HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tabellában elmesélve - Bohócliga 24. beharangozó

2010.04.22. 14:48 végh hanta

Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót? Melyik csapat a rangadók nagymestere, avagy kitart-e a Videoton előnye? Ilyen, és hasonló kérdésekre kaphat választ a nyájas olvasó, ha rábök az alant található tovább gombra.

 

 

 

 

 

 

A fővárosi különversenyben úgy áll jelenleg az élen az Újpest, hogy eggyel kevesebb meccset játszott a nagy többséghez képest. Aki szembejött, azt elverte, egyedül a Honvédon nem talált fogást. Az MTK illedelmes vendégként, legfeljebb becsületgólig jut idegenben, egyetlen győzelme pedig azonos a Honvéd vonatkozó sorában árválkodó egyetlen vereséggel. A Vasas tartja magát, a Fradi pedig szokja, hogy hiába a kerülethatárokon átruccanó szurkolók tömege, ritkán telik boldogan a hazaút. Hétvégén MTK-Vasast rendeznek a Hungárián, de ha a tábla sarokszámait tutoricsi keménységű tényeknek veszi valaki, könnyen lehet, hogy csalódni fog. Az utóbbi fordulókban formába lendülő kékeknek minden esélye megvan a győzelemre.
MTK - VASAS 2-1

Jelen állás szerint hét csapatra mondanánk azt, hogy kieséstől veszélyeztetett. Februári körkérdésünkben a Honvéd-Nyíregyháza párosának bennmaradási esélyeit illetően volt messze legpesszimistább a közösség, ami felerészt beigazolódni látszik. A Nyíregyháza, közvetlen vetélytársaival játszott mérkőzésein alig egyharmadát gyűjtötte be a megszerezhető 24 pontnak. Mivel mindenfelől azt halljuk, hogy 30-32 pont szükséges a biztos tagsághoz, a Szpari nem ússza meg a bravúrpontok begyűjtésének embert próbáló feladatát. Hétvégén ahhoz Győrhöz látogatnak, ahol a kapott gólok per magyar játékosok aránya nagyjából egyenlő.
GYŐR - NYÍREGYHÁZA 2-0

A reménytelen kategória jelenlegi éllovasa, a bajnoki rajt előtt megerősödött, és a semleges drukkerek által középcsapatnak várt Diósgyőr. Egyetlen klasszikus alsóházi győzelmét még az ősszel, hazai pályán gyűjtötte be a Kecskemét ellen, ami önmagában nem lenne gond, ha a többi, élcsapatokkal szembeni meccsét hozta volna. Hétvégén még kap egy utolsó sanszot, és ha otthon veri a Haladást, feljöhet mínusz sokra, hogy további egy-két héttel kitolhassa a savanyú szőlő okozta gyomorbántalmakat.
DIÓSGYŐR - HALADÁS 1-1

A Honvéd, ha mást nem, legalább a kötelezőket hozza viszonylagos hatékonysággal. Hétvégi ellenfele, az ősszel remeklő, és a Bozsik-stadionban 3-1-re nyerni tudó Pápa, a tavaszra kicsit visszavett, de azért annyira nem, hogy a potenciális vonal alattiak minitabellájába felvételt nyerjen. Véber Gyuri továbbra is a lelátóról vezényelheti a legutóbb a Fáy utcában eldöntetlent játszó csapatát, amelynek nem könnyíti meg a helyzetét, hogy a kispestiek fordulók óta veretlenek, és egyre magabiztosabb, ámbár sokszor igen nézőtaszító futballt játszanak.
PÁPA - HONVÉD 1-1

 

 

 

 

 

Meglepetésre és tavaszi botladozása ellenére, még mindig az Újpest a rangadók királya, ami még fényesebb kimutatássá nemesül, ha hozzátesszük, hogy a fővároson belüli presztízsmeccseket is uralja. A bajnoki cím - ezek fényében - nyilván az ún. egyéb meccseken mutatott teljesítménye alapján került ki nagyon hamar a realitások kalapjából. Remeghetnek a lábak a Megyeri úton, mert szombat kora délután, egy tévés meccsen, épp azt a Paksot fogadják, amely csapat rövidke Bohócligás szereplése alatt is képes volt kinőni magát az Újpest mumusává. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az atomvárosiak tavasszal még nyeretlenek, és az edzőváltás után magukra találni látszanak Mészöly Géza fiai.
ÚJPEST - PAKS 2-0

A Zalaegerszeg az egyetlen csapat az első hat helyezett között, amelyik már letudta az összes, közvetlen vetélytársakkal vívandó összecsapását. A hátra lévő hét fordulóban tehát nincs más dolga Csank János együttesének, mint begyűjteni a lehető legtöbb pontot a tabella jelenlegi 7-16. helyezettei ellen, és reménykedni az eddig magabiztosan menetelő Győr pontvesztésében. Ha minden összejön, akkor azt a versenykiírás bronzéremmel jutalmazza.
Soros ellenfelüknél jelenleg az új edző váratlan, és tőle merőben szokatlan szerepként felvállalt megosztó nyilatkozatai borzolják a kedélyeket. Urbányi a múlt heti hazai vereség után elég direkt módon ment neki a rutinos, ámbár valóban nagyokat bakizó védősorának. Nagy kérdés, milyen hatással volt/van nyilatkozata a kecskeméti öltöző hangulatára.
KECSKEMÉT - ZALAEGERSZEG 1-2

Az őszi idény egyik legjobb mérkőzése volt a Kaposvár-Debrecen 4:4. Emlékezhetünk, ez volt az a találkozó, amelyiken döntetlen állásnál, az utolsó percben büntetőhöz jutottak a vendégek, de Polekszics a felső lécre vágta a labdát. Péntek este vélhetően mellőzni fogjuk a nagy izgalmakat, mert tavasszal sem a Debrecen, sem a Kaposvár nem azt nyújtja, amit szurkolói - joggal - elvárhatnának tőle. A Loki egyszerűen akaratgyenge, széteső játékot nyújt; míg a Rákóczinál most kezd kiütközni az átigazolási politikájában rejlő veszély, miszerint Oláh Lórántnak nincs minőségi csatárpárja, és a középpálya labdatartó, és így a támadásokat segítő képessége az egyik leggyengébb az első osztályban. Talán ha sikerülne kihasználni, hogy a hazaiak sorozatban játsszák kedd-péntek ütemben a meccseiket, akkor meg lehet fogni a Rudolfot fegyelmezési problémák miatt nélkülöző Debrecent.
DEBRECEN - KAPOSVÁR 2-1

Valamikor a hetvenes évek végén, vagy a nyolcvanas évek közepén lehetett utoljára a nem furcsa állítások közé sorolni ezt a mondatot a két gárda viszonyában: a tavasz rangadója következik. 2010-ben azonban más világot élünk, és a Ferencváros korántsem úgy szerepel, ahogy az tőle elvárható lenne. Bizonyos nézőpontból azonban most mégis a tavasz rangadóját láthatja majd az, aki szombaton fél hatkor átkapcsol a sporttévé közvetítésére. A félidényből eltelt nyolc forduló három veretlenül álló csapatából kettő találkozik egymással.
A Fradi múlt héten, hazai pályán, talán mondható így, magabiztosan verte a jobb sorsra érdemes Debrecent; a Videoton pedig ha nem is gálázott, de a tőle megszokott tudatos játékkal hozta el Paksról a szükséges pontokat. Ha hazai pályán most győznek, és a hátra lévő rangadókon megőrzik mutatójukat a Debrecennel szemben, akkor ... de csak akkor kerülhetnek végre fotók a klubházban árválkodó üres, "Az NB1 bajnoka a XXXX/XX évben" feliratú keretbe.
VIDEOTON - FERENCVÁROS 1-0

Egyszerűsített tippszelvény, excel és időpontok:
Debrecen - Kaposvár
Videoton - FTC
MTK - Vasas
Győr - Nyíregyháza
Diósgyőr - Haladás
Pápa - Honvéd
Kecskemét - ZTE
Újpest - Paks

95 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr701942507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2010.04.22. 14:54:57

Debrecen - Kaposvár 0-2
"..."
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 0-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 2-3
Újpest - Paks 2-0

England win The Ashes! 2010.04.22. 14:59:21

@végh hanta: Ráklikkeltem a linkre, ami elsőre lejött, az annyi, hogy ennek kivesézéséhez tuti nem elég egy poszt. Szeretettel várom az első részt.

Frigo 2010.04.22. 15:14:35

"Bizonyos nézőpontból azonban most mégis a tavasz rangadóját láthatja majd az, aki pénteken hétkor átkapcsol a Duna TV közvetítésére." Nem becsülöd kicsit túl a Kaposvárt? :)

Futó Lada 2010.04.22. 15:17:20

Lassan érdemes lesz tippmixelni...a miértről az indoklásban

Debrecen - Kaposvár 2-1
Alapból ez egy hazai meccs, amit csak a második félidőben fordítanak meg a hazaiak (Rudolf le Sumudica be a szünetben), így a Loki jobb oddssal mehet neki a jövő heti meccsnek.

Videoton - FTC 2-1
Sándor árfolyamát egy megpattanó lövés repíti az egekig, a 90. percben Elding 17cm-es lövését a padról vetődve mentőDisztl megmozdulása minimum véleményes. A Vidi jövő héten kikap.

MTK - Vasas 1-1
'A pályán szárad Lázok, én meg közben sz*rrá ázok' (ismeretlen Vasas szurker verse) A laza szalonremi jó alapot nyújt mindkét gárdának.

Győr - Nyíregyháza 2-1
Pintér 'Catenaccio' Attila gárdája sima 1-0-ra játszik, a hétközi képrejtvény miatt lázadó Kink bosszúból bevág még egyet (szünetben Koltai váltja), így engedni kell egy gólt a Szparinak, hogy a tordiff maradjon a megbeszélt 1.

Diósgyőr - Haladás 3-1
A magyar Mourinho ismét belelovallja a csapatot a győzelembe, igaz nem anyagiakról van szó, hanem sima fogadásról, ahol a tét Tornyinak a szponzor-logós inge.

Pápa - Honvéd 2-0
A honvéd az utóbbi időben túl jó, törvényszerűen most nyer a Pápa. A meccs után Vébert előzetesbe helyezik,mikor megmutatja akrimóban, hogy mekkora gólt bólintott - 11-esből !! -a 90.ben az előre húzódó Szűcs Lali.

Kecskemét - ZTE 3-5
Itt a rúgott gólok száma is fontos lesz - emeli ki Urbányi a meccs előtt.

Újpest - Paks 4-0
Géza győzi gőzzel..

teddypicker 2010.04.22. 15:27:56

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 3-1
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 2-0

vérfarkas 2010.04.22. 15:32:45

Kötelező irodalomjegyzék javaslat a Verebes Akadémiára

Debrecen - Kaposvár 2-0
Pruckner László: Megint mennek - permanens csapatépítés

Videoton - FTC 2-2
Garancsi István: VIP szektor - politikai alapismeretek

MTK - Vasas 2-1
Garami József: 500 néző - a zárt kapus meccsek lélektana

Győr - Nyíregyháza 2-0
Tarsoly Csaba: Vegyél hazait! - sikeres csapatok idegenlégiósok nélkül

Diósgyőr - Haladás 1-1
Tornyi Barnabás: Bevezetés a szerződéskötésbe - munkajogi alapok

Pápa - Honvéd 1-1
Josep Guardiola: A Véber féle játékrendszer

Kecskemét - ZTE 1-2
Csank János: Heuréka! – játékos felfedezés megye 2-ből a Bohócligába

Újpest - Paks 2-0
Mészöly Géza: …bácsi köszönjük! – az ezüstérem relativitása

Frigo 2010.04.22. 15:34:48

Tavaly:
1 ÚJPEST 23 15 7 1 47:23 24 52
2 DVSC 23 15 4 4 51:23 28 49
3 ZTE 23 11 6 6 36:29 7 39
4 HALADÁS 23 10 5 8 34:25 9 35
A vége:
1 DVSC 30 21 5 4 70:29 41 68
2 ÚJPEST 30 17 8 5 61:38 23 59
3 HALADÁS 30 16 5 9 44:29 15 53
4 ZTE 30 15 7 8 52:44 8 52

Idén:
1 Videoton 23 16 5 2 50:24 26 53
2 DVSC 23 16 1 6 48:29 19 49
3 Győr 23 10 10 3 27:14 13 40
4 ZTE 23 11 6 6 44:34 10 39

Lehet szubjektív következtetéseket levonni. :)

Frigo 2010.04.22. 15:38:08

"Rudolfot fegyelmezési problémák miatt nélkülöző Debrecent." Én elég tájékozott vagyok foci téren, már ami az internetes sajtót illeti. Főleg a Lokit figyelembe véve. De erről még nem hallottam. Van valami bizonyítékod?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.22. 15:43:00

@Frigo: Azt hallani, hogy a Fradi ellen nem akart leülni a kispadra, és ezt néhány csapattárs a lelkére vette. Jellemző, hogy a legutóbbi nyilatkozatok szerint, ha "péntekre felépül", akkor játszik. Béna, de aki követi a Bohócligát, az itt hirtelen elkezdt a sorok között olvasni.

Frigo 2010.04.22. 15:49:15

Debrecen - Kaposvár 2-0
A Kaposvár kitermeli a gólzsákokat, a Debrecen megveszi őket, és bebizonyítja, hogy nem is!
Videoton - FTC 2-1
Na itt ment el a kedvem a kommenteléstől. :)

MTK - Vasas 2-0

Győr - Nyíregyháza 2-0

Diósgyőr - Haladás 1-2

Pápa - Honvéd 2-1

Kecskemét - ZTE 0-2

Újpest - Paks 1-1

Mérgező Hulladék 2010.04.22. 15:49:34

Az MTK-UTE 1-1 az valami kiszivárgott tippmixes eredmény? :) De azon kívül sem stimmel valami az első táblázatban.

DVSC- Kaposvár 2-1, Videoton-FTC 2-0, MTK-Vasas 2-2
Győr-Szpari 2-1, DVTK-Haladás 2-0, Pápa-Honvéd 1-0
KTE-ZTE 1-1, Újpest-Paks 2-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.22. 15:53:14

@Mérgező Hulladék: Látom, ott elszámoltam valamit. Hamarosan javítom.

Louis007 2010.04.22. 16:30:25

Debrecen - Kaposvár 2:0
Videoton - FTC 3:1
MTK - Vasas 2:0 (a tuti az tuti!)
Győr - Nyíregyháza 2:0
Diósgyőr - Haladás 2:2
Pápa - Honvéd 1:2
Kecskemét - ZTE 1:2
Újpest - Paks 2:0

lelkesamatör 2010.04.22. 16:32:29

Debrecen-Kaposvár 2-0
Két Czitkovics fülcimpáján megpattanó lövéssel
Videoton-FTC 2-1
Már ha kell a Fradinak a licence...
MTK-Vasas 2-1
Az MTK nyer, mert tökmindegy nekik
Győr-Nyíregyháza 2-0
Taktikai fegyelmezetlenség, Pintér köcsönadja a második góllövőt Diósgyőrbe
DVTK-Haladás 1-1
Nézhetetlen gólnélküli döntetlen lenne, de nem olyan jók a védelmek
Pápa-Kispest 3-1
Mert Morales tiszteli a pápát
Kecskemét-ZTE 1-3
Ha már letudták a rangadókat, akkor ez gyerekjáték.
Újpest-Paks 4-1
Ha egyszer kijön a lépés

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.22. 16:36:55

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 0-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 4-0
Diósgyőr - Haladás 1-0
Pápa - Honvéd 0-0
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 1-1

JESTER 2010.04.22. 16:38:28

Debrecen - Kaposvár 2:0 Borvirág üti Prukikávét

Videoton - FTC 3:2 Kappanhang üti Colost

MTK - Vasas 3:1 Az Öreg üti a taljánt

Győr - Nyíregyháza 1:0 Kapanyél üti Tenyérbemászót.

Diósgyőr - Haladás 2:1 Iwiw üti Rocsót.

Pápa - Honvéd 2:2 Bárpultzúzó remizik a Tolmáccsal.

Kecskemét - ZTE 2:1 Divatdiktátor üti a Vadászt! Meglepi!

Újpest - Paks 3:0 Kismészüly üti KisCarlót. Szegény KisKarcsit sajnálom, ő egy real czukk.

gegerio88 2010.04.22. 16:41:03

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-1
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 2-2
Újpest - Paks 2-1

Stefan Derrick 2010.04.22. 16:41:34

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 1-2
Győr - Nyíregyháza 3-0
Diósgyőr - Haladás 4-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 2-3
Újpest - Paks 1-0

Stefan Derrick 2010.04.22. 16:42:14

Igen. Most elment. A múlt heti 100%-os teljesítményemet meg kell ismételnem.

Robespierre89 2010.04.22. 17:16:37

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-2
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 2-1
Diósgyőr - Haladás 2-2
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 4-0

socawarrior 2010.04.22. 17:51:57

Vidi- FTC 1-1
Loki- Kaposvár 3-1
Pápa - Kispest 2-2
Győr - Szpary 1-0
Miskolc - Szombathely 3-1
Kecsó - ZTE 2-3
MTK - Vasas 1-1
ujpest - Paks 1-1

díszbohóc 2010.04.22. 19:22:51

Debrecen - Kaposvár 1-1
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 1-1
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 3-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-1

dr. Wilbur Swain 2010.04.22. 19:32:46

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 2-2
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 2-1

Kifli007 2010.04.22. 19:47:57

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 2-1
Diósgyőr - Haladás 1-3
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 0-3
Újpest - Paks 1-1

Kifli008 2010.04.22. 19:49:46

DVSC–Kaposvár 2-0
Videoton–FTC 2-0
MTK–Vasas 3-0
Győr–Nyíregyháza 3-0
DVTK–Haladás 1-2
Lombard FC Pápa–Honvéd 2-0
Kecskemét–ZTE 1-1
Újpest–Paks 2-1

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.04.22. 20:00:33

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 3-0
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 1-1
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 0-2
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-1

setzer 2010.04.22. 20:15:12

Debrecen - Kaposvár 1:3
Videoton - FTC 1:3
MTK - Vasas 1:3
Győr - Nyíregyháza 1:3
Diósgyőr - Haladás 1:3
Pápa - Honvéd 1:3
Kecskemét - ZTE 1:3
Újpest - Paks 1:3

kulee 2010.04.22. 20:16:46

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 1-2
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 2-0
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 2-1
Újpest - Paks 3-1

housemd 2010.04.22. 20:53:56

Sporttársak, Szlengblog Gyulabája megvan? Próbálok kicsit stílustlopni, bocsi ha szar lesz…

„Gyulabá, instállom, jöjjön segítsen már nekünk kicsit a tippmixben elakadunk, chivas jöhet? Na mondjad Misinnyó, lássuk, miből élünk: Debrecen-Kaposvár…. Áh, kiscsicskák ártalmatlanok ott a nagy keleten Kósalali megígérte a stadiont, kell megint a béel, megütik, 3:0, mint Rudinnyót az Altárón. Videoton-Fradika, szívem csücske, feltámadunk Ferenczi Pistuka elintézi a nagy arcukat, vidéki bajnok, méghogy pföööj….1:2. MTK-Vasas, na erre tippeljen a Hagyó Miklós, vagy a Suchmann Tamás, egyik m*****s zs***, a másik rohadt kommer csapat, jön a szebb jövő, mindkettő mehet a blaszIIbe…. a… na elragadtattam magam 0:0 különben, nem szokásom pedig, poharam miér üres? Na Győr – Nyíregyháza, figyejjé, én csípem ezt a pinyő srácot, emlékszem még rá fradiból, 88-ban nyitómeccsen az ő góljával b***tuk meg a Siófokot, Fischer, Dukon, Wukovics, ej, micsoda csapat volt, csak azt a sok szemét külföldit miér játszatja mindig? 2:0. Diósgyőr-Haladás, két lófaszjóska csapat, NBII töltelék mindegyik, 2:1. Pápa-Honvéd, egyiket sem csipolázom, de most honvédnek laufja van, Vébernek meg felfüggesztettje, kikapnak, kiüt valakit, azt mehet a kóterbe várja az állófogadás…1:2. Kecskemét-ZTE, ja, az a frizuravarjú urbányi hazatolta napsötét képét valami szigeteken verette magát, biztos cidáztak a félvér csajok benne volt a szerződésében, jobb ez mint Toronyinak a bánatpénz. Mehet vissza hamarosan 1:3. Újpest – Paks, lila majmok, de most azért ne haggyuk, hogy a zindulataink elvakíccsanak, csak okosba, fiacskám, öreg zöldek már azt hiszik fél lábbal is bennmaradnak, sima lila(liba, hehe). 4:0. Chivas van még?”

Egyszerűsítve:
Debrecen – Kaposvár 3:0
Videoton – FTC 1:2
MTK – Vasas 0:0
Győr – Nyíregyháza 2:0
Diósgyőr – Haladás 2:1
Pápa – Honvéd 1:2
Kecskemét – ZTE 1:3
Újpest – Paks 4:0

[A fentiekben megfogalmazott általánosítások és trágárságok egy kitalált szereplő eltorzult személyiségének jellemzői és semmiben nem egyeznek a komment külödőjének civilizált, európai módon gyülölködő álláspontjával. És Hajdú Pétert is lájokolom, Katának soha semmi rosszat…]
És én kérek elnézést….

VGL 2010.04.22. 20:59:18

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 3-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-0

A. Dalton 2010.04.22. 21:00:54

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 2-2
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 0-2
Újpest - Paks 3-1

Fisk 2010.04.22. 22:41:16

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 1-1
Diósgyőr - Haladás 1-0
Pápa - Honvéd 1-0
Kecskemét - ZTE 2-0
Újpest - Paks 3-1

laulic 2010.04.22. 22:44:50

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 3-0
MTK - Vasas 3-0
Győr - Nyíregyháza 3-0
Diósgyőr - Haladás 0-1
Pápa - Honvéd 2-0
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 3-0

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.04.22. 23:27:49

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 3-1

2010.04.22. 23:28:31

Debrecen - Kaposvár 2-3

Oláh Lóránt mester3asával. Így illik.

Videoton - FTC 1-2

A telitalálatra megyek.

MTK - Vasas 2-1

Hrepka hazatér.

Győr - Nyíregyháza 1-0

A gólok száma a nézők számával egyenlő.

Diósgyőr - Haladás 2-0

Mert ez az utolsó szalmaszál.

Pápa - Honvéd 0-0

Több kiállítás lesz, mint gól.

Kecskemét - ZTE 1-2

Irány a bajnoki cím.

Újpest - Paks 2-0

...

2010.04.22. 23:29:37

Bocs az off miatt, de muszáj, Tisza Tibi (lőjjegygólt) megnyilatkozott:

sportzona.blog.hu/2010/04/22/tisza_tibi_nagykepusegbol_jeles

Mi lett ezzel az emberrel?

vidi-master 2010.04.22. 23:40:19

hullafáradtan, indoklás nélkül:

Debrecen - Kaposvár 2-0

Videoton - Ferencváros 1-2

MTK - Vasas 2-1

Győr - Nyíregyháza 1-1

Diósgyőr - Haladás 2-1

Pápa - Honvéd 0-0

Kecskemét - ZTE 1-3

Újpest - Paks 2-1

doktor kotász 2010.04.22. 23:45:33

Debrecen - Kaposvár 1-0
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 0-1
Újpest - Paks 1-0

spinyokiraly 2010.04.22. 23:48:18

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 0-0
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 2-0

2010.04.23. 00:05:34

@housemd: "Poharam miér üres?" na itt már feküdtem :D

dizil 2010.04.23. 03:08:39

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-1
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 2-3
Újpest - Paks 1-0

Verebesakadémia

snowblind 2010.04.23. 08:22:22

Debrecen - Kaposvár 1-1
Videoton - FTC 2-2
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 2-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.23. 08:22:53

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 2-1
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 2-1

nuno 2010.04.23. 08:41:26

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 0-1
Újpest - Paks 3-0

Frigo 2010.04.23. 08:49:18

@safranyn: Ezt érdemes volt elolvasni. :)
Az ilyen remek sportszerű hozzáállás miatt nem volt elég tavaly tavasszal a 7 pont előny. Pedig "a nézők már a bajnok Újpestet láthatták". Maradt még ott abból, ahonnan ez jött. :)

sunbird75 2010.04.23. 09:20:18

Debrecen - Kaposvár 3-1

Videoton - FTC 2-2

MTK - Vasas 3-1

Győr - Nyíregyháza 2-1

Diósgyőr - Haladás 2-3

Pápa - Honvéd 1-3

Kecskemét - ZTE 1-3

Újpest - Paks 2-0

Doc Holliday 2010.04.23. 09:25:49

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 1-2
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 3-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - ZTE 0-1
Újpest - Paks 2-2

bmiky31 2010.04.23. 09:32:40

Debrecen-Kaposvár 5-3
A gólgazdag második félidőt senki se látja, mert az egész ország a szlovén-magyar hokimeccset nézi. A játékosok is!

Videoton-FTC 1-2
Hogy izgalmas maradjon a bajnokság.

MTK-Vasas 2-1
Eldől, ki járt jobban a Hrepka-Lázok cserével.

Győr-Nyíregyháza 1-0
Pintér a mérkőzés után elégedetten nyilatkozik csapata támadójátékáról.

Diósgyőr-Haladás 3-1
A remény hal meg utoljára. De egyszer majd úgyis megdöglik.

Pápa-Honvéd 2-2
A sok góltól még nem lesz jó meccs.

Kecskemét-ZTE 1-2
Elsül a duplacső.

Újpest-Paks 4-0
McStay semmit sem értett meg a magyar fociból.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.23. 09:39:12

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 2-1
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - ZTE 1-4
Újpest - Paks 3-1

Zigi 2010.04.23. 09:39:36

Debrecen - Kaposvár 0-0
Videoton - FTC 3-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-0
Pápa - Honvéd 0-2
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-1

christvhu 2010.04.23. 09:58:42

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 4-2
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 3-1
Pápa - Honvéd 1-4
Kecskemét - ZTE 2-2
Újpest - Paks 3-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.23. 09:58:53

-kraci- tippjei:

Debrecen - Kaposvár 0-1
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 0-0
Diósgyőr - Haladás 0-0
Pápa - Honvéd 1-0
Kecskemét - ZTE 2-0
Újpest - Paks 2-1

Géza 2010.04.23. 10:32:08

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-1
Diósgyőr - Haladás 2-3
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 1-0

Titi120 2010.04.23. 10:32:44

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 3-1
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 3-1

sirsteve 2010.04.23. 10:39:45

Debrecen - Kaposvár 3-0
Rudolf mesterhármassal búcsúzik a lelkes hazai publikumtól. A 0-0-s félidőt követően, a szünetben beállva.

Videoton - FTC 2-2
Mindkét csapat tavaszi veretlensége megmarad, egyelőre.

MTK - Vasas 3-1
Mégse a kékek legyenek a Bp bajnokság utolsó helyén.

Győr - Nyíregyháza 2-0
A meccs után Pintér csapata kiemelkedő támadójátékáról beszél.

Diósgyőr - Haladás 2-1
Az utolsó szalmaszál. Ha most sem nyer a Diósgyőr, az idén többet nem is fog.

Pápa - Honvéd 3-0
A lelátóra száműzött Véber helyett Guardiola lesz a beugró a hazaiak kispadján, meg is látszik az eredményen.

Kecskemét - ZTE 0-2
A hazaiak edzője még nem heverte ki az időeltolódás okozta sokkot ... és a játékosok sem.

Újpest - Paks 4-5
Atomcsapás, avagy Gézuka "varázsa" múlóban a Megyeri úton.

fecskeE0 2010.04.23. 11:16:58

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 3-1

globocnick 2010.04.23. 11:34:37

Debrecen - Kaposvár 2-1
Videoton - FTC 0-3
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 5-0
Diósgyőr - Haladás 1-4
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 0-1

kétballáb 2010.04.23. 11:36:39

Debrecen - Kaposvár 2:0
Videoton - FTC 2:1
MTK - Vasas 2:0
Győr - Nyíregyháza 2:0
Diósgyőr - Haladás 2:3
Pápa - Honvéd 1:2
Kecskemét - ZTE 1:2
Újpest - Paks 2:0

Dide_ 2010.04.23. 11:40:12

DVSC - Kaposvár 3:1
Vidi - FTC 2:2
MTK - Vasas 2:1
ETO - Szpari 2:0
DVTK - Haladás 3:2
Pápa - Honvéd 1:0
KTE - ZTE 1:3
Újpest - Paks 3:1

groovejet 2010.04.23. 12:08:28

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 1-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 1-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.04.23. 13:03:04

Debrecen - Kaposvár 3-0
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 4-1
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 3-1

r_magpie 2010.04.23. 13:32:58

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 3-1

Tuszek 2010.04.23. 13:49:08

Debrecen - Kaposvár 1-0
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-1

Ond vezér 2010.04.23. 14:05:44

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 3-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 3-1
Kecskemét - ZTE 1-0
Újpest - Paks 3-1

herbert 2010.04.23. 14:09:21

fegyelmezési problémák miatt kihagytam az előző kört, de most újra felveszem az 5p/forduló ritmust

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 0-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 0-2
Újpest - Paks 1-1

2010.04.23. 14:39:04

@Frigo: számomra hihetetlen amiket mond. Ha még mondjuk egy Juhász Roland mondaná azt, hogy úgy érzi több van benne... de ez...?

herbert 2010.04.23. 14:44:48

@safranyn: mi lett volna, kifejlődött a személyisége:)

godot 2010.04.23. 14:56:05

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 1-0
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 2-0
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - ZTE 1-2
Újpest - Paks 5-2

Frigo 2010.04.23. 14:59:29

@safranyn: Valakinél ez is kiveri a biztosítékot.
www.pepsifoci.hu/node/59439
Olvassátok a kommenteket! Az én lelkem nem annyira érzékeny, vagy csak elfogult lennék DzsB-vel kapcsolatosan? Szerintem őt említhetjük azért Juhásszal egy lapon, nem?

peteragard 2010.04.23. 15:02:42

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 3-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 3-0
Diósgyőr - Haladás 0-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 2-2
Újpest - Paks 1-1

pókfoci 2010.04.23. 15:07:40

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 2-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 2-1

herbert 2010.04.23. 15:22:49

@Frigo: no igen, ő is a jellemfejlődés mintapéldája. Valóban jól megy neki, de a messi/kaki/giggs vonal helyett inkább ezt a zlatan/balotelli/ribery mentális állapotot képviseli.

vihetné a magyarok jóhírét, de egyre nagyobb az esély h a viselkedésével felülírja a játékát.

azt hiszem valami összehasonlításban (a MU-val a kapcsolatban) pont azt emelték ki a gyengéi között, h arrogáns, a hozzáállása nem mindig megfelelő.

bayernbe kellene mennie robben és ribery mellé. aranyat érne a mosolyuk.

MágnesPeti 2010.04.23. 15:43:23

Debrecen - Kaposvár 4-0
Videoton - FTC 4-0
MTK - Vasas 2-2
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-4
Újpest - Paks 1-0

Pumpui 2010.04.23. 16:03:19

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 3-0
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 2-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 3-0

mehr luft 2010.04.23. 16:55:20

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 3-1
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 1-0
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - ZTE 1-1
Újpest - Paks 2-1

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.04.23. 17:11:57

Debrecen - Kaposvár 3:1
Videoton - FTC 2:1
MTK - Vasas 2:1
Győr - Nyíregyháza 1:0
Diósgyőr - Haladás 1:1
Pápa - Honvéd 0:2
Kecskemét - ZTE 1:2
Újpest - Paks 2:1

Alfredd 2010.04.23. 17:19:11

Ez a forduló nem a vendégcsapatok hétvégéje lesz

Debrecen - Kaposvár 1-0
Videoton - FTC 1-1
MTK - Vasas 2-1

Győr - Nyíregyháza 1-0

Diósgyőr - Haladás 1-0
Ha most sem győznek, akkor soha
Pápa - Honvéd 2-2

Kecskemét - ZTE 1-0
Indoklás helyett csak egy link:
ulloi129.wordpress.com/2010/04/23/resztli-csodkozelben-a-zte/

Újpest - Paks 2-1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.04.23. 17:25:10

Debrecen - Kaposvár 3-1
Videoton - FTC 1-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 0-1
Pápa - Honvéd 1-0
Kecskemét - ZTE 0-0
Újpest - Paks 0-1

kerzolika 2010.04.23. 18:20:21

Debrecen - Kaposvár 2-0
Videoton - FTC 3-0
MTK - Vasas 2-1
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 2-1
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - ZTE 1-0
Újpest - Paks 2-0

fran7 2010.04.23. 18:32:58

Loki-Kraci 3-1
Vidi-FTC 4-2
Mtk-Vasas 0-3
Eto-Szpari 1-0
Diósgyőr-Hali 1-2
Pápa-Honvéd 0-2
Kecsó-ZTE 1-0
UTE-Paks 2-0

THC 71 2010.04.23. 18:56:30

Debreceni Konda - Kaposvár 2:0
Videoton - FTC 3:1
MTK - Vasas 2:2
Győr - Nyíregyháza 2:0
Diósgyőr - Haladás 1:0
Pápa - Honvéd 1:1
Kecskemét - ZTE 1:2
Újpest - Paks 4:2

Zolika1212 2010.04.23. 20:10:21

Debrecen - Kaposvár kimaradt
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 2-0
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 3-2
Pápa - Honvéd 4-1
Kecskemét - ZTE 2-3
Újpest - Paks 3-0

Stefan Derrick 2010.04.23. 21:10:06

@Frigo: Mint egyáltalán nem elfogult mondom, hogy Dzsudzsák már többet ért el szerintem, mint pl. Détári egész pályafutása alatt (pedig azt is volt szerencsém végigkövetni, ha valaki esetleg valami osztrák meccset, meg lengyelek elleni szabadrúgást, meg Német Kupa-döntős gólt kezdene emlegetni), és a java még bőven hátra van. Pillanatnyilag az Európa-Liga teljesítmény miatt talán Gera az első számú magyar, de ez nem tart már sokáig...

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.04.23. 23:41:34

Debrecen - Kaposvár 23-78, de már úgyis mindegy

Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 4-0
Győr - Nyíregyháza 1-0
Diósgyőr - Haladás 0-0
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - ZTE 1-3
Újpest - Paks 6-2

2010.04.24. 00:25:58

@Frigo: nála lerí a szavaiból, hogy érdekli a csapat, tudja mikor hibázik/hibázott, de tisztában van vele, hogy remek idényt futott.

Neki eddig egy rossz megnyilatkozása volt, az a bizonyos aki szerint jogosan kaptunk ki az nem magyar és hazudik. De már el is felejtettem neki :D

kispest1000 2010.04.24. 00:51:32

Videoton - FTC 3/0
MTK - Vasas 2/1
Győr - Nyíregyháza 2/0
Diósgyőr - Haladás 2/1
Pápa - Honvéd 1/1
Kecskemét - ZTE 0/1
Újpest - Paks 2/0

doncsato 2010.04.24. 03:17:00

Videoton - FTC 3/1
MTK - Vasas 2/0
Győr - Nyíregyháza 1/0
Diósgyőr - Haladás 1/1
Pápa - Honvéd 1/2
Kecskemét - ZTE 1/2
Újpest - Paks 3/1

Koori 2010.04.24. 06:45:41

Debrecen - Kaposvár no comment...mar megint...
Videoton - FTC 2-1
MTK - Vasas 3-0
Győr - Nyíregyháza 0-0
Diósgyőr - Haladás 2-2
Pápa - Honvéd 2-3
Kecskemét - ZTE 0-1
Újpest - Paks 2-1

2010.04.24. 10:31:24

Debrecen - Kaposvár
erről asszem lecsúsztam
Videoton - FTC
1-2 erre meg nemsokára indulok
MTK - Vasas
3-2
Győr - Nyíregyháza
2-0
Diósgyőr - Haladás
1-0
Pápa - Honvéd
0-0
Kecskemét - ZTE
1-3
Újpest - Paks
1-1

Ha az összes körzetet figyelembe véve én adom le ebben a fordulóban utoljára a tippeket, benne leszek két hét múlva az Esti Showderben?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.24. 17:04:07

Ha lehet még:

Videoton - FTC 2:0
MTK - Vasas 2:1
Győr - Nyíregyháza 3:0
Diósgyőr - Haladás 0:2
Pápa - Honvéd 2:2

Ha nem, akkor csak a magam szórakozására.

housemd 2010.04.25. 20:16:51

hát, nem igazán volt az én köröm, gyulabát elcsapjuk. ki ez a hogyishívják, beliczkay?
süti beállítások módosítása