HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tűzkereszt, vagy amit akartunk – kommentverseny különkiadás

2013.05.28. 09:49 vérfarkas

rudolf.jpg„Ne várják tőlem, hogy már holnap megváltom a világot, idő kell ahhoz, hogy jó fizikai állapotba kerüljek, és újra az a Rudolf Gergely legyek, akit megismertek a szurkolók. Tavaly beleestem ebbe a hibába, most inkább nagyobb türelemmel inkább kivárok.” (2012.09.13.)

Kommentelőink  „Mikor megy Supka?” mániájának árnyékában szép lassan felfokozódott egy másik várakozás azzal kapcsolatban, hogy a három évre Diósgyőrbe szerződő Rudolf Gergely mikor váltja meg a világot.

Aláírás

Ugyan az átigazolás hétvégéjén (7. forduló) még nem tervezte pályára lépni, Artie már köszöntötte: Videoton-Diósgyőr 2:3 A Csodafüggvényem szerint Rudolf, a rénszarvasból Rodolfo, a Csodaszarvas lesz.

Építők Fodball Club óvatosabb volt: Videoton - Diósgyőr 0-0 A csodacsatárok nem most villannak. De Rudolfra legalább tudják gyakorolni az EL-védekezést.

housemd viszont már ekkor sejtette, a csodára várni kell:_ Videoton - Diósgyőr 2:1
ha jól értem, akkor ezzel Rudolf karrierjének is nagyjából a végére értünk.

VGL is bízott a játékában: Videoton - Diósgyőr 2-1 Elek kapusként kezd, majd váltja Rudolfot elől. A meccs után Sisa azt mondja, Egervári és Mezey súgtak neki.

A 8. fordulóra megérkeztek Geri papírjai, sirsteve szerint ez már elég is: Diósgyőr – Paks 3-0 Rudolf Henger (vagy Gergely) megindul a téli átigazolási szezonban kifogható nyugati kispados állásokért. Elvégre mégiscsak jobb hétvégi izzadás nélkül keresni a havi milliókat, mint több ezer kritikus szurkoló előtt megizzadva.

VGL szerényebben csak duplát várt: Diósgyőr – Paks 2-2 Simon vs. Rudolf.

Teljes értékű munka

November elején hősünk már teljes értékű munkát végzett. Addig mi várakoztunk, mérsékelt optimizmussal:

housemd: FTC – DVTK 2:1 Rudolf hamarosan Tornyival kerül egy ráfizetési kategóriába. Diósgyőr - MTK 2:1 de nem Rudolf.

siretsteve: Diósgyőr - MTK 2-0 Rudolffal Tornyit fogtak Miskolcon, de azt most behúzzák. Debrecen - Diósgyőr 4-1 Rudolf természetesen kisebb sérüléssel bajlódik majd, így most sem lép majd pályára. Szerintem az év igazolása díjat balf*sz kategóriában máris oda lehet ítélni a miskolciaknak.

Black Lotus: Diósgyőr - MTK 2-1 "Profi vagyok, ugyanolyan lelkesen küzdök a Diósgyőr sikeréért, mint a Debrecen vagy akár a Püspökladány sikeréért küzdenék. Jól halad a felépülésem, a téli alapozást már mindenképp végigcsinálom. De ha azt nem, akkor a nyárit." - Rudolf Gergely

már foglalt: Diósgyőr - MTK 2-1 Rudolf megsérül tv-kapcsolgatás közben

Artie: Debrecen - Diósgyőr 0:4 Most már biztos vagyok én annak a modulnak a létezésében. Góllövő: Rudolf×4. Már ha egyáltalán játszik. Eddig nagy igazolás volt, az biztos.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Diósgyőr -Rákóczi 3:0 A kertek alatt jön a Mikulás, újra dolga lesz Rudolfnak.

Futó Lada: Kecskemét - Diósgyőr 2-1 Horváth Ferit Kecskemét díszpolgárává avatják, míg Rudolf bokája megsérül, mikor a nézőtéren a széke felé igyekszik, sajnos újabb 3 hónapra kidől.

Bemutatkozás

A 13. körben a Pécs ellen már a keretben volt Geri, és a hajrában pályára is lépett.

Artie még nem várt gólokat: Diósgyőr - Pécs 3:1 Gólszerzőket simán megmondom. Nem Rudolf.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) a Mikulás vonalban bízott: DVTK-Pécs: 2-1 Rudolf. Talán most. Talán Mikulásra.

A 15. körben az addig pesszimista housemd megenyhült: Lombard-DVTK 1:2 @Artie-val ellentétben én úgy vélem, Pápára mégiscsak beköszön Rudolf, a Rémszarvas. Hiszen az a csapat aki döntetlent tudott kiharcolni a Pécs ellen, baromi erős lehet...

Még télen, de már tavaszi fordulóban Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) kezdte elveszíteni türelmét: Újpest-Diósgyőr: 2-2 Rudolf majdnem olyan volt Diősgyőrben, mint Columbo felesége. Aztán egy héttel később ugyanő adott még egy esélyt: Diósgyőr—Honvéd: 2-1 Eddig a Rudolf-Mikulás párosítás nem jött be nekem, de most itt az idő.

VGL csatlakozott: Diósgyőr-Honvéd 1-0 Rudolf a rénszarvas megérkezik, itt az ideje. sirsteve sem tudott elvonatkoztatni a névben rejlő lehetőségektől: Diósgyőr-Honvéd 2-2 Rudolf, a rém szarvas.

979122 lírai válogatással búcsúzott 2012-től

Diósgyőr-Honvéd 2-0
Csodáltam. És a számon hála buggyant,
nem láttam többet kósza varjakat
-- Rudolf felépült --
(Nemes Nagy Á.: Karácsony)

Válogatott forma

Az ősszel szárnyaló Rudolf  februárban a fehéroroszok ellen a kezdőbe verekedte magát. Így optimistán várhattuk a tavaszi nyitányt.

Építők Fodball Club még csak név nélkül bizakodott: Diósgyőr-Haladás 2-1 Lassan, de biztosan beindulnak válogatottjaink, e-Sándor vigyázó szemei előtt hozzák a kötelezőt.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) hasonlóan: Diósgyőr-Haladás: 3-1 A magyar válogatott kerettagjainak száma egyenes arányban áll majd a lőtt gólokéval. Főleg akkor, ha Halmosi már nem is az. Aztán pár héttel később ugyanő: DVTK – Ferencváros: 2-1 Nem tudom melyik lesz hosszabb, Rudolf góltalansága, vagy a Barátok Közt…

Zoltáng kevésbé remélt: Diósgyőr-Haladás 3:2 Rudolf megalapítja a Kenő emlékversenyt, és a kispadon ünnepel

housemd is kezdett lemondani: Diósgyőr - Videoton 0:2 mert a 4-0-s átlagot tartani kell hosszabb távon. Rudolf biztatóan mozog az oldalvonal mentén. főleg a külső oldalán.

sirsteve sem úgy értette: Diósgyőr - Videoton 1-1 Rudolf vs. Torghelle [sátáni kacaj]

Artie is páros lábbal szállt be: DVTK - Ferencváros 2-2 Rudolf megtalálja a góllövőcipőjét. Amikor lecserélik, és bemegy az öltözőbe.

Bastille: DVTK - Ferencváros 2-3 Egyértelműen a legjobb meccs lesz a hétvégén, Rudolf duplázik, persze szart nem ér.

A meccs embere

A 25. körben kezdett beérni a gyümölcs, a DVTK honlapján fölényesen lett a meccs embere a vereség ellenére. A 29. körben pedig végleg formába lendült. Ideje volt, mert egyre nagyobb volt a várakozás részünkről, van, aki már mániákusan.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) MTK – Diósgyőr: 2-2 Rudolf dupla! (ezt leírni is alig bírtam a röhögéstől). Pécs-Diósgyőr: 1-1 Csak igazam lesz, Rudolf diósgyőri gólja egyre jobban hasonlít Columbo feleségére, mindenki beszél róla, de még senki sem látta.

Zoltáng: MTK - Diósgyőr 2:1 Kettőkor kezdődik, a mester még nem álmos. Rudi megénekelt két góljából a második érvénytelen, nem előzi meg szabálytalanság, így a bíró nem adja meg. Diósgyőr-Kecskemét 1:2, Rudolf, Rajczi gólszépségverseny. Pécs-Diósgyőr 1:2, Csak én szurkolok Rudolfnak, hogy az idény végére egy rosszul időzített formába lendülés összejöjjön? Még eladják a végén...

Artie: DVTK - Debrecen 3:1 Annyira megörült ten Cate érkezésének Rudolf, hogy rögtön rúg hármat. Cél a Barcelona! Ottó már adja a tippeket (na nem a Rudolf Otto). Rákóczi - Diósgyőr 2:1 Rudolf két gól szerez, kár, hogy mindegyik öngól lesz. A vendégek szépítő gólját természetesen Szentes szerzi, akit csatárként reaktiválnak, annyira szarul, mint Geri, ötvenen túl is bármikor simán játszik. Pécs-Diósgyőr 1-0 Rudolf annyira fellelkesült azon, hogy már hetet rúgott, hogy szezon végéig cél a tíz. Nyilván nem gólból.

csikuszmicsuno: DVTK – Debrecen 3-2 Rudolf mesterhármas 100-szoros pénz. Rákóczi - Diósgyőr 1-1 Csakazértis Rudolf egyenlít. Pécs-Diósgyőr 2-2. Rudolf dupla egy pontért, második felvonás.

housemd: Diósgyőr-Kecskemét 2:1 Rudolf ollóz kettőt

Futó Lada: Pécs-Diósgyőr 0-0  Ez egy annyira tökmindegy meccs, hogy teljesen. Nem lesz gól, mivel hétfőn játszák, és így nem lehet bemutatni a vasárnapi 3. félidőben. Rudolf "kisebb sérülést szenved" , de az elek-Kádár tengely már készen áll a Kuvaiti olajmunkások elleni meccsre.

7 komment

Címkék: rudolf kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr875326822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.28. 11:57:52

Kiváló válogatás!

Viszont szeretném kiegészíteni annyival, hogy különdíjra jelölném Artie mester tegnapi aranyköpését, amelytől a címzett annyira szárnyakat kapott, hogy meg se állt a kapuig:

"Á, hogy a Diósgyőr ma játszik! Akkor ezért nem volt a hétvégén Rudolf-gól!!! "

Artie 2013.05.28. 12:21:21

@Black Lotus: Köszönöm a megemlékezést, kedves Lotus, az esetlegesen kapott különdíjat ezennel felajánlom a diósgyőri klub Rudolfra elbaszott milliók miatti anyagi szenvedéseinek enyhítésére.

Futó Lada 2013.05.28. 12:39:37

Mire Rudolf belelendül, addigra véget is ér a szezon... ezt a pechet!
Nem baj, mert 6-án a Trau szigete mellett veszteglő kuvaiti tankerhajó szabadnapos munkásai ellen játszunk az ETO parkban. Ott beszór egy duplát,amit 4x ismételnek az Al-Jazeera-n, (emiatt 8-nak tűnik) és irány a szaudi álom, őszre már csapattársak lesznek Sándor Gyurival.

Artie 2013.05.28. 12:51:16

@Futó Lada: Könnybe lábad a szemem ettől a romantikus folyamtól, kedves Lada.

Most már tényleg csak az kell, hogy Lotus mesterrel tényleg együtt kipipáljuk a "meccslátogatás" rovatot.

housemd 2013.05.28. 14:40:45

Hát köszönöm, Vérfarkas, igazán jót kacagtam...:)

Futó Lada 2013.05.28. 17:14:06

Nyártól új impulzusokat kaphat Geri :
Szivics lesz a Diósgyőr edzője nyártól.
www.csakfoci.hu/node/140647

vérfarkas 2013.05.28. 21:38:07

@Futó Lada: ...azok után, hogy szűk két hónapja még így hosszabbított Szivics:
„Jól érzem magam, és olyan kemény munkába kezdtünk bele, aminek kifutására kevés az idő nyárig. Ezért tehát a hosszabbítás"
süti beállítások módosítása