

Győr-Eger 2:1

DVSC-MTK 2:1

Kecsó-Paks 2:1

Pécs-Videoton 1:2

Rákóczi-FTC 1:2

Honvéd-Haladás 1:2

fulmerz 2012.11.15. 14:10:34

Lombard-DVTK 1-1

Újpest-Siófok 1-1

Győr-Eger 2-0

DVSC-MTK 1-1

Kecsó-Paks 0-0

Pécs-Videoton 0-2

Rákóczi-FTC 2-0
"..."

Honvéd-Haladás 1-0

rowi 2012.11.15. 14:29:03

Lombard-DVTK 0-1 Rudolf lő, kapufa, majd a védőről becsorog
Újpest-Siófok 3-0
Győr-Eger 3-1
DVSC-MTK 2-2
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 1-2 lenne ez több is, de Genk előtt elég ennyi is
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 2-1 Kenő száműzve a tartalékba, ki is kapnak izibe. utána Kenő reaktiválva.

(egyébként jelezném, hogy a 14ik körre én tippeltem, csak a 13ik kör topicjában...nem túl sok pont, de azért mégis, ha beszámítanátok. előre is kösz:)

Artie 2012.11.15. 15:13:49

Lombard-DVTK 4:1
Komolyan mondom, felfelé kellett lapoznom, hogy megnézzem, a Lombard most éppen hol lakik, de megnyugodtam, hogy jól rémlett a Pápa. És mivel a pápa tudja, hogy nincs Mikulás, ezért Rudolf, a rénszarvas hiába akarná húzni a Diósgyőr szekerét.

Ekkora képzavart nem tudom, hogy sikerült összehoznom.

Újpest-Siófok 2:4
Ez tuti, góltotón is megjátszom. Ápoló bácsi, mit tetszik akarni azzal a kifordított Kabáttal?...

Győr-Eger 3:0
Jester első Pinyő-korszakos hasonlatáért gratula, de ez már a második éra, így reszkess, monpölié. Szokatlan lesz az egrieknek, hogy hazai pályán négyszámjegyű nézőt látnak. Vagy most ők a vendégek?

DVSC-MTK 4:0
Ez az eredmény teljességgel kizárt, úgyhogy reális. Minden bizonnyal jön majd a brüsszeli twit, aminek tartalmát csak 18-as karikával lehetne idézni.

Kecsó-Paks 2:4
Két, támadófocit játszó csapat, a kötelező zöld-lila derbi, remek meccs lesz.

Bocs, ez most hülye vicc volt.

Pécs-Videoton 1:3
Nem marad már Pécsen egy Sousanásnyi ideje sem Supkának.

Rákóczi-FTC 4:0
Kár, hogy angolul nincs többes száma a money-nak, mert ezt a meccset a moneys dönti el, nem a Moniz.

Honvéd-Haladás 4:1
Már rájöttem, miért Rossi nevű edzőt akart magának Hemi bácsi: egy Rossi nevű csóka énekelte az In The Army Now-t, és lehet ennél jobb indulója a Honvédnak? És most már a status quo is egyre jobb arrafelé.

spinat 2012.11.15. 16:28:16

Lombard-DVTK 1:2
Újpest-Siófok 3:1
Győr-Eger 1:1
DVSC-MTK 2:2
Kecsó-Paks 1:1
Pécs-Videoton 1:3
Rákóczi-FTC 1:1
Honvéd-Haladás 2:2

snowblind 2012.11.15. 17:13:33

Lombard-DVTK 2-1
Újpest-Siófok 2-1
Győr-Eger 4-0
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 2-2
Pécs-Videoton 1-2
Rákóczi-FTC 2-1
Honvéd-Haladás 2-1

979122 2012.11.15. 17:26:58

Ez a posszan nekem nagyon czukk. Copyright LB-szerzők és -kommentelők, de remélem nem pereltek be :-)

Lombard-DVTK 0-1 Lali csak beposszant egy lepkét.

Újpest-Siófok 2-0 A Balaton-partiak év végén csak kiposszannak. Bár eddig ez nem jött be. Ahogy az Újpest jövő évi bajnoki címe.

Győr-Eger 3-0 Győri posszanatok.

DVSC-MTK 2-1 Ébredés+elalvás=posszantás...

Kecsó-Paks 2-2 Pontpossztozkodás. Nem czukk.

Pécs-Videoton 0-2 MD leposszantja Supkát.

Rákóczi-FTC 0-1 Nagyon kezd összeposszanni ez a Fradi.

Honvéd-Haladás 2-1 Kenőt kiposszantották, hát ez a vége...

Vége

fran7 2012.11.15. 17:54:06

Lombard-DVTK 0-2
Újpest-Siófok 3-1
Győr-Eger 4-0
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 1-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 1-0

housemd 2012.11.15. 19:56:35

Lombard-DVTK 1:2 @Artie-val ellentétben én úgy vélem, Pápára mégiscsak beköszön Rudolf, a Rémszarvas. Hiszen az a csapat aki döntetlent tudott kiharcolni a Pécs ellen, baromi erős lehet...

Újpest-Siófok 4:0
"Egy kirakatban lila dalra kelt
Egy nyakkendő; de aztán tompa, telt
Hangon a harangok is felmerengtek."

Győr-Eger 3:1
és akkor Pálffy petárdával berobbantotta a vár kapuját, és felrikoltott a vaskakas. ennyit a várvédőkről.

DVSC-MTK 2:2
csorda? raj? nyáj? hogy hívják a liba többesszámát? tuti, hogy nem konda. szóval iksz.

Kecsó-Paks 2:1
szivics-szivacs.

Pécs-Videoton 1:1
élvezettel figyelem Matyi és Supka szájbirkózását és lélekben a jó Dezsőnek adok igazat... ez egyébként egy érdekes kísérlet lenne: mennyire illetve mennyi ideig kell szarul játszania egy csapatnak, hogy egy tetszőleges bohócliger edző bedobja önként a törülközőt?

Rákóczi-FTC 1:2
szóval pl. azért értem Matyit, mert itt van ez a Fradi, amelyik lényegesen gyengébb játékosokból áll, és ennek ellenére fogyaszthatót produkál.

Honvéd-Haladás 1:0
Hiába jön hálaadás, vergődik a haladás, avagy azt beszélik, Artner helyett végre a legpezsgőbbb honi szakmai közegből választanak edzőt, és Artie ülhet le a vasi padra, hogy a feliratoknak csak a végét kelljen cserélni. kis ország, kis megoldások...

Fotó: nso. - hirtelen semmi nem jut eszembe ezekről a csapatokról, de legyen 3:3 :)

Artie 2012.11.15. 19:59:20

@housemd: Vazze...:D :D :D Hát mondjuk kiesni tetszőleges csapattal még nekem is menne.;)

Kifli007 2012.11.15. 20:39:37

Lombard-DVTK 1-2
Újpest-Siófok 3-1
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 1-0
Kecsó-Paks 0-2
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 1-1

Koori 2012.11.15. 20:42:59

Lombard-DVTK 1-2
Újpest-Siófok 3-1
Győr-Eger 4-1
DVSC-MTK 1-1
Kecsó-Paks 2-2
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás0-0

VGL 2012.11.15. 20:52:55

Lombard-DVTK 0-0 Ezért kár megtenni azt a 340 km-t.
Újpest-Siófok 2-0 Eger-Siófok kombó, otthon. Minden csapat álma.
Győr-Eger 3-0 Knakal és egri gólok nélkül.
DVSC-MTK 2-1 Mert négyszer egymás után nem lehet kikapni.
Kecsó-Paks 2-2 Barátok közt.
Pécs-Videoton 0-1 Gyenge bíró, durcás Matyi, repülő Supka.
Rákóczi-FTC 1-1 Oláh 25-ről büntet. Centiről, mielőtt valaki felszisszen.
Honvéd-Haladás 1-0 Gólfesztivál a Bozsikban.

kétballáb 2012.11.15. 21:59:46

Lombard-DVTK 1:2
Újpest-Siófok 2:0
Győr-Eger 4:0
DVSC-MTK 3:1
Kecsó-Paks 2:1
Pécs-Videoton 0:2
Rákóczi-FTC 1:1
Honvéd-Haladás 2:1

na73 2012.11.15. 22:40:37

Lombard-DVTK 1-0
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 3-1
DVSC-MTK 2-2
Kecsó-Paks 3-3
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 3-1

spinyokiraly 2012.11.16. 00:38:27

Lombard-DVTK 0-1
Újpest-Siófok 0-0
Győr-Eger 1-1
DVSC-MTK 2-0
Kecsó-Paks 1-1
Pécs-Videoton 1-0
Rákóczi-FTC 2-1
Honvéd-Haladás 1-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.11.16. 09:05:03

Lombard-DVTK 0-0 Előre utálom magam azért, hogy meg fogom nézni.

Újpest-Siófok 1-0 Ha létezne a magyar futball istene, akkor ez a két csapat csont nélkül esne ki a szezon végén. Sajnos ennek csak 50%-ára számíthatunk.

Győr-Eger 3-0

DVSC-MTK 2-1 Ez elég hasraütős tipp, tipikusan a bármi lehet-típusú tippmixgyilkos meccs.

Kecsó-Paks 3-2 Egyetértek Jesterrel, jó meccs lehet.

Pécs-Videoton 0-4 Mint már többször írtam, a Pécs kiesése okán sem hullatnék könnyeket.

Rákóczi-FTC 1-3 A Kaposvárnak nem lesznek idén kiesési gondjaink, nekünk (évek óta először tudok E/1-ben beszélni a Fradiról) viszont dobogóért kell harcolnunk, ahhoz pedig ezt simán nyerni kell, nincs mese.

Honvéd-Haladás 1-2 Szokásos anti-Honvéd tippem, ami sosem jön be.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.16. 09:13:22

Lombard-DVTK 1:2
Újpest-Siófok 3:1
Győr-Eger 3:1
DVSC-MTK 2:2
Kecsó-Paks 1:0
Pécs-Videoton 1:3
Rákóczi-FTC 1:2
Honvéd-Haladás 2:0

JESTER 2012.11.16. 09:25:51

@979122: látom nálad nem volt gond a szövegértéssel :) Vérfarkasnak jelzem hogy a fordulóban téged javasollak komment-aranyra;)

Louis007 2012.11.16. 09:31:53

Lombard-DVTK 1:1
Újpest-Siófok 2:1
Győr-Eger 5:0
DVSC-MTK 1:3
Kecsó-Paks 1:1
Pécs-Videoton 0:2
Rákóczi-FTC 1:2
Honvéd-Haladás 3:2

/budo/ 2012.11.16. 09:40:03

Lombard-DVTK 0-2
Újpest-Siófok 3-0
Győr-Eger 4-0
DVSC-MTK 3-1
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-3
Honvéd-Haladás 2-1

balco 2012.11.16. 09:53:01

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 0-1 Csakazértis
DVSC-MTK 2-0
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 2-2
Honvéd-Haladás 1-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.16. 10:03:02

Lombard-DVTK 1-1

Újpest-Siófok 2-1

Győr-Eger 3-1

DVSC-MTK 3-1

Kecsó-Paks 2-2

Pécs-Videoton 1-3

Rákóczi-FTC 2-2

Honvéd-Haladás 2-1

teddypicker 2012.11.16. 10:13:37

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 2-1
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 2-2
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 1-3
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 2-1

mt85 2012.11.16. 10:19:57

Lombard-DVTK 0-1
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 3-1
Kecsó-Paks 1-1
Pécs-Videoton 1-2
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 1-0

csikuszmicsuno 2012.11.16. 10:25:39

Lombard-DVTK 1-0.
Újpest-Siófok 2-0.
Győr-Eger 3-0.
DVSC-MTK 1-1.
Kecsó-Paks 1-1.
Pécs-Videoton 0-3.
Rákóczi-FTC 0-2.
Honvéd-Haladás 0-1.

bmiky31 2012.11.16. 10:27:28

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 3-2
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 2-1

Artie 2012.11.16. 11:16:53

@Artie: sportgeza.hu/futball/2012/11/16/nem_volt_fizetes_lefujtak_az_edzest/

Tisztelt Blogtársak, esküszöm, hogy nem tudtam erről, amikor írtam, de úgy látszik, hogy a Moniz és a moneys közötti kapcsolat nyilvánvaló...:D

Le a kalappal egyébként a fazon előtt.

Pazza Inter 2012.11.16. 12:13:04

Pápa-DVTK 1-0
Újpest Sió 3-0
ETO-Eger 3-1
DVSC-MTK 1-2
KTE-Paks 1-0
Pécs-Vidi 1-2
Kaposvár-FTC 1-1
Honvéd-Hali 2-0

Pazza Inter 2012.11.16. 12:14:54

Pápa-DVTK 1-0
Újpest Sió 3-0
ETO-Eger 3-1
DVSC-MTK 1-2
KTE-Paks 1-0
Pécs-Vidi 1-2
Kaposvár-FTC 1-1
Honvéd-Hali 2-0

Pazza Inter 2012.11.16. 12:16:50

Bocs, kétszer ment véletlenul.

lelkesamatör 2012.11.16. 13:15:51

Lombard-DVTK 1-1

Újpest-Siófok 2-0

Győr-Eger 3-1

DVSC-MTK 2-1

Kecsó-Paks 2-2

Pécs-Videoton 1-1

Rákóczi-FTC 1-1

Honvéd-Haladás 2-0

2012.11.16. 13:21:59

Lombard-DVTK 1-0

Újpest-Siófok 0-1

Győr-Eger 2-2

DVSC-MTK 0-1

Kecsó-Paks 1-1

Pécs-Videoton 1-2

Rákóczi-FTC 1-1

Honvéd-Haladás 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.11.16. 13:23:47

Lombard-DVTK: 1-1
Draconian Times.

Újpest-Siófok: 3-1
Say just words (bocs, de ez nekem tetszett...)

Győr-Eger: 3-1
Ten Ton Hammer

DVSC-MTK: 2-2
The cry of mankind.

Kecsó-Paks: 2-1
Miért nem lehet kiírni a támogatót? :) mint régen, Vasas DH, ha emlékszik bárki is...

Pécs-Videoton: 1-2
Supka szerint ebben a keretben nincs több. (Five Minutes Alone)

Rákóczi-FTC: 2-2
Pruki visszavág.

Honvéd-Haladás: 2-1
Ha a Vidi lenne az ellen, akkor a magyar játékosok aránya miatt írhatnám a Ratamahattát. Így persze nem :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.16. 13:34:47

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 1-1
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 1-2
Rákóczi-FTC 2-1
Honvéd-Haladás 2-0

a ködlovag 2012.11.16. 14:04:16

Lombard-DVTK 2-0
Újpest-Siófok 1-1
Győr-Eger 2-0
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 1-3
Pécs-Videoton 0-1
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 3-1

slowmotion 2012.11.16. 14:06:38

Lombard-DVTK 1:0
végre sikerül edzőt buktatniuk a fiúknak. gratulálunk.

Újpest-Siófok 2:0
legalább nem várt a 25. fordulóig a Siófok az első győzelem megszerzésével. a másodikkal fog addig várni...

Győr-Eger 3:0
persze a 0:1 is reális eredmény, de most ezt dobtam ki kockával

DVSC-MTK 1:2
hej, Elemér, Elemér,
a betliszéria meddig ér?

Kecsó-Paks 0:1
mikor vége a mézesheteknek,
a menyecske sem áll már kötélnek...

Pécs-Videoton 0:2
az igazi szívás az, amikor már edzőt sem tudsz buktatni

Rákóczi-FTC 2:1
kettesével jönnek a győzelmek, ez van.

Honvéd-Haladás 1:0
a kátenáccsó sikere. mondjuk úgy nem nehéz, ha az egyetlen épkézláb csatárától is megszabadul az ellenfél...

babvik 2012.11.16. 14:24:32

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 1-1
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 1-3
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 1-1

979122 2012.11.16. 15:01:13

@JESTER: na ne már....
de ha már. emlékszel a mesére?
...csi-csi-csip és dél, jön, ha gond van,
csi-csi-csip és dél, odaposszan...

Géza 2012.11.16. 15:05:09

Lombard-DVTK 1-1
Újpest-Siófok 0-0
Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 2-2
Kecsó-Paks 2-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 3-2

christvhu 2012.11.16. 15:24:47

Lombard-DVTK 1-0

Újpest-Siófok 3-0

Győr-Eger 5-1

DVSC-MTK 2-1

Kecsó-Paks 1-0

Pécs-Videoton 1-3

Rákóczi-FTC 1-2

Honvéd-Haladás 3-0

Építők Fodball Club 2012.11.16. 17:42:17

Újpest-Siófok 2-0
Győr-Eger 4-1
Debrecen-MTK 2-2
Kecskemét-Paks 1-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 0-0

sirsteve 2012.11.16. 17:56:55

Újpest-Siófok 3-0
Győr-Eger 4-1
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 2-2
Pécs-Videoton 0-1
Rákóczi-FTC 3-1
Honvéd-Haladás 1-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.16. 18:01:48

Lombard-DVTK....
Újpest-Siófok 3-0
Győr-Eger 2-0
DVSC-MTK 2-2
Kecsó-Paks 3-1
Pécs-Videoton 0-1
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 2-1

vérfarkas 2012.11.16. 19:21:29

Győr-Eger 3-0
DVSC-MTK 1-2
Kecskemét-Paks 1-1
Pécs-Videoton 0-2
Rákóczi-FTC 1-2
Honvéd-Haladás 1-1

Fisk 2012.11.16. 22:25:59

Tököm, hogy pénteken is melózni kell, megint lekéstem.
Life is ALL the pain we endeavour!
Győr-Eger 4-0
DVSC-MTK 2-0
Kecskemét-Paks 1-0
Pécs-Videoton 1-1
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 2-0

godot 2012.11.17. 13:01:22

Lombard-DVTK -
Újpest-Siófok -
Győr-Eger 1-0
DVSC-MTK 2-1
Kecsó-Paks 2-2
Pécs-Videoton 0-1
Rákóczi-FTC 1-1
Honvéd-Haladás 1-0

Stefan Derrick 2012.11.17. 13:02:55

Három piros, négy tizenegyes. 0-2-ről 2-2.
Khm.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.11.17. 17:42:48

Hmm. Kondás mester sírját ássák... Ha este kikap a Pécs, akkor Supka rá fog érni :D

sirsteve 2012.11.18. 19:51:06

@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron): Szerintem Kondás utódjának hasonló frizurája lesz, mint neki, és a kispadon is mellette szokott ülni.

na73 2012.11.18. 20:47:03

Tippjáték / 15. forduló:
1. Loius007 15p, 2. lelkesamatör, sirsteve, vérfarkas 14-14p

TOTO / 15. forduló:
1. Louis007, lelkesamatör, sirsteve, 5-5t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

na73 2012.11.18. 20:47:34

A tippverseny öszi végeresménye:

1 bmiky31 190
2 végh hanta 177
3 Bastille 176
4 Louis007 167
5 setzer 166
6 rowi 164
7 VGL 158
8 snowblind 157
8 babvik 157
10 kétballáb 155
11 godot 154
12 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 153
13 Kifli007 145
14 teddypicker 144
14 mt85 144
16 a ködlovag 142
17 vérfarkas 141
18 fran7 134
19 spinat 132
20 housemd 130
20 slowmotion 130
20 sirsteve 130
23 Géza 129
24 spinyokiraly 126
24 Koori 126
26 Black Lotus 122
27 /budo/ 121
28 christvhu 119
28 lelkesamatör 119
30 balco 117
31 csak.a.meccs 116
31 Fisk 116
33 OJ 114
34 Pazza Inter 111
35 LionOfZion 110
36 na73 101
37 979122 99
38 már foglalt 92
38 The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 92
40 nicolasito 88
41 HZ 87
41 fulmerz 87
43 Ond vezér 74
44 Artie 72
45 f_miki 69
46 Épitők Fodball Club 65
47 Bukott Rockzenész 63
48 Piazza Parenzo 58
49 Futó Lada 56
50 csikuszmicsuno 55
51 gabesz7004 45
52 vidi-master 39
53 toto92 26
54 JESTER 24
55 kolarov 20
56 nbcee 16
57 jerrycandance 11
57 RolloJuve 11
57 Stefan Derrick 11
60 Tmks 9
61 szamaritánus 8
61 Jar.Jar.Jóska 8
63 Dzsoni Kráncs 5
64 Zoltáng 4
65 rexter 2

na73 2012.11.18. 20:48:10

A TOTO öszi végeredménye:

1 bmiky31 59
2 rowi 57
2 végh hanta 57
4 Bastille 56
5 VGL 55
6 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 54
7 godot 52
7 kétballáb 52
7 babvik 52
7 teddypicker 52
7 Louis007 52
12 setzer 51
12 snowblind 51
14 a ködlovag 49
14 vérfarkas 49
16 /budo/ 48
16 Kifli007 48
16 mt85 48
19 sirsteve 47
20 christvhu 46
20 slowmotion 46
22 fran7 45
23 Géza 44
23 lelkesamatör 44
25 spinyokiraly 43
26 OJ 42
26 spinat 42
26 housemd 42
26 Koori 42
30 Black Lotus 41
31 Fisk 40
32 balco 39
33 LionOfZion 38
33 Pazza Inter 38
35 979122 37
36 csak.a.meccs 36
36 na73 36
38 már foglalt 33
38 The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 33
40 fulmerz 31
41 Ond vezér 29
41 nicolasito 29
43 HZ 27
43 Artie 27
45 Bukott Rockzenész 26
45 f_miki 26
47 Piazza Parenzo 19
47 Épitők Fodball Club 19
47 csikuszmicsuno 19
50 gabesz7004 17
50 Futó Lada 17
52 vidi-master 12
53 JESTER 9
54 toto92 8
55 kolarov 7
56 nbcee 5
57 jerrycandance 4
57 Jar.Jar.Jóska 4
57 Stefan Derrick 4
60 szamaritánus 3
60 RolloJuve 3
60 Tmks 3
63 Zoltáng 2
63 Dzsoni Kráncs 2
65 rexter 1

snowblind 2012.11.19. 08:39:36

@na73: A Rákóczi-FTC és a Honvéd-Haladás eredményeit elfelejtetted beírni az excelbe.

na73 2012.11.19. 08:47:07

@snowblind:
Köszönöm!!!

A javított file-t felmásoltam a szokott helyre, szerencsére az eredményeket nem érinti, mert abba beleszámoltam a két meccs pontjait is.
süti beállítások módosítása