HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Szüneti mulattságok – kommentverseny 2012/13 8-17. fordulók

2013.02.04. 22:17 vérfarkas

Még majd egy hónap a tavaszi nyitányig, a felkészülési meccseken fagyoskodó bohócliga fanatikusok szívét a forral bor mellett max. a Döme dubajozásáról szóló hírek melengetik. A bajnoki meccsek hiányát a Sport tv azzal igyekszik enyhíteni, hogy sorra ismétli az őszi derbiket, aki most sem nézte végig az 56 nézős Eger-Pápát, most rögtön navigáljon is el az oldalról, reménytelen eset. A szünet remek alkalom viszont a törlesztésre, kommentverseny elmaradás következik, az őszi emlékezés jegyében.

8-Kijózanodva

A dobogó legalsó fokán VGL nem értette, miért nem strandolhat; Siófok - Ferencváros 1-2 Régebben ezeket a meccseket júliusban/augusztusban rendezték. Lehet az MLSZ-nél bevezették az ortodox naptárat.

Ezüstösen csillogott Futó Lada logikus levezetése; Haladás – MTK 2-1 A 'mislenyi csatársor nem ismer lehetetlent, hiába az acélos ajkai védelem. Meglepetésszag terjeng a Kisalföld felett.

A heti első OJ, csodálatos rímet talált, bár nem értjük, hogy függ össze Dömével :-) ;Siófok - Ferencváros 1-1 Új rigmust avat a Fradi B-közép: "Távozott a boríz, veled vagyunk, Moniz!"

9-Zavarban

A bronzérmes Artie túl sok újságot olvasott, persze, hogy nem értette az aranycsatát; FTC – DVTK 1:1 Segítsen már valaki, hogy most melyik csapat a bajnokesélyes, az elmúlt néhány napban mindegyikről olvastam már ezt.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) a pályaválasztói jogra épített, ezüstérmes okfejtéssel; Kaposvár – Eger: 2-1 Az Eger jobb idegenben. Vagy otthon. Vagy idegenben. Na elmentek ti ám a…

bmiky aranyat érő ciklussal örvendeztetett meg minket:

Paks – Videoton 1-2 Tudod, hogy nincs bocsánat,
FTC – DVTK 1-2 hiába hát a bánat.
PMFC – Újpest 2-1 Légy, ami lennél: férfi.
MTK – Siófok 3-0 A fű kinõ utánad.
ETO – Pápa 3-0 Ne vádolj, ne fogadkozz,
DVSC – Haladás 2-0 ne légy komisz magadhoz,
Kaposvár – Eger 2-0 ne hódolj és ne hódits,
Kecskemét - Honvéd 2-1 ne csatlakozz a hadhoz.

10-Megnyilatkozások

A harmadik Black Lotus Pinyő szájába adta Sanyi bácsi pé…, akarom mondani, szavait; Paks - Győri ETO 1-3 "A csapatunknál folyó szakmai munka színvonalát jelzi, hogy Egervári kapitány úr telefonált pénteken és jelezte: legközelebb Szalai helyett a tartalékcsapatunk gyúróját fogja behívni a válogatott csatársorába." - Pintér Attila

Sousa ekkortájt már a JT tiszteletbeli tagja volt, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ezüstöt érően festette le legújabb kirohanását; Videoton – Ferencváros 2-1 Sousa értetlenségét fejezi ki több bírói döntés kapcsán, többek között a Vidinek megítélt két tizenegyest is kifogásolja.

Már foglalt pedig Bognár Gyurit alázta aranyosan; Videoton - Ferencváros 2-0 Bognár Gyuri hétvégén - a betiltott automaták feletti bánatában - videóriportban magyarázza el, hogy vidi-játékosok nem csináltak csütörtökön semmi különöset, csak a bepattantak róluk a labdák, Mezey meg 6-0-ra nyert volna Lipták-Elek mesterhármasokkal.

11-Hazai termék

A bronzos slowmotion arra emlékeztetett minket, higgyünk a számoknak; MTK - Videoton 1:1 Videoton: 10 meccs, 11-9-es gólkülönbség, vagyis 1,1-0,9-es átlag. erre mondják, hogy ráerőltetik az akaratukat a másik csapatra. vagy nem?

Hosemd történelmi távlatba helyezte tippjét; Rákóczi - Siófok 2:0 Egyszer még a háború alatt hallottam valami szerb népvezért a tévében arról szónokolni, hogy Rákóczi 200.000 szerbet belefojtatott a Balatonba. Akkor ez sem okozhat gondot.

BGY ismét aranyat ért, a heti első OJ a „külföldi-hazai” vita szakértőjét idézte meg; FTC - Paks 2-0 Bognár Gyugyó a szünetben átpártol a Hozzunk a bohócligába külföldi edzőket! facebook csoporthoz, de az admin kidobja.

12-Elszólás

A bronzérmes sirsteve itt még hitt a fehérvári csodában; Videoton - Debrecen 1-2 A fehérvári fenoménok nem bírják a kettős terhelést, de sebaj, mert az EL győztese automatikusan a főtáblán kezd.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ezüstöt érően látta meg a reménysugarat Rudolf igazi visszatérése kapcsán; Diósgyőr -Rákóczi 3:0 A kertek alatt jön a Mikulás, újra dolga lesz Rudolfnak.

A Kis, -Újpest meccs kapcsán többen vizionáltak bundát, mi csikuszmicsuno tippjének megalapozottságát díjazzuk aranyéremmel; Honvéd - Újpest 0-2 A Honvéd honlapján már 16 pontja van az Újpestnek. Lehet , hogy tudnak valamit.

13-Ajándék

VGL bronzérmes ötletét talán még Hemy bá is díjazná; Győri ETO - Budapest Honvéd 2-0 Kemenesnek a vezetőség döntésének értelmében fel kell vennie a zambiai állampolgárságot, hogy a klub elmondhassa magáról, 11 külföldivel állt fel.

A második OJ sóhajtása olyan szép, már azt is látjuk, ahogy Hegyi Iván dedikációt kér Petinktől; Újpest - Eger 2-0 Kabát ül a sátorban a könyvhéten, a magyar Zlatan...

Az aranyat The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) kapja, nem azért mert szülinapos volt, hanem mert minket is megajándékozott; Újpest - Eger 0-2 A Dózsának születésnapomon kötelező leszopni, kár, hogy nem velünk játszanak.

14-Sárga trikó

Artie a harmadik helyen még mindig korábbi sérelmeit dédelgette; Haladás - Újpest 2:4 Vajon az Újpest tud nem budapesti zöld-fehérek ellen idegenben szabályos gólt is lőni?

A Siófok-Pápa hálás téma a kommentelőknek, OJ ezüstöt érően kapta el a lényeget; Siófok - Pápa 1-1 Csak a hardcore-bohócligásoknak, igazi csemege. Abban, ahogy Dajics elbotlik a maghéjfelhőben, de Quinterót állítják ki, minden benne van, amit imádunk.

Slowmotion vélhetően EPO hatása alatt írta sorait, jutalmul az arany mellé jóváírhat egyet  Armstrong Tour győzelmei közül; MTK - Győr 1:1 az ETO olyan, mint a kerékpárversenyző, akit szívatnak a társak: menne már hátra az élről, hogy rápihenhessen a hajrára, de a többiek nem akarják leelőzni, hadd fáradjon csak ott elöl

15-Arttal a kispad felé

The Drunken Master (a.k.a. Elion) bronzérme mellé csak egy kérdés; Minek iszik, aki nem bírja? ; Lombard-DVTK 0-0 Előre utálom magam azért, hogy meg fogom nézni.

Oláh Lóri is hálás példa, most VGL számára jelentett érmet; Rákóczi-FTC 1-1 Oláh 25-ről büntet. Centiről, mielőtt valaki felszisszen.

Housemd volt olyan aranyos és kollégáját ajánlotta a kispadra. A bohócligában talán még ez is megtörténhet, bár Artie talán egy másik zöld-fehér kispadra vágyik; Honvéd-Haladás 1:0 Hiába jön hálaadás, vergődik a haladás, avagy azt beszélik, Artner helyett végre a legpezsgőbbb honi szakmai közegből választanak edzőt, és Artie ülhet le a vasi padra, hogy a feliratoknak csak a végét kelljen cserélni. kis ország, kis megoldások...

16-Tavasz van

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy)  a harmadik helyen a szezon legjobb igazolásának állított emléket: Újpest-Diósgyőr: 2-2 Rudolf majdnem olyan volt Diősgyőrben, mint Columbo felesége.

A forduló már tavaszi volt, VGL rá is világított ennek előnyére, jutalma egy ezüst; Pápa-Videoton 1-2 A Vidi tavasszal is versenyben van még az EL-ben. Vagy mi van most!?

Slowmotion kommentje első helyet ért, nem csak az eredményt találta telibe, de a végén karaterúgás is volt, igaz, nem Sanyikától; Pápa-Videoton 0:1 majd Nikolics megoldja, bár amelyik csapat képes akár egyetlen percre is Torghellinhóra adni a csapatkapitányi karszalagot, annak a csapatnak 0:3-mal kellene igazolni a meccseit. Sanyi amúgy nem lett köcsögebb, csak már megkoptak a reflexei, ezért nem rúgta le a belga fiú fejét sem.

17-Vége már

Spinyokirály bronzérmesen az ősz-tavasz egybefolyásában látta meg a szépet; Most egyszerre lehet hivatkozni az idény eleji formára, illetve a kimerítő év végére.

979122 ezüstöt érően idézte a Karácsonyt, mi pécsi versikéjét idézzük fel; FTC-Pécs 3-1
Hulló könnye záporán át
alig látja Jézuskáját.
-- Mármint Matyi Supkát --
(József A.: Betlehemi királyok)

hosemd aranyos kommentje méltó kreténséggel zárta le az évet; Diósgyőr--Honvéd 1:0 Luque, én vagyok az apád. Az érmen Dr. Kotásszal osztozik, nem véletlenül;Debrecen-Kaposvár: 2-0
Loki Strike. (sic!)

Gratula mindenkinek, bírjátok ki ezt a pár hetet, folyt.köv.!

6 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr475063171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2013.02.05. 09:18:50

Szeretném jelezni a d. társasággal, hogy ha már szóba került Armstrong, akkor mindenki tudja meg végre, hogy elértem gyerekkori nagy álmomat, és már ugyanannyi Tour de France-győzelmem van, mint neki.

Az csak hab a tortán, hogy nekem ehhez még csak dopping sem kellett!

VGL 2013.02.05. 20:23:31

kiváló poszt, de szerintem a 17. fordulónál ezüstnek ítélt komment valaki mást illet.
Ismerve bimky kolléga irodalmi vénáját, könnyen el tudom képzelni, hogy Ő volt az elkövető. (vagy nagyon delíriumos állapotban voltam)

vérfarkas 2013.02.05. 21:52:24

@VGL: Kösz az észrevételt, máris javítottam, egyben 979122 elnézését kérve, ugyanis ő volt az elkövető

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.02.06. 14:43:50

Köszi az értékelést! Ma ismét kaphattunk egy Esanyi gyöngyszemet, tele bizakodással és szerethetőséggel, kicsit olyan, mint Göncz Árpi bácsi volt, Törppapának rendben volt ő is...

housemd 2013.02.08. 16:37:05

@Artie: :D :D
köszönjük, 'Farkas, jól esett ez így a februári depiben!
süti beállítások módosítása