HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Abcúg Fősör! - Bohócliga 12. forduló

2016.10.13. 12:36 Futó Lada

 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is annyira az, hogy Szalait végre dicsérni lehet egy dupla-válogatott meccset hozó hétvége után a mutatott játékért. Az van, hogy megépült Európa legújabb MTK stadionja, egy olyan ékszerdoboz, ami párját ritkítja, nemcsak hazánkban, de a kontinensen is. ( Az egyik ős-MTK-s kolléga Tufa nem állt itt meg, szerinte nemcsak a kontinensen, de az egész világon nincs ilyen, sőt talán még a Tejút-rendszerben se. Rákerestem google-ban, és tényleg sehol máshol nincs MTK stadion a Tejút-rendszerben ). A következő beharangozó részben megtörtént eseményeket dolgoz fel, bárminemű hasonlóság valós vagy kitalált személyekkel pusztán ennek a műve. 18 éven aluli olvasóink kérem csak akkor kattintsanak, ha tudnak.

 Állok reggel kint az állomáson, mint minden reggel. Lámpavasnak támaszkodva stílszerűen, az a fix helyem, kényelmes, komfortos - ha nem esik az eső vagy a hó, ha nem fúj a szél, vagy ha nem tűz a nap. A kényelem márpedig fontos ha vonatra vársz, mert hála a Magyar Álomvasutaknak, sosem tudhatod, hogy ez a tevékenység  meddig tart. A menetrend nem szentírás, csak amolyan iránymutató..olyan javaslat-féle, mint MLSZ-nél a fordulók sorsolása és a tervezett meccs-kezdés. Van hogy egy vonat többet késik, mint Kispesten a stadion építés. Jó  tehát ha az embernek van saját helye, még ha nem is az övé, és csak addig birtokolja, ameddig meg nem jön a vonat. A kőművesek a restinél jobbra a könyöklőnél kávé-kishubi kombóval, a szobafestők sörrel a váró bejárata előtt kis csoportban, van 2-3 tarisznyás ők a kávéautomatánál, kiskölkök sporttáskával a fal mellett, idénymunkások szigorúan az idénynek megfelelő felszereléssel középen brancsoznak megkerülhetetlenül...mert kell egy fix pont Szóval lámpavasnak támaszkodva, embereket nézem sorra, fáradt arccal mind sietnek, találgatom merre mennek...
Itt van mindjárt a "művésznő". Erősen tájidegennek tűnik a reggeli melósvonat törzsközönségéhez képest, főleg egy akkora hegedűtokkal, amibe egy komplett zenekar beleférne karmesterestől. Koncertje van minden nap, vagy zeneibe jár, vagy aluljáróban zenél...esetleg ő Charly Baltimore és egy Remington 770-et cipel magával. De nincs idő filozofálni, mert az aluljáró felől valami gettoblaster ricsaj közeledik, ha nem csal a doppler-effektus, és a zajból ítélve ifj. Kovács Jakab lesz az, aki lekéste az előző vonatot...és tényleg ő az, ahogy jön fel a lépcsőn előtűnik a rozsomák-szerű ámde kese feje, amin egy akkora fejhallgató feszül, amit szerintem nem is lehet kapni, hanem a faterja kendácsolta össze orion hangládákból. Na.. ő Nyúl, a spanom. Igazi zseni. Amatőr rapper,  még amatőrebb tippmix-guru, és van mikor ezt  a kettőt még keveri is.
- Ola ombre ! Mi a pálya? - löki a vakert egyből mikor meglát. Nem spanyol, csak mióta ingyé van az Izaura TV azóta a nagymuterja folyton a mexikói szappanoperákat nézi, Nyúl meg így kompenzál. - Kérsz nachost?
- Nem kösz. Hova ennyire felszerelkezve?
- Yo tesó. Megyek a megnyitóra. New MTK stadion. Vágod? Megnyitó, ünnepség, party..ott a helyem pajti. Kicsit smúzolok a helyi arcokkal, és mire azt mondom "Hééééé" már dől is a lé. Protokoll-esemény, tudod hogy van ez.
- Szóval megnézed a meccset is?
- Alap. Készülök a hétvégi Vasas- MTK-ra, kell a terepfelmérés. Állítólag ma is Vad II vezeti a meccset.
- Miből gondolod?
- Mert egy Vad már szerepelt a kivetítőn .... jeeee...pacsi - és tartja a tenyerét, mint egyszeri Fradi szurkoló a véna-szkenner előtt, ilyenkor nincs mese, le kell pacsizni, akármennyire szar poén is volt. Ez van, ez az utca törvénye. Meg a vasútállomásé. Meg Nyúlé. Mindegy, pacsizni kell, előbb szabadulsz. 
- Szóval hétvégén Vasas - MTK-ra mész?
- Alap. Ott meg a stadion búcsúmeccse van lassan, hó végén bontják, ha addig össze nem dől. Így ha feltépek egy széket, akkor nem vandál leszek, hanem korán érkezett önkéntes.
- Miért tépnél székeket? - nézek kérdőn, a kompletten megpakolt aluminium szerszámkofferrel együtt is csak kb 50 kilós srácra.
- Persze, hogy nem tépek, alapvetően pozitív szemléletű szurkoló vagyok. Peace van tesó vágod? Beülök a Vasas tábor közepére, csendesen szurkolok, félidőben burkolok egy libazsíros kenyeret lilahagymával, elolvasom a sportot, második félidőben meg megnézem a gólokat. Gálázni fog a Vasas...hangérien bárszelóna. 2-0 a tuti.
- Akkor most Vasas szurkoló vagy?
- Naná. Vannak divatszurkolók, akik mindig az elsőnek szurkolnak, de azok gyíkok...én nem ilyen vagyok.
- De most a Vasas az első.
- Véletlen egybeesés.
- Pár hete még Vidi szurkoló voltál.
- Csak megtévesztett a piros kék szín.
- De azért még követed a sorsukat? Hétvégén DVTK - Videoton.
- Mit mondhatnék ombre..A DVTK-nak reszeltek. A sörömön van kupak, ők meg rest in peace mint 2Pac. Olyan zuhanásban vannak, hogy azt csak az NB2 állítja meg.A Vidi meg bajnok lesz idén, mert jövőre meg náluk lesz pályaavató. Egyszerű ez mint a relativitás-elmélet. E egyenlő m szer c négyzet...3 betű 1 szám ennyi.  nyer a Vidi 3-1.
- Akkor 1-3.
- Mi? Te meg közben jegyzetelsz?
- Nem, csak felírtam, hogy meglegyen mikor legközelebb találkozunk.
- Nem kell firkálnod, olyan agyam van, mint egy szuperkompjuter. Mindent megjegyzek. Gyerünk, tessék kérdezz bármit.
- Nem szükséges bizonygatnod semmit.
- Nem tesó, most már ragaszkodom hozzá.
- Oké. Hol volt először edző Mészöly Géza?
- Hö..azt hittem valami nehezet kérdezel.
- Tehát tudod?
- Alap. Folton.
- Nem Folt te paraszt, hanem Fót.
- Fót ??? meg bót ??? és én vagyok paraszt? Ombre...pls. Most a Haladásnál van, hétvégén a Fradit fogadják, úgy mint ahogy én is.
- Te is fogadod a Fradit?
- Ja. A mixen behúztam őket nyerőre. Majd jönnek haza a buszon, akkor mesélhetik egymásnak, hogy "Emléxel Sopronban..." Nyernek mint a húzat. 1-2
- Minden meccsre fogadsz?
- Csak aminek tudom az eredményét előre... szóval ja.. mindre.
- A Gyirmót - Mezőkövesdre is?
- Arra a leginkább. Állítólag azért kezdik korábban, hogy a meccs után Pinyő átérjen Sopronba.
- Busszal megy?
- Nem. Egyszerűen csak áttolódik a lefújás után. Ő a foci Chuck Norrisa. Pontosabban ööööööööööööö a magyar foci Chuck Norrisa....Ééééérted?! ...jeeee...pacsi.
- Bazz...erre nem voltam felkészülve.
- Nem úgy mint Pinyő. Ő felkészült. Annyi volt ETO játékosa van, hogy Gyirmót neki majdnem hazai pálya és elénekelhetik a "Futól kaming hóme"-ot. Akkora X lesz a meccs, mint ide Nagykáta..0-0.. zéróspíl ahogy az egykori soproni edző mondta.
- De legalább adja a TV. A Honvéd - Újpestet viszont nem.
- Azt élőben kell látni, mint a Greatful  Dead-et.... Greatful Dead Live ! .. Ez mekkora már...pacsi...
- Akkor tehát kimész megnézni?
- Hogy mennék? Egyszerre lesz a Vasas meccsel, arra meg itt a jegyem idenézz. B szektor. Középre....Hát én leszek a B-közép. Ott a VIP alatti részen. Hát mi lenne a Vasassal a B-közepük nélkül? Ezt nem tehetem meg velük. Arról lemaradni kevésbé Fáy.
- Akkor hogy nézed meg a Honvéd -Újpestet élőben?
- Majd felvételről. Telómon van jutub, mp3, meg rádió is, betekerem a körkapcsolásra, és majd hallgatom közben azt is. A memóriámat már mondtam, hogy a NASA is irigyli, így csak megjegyzem mikor lesznek a gólok, és elég majd csak akkor odakacsolnom , amikor adja a TV felvételről. Csomó időt spórolok.
- Zseniális terv.
- Naná, tőlem származik - valószínűleg büszkén düllesztette a mellét, de mivel az XXXS-es Detroit Lions-os póló is úgy lötyögött rajta, mint fogpiszkálón a hálózsák, így ez inkább csak sejthető volt. 
- És akkor mi lesz?
- 2-1... vagy nem az eredményt kérdezted?
- Akár azt is kérdezhettem - mondtam beleegyezőn, miközben oda se nézve egy táskát próbáltam mintegy véletlenül odébb rugdosni, mert gazdája pont a lámpavasnak támasztotta. Kicsit nem figyelek, oda a helyem... na ezt azért mégsem..."mert kell egy fix pont"  dünnyögöm, mint valami hóbortos Minarik. - A Paks- Lokira is van tipped?
- Tesó. Nekem nem tippem van, én tudom az eredményt.
- Akkor hogyhogy sosem nyersz tippmixen?
- Mert hiába tudom én az eredményt, ha ők nem tudják. Kegyetlen világ ez ombre. Ember embernek a farkasa..faternak meg tönkrement a Barkas-a. Hopp..ezt felírom. Ez ütős lesz.
- Szóval?
- Klasszik 0-0. De nem tőlem hallottad. 
- Oké, nem írom rá a szelvényre, hogy tőled jött az infó.
- Kösz tesó, jó arc vagy. Na jön már a vonat, vagy mi a répa van? Még az MTK Ultrák előtt oda kellene érnem, mert bántóan utálom a sorban állást.
- 6 rugó egy jegy. Az MTK ultrán meg olyanok mint a Jeti... beszélnek róluk, vannak homályos elmosódott fotók, amiken állítólag ők vannak, de látni még senki nem látta. Nem gondolom, hogy hatalmas várakozás lenne.
- Sose becsüld le az MTK Ultrákat. Ők is ugyanolyan szurkolók, mint te vagy én, de lássuk be, nem szurkolhat mindenki a Vasasnak. Na... jön már a vonat.

Begördül a szerelvény, a fejem fölötti megafonon a MÁV szignál helyett felcsendül az EDDA.."Szálljunk fel, én is akarom...." .. karaj, a bakter megint X-aktákat nézett, és így akar üzenni az UFO-knak. Minden csütörtökön ez megy, a múltkor amikor indult a vonat, akkor az "Elhagyom a várost" ment. Nyúl már látótávolságon kívül van, mert ha felszáll a vonatra, akkor folyton mozgásban kell lennie, hogy javuljanak az esélyei a kallerrel szemben. Bekuckózom magam kint a sarokba az ablak mellé. Többnyire üres, mert a vonatnak ebben a végében van a budi is, ami apokaliptikusan penetráns szagot áraszt. Nem tudom mi van bent, soha senkit nem láttam még bemenni vagy kijönni. Szóval ez van, nem tökéletes hely, de meg lehet szokni, legalább van egy fix helyem. Mert kell egy fix hely.

Egyszerűsített tippszelvény.

Vasas - MTK

DVTK - Videoton

Haladás - FTC

Gyirmót - Mezőkövesd

Honvéd - Újpest

Paks - Debrecen

 

Kommentelj Tibi! azaz a kommentverseny.
a 11. forduló slágermeccs a Vasas-'kövesd és a Paks-MTK volt a kommentek alapján, ez utóbbi meccs kommentjei taroltak a dobogón.

A harmadik hely slowmotion kartársé. Egyszerűen-bonyolult feladványát még próbálom kibogozni, ha sikerül, akkor lehet hogy utóbb majd előrébb sorolom, de addig is :
"Paks - MTK 1:0
idegenben nem megy az MTK-nak. mármint idegen-idegenben. otthon-idegenben nagyjából igen. de miért ez a kétarcúság, ha egyes idegenbeli meccsre többet kell utazni, mint a hazaira?"

Az ezüst Dr.V. ker.-t illeti. Kevésbé bonyolult elmélet, letisztult érvrendszer, egyszerű matek.
"Paks - MTK 0-0
Kicsivel kevesebb gól, mint ahány néző."

A forduló aranyérmese pedig Artie sporttárs akit szintén ez a meccs ihletett meg, szintén egy matek példával:
"Paks - MTK 0:0
A gólok számát ha megszorozzuk ezerrel, majd ezresekre kerekítjük, megkapjuk a nézőszámot."

39 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr9011801433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na73 2016.10.13. 12:58:48

Vasas - MTK 3-1
DVTK - Videoton 0-3
Haladás - FTC 1-2
Gyirmót - Mezőkövesd 2-0
Honvéd - Újpest 3-1
Paks - Debrecen 2-1

Artie 2016.10.13. 13:30:26

Vasas - MTK 2:0
A szokásos sorminta első lépése alakulóban: bajnoki cím, új stadion, csőd. Mindenki döntse el, melyik résztvevőre gondoltam.

DVTK - Videoton 1:4
Olcsó poén lenne azt írni, hogy a volt csapata agyonveri Feri aktuális csapatát, mert ezt majdnem a komplett NB1-es mezőnyre el lehet mondani. Mindkét részét a tételnek: agyonveri, és volt csapata.

Haladás - FTC 1:0
Igaz, hogy ez nem a Szőke Szikla, csak a Szőke Kavics, de ebbe is beletörik Doll csicskája. Izé. Bicskája.

Gyirmót - Mezőkövesd 2:0
Megszokásból az ETO Parkba viszi a csapatot Pinyő, mire odaérnek Gyirmótra, már kialakul a végeredmény.

Honvéd - Újpest 1:0
A volt honvédelmi és belügyi csapat meccse kapcsán mi más juthatna az eszembe, mint Hemingway. Mivel egyik sem fegyveres testületi már, nyilván ez a Búcsú a fegyverektől. A focitól is.

Paks - Debrecen 1:2
Pont est fogják behúzni.

fulmerz 2016.10.13. 13:31:00

Vasas - MTK 2-1
DVTK - Videoton 0-2
Haladás - FTC 1-3
Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Honvéd - Újpest 1-1
Paks - Debrecen 0-1

christvhu 2016.10.13. 13:48:37

A behari Q..a jó volt, köszi!

Vasas - MTK 2-1

DVTK - Videoton 1-1

Haladás - FTC 1-2

Gyirmót - Mezőkövesd 1-1

Honvéd - Újpest 2-1

Paks - Debrecen 1-1

Toruk Makto 2016.10.13. 16:57:39

Vasas - MTK 1-1

DVTK - Videoton 0-2

Haladás - FTC 0-2

Gyirmót - Mezőkövesd 1-0

Honvéd - Újpest 1-1

Paks - Debrecen 1-1

bmiky31 2016.10.13. 18:34:11

Vasas - MTK 1-1
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 1-1
Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Honvéd - Újpest 2-1
Paks - Debrecen 0-1

VGL 2016.10.13. 20:51:36

Vasas - MTK 1-1
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 1-1
Gyirmót - Mezőkövesd 0-0 3 év után újra meccsre látogatok, gólzáporra számítok.
Honvéd - Újpest 1-0
Paks - Debrecen 1-1

kétballáb 2016.10.13. 21:57:28

Vasas - MTK 2:1
DVTK - Videoton 1:2
Haladás - FTC 0:1
Gyirmót - Mezőkövesd 0:0
Honvéd - Újpest 2:0
Paks - Debrecen 1:2

godot 2016.10.14. 09:37:35

Vasas - MTK 2-1
DVTK - Videoton 0-2
Haladás - FTC 1-2
Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Honvéd - Újpest 2-1
Paks - Debrecen 1-1

spinat 2016.10.14. 10:03:20

Azért volt már olyan, hogy a fordulópk nem követte´k a számtani sort. Ötödik után jött a hetedik, stb. Aztán valamikor két hónap múlva a hatodik.
Vasas - MTK 2:2
DVTK - Videoton 1:3
Haladás - FTC 2:1
Gyirmót - Mezőkövesd 1:0
Honvéd - Újpest 2:2
Paks - Debrecen 0:1

név szerint Galván Tivadar 2016.10.14. 11:48:41

Vasas - MTK 1-1
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 1-1
Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Honvéd - Újpest 2-2
Paks - Debrecen 1-1

Futó Lada 2016.10.14. 12:48:38

@spinat: valóban volt ilyen. Azon gondolkodtam reggel befelé jövet, hogy ha rögtön 33. fordulóval kezdődne a bajnokság, az mekkora ötlet lenne. Utána mindenki nyugodtan játszhatná a maradék 32-t, mert már úgyis minden eldőlt. ( Lévén, hogy az MLSZ az utolsó forduló után hirdet végeredményt)

Dr.V.ker. 2016.10.14. 13:08:20

Vasas - MTK 3-2
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 3-2
Gyirmót - Mezőkövesd 1-1
Honvéd - Újpest 2-2
Paks - Debrecen 0-0

Artie 2016.10.14. 13:43:35

@Futó Lada: az idei bajnoki cím már az első forduló előtt eldőlt, csak a Vasas egyelőre bezavar.

vérfarkas 2016.10.14. 15:33:24

Vasas - MTK 1-1
DVTK - Videoton 1-3
Haladás - FTC 1-2
Gyirmót - Mezőkövesd 2-0
Honvéd - Újpest 1-2
Paks - Debrecen 0-0

babvik 2016.10.14. 15:57:32

Vasas - MTK 1-1
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 1-2
Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Honvéd - Újpest 1-1
Paks - Debrecen 0-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2016.10.14. 20:53:07

Vasas - MTK 0-1
DVTK - Videoton 1-3
Haladás - FTC 2-2
Gyirmót - Mezőkövesd 2-0
Honvéd - Újpest 2-2
Paks - Debrecen 1-2

fran7 2016.10.14. 21:51:36

Vasas - MTK 2-1 A nemzet igazi 10-es Galaschek Péter.

DVTK - Videoton 1-2 A nemzet igazi edzőfenoménje Horváth Feri.

Haladás - FTC 1-0 Doll megnézi a térképen hol van Darmstadt.

Gyirmót - Mezőkövesd 1-0 Gyirmótot meg én keresgélem a térképen.

Honvéd - Újpest 2-2 Nekünk ez a Rossi jutott.

Paks - Debrecen 1-3 Mert a játékosok sem szeretnék Eli bácsit vissza.

fran7 2016.10.14. 21:53:27

@fran7: A nemzet igazi tízese Galaschek Péter. Így igaz és helyes nyelvtanilag is.

Koori 2016.10.14. 22:36:57

Vasas - MTK 2-1
DVTK - Videoton 1-3
Haladás - FTC 1-1
Gyirmót - Mezőkövesd 0-2
Honvéd - Újpest 3-1
Paks - Debrecen 1-2

NagyHali 2016.10.14. 22:50:45

Vasas - MTK 0-1

DVTK - Videoton 0-2

Haladás - FTC 1-1

Gyirmót - Mezőkövesd 1-1

Honvéd - Újpest 2-2

Paks - Debrecen 0-1

teddypicker 2016.10.15. 06:22:54

Vasas - MTK 1-0

DVTK - Videoton 1-2

Haladás - FTC 1-1

Gyirmót - Mezőkövesd 0-0

Honvéd - Újpest 1-2

Paks - Debrecen 0-1

caralho voador 2016.10.15. 09:14:34

Vasas - MTK 1:2

DVTK - Videoton 1:3

Haladás - FTC 0:1

Gyirmót - Mezőkövesd 1:0

Honvéd - Újpest 2:0

Paks - Debrecen 1:2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.10.15. 09:27:26

@fran7: a konkrét mezszáma emlékeim szerint a nyolcas volt, de ettől még persze értem a megjegyzés lényegét. egy másik Vasas-szurkoló azt mondta anno, ha futna is, akkor már régen nem nálunk játszana :)

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.10.15. 11:06:53

Hazaérve a nyaralásból elégedetten tapasztaltam, hogy a biztoson majdnem annyi poszt íródott a válogatott szünetben, mint amennyi érmet Pinyő nyerne az év bármely hónapjában.

Vasas – MTK: 2-1
Ha a teherautós eredményjelzőt az MTK videótárával kombinálnánk, akkor újra lehetne értelmezni az autós mozi fogalmát.

DVTK – Videoton: 0-1
Az MTK épített falat, de a diósgyőriek ütköznek bele.

Haladás – FTC: 1-1
Előttem ült két sorral a repülőn Kálmi bá, de nem akartam megkérdezni, hogy Géza fiammal miért nem ment úgy a Vasasnak anno, mint most a némettel, mert ennél kevesebbért is fejelt már le utast.

Gyirmót – Mezőkövesd: 1-1
A Rába vízállása Győrnél 838 centiméter, edzőpápák találkozása szigorúan tilos.

Honvéd – Újpest: 3-2
Gólgazdag meccsnek ígérkezik, ergo nem tévés összecsapás.

Paks – Debrecen: 0-1
Ugyan hárommillió-kétszázezer szavazat érkezett a hazai győzelemre, a valóság érthetetlen módon más.

A Haladáshoz írt szöveghez: kicsit sajnáltam, hogy nem Vasas-mezben vagyok, de amilyen vörös volt az öreg feje, amikor a fiam elkezdte a hőbörgést, inkább nem szóltam hozzá, ki tudja, hátha nem csak a nap miatt volt az a bőrpír:)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2016.10.15. 11:29:57

Vasas - MTK 2-0 Ebben a filmben Michelle Wild nem élvez el, az öreg komcsik viszont mind jól járnak.

DVTK - Videoton 1-2 A télig tartó bizalomról ennyit.

Haladás - FTC 1-1 Első blikkre win-win, másodikra mg inkább schei-sse.

Gyirmót - Mezőkövesd 1-0 Egy üvöltő Léderer keltse hajnalban azokat, akik szerint a Kövesd bennmarad.

Honvéd - Újpest 2-1 Lanzafamétól lefagy az instat.

Paks - Debrecen 1-1 Az őszi húgyszagos avaron sétálva a fák között a nap felé néztem, és elképzeltem, hogy megint van egy jó kis csapatunk. Hát, még nincs- és szerencsére most a Paksnak sincs.

slowmotion 2016.10.15. 12:16:16

Dárágoj VAZ-2105,

előléptetés reménye nélkül:
az MTK a "hazai" meccseit Sztálinvárosban játszotta, ami ugye otthon, de mégis évekkel ezelőtt még idegen volt.
ha vendégként mennek valahova, akkor nem a Hungáris körútra mennek, meg nem is pályaválasztók, ezért az idegen-idegen.
és mivel Bp-Dunaúj 69 km, a hazai meccseknél közelebb van az összes budapesti pálya, de például a fehérvári is.

de ezután már nem, mert a szexi új stadionban játszhatnak.

szövet 2016.10.15. 12:17:46

Vasas–MTK 1:1
Az ország 3. legnépszerűbb Vancsája szédül. A szünetben az október 1-jén a válogatottszünet miatt elmaradt zene világnapját pótlandó mindenki kap egy tál dödöl-lét, és elhangzik az Éliás-Tóbiás klausztro-fóbiás. A vendégek – ahogy a stadion – felépültek, így már csak a kabala személye és a felállás kérdéses (ebben Kata segít, ha kap egy kis kólát).
Mindeközben a Hungária körúton:
– Béla!
– Igen, főnök?
– Tegyetek ki valami szépet a táblára?
– Szépet? Például?
– Ami olyan szép, mint ez az iroda.
– Oké, minDJárt! (Főnök el, Sanya be)
– Te Sanya, milyen ez az iroda, kerek?
– Kevek? Ez? Hát nem látod, hogy ovális?

DVTK–Videoton 1:2
A vendégek hétfő óta építkezést színlelve egy konténerben kémkednek, épp egy zongorát cipelnek, amikor a lift leszakad (akkor most lehet zongorázni? a különbséget?) A hazaiaknál senki nem tudja, ki a jó edző, ezért edzőtábort hírdettek, de a stadion mellett táborozó coach-okat NagyMihály elverte egy edzőmeccsen. HF aranyköpéseiből kötetet tervez az Európa kiadó "Szívtépő lányok, meztépő fiúk / Megalázó, durva – Szerelem" címmel. Na de hátulról, Bale-rúgó 'Vili? Tizenegyes. A szurkolók a szabaDJegyek mellé kapott repülő(show) szerelés után talp alá valóval kedveskedik a klub: a meccs után fellép T. akaró DJ, a tok.

Haladás–FTC 1:1
Király nb3-as csapatot akar – de a svédeket kapja, s nem véd –, Mészöly 18 pontot: "Aláírom: nem volt bent – hogy gólt kapjunk." Trinsk szerint a mennyei a bundás2 szintjén van (nyilván az MTK-val remiző Sporting-C, és a majd becsurgató magyar ifikkel ikszelő portugál U21 is), így már értem miért nincs kedve játszani.
A vendégek ceremóniamestere: "valamennyire a kezemet is használtam. Eddig nem tűnt fel, hogy a magyar bajnokságban ez szabálytannak számít" – DJ juricin.
[Csontzene füleimnek. Ramireznek az Újpest ellen nem sikerült pároslábbal nyakmagasságban sem megakadályoznia a 38. percben Balog 1., az UTE 2. gólját – na majd most: 3 hónap]

Gyirmót–Mezőkövesd 2:2
A hazai szurkerek egy jó U21-gyel hangoltak (hát, nem hugyoztak be), meg egy PAFC-iksszel. A vendégek inkább leigazolták Diallot.
"A nagy vizeken túl / a sivár, hideg vidéken / hol a narancssárga Nap pislákol fenn a szürke égen / a nagy vizeken túl // Egész nap játszom, / magamnak játszom // Ott lakom én, ott élek én / nekem senki nem hegedül // amikor én beszénekelek / nekem senki nem grimaszol" – nyilatkozza a reménytelen bohóc

Honvéd–Újpest 1:1
VéDJegy: "hatalmas klub, mely tiszteletet érdemel". Heris–Kálnoki-Kis-csere, Balajcza a legutóbbit eltiltás miatt hagyta ki, most egy beszélgetés következtében. Nincs még HazarD-Játékos sem.

Paks–DVSC 2:1
"Több kell előre" – mondá Aurél, de akkor meg nincs védelem. A Lokinál mindenki felépült (bár Brkovic pihen), ezért vettek egy fiatal tehetséget: Vittek volna több pont' es, de a Balmaz-blama él: sikertelen haDJárat.

slowmotion 2016.10.15. 12:26:46

Vasas - MTK 1:0
most az a rosszabb, amikor három hétig semmi meccs nincs, vagy az, amikor hét közepén a magyaroknál erősebb csapat ellen kell haknizni?

DVTK - Videoton 0:2
amikor az edzőt saját volt csapata intézi el - prájszlessz

Haladás - FTC 1:1
elment Nagy, aztán most megsérült Gera is. hol van már a tavalyi hó?

Gyirmót - Mezőkövesd 1:0
akkor lehet tudni, hogy közeleg a világ vége, amikor a tolódás mesterét a saját fegyverével (értsd: 1-0-ás meccsek) intézik el.

Honvéd - Újpest 1:1
Hemi bára gondoltam, és elfogytak a gondolataim. bocs.

Paks - Debrecen 0:1
máris meglátszik s portugál vonal hatása. vagy csak egy öngól lesz. nemtom.

2016.10.15. 12:28:45

Vasas - MTK 3-0

DVTK - Videoton 2-1

Haladás - FTC 1-0

Gyirmót - Mezőkövesd 3-3

Honvéd - Újpest 1-2

Paks - Debrecen 1-0

Sir Galád 2016.10.15. 12:53:10

Vasas - MTK 0-0
A hétközi Sporting B meccs sokat kivett az MTK-ból, így még egy kicsit szárnyalhat a Vasas

DVTK - Videoton 0-3
Lassan eljut odáig Benczés Miklós, hogy itt már a játékosok megbüntetése sem ér semmit.

Haladás - FTC 0-2
Szépen tisztán, egy csúnya meccsen.

Gyirmót - Mezőkövesd 1-0
Pinyő kezd kifogyni az okokból, bár mély magyarázószótár, csak az övé nem.

Honvéd - Újpest 3-2
Na ez izgalmas meccsnek ígérkezik.

Paks - Debrecen 1-2
A Loki suhan tovább a bajnoki cím felé, de tavasszal már lehet, hogy más edzővel.

sirsteve 2016.10.15. 13:32:45

Vasas - MTK 3-0
DVTK - Videoton 1-2
Haladás - FTC 1-0
Gyirmót - Mezőkövesd 0-0
Honvéd - Újpest 2-0
Paks - Debrecen 0-0

Zoltáng 2016.10.15. 17:01:30

Vasas - MTK 2:1
Mindegy, hogy, csak a címlapon maradjak - gondolta Miss Wild, és átadta a dvd-t az IFA sofőrnek

DVTK - Videoton 0:2
H.Feri lassan többet "sz*pik", mint M.Wild.

Haladás - FTC 1:2
Mint a családi wellness hétvége. Minden, ami a csövön kifér, de az egészséghez nincs sok köze.

Gyirmót - Mezőkövesd 1:1
Pinyő vajon hova igazol?

Honvéd - Újpest 2:1

Paks - Debrecen 1:2

na73 2016.10.16. 09:47:19

Tippjáték 12. forduló:
1. Dr.V.kerr. 13p 2. Toruk Makto 10p, 3. fulmerz, christvhu, godot, név szerint Galván Tivadar, fran7, slowmotion 8-8p

Összesített helyezés a 12. forduló után:
1. christvhu 104p, 2. név szerint Galván Tivadar 100p, 3. Toruk Makto 98p.

TOTO 12. forduló:
1. Dr.V.ker.4t, 2. fran7, sirsteve, nicolasito 3-3t

Összesített helyezés a 12. forduló után:
1. christvhu 34t, 2. spinat, név szerint Galván Tivadar, fran7, Dr.V.ker. 32-32t.

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/suk9gzidbx408322
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.10.17. 09:56:24

"Gyirmót – Mezőkövesd: 1-1
A Rába vízállása Győrnél 838 centiméter, edzőpápák találkozása szigorúan tilos."

Ez helyesen persze így íródott meg, csak vmi zavar volt az erőben:

Gyirmót – Mezőkövesd: 1-1
A Rába vízállása Győrnél 838 centiméter, edzőpápák találkozása tilos.

fulmerz 2016.10.19. 15:49:08

Előre kell tippeljek 3 fordulót, mivel nem leszek gépközelben.

13. FORDULÓ
Videoton–Paks 2-0
MTK–Gyirmót FC Győr 1-2
Újpest–DVTK 2-2
Ferencváros–Honvéd 1-1
Mezőkövesd–Haladás 0-1
DVSC–Vasas 1-2

14. FORDULÓ
Honvéd–Haladás 1-1
DVTK–Ferencváros 0-2
Paks–Újpest 0-1
Vasas–Videoton 0-1
Gyirmót FC Győr–DVSC 0-2
Mezőkövesd–MTK 1-1

15. FORDULÓ
Haladás–MTK 1-1
DVSC–Mezőkövesd 2-0
Videoton–Gyirmót FC Győr 3-1
Ferencváros–Paks 3-1
Honvéd–DVTK 2-0
Újpest–Vasas 0-1

spinat 2016.10.21. 11:37:33

na, megint késik a beharang?
Videoton–Paks 3-1
MTK–Gyirmót FC Győr 3-1
Újpest–DVTK 2-1
Ferencváros–Honvéd 2-1
Mezőkövesd–Haladás 0-3
DVSC–Vasas 1-0

christvhu 2016.10.21. 12:24:47

Akkor ide:
Videoton–Paks 2-1
MTK–Gyirmót FC Győr 2-1
Újpest–DVTK 2-1
Ferencváros–Honvéd 2-1
Mezőkövesd–Haladás 1-1
DVSC–Vasas 1-2

Artie 2016.10.21. 14:03:59

Akkor én is.

Videoton–Paks 3-0
Aur élt, Aur él, Aur élni fog?

MTK–Gyirmót FC Győr 2-3
A teltház a hazaiakat zavarja meg jobban. Az év akár zárható is, a szilveszteri összefoglalókhoz már minden meglesz.

Újpest–DVTK 2-0
Víg njevics, szomorú horvát.

Ferencváros–Honvéd 1-2
A meccs utáni hazai nyilatkozat Dollmács nélkül is érthető lesz.

Mezőkövesd–Haladás 1-2
Mészölyv lecsap.

DVSC–Vasas 1-0
A Szimatom legalábbis ezt mondja.
süti beállítások módosítása