HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Jelenetek egy bajnokságból - 14. forduló beharangozó

2015.10.30. 12:45 Futó Lada

- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így hagyjuk is békében a sógorokat, és forduljunk saját kis bajnokságunk irányába, és harangozzuk be a norvég-minta előtti utolsó bajnoki fordulót.

B.Csaba reggel felébredt, mint mindig. Rosszul aludt. Forgolódott egyfolytában, de 13 forduló után úgy döntött, elég ebből, nem egy Csipkerózsika ő, és amúgy sem álmodott semmi jót.
- Hány óra van? - üvöltött ki a konyhába.
- Nyolc.
- Pont?
- Igen. Nyolc. Pont.
- Basszus - morogta. - Igyekeznem kell, mert lemaradok. 
Gyorsan borotválkozott. "Első osztályúan érzem magam" - mondogatta a tükörképének, próbálván meggyőzni magát arról, hogy igenis helye van a világban. Kilépett az ajtón, és sietős léptekkel az állomás felé vette az irányt. Menet közben hátrasandított és azt vette észre, hogy egy fekete madár követi. Előző este nézte meg a Holló-t a Videoton tévéjén és rögtön rájött mi a helyzet. Ez itt egy holló, és ő Brendon Lee reinkarnációja, akinek most hatalmas igazságokat kell tenni. Gondolta kicsiben kezdi, és ki is szemelt magának egy tilosban parkoló tolókocsis nyugdíjast.
- No Sanyi bátyám! Most aztán bajban van. Látja itt ezt a hollót mögöttem? Ez a bizonyíték, hogy kiválasztott vagyok.
- Valamire biztos kiválasztott lettél, de az egy dögkeselyű..
(Tipp : Békéscsaba - Újpest 1-1)

Két Moldova György ül egymás mellett az Aréna felső karéjában.
- Miért is vagyok itt - kérdezi töprengve másik önmagától.
- Ihletet gyűjteni az új könyvhöz. Egy Fradi-Vasasnál nem is lehetne jobb hely erre. Kellene valami jó téma, valami ironikus, valami szatirikus.
- Lehetne az, hogy a Fradi építtet egy új stadiont a nézőknek, de a nézők inkább a ligetben szurkolnak, és elmondják, hogy Albert akkora focista volt, hogy még a szobra sem fér be a stadionba, csak mellé.
- Ez baromság. A Fradi szurkolók alig várják, hogy a csapatuk játsszon, és özönlenek a stadionba mindig. 
- Akkor legyen az, hogy kirúgják a Fradi sast, mert szabadidejében Pinata-ként lép fel zsúrokon, és helyette egy gülüszemű csirkét alkalmaznak.
- A sassal nem lehet viccelődni, az komoly dolog. Nem értenék a szatírát.
- Akkor legyen az, hogy van a Vasasnak egy edzője, de mivel nincs papírja, ezért van egy másik edző, aki hivatalosan az edző, ámde a másik mond le, amikor nem megy a csapatnak.
- Ez annyira értelmetlen, hogy még magyar szinten is túlzás.
- Akkor mi legyen?
- Itt van nem messze a Siketek -pálya, fél hattól a Vakok játszanak a Némákkal.
( Tipp: Fradi - Vasas 3-1)

Keleti pályaudvar érkezési oldal, a Savaria -express mindjárt beér. Két szék egymás mellett, az egyik üres, a másikon egy egyetemista-féle ül. 
- Szerinted nyer ma a Loki? - kérdezi az üres szék.
- Nem nézem a trónok harcát - mondja az egyetemista-féle.
- Nem trónok harca, hanem foci.
- Abban is van Loki?
- Van.
- És Thor?
- Csak Thor-gelle.
- Ő is lóbálja a Möjmöjt?
- Hát... ezt most így nem tudom. De múlt héten 2 gólt lőtt.
- Az jó?
- Előtte héten csak egyet lőtt, tehát jó.
- Na. Akkor ez haladás.
- Nem. Ez MTK.
- Értem. És te ennek örülsz?
- Hogyne - válaszolt az üres szék, és büszkén kihúzta magát - hiszen én MTK szurkoló vagyok.
(Tipp :  MTK - Haladás 1-1)

Az arborétum melletti állomáson vidáman pöfögött Tomas a gőzmozdony. Németországból hozatták, még rajta volt a német államvasutak felirat egy része. Ám hirtelen abbamaradt a füst, és a kazán csendesen kialudt.
- Kéne bele fa - mondta a mozdonyvezető.
- Nincs, elfogyott a stadionhoz - közölte egykedvűen a fűtő.
- Akkor gáz.
- Nincs gázszerelő már a környéken.
- Akkor legyen atommeghajtású.
- Az lehet.
Ám pár perc száguldás után megint megállt a vonat az atomerőmű mellett.
- Nézd, egy focimeccs - mondta a mozdonyvezető.
- Na akkor én szolgálatba helyezem magam - mondta a kalauz. - Jegyeket bérleteket vénákat ellenőrzésre felmutatni!
- Vénákat nem kell, ez nem a ferencvárosi pályaudvar - súgta a fűtő.
- Tényleg tulajdonképpen milyen meccs ez? - kérdezte a kalauz.
- Ahogy nézem Paks- PAFC öregfiúk meccs. Biztos átjöttünk egy időkapun a francos atom miatt, és a jövőben vagyunk.
- Nem. Ez a jelen.
(Tipp : Paks -PAFC 1-0)

 
Ferenc a fenemód frappáns frázisok kimondója , úgy érezte, itt a lehetőség, hogy végre igazán frappáns frázisokat mondjon ki. " Jegyszedő legyek egy Justin Bieber koncerten, ha ezt kihagyom" gondolta magában, és előszedte sufnijából az előző évben az "Év tévékészülékének " megválasztott készülékét. Forgatta, kapcsolgatta, hogy megtudja mi a helyzet, de mivel ez a készülék első sorban exportra készült, így nem boldogult  akülföldi feliratokkal. A nagy piros kapcsolót "Carillo" módba nem lehetett kapcsolni, pedig a google-n talált leírás szerint ott aztán jöttek volna a színek, míg "Casoni" módban meg fekete-fehér volt, és csak film-noire-t lehetett nézni rajta. " No majd mindjárt megoldom, olyan színes lesz ez, mint óvodás gyerek könyöke a nyílt nap végére." - mormogta maga elé, és megpróbálta egymás után 32x ki-be kapcsolgatni a tévét. 
Elsőre úgy tűnt sikerrel járt, hiszen Stendhal : Vörös és Fekete c. művének Hemingway -féle átdolgozása gyönyörűen lement. "Új seprű jól seper, de még királyabb egy új porszívó" - szülte meg az újabb gondolatot, és már éppen szögelte volna ki a "TV-javító mester" cégért, de ekkor kezdődött az Iron-man közvetítés, és jött a gond. A kép gyorsabban futott, mint a futók, pedig azok is tartották a tempót derekasa. "Tán Vas-ból vannak ezek? Vagy zalából" -polemizált, de aztán befejezte, mert nem tudta mi az a polemizálás. "Valami ütős kell, valami, ami olyan csapással felér, mint Koman gólpassza a 92. percben" - tűnődött, majd rövid vívódás után tiszta erőből rácsapott a tévére. A kép megállt, jelenleg egy monoszkóp van rajta, de a szombaton fő-műsoridőben kezdődik a TV paprikán a "Diós finomságok"... "Na majd akkor kiderül, csak ne felejtsem el, hogy a tévét előtte Be kő kapcsóni..."
(Tipp Videoton - DVTK 2-1)


Ej, régi szép idők. Amikor még a stúdióból Hegyi Iván és Magasföldi József  kommentálta, ahogy Völgyi és Dombi a küzd az Alföldön . Vagy a viharsarki győzelem után a napos időben a földre eső védő mellől Balogh a szélről, egy felhő-fejessel bólint a Havas Henrik nyugalmával szobrozó kapus mellett...a kapufa mellé.. Vagy amikor egy Loki-Honvéd kapcsán Zombori Sándor elemezte, hogy a kopasz mester jól felkészítette a csapatát, szinte biztos, hogy pontot fog szerezni, és külön kiemelné a szinesbőrű csatárt, aki a meccset eldöntheti. Rég volt, tán igaz sem volt. Remélem nyugodt meccs lesz, Kondás mester és Rossi nem fog hajba kapni a kispadok mellett, a Kispestiek Nagyerdei középkezdése után. Remélhetőleg annyi gól lesz, mintha futószalagon  targoncán hordanák a nézőknek. (Tipp Loki - Honvéd 2-0)

Egyszerűsített tippszelvény :

Békéscsaba - Újpest FC
Ferencváros - Vasas
MTK - Haladás
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút
Videoton - DVTK
Debrecen - Bp. Honvéd

36 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr638034888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na73 2015.10.30. 12:53:39

Békéscsaba - Újpest FC 0-1
Ferencváros - Vasas 2-0
MTK - Haladás 1-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-1
Videoton - DVTK 0-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

kétballáb 2015.10.30. 13:28:12

Békéscsaba - Újpest FC 0:2
Ferencváros - Vasas 4:0
MTK - Haladás 1:1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2:1
Videoton - DVTK 2:0
Debrecen - Bp. Honvéd 2:0

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.30. 13:29:09

Békéscsaba-Újpest: 1-2
Jövőre bennmaradnak. Jövőre bajnokok lesznek.

FTC-Vasas: 1-2
Még csak délután fél kettő, és máris be lennék állva?

MTK-Haladás: 2-1
Felerősödnek a Kanta Józsikát a válogatottba követelő hangok. Később mind a négy hang elhalkul.

Paks-Gyakadémia: 1-1
Nem érdekel.

Videoton-Diósgyőr: 3-2
Bár ennyi gólt csak válogatott védelmek tudnának összehozni. Ha csak úgy nem…

Debrecen-Honvéd: 2-1
Az edzők kézfogója nyomán többen skinheadekre gyanakodnak, azonban később csatlakozik a buliba egy színesebb tar(goncás) is.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.10.30. 14:57:58

Békéscsaba - Újpest FC 1:1
Ferencváros - Vasas 4:0
MTK - Haladás 2:1
Paks - Felcsút 2:1
Videoton - DVTK 4:1
Debrecen - Bp. Honvéd 3:3

2015.10.30. 15:04:21

Békéscsaba - Újpest FC 1-0
Ferencváros - Vasas 6-0
MTK - Haladás 1-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-3
Videoton - DVTK 3-3
Debrecen - Bp. Honvéd 5-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2015.10.30. 15:47:42

Békéscsaba - Újpest FC 2-1 A Kórház utcába még a sérülteket is elviszik a lilák, de hiába, sérült porccal nem lehet egyenlítő gólt lőni.

Ferencváros - Vasas 4-0 Telkiben még van szabad szék, a Fradiban még van behívható ember, az összefüggés feltárását a tisztelt egybegyűltekre bízom.

MTK - Haladás 1-1 Supka Attila személyesen öntse gipszbe a farkát mindenkinek, aki erre önszántából jegyet vett.

Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-0 Minél hosszabb a klubnév, annál kisebb a teljesítmény - és a bohócliga attól gyönyörű, hogy ez fordítva is legalább annyiszor igaz.

Videoton - DVTK 2-0 Az a jó Bekő Balázsban, hogy Horváth Feriék is bíznak benne.

Debrecen - Bp. Honvéd 3-1 A sokszor látott forgatókönyv: Youla góljánál beszarunk, a szünetig semmi, aztán kis fütty, végül gála.

Meló a cserebogár 2015.10.30. 16:06:59

Békéscsaba - Újpest FC 1-0
A kolbászfesztivál folytatódik
Ferencváros - Vasas 0-1
A Fradi-játékosok éppen az extrákat válogatják az Audiba
MTK - Haladás 3-1
Kanta Józsi mesterhármassal üzen Storcknak
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-1
A Szpari meg az NBIII-van...
Videoton - DVTK 2-1
HOrváth Feri dideregve húzza vissza a kezét az ingujjba
Debrecen - Bp. Honvéd 3-0
Beindul a Hajdú IC

teddypicker 2015.10.30. 16:17:47

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 2-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-1
Videoton - DVTK 2-1
Debrecen - Bp. Honvéd 3-1

Artie 2015.10.30. 16:19:16

Békéscsaba - Újpest FC 0:1
A meccs színvonala olyan mély lesz, hogy a klubok színét mögé téve mindenkinek az fog az eszébe jutni, hogy én vagy The Mule, hogy idejöttem. Azt meg ugye a Deep Purple játssza.

Ferencváros - Vasas 6:0
We are Motörhead and we're playing rock'n'fuckin'Doll.

MTK - Haladás 1:0
Dave Mustaine erről a meccsről nevezte el a zenekarát, ezt végignézni Megadeth lesz.

Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2:1
Pakson termelődik még több AC, a DC nem, viszont Csertőit rapporta hívják, és egész éjszaka rázzák, bár mintha a You Shook Me All Night Long nem erről szólna.

Videoton - DVTK 0:1
Bekő lesz a King Crimson a meccs után.

Debrecen - Bp. Honvéd 3:1
Kondás a meccs előtt Pink Floydot hallgat, az Animals pont ideális album, végre már nem csak a disznókat tudja terelni.

Louis007 2015.10.30. 16:30:04

Békéscsaba - Újpest FC 1:2
Ferencváros - Vasas 4:0
MTK - Haladás 1:1
Paks - Felcsút 2:1
Videoton - DVTK 2:1
Debrecen - Bp. Honvéd 2:1

caralho voador 2015.10.30. 16:57:33

Békéscsaba - Újpest FC 2:1
Ferencváros - Vasas 3:0
MTK - Haladás 0:1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2:2
Videoton - DVTK 2:1
Debrecen - Bp. Honvéd 1:1

spinyokiraly 2015.10.30. 17:22:43

Békéscsaba - Újpest FC 2-1
Ferencváros - Vasas 0-0
MTK - Haladás 0-1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-0
Videoton - DVTK 2-0
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

setzer 2015.10.30. 19:06:42

Békéscsaba - Újpest FC 2:1
Ferencváros - Vasas 2:1
MTK - Haladás 1:2
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2:1
Videoton - DVTK 1:2
Debrecen - Bp. Honvéd 2:1

név szerint Galván Tivadar 2015.10.30. 19:41:24

Békéscsaba - Újpest FC 1-1
Ferencváros - Vasas 2-0
MTK - Haladás 1-1
Paks - Felcsút 2-1
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-1

bmiky31 2015.10.30. 20:28:38

Békéscsaba - Újpest FC 2-2
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 2-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-1
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

vérfarkas 2015.10.30. 21:13:07

Békéscsaba - Újpest FC 1:2
Ferencváros - Vasas 2:0
MTK - Haladás 1:1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1:0
Videoton - DVTK 2:0
Debrecen - Bp. Honvéd 2:0

Koori 2015.10.30. 22:54:03

Békéscsaba - Újpest FC1-3
Ferencváros - Vasas2-0
MTK - Haladás 1-1
Paks - Felcsút 2-1
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 1-0

NagyHali 2015.10.30. 23:37:44

Békéscsaba - Újpest FC 0:2
Ferencváros - Vasas 3:0
MTK - Haladás 1:2
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 0:1
Videoton - DVTK 1:2
Debrecen - Bp. Honvéd 2:1

sirsteve 2015.10.31. 07:01:40

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 1-1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-0
Videoton - DVTK 2-2
Debrecen - Bp. Honvéd 1-0

spinat 2015.10.31. 07:32:49

Békéscsaba - Újpest FC 0:2
Ferencváros - Vasas 3:1
MTK - Haladás 0:0
Paks - Felcsút 1:0
Videoton - DVTK 3:1
Debrecen - Bp. Honvéd 2:0

fran7 2015.10.31. 08:52:49

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 1-2
MTK - Haladás 2-1
Paks - Felcsút 2-0
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 4-0

babvik 2015.10.31. 10:03:53

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 2-0
MTK - Haladás 1-1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-0
Videoton - DVTK 1-0
Debrecen - Bp. Honvéd 1-1

Sir Galád 2015.10.31. 10:19:19

Békéscsaba - Újpest FC 1-1
Újpesten állítólag mostanában azt tanulják, hogy kell küzdeni. Felkészül... Nem ugrálunk... Felkészül! Küzd! Ha ezt tanítani kell, azt hiszem ott már nagy a baj.

Ferencváros - Vasas 4-0
Hát egy Mészöly sincs a vidéken?

MTK - Haladás 1-0
Az NS már felvezette a Bese-Halmosi párbajt. Most őszintén, ki az akinek nem ez jut eszébe erről a meccsről?

Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-0
De legalább nem kell messze menni.

Videoton - DVTK 2-1
Húzzunk egy újabb rovátkát a hiányzó tv-s meccsek mellé.

Debrecen - Bp. Honvéd 3-1
Gyula Debrecenben sose rúg labdába.

Titi120 2015.10.31. 10:29:02

Békéscsaba - Újpest FC 1-1
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 1-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1-0
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.10.31. 11:01:43

Békéscsaba - Újpest FC 2-1
Ferencváros - Vasas 2-0
MTK - Haladás 1-0
Paks - Felcsút 1-1
Videoton - DVTK 3-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

housemd 2015.10.31. 11:17:05

eljutottam odáig, hogy az egész nem érdekel, idén talán már két meccset sem néztem meg... reménytelenül öregszem
Békéscsaba - Újpest FC 1:1 biztosbenne,maradnak?
Ferencváros - Vasas 4:0 a nemzet új audijai
MTK - Haladás 2:1 van olyan szakértői vélemény, mi szerint 1914-ben a Román Királyi Hadsereg volt Európa legrosszabb, de egyben legjobban öltözött hadereje. Na, valahogy így leszünk mink is, kérem alássan, stadionszépségversenyben simán lenyomunk majd bárkit.
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 1:1 jól befűtenek nekik.
Videoton - DVTK 2:1 Kleinheislert a kezdőbe állítják
Debrecen - Bp. Honvéd 3:1 többször megfogadtam már, hogy nem fogadok a Honvédra.

christvhu 2015.10.31. 12:33:48

Békéscsaba - Újpest FC 1-1
Ferencváros - Vasas 3-1
MTK - Haladás 2-2
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-0
Videoton - DVTK 2-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-1

szövet 2015.10.31. 12:36:05

Békéscsaba–Újpest 1:1
Csabán békésen zajlanak a dolgok, így minden hétre jut egy kiállítás. Birtalan ellőtte a puskaport. Diagne összerúgta a port Kabáttal. Lila rangadó válogatottak nélkül (pedig Sallói is biztos beférne – l. alább).

FTC–Vasas 2:1
Fővárosi rangadó. Amit tudunk: a keretben télen nem lesz óriási mozgás (csak csatárt, szélsőt, meg a nyuggerek pótlóit keresik, egyébként mindenki eladó, meg a védelemben nincs variációs lehetőség). A Fradiban Pintér bejátszotta magát a válogatottba (nyilván, ha Sváb még az Üllőin játszana...), így már heten a keretben, a másik oldalon csak a kapus, de nyolcöltéses Busai őt kijátssza onnan. Ez sokkolja Sestákot (vagy Romics, esetleg, hogy a Vasas szabadnapos volt a hétközi kupafordulóban). Meg van új fel-le-(cél)keresztbe szálló sas, meg szponzorok a cső(d)ben.

MTK–Haladás 2:1
Végre egy igazi rangadó: a harmadik a negyediket fogadja. Ezt támasztja alá az is hogy a két csapatból 0, ill. 2 fő kapott behívót a bő keretbe. A csapatok a héten az MK-ban nyújtott teljesítményükkel rá is pihentek a(z össze)csapásra.

Paks–PAFC 1:1
A második a tizedik ellen, összesen 4 válogatottal (0–4 arányban). Fiola jó kapcsolatainak köszönhetően (tavaly nem egyszer húzta ki a csávából Szélesit), hamarosan nemcsak a keret, de a stáb tagja is lehet.
Mindkét csapat később kapcsolódik be a kupaküzdelmekbe, így frissen mozognak a kitűnő talajú pályán. BB44 és Szakály (volt kenyéradójának) bizonyítana, Sallai is (hogy van-e helye a válogatott keretében).

Videoton–DVTK 2:1
"Pörgesd a zakót" – hangzott tavaly. Ezt, egy a nyelvet kevéssé beszélő-értő szakember könnyen értheti félre. Hát kipörgette, a fakót: Kleinheisler a (felnőtt válogatott) keretben. A PFLA alapítóját meg( )sérti egy Kisgazda?
A miskolciak is szabadnaposok voltak a hétközi kupafordulóban. Hogy ki pörög fel (vagy be) az jó kérdés... Kiskokó/Suljic/Nikházi/Kisbogesz perdít, Lipi/Juhász perdül-fordul, edző mordul, háló (ja nem: Fecze/Takács), Koman valakivel összezördül.
5 kerettag, de sem a tavalyi év felfedezettje, sem Kisbogesz – pedig ez az apáról fiúra dolog: a tradíciók fontosak, na: a legjobb apácák is..., ja nem...

DVSC–Honvéd 2:1
A héten a Szeged, ill. a 'Misleny ellen parádézott a két csapat, legutóbb egy ajándék szabira, ill. 2 kapufára futotta. Adamo még nem leli a tollat.
[Ez most komoly, hogy Varga nincs a keretben?]

snowblind 2015.10.31. 13:14:54

Békéscsaba - Újpest FC 1:3
Ferencváros - Vasas 3:0
MTK - Haladás 1:0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2:1
Videoton - DVTK 2:1
Debrecen - Bp. Honvéd 2:1

Zoltáng 2015.10.31. 13:34:09

Békéscsaba - Újpest FC 2:1
Mondtam a feleségemnek, hogy ezentúl reggelente ő főzi a kávét, mert itt én vagyok otthon. Aztán kiderült, hogy a házasság csapatsport, úgyhogy már a szemetet is én viszem le.

Ferencváros - Vasas 3:1
A debütáló sast senki sem értesíti, hogy a Forma-1 miatt 5 perccel előbb kezdődik a mérkőzés, így az első gólját is megszerezi.

MTK - Haladás 2:1
Sanyi a sorsdöntő norvég meccsre készíti fel Királyt.

Paks - PAFC 2:0
A szünetben a nagykövet asszony átveszi a paksi fakó nevezési listáját, így a Pakskettő dokumentumok átadásra kerültek. Cserébe a Kansas mégis továbbjut a kupában.

Videoton - DVTK 3:0
Bekő tortájának a habján HF lesz a cseresznye.

Debrecen - Bp. Honvéd 2:0
Csúcsfejek 2. Főszerepben Mr. és Mr. Hair

godot 2015.10.31. 13:41:32

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 2-1
Paks - Felcsút 2-1
Videoton - DVTK 1-0
Debrecen - Bp. Honvéd 2-1

Dr.V.ker. 2015.10.31. 14:23:57

Békéscsaba - Újpest FC 1-2
Ferencváros - Vasas 3-1
MTK - Haladás 1-1
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-1
Videoton - DVTK 2-1
Debrecen - Bp. Honvéd 2-0

VGL 2015.10.31. 14:27:34

Békéscsaba - Újpest FC 1-1
Ferencváros - Vasas 3-0
MTK - Haladás 1-0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút 2-0
Videoton - DVTK 2-1
Debrecen - Bp. Honvéd 0-0

slowmotion 2015.10.31. 16:08:31

Békéscsaba - Újpest FC 2:1
Ferencváros - Vasas 5:0
MTK - Haladás 1:0
Paks - PAFC FC PLFC SC Felcsút kimarad
Videoton - DVTK 2:0
Debrecen - Bp. Honvéd kimarad

na73 2015.11.01. 22:38:30

Sziasztok!

Technikai okok miatt az eredményeket, csak holnap délelőtt tudom publikálni.

na73 2015.11.02. 21:23:36

Tippjáték / 14. forduló:
1. caralho voador, VGL 15-15p, 3. snowblind 14p

Összesített helyezés a 14. forduló után:
1. bmiky31 164p, 2. NagyHali 145p, 3. vérfarkas 139p

TOTO / 14. forduló:
1. babvik 5t, 2. scaralho voador, VGL, snowblind, Louis007, Koori, Dr.V.ker., kétballáb, savanyú a narancs ( Villanyfényes), spinat, godot, vérfarkas 4-4t

Összesített helyezés a 14. forduló után:
1. bmiky31 50t, 2. NagyHali 45t, 3. f_miki 44t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhetõ el.
süti beállítások módosítása