HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Körkép a bajnokság után

2021.05.17. 12:35 Futó Lada

Mai rövid posztunkban azt próbáljuk körbejárni, melyik csapatnál hogyan telnek a bajnokság befejezése utáni első napok.

 

Ferencváros
- Mi a helyzet Rebrovval?
- Rebrovnak 2022-ig élő szerződése van, tehát addig ő az edző.
- Mivel telnek most a napjai, a bajnoki ünneplés után?
- Ma van pár állásinterjú, hiszen el kell dönteni ki ül a BL selejtezőkön a kispadra.
- Tehát edző-kérdés van?
- Miért lenne? Most jött el az idő, hogy Rebroval átbeszéljük a folytatást, és fel kell készülni arra az esetre, ha távozni szeretne.
- Jelezte hogy távozni szeretne?
- Ismétlem , 2022-ig élő szerződése van, tehát itt fog maradni.
- Akkor miért kell edzőt keresni?
- Mert februárban Rebrov felmondott.
- Tehát távozni fog?
- Ismétlem, 2022-ig élő szerződése van.

 

PAFC
- Terveznek-e újabb átigazolásokat?
- A csapat jó, de mindig lehet erősíteni. Buffonnak leadtuk az ajánlatot, várjuk mit válaszol.
- Szóval kapuskérdés van?
- Nem, eleinte elsősorban a rutinjára, tanácsaira és a meglátásaira számítunk. Később persze, amint majd ideér, onnantól kapusként is számítunk rá. A legfontosabb viszont, hogy  sokat játszott pármában, így a jó pármai sonka készítését is biztosan át tudjuk beszélni majd.

Videoton
- Csalódást keltett ez a szezon, mik a tervek a jövőre nézvést?
- Nem nevezném csalódásnak az EL play-offot,  3. helyet és a kupa-ezüstöt. Gyakorlatilag egy hajszál választott el minket mindehol a sikertől.
- A sportigazgató úr máshogy látta.
- Nyilván, hiszen az ő esetében a hajszál nem értelmezett.
- Fog-e változni az edző stáb?
-Tervben van, hogy Juhász Roli, és Torghelle Sanyi mellé még 2 további segédedzőt szerződtetünk.
- Pontos neveket is lehet tudni?
- Név szerint még nincs meg, de egyet  a kapuba egyet a középpályára.

Paks
- A szezon meglepetése volt a Paks szereplése, és ez sok játékos iránt felkeltette az érdeklődést.
- Ez igaz, a gólkirályunk is várhatóan távozni fog.
- Vannak esetleg tervek az erősítésre?
- Nos igen, Szalai Ádám megszerzésén dolgozunk. Bödével remek hátvéd-páros lehetnének.
- De Szalai Ádám csatár.
- Az lehet, de túl értékes ahhoz, hogy ott elöl ácsorogjon labdásra várva.

Kisvárda :
- Mik lesznek a célok a következő szezonban?
- Nos az új edző feladata az első 6 fordulóban egy ütőképes, fiatalokból álló csapat összeállítása, majd a következő 4 fordulóban legalább annyi pont megszerzése, hogy ne legyünk tök utolsók. A 11. fordulótól tervezünk visszaállni a külföldiek szerepeltetésére immár új edzővel, majd 10 szezon vegetálás után jöhet a menekülés a kiesés elől .
- Nem aggasztó egy ilyen célkitűzés?
- A pontos tervezés megkönnyíti a munkát. A játékos-feleségeknek is elmondtam, mindig egy hétre előre tervezzék meg a menüt is, ha azt akarják, hogy a párjuk egy ilyen remek csapatban focizzon.

Újpest:
- Kupagyőzelem, és ezzel Konferencia-liga, biztos bentmaradás. Sikerült kimaxolni a szezont.
- Igen eddig rendben van minden.
- Aggódnak esetleg valami miatt?
- Nos a belga tulajdonos google-zás közben talált valami címert ami megtetszett neki, így a következő szezonban már az is a mezen lesz, plusz a régi Dózsás címer is, nehogy valaki megsértődjön miatta.

MTK
- Fogják-e pótolni a külföldre távozó labdarúgóat?
- Természetesen, hiszen egy csapatban 11 játékos kell, és a távozók nélkül ennél kevesebben lennénk. De ezt Michael Boris is nagyon jól tudja, nem véletlen, hogy ő a csapat edzője.
- Külföldről terveznek igazolni?
- Nem, saját utánpótlásunk elég erős, U13-ban van egy olyan csatárunk, amilyen még az Ajaxan sincs.
- Lesz-e még valami változás a klub életében?
- Igen, az MTK sosem volt megújulás előtt áll, több mint 30 új virágot ültetünk ki hamarosan a Sport utcai oldalra, vadonat új árcimkéket teszünk ki a büfében, és már írtunk ki egy pályázatot a stadion alatti metró-megállóra.
- De az MTK pálya alatt nem is fut metró-vonal.
- Nézze, az MTK mindig is mert nagyot álmodni. Csak azért mert nincs metrónk, már megállónk sem lehet? Igenis lesz Hidegkúti Nándor metróállomás, és ide a tervek szerint a Puskás Stadiontól- illetőleg a Népligetből  induló pótlóbusszal lehet majd eljutni, így az MTK metrómegállója gyakorlatilag a 2- és a 3-as metróvonal összeköttetését is megvalósítja majd.. Ennyike.

Mezőkövesd
- Az új idénnyel kapcsolatban mik Pintér Attila tervei?
- Nálam a csapategység a legfontosabb, így csapatépítés lesz. Szintén fontos, hogy a játékosok tudják hol vannak, kikért küzdenek napról napra. Teljesen természetes, hogy Fradi edzőként megköveteltem, hogy tudják a Fradi-indulót.
- Mezőkövesden mi az elvárás?
- Természetesen a matyóhímzés. Némelyik játékosnak elég béna még a keresztöltése, de őket sem nevetjük ki, hanem együtt segítjük kiteljesedni. Az is igaz, hogy van olyan játékosom, akinek a munkáját már láthatta a közönség is.
- Esetleg valami kiállításon? 
- Nem, a csatkai búcsú céllövöldéjében volt kint , de 2 pálcán!!

ZTE
- Ismét sikerült az NB1-es tagság meghosszabbítása.
- Valóban.
- Mik a tervek a következő szezonra?
- Nos úgy gondoljuk, bevált módszeren nem szabad változtatni, így elköszönünk 5-6 kezdő-játékostól, és a következő szezonban megint új csapatot építünk.

Honvéd
- Elég necces volt a szezon vége,csak az utolsó előtti fordulóban dőlt el , hogy nem eshetnek ki.
- Igen, szerencsére azóta már tudok csukott szemmel is aludni. Jó játékosaink vannak, de ismét bebizonyosodott, hogy a tehetség önmagában kevés, ha nem párosul zsenialitással.
- Akkor új játékosok is fognak kelleni?
- Nekünk bőrfocisok kellenek, olyan rutinos öreg rókák, akik nem rettennek meg, ha esetleg a kiesés ellen kell harcolni, nem roppannak össze a tét alatt. ..ha minden igaz Habovda szabadon igazolható lesz júliústól.

DVTK
- Sajnos nem sikerült az NB1. Mik a további tervek?
- Rengeteg külföldi játékosunk van élő szerződéssel, így felmerült, hogy nem 1 hanem 2 csapatot indítunk a másodosztályban.
- Ez miért lenne jó ?
- Nos, egyfelől mert így dupla esélyünk van feljutni, másfelől mert így ha legalább az egyik csapatunk nyer, akkor a szurkolók talán nem fognak minket szurkokba-tollba hempergetni az adott héten.
- És mi történik, ha a két csapatból egyik sem végez majd feljutó helyen?
- Akkor az azt következő szezonnak 3 csapattal vágunk neki.

Budafok
- Milyen volt az NB1?
- Remek kaland volt, jó tapasztalat-szerzés. Néhány játékos belekóstolhatott az NB1 lüktetésébe.
- Következő szezonnak miként vág neki a csapat?
- Hozatunk több kilo élesztőt, és újra életre keltjük a budafoki focit.

DVSC
- Megvan a bajnoki cím, a csapat visszakerült a legmagasabb osztályba.
- Ez nem is volt kérdés egy percig sem.
- Dzsudzsák, Varga és Korhut után terveznek az NB1-re még visszahozni Loki kötődésű játékosokat?
- Dombi és Sándor Tomi edzésben van, valamint tegnap Coulibaly is jelezte, hogy ha nem ütközik a műszakjával, akkor szívesen játszana újra piros-fehérben.
- A csapat költségvetése fog változni?
- Jelenleg képben van egy lehetséges befektető, aki egy nagy francia bank tulajdonosa negyedrészben. Ha aláírjuk a szerződést, akkor akár Neymar idehozatala sem lesz lehetetlen.

Gyirmót
- Gratulálok a feljutáshoz.
- Köszönjük a csapat nevében is!
- Minek köszönhető ön szerint a feljutás?
- Leginkább annak, hogy a 2. helyen végeztünk az NB2-ben.
- Mit vár a következő szezontól?
- Nézze most még ünneplünk, és mi sem hisszük el, de egy biztos : jövőre nem leszünk 2-ok az Nb2-ben.

Vasas
A csapatot sajnos nem tudtuk elérni vasárnap óta. Az utolsó forduló mérkőzése után a hazafelé induló szurkolók a kijáratnál már megvásárolhatták Moldova György :  Angyalföldi koktél című könyvét, amit a rendkívül termékeny szerző a forduló zárómeccsének 80. és 85. perce között írt.
A novella-gyűjtemény első fele a szezon meccseit dolgozza fel olyan remek humorú művekben, mint a "Pontok ragadtak a sorok sárba", vagy a "Szabolcs lett végzetünk"   míg a kötet második felében az utolsó meccset újra átélve, Végh Antal :90 perc című művének állít szatirikus tükröt a szerző a "Megint 90 perc, és plusz egy év ráadás" című művel..

Természetesen a fenti poszt teljesen a képzelet szüleménye, a valósággal történő bármi egyezés kizárólag a véletlen és a szerző műve. A poszt megírásakor egyetlen békéscsabai klubvezetővel sem beszéltünk, valamint a Mourinhoval kapcsolatos hírek is teljesen légből kapottak. Annyira, hogy le sem írtam.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar átigazolás bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr4116563374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása