HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Egy kicsit újra október - Bohócliga 15.

2015.11.30. 18:37 végh hanta

logika.gif

Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem.

Ugye Storck szövkap kérésére a versenybizottság, vagy mifene elhalasztotta a 15. fordulót, és így a norvégok előtti 14-et a norvégok utáni 16. követte, hogy utána jöjjön a 17. és most, kedden és szerdán a 15. Érthető? Vagyis nem az volt, hogy minden csússzon egyel hátrébb, hanem kavarjuk meg a dolgokat és a pozitív egészek halmazán értelmezett számegyenest.  Cserébe az erre a hétre eredetileg kirendelt kupakör átkerült februárra, mégse legyen az, hogy szegény srácokat nagyon leterheljük.

És akkor még nem is esett az eső Pakson, ami az utóbbi évek gyakorlata szerint az egész forduló halasztásával járna, mert olyan sincs, hogy egy meccs majd máskor van. Itt rend van, kérem szépen. Rend és rettegés, hogy mi lesz jövőre.

Február végén fogunk kezdeni, jobb esetben egy kupakörrel, rosszabb esetben bajnokival, még rosszabb esetben még azzal sem, illetve mégis, csak nem az előre eldöntött hétvégék valamelyikén. Ahogy a magyar futball egyik legnagyobb ellensége az MLSZ, úgy az MLSZ egyik legnagyobb ellensége a mindenkori időjárás. Hiába a sokéves hangzatos ígéret, hogy a 2015/16-os bajnokságban majd minden csapat fűthető pályán játszik, azt még úgy sem sikerült elérni, hogy ehhez kizártak csapatokat. 

Apróság, de idén is elhangzott: nem lesz hétközi forduló, mert az a néző legnagyobb ellensége.

Az MTK-nak egyelőre stadionja sincs, helyette társbérletben játszik az NB I. talán legrosszabb állapotú létesítményében a Vasassal. A Honvédnak folyamatosan ígérik, az Újpestét elméletileg télen kezdik, a Videotonét  Diósgyőrben két év alatt egy választási program keretében lebontottak két szektort, majd nem történt semmi. Szombathelyen a fene tudja hányadik stadion nem épül, de még mindig jobb, mint a Paksnak, vagy a Csabának, ahová nem is tervez senki semmit.

Maradt tehát Felcsút és az Üllői, ha száraz az idő, mert mindkettő megélt már legalább egy gyepcserét működése első másfél éve alatt. Ja, és Debrecen. Összeszámolva tehát három, azaz három darab stadionunk alkalmas elméletileg jelenleg az NB I-re, ha komolyan veszünk minden olyan pamfletet, amit az MLSZ a magyar futball megmentése érdekében powerpointosított a közelmúltban. (Igen, tudom, Győr, vagyis összesen négy, de azért azzal legyünk tisztában, hogy legalább hat kéne egy hétvégére.)

spongyabob_tel.gif

Mibe, hogy legalább egy forduló, vagy kupakör el fog maradni a következő két hétben, vagy legalább február és március fordulóján?

Bármibe lefogadom, hogy az MLSZ GPS-üzemmódba kapcsol, és folyamatosan megy majd az újratervezés, újratervezés, újratervezés. Május elejéig mindent be kell fejezni, ha komolyan gondoljuk az Eb-t. Ez pedig bárhogy számolva is alig két és fél, max három hónap tizenhárom bajnokira és öt kupameccsre. Szoros lesz, mint évközben igazolt puhos cseh irányítón az agyonmosott M-es mez.

A lényeg, hogy alakulás van, és minden a legnagyobb rendben. Majd úgyis találunk magunkon kívül álló felelősöket, ha mást nem, akkor az anyatermészetet. Talán még meg is büntetjük kétmillióra.

De beszéljünk inkább a következő fordulóról, ami kettővel ezelőtt volt.

Például arról, hogy az NB I. tizenkét csapatának döntő többsége az ún. középmezőny. A Fradit már eldöntötték, aztán kettőtől nyolcig jön a mocsár, ahol egy győzelemmel dobogón vagy, egy vereséggel pedig a szurkolók kereszttüzében, hogy idén is csak a kiesés elől menekülés jut. Aztán van a kilenc kötőjel tizenkettő, a reménytelenek bandája, élén a Horvátországban klubot venni szándékozó Felcsúttal (vö. magyar állam, vagy költségvetés - vajon hány tonna csirkefarhát lehet az NK Osijek ára?) és a Bekővel súlyosbított Diósgyőrrel. Ha ők is hoznák a minimum elvárhatót, akkor tényleg az lenne, hogy a második és a tizedik között egyszerűen nincs különbség és majd májusban kisorsoljuk a helyezéseket. Bravó, ezek a valódi izgalmak, ezért valóban érdemes kívülről belenyúlni egy versenyrendszerbe.

12.01. kedd //

Felcsút - Újpest (@ M4 sport, 18:00) // Azért mert egy forduló hétköznap, azért még lehet két meccs a tévében. Szerdán nehéz lenne, az - természetesen - a Fradié, így jöhet a kedd. Javítsatok ki ha rosszul emlékeznék, de utoljára talán pont tíz éve, 2005. november 29-én játszottak kedden NB I-es bajnokit, a legendás Saskőys Honvéd-MTK-t, amit megígértem magamnak, hogy két héten belül megírok a csakblogra. Most viszont az van, hogy az Újpestnek kell szurkolni, mert a Felcsút ellen játszik, vagyis csak halkan mondom magamban, nehogy bárki meghallja. Persze nekünk, kispestieknek az Újpest győzelme is szar lenne, mert akkor nekünk is nyerni kell, ha tartani akarjuk a középmezőny sűrűségét, pláne, hogy négy ponttal már így is le vagyunk maradva. Ettől függetlenül most nagyon megy nekik, a Felcsút Fáy utcai győzelme meg a buta Pistike a harmadik céből, vagyis nem oszt, nem szoroz. 0-2

12.02. szerda //

Honvéd - Paks // Csuhaj. Annyit mondanék csak, hogy a kilenc hazai meccsünkből kettőt megnyertünk a Paks ellen, egyszer kikaptunk, a többi döntetlen. Logikus tehát, hogy vagy kettő-kettő lesz a győzelmek száma, vagy marad az iksz. Én az utóbbit tippelem: 1-1

Haladás - Debrecen // Vasutascsapatok egymás között a pontos menetrend jegyében. A Hali - egy jó rajt után -elhagyta a dobogót, a Debrecen - a gyenge rajtját követően - feljött a dobogó közelébe, azaz kezd minden a helyére kerülni. Tipikus lesz, ami lesz. Talán 1-1

Diósgyőr - MTK // Bekő :D :D :D Már most várom a meccset követő nyilatkozatát, aminek gyűjteményes kötete eddig az év abszolút pozitív csalódása. Bekő alig néhány éve került bele a vonatkozó keringőbe, de máris hozza a Valóságtól Elszakadt Edzők minden hagyományos szépségét. Legújabb kedvencem: engem a számok nem érdekelnek. Szerencsés helyzet, mert így legalább nem tűnik fel neki, hogy a csapata kapura teljesen veszélytelen, és a nézők is súlyos fürtökben maradoznak el a hazai meccsekről. Nem is lehet más, mint 1-2, majd utána egy mi játszottuk a focit, bla-bla-bla.

Vasas - Békéscsaba // Akkor ennyit a szokásos péntek esti ivászatról: 22:33-től leadja a tévé ismétlésben!!! Amúgy kicsit hajrá Vasas, hogy legyen egy győzelmük a hat bukó után, így legalább nyugodtabban megyünk hozzájuk jövő szombaton megmenteni az őszünket. 2-1

FTC - Videoton (@ M4 sport, 18:30) // Horváth Feri - klasszikus szóhasználattal élve - kikaparta a g*ciből Casoni Videotonját, és egy címvédőként elképesztő 8-8-as mérleggel áll a negyedik(!!!) helyen. Mondom, kö-zép-me-zőny az egész bajnokság. A Vidinél több veresége csak a Felcsútnak és a Békéscsabának van. Ettől még a Fradinak, az új kegyeltnek mindegy, behúzzák egy sima 2-0-al.

Egyszerűsített tippszelvény:
Felcsút-Újpest
Honvéd-Paks
Haladás-Debrecen
Diósgyőr-MTK
Vasas-Békéscsaba
FTC-Videoton


Bónuszkérdés: Radó vagy Nagy Gergő?

38 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr28128024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na73 2015.11.30. 19:06:09

Felcsút-Újpest 1-0
Honvéd-Paks 2-1
Haladás-Debrecen 2-2
Diósgyőr-MTK 2-0
Vasas-Békéscsaba 1-0
FTC-Videoton 1-1

NagyHali 2015.11.30. 19:12:57

Vasas-Békéscsaba 1:1
Ferencváros -Videoton 2:0
Honvéd-Paks 1:0
Felcsút-Újpest 2-2
Diósgyőr-MTK 0-2
Haladás-Debrecen 1:1

housemd 2015.11.30. 19:13:16

Felcsút-Újpest 2:1
felállva ünnepeljük a Felcsút-Eszék tengely létrejöttét! A terv nyilvánvalóan a következő: mindkét csapatot dobogóra juttatni, és szorgalmasan megvárni / leblatterezni, hogy egymással sorsolják őket össze az EL -2. selejtezőkörében. így a 'Csút menne egy kört, és lenne öröm, boldogság...

Honvéd-Paks 1:0
kisimul a tachycardiám.

Haladás-Debrecen 1:1
pulykakaka.

Diósgyőr-MTK 1:3
Grumic, megvan még?

Vasas-Békéscsaba 0:1
314 fizetett néző.

FTC-Videoton 2:1
kubatov rendes troll lenne, magenta mezben futnának ki.

Zoltáng 2015.11.30. 19:19:12

Az MLSZ-nek, hasonlóan a MÁV-hoz, öt nagy ellensége van: tavasz, nyár, ősz, tél és a nézők (utasok).
Felcsút-Újpest 1:0
Honvéd-Paks 0:2
Haladás-Debrecen 2:1
Diósgyőr-MTK 0:3
Vasas-Békéscsaba 1:2
FTC-Videoton 3:0

Dr.V.ker. 2015.11.30. 19:24:23

A hétvégén sem nagyon jött be, úgyhogy akkor most is majdnem mindenre 1-1-et írok, hátha. :D
Negatív nézőcsúcs csak azért nem lesz, mert a Dió-Hali-Fradi hármas otthon játszik, és ha mindnél duplázzák a valós nézőszámot, akkor össze fog jönni ezeken 6-7 ezer fő. (+ezer a másik három meccsen)

Felcsút-Újpest 1-1
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-1
Diósgyőr-MTK 1-1
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 2-1

kétballáb 2015.11.30. 19:30:27

Felcsút-Újpest 1:1
Honvéd-Paks 1:2
Haladás-Debrecen 1:1
Diósgyőr-MTK 2:1
Vasas-Békéscsaba 1:0
FTC-Videoton 2:1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.11.30. 19:35:24

Felcsút-Újpest 0-0, kár, hogy nem lehet negatív számokat tippelni
Honvéd-Paks 0-1
Haladás-Debrecen 1-0
Diósgyőr-MTK 0-1
Vasas-Békéscsaba 0-1
FTC-Videoton 1-0
A hétközbeni forma, még a lábakba az előző forduló, rabokfasza, kótyomfitty. Lhet, hogy ezzel a 6 meccs/5 góllal még optimista is vagyok.

spinyokiraly 2015.11.30. 19:45:51

Felcsút-Újpest 1-0
Honvéd-Paks 0-1
Haladás-Debrecen 0-1
Diósgyőr-MTK 1-0
Vasas-Békéscsaba 0-1
FTC-Videoton 0-1

snowblind 2015.11.30. 20:04:10

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-2
Haladás-Debrecen 0-1
Diósgyőr-MTK 1-2
Vasas-Békéscsaba 0-0
FTC-Videoton 2-1

Artie 2015.11.30. 20:40:10

Felcsút-Újpest 0:6
Legendás eredmény a legendák rangadóján. Oh wait.

Honvéd-Paks 2:1
Üssetek meg, de én bírom Rossit. Szerintem Rossi is bír engem.

Haladás-Debrecen 1:0
Két ekkor lúzer edző, aztakurva, ha nem tudnám, hogy ez a bohóc, akkor is tudnám.

Diósgyőr-MTK 1:3
Bár eleinte remegnek a kék-fehér lábak, ennyi néző előtt eddig az előző 14 (vagy mennyi) fordulóban összesen nem játszottak. Vagyis 2341 előtt.

Vasas-Békéscsaba 1:2
Jól sikerült ez az edzőváltás is. De Vancsát se az eredmények érdeklik, csak a támadófodbal.

FTC-Videoton 4:0
És ismét kiderül, hogy egy közepes német többet ér, mint az egész szákmá.

Bónuszkérdés: Radó vagy Nagy Gergő?
Radó, mert neki már legalább hallottam a nevét.

VGL 2015.11.30. 21:03:07

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-2
Diósgyőr-MTK 0-1
Vasas-Békéscsaba 1-2
FTC-Videoton 2-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.11.30. 21:24:27

Felcsút-Újpest 0-2
Honvéd-Paks 2-1
Haladás-Debrecen 1-0
Diósgyőr-MTK 1-3
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 3-0

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.11.30. 21:53:59

Csak az érzés kedvéért, ha már a bajnokságot nem tippelem végig:

FC Olt Scornicești-Dinamo București 0-1
Steaua București-CS Cernavodă 2-0
CFR Cluj-Vitorul Constanța 1-1
CS Universitatea Craiova-Pandurii 0-1
Voluntari-Petrolul 1-0
National București-CSMS Iași 3-2

Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

szövet 2015.11.30. 22:20:28

PAFC–Újpest 2:1
A tizedik fogadja az ötödiket, tehát a hazaiak kétszer jobbak. Ez a nézőszámban is meglátszik: a klub nem kíméli a pénztárcát sem – a testvéri eszéki tábor támogatja a 'csútiakat. Tischlernek majdnem megvolt a mesterhármas, most Lencsén a sor. Diagne-nak semmi nem jön össze, mert otthon felejti a selfiebotját.

Honvéd–Paks 2:1
Nyolcadik a második ellen. Ez már nem is szorzás, hatványozás (alap... és kitevő): köbszám. A kb. csapat (Kulcsár–Kelemen–Báló–Kecskés–Kesztyűs–Koltai–Bertus–Bartha–Balázs–Bajner) szokás szerint az első félóra végén ugyan vezetést szerez, de az akadémisták bedarálják az atomvárosiakat.

Haladás–DVSC 1:2
A hetedik a hatodikkal. Királynak 3 napjába telt míg felfogta, hogy kijutottunk..., a mérkőzés közben leesik végre az is neki, hogy BB44 "emelésénél" csuka helyett nyakizomrángása volt. A Lokinak jelenleg nincs középpályája, így maradnak a csatárok. Kulcsár műtve, Sidibe a hétvégén lefagyott, így Horváthdoktor hozza a 3 pontot.

DVTK–MTK 2:1
Kilencedik a harmadik ellen – újabb köbszám. (Sajnos 12 csapat esetén tetráció nem lehetséges: az első nem játszat az elsővel, és a második sem a tizenhatodikkal..) Tett, ráció: A miskolciak megijednek, hogy már Szentes is szabad, így Nikházi vezérletével ott folytatják, ahol emberhátrányban legutóbb abbahagyták. Meglesz az a 7/9. (Kanta büntiből marad még 2 évet.)

Vasas–Békéscsaba 2:3
Ha az utolsó megelőzi az utolsóelőttit, nem lehet utolsóelőtti előtti... És hiába 6 pontos meccs, a győztes csak 3-mal gyarapodik. Ettől Kenő kissé összezavarodik. Így a viharsarkiak egy sarokrúgás (szöglet, vagy összekoccantott boka a büntetőterületen belül, esetleg egy sarkalós gól) után a hosszabbításban behúzza a 3 pontot.

FTC–Videoton 1:2
A Fideszoton st.adionját bérlő magentások fejben már Pakson a zöld-fehér rangadón, a lábakban többtíz év. Radó a bevonuláskor repül, ezért azonnal pirosat kap. Danilovic még legutóbbi lepkéjén pörög, így a sast reflexből lekapja – sárga. Cukic és Juhász az első tíz percben begyűjt egy-egy sárgát. Az emelesz Langot követeli a kezdőbe, de ha el akarják adni, nem játszhat. Suljic lefejeli a sporit, Böde földhöz vágja a soros felkerült ifistát.

babvik 2015.11.30. 22:43:36

Felcsút-Újpest 1-1
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-2
Diósgyőr-MTK 1-1
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 2-1

név szerint Galván Tivadar 2015.12.01. 00:10:55

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-1
Diósgyőr-MTK 1-2
Vasas-Békéscsaba 2-1
FTC-Videoton 2-0

teddypicker 2015.12.01. 06:22:27

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 0-2
Diósgyőr-MTK 1-2
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 2-1

bmiky31 2015.12.01. 07:24:05

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-2
Diósgyőr-MTK 0-2
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 2-1

fran7 2015.12.01. 07:28:32

Felcsút-Újpest 1-3
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 2-1
Diósgyőr-MTK 0-2
Vasas-Békéscsaba 2-0
FTC-Videoton 1-0

christvhu 2015.12.01. 08:26:03

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-2
Haladás-Debrecen 1-2
Diósgyőr-MTK 2-1
Vasas-Békéscsaba 2-1
FTC-Videoton 2-1

JESTER 2015.12.01. 09:14:09

Felcsút-Újpest 1:1
Honvéd-Paks 0:0 Már várom.
Haladás-Debrecen 1:1
Diósgyőr-MTK 0:1 Bekő czukk.
Vasas-Békéscsaba 1:0
FTC-Videoton 2:1

sirsteve 2015.12.01. 09:54:43

Felcsút-Újpest 0-2
A vezérek a meccs közben már a kisvasút Eszékig történő meghosszabbításáról beszélnek.

Honvéd-Paks 2-1
Az, hogy az egész bajnokság egy középmezőny, vajon a légiós szabálynak vagy az utánpótlás szabálynak köszönhető? Illetve ezen két faktor valamilyen permutációjának.

Haladás-Debrecen 0-0
Mérkőzés utáni értékelés (zárójelben a fordítás Bohócligáról magyarra): A hazai szinten szokatlanul magas színvonalú mérkőzésen (néhányszor akár három egymást követő sikeres passz is előfordul,) számtalan alkalommal forogtak veszélyben a kapuk (azaz egyszer sem), igazságos végeredmény született (igazából egyik csapat sem érdemel pontot, de az egyelőre nem lehetséges).

Diósgyőr-MTK 1-1
Bekő csak a téli szünetben repül, mert a 12 csapatra szűkített mezőny miatt túl sok Bohócliga edző van munka nélkül, és tovább tart a casting.

Vasas-Békéscsaba 1-2
A Vasas még a Felcsúttól is kikapott, a Csaba meg pont tőlük nem. Azaz egyértelműen vendéggyőzelem várható.

FTC-Videoton 0-1
Legközelebb majd akkor tippelek Fradi győzelemre, ha nem az ő meccsüket adja a TV. Egyébként MLSZ logikával élve, ha a Fradi meccsét nem lehetne a tévében megnézni mindjárt duplázódna a forduló nézőszáma. Nem is értem, miért nem gondoltak még erre a triviális megoldásra.

Bónusztipp: ha egyszer az ország vezetése elhatárizta Nagy-Futbólia létrehozását
Slaven Koprivnica - Eszék FC 3-0
A labdarúgásilag visszacsatolt délvidéki egyesületen azonnal meglátszik a magyaros futball. Év végén a horvát első osztályból a magyar első osztályba fognak kiesni.

slowmotion 2015.12.01. 10:13:24

Felcsút-Újpest 0:2
lendületben van a lila brigád, négyes győzelmi széria, még a végén a Fradit is megszorongatják. szerintem Balázs Benya a kulcsa a feltámadásnak.

Honvéd-Paks 2:1
ezt teszi a csapattal a nyugodt háttér. ha Bekőt is megerősítik a pozíciójában, akkor a Diósgyőr is szárnyalni kezd?

Haladás-Debrecen 1:1
kicsit kisiklott a Savaria IC, de már megkezdődött a forgalom helyreállítása

Diósgyőr-MTK 2:2
Kanta kihagyja a tizenegyest, Kanta szerződését meghosszabbítják. akkor ha most is kihagy egy tizit, akkor negyvenéves koráig kap szerződést?

Vasas-Békéscsaba 1:1
a Vasas valójában egy erős középcsapat, csak egy megfelelő koordinátarendszerben kell ábrázolni a helyezését - mondjuk egy olyanban, ahol az Y tengely egy húszas skála.

FTC-Videoton 1:1
de tényleg csak azért, mert tizenhét meccsen keresztül csak nem lehet döntetlen nélkül bírni

caralho voador 2015.12.01. 10:31:41

Puskás Akadémia-Újpest 2:3
Honvéd-Paks 1:1
Haladás-Debrecen 2:1
Diósgyőr-MTK 2:1
Vasas-Békéscsaba 1:3
FTC-Videoton 2:1

fulmerz 2015.12.01. 11:01:46

Felcsút-Újpest 1-2
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 0-2
Diósgyőr-MTK 0-1
Vasas-Békéscsaba 0-1
FTC-Videoton 2-0

Louis007 2015.12.01. 12:27:40

Felcsút-Újpest 0:3
Honvéd-Paks 1:1
Haladás-Debrecen 1:2
Diósgyőr-MTK 1:2
Vasas-Békéscsaba 1:2
FTC-Videoton 2:0

2015.12.01. 13:06:03

Felcsút-Újpest 2-0 a magyar bajnokságban a "jó forma" kifejezés értelmezhetetlen
Honvéd-Paks 0-2
Haladás-Debrecen 0-0
Diósgyőr-MTK 4-0
Vasas-Békéscsaba 3-3 218*1,9=414 néző előtt
FTC-Videoton 0-1

spinat 2015.12.01. 13:24:31

Felcsút-Újpest 1:1
Honvéd-Paks 0:1
Haladás-Debrecen 0:2
Diósgyőr-MTK 1:1
Vasas-Békéscsaba 1:2
FTC-Videoton 1:1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.12.01. 14:57:42

Gyakadémia-Újpest: 1-2
A közlemény szerint a gyakadémiának nem áll szándékában a horvátok irányába terjeszkedni. Ebből következően legkésőbb januárra megveszik az eszéki klubot.

Honvéd-Paks: 3-1
Akadémisták, akadémisták mindenhol. Jó, Pakson nem.

Haladás-Debrecen: 2-1
A vasutascsapatok itthon az egymás elleni találkozókra is busszal mennek, és persze húzhatnánk párhuzamot így akár a nemzetközi foci és a magyarfodball, a nyugati vasút és a MÁV között is, de ugye az almát nem lehet a körtével...

Diósgyőr-MTK: 1-1
Bukó ez, Bekő.

Vasas-Békéscsaba: 2-1
Nem állítom, hogy innentől néhány meccset meg kellene venni a bennmaradáshoz, de nem ártana, ha indokolatlanul megemelkedne a stadionfelújításra szánt keretösszegünk...

FTC-Videoton: 2-1
Na most akkor lila az a stadion, vagy nem lila? Természetesen ez a kínzó kérdés a kutyát nem érdekli.

vérfarkas 2015.12.01. 15:38:09

Felcsút-Újpest 1:1
Honvéd-Paks 1:2
Haladás-Debrecen 2:1
Diósgyőr-MTK 1:1
Vasas-Békéscsaba 2:0
FTC-Videoton 2:1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2015.12.01. 17:59:28

Felcsút-Újpest 1-1
Honvéd-Paks 2-1
Haladás-Debrecen 1-1
Diósgyőr-MTK 1-1
Vasas-Békéscsaba 1-1
FTC-Videoton 2-2

Koori 2015.12.02. 03:54:10

Felcsút-Újpest csúszda
Honvéd-Paks 1-1
Haladás-Debrecen 1-3
Diósgyőr-MTK 2-2
Vasas-Békéscsaba 2-1
FTC-Videoton 3-2

Stefan Derrick 2015.12.02. 08:34:09

Honvéd-Paks 2-1
Haladás-Debrecen 1-1
Diósgyőr-MTK 1-1
Vasas-Békéscsaba 3-2
FTC-Videoton 2-2

Sir Galád 2015.12.02. 10:47:00

Felcsút-Újpest
Hát erről lemaradtam, mint a norvégok az EB-ről. De mindegy mert úgyis Újpest győzelmet mondtam volna Diagne gólok nélkül.

Honvéd-Paks 0-1
Sajnos ez a realitás jelenleg. A bohócliga meg majd este válaszol.

Haladás-Debrecen 0-0
Tömény izgalom.

Diósgyőr-MTK 0-1
Talán ha öt védővel állna fel a Diósgyőr, mint annak idején a Kecskemét (Nyugodjék békében).

Vasas-Békéscsaba 3-3
Talán csak én vagyok olyan naiv, hogy mindkét csapat a másiknak esik.

FTC-Videoton 2-0
Böde Dani visszatér.

Futó Lada 2015.12.02. 11:05:39

Felcsút-Újpest
Azon kevés mérkőzések egyike, ahol az Újpestnek szurkoltam.

Honvéd-Paks 2-1
Minden amellett szól, hogy a Paks simán lehozza egy egygólos győzelemmel, tehát emiatt nyer a Honvéd. A "Bajner Bálint Baráti kör" közleményben ítéli el a játékvezető ténykedését.

Haladás-Debrecen 1-1
Halmosi megsajnálja egykori csapattársait, és kihagyhatatlan helyzetbe hozza Sidibe-t, aki mégis kihagyja.

Diósgyőr-MTK 3-3
Bekő állása forog kockán. Köszönjük eddigi munkáját.

Vasas-Békéscsaba 1-1
Amikor a 0-t osztjuk 0-val, és 2 a maradék.

FTC-Videoton 1-1
A sportklubon tévétörténeti pillanat. A ColorStart tipusú Videoton TV-n fradi meccs lesz, míg Fradi TV-ben a Videotont mutatják.

na73 2015.12.03. 09:23:57

Tippjáték / 15. forduló:
1. Dr.V.ker. 19p, 2. JESTER 18p, 3.babvik 16p

Összesített helyezés a 17. forduló után :
1. bmiky31 186p, 2. NagyHali 172p, 3. vérfarkas 164p

TOTO 15. forduló:
1. Dr.V.ker., JESTER 5-5t, 3. babvik, vérfarkas, kétballáb, Koori, végh hanta, név szerint Galván Tivadar 4-4t

Összesített helyezés a 17. forduló után:
1. bmiky31 58t, 2. NagyHali 55t, 3. kétballáb 52t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhetõ el.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.12.03. 13:54:23

diósgyőr-mtk X
honvéd-paks X
ftc-vidi 1

eredő odds:16.9

kár, hogy csak 200-al...

hogy mik vannak a Bohócligában... néző meg egy se. vajon miért.

a kommentek viszont viccesek voltak. :)
süti beállítások módosítása