HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

U20 élő: Magyarország - Costa Rica 1-1 (tizenegyesekkel: 2-0)

2009.10.16. 13:06 végh hanta

Végére érünk ma a nagy kalandnak. Indiana Jonesnak már megvan a kishölgy, és a relikvia; Luke Skywalker boldogan száll tova a felrobbanó Halálcsillag közeléből; és John McClane is kinyírta az összes gonoszt keletnémetet a Nakatomi toronyház szellőzőrendszerében. Számunkra az ádvencsör fináléja azonban még hátra van. Csikócsapatunk előtt tornyosul a félelmetes Costa Rica, és a nagy kérdés: szép lesz-e a búcsú, avagy még szebb lesz-e a búcsú Afrikától? A rendező már döntött, a happy end garantált, csupán a csöpögőssége kérdéses.

Munkaadónk szerencsére széles vertikumát tolerálja foci iránti rajongásunknak, így kellő időben lehetőségünk van elszakadni a rabigától, és internetes-tévés helyre menekülni. Aki nincs ilyen szerencsés helyzetben, ráadásul munkaideje is belenyúlna utazással együtt a mérkőzésbe, annak továbbra is melegen ajánljuk a túlórát, és a különböző streamek levadászását. Hosszú távon azonban kéretik beidomítani főnökünket a kupaszerda, az ifikedd, a serdülőcsütörtök és a pénteki tévés meccs fogalmakra.

Szokásunkhoz híven, a poszt már kikerül kora délután, lehet hangolni, mi pedig próbáljuk követni, és átemelni a friss híreket.

Magyarország - Costa Rica

1-1

(tizenegyesekkel: 2-0)

Gól: Koman (90.) ill. Urena (81.)

Egyiptom, Kairó, 2009. október 16. 17:00 TV: m1, Eurosport

Hírek a meccs előtt

[13:00] Eltiltottunk, valamint sérültünk jelenleg nincs, és Egervári mester is visszatérhet a kispadra.

[13:30] Úgy tűnik csúnyán elkiabáltuk a dolgokat. A pepsifoci értesülései szerint Simon Ádám és Présinger Ádám is kihagyja a mai meccset, valami gyomorpanasz miatt.

[16:45] Elmaradtunk, mert mikrosütőt kellett vennünk. A híreket majd menet közben csepegtetjük.

Magyarország: Gulácsi - Szekeres, Debreceni (Balajti, 83.), Szabó, Zámbó - Gosztonyi, Korcsmár, Simon Á. (<> Varga R., 46.), Koman - Futács (<> Németh, 19.), Simon A.

Costa Rica: Alvarado - Gamboa, Mena, Smith, Oviedo - Guzman (<> Luna, 77.), Estrada, Varela (<> Hernandez, 63.), Urena - J. Martinez, Madrigal (<> Guevara, 58.)

1. félidő

0. perc
Présinger továbbra is beteg, Németh a padon, Simon Ádám viszont a kezdőben. 
0. percMeglepően sok néző van a helyszínen. Gondolom csomagban árulták a döntővel.  Jelenleg épp Sepp Blatter pacsizik végig a csapatokkal. 
0. perc
Ha nem mutatnák az összeölelkező válogatottunkat, esküszöm nem ismertem volna fel, hogy a magyar himnusz szól. Érdekes feldolgozás. 
1. percCosta Rica kezdte a mérkőzést. Mi továbbra is a megszokott piros-piros-zöldben, míg az ellen fehérben játszik. 
2. percGosztonyi bedobását  Futács vette le Simon Andrásnak Az ötös sarkáról leadott lövését szögletre mentette a kapus. 
6. percMegvolt az első Costa Rica-i lövés is. Statisztikanövelő kísérlet. Fél percen belül Estrada huszonhárom méteres lapos lövése megy két méterrel a kapunk mellé. 
8. percGosztonyi ível a büntetőpontra a félpálya közepéről. A kilépő Alvarado lehúzza a labdát az érkező Simon elől. 
9. percEstrada végezhetett el szabadrúgást a tizenhatosunk bal sarkától. Lövése inkább a berobbanó emberekre számított, de a kilépő Gulácsi könnyedén vette mellre. 
 Közben megnéztük a googléban, hogy miként kell helyesen írni - így: Costa Rica-i.
 
11. percKoman lövése hasonlóan sikeredett, mint az ellenfél első kísérlete. Csak nem nagyon fölé, hanem nagyon mellé. 
 Fárasztó lesz mindig kiírni, hogy Costa Rica-i, nincs helyette valami más? Ha Albániában az albánok, Németországban a németek, akkor Costa Ricában kik élnek?
 
12. percGamboa csúszott oda Futácsnak. Stramm gyerek, hamar talpon. 
14. percOviedo passzolt Madrigalnak a védősorunk mögé. A kiugró játékos beviharzott a tizenhatosunkon belülre, ahol Szabó ugyan utólérte, és bár szerelni nem tudta, megzavarta annyira, hogy elmúljon a helyzet. 
 Futács sántikál, és jelzi, hogy cserét kér. Németh Krisztián kezdett el melegíteni.  
16. percIsmét egy jó indítás a Costa Rica-iak bal szélén. Szabó lemarad, Martinez pedig tizenötől lövi alig fölé. Gulácsi rajta volt. 
17. percRögtön jött a válasz. Simon leteszi, Koman tizenötről leadott lövését védi a kapus. 
19. percHárom percig ápolták, majd feladták. Futács helyett Németh a pályán.csere
20. percNémeth tesz tovább egy bedobást Simonnak. Félfordulatos lövése ugyan fölé megy, ráadásul les volt. A jelenet meg szép. 
22. percNémeth fűzi be az alapvonalnál védőjét, de a következő szerelni tud. Németh ugyan elesik, de nem volt büntető. 
 Apropos, erről jut eszembe, hogy este rákerssek a Punisherre Dolph Lundgrentől. 
 Meccsnegyedelő összefoglaló: Lagymatag játék, sok pontatlansággal mindkét oldalon, az amerikaiak ráadásul sokat csúszkálnak. Jót tenne egy gól. 
32. percVégre valami. Guman harmincról szúrja rá. Gulácsi könnyedén védi a középre érkező labdát. 
33. percMena kap sárgát kezezésért.sárga
34. percSzögletet rúghattunk. A beívelt labdát többen is továbbfejelték a levegőben mire kiment. 
36. percGuzman cselezi be magát a tizenhatosunkra. A felszabítás rövid, Urena visszetett labdája megpattan Zámbón, és alig kerüli el a hosszú felsőt. 
38. percLehetett volna egy gyors kontránk. Koman ment el üresen a balszélen, a félpályát átlépve lepasszolta Gosztonyinak - de emberre, és így lelassultunk. Indítása elszállt Simon mellett. 
 35-65 a labdabirtoklási arány - oda. Fura, de nem látszik a játékon. Ellenben mondjuk ki: gyenge a meccs. 
 Nagyon sok labdát szórunk el. Továbbra is hiszem, hogy a rövid passzokat kéne erőltetni, és a kis területet felvinni. 
45. percKoman vezethette egyedül a labdát vagy hatvan méteren keresztül. Egy oda-vissza passz Némethtel a tizenhatos előtt, a visszatett labdát ellövi, de egy védő belecsúszik. 
47. percVége az első félidőnek. 0-0 féidő

Összefoglaló:

Nincs igazi átütőerő egyik csapatban sem, csordogálgat a meccs. A Costa Rica-i balszárny (Oviedo, Madrigal) néha elszalad a szélen, de a tizenhatosnál elfogy a tudomány, helyzetük sem ezekből, hanem néhány távoli lövésből volt. Nálunk viszont alig van a labda. Megszerezni ugyan megszerezzük, de nagyon hamar, néhány passzon belül elszórjuk.

Meglátásunk: Tüpische egygólos meccs.

Statisztikák: Labdabirtoklás 35% - 65% (9,25 perc - 18 perc)

Közszolgálati bekezdés:

Féidőben 1-1-re áll a Vasas-Debrecen. Gól: Dobric (10.), Coulibaly (26.)

2. félidő

 Félidőben cserélünk: Varga Roland jött be Simon Ádám helyett. Ghána ellen Varga jó csere volt, reméljük most is.csere
46. percElkezdtük a második félidőt. 
47. percMindenhonnan lőnek a kosztákHuszonötről eresztette meg a tizeske, vágódott is lefelé, de még így is a kapu fölé szállt. 
50. percSimon is lő. Jó uszonotről ereszti meg. A középre tertó lövést Alvarado üti maga elé, majd fogja ölbe. 
52. percSzabó löki fel a meginduló Madrigált. Jogos a sárga.sárga
53. percAtyaisten mit védett Alvarado! Egy kipattanót lő vissza Varga kapásból. A jobb kapufa mellé érkező labdát tolja szögletre a kapus. 
 Miért van Madrigal neve a fejemben, honnan ismerős? Biztos, hogy nem Csepregi Éva miatt, mert ő a Párizsi lányban Place Pigalle-t énekel. Az csak hasonlít rá. 
58. percErre persze rögtön képernyőre kerül. Madrigalt ápolják a pályán. Sőt! Guevara a pályán Madrigal helyett. Az ő nevét legalább tudom honnan ismerem.csere
60. percGosztonyi teszi le a labdát, de az érkező .... lövésébe belelépnek. 
 56. perc: Vasas - DVSC 1-2. Kiss Zoltán lőtte a Loki második gólját.  
61. percMondták, hogy jó ez a kosztai kapus - és tényleg. Varga fejelhetett az ötösön belülről, Alvarado védett combbal. 
63. percVarela helyett Hernandez. Csatár helyett középpályás. csere
65. percAmit Németh és Koman művel kis területen, az párját ritkítja. Ilyet még többet! 
 Ha tényleg egygólos a meccs, akkor 24 perc múlva véget ér számunkra a vébé. 
68. percUrena rúgott oda Korcsmárnak. Szabadot rúghatunk a huszonötről, kissé jobbról. 
69. percKoman ívelt középre, Szabó pedig bőven fölé fejelt. 
71. percMegint mi maradt ki! Korcsmár szerzett egy labdát középpályán, leadta Komannak, aki a büntetőpont magasságából betette középre az érkező Némethnek. Alvarado megint védett. A kipattanót Varga lőtte a bal alsó mellé. 
74. percPörögnek az események. Koman veszi észre a tizenhatoson belül álló Némethet, aki senkitől sem zavartatva kapásból ellövi. Mellé. Pedig lett volna ideje levenni ... 
75. percMartinez passzát Urena nem találja el Szekeres szorításában a tizenegyes pontunkon. Gulácsi felszedi. 
 69. perc: Dobric egyenlít. Vasas-DVSC 2-2 
77. percGuzman helyett Lunacsere
78. percAz előbb egy kosztai szöglet után, most pedig egy tizenhatos előtti játszadozásnál voltunk határozatlanok. Szerencsére egyikből sem alakult ki komolyabb helyzet. 
79. percNémeth teszi le Gosztonyinak a tizenhatos sarkánál. Kapura csavarását Alvarado szedi ki a pipából. 
80. percKoman ívelt be egy szögletet, és a kavarodásból Simon lövi ki a bal kapufát az ötös sarkáról. Sokadik helyzetünk maradt ki. 
 Most veszem észre, hogy a Debrecen emberhátrányban játszik. Komlósit a 14. percben küldték le. 
81. percVezet Costa Rica! Urena csapja be egy csellel Debrecenit a tizenhatos vonalán, majd a jobb alsóba lő. Kilenc percünk maradt.GÓL!
0-1
83. percGólt kell lőni! Debreceni helyett Balajti.csere
85. percSzabó akasztja meg a meginduló Oviedot. Szerencsére, mert bent érkeztek ketten is. 
86. percSzekeres kap sárgát egy elkésett becsúszásért.sárga
87. percEstrada veszélyes szabadrúgását Mena alig fejeli mellé. 
88. percKoman csavarja be pontrúsából. Szekeres ugrik a legmagasabbra és alig fejel mellé. 
89. percSzabó akaszt meg megint egy kosztai támadást. Négy a kettő ellen jöttek. 
89. percMena rántja le Némethet a tizenhatoson belül. Büntető! Mena egyébként megkapta a második sárgáját.piros
90. percKoman a kapu közepébe lövi a büntetőt!GÓL!
1-1
93. percKoman forgolódik a tizenhatos vonalán. Lövése alig kerüli el a bal alsót. 
94. percA kiugró Balajtit rántja le Hernandez a jobb szélen. Sárga ez is.sárga
95. percVÉGE! Jönnek a büntetők. (Ilyenkor miért nincs hosszabbítás?)vége

Tizenegyesek

 Én azért emiatt az Alvarado gyerek miatt be vagyok szarva. 
GÓL!Az első büntetőhöz Estrada áll oda. A felső lécre bombáz! Németh eljátssza ugyanazt, mint a csehek ellen, csak jobbra. A spori újrarúgatja, és ezt már a jobb felsőbe vágja. 1-0X
XGamboa rettenetesen rosszul panyenkázik a bal kapufához. Gulácsi könnyedén védi. Koman a jobb alsó kapufára lő. 1-0X
GÓL!Luna oda lövi ahova az előbb Németh rontott. Gulácsi ismét véd! Varga eszement erővel durrant a kapu közepébe! 2-0X
 VÉGE! Hernandez tizenegyesét is kivédi Gulácsi! 2-0X
 BRONZÉRMES MAGYARORSZÁG! 

 

Értékelés később, most megyek és berúgok valahol!

50 komment

Címkék: magyar közvetítés u20 costa rica

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr671454041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2009.10.16. 14:15:31

ismét meccs, ismét munka közben..ejj..nem jó ez így. megint vadászhatok stream után...hajár magyarok természetesen!

2009.10.16. 16:29:25

Tejföleltettem tippelni, ezér most azt mondom 4-2 nyernek a hunok.

VGL 2009.10.16. 16:33:50

Mutassuk meg, hogy a másik Közép-amerikai csapat elleni meccs csak kisiklás volt. Előre!

christvhu 2009.10.16. 16:46:49

Továbbá Németh is a padon......

christvhu 2009.10.16. 16:50:17

@teddypicker: a streamet nyomjad be ide is lécci, mint a múltkor! köszi

RIA RIA HUNGÁRIA!!!!!!!!!!!!!

teddypicker 2009.10.16. 16:53:50

@christvhu: ha találok valami azonnal tolom a linket ne aggódj:)

VGL 2009.10.16. 17:26:44

Az eredeti tervek szerint készült Népstadiont úgy látszik Kairóban építették meg.

VGL 2009.10.16. 17:46:22

Lézengünk a pályán, amit szerencsénkre az ellenfél nem használ ki.
Sanyi bácsi, vegye elő a hajszárítót a szünetben!

Micimedwe 2009.10.16. 17:47:26

Küzdelmes első félidőt láthattunk.

Stefan Derrick 2009.10.16. 18:02:06

Costa Ricában nyilvánvalóan koszták laknak.

Teljesen kikészít ez a kapcsolgatás, egyszer a fehéreknek szurkolok és senki nincs a lelátón, aztán kapcs., hirtelen a pirosaknak, és van 1 csomó ember... Összezavarodtam, mint egyszeri macska a Monty Python-jelenetben.

mizrolist 2009.10.16. 18:32:42

Simon András helyett talán jöhetne lassan Balajti...

abandi 2009.10.16. 18:49:51

Felszámolták..ták az összei idegemet...

VGL 2009.10.16. 18:50:55

hol vannak a szívgyógyszereim? HOL VANNAK A SZÍVGYÓGYSZEREIM???

szempontpuska 2009.10.16. 18:52:47

Vége a játékidőnek: ezzel a kapussal szemben nem lehet büntetőpárbajt nyerni.

szempontpuska 2009.10.16. 18:56:21

(amíg az aprópénzzel játszadoznak beírom: Németh Krisztián roppant idegesítően alibizik. A tizenhatoson belül többet fexik, mint áll)
köszönöm a figyelmet :o) )

abandi 2009.10.16. 19:03:33

Ez a Gulácsi egy 11-esölő!!!

Majom Miklós Fan Club 2009.10.16. 19:04:33

ekkora arccal ilyen szarul rugdosni, köszönjük szépen!

Micimedwe 2009.10.16. 19:05:29

Ez a meccs a szív és a lélek diadala volt!

VGL 2009.10.16. 19:05:29

GRATULÁLOK A BRONZHOZ! Megvan a szívgyógyszer is!:)

Majom Miklós Fan Club 2009.10.16. 19:06:42

@szempontpuska: nem, az összes costa ricai, főleg amelyik rosszul értelmezte a panenkázást.

bmiky31 2009.10.16. 19:06:54

Szép volt fiúk, Gulácsi 4 president!
Hosszabbitás azért nincs, mert ugyanabban a stadionban rendezik a döntőt is. Fura...

Majom Miklós Fan Club 2009.10.16. 19:07:55

sorrendben volt a rágózos, a panenkás, a "menő vagyok nekifutni", utolsó meg szimplán gyengén rúgta.

szempontpuska 2009.10.16. 19:08:19

@Majom Miklós Fan Club: nem volt nagy arcuk. Láttad a lassításban a "panenkást" ?
Fújtatott...

szempontpuska 2009.10.16. 19:08:47

szimpatikus csapat volt az ellenfél.....

Majom Miklós Fan Club 2009.10.16. 19:10:07

eurosporton első félidőben bemondta a szpíker, hogy nincs hosszabbítás, egri meg még akkor se kapcsolt mikor a két kapus szerencsét kívánt egymásnak a kapu előtt. de azért szépen kimászott a dologból: "de hát eddig mindig volt!" :D

abandi 2009.10.16. 19:11:42

Ma szilvapáleszt iszom tokaji aszúval!

minnifield űrhajós 2009.10.16. 19:11:59

ezt a nagy sorozatot 3 szóval tudnám jellemezni:
fúbazmeg!
mentőt!
őszhajszál :)

mizrolist 2009.10.16. 19:12:23

Aztaku... megint elveszettem vagy 5 évet az életemből.

Szép volt, fiúk!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.16. 19:12:30

Nem megy nekünk a rendes játékidő. Három iksz és egy vereség a kieséses szakaszban. Tipikus tornacsapat.

update szalonna 2009.10.16. 19:15:19

@végh hanta: csak maradjon is az. a barátságos meccseken meg jöhetnek a zakók.

mizrolist 2009.10.16. 19:17:14

@végh hanta: viszont minden hosszabbítást vagy 11-es párbajt megnyertünk. Nem elég? :D

szempontpuska 2009.10.16. 19:18:12

@mizrolist: nem szokásunk. Hozzá kell szoknunk... :-)

Majom Miklós Fan Club 2009.10.16. 19:23:20

selejtezőkre azért ki kell találni valamit, mert ott nincs ráadás.

Stefan Derrick 2009.10.16. 19:29:56

Ez micsoda egy hülyeség, hogy nem volt hosszabbítás, utálom a tizenegyeseket. Rúghattunk volna nekik vagy hármat. Szerettem volna még nézni a meccset egy kicsit...

update szalonna 2009.10.16. 19:35:01

@Stefan Derrick: nézd az ZTE-Pápát. Ott is lehet mosolyogni.

VGL 2009.10.16. 19:44:11

Nem számoltam, de ha Egri nem mondta vagy 30szor a közvetítás alatt, hogy HÚHA, akkor egyszer sem. Ez volt a reakció minden kosztai próbálkozásnál.

THC 71 2009.10.16. 19:55:41

Tudom nem sokat számít,de Egervári "Faszrajz" Sándor mától a nagy formátumú edzők közé tartozik a szememben.
Annak is gratulálok aki a névtelen hollandot elküldte!
Szép volt fiúk!

2009.10.16. 21:42:00

I-zé:

Némethről megint kiszórtak egy embert, megint megcsinálta a büntetőt. Agyamra megy amikor felesleges fekszik minden f@szér, de meg kell hagyni jól csinálja. Koman az első meccs kivételével remekül összefogta a csapatot, nagy MAGYAR lehet, ha ezen az úton tud fejlődni.Ez a Varga gyerek egy állat... Gula meg ha nem lenne vonalkapus világklasszis lehetne!

Ami fontos, hogy a cserék, szinte minden meccsen valódi erősítést jelentettek. Egervári meg mégse monnyon le. Inkább egy magyar arcán lássam ezt az örömöt, mint mindenféle Armin van Buurenekén.

Bármennyit hibáztak, felejtsük el, ők még fiatalok megtehetik. Viszont remek meccseket hoztak le, többnyire győztesen. Most elnézve ezt a fos brazil - ghána döntőt, az én szememben MAGYARORSZÁG VILÁGBAJNOK!

abandi 2009.10.17. 02:30:16

Én, mint rasszista:
Ezúton köszönöm a lehetőséget, hogy végre egyszer nem a brazilok győztek...
Igaz, hogy hírtelen tizenegyesekre lettünk kárhoztatva, de így is!
Nyilasit az olimpiára, és magyart az "ezersebbőlvérző" válogatottunk edzőjének!
Magorszívűt.
A picsába már...

abandi 2009.10.17. 02:59:31

Éljen a megalkuvásmentes antinyuszi magyarfoci!

vagye1 2009.10.17. 09:20:35

És ne feledjük : ebből a csapatból 7 ember a bohócligában játszik ,kettő pedig ott játszott.
Csak úgy, a mindig fikázóknak.
A focihoz mindig nagy szerencse kell. A VB nagy felfedezettje Szabó J nem is került volna az utazóba ha Kádárt elengedik. Ilyen az élet , és utánpótlás szinten nem csak 11 épkézláb emberünk van, hála neked akadémiai képzés, bár Szabó kivételesen nem akadémiás.

christvhu 2009.10.17. 09:56:09

Háááááát ez nem semmi volt, köszönjük srácok!!
@szempontpuska:))"Vége a játékidőnek: ezzel a kapussal szemben nem lehet büntetőpárbajt nyerni."
emlékszel mit mondtam párnapja? a kapusokról? olyasmit, hogy sajnos régen nem álltunk ilyen rosszul kapusposzton, mint ma......
Te figyu!! Lehet, hogy mi qrvára nem értünk a focihoz???????

Mindenképpen ki kell emelnem a csapatszellemet és a szakmai stáb munkáját. Nekem a leginkább az meglepetés, hogy Egervári milyen bátran és jó érzékkel cserél, illetve változtat taktikát és felállást is meccs közben. Olvassa a meccset.
Hamut szórtam a fejemre, megszaggattam a ruhámat és megkövetem az ősz MESTERT imhol nyilvánosan is!!!!

Dr Minimum 2009.10.17. 11:41:51

@christvhu: Te nem vagy magyar :) Nálunk nem szokás beismerni, ha tévedünk, inkább még makacsabban kitartunk az igazunk mellett :D Lásd Némó fikázók.

Bauxit 2009.10.18. 11:19:23

milyen fasza lenne mar,
ha lenne mondjuk 12 akademia,
es lenne egy akademiai bajnoksag..

lehet h 10 even belul mar draftrendszert kene bevezetni. ahova befizethetik magukat a nagycsapatok..

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.10.19. 10:08:59

A japántesó bírónak azért jár egy köszönet, mert a 11-est se fújta volna be a legtöbb szerintem + a megismételtetésről hallgat a legtöbb médium.

Ettől függetlenül kurvára megérdemeltünk, és jó lett volna a sok kapufából belőni párat :-))
süti beállítások módosítása