HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

15. Labdabiztos HT-kupa

2014.01.08. 18:59 Black Lotus

"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni másoknak, világosságot teremt a sötétben, feltéve ha e szám mágikus és szerencsés vibrálását nem használja fel önző célokra. A 15-ös vibrációja speciális természetfölötti erőre és könnyű pénzszerzésre hajlamosít." (forrás: www.erzsebetrosta.hu)

Tizenötödik alkalommal hirdetjük meg blogunk saját Hattrick-kupáját, amely a fentiek értelmében minden idők legszerencsésebb sorozata lesz - kérdés persze, hogy ki számára, mert a serleget most is csak egy csapat emelheti majd a magasba. A sorozatban részt vevő managerek unatkozni nem fognak, viszont több téren is kibontakozhatnak: a művészi hajlam a mágnestábla mellett, a kiváló szónoki képesség a szünetben esedékes fejmosáskor jöhet jókor. A könnyű pénzszerzés ugyan csak az átadólista révén valósítható meg, de ha pénz nem is, trófeák és különdíjak nyerhetők a széria végén.

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2014.01.19. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 22-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Nincs Légiós Nincs Sírás FC együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

255 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr555747480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2014.01.08. 19:10:26

Miután elküldtem a nevezést rájöttem, hogy 1 barimeccs kimaradt, amikor a bajnoki nélküli héten elfelejtettem a LB kupa pót-pót-pót helyosztót lekötni.
Ha ez kizáró ok, akkor tekintsetek el a nevezésemtől. :)

gyogyviz3 2014.01.09. 10:46:56

Üdvözlök mindenkit!
Az új csapatom adatait írtam az űrlapra. Nincsenek vérmes reményeim a szereplést illetően, valakinek utolsónak is kell lenni.
Ettől a csapattól nem is várható több.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.09. 21:43:35

@rhynn: nem kizáró ok! :) buék!
@gyogyviz3: örülök, hogy megint köztünk!! buék! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.10. 00:31:03

Nah jelentkeztem 10. csapatként.

A kupára felkészülés jegyében Bastille LSE heteket tartunk.

töcsk 2014.01.10. 14:52:11

A II.kerület ismét jelentkezik a kupára. Bár az elvárás idén se a győzelem hanem inkább a fiatalok edzetése, azért jó lenne egy 23. hely.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.15. 19:06:12

Mikor kezdődik a kupa? Már a jövő héten? Ha még nem, akkor mennék a Stade Bastille-ba.

Hemi1975 2014.01.16. 08:49:07

Üdvözlet mindenkinek! Hemi 1975 FC benevezett másodszor is. A II.kerülettel már volt is edző meccsünk:-) Az eredményről inkább nem beszélnék:)

Köszönöm előre is a lehetőséget.

Bruno Salazar 2014.01.22. 17:26:01

a II-osztaly mar eros volt tovabblepni a kupaban... en keszen allok!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.23. 10:04:15

@Bruno Salazar: a 22 jelentkező közül már csak Lotus maradt állva a Magyar Kupában és várhatóan továbbjut jövő héten is. A sorsolás a szombati bajnoki forduló után készül majd el, így a jövő hétre, január 29-re még kössetek le meccset, az első forduló február 5-én lesz.

Fallandraise 2014.01.23. 20:23:45

sziasztok!
aztat megkérdezhetem hogy mikor derül ki hogy sikerült-e beférnem a kupacsapatok közé?
a választ előre is köszönöm!
(a fiúk már napok óta az együtt mozgást gyakorolják)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.23. 22:25:20

@Fallandraise: beférsz, persze! légy üdvözölve a kupán! a fiúk még egy hétig gyakorolhatnak, február 5-én kezdünk. a sorsolást jövő szerdáig kitesszük ide. sok sikert!

Fallandraise 2014.01.23. 23:03:28

@f_miki: a sikert mi még csak mások elmeséléséből ismerjük (tétmeccsen 2 Xünk van nem botcsapat ellen)
de úgy érzem miénk a jövő (hiszen mint említettem rettentő sokat mozog a csapat együtt) ha szurkolók az újságírók és mindenki pozitívan áll hozzánk akkor bárkit legyőzhetünk...vagy nem

Bruno Salazar 2014.01.25. 14:12:37

Ha Kecso hív, akkor a (Böde ja nem) BDSRSTNT FC jön!
Előmelengető klasszikus a Mészölyben! Ha a másodosztályú kupaellenfél ellen 110%-al készültünk, akkor most 200%-al, és még váltani is fogunk!
A Kecso az Kecso vannak szabályok...!

töcsk 2014.01.25. 20:25:15

valaki egy barimeccsre szerdán?

paradicsomsal 2014.01.25. 22:34:54

Sziasztok!

Sajnos csak ma sikerült leadnom a nevezésem, majd' egy héttel a nevezés után. Nem tudom elfogadjátok-e még, szívesen részt vennék régi motorosként. A jövőben jó lenne, ha valami értesítés jönne az induló kupáról, ht mail, vagy akár itt hozzászólásként (ez van mentve az RSS olvasómba), hogy aki idő híján lemarad a blogról, az is értesüljön róla.

Köszi.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.26. 18:53:55

@paradicsomsal: valamiért elmaradt most a körlevél a ht-n, de 'itt hozzászólásként' elég egyértelmű, hogy elkezdtük. gondolom, neked az rss a 14. kupát figyelte.
szerintem beleférsz még, így lettünk 22-en, egy újonc (B.K.D.L.S.E.) és három visszatérő (Konyortelen se, Rohan lovasai és Jódaqua). Két ötös és két hatos csoport lesz, Lotus az egyik ötös csoportban szabadnappal kezd. kedd estig megjelenik itt a teljes sorsolás

Futó Lada 2014.01.26. 22:16:30

@Bruno Salazar: .. mint hogy volt még egy hét, nem is lehetett másként, mint megörvendeztetni a szurkolókat egy ilyen rangadóval. A sorsolás még nem volt meg, viszont jelenleg 50% az esélye, hogy egy csoportba fogunk kerülni. Szeretnénk erőt demonstrálni, mert a cél idén is a kupa elhódítása, mert ahogy a nagy Coubertin mondotta : "Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos! "... vagy ilyesmi..

paradicsomsal 2014.01.26. 23:33:18

@f_miki: Nagyon köszönöm, ha részt vehetek, nagy megtiszteltetés. :) Igen, a 14. kupát figyelte az rss, mindig az aktuálisat szokta figyelni, ahol meg szokott jelenni hozzászólásként az új kupa. :) Amíg Hattrickezem, szeretnék itt lenni a kupán. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.28. 09:14:02

Hölgyem és Uraim, a sorsolás elkészült, fent megtekinthető. Vasassal együtt 22 csapatunk van, két ötös és két hatos csoportban.
Kérünk mindenkit, hogy holnaptól már a táblázat szerint kösse le a meccseket jövő hétre.

Futó Lada 2014.01.28. 12:04:12

..új mottónk : "Minden héten Salazar's"..akarom mondani BDSRSTNT FC. .. (elnézést, sok szurkolónk még nem tudta lekövetnia Brand-váltást, és a régi gyalázkodó transzparenseket horják a kért csapat meccseire...
Palotára lassan hazajárunk az utóbbi kupák során (bár otthon ritkán kap mindig sallert az ember)
az Ózdi Kohász csapatával a gyilkos bajnokik után most újra összefutuni (és a hétre tervezett összecsapást is bepótolhatjuk)
A Pebo az egyetlen a csoportból kai ellen pozitiv a mérlegünk, mig az újonc B.K.D.L.S.E. ellen igazából esélyünk van pozitiv mérleggel nyitni.

Őrületes csata lesz mögöttem a második helyért ha mindne jól megy..Ha nem, akkor megint rámegyünk az Elnök-kupára....Ezúton kivánok sérülésmentes jó meccset mindnekinek...

Fallandraise 2014.01.29. 13:07:19

szeretném megköszönni a lehetőséget hogy indulhatok eme nagy múltú kupasorozaton és megragadnám az alkalmat hogy mindenkit üdvözöljek: Sziasztok!
Nagyon örülünk hogy nehéz csoportba kerültünk (számunkra melyik lenne nem az!?)és annak még jobban hogy a kiváló Palota FC.-vel kezdünk. Nagyon együtt van a csapat az új igazolások szépen épülnek be a keretbe és hétről-hétre egyre jobbak vagyunk bár az eredményeinken ez még nem tükröződik, de érzem hogy rövidesen valaki úgyis beleszalad majd a késbe.

laca65 2014.01.29. 18:09:20

Köszönöm, hogy az Eger Boyzt szokás szerint lesza...
kb. a 7. LB óta vettem részt kihagyás nélkül!!
Mint látom, a szabadnapok, az 1 csapatos csoport, stb. nektek fontosabbak!!
Kb Egy féléve már kiakadtam az unfair dolgok miatt... Most talán, már nem is bánom, hogy az 'oligarchák' mellé nem férek be. Az egészséges random, vagy egy más csoport is érhet annyit, amennyik ti vagytok. Sok sikert mindenkinek! Sajnálom !!!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.29. 18:48:32

A Bastille LSE nevében üdvözlünk mindenkit, immáron tizenötödször!

Rendkívül nagy bizonyítási vágyat érzünk, főleg azok után, hogy az első kupa alkalmával valahol az utolsó helyek egyikén kullogtunk. Idén pedig minden energiánkkal az első helyért fogunk kaparni. Sajnos az idők múlásával a Klesta nővérek keblei engedtek feszességükből, ezért a Mester, Lucjan Klesta átadja helyét a kispadon Guliga Bendegúznak. Terveink szerint az első kupameccsen, a Jódaqua Sóshartyán HSE csapata ellen búcsúztatjuk a klub legnagyobb ikonját, akinek legnagyobb szívfájdalma, hogy az LB-t nem sikerült megnyernie. Klesta mester a későbbiekben is a klub alkalmazásában fog állni, valószínűleg saját kultuszának megőrzéséért felelős, vezető beosztású semmittevő lesz.

Az új edző a klestai utat fogja folytatni, erről már a klub értesítette Guliga két nevelt lányát is, akik az edzőtábort már az első csapattal töltik, de minden héten, hétfőn és kedden az ificsapat játékosaival fognak összetartani!

Gólokban gazdag, sérülésektől mentes,

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.29. 18:54:22

...mérkőzéseket kívánunk!

@laca65: nem tudom, pontosan mi a gond, de ha véletlenül lemaradtál, akkor még talán tudunk valamit segíteni a helyzeten. ht mailben nem mentek ki a meghívók, lehet ez volt a gond. mindenesetre van két öt csapatos csoport oda lehet beférnél, és első számú szabály, hogy a közösség dönt! szóval ezt a platformot elindíthatjuk!

de ha nem jól értelmezem a problémát, akkor javíts ki!

laca65 2014.01.29. 20:43:26

Nem ez az első olyan tőletek, bennfenntesektől, ami nem tetszik. Aki olvasta a kb 6-7 hónappal ezelőtti kommentemet, az tudhatja, hog mi a bajom. Aki nem érti, annak minden jót!!! Hét-nyolc év BL után .... Egyre kevésbé fair ez az LB!Nem sértődött vagyok, hanem reális !!!! Aki tudja, nézze vissza az előző hasonló tartalmú kommentemet és lehet, hogy megsejt valamit (vagy engem néz hülyének ?)Üdv

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.29. 22:21:59

@laca65: ugyan nem értek egy szót sem abból, amit dühödben írtál (1 csapatos csoport?), csak gondolom, hogy az a gond, hogy nem értesítettünk külön az indulásról. az a furcsa, hogy a szünetben kétszer is játszottunk egymás ellen, ezalatt eszembe se jutott, hogy nem neveztél - én nem látom a nevező csapatok listáját. még megoldható, hogy bekerülj az A csoportba hatodiknak, ha Nincs Légiós nem kötött le valaki mással meccset, de ahhoz az kéne, hogy felhagyj ezzel az összeesküvés-elmétetesdivel, ami nagyon rossz szájízt okoz. fogadd el, hogy itt semmi másról nem szól ez a kupa, minthogy szerdánként játszunk egymással egy jó meccset, nincs pénzdíj, nincs semmilyen érdek. gyorsan kéne válasz, hogy átalakíthassuk a táblát, amíg lehet.
ht-mail ment...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.29. 22:44:51

@Fallandraise: légy üdvözölve, kihívás elment - azóta el is fogadtad. Szombaton egy megfigyelőt küldtünk az Ördögkatlanba, hogy feltérképezze a számunkra teljesen ismeretlen csapatot, de valahol a pálya mellett az egyik krimóban elaludt és csak a meccs végére ért oda. Nem baj, mondta Színes mester, játszuk a saját játékunkat és meglátjuk, mire lesz elég...

Fallandraise 2014.01.29. 23:43:53

@f_miki: észleltük a megfigyelődet és már készültünk is rá hogy jönnek majd kémek ezért az elmúlt 3 meccsen véletlenül se rúgtunk gólt viszont kaptunk 18-at. ám nem számíthattunk alkoholista megfigyelőkre így ez a cselünk nem vállt be de van még a tarsolyunkban 1-2 meglepetés.

gyogyviz3 2014.01.30. 05:25:36

Kórház után Bastille. Szép kilátások. És a két csapat közötti különbség ismeretében garantált a guillotine is.
De ez egy nagyon nemes versenysorozat, érdemes hűnek maradni hozzá.
Alig várom már az új ifibajnokság kezdetét is, ex csapatom fantomjai tegnap kitömték a mentősöket, akik valamiért csak tíz emberrel álltak ki.
Az új ifistáknak még van mit tanulniuk, sehol semmi sikerélményük, de akkor sem hagyják majd ott az ifiligát, ha tök utolsók lesznek.

Sérülésmentes kupaszereplést mindenkinek, ha nem így lesz, Olaf menjen oda, ahonnan én a múlt hónapban kijöttem.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.30. 08:08:53

@f_miki: B csoportba is nyugodtan jöhet Laca65, az első játéknapon elvileg velem játszana, ha nem tudok kiállni, mert már van lekötve valami, akkor természetesen övé a meccs 3-0-val. Az összeesküvés-elméleteket én sem igazán értem, de ez nem akadály.

Hemi1975 2014.01.30. 11:07:03

Kihívva Rohan lovasai.

Hálószaggató_Góliát 2014.01.30. 11:34:46

15szörös üdv mindenkinek!

Az Ózdi Kohász kihívva.

gyogyviz3 2014.01.30. 11:49:34

Elküldtem a kihívást Bastille menedzser kollégának.

gyogyviz3 2014.01.30. 11:53:34

És amit elfelejtettem kiléptem az ifibajnokságomból, hogy mihelyt lehet, csatlakozhassak a Labdabiztos Kupa ifiligájába.

töcsk 2014.01.30. 16:46:44

Revenge 2009 kihívva !

na73 2014.01.31. 16:34:00

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Vasas DH (VI) helyszín: Illovszky Rudolf Arena Kupaszabályokkal 2014-02-05 09:45

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.02. 09:35:53

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Konyortelen fc (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-02-05 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.02.02. 09:55:12

A Labdabiztos Kupa hősei visszatérnek! Pápai Imre, aki a második kiírás óta minden kupában pályára lépett, most pedig már az edzői pályára készül, de egyelőre a klub nem tudja finanszírozni a pro-licences tanfolyamot. Török Kevin, a saját nevelésű univerzális középpályás. Kiss Attila, a meg nem értett gyors gólvágó, aki egy alkalommal triplájával csúnyán kivégezte a Bastille-t. Doktor úr (akinek a szíve kupagyőzelemre fáj), az ördögi balhátvéd, számos kupakiírás legendás alakja. Csete Nimród, minden idők legjobb középhátvédje az LB-kupában. Árgyelán Gábor, a gólerős jobbhátvéd szintén csapatunk őstagja. Röfler Dávid, aki lassan már kezd kilépni az ígéret kategóriából, jó pár gólt szerzett már az előző kupákban, akárcsak ificsapatbeli jó barátja, Baráth Bendegúz. Bojás Zoltán, a csatárfenomén, a szabadrúgások varázslója.

Essék néhány szó azokról az ifjú padavanokról is, akik a Revenge Jedi-lovagjainak méltó utódai lehetnek:

Gujkás Vilmos 18 éves koráig az ifiben rejtőzött, aztán mikor kényszerből a felnőttben találta magát, rögtön gurított is egy klasszikus mesterhármast. Igaz, hogy egy bot ellen, de ez akkor is szép teljesítmény...

A László Ferenc-Bakody Amadé belső középpályás-páros valószínűleg sok ellenfélnek okoz majd nehéz perceket és elvesztett labdabirtoklást.

A technikás Fekete Máté Bojás méltó csatárpárja lett az elmúlt szezonban.

A saját nevelésű Sasváry Boldizsár egyre komolyabb szerepeket kap a védelem közepén, anno a válogatott scout is megkeresett miatta, de sajnos spectelen. Fördős Zoltán kicsit gyengébb alapképességű, ugyanakkor jól fejel és gólerős, balhátvédben hosszú távon Doktor úr utóda lehet.

Mivel kapusfronton megfizethető magyar játékosból komoly hiány van, az eddigi hagyományokat némileg megtörve, a finnugor nyelvrokonság jegyében Teemu Suutari személyében az ezer tó országából igazoltunk rutinos hálóőrt.

Együd mester már nagyon unja a kispadot, a szükséges pénzmag összegyűlése után Pápai Imre váltja majd.

A 15. kiírásban célunk a Final Eight-be való kerülés. Bár nagyon rossz sorsolást kaptunk, és csak negyedik kiemeltek vagyunk a csoportunkban, a küldetés nem tűnik lehetetlennek.

Hajrá Revenge, álljunk bosszút Olafon és a Tesco gazdaságos világválogatottakon!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.02. 14:20:22

eger boyz lekötött egy meccset, ebből arra következtetek, hogy nem kíván élni a lehetőséggel, nem csatlakozik egyik ötös csoporthoz sem, így marad az eredeti kiírás.
a magam részéről sajnálom, hogy így alakult. nagyon elszomorít, hogy megbeszélni sem sikerült, mi a gond valójában.

Fallandraise 2014.02.02. 14:51:57

@f_miki: a tegnapi bajnoki 24.percében amikor kiegyenlítettünk a nagyságrendekkel erősebb Torpedo Újpest ellen a lelkes szurkolóink elkezdték varrni a " Reszkess Palota" molinót ám még csak az első E betűnél tartottak (35.perc) amikor az eredményjelzőn már 1-5 szerepelt ezért végül a molinóra a "Reméljük nem rúgtok 7gólt nekünk" felirat került. Bízunk abban hogy ellenfelünk a fair-play szellemében lép pályára (értsd. max 5+1 játékos, minimum 2 öngól és a mi kapunkra csak 30méteren kivülről lőnek)és akkor izgalmas mérkőzést láthatnak a nézők.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.02. 15:53:07

@Fallandraise: a Budai 2 stadion szigorú és tapasztalt biztonsági szolgálata kíméletlenül elkoboz minden molinót, amely nem a hazai csapat vezetőinek és játékosainak dicsőitését szolgálja. Felhívom viszont tisztelt ellenfelünk figyelmét, hogy ugyanezek a szigorú cerberusok szemérmesen elfordítják a fejüket, ha nokiás dobozt vagy M.K. Zalaegerszeg monogrammal ellátott aktatáskát látnak.

2014.02.03. 09:10:27

A héten véget ér a Labdabiztos Kupa ifilgája.
Eddig két változásról tudok:
1. A Tanárnő botolódott csapatának helyét az új sóshartyáni csapat fiataljai veszik majd át.
2. A Mesterhegesztő hamarosan bezárja az akadémiáját - a Pebo ifjú csillagai lépnek az üresen maradó helyre.
A két távozó csapatot szerdán, rögtön 11:30 után törlöm, és már lehet is nevezni a helyükre.
Előtte azonban a csatlakozni szándékozóknak ki kell lépni az előző bajnokságból.

gyogyviz3 2014.02.03. 16:53:37

"Barátságos mérkőzéseket csak háromhetente játszhatsz, és a mérkőzés lekötéséhez feltétlenül szükséges, hogy csapatod egy ifibajnokság tagja legyen."

Mivel jelenleg nem vagyok egy bajnokságnak sem, megtenné valaki, hogy küld kihívást az ifijeimnek?

Azt hiszem, ha kapok ilyet, azt el tudom fogadni, csak kihívást küldeni nem lehet.

Jól tudom?

gyogyviz3 2014.02.03. 17:39:05

Csak azért kellene az a barimeccs, mert a szegény 15 éves és 98 napos Here Levente még nem jutott játéklehetőséghez :)

2014.02.03. 19:00:33

@gyogyviz3: Amíg ez a Levente nem dolgozik, tényleg csak Here :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.02.04. 19:29:08

Nincs kedvetek egy rögtönzött esélylatolgatáshoz? Hasonlóan, mint a Bohócligára, lehetne az LB fordulókra és a végeredményre is tippelni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.04. 23:02:29

@Bukott Rockzenész: de van! próbáljuk meg. csak kevés már az idő holnapig, de a következő fordulótól megpróbálhatjuk

Futó Lada 2014.02.05. 09:59:08

Helyzetjelentés a Nou Colosseumtól :
"Hatalmas érdeklődés, és még nagyobb felhajtás előzi meg a mai Kecso-BDSRSTNT meccset. A rendezők kitettek magukért. Az érkező vendégcsapat-buszát konfetivel, és pénztárgép-szalagokkal dobálták, néha egy-egy pénztárgép is volt közte, de ez utóbbiak természetesen rendelkeztek a megfelelő engedéllyel.

A BDSRSTNT játékosok bevonulását tüzijáték kisérte, és aljas rágalom, hogy a játékosokra céloztunk volna.
A vendég-szurkolók gyorsabb beléptetése érdekében Lajos bácsi kicsit megemelte az automata beléptető-kapu fordulatszámát percenként 10-ről másodpercenként 10 re, nehogy egyetlen másodpercről is lemaradjanak .

A meccslabdát egy félmeztelen amazon hozta, ő kísérte a játékvezetőket... már a repülőtér óta mindenhova. Az erről készült fényképeket természetesen elküldjük majd a bíró sporinak, hogy neki is legyen egy emléke a meccsről...kivéve ha nyerünk, és a nagy ünneplés közepette megfeledkezünk róla.

Hajrá csapatok, később még újra jelentkezünk.

Fallandraise 2014.02.05. 13:23:55

"Majdnem...", "Egy hajszálon múlt a csoda!", "Megcibálták az oroszlán bajszát!" csak 1 pár szalagcím a Palota-B.K.D.L.S.E. mérkőzésről.Halljuk Kiss István szavait: "Gratulálok a fiúknak, lelkesen jól játszottak, mindenki a maximumot próbálta nyújtani szinte felszántottuk a pályát. Tudtuk hogy a Palota lényegesen nagyobb játékerőt képvisel ezért taktikailag az erős védelemre és az ellentámadásokra koncentráltunk (első körben arra gondoltunk befalazzuk a kaput de szóltak hogy a félidőben térfél csere lesz így ezt elvetettük)A fiúk nagyon fegyelmezetten hajtották végre az utasításaimat és ha 13.percben Csintalan Matyi bevágja a helyzetét és kicsivel később Kris nem bénázik az ellenfél kapuja előtt akkor mi vezetünk 2-0ra. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni és a jövőben sem szeretnék, DE sajnos a bíró a mai napon alaposan belenyúlt a meccsbe amikor a jogos büntető helyett Horváth Gerynek adott sárgát műesésért és nem sokkal később hüledezve néztem hogy az ellenfél 18-as számú játékosa (Perszák?,Perzsák?) csak sárga lapot kapott a rettentő durva szabálytalanságáért. Ezután egy elkerülhető gólt kaptunk állított helyzetből pedig sokat gyakoroltuk az ilyen szituációkat. A szünetben cserélni kényszerültem mert Gery teljesen kiborult a sárgája miatt Bittner (bajkeverő,sunyi) pedig kilátásba helyezte hogy még egy bírói baki és ő hátulról elgáncsolja a sporit ezért őt is lehoztam. A második félidőben kicsit elfáradtunk de a Keresztúri Lackó kapufája befelé pattan akkor bármi történhatett volna."

töcsk 2014.02.05. 18:51:43

kaptam egy jópofa verést a Revenge-től, a játékosoknak akik pályára léptek már nem volt akkora élmény :D ebből látszik, hogy nem árt egy kis craftot pakolni a minden posztra, mert az első csapatban játszóknak nincs megfelelő pótlásuk. Azért hadd gratuláljak az ellenfélnek, szép volt :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.02.05. 22:06:41

@töcsk: Köszönöm a sportszerű gratulációt, de a nemes ellenfélnek is jár az elismerés, mivel a bajnokságban hibátlanul szerepeltek, ami rólunk nem mondható el. Az ott látott erősségű ellen készítettem fel a csapatot, mivel egy bot ellen játszottunk a szombati meccsen.

Ha lehet egy tanácsom: foglalkoztass több magyar játékost, azon belül is főként saját nevelésűeket! Hosszú távon kifizetődő. Tudom, hogy ez a mániám, de akkor is...

panteraAtus 2014.02.06. 09:10:44

NagyAti'73 FC csapatának ment a kihivás! Várjuk sok szeretettel a Helm szurdokba. Az ifiknél oda-vissza kikaptunk tőletek,most a nagyok próbálnak meg revansot venni a megaláztatáson. :-) Sérülés mentes meccset kivánok mindkettőnknek.

Hemi1975 2014.02.06. 14:00:37

Az esélytelenek nyugalmával, Bastille LSE kihíva helyszín: Barracuda Arena

Hálószaggató_Góliát 2014.02.06. 16:40:55

@CreaPress: Köszi, elkélt a többféle kommunikáció, elfelejtettem kilépni a régi ligából :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.06. 17:45:04

@MosolygóRettenet: megkérdezem itt is, amit ht-n: számíthatunk most is a forduló válogatottja és a fair play listáidra?

töcsk 2014.02.06. 19:23:15

@Bukott Rockzenész: nekem is ez a célom, viszont most csatárposzton van egy potenciális játékosom akit nagyon nyomok. Mivel versenyző típus vagyok ezért a rövid távon mindig feljebb akarok lépni, ezért is igazolok olcsó, rutinos játékosokat. Viszont ha kineveltem a csatit nekiállok a védelemnek, majd a középpályának is :)

Mosolygó Rettenet 2014.02.06. 21:25:11

@f_miki: Akkor itt is válaszolok. :) Igen, lesznek száraz, emészthetetlen statisztikák, de valószínűleg csak hétvégén lesz időm elkészíteni őket. A hétköznapjaim mostanában elég strapásak.

@Hálószaggató_Góliát: Pebo FC-nek pedig gratula az első fordulós győzelemhez. Szép visszavágás az előző kiírásban kimért 6-0, 2-0 és 7-0 után! Lassan annyit játszunk egymás ellen, hogy a szurkolóink is együtt mennek majd sörözni. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.10. 14:50:28

@Mosolygó Rettenet: mivel megint strapás hétköznapok jönnek, megcsináltam az első forduló válogatottját, igazodva az előző kupa során kidolgozott elveidhez. Ez persze nem azt jelenti, hogy le akarnám nyúlni ezt a kiváltságot, de most van egy kis időm...
Úgy láttam, a héten a csatárok remek teljesítménye miatt a 3-4-3 felállás tükrözi legjobban a mezőnyt. A csapat: a kapus Lóránt Roland (Idegen Bajnokok, 6,5) - Mario Fossanova (Pebo, 7,5), Csete Nimród (Revenge, 8,0), Rosza István (BDSRSTNT, 7,0) - Buzsáky Gergő (Bastille, 7,5), Jani Tervaniemi (Rohan lovasai, 9,5), Üveges Balázs (NagyAti, 8,5), Hegedűs András (KecsoSE, 7,0) - Rene Märjamaa (Rohan lovasai, 10,0), Lászlai Balázs (Pebo, 9,5), Komár Márton (Ranagolidák, 8,5).
Két finn is szerepel a csapatban, közülük az egyik a forduló játékosa, Rene Märjamaa (Rohan lovasai) 10,0 csillaggal! Négy 6,5 csillagos kapus volt, Lóránt mellett nemzetisége döntött, ahogy a 7,0 csillagos szélsők között Hegedűs, vagy a 7,0 csillagos középhátvédek között Rosza esetében.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.10. 14:57:46

A fair-play táblán Murénák az utolsó 4 ponttal, ő kapott pirosat egyedül. BDSRSTNT, II. kerület és Ranagolidák két-két sárgalapot kaptak, B.K.D.L.S.E., Bastille, Kecso, Konyortelen, Palota és Revenge egyet-egyet, a többi 12 csapat még 'szűz'.
(sárga lap 1 pont, piros lap 3)

gergo a kolyokkutya 2014.02.10. 21:46:02

hallo,

nem latom a google tablazatot, kihivasom meg nem jott. szabadnapos vagyok vagy le kell kotnom meccset?

gergo a kolyokkutya 2014.02.11. 09:04:24

@f_miki: utana megneztem telefonon es mukodott, koszonom. lehet valami a chrome-mal van, az oldalt magat tobbszor is ujranyitottam, de lehet majd egy restart kell, szerintem nalam volt a gond.

Fallandraise 2014.02.12. 13:44:31

Tortenelmi nap, az elso B.K.D.L.S.E gol a LB kupan. A kronikakba, kalendariumokba, annalesekbe bevesodik Kris Verhoeven neve. Kiss Istvan: "Gratulalok az ellenfelunknek csak az igazan nagy csapatok tudnak helyzetek nelkul 4 golt rugni.Gratulalok a fiaimnak is mert 80percig kezben tartottuk a merkozest de a vegere teljesen kihajttottuk magunkat es szetestunk. Megint kaptunk egy golt allitott szituaciobol a jovoben meg tobbet fogjuk gyakorolni ezeket a jatekhelyzeteket. Az ellenunk megitelt 11esrol csak annyit hogy lehet nem kene 86eves felig vak birokat alkalmazni. Kulon szeretnek gratulalni Krisnek csodalatos fejes goljahoz. Megyunk tovabb a megkezdett uton folytatjuk a munkat es tudom rovidesen ennek eredmemye a palyan is meg fog latszodni."

Fallandraise 2014.02.12. 14:28:27

@f_miki: technikai (es nemileg lenyegtelen) kerdes: a tabellan a tobb (1!!!!) rugott gol miatt nem nekem kene a 4.-nek lenni??? Pontszam azonos,golarany azonos egymassal meg nem jatszottak a csapatok de a tobb rugott gol is szamit nem?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.12. 15:34:06

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Idegen Bajnokok (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2014-02-19 09:45

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.12. 15:37:47

Csapatom ma hihetetlenül jól teljesített, csak öt gólt kaptunk és csak két játékosom sérült meg, az egyik 4 hétre...

Hálószaggató_Góliát 2014.02.12. 17:08:53

@Fallandraise:
"Köszönjük Kiss István gratulációját, és farvizen mi is beevezünk a történelemkönyvekbe, mivel az első B.K.D.L.S.E gól ellenünk született, épp a szünet előtt, kicsit meg is ijedt az 1436 mindenre elszánt néző, és a bírót kezdték el fenyegetni, szegény gyengejellemű Edoardo Teodoro Golino már 86 éves és 62 napos, szeretné megélni a 100-at, így befújta a 48. percben a kispadról amúgy is jogosnak tűnő büntetőt, innen pedig már nem volt megállás. A szünetben kértem, hogy helyzeteket ne alakítsunk ki, mert ha azok kimaradnak, akkor ez megbosszulhatja magát, helyette csak lőjünk gólt időnként. Így elégedett vagyok. " nyilatkozta a Pebo részéről Timo Bonaert vezetőedző.

Futó Lada 2014.02.12. 18:10:27

"Giling-galang szója-harang!" - énekli vidáman Klapa edző, miközben lóugrásban közlekedik a KecsoSE klubbházának sakktábla-mintás linóleumján. - "Affene! Kéccerannyi pontunk van, mint a legutóbbi alapszakaszban, pedig még csak 2 forduló telt le. A Hegeda bekerült a álomcsapatba! Mi jöhet még? Nagyon kell vigyázni, mert a végén még megnyerjük, annyi sörünk meg most nincs! Mindegy, majd eladunk valakit. Célunk most már a Végső Előny, azaz a Fájnel Fór !!" - közölte szokásától eltérő bőbeszédűséggel a Kecso SE mestere, majd hármat csuklott és legurult a lépcsőn.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.12. 21:40:18

Színes edző nagyon szomorúan állt az újságírók elé a Palotai Körzeti Ambulancia aulájában: "Veszelka sérülése nem súlyos, már levették a lélegeztető gépről, de a sorsdöntő hétvégi baknokin még nélkülöznünk kell. Valami vakondtúráshoz hasonló gödörbe lépett, nem Bódi volt a hibás, jogtalanul kapott sárga lapot. Nem lesz könnyű nélküle, de elszántak vagyunk, így is elérjük céljainkat."

Fallandraise 2014.02.13. 17:43:44

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Ózdi Kohász (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-02-19 09:45
szóval kihívtam magam ellen a sorsot és nem mellesleg az Ózdi Kohászokat is. Csak kedvességből szólok hogy betonút nem vezet a stadionhoz szóval készüljön a kedves ellenfél hogy némi séta után éri csak el csodálatos stadionunkat. Alternatív megoldásként fel tudjuk ajánlani hogy hajtánnyal behozzuk őket mert a kisvasút építési projektünk már elindult és a sínek már megvannak. Ha mégis egyedül oldanák meg akkor sétáljanak be az erdőbe és rögtön az épülő yacht-tengeralatjáró kikötő (először repteret akartunk de kiderült azt már mások ellőtték)mellett meg fogják látni büszkeségünket az Ördögkatlan stadiont.

Hemi1975 2014.02.14. 16:43:53

Most hívtad ki ezt a csapatot: Vasas DH

na73 2014.02.16. 19:59:23

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Jódaqua Sóshartyán HSE (VI) helyszín: Anthony Andrews Stadium Kupaszabályokkal 2014-02-19 09:45 (9/54)

gyogyviz3 2014.02.17. 09:02:48

@na73: Ha késve is, a kihívás elfogadva :)
Igaz, hogy egyikünknek sincs még pontja a csoportban, mégsem állítanám, hogy nagyon kétséges a találkozó végkimenetele. Úgy kikapunk, mint a sicc.
De valakinek sereghajtónak is kell lenni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 00:50:38

a fair play tábla két forduló után:
0 pont: Beton, Lotus, Idegen Bajnokok, Jódaqua, NLNS, Ózdi Kohász, Rohan lovasai és Vasas
1 pont: Bastille, Hemi, Palota és Pebo
2 pont: BDSRSTNT, NagyAti, Revenge és Szájfocisták
3 pont: II. Kerület, Kecso, Konyortelen és Ranagolidák
4 pont: B.K.D.L.S.E.
5 pont: Murénák.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 01:10:06

a 2. forduló válogatottja: Torsten Bottesch (Rohan lovasai, 7,5) - Szilágyi Roderik (NLNS, 8,5), Csete Nimród (Revenge, 8), Mario Fossanova (Pebo, 7,5) - Kun Dezső (NLNS, 8), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9), Šimun Slamić (Rohan lovasai, 9), László András (Revenge, 7,5) - Lászlai Balázs (Pebo, 10), Szinetár László (Ózdi Kohász, 10,5), Csomós Balázs (Rohan lovasai, 9,5).
Az előző kiírásban egy 10-es teljesítmény sem volt, most két forduló után már három is! A forduló játékosa az ózdi Szinetár László 10,5 csillaggal. Az első forduló legjobbja, Rene Märjamaa csak a nemzetisége miatt maradt le csapattársa, Csomós Balázs mögött. Csak hárman tudtak duplázni: Mario Fossanova (Pebo), Csete Nimród (Revenge) és Lászlai Balázs (Pebo). A héten Rohan lovasai adták a legtöbb válogatottat, hármat, Pebo, NLNS, Revenge, Ózdi Kohász kettőt-kettőt.

gyogyviz3 2014.02.19. 13:29:41

Gyorsan megállapítottam, hogy mindkét fronton agyonvert a soros ellenfelem. Ezután rögtön kihívtam Rohan Lovasait azért, hogy a jövő heti zakó nehogy miattam maradjon el.
Fárasztó dolog ez a csapatépítés, de jó foglalatosság. Csak a brazil kapusom, Amarante mondja, hogy ennyi bénát egy rakáson még nem látott.

Futó Lada 2014.02.19. 16:00:03

Klapa mester kedvenc pörköltszaft mintás ingében tartotta a sajtótájékoztatót. :
"A legutóbbi kiirásban közel voltunk a fair-play díjhoz. Ilyen csúfság még sosem esett meg velem, de szerencsére időben jött ez a pofon. Igazoltunk a holtszezonban 1-2 vérbeli suttyót az ifi és a felnőtt gárdához egyaránt, és ennek kezd már látszani a hozadéka. A sérüléseket természetesen sajnáljuk, az mondjuk nem hiányzik senkinek, de sajnos ennek a játék-stílusnak ez valahol a hozadéka."
A hogyan továbbra a tőle megszokott fanyar humorral válaszolt : " Azt mondják ha siker van, akkor ütni kell a vasat. Hát nekünk nem a vasat kellene ütni jövő héten, hanem a Kohászt. Jövő héten nagyon fontos lenne nyerni, mert akkor visszavághatnánk a 5 szezonnal ezelőtti bajnoki döntetlenért. Mindenképp győzni szeretnénk, ha kijózanodunk addig..."

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 17:11:02

a fair play táblán már csak három hibátlan csapat van:
Beton SE 0
Ózdi Kohász 0
Vasas DH 0
Bastille LSE 1
Idegen Bajnokok 1
Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Pebo FC 1
Rohan lovasai Fc. 1
BDSRSTNT FC. 2
FC Black Lotus 2
NagyAti'73 FC 2
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 2
Palota FC 2
Revenge 2009 2
Szájfocisták FC 2
Hemi 1975 FC 3
II.Kerület Football Klub 3
Ranagolidák 3
B.K.D.L.S.E. 4
Konyortelen fc 4
Szopós Murénák FC 5
KecsoSE 8

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 17:37:12

Amíg a fair play listát a nehézipar képviselői uralják, a forduló válogatottjában Rohan lovasai aratnak, ezen a héten hat játékosuk bizonyult posztján a legjobbnak. A felállás 4-3-3, egy szélsővel, két középpályással - itt négyes holtverseny volt, Kun Dezső mellett a magyar útlevele és az eddigi egy, szélsőként elért válogatottsága döntött. Szinetár László (Ózdi Kohász) megint 10,5 csillagos, 35 percnyi játékkal, ezzel újra ő a forduló legjobbja. Csete Nimród (Revenge) az egyetlen, aki mindhárom forduló válogatottjában szerepel. A csapat: Torsten Bottesch (Rohan lovasai, 8, 2) - Gert Ecker (Rohan lovasai, 8,5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8,5, 3), Koltai Miklós (Bastille, 8, 1), Pietro Tamelli (Rohan lovasai 8, 1) - Németh Kristóf (Murénák, 7,5, 1), Kun Dezső (NLNS, 8,5, 2), Šimun Slamić (Rohan lovasai, 9, 2) - Szinetár László (Ózdi Kohász, 10,5, 2), Csomós Balázs (Rohan lovasai, 9,5, 2), Rene Märjamaa (Rohan lovasai 9,5, 2)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 17:44:17

a góllövőlistát Mézga Ákos (Bastille) vezeti 6 góllal, nyomában Bojás (Revenge), Märjamaa (Rohan lovasai) és Scarperia (Vasas) 5 góllal, Fekete Máté (Revenge) 4 góllal követi őket.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.19. 17:59:30

már csak öt száz százalékos csapat van, kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok - az A-csoportra ez nem feltétlenül igaz, bárki bejuthat még a top nyolcba közülük. a B-csoportban Revenge nem bízza a véletlenre, bravúros Lotus elleni győzelmével már biztos top nyolc résztvevő, mögötte nagy harc várható a második helyért. a C-jelű halálcsoportban Kecso lépéselőnyben van, de nem dőlhet még hátra, mögötte nagy a tülekedés. meglepetés BDSRSTNT szereplése, 0 pont, 0 lőtt gól 3 forduló után, elképzelem, milyen cifra körmondatok hangozhatnak el az öltözőben... a D-csoportban Vasas és Rohan lovasai mellett Bastille esélyes még a legfelső ágra.

Fallandraise 2014.02.19. 18:15:47

@f_miki: na majd a jövő héten ellenünk javíthat a BDSRSTNT. Önbizalmunkat nem veszíthetjük hiszen hetek óta a nem létező tartományban van. Kiss István a mérkőzés után nem volt hajlandó interjút adni elviharzott az újságírók előtt akik annyit hallottak a motyogásából hogy : "elnézést a sérülésért, gratulálok az ellenfélnek, de megint befújtak ellenünk 2 büntetőt..."

Fallandraise 2014.02.19. 19:05:26

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-02-26 09:45

RANGADÓ!!!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.02.19. 22:07:05

A srácok még mindig nem hiszik el, hogy hátrányból fordítva le tudták győzni a két osztállyal feljebb vitézkedő és a "nagy" kupában is maradandót alkotú Black Lotus csapatát.

A hosszú ideig formán kívül lévő, de most győztes gólt szerző Árgyelán Gábort a szurkolók istenséggé nyilvánították.

A minimális célul kitűzött Final Eight megvan, most már bármi lehet a vége, bár a bivalyerős ellenfelek miatt még mindig igen kevés az esély az éremre. Aztán ki tudja, mi lesz, hiszen evés közben jön meg az étvágy...

na73 2014.02.19. 22:25:04

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Hemi 1975 FC (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-02-26 09:45 (10/54)

Hemi1975 2014.02.20. 11:19:43

@na73: Lekötve!
Az ÉV legfontosabb meccse számunkra! Minden meg fogunk tenni azért, hogy 5-nél ne legyen nagyobb a gól különbség. Remélem sikerül a HEMI OLD BOYS-al pici borsot törni a leendő Elnök kupa győztes csapat tulajdonosának orra alá:)

Jó meccs lesz!

Futó Lada 2014.02.20. 16:11:47

@f_miki : a C csoporttal kapcsolatban átnéztem a sorsolást, és rájöttem, hogy a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül a csapatom már továbbjutott a csoportból, és a 22. helynél hátrébb már nem végezhet..sőt.. a 16-nál hátrébb sem...oda ez Elnök kupa megvédése...
Jövő héten a fair-play lista két véglete csap össze, kiderül, hogy mennyire kap vérszemet a csapat, h az ellenfél nem rúg vissza.. :)

Mosolygó Rettenet 2014.02.22. 21:51:39

@Futó Lada: Olyan még nem volt a világtörténelemben, hogy valaki megvédje az Elnök Kupát. Az előző szezonban én is beterveztem célként, aztán sikerült elszúrni. :) Ez olyan, mint a Bajnokok Ligája, megvédhetetlen. :)

Valamint a régi szép, egy bajnoki csoportban töltött idők emlékére kihívtam Kecso SE-t.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.02.23. 13:50:52

Sikeresen elhúztam vasárnapig Beton kihívásának elfogadását, aztán rossz kihívásra kattintottam rá, így egy teljesen ismeretlen közép-amerikai rivális kihívását sikerült elfogadnom. Elnézést a Beton managerétől, természetesen a három pont az övék.

Ha már így alakult, legalább valami pozitívum is legyen alapon: legalább most megnézem a térképen, merre is van az az El Salvador. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.23. 15:32:48

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szájfocisták FC (V) helyszín: Mezey Dottore Aréna

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.02.23. 22:50:53

@f_miki: A megyeszékhely Liberiából közvetlen repülőjárattal 1 óra 45 perc San Salvador. Más kérdés, hogy a Tigres-palota az óceánparti Tamarindo városkában van, onnan még buszozni kell kicsit Liberiába a közismerten jó minőségű közép-amerikai utakon. :)

töcsk 2014.02.25. 07:12:49

ranagolidák még mindig nem hívott ki, a mai napon kihívom ezért inkább

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.25. 19:36:41

22 óráig várok a szájfocisták válaszára, utána kihívok mást.

Futó Lada 2014.02.26. 12:16:04

... megint két sérülés...a kezdő 11-ből már 5 játékos sérült, lassan azért kell felhoznim ifistát, hogy legalább 11-en meglegyünk..bár ebből az ifiből bárkit hozok fel, csak sűrűbben leszünk a pályán, de többen nem...fene egy meg - dühöngött Klapa mester az Ózdi Kohász elleni meccs után. - Direkt mondtam a srácoknak, : vagy ti rúgtok le valakit, vag ytiteket rúgnak le..most már tudok mellé tenni illusztrációt is. Gratulálok az ózdi csapatnak a győzelemhez, izgalmasnak ígérkezik az utolsó forduló. Mivel Kohász - Palota meccs lesz, így mi viszonylag jó helyzetből várjuk a folytatást. A B.K.D.L.S.E. csapatához meghívattuk magunkat, még az 1 pont is lehet kevés, így győzelemre kell játszanunk.

na73 2014.02.26. 14:45:01

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Bastille LSE (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-03-05 09:45 (11/54)

Fallandraise 2014.02.26. 14:46:11

@Futó Lada: Ellenunk azert a 3pont nem tunik irrealisnak. Bar percrol percre egyre jobbak vagyunk. Hiszen a mai meccsen 50%ban mar birtokoltuk a labdat igaz igy tamadni pocsekul tamadtunk es a vedekezesunk szart se ert de ez kedvunket nem szegte.

töcsk 2014.02.26. 14:50:41

Grat ranagoléknak a győzelemhez, sajna későn vettem észre, hogy elfogadtad a kihívást, így nem tudtam csapatot összeállítani

Fallandraise 2014.02.26. 15:04:27

Kiss Istvan: "Elegedett vagyok. Azt kertem a fiuktol hogy ne kapjunk mar golt a 4.percben es ezt be is tartottak mert mar a 2.ban kaptunk.(brr-brr) elnezest uraim . /Hallo! Szervusz Gyuri bacsi!......hat nem a legjobbkor eppen sajtotajekoztatot tartok....kikaptunk....irraputo-2 ....nem nem ettunk tesztat....jo majd hivlak/. Bocsanat szoval elegedett vagyok mert allitott helyzetbol ma nem kaptunk golt (brr-brr) elnezest megint. /Szia Gyurikam! Epp sajttaj de mondjad....kikaptunk....probaltam de ugy latszik keveset ajanlottunk...most meg nem tudok menni de helyettem is jatszd meg a zerospilt koszi hello/ tehat alapjaban veve elegedett vagyok mert 11est se hoztak ossze a sracok es ez is nagy elorelepes (brr-brr) elnezest/Szia Peti! Nem hagytad nalam a magnestablad....kikaptunk....igen tolodtunk de megis varrtak egy 4est...jo majd hivlak/ voltak most is jo tamadasaink tobbet birtokoltuk a labdat mint eddig barmikor de gol ma nem jott ossze."

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2014.02.26. 21:13:43

Basszus, úgy emlékeztem, hogy házigazdaként elküldtem a kihívást még csütörtökön. Viszont nem volt időm a játékba benézni, s most látom, hogy nem volt meccsem :(
Elnézést az ellenféltől.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.26. 21:54:05

@töcsk: általában az a jó, ha minden meccs a pályán dől el, ezért sosem vesszük komolyan a kihívás és elfogadás határidejének betartását, ha a kezdésig mindkét fél csapatot tud állítani. Ranagolidáknak vasárnap 19h-ig kellett volna kihívnia II. Kerületet, lett volna alkalma, hiszen szombat éjjel belépett a játékba. @töcsk kedden reggel jelezte, hogy mivel nem kapott kihívást, megtette ő. @Ranagol kedd este negyed tízkor fogadta el a kihívást, csupán 12 órányi időt hagyva ellenfelének a csapatállításra. Tudom, hogy szezonok óta @Ranagol mindig kedden intézi ezeket az ügyeket, de most kifejezetten hátrányba hozta ezzel ellenfelét. A párharc kimenetele nem kérdéses, legfeljebb a gólarány lehetett volna szerényebb, ha @töcsknek nem az alapcsapattal kellett volna játszania.
nem szeretnék egyedül dönteni, jó lenne, ha közösen találnánk ki, mi legyen. ha Kerület kapja a 3 pontot, valószínűleg Ranagol kerül az E-csoportba, ami nem tükrözné igazán az erőviszonyokat...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.26. 22:03:13

most látom, hogy Olaf valóban egy helyi gyeplabdacsapatot küldött a pályára, @töcsk nem a saját játékosaival állt ki... talán érdemes lenne alapcsapatot beállítani, hogy ez ne fordulhasson elő!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.02.26. 22:09:02

kérlek, írjátok meg ide, mi legyen! én azt gondolom, hogy vegyük komolyan a szabályokat, ha az egyik csapat hátrányt szenved a be nem tartásuk miatt, vagyis Kerület kapja a 3 pontot, 3-0-lal...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.02.27. 07:52:58

@f_miki: Egyetértek, itt a vétlen felet kell kártalanítani, még ha ez az erőviszonyokat nem is tükrözi. A másik, halványan ehhez hasonlító eset Black Lotus és Beton SE elmaradt meccse, melyet az utóbbi kapott meg 3-0-lal. Itt Lotus véletlenül elfogadott egy másik kihívást, Beton pedig ezért kapott három ajándék pontot. A gond csak az ezzel, hogy a pályán valószínűleg nem ez az eredmény született volna, így az utolsó fordulóban izgulhatok a csoportelsőségem miatt, mivel pont Beton ellen kell játszanom, aki akár meg is előzhet. Ismerve a másik csoportelsőket, nagyon nem mindegy, hogy hányadik helyen megyek tovább. Az sem mindegy, hogy a bajnokságban eléggé nehéz sorozat elé néző kezdőcsapatomat plusz egy kemény meccsel terhelem meg, vagy sem.

panteraAtus 2014.02.27. 19:57:49

Vasas DH kihivva. Várjuk sok szeretettel a Szurdokba.

gyogyviz3 2014.02.28. 08:17:58

@Hemi1975: Kedves Hemi, küldtem csapatodnak egy meghívót az egykori sztárjátékosomról elnevezett stadionomba. Természetesen kupaszabályok szerint játszunk, bár a mostani gárdámat nem tartom képesnek arra, hogy ki tudjon harcolni akár egy hosszabbítást is.

gyogyviz3 2014.02.28. 08:46:54

Bizonyára tömegeket vonz majd a mezőny harmadik legszörnyűbb és legeslegszörnyűbb alakulatának összecsapása, ezért mindenkit kérek, el ne felejtse élőben követni a küzdelmet.
Ehhez képest egy teljes Napfogyatkozás vagy egy angol hercegi esküvő jelenéktelen esemény.

Hemi1975 2014.02.28. 09:31:37

@gyogyviz3: Lekötve!

Számomra megtiszteltetés egy nagy múltú menedzser jelenlegi csapatával való mérkőzés. Remélem lesz hosszabbítás,ahol én nyerek azért:)

Hemi1975 2014.02.28. 09:35:04

@f_miki: Vannak szabályok,így vétlen fél kapja a pontokat. Szerintem.

gergo a kolyokkutya 2014.02.28. 18:40:17

Mint erintett tulaj nem szolnek hozza, de azt elismerem, hogy 3-0-ra valoszinuleg nem nyertem meg volna azt a meccset.

Amit felvetnek az az, hogy kell-e vagy egyaltalan lehet-e kompenzalni ilyenkor a csoport tobbi csapatat? Mert azert a szamokbol az latszik nalunk, hogy az elso kettobe kerulnom egy Lotus elleni vereseggel minimum kalandos lett volna.

Vagy igy akkor ez maradjon egy a jatekot neha befolyasolo szerencsefaktor?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.01. 00:14:49

@gergo a kolyokkutya: el nem tudom képzelni, hogyan lehetne kompenzálni a többieket, szerintem ne menjünk bele

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.01. 00:20:03

a fair play listán már csak Beton makulátlan,igaz, ebben a fordulóban nagy bravúr lett volna rontani rontani a statisztikán:
Beton SE 0
Bastille LSE 1
Idegen Bajnokok 1
Jódaqua Sóshartyán HSE 1
FC Black Lotus 2
NagyAti'73 FC 2
Palota FC 2
Pebo FC 2
Revenge 2009 2
Rohan lovasai Fc. 2
Szájfocisták FC 2
Vasas DH 2
BDSRSTNT FC. 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 3
Ranagolidák 3
Konyortelen fc 4
B.K.D.L.S.E. 5
Hemi 1975 FC 5
Szopós Murénák FC 5
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 7
KecsoSE 8

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.01. 00:39:52

a forduló válogatottja ismét 4-3-3 felállásban játszott a bizottság erősen szubjektív döntése alapján. Ezen a héten Bastille adta a legtöbb játékost, számszerint ötöt, Palota és Kecso kettőt, Bajnokok és Pebo egyet. A középpályán a holtversenyt az döntötte el Ulbert javára, hogy az előző fordulóban már egyszer lemaradt Kun mögött, így vérző szívvel a tavalyi Kupa legjobbja, Hudák (Palota) most kiszorult a csapatból:
Lóránt Roland (Idegen Bajnokok 6,5, 2) - Slavoj Opálka (Kecso 7,5, 1), Bódi Krisztián (Kecso 7,5, 1), Nagy Áron (Palota 8, 1), Lajos Tibor (Bastille 7,5, 1) - Udvarias Zsolt (Bastille 7,5, 1), Kenderesi Csaba (Bastille 9, 1), Ulbert György (Bastille 8,5, 1) - Papp Péter (Palota 8,5, 1), Lászlai Balázs (Pebo 9,5, 3), Éger Marcell (Bastille 8,5, 1).
A forduló játékosa Lászlai Balázs (Pebo), aki harmadszor került a legjobbak közé, utolérte a most szabadnapos Csete Nimródot.

Fallandraise 2014.03.01. 23:59:19

retteghet a Kecso FC. a 11 vereséges sorozatunk (67-3) megszakadt és győzelmet arattunk bár az ellenfél nem állt ki de a győzelem az győzelem. szóval kedves Kecso vért ittunk tehát rettegjetek!!!

Ranagol_5 2014.03.02. 13:36:41

Részemről ettől a pillanattól vesztette értékét az idei LB kupa, mivel nem tükrözi a valós erőviszonyokat így már, még annyira sem, mint előtte.
Kérném az idei versengésből a csapatom likvidálását, mert nem látok rá releváns okot, hogy a kupában maradjak idén.
Ennyi erővel sima barátságos meccseket is játszhatnék, kb ugyan annyi haszna lenne, mint ennek.
A következő szezonban majd újra jelentkezem, és megpróbálok eleget tenni a feltételeknek, ha már 15 szezon után kell a be vált dolgokon variálni. :)

Futó Lada 2014.03.02. 20:46:51

@Fallandraise: ... mi viszont a kiesés szélére sodródtunk mert már az edzőnek is pályára kellett lépni, ráadásul a sérüléseken felül most már 2 eltiltottunk is van, az már összesen 7 minusz..tudom nem túl szokványos, de nem lenne két játékosod kölcsönbe 10-éig?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.02. 22:49:29

@Ranagol_5: sajnálom, hogy így alakult. kiveszem az eddigi két lejátszott meccsed eredményét a tabellán, de az ellenfelek góllövői, sárga és piros lapjai és forduló válogatottjai megmaradnak a statisztikákban.

Hálószaggató_Góliát 2014.03.03. 10:21:07

Még nem jött kihívás, úgyhogy meghívattam magam a BDSRSTNT FC-hez.

Fallandraise 2014.03.03. 11:10:19

@Futó Lada: oh, kölcsönadásra nem lesz szükség mindig pályára küldök 2-3 játékost aki sokkal inkább ellenünk van mint velünk. :) :)

Hálószaggató_Góliát 2014.03.04. 20:42:17

Nem tudtam tovább várni a kihívás elfogadására, lekötöttem egy barátságost, hogy össze tudjam rakni a csapatomat. Remélem nem lesz sértődés.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.05. 00:16:56

az ötödik fordulóban kialakulnak a középdöntő párosításai - ezeket semleges pályán játszuk majd, a stadionbeosztás már kész. Kiderül az is, melyik lesz az az 5 csapat (az A csoport utolsó helyezettje és a C és D csoport utolsó két helyezettje - Ranagol visszalépése miatt a B-csoportban nincs ötödik), akik az E csoportban az Elnök Kupáért küzdenek tovább, ők ugyanúgy mint eddig, saját pályára hívják az aktuális ellenfelet.

Gabesz68 2014.03.05. 09:24:44

Igaz, hogy én ebben a sorozatban nem veszek részt, de mint egykori résztvevő, szólok: 16 játékosom van piacon. Most tettem ki őket, értékeseket és értékteleneket vegyesen.
Csak szombatra hagytam tizenegy embert, hogy ki tudjak állni. Átállok kapusedzésre aljas pénzhalmozási okokból, a csapat eredményei most érdektelenek.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.05. 10:01:20

@Gabesz68: szégyellem, de nem tudom, hol keressem a játékosaidat... egy csapatnév, valami azonosító?

Futó Lada 2014.03.05. 11:49:41

"Azért nem teljes az öröm, mert az 5. gólnál kiborult a söröm" - nyilatkozta tömören Klapa mester, miután az eredmények szerencsés alakulása folytán a KecsoSE kvalifikálta magát a rájátszás felső házába. - "Innetől minden győzelem ajándék...bár mondjuk eddig is az volt. Sokat tanultunk a meccsből, amit már a következő találkozón is tudunk hasznosítani. Pl legközelebb szívószállal iszom a sört."

gyogyviz3 2014.03.05. 12:47:40

Jan Chełmecki tegnapról mára halasztotta az ötvenhat és feledik születésnapjának megünneplését. Vallja ugyanis, hogy ötven felett már a felekről, hetvenen túl pedig már a negyedekről is dínomdánomokkal kell megemlékezni. Ki tudja, melyik lesz az utolsó...
A lengyel mester - mielőtt a csapattal együtt helyet foglalt volna a Terülj-terülj, asztalkám mellett, bizonyságot adott arról, mennyire jártas a magyar labdarúgás történelmében. Nem sokat mondott, de az igencsak sokatmondó volt, bár közben érthető mosoly bujkált a szája szegletében:

- Jobbak voltunk, mint hatvan éve az Aranycsapat. Mi csak a hosszabbításban tudtuk elveszíteni azt a mérkőzést, aminek a 10. percében már 2-0-ra vezettünk. Komolyra fordítva a szót: az öt százalékos erőnléti edzés nem elég többre még olyan csoportmérkőzésen sem, ahol az utolsó hely elkerülése a cél. Fogalmam sincs, tudunk-e javítani az Elnök Kupáért folytatott harc során. De megpróbáljuk.

A születésnap-ünneplés tekintetében a menedzser azonos véleményen van az edzővel, csak amíg neki Chłodnik (aludttejből, zsenge répalevelekből, répából, uborkából és friss kaporból készült hideg leves), Cepeliny (nagy darab, hússal és majoránnával töltött burgonyagombócok), és Pączek (lekvárral vagy gyümölccsel töltött fánk) díszítette az asztalát, én kénytelen vagyok beérni tojásos galuskával vagy túrós csuszával.

gyogyviz3 2014.03.05. 12:52:19

@Hemi1975: Úton az újabb kihívás is. A sors szeszélye folytán nem tudunk egymástól megszabadulni :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.05. 13:16:05

"remekül sikerült a Mister Sörház hátsó szeparéjában rendezett szvinger-party, amire a játékvezetői hármas is meghívást kapott, de a három büntetőn kívül azért rúgtunk akciógólokat is - mondta elégedetten Színes edző. - az előző kupa döntője ismétlődik meg jövő héten, már ismerjük ellenfelünket, jobban, mint saját magunkat, akár le se kell játszani a meccset" - hagyta örök kétségek közt az újságírókat és elviharzott.

Hemi1975 2014.03.05. 13:24:02

@gyogyviz3: Uh.Ok. Kemény meccs volt. Össze kell szedni magam, mert ez így nem volt jó:)

gyogyviz3 2014.03.05. 13:34:15

@Hemi1975: A cél a pontszerzés volt. Az sikerült :)

gyogyviz3 2014.03.05. 13:39:28

Emlékeztetőül:

@gyogyviz3: Kedves Hemi, küldtem csapatodnak egy meghívót az egykori sztárjátékosomról elnevezett stadionomba. Természetesen kupaszabályok szerint játszunk, bár a mostani gárdámat nem tartom képesnek arra, hogy ki tudjon harcolni akár egy hosszabbítást is.

Lelkem mélyén reméltem, hogy az öt százaléknyi erőnléti edzés talán elegendő lesz egy döntetlenre. A játékosoknak már ki volt készítve az oxigénpalack, szippantottak is belőle nagyokat a ráadás előtti szusszanásnyi szünetben.

Fallandraise 2014.03.05. 14:56:31

@Futó Lada: "Egyetlen értékelhető momentumunk se volt a meccsen de ha az ellenfélnél nincs Kucsera, Kocsa és Bódi akkor simán jók lettünk volna egy 0-0-ra. Sejtelmem sincs mi történhetett mert a mágnestáblán egymás után 10szer lejátszottuk a mérkőzést és mindig mi nyertünk" nyilatkozta Kiss István

Futó Lada 2014.03.07. 19:09:12

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Konyortelen fc (V) helyszín: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Kupaszabályokkal 2014-03-12 09:45

Futó Lada 2014.03.07. 19:24:13

@Fallandraise: Félelemmel vegyes tisztelettel szemléltük az ellenfél 41 fős keretét, igazából nem is nagyon tudtuk eldönteni, kiből készüljünk, ezért próbáltunk darálni a középpályán. A héten többször is visszanéztük a meccset, és ennek csak az egyik oka, hogy régen nem nyertünk 5 góllal. Voltak biztató megmozdulások, Kiss Pista remekül készítette fel a csapatát, de mivel a kispadra is hozta a mágnestáblát, így mi is láttuk mire készülnek, és csakazért sem úgy játszottunk. További sok sikert kivánunk ellenfelünknek az Elnök-kupáért folytatott küzdelemben! - nyilatkozta Klapa mester, és búcsúzóul meg is mutatta az Elnök Kupát a klubház vitrinjében.

panteraAtus 2014.03.07. 21:52:25

Revenge 2009 csapatát várjuk az Ördögkatlanba egy sportszerű derbire. Ment a kihivás.....

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.08. 21:19:24

És ezt így hogy???!!!

www74.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchId=458841734

Minimális középpályás fölénnyel hatot rúgott ellenfelem, nekem helyzetet sem adott a gép. A kapusomat a meccs elején agyonrúgták, ifista állt be a helyére, de így is sokallom a különbséget. Hogy az összeesküvés-elmélet egyre jobban eluralkodjon rajtam: az egyik legjobb középpályásomat két meccsel ezelőtt hentelték ki, a kapusom pedig érdekes módon mindig a sorsdöntő meccsen vagy azelőtt sérül le. Létezik, hogy valaki bele tud nyúlni a játékba? Mit mondanak a guruk? Lotus?

Ezek után minden bizonnyal újabb egy év hatodosztályú rohadás következik, a kezdőcsapatomat meg kezdhetem kiárusítani, hogy még valamennyi pénzt lássak értük kiöregedésük előtt.

Csodálatos játék ez a Hattrick...

Mosolygó Rettenet 2014.03.09. 14:10:52

Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Helm szurdok Arena Kupaszabályokkal 2014-03-12 09:45 (12/54)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.09. 23:29:03

a fair play táblázat nem sokat változott, Beton még mindig szűz:
Beton SE 0
Idegen Bajnokok 1
Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Bastille LSE 2
FC Black Lotus 2
Palota FC 2
Pebo FC 2
Revenge 2009 2
BDSRSTNT FC. 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 3
Rohan lovasai Fc. 3
Szájfocisták FC 3
Vasas DH 3
Szopós Murénák FC 5
B.K.D.L.S.E. 6
Hemi 1975 FC 6
Konyortelen fc 6
NagyAti'73 FC 7
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 7
KecsoSE 9

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.09. 23:41:26

az 5. forduló válogatottja 4-4-2 formációban áll fel, egy szélsővel, három középpályással. Ismét az ózdi Szinetár László lett a forduló játékosa, immár harmadszor - mindig ő a legjobb, amikor játszik. Csete Nimród (Revenge) negyedik alkalommal kerül be a csapatba, Szinetár (Ózdi Kohász), a kapus Lóránt (Idegen Bajnokok), Kun Dezső (NLNS) és Lászlai (Pebo) háromszor.
A csapat: Lóránt Roland (Idegen Bajnokok 7, 3) - Bódi Krisztián (KecsoSE 7, 2), Nagy Áron (Palota 8, 2), Csete Nimród (Revenge 8,5, 4), Gál György (Bastille 7, 1) - Kun Dezső (NLNS 7,5, 3), Hudák Tamás (Palota 9, 1), Bogdán Gábor (KecsoSE 9, 1), Kenderesi Csaba (Bastille 9, 1) - Bojás Zoltán (Revenge 9, 1), Szinetár László (Ózd 9,5, 3)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.09. 23:50:43

örvendetes tény, hogy egyetlen idegenlégiós sincs a forduló legjobbjai között, de a góllövőlista élén már ők is feltűnnek - az első az olasz vasmunkás, Angelo Giorgio Scarperia (Vasas DH) 7 góllal, mögötte Mézga Ákos (Bastille) 6, a harmadik helyen négyes holtverseny: Kucsera Márk (KecsoSE), Bojás Zoltán (Revenge), Franck Paumier (Ózdi Kohász) és Rene Märjamaa (Rohan lovasai) 5-5 góllal.

töcsk 2014.03.12. 19:09:54

sajnálom, hogy nem sikerült a Bastille ellen egy normális meccset játszani. Sajnos önhibámon kívül nem tudtam csapatot beállítani. A folyamatos meló miatt élni nincs időm, nem, hogy Hattrickezni. Azért a következő meccsre már odafigyelek!
Bocsánat

Fallandraise 2014.03.12. 19:56:12

bár jó látni a táblázatban de sajna az eredmény 1-2 és nem 2-1 nekünk. Grat az ellenfélnek!Nem volt túl színvonalas a meccs de ez volt az első ami nem volt kínszenvedés. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.03.13. 09:06:17

@töcsk: igen, én is melóban láttam, hogy valami kocsmából összeszedett csapat ellen toltuk, az eredmény nem is reális! sajnálom, esetleg szezon végén tolhatunk egy barátságos visszavágót...amúgy javaslom, állíts alapcsapatot, ami mondjuk nekem nincs, de én függő vagyok, minden nap felnézek, ha tehetem! :)

Mosolygó Rettenet 2014.03.13. 11:33:35

Black Lotust tisztelettel kihívtam. Kicsit meglepődtem, hogy egy ilyen nagy múltú csapattal találtam szembe magam, itt a középmezőnyben, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával készülünk a meccsre, mivel sajnos a bajnokságra elég nagy erőket kell mozgósítanom. Sikerült egy olyan sűrű csoportot összehoznunk, hogy még most 3 fordulóval a vége előtt is majdnem ugyanannyi esélyem van megnyerni a csoportot, mint osztályozó nélkül kiesni belőle.

@f_miki: Köszi a kitartó statisztikázást, a szezon elején nagy mellénnyel bevállaltam, hogy csinálni fogom, de azóta se nagyon tudtam rendszert vinni az életembe.
Bár büszke vagyok Szinetár László teljesítményére, de azért annyi csalás van benne, hogy nem szokott teljes meccset végig játszani, és ilyenkor több csillagot kap. Valahogy ezt is figyelembe kellene vennünk majd a következő szezonban. Pl. akik nem játsszák végig a meccset, azoktól levonunk egy csillagot az elszámolásnál, vagy aki legalább 45 percet játszik, de 90-et nem, attól csak fél csillagot.

Az előző fordulóban a Hattick Masters veterán francia csatárom mentette meg a meccset, a statisztikák alapján esélyesebb Murénák ellen. Fel is ugrott a góllövő lista élbolyába.

töcsk 2014.03.13. 18:08:19

@Bastille: Mikinek már leírtam, hogy azért nem állítok alapcsapatot, mert van egy csatárom akit figyelnek, aztán azt mondták, hogy ne játszassam barimeccseken :(

töcsk 2014.03.13. 18:12:18

@töcsk: ja és természetesen adom a szezon végi meccset :)

Futó Lada 2014.03.13. 20:57:21

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: Estadi Gaudí Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.14. 00:04:07

@töcsk: tudsz állítani alapcsapatot külön barimmeccsre is, bajnokira is, azt hiszem

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.14. 00:15:31

@Mosolygó Rettenet: bármikor visszaadom a statisztika készítés gyönyöreit, amikor mondod, de szívesen csinálom.

Fallandraise 2014.03.14. 12:32:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45

mondanám hogy: Visszavágunk!! de valószínűbb hogy inkább nem.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.16. 11:51:43

átadólistán egy gyöngyszem a méltán európahírű rákospalotai Nyerges Krisztián Akadémiáról: Zalán Barna (393524328), 17/26 éves, remek szélsőjátékkal került fel a felnőttcsapatba. spec nincs, de nagy szív és akarat van! szerda délig vihető!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.03.16. 15:26:28

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Vasas DH (VI) helyszín: Napfény Stadion [Kupaszabályokkal] 2014-03-19 09:45

na73 2014.03.17. 09:27:06

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Konyortelen Stadion Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45 (13/54)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:33:23

a középdöntő válogatottja ismét 4-4-2 formációban áll fel, egy szélsőhátvéddel, 3 centerrel. A forduló játékosa a mesterhármast elért csatár, Éger Marcell Bastille csapatából:
Lóránt Roland (Idegen Bajnokok 7, 4) - Gonzalo Camasobras (Lorus, 7, 1), Nagy Áron (Palota 8, 3), Gert Ecker (Rohan lovasai 8, 1), Csete Nimród (Revenge, 8,5, 5) - Kun Dezső (NLNS 7,5, 4), Hudák Tamás (Palota 9, 2), Jani Tervaniemi (Rohan lovasai 9, 2), Németh Kristóf (Szopós Murénák 7,5, 1) - Nyírfalusi Lajos (Beton 9, 1), Éger Marcell (Bastille 9, 2)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:37:17

A fair play listán Beton is megszerezte első rosszpontjait, mingyárt négyet, így a Tanárnő fiai mutatják a jópéldát a mezőnynek:
Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Bastille LSE 2
Pebo FC 2
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 3
Palota FC 3
Revenge 2009 3
Beton SE 4
Szájfocisták FC 4
Vasas DH 4
Rohan lovasai Fc. 6
Szopós Murénák FC 6
Hemi 1975 FC 7
Konyortelen fc 7
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 7
NagyAti'73 FC 8
KecsoSE 9
B.K.D.L.S.E. 13

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:44:15

A góllövőlista élmezőnye besűrűsödött, Mézga (Bastille) és Paumier (Ózd) beérte az élen álló 7 gólos Scarperiát (Vasas), immár 6 gólos a mesterhármast lövő forduló legjobbja, Éger Marcell (Bastille), így beérte Kucserát (Kecso), harmadik helyen Bojás (Revenge) és Märjamaa (Rohan lovasai) 5 góllal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:49:36

holnap kialakul a helyosztók párosítása. itt majd oda-vissza játszanak egymással a párok, ezért nem kupameccsként, hanem normál meccsként küldjétek a kihívásokat - ha mégis kupameccs lett és az eredmény döntetlen, a 90 perc eredménye számít majd.
ez persze nem vonatkozik az E-csoportban küzdő csapatokra, itt továbbra is kupameccset játszanak. arra is figyeljenek az Elnök-kupa várományosai, hogy nekik egy fordulóval tovább tartanak majd a küzdelmek.

Fallandraise 2014.03.19. 09:09:38

@f_miki: hosszan elbeszélgettem a csapattal és a stábbal, hogy rettentő szomorú vagyok a "ha már nem vagyunk jók akkor legyünk durvák" hozzáállásról. Főként Boldóczky Józseffel aki 2 LB meccsen gyűjtött be 5 pontot csapatunk 13 pontjából. Menedzserként a csapat helyett is szégyellem magam hogy "vezetjük" a fair-play listát.Öröm az ürömben hogy emlékeim szerint "csak" 1 sérülést okoztunk (eddig).

panteraAtus 2014.03.19. 20:07:08

Gratulálok KecsoSE csapatának a mai győzelméhez,de azt,hogy a Hattrick ma milyen megfontolásból döntött igy az nekem nagyon magas. Biztos nem akarta,hogy egy légiósokkal teletűzdelt csapat jusson a döntőbe.
:-) Az edző azóta is vakargatja a kopasz fejét és nem érti az egészet. Nem is nyilatkozott a találkozó után.

Futó Lada 2014.03.19. 21:44:22

@panteraAtus: Köszönöm! Vasárnap és hétfőn rááldoztam 1-1 órát, hogy az eddigi meccseid alapján megpróbáljam kisakkozni a nyerő taktikát. Aztán addig-addig variáltam ,hogy végül elfelejtettem csapatot állítani, és az alapnak beállított gárda játszott az alap taktikával. Utólag örülök, nem kizárt, hogy ha sikerül csapatot állitani, akkor egy sima 4-est kapok.
A meccset elnézve nem találtam olyan részt, amiben jobb lettem volna (81-65 a csillagok aránya, 295-230 a hatstat), egyedül a középpályán volt minimális fölényem egy félidőn át.
Nem gondolom, hogy győzelmet érdemeltem, ezt most valahogy beadta a gép. Ez most egy ilyen szezon,az előző 3-ban semmi nem jött össze, lehet Olafnál jelzett valami monitoring rendszer, és rátenyerelt a gombra.
A következő kiírásban törekszem majd rá, hogy sort kerítsünk a visszavágóra, addig is további sok sikert a helyosztón !

panteraAtus 2014.03.19. 23:33:16

@Futó Lada: Persze,vannak ilyen meccsek,még ha oly fájdalmasak is és nem érti az ember. Mindenesetre sok sikert a döntőben,legalább azt mondhassam, hogy 'a kupagyőztestől győztestől kaptam ki"! :-)

panteraAtus 2014.03.19. 23:35:06

@panteraAtus: na ezt a mondatot jól megfogalmaztam itt a végén. :-)

na73 2014.03.20. 09:18:24

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary II. Kerület Football Klub (VI) helyszín: hazai pályán 2014-03-26 09:45 (14/54)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.22. 08:14:02

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Idegen Bajnokok (VI) helyszín: hazai pályán 2014-03-26 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.23. 12:03:29

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Pumaketrec 2014-03-26 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 16:56:19

az elődöntő válogatottja 5-3-2 formációban áll fel, a viszonylag gyengébb szélsőteljesítmények miatt a versenybizottság úgy döntött, hogy így oldja meg a hátvédsorban előállt holtversenyt. A forduló játékosa a finn Rene Märjamaa (Rohan lovasai) 10 csillaggal. Itt csapat:
Torsten Bottesch (Rohan lovasai 7, 3) - Szilágyi Roderik (NLNS 7,5, 2), Nagy Áron (Palota 8, 4), Gert Ecker (Rohan lovasai 8, 3), Csete Nimród (Revenge 8, 6), Stadler Béla (NLNS 8, 1) - Kun Dezső (NLNS 7,5, 5), Hudák Tamás (Palota 9, 3), Vincenzo Simone (Rohan lovasai 9,5, 1) - Franck Paumier (Ózdi Kohász 9,5, 1), Rene Märjamaa (Rohan lovasai 10, 3)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 17:00:12

Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Bastille LSE 3
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Pebo FC 3
Ózdi Kohász 4
Palota FC 4
Revenge 2009 4
Szájfocisták FC 4
Beton SE 5
Vasas DH 5
Rohan lovasai Fc. 6
Konyortelen fc 8
NagyAti'73 FC 8
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 8
Szopós Murénák FC 8
Hemi 1975 FC 9
KecsoSE 9
B.K.D.L.S.E. 15

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 18:55:36

a góllövőlista éllovasai közül Kucsera (Kecso) duplázott, így 8 góllal átvette a vezetést, mögötte három 7 gólos: Mézga (Bastille), Paumier (Kohász), Scarperia (Vasas) és két 6 gólos: Éger (Bastille) és Fekete (Revenge) - itt sem dőlt még el semmi.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.23. 21:48:13

@f_miki: Köszönöm a többiek nevében is a lelkiismeretes adatbányászatot, ebben a szezonban sehogy sem férne bele az életembe.

Mosolygó Rettenet 2014.03.23. 21:59:22

Azt jó látni, hogy míg az előző szezonban 9.5 volt a maximum, amit a fordul játékosai elértek, most repkednek a 10-esek.
Meglepve vettem észre, hogy a HM-veterán csigazabálóm felsettenkedett a góllövő lista élmezőnyébe. Azt hiszem, megadom neki a lehetőséget, hogy legalább egyéni sikert érjen el, ha már a csapattal a középmezőnyben vitézkedünk.
Azt pedig külön jó látni, hogy a Fair Play tabellát magabiztosan vezeti a Tanárnő újraszervezett csapata.

Futó Lada 2014.03.26. 10:14:11

Klapa edző mellett ott áll állandó tudóstónk. Halljuk a mester eddigi megnyilvánulásait :

Meccs előtt (0-0):
Jó meccs lesz, nagy küzdelemnek igérkezik, főleg, hogy két meccsen dől el a kupa sorsa. Nagyon készültek a fiúk, átérzik a helyzetet. Egy egész város támogat minket, ilyen körülmények között egyszerűen nem veszíthetünk.

13.perc (1-0):
Az ellenfél talált egy szerencsés gól, nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, de nem adjuk fel. Szerencsére még időben jött ez a pofon. Eddig úgy gondolom irányítottuk a meccset, az történt a pályán amit mi akartunk. Bosszantó hiba, de még kijavítható.

15.perc (2-0)
Megzavart minket az első gól, kicsit nehezebb lesz. Néhány játékos fejben nincs ott. Nem akarok neveket mondani, de néhány focistánknak el kell gondolkodnia, hogy milyen felelősséget jelent a KecsoSE mezét viselni. Innán már 120%-ot kell nyújtani, és némi szerencse is kell.

18.perc (3-0)
Gratulálok a Beton csapatának a kupagyőzelemhez. Komolyan mondom edzésen százszor gyakoroltuk ezt, de meccsen nem tudom miért nem jön vissza. Családom van, és ez már az egészségem rovására megy. Már bocsánat...

27.perc (majdnem 4-0)
Gratulálok a csapatomnak, így kell majdnem 4-0-ra elveszíteni egy félidőt..Mit mondhatnék a srácoknak? Hát azt biztos nem , hogy "Csak így tovább". Ez a hajó most elment..Asszem átmegyek a kocsmába, és az eredményt majd elolvasom a holnapi Népsportban.

Bruno Salazar 2014.03.26. 12:34:18

Udv ujra...
Remelhetoleg kicsit tobbet tudok majd lennni a kozeljovoben....

A szajfocistak mestere elfeljtette elfogadni a kihivasom. Sajnos 16-a utan mar o se tudott belepni, remelhetoleg nincs neki sem komolyabb baja csak osszetorlodtak a dolgai mint nekem!

2014-03-16 22:24 helye: 212.96.***.***(9nap 14ó 7p)
2014-03-16 22:24 helye: 212.96.***.***(9nap 14ó 7p)
2014-03-13 07:55 helye: 212.96.***.***(13nap 4ó 36p)
2014-03-08 19:14 helye: 212.96.***.***(17nap 17ó 17p)
2014-03-08 19:12 helye: 212.96.***.***(17nap 17ó 19p)
2014-03-08 08:11 helye: 212.96.***.***(18nap 4ó 20p)

Es megegyszer elnezest szeretnek kerni Pebo-tol, hogy megesett velem az a csufsag, h miattam maradt el egy Elbé derby!

gergo a kolyokkutya 2014.03.26. 14:24:16

@Futó Lada: azt elfelejtetted hozzatenni, hogy a meccs vegen lerugtatok a legjobb csatart es egy golt is vagtatok melle, csak hogy ne legyen lefutott :)

Jovo hetre atolvasom az olasz fociirodalom "hogy erjunk el keves golos dogunalmas dontetlent a kupavisszavagon" cimu bejegyzeseit. :)

gyogyviz3 2014.03.26. 14:59:55

@Bruno Salazar: Elküldtem neked a kihívást, remélem, az utolsó meccsen nem fogják eszüket veszteni a fiúk, és nem rugdosnak szét mindenkit :)

minxy 2014.03.26. 22:08:27

@gyogyviz3: nem az utolsó!! az E-csoport április 9-én is tol még egy fordulót!

minxy 2014.03.26. 22:10:52

hat éves macbookom összeomlott, maga alá temetve a statisztika alapjait, és egyéb fontos adatokat, ezért most kicsit késni fogok vele

Hemi1975 2014.03.28. 12:35:23

Most hívtad ki ezt a csapatot: B.K.D.L.S.E..

Fallandraise 2014.03.28. 23:57:04

@Hemi1975: kihívás elfogadva. addigra talán kiheveri a csapat a fieszta fáradalmait amit a szerdai csodálatos győzelem után rendeztünk. a csapat fennállása óta másodszor nyert olyan csapat ellen amit igazi ember irányít. eddig a január 15. brazil V. osztályú Timizinho volt az egyetlen csapat akit legyőztünk (2-1 ide) de szerda óta 100%-al megnöveltük a győzelmeink számát. külön öröm hogy a második győzelmünk az LB kupa keretében történt. a kupa kezdetekor a reális célunk ,látva az ellenfeleket, az volt hogy legalább 4 mérkőzésen szerezzünk gólt illetve talán egy hosszabbítás kicsikarása valamelyik meccsen. ezzel szemben ez a csodálatos 3-0ás győzelem szárnyakat adott és most űgy érezzük (majdnem) bárkit legyőzünk. így a Barracuda arénába is győzni indulunk.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.30. 18:42:35

Hát akkor jöjjön az utolsó meccs!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: hazai pályán 2014-04-02 09:45

panteraAtus 2014.03.30. 20:51:16

Palota Fc. kihivva! Várjuk szeretettel.

gergo a kolyokkutya 2014.03.31. 09:26:09

Futo Ladat meg hetvegen kihivtam hozza a visszavagora, ma este 10-11ig varnek. Ha valaki tudja, hogy kedden TUTI belep es elfogadja, akkor szoljatok es varok tovabb.

gyogyviz3 2014.03.31. 12:16:50

Ma ki akartam hívni a Szájfocistákat, de már van lekötött meccsük.

na73 2014.03.31. 16:08:31

@gyogyviz3:
Ez már a 3. ebben a szezonban, így elég kevés sportértéke lesz az Elnök-kupának.

Futó Lada 2014.03.31. 16:13:53

@gergo a kolyokkutya: ..elnézést a csapat nevében is, természetesen megyünk a visszavágóra, ott leszünk, a B-közép mindhárom tagja jelezte, hogy a csapattal tart, hogy a győzelembe hajszolja. Hétvégén nem mertem belépni, mert a győzni kellett ahhoz, hogy ne zuhanjunk ki aVII-ed osztályba, és nem volt mersz megnézni az eredményt. De most már megnéztem, és büszke VI-odosként megyünk visszavágni. Cél egy sima 3-0-ás győzelem...vagy egy döcögős 3-0-ás győzelem...vagy egy akármilyen 1-0 ide, csak hogy legalább nyertes meccsem is legyenn

Fallandraise 2014.03.31. 16:31:47

@gyogyviz3: nem akarnék belekotyogni de ápr. 2.-án ők a szabadnaposok

Hemi1975 2014.04.01. 08:37:52

Sziasztok!

Van ilyen sajnos. Ha én sem erősködöm (én hívtam ki írtam neki HT mailt stb), lenne még 3 pontom:) A Szájfocisták leginkább magukkal toltak ki a legjobban:( Mivel pont a BDSRSTNT FC. -ellen lett játék nélkül az eredmény, így az elnök kupa el is dőlt. Az elnök kupának úgy látom nem sok értelme van.

Mivel bele lóg a holt idénybe és nekem minden meccs számít így nem biztos, hogy olyan jó megoldás ha részt veszek a következő LB kupán. Mivel az én csapatom harmatosztályú.

Üdv, hemi

gergo a kolyokkutya 2014.04.01. 08:45:27

@Futó Lada: rendben, holnap talalkozunk a palyan! Klubhazban folyoviz van? Ezeket a franya kulfoldieket az istennek sem tudom raszoktatni a lavorra. :(

gergo a kolyokkutya 2014.04.01. 08:46:41

Ja es persze enyem a 200! Jeje, Sanapaul!

Futó Lada 2014.04.01. 09:09:06

@gergo a kolyokkutya: a legközelebbi folyóvíz a Zagyva egyik holtága, ilyenkor már egész barátságos hőfoka van. Egy zöld beruházás keretében ezért azt vezettük be az öltözőkbe, illetőleg a büfében is azzal hűtjük a sört, és azzal tartjuk melegen a forralt bort...sőt a teát is abból főzzük... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.01. 20:47:53

Mivel idegen bajnokok nem küldte a kihívást, ezért lekötöttem egy barátságost, sorry.

Futó Lada 2014.04.02. 09:53:29

...elkezdtük feltörni a Beton-védelmet...

Futó Lada 2014.04.02. 12:37:26

..rossz helyre dobáltuk a törmeléket... ez visszaütött...

Gratulálok a Beton SE csapatának a kupagyőzelemhez ! :)

Hálószaggató_Góliát 2014.04.02. 13:03:17

Ponteszerző, 10. hely, örülünk, Vincent.
Gratulálok én is a Betonnak a sikerhez!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.02. 16:49:47

Szokott "kilencvenes évekbeli spanyol" formánkat hozva jók voltunk, de megint nem nyertünk semmit. Nem szeretnék a Ranagolidák babérjaira törni, már ami a szezon közbeni sértődésből eredő kupaelhagyást illeti, de csapatom, a Revenge 2009 szereplését is befolyásolta egy apró körülmény: ha Black Lotus elfogadja Beton SE kihívását, elképzelhető, hogy az utolsó fordulóban nem ki-ki meccset kellett volna játszanunk a csoportelsőségért, és ezután a középdöntőben nem a másik későbbi döntőssel kellett volna rögtön játszani. Tudom, hogy a végső győzelemhez egyszer mindenkit meg kell verni, de talán előrébb végezhettünk volna.

Az is furcsa számomra, hogy ebben a szezonban többször is lesérült a legjobb kapusom, természetesen mindig a sorsdöntő meccsek előtt, mind itt, mind a bajnokságban.

A játék öröme és játékosaim egyenletes formája azért kárpótolt valamelyest. Jövőre a cél változatlan: feljutni végre a bosszantóan unalmas hatodosztályból és maradandót alkotni az LB Kupában. Valamelyik csak sikerül...

tocskybaby 2014.04.02. 17:33:38

egy géphalált követően ismét sikerült visszatérnem a labdabiztos kommentelői közé.
Először is köszönöm ismét ezt a hangulatos kupát amiben sajnos nem tudtam olyan jó eredményt elérni, de öröm az ürömben, hogy megnyertem a saját csoportomat a 6.osztályban, így elméletileg irány az ötödik liga! :)
Azért ez a két nagyati ellen meccs valamelyest megmutatta, hogy mire is számíthatok majd ott, pláne, hogy egy elég gyenge csoportból megyek feljebb.
Mindenesetre ha már világos lesz a sorsom pár fordulót követően a ligában, és lesz lb-kupa is, akkor nem félek majd a jobbik felállást küldeni a virtuális pályára.
Üdv,
töcsk II.kerület Football Klub

U.I.: mit szóltok ehhez a fos stábváltoztatáshoz?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.02. 20:21:16

Gratulálok a Beton SE csapatának a kupagyőzelemhez, valamint a dobogós Kecso SE-nek és Palota FC-nek a dobogóhoz! Jár még a gratuláció a Rohan lovasai FC-nek is, nekik sem hiányzott sok az éremhez!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.02. 20:34:12

@Bukott Rockzenész: Megtisztelő, amit mondasz, de nem, nem képzelhető el, amit vázoltál. És nemcsak azért, mert a mi lett volna, ha az soha nem tényező futballban (HT-ban sem). Ebben az idényben az LB kupát beáldoztuk a bajnokság oltárán, ezt szerintem ha jobban visszanézed az ellenetek vívott meccsre kiállított csapatot, akkor te is pontosan érzékeled. Beton ellen se lett volna erősebb csapat kirakva, ráadásul ott még idegenbeli meccs miatt még rosszabb lett volna a teljesítmény. Lehet, hogy nem 3-0-ra kapunk ki, csak 2-1-re, de az a csoport első két helyét aligha befolyásolta volna.

A következő idény nálunk is más lesz kicsit, a bajnoki cím és a harmadosztályba feljutásnak is betudhatóan edzésváltás lesz, az idei LB-kupás csapat jelentős része most, az idény végeztével visszavonul vagy távozik. Szűk, 20-22 fős keret marad és ha korán kiderül, hogy nagy ránk a harmadosztályú kabát, akkor a legjobb csapat fog játszani az LB 16-on. Ez nem fenyegetés akart lenni, csak úgy eszembe jutott. :)

paradicsomsal 2014.04.02. 23:08:31

Megtisztelő volt ismét részt venni a kupán, és a folyamatos fejlődés eredményeként eddigi legjobb eredményünket értük el a 7. hely formájában. Köszönöm a részvételt, kérlek szóljatok a következő kupáról! :)

gergo a kolyokkutya 2014.04.03. 08:22:55

@Hálószaggató_Góliát: koszonom neked es mindenkinek, igazan felemelo erzes a 12. kiiras utan megnyerni 15.-et is.

Jovore nekem otod lesz, es a donto miatt kis szerencsetlenseggel ugyan, de bukta a csapat az utolso meccset, igy lehet egy daraloba kerulunk. Mivel nem szeretnenk az otodosztaly Haladasa lenni, igy kovetkezo alkalommal itt "csak" a pontszerzes a cel. Ha bejutunk a LB playoffba es az otodben mar majdnem biztos kiesok vagy feljutok (peeersze) leszunk, akkor lehet lesz egy anket aztan menedzsment workshop es nekiugrunk (mint kb most is tortent).

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.03. 08:30:49

@Black Lotus: Még a B-csapatod is esélyes egy hatodosztályú csoport megnyerésére, nem tudom, én valaha elérem-e ezt a szintet. Mindenesetre gyúrunk tovább, hátha...

Hemi1975 2014.04.03. 09:36:27

Hello!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán

Üdv, hemi

Hemi1975 2014.04.03. 09:37:16

Gratulálok a Beton SE-nek a győzelemhez.

gyogyviz3 2014.04.03. 12:10:26

A csapat teljesíti tervét, az utolsók között a leggyengébbnek bizonyul, hacsak az utolsó meccsen nem történik valami csoda.

@Fallandraise: Igazad volt, elnéztem.

Ranagol_5 2014.04.04. 02:43:30

@Bukott Rockzenész: Elég erős a kijelentés, hogy "sértődés" volt, csupán nem láttam értelmét a további részvételnek a kupában annak okán, hogy a kupa felénél módosítunk szabályzatot. Ami úgyhiszem abszolút érthető.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:14:25

@Ranagol_5: "a kupa felénél módosítunk szabályzatot" - ezt a néhány szó magyarázatért kiállt! sem a kupa felénél, se máskor nem módosítottunk szabályzatot! nem fair, hogy menet közbeni kilépésedet, amire nem volt még példa, és amit nem minősítettem akkor sem, megpróbálod az adminisztrációra fogni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:23:54

szívből gratulálok Betonnak, 100%-al hozta ezt a kupagyőzelmet, már csak azzal a hat bekapott góllal kellene kezdeni valamit... :) Kecso előtt is le a kalappal, neki különösen hálás vagyok azért a titokzatos anyagért, ami Rohan lovasai öltözőjébe jutattva esélyt adott nekünk a brozmeccsen :))

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:28:43

tartozom még a helyosztó statisztikájával, amit a hétvégén összehozok majd, csak nagyon nehéz egy húszéves pc-monitorra dugott alaplaphibás macbookal...
a két utolsó E-csoportmeccset ne felejtsétek el.

Ranagol_5 2014.04.06. 14:46:54

@f_miki: Nem látom sehol, hogy hibáztattam volna az adminisztrációt. Csupán sehol sem volt kőbe vésve, hogy pontban hasamraütök kedd 14óra 28perc 19 másodpercig fogadhat el valaki kihívást. Így a lejátszott mérközés után nem tartottam jogosnak a pontok elvételék, főleg annak tükrében, hogy így is és úgy is megvertem volna az ellenfelemet. Az, hogy nem tudott csapatot állítani az egyetlen hibáa, ami felróható, és azért elénzést is kérek, de ezért elvenni tőlem a meccset 3-0-val, kicsit durva volt, ráadásul úgy, hogy meg sem vártátok, hogy valamit is mondjak rá. Úgyhogy a sértődést mellőzük t. uram. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.06. 22:24:55

@Ranagol_5: már tényleg csak röviden: kőbe vésve ez van: kihívás vasárnap 19.00-ig! ha nem teszed meg, hibás vagy, ha elmarad a meccs. a 7-0-t nem a kerület játékosai ellen játszottad!
a szabályzat menet közbeni módosítása vád az admin ellen.
a döntést többen hoztuk napokkal a meccs után.
most megyek vissza a bronzünnepségre, a 16. kupán találkozunk!

Ranagol_5 2014.04.06. 22:25:55

@f_miki: Nincs harag. Várom a kiírást. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.06. 22:33:36

valahogy összeraktam a góltáblát, de egy gól nem stimmel :((( ha valakinek van türelme, legalább a saját góljait nézze végig... köszönöm.
az eredmény négyes holtverseny lett, 8 góllal: Kucsera (Kecso), Paumier (Ózd), Fekete (Revenge) és Scarperia (Vasas), mögöttük három 7 gólos: Bojás (Revenge), Mézga és Éger (mindkettő Bastille), harmadik 6 góllal Märjamaa (Rohan lovasai).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:32:47

@f_miki: megvan a gól, ne keressétek tovább :) Bánkától (Hemi) egyet lefejtettem...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:47:17

az első helyosztó válogatottja 4-3-3 formációban állt össze, újra volt egy 10 pontos spíler és először nem csatár a forduló legjobbja: Mitykó (Ózdi Kohász) középpályás. A szélsőhátvéd poszton a nemzetiség oldotta meg a holtversenyt (Densi, Pebo), a centerposzton az eddigi előélet (Bódi, Kecso). 5 újonc van, az egyik rögtön a forduló legjobbja is. A csapat:
Huszár András (Bastille, 8,5, 1) - Doktor Dániel (Revenge, 7, 1), Nagy Áron (Palota, 8, 5), Csete Nimród (Revenge, 7,5, 7), Árgyelán Gábor (Revenge, 7, 1) - Rene Märjamaa (Rohan lovasai, 7,5, 4), Hudák Tamás (Palota, 9, 4), Mitykó István (Ózdi Kohász, 10, 1) - Papp Péter (Palota 9, 2), Kácsor Richárd (Rohan lovasai 9, 1), Éger Marcell (Bastille 9, 3)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:57:30

a visszavágók válogatottja visszatért a gyökerekhez a 4-4-2-vel. A kapuban a nemzetiség miatt szorult ki Bottesch, megint van öt újonc. A két magyar 9,5 pontos játékos között a gól döntött Csomós (Rohan lovasai) javára a forduló legjobbja címben. A csapat:
Jóna János (Lotus 8,5, 1) - Alfredo Densi (Pebo 7,5, 1) Bódi Krisztián (Kecso 7,5, 3), Baranyai József (Palota 7,5, 1), Csete Nimród (Revenge 7,5, 8) - Veszelka Gábor (Palota 7,5, 1), Šimun Slamić (Rohan lovasai 9,5, 3), Hudák Tamás (Palota 9,5, 5), Teller Lajos (Lotus 8, 1) - Rene Märjamaa (Rohan lovasai 9,5, 4), Csomós Balázs (Rohan lovasai 9,5, 1).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 23:07:59

a 15. Labdabiztos HT-Kupa legjobb játékosa egyértelműen Csete Nimród Revemge), aki 8 alkalommal került be a forduló válogatottjába, a kilencedikbe csak azért nem, mert csapata szabadnapos volt. Szívből gratulálunk, és további sikereket!!
Mindenképpen említésre méltó Szinetár László (Ózdi Kohász) 10,5 csillagos csúcsa, amit kétszer is beállított, igaz, alig 30 perces játékkal.
Kiemelkedett még a tavalyi legjobb Hudák Tamás (Palota) Nagy Áron (Palota) és Kun Dezső (NLNS), mindhárman 5 alkalommal kerültek be a legjobbak közé. A legjobb idegenlégiós Rene Märjamaa (Rohan lovasai).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 23:11:46

a fair-tábla:
Jódaqua Sóshartyán HSE 2
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 4
Szájfocisták FC 4
Palota FC 5
Pebo FC 5
Revenge 2009 5
Vasas DH 5
Bastille LSE 6
Beton SE 7
Rohan lovasai Fc. 7
NagyAti'73 FC 8
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 8
Hemi 1975 FC 9
Szopós Murénák FC 9
KecsoSE 10
Konyortelen fc 12
B.K.D.L.S.E. 17

drukkolok a Tanárnőnek, hogy ez szerdán se változzon...

gergo a kolyokkutya 2014.04.08. 08:44:07

@f_miki: lenne meg ezen mast is javitani, amire felfigyeltem, az az, hogy Beton jatekos a fordulo valogatottjaiba es a gollovolista elenek kozelebe sem kerult.

Vajon ez langyos szurke kozepszeruseget vagy igazi tornacsapatot jelez? Majd a Blikk kioknyomozza.

gergo a kolyokkutya 2014.04.08. 08:55:08

Ja es Kedves Mindenki! Holnap mindenkit szeretettel varunk @Hálószaggató_Góliát: -tal a mar hagyomanyos szezon vegi Deszatnik Kupara, amit iden a Napfeny Stadionban rendeznek a szokasos csapatok, a Pebo FC es a Beton SE reszvetelevel. Igazi Csaladbarat Merkozesre Lehet Szamitani: BMLSZ kepviseloi es tagjai kitiltva, rendorkutyak porazon, rendorlovaknak mar epul a dijugrato palya, vizagyus habparti a merkozes utan. Gyereknek akcios a froccsontott muanyag tomegoszlato szett, vasottabbak gyumolcslealapu molotovkoktelt es tininindzsateknocos maszkokat vehetnek birtokukba.

A merkozes delelott 9:45-kor kezdodik, hogy mindenki idoben hazaerjen.

Hemi1975 2014.04.08. 09:57:28

@Bruno Salazar:

Helló! Meg vagy?! Nem fogadtad még el a kihívásom!
Remélem semmi gond nincs...

Üdv,

Hálószaggató_Góliát 2014.04.08. 11:53:34

@gergo a kolyokkutya: Nahát, micsoda promót kapott a meccsünk, akkor nem pihentethetek senkit! Amúgy egyet fizet kettőt kap akció van, mert ugyanebben az időpontban az edzőpályán az ifi a BDSRSTNT FC ifijével csap össze a Labdabiztos szuperligában.
Aki kimarad, az lemarad!

Hemi1975 2014.04.08. 19:50:53

@Hemi1975: Sajnos Bruno Salazar "BDSRSTNT FC"-je nem fogadta el a kihívásomat. Így ma törötlem a kihívást 19:45-or....

Köszönöm mindenkinek, grat kecsonak is a második helyért!

Bruno Salazar 2014.04.08. 23:51:13

@Hemi1975: Sajnos most ertem haza... elnezest! iden mar a masodik merkozes ami miattam marad el!

gyogyviz3 2014.04.09. 11:42:52

Óriási eredmény! Sikerült a pontszerzés az E csoportban is!
Igaz, a hosszabbításban már vezet az ellenfél, de egy pontot akkor is bezsebelünk, ha nem tudunk fordítani.
A gratulációkat ide kérem :)

gyogyviz3 2014.04.09. 11:51:35

@f_miki: Sajnos, Gelesel Robi a 35. percben besárgult. Ki kellett volna őt hagynom a csapatból, mert ő a bajnokságban is összegyűjtött három sárga lapot. Remélem, más már nem szabálytalankodik abban a kilenc percben, ami még hátravan a hosszabbításból.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.10. 23:57:42

@f_miki: Köszönjük a gratulációt, a srácnak újabb egyéves szerződést ért ez a cím. Ugyanakkor csapatunk emblematikus tagja, Doktor úr és a kitűnő jobbhátvéd Árgyelán Gábor is távozott, átadták a helyet a fiataloknak.

Hemi1975 2014.04.11. 11:46:07

Végeredmény mikor lesz:)? A játékosaim alig várják az Elnök kupa átvételét! Több idősebb játékosom is nagyon izgul, mivel az utolsó igazi szezonjuk.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.12. 10:05:19

"Óriási gratula Betonéknak a kupagyőzelemhez! Mi onnantól kezdve, hogy a csoportot nem tudtuk abszolválni, nem vettük komolyan a meccseket! Illetve hát a szakmai stáb odatette magát, de kérdezzétek meg a Mézgát, hogy hova a picsába rugdossa a labdákat?!? Jövőre már nyerni szeretnénk, de éppen most említette a stáb egyik tagja, hogy ez a csapat már tizenötször tett ígéretet a trófea elhódítására. Szóval nem ígérgetünk, hanem várjuk a következő szezont! Kedvenc meccsünket a szezonban NagyAti'73 FC ellen játszottuk és újfent kiderült, hogy a Vasas DH a mi mumusunk.. - nyilatkozta az üveges tekintetű Guliga Bendegúz, akit aztán Klesta kísért vissza a söntésbe.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.13. 12:53:47

@Hemi1975: kész a végeredmény, gratulálok az Elnök-Kupához!
a statisztikák nem változtak az utolsó meccsen, leszámítva a Tanárnő sárga lapját. Így is megnyerte a fair play listát, de holtversenyben BDSRSTNT-vel, Lotus-szal, Idegen Bajnokokkal és II. Kerülettel, mindegyikőjüknek 3-3 pontja van.
frissült az LB-HT Kupa Örökranglista: Lotus vezet továbbra is, NLNS feljött a második helyre, BDSRSTNT és Kecso szorosan a nyomukban. Már csak két csapat van, amelyik mind a 15. Kupán indult: NLNS és Bastille
hamarosan jön a tizenhatodik!

Fallandraise 2014.04.13. 20:40:05

Gratulálok a győztesnek! Köszönöm hogy részt vehettünk a kupán. Számunkra nagyon tanulságos volt ez a szezon. Sokat tanultunk amit igyekszünk a jövőben hasznosítani. Sikerült a megalázó vereségeket elkerülni (na jó egy 0-7 becsúszott) és arattunk egy "fényes" győzelmet is. 22.-ként voltunk rangsorolva 20.-ok lettünk tehát ha továbbra is így fejlődünk és jól számolok akkor a 25. LB kupát már mi nyerjük. :) Igen ez azt jelenti hogy a 16.-ra is beneveznénk feltéve ha a fair-play lista utolsó helye nem kizáró ok.

gyogyviz3 2014.04.14. 11:15:04

Most vettem észre, hogy még nem gratuláltam a győztesnek. Így hát pótolom: minden elismerésem innen, a rangsor másik végéről!
És még további sok sikert a Hattrickben!

@f_miki: Így is szép, hogy legalább holtversenyben nyertem valamit. A tizenhatodik kiírásra is nevezek, ha le nem maradok az elejéről, de majd figyelem a Labdabiztos blogot. Most biztos kevesebb kupakört megy mindenki, úgyhogy szerintem előbb lesz kezdés, mint a múlt szezonban.

És egy körkérdés a végére, mindenkihez, aki olvassa: Szerintetek igazságos az, hogy nem minden aktív felhasználó indulhat a nemzeti kupában?

Fallandraise 2014.04.14. 13:11:57

@gyogyviz3: szerintem rohadtul nem igazságos mert pl. én nem indulhatok. :(

Futó Lada 2014.04.14. 20:38:38

@Fallandraise: @gyogyviz3: .. nem igazságos, de ilyen ez a matematika .. :) A kupa lebonyolítása miatt, csak a 2 egész számú hatványának megfelelő csapat nevezhet (merthogy mindig feleződik a mezőny), és mivel nincs erőnyerő, ezért a valós létszám alatt húzták meg a vonalat. Régen is így volt, mielőtt a VII-ed osztály lett, akkor az volt a limit, hogy a VI-od osztály 5. helyezettjei még indulhattak. Most a VII-ed megszűnt, aki ott volt, az felkerült VI-ba, és ha jól néztem, akkor aktuális rangsor alapján húzták meg a vonalat.

Futó Lada 2014.04.14. 20:47:42

..8192 csapat indulhat mert 10920 csapatos a magyar liga.. a B.K.D.L.SE a 8532-ik, ezért kimarad,míg a Jódaqua csapata 8160-as helyezéssel még 32 másik csapatot megelőzve befért

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.16. 10:31:40

@Futó Lada: Ezek szerint immár a legalsó osztályban (VI.) szívok évek óta?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.16. 12:12:07

@Bukott Rockzenész: A most induló szezonnal bezárták a hetedosztályt, úgyhogy most már igen.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.16. 18:17:33

@Black Lotus: Csodálatos... Itt az ideje dobbantani innen!

gyogyviz3 2014.04.17. 16:40:12

@Bukott Rockzenész: Aztán hova kívánsz dobbantani, kedves Rockzenész?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.17. 20:06:23

@gyogyviz3: Csak az ötödosztályba, már nagyon unom a hatodot és azt, hogy minden évben nüanszokon bukik el a feljutásom.

gyogyviz3 2014.05.05. 10:56:42

@f_miki: Mikor lesz az a "hamarosan"? Alig várom, hogy kezdődjön!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.05. 20:22:01

@gyogyviz3: Elnézést, én vagyok a hunyó, mostanában kicsit elúsztam más dolgokkal. Igyekszem holnap estére kirakni a kiírást.
süti beállítások módosítása