HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tököli: roham előtti csend

2007.11.09. 07:15 mészöly sámán

A Tatabányából felmosórongyfeles lesz Kaposváron. A Vasas – Győrön egóból tolják a szurkolók, Újpesten Kovács Zolit tuningolja az új szerződése, mint óvodást a zsíros kenyér. Tököli már jó ideje nyugodtan figyelget. Habzó szájú nagyjelenet reload!
Bohócliga, 14. forduló, beharangozó.    
 
DVTK Újpest
Két illegál formában kreténkedő csapat totyogása nyitja a hétvégét. A diósgyőri fiúk fekete ganxsta kendőt kötöttek a homlokukra az edzőváltás óta. Sajnos akkora az akarat a szentjeimben, hogy a kendő lecsúszott a szemünkre, így egy hete a Paks egyenlített a semmiből ellenük, a hétközi, helyi érdekeltségűnek minősíthető kupaderbin pedig a Kazincbarcika ejtette ki őket.
A Dózsa, játékos verést sejtető formában futballozott múlt héten Győrben. A kedélyeket megnyugtatandó a vezetőség gyorsan meghosszabbította egy évvel Kovács Z. szerződését. Ilyen gyenge labdarúgóról még nem írtak dalt, de attól tartunk, hogy ez feldobja majd, mint hülyegyereket a házi pornó.
Tipp: 1-2
 
Honvéd Nyíregyháza
Parádé, és káposztás hot-dog szagát hozza a szél. A Honvéd láthatóan kilábalt rövidre nyesett vesszőfutásából, és egy félidőnyi bénázás után leverte a Vasast, bár szerdán jó magyar szokás szerint hanyagolta a Sopron kitömését. Félelmetes (muhaha) csatárduó, markánsnak nem mondható, de elegendő védelem, és egy hetek óta csak a kandelábereket bámuló irányító. Éreznénk a Bárányost a góltotón, ha a szerencsejáték nem rombolná a pszichét…
A nyíregyházi catenaccio a szezon elején elhitette velünk, hogy a gól, csak egy fölösleges fantasztikum, az eredményhez vajmi köze van. Azóta helyre állt a világ rendje és fölültek a szopórollere, a hétközi kupameccsen a Gyirmótot is sikerült továbbjuttatniuk. A csatárjátékukról annyit, hogy az átigazolási időszak utolsó napján lecsaptak arra a Moldovanra, akit a Honvédtól transzparensekkel hajtottak el a vezetők.   
Tipp: 3-0
 
Vasas Győr
Vasas szurkolónak lenni már a Mészöly Kálmán bácsi által fémjelzett időkben is fájdalmas volt. Azóta a helyzet csak romlott. Ki is fejlődött a nyugger törzsgárdában egy egészséges önérzet, amit átadtak a következő generációnak, csak valahogy a csapat nem érzi át ezt az egészet. Hogy mit is jelent Vasas mezt húzni…
Győrben sem fogják a játékosok, hogy mekkora kegy abban az öltözőben röhögcsélni, ahol valaha Hajszán Gyula ülve dekázott százig sípcsonttal. Az ő szurkolóikban is teng az önérzet, és az aktuális trendek szerint szerencsésebbek is. Jobb képességű a megélhetési játékosállományuk.   
Tipp: 0-1
 
Kaposvár Tatabánya
A múlt héten már vizionáltunk egy komolyabb verést a Tatabányának. Azonban az MTK ellen még belefértek a rájuk szabott zakóba (3-1), de Kaposváron most már a Joli néni is tudja, hogy Oláh Lóri és Andre Alves nem kispályások. Lóri ugyebár ráhúzta a csörgősapkát a kupában Dragónerre, Alves pedig a Nyíregyháza ellen az argentin Zalehnek mutatta meg mit tanult, amikor még a Copacabanán volt kabinos. Ez a duó még akkor is sok lenne nekik, ha nem lennénk tisztában a ténnyel, hogy a bányászok idén hozzák a három kapott gólos átlagot.
Tipp: 4-0      
 
DVSC Paks
Debrecenben egyértelmű bohócligás bajnoki címhez elegendő matériát gyűjtöttek össze. Bár azt korábban már megtudtuk, hogy Sidibe eredeti posztja balbekk, és hátravezénylése nem csak a gólkirály égetésére szolgált. Mondjuk, ahol egy darabig messiásként kezelt Rudolf, néha még a padra sem fér. Talán a játékosokban való dúskálásuk eredményezte a Fehérvár elleni hétfői döntetlent.
Pakson lassan időszerű lenne, a Tököli féle mentalitás visszatérésének. Múlt héten nagy hajrával egyenlítettek a Diósgyőr ellen. Attila nem is volt rest megjegyezni, hogy gyáván nem lehet mérkőzést nyerni. Közeledhet a rohama, mert még azt is hozzátette, hogy: „Ezt mindenki értse, ahogy akarja”. Mi értjük. Dúl-fúl a kis zseni…
Tipp: 2-0
 
Siófok – Fehérvár
Lemerném fogadni egy csomag gyufába, hogy ez lesz a forduló legszarabb meccse. A Siófok szép lassan belecsúszott a hagyjuk kategóriába, a Fehérvár pedig képtelen egy hét alatt háromszor jó eredményt elérni. A kupában kiütötték a Győrt, hétfőn x-eltek a Debrecennel. Úgy hiányzik nekik egy Balaton közeli belvillongás, mint hajnali négykor egy utolsó sör valami talponállóban. Poroszkálás, békés egymásra kacsintások, és néhány elszúrt Simek beadás hatszáz néző előtt.
Tipp: 1-1
 
ZTE – Sopron
Jézus Mária, Szent József, és a pofacsontig érő barkó előbb fog feltámadni, mint a Sopron gólt rúgni Zalaegerszegen. Pechjükre döntetlen sem lehet, mert a ZTE-nél mintha valami pislákolna. Nyeregetnek, de valahogy az egészet annyira unottan csinálják, hogy a városban már mindenki elfelejtette, hogy dobogós csapatot ígértek nyár elején. Teljesítményük egyben intelem a többi klub vezetőjének: ha külföldiekkel rakod tele a csapatod, ne csodálkozz, ha nem érdekel senkit a vergődése. A saját nevelés legalább néha elszégyelli magát.
Tipp: 1-0     

4 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr89222991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the real 2007.11.09. 13:54:17

Moldovantól közben (átmenetileg) megvált a Szpari. Újpestre adták kölcsönbe... Ez a büntetés Zaleh-ért?

Pumpui 2007.11.09. 15:25:00

Höhö! Bohócliga! :-))) Azért a Dózsázást nem kéne! :-)

44 2007.11.11. 11:27:01

A Tatabánya azért 2-t lőtt, kár hogy egy szurkolójuk sem láthatta ezt. Meg hát azért Alves is duplázott illetve honfitársa Da Silva (,körte, cseresznye) is depült gólszerzőként.

CLLA 2007.11.11. 11:38:33

Aki 100 gólt rúg az nem lehet olyan gyenge.
Pl. aki 100 színvonaltalan beharangazót ír - mint pl. ez - , abban is kialakul némi rutin.
Dózsázni, meg egyszerűen parasztság.
süti beállítások módosítása