HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Elolvadt a fagyi

2007.11.08. 10:51 mészöly sámán

Kialakult a kupa legjobb nyolc csapatának mezőnye. Oláh Lóri ráhúzta a bohócsapkát Dragónerre. A Kazincbarcika tovább jutott, mint leendő díszpolgára Lipcsei. A Sopron továbbra is harmatos, Fehérváron Sitku arcát adná már bármihez egy kis pénzért. Másodosztályú szerda a vártnál több góllal.     
 
Kaposvár – Ferencváros 2-1
(összesítésben 4-3)
Alig néhány napja tolult föl az agyunkba a kép, miszerint Kaposvár Rulez, máris meg kell ismételnünk magunkat. Pedig Prukner tornatanár alkalmatlan, mint a sarokba dobott frottír zokni. A népnemzeti sportból értesült csak arról, hogy a döntetlen a fradi továbbjutását jelentené. Mentségére szóljon, hogy a fradi fiatalok aktuális legígéretesebbje, Brettschneider doktor úr sem tudta. Ebből három dolog következhet: (a) B. nem figyel, amikor az edző beszél; (b) Csank mester sem tudja; (c) Csank számára annyira evidens, hogy játékosai olvasnak újságot, hogy nem mondja. Mindegy, a lényeg, hogy fizikálisan fölkészültek a rangadóra. Dragónernek például még a 91. percben is volt ereje piros lapig anyázni. Rájöttem, miért csinálja egyébként. A következő szezonban eltiltással kezdi a kupasorozatot, és lesz lehetősége tartalékolni a nagy kihívásokra. Plusz nem teszi ki magát akkora alázásnak, mint amit most, a két gólt hintő Oláh Lóritól kapott. Egy ízben például futás helyett farokcsonttal próbálta mellen vágni a kaposvárit, aki köszönte szépen és a kapuig gyalogolt. A nap egyetlen fradi vonatkozású jó híre, hogy a KVI ötödjére is kiírja a pályázatot az ingatlan értékesítéséről. Százért a zöld erős…
 
Fehérvár – Győr 3-2
(összesítésben 4-3)
A Győrt elkábította önnön nagysága - ez az Egervári csapatoknál rendszeresen megfigyelhető folyamat. Hétvégén emberhátrányban rúgtak egy négyest az Újpestnek, míg most fél óra alatt három gólt kaptak. Hogy a mérkőzés végén is volt izgulnivaló, azt a vak véletlennek és a magukban arculat-átviteli szerződéseket fogalmazó Dvériéknek köszönhető. A 85. perc után két gólt is kaptak. Természetesen mindkét gólszerzőt a padon kezdetette Egervári mester. Hír még a fehérváriak háza tájáról, hogy a továbbjutásért cserébe ígéretet is kaptak. Két héten belül szignózhatják a marketing-szerződéseiket, a probléma csak az, hogy Szauerwein tulajnak építőipari cége van, aminek az arculatát malteros vödrök jobban építik, mint stoplis cipők. Bár Buffonék is melósnak öltöztek egy haszongépjármű kedvéért.Már látom is lelki szemeimmel, ahogy Sitku gázszerelőnek maszkírozva konvektorokat ellenőriz a Barátok köztben.
 
Sopron - Honvéd 0-3
(összesítésben 1-5)  
A Honvéd rendelkezik az NB1 legütösebb csatárpárosával. Abraham, a Sötét Őrgróf fekvőtámaszból indulva is lefut bárkit, Hercegfalvi pedig van annyira penge (de fáj…), hogy bepasszolgassa a résekbe a labdát. Ez magyar szinten bőven elég, hát a Sopron ellen. Ha most tartanák azt a bizonyos szavazást a Hűség Városában, tutti hogy ez egész ingyenélő, kamu brigádot a holdra exportálnák. Aquino, Deffo, Galliano, Pocuca, játékosoknak dohányozva utasításokat osztó olasz edző - ilyenkor érzem, hogy bárki lehet kezdő…Sopron sucks.
 
Debrecen – Kaposvölgye 6-2
(összesítésben 11-4)
Mára egészen egyértelművé vált, hogy Czvitkovicsot csak azért igazolta le a Debrecen, hogy a kiscsapatok ellen biztos győzelmeket arassanak. Pedig alig egy éve még őt próbálta beépíteni a magyar válogatottba a Bozsik-Détári páros. Peti azóta igyekezett Torontóba szerződni (Kanadában nincs hivatalos bajnokság), csak hát az a fránya közös megegyezés…
Így továbbra is itthon oktat, főként a kupában, és a ligakupában, és olyan csapatokat fektet két vállra, mint a Kaposvölgye. Két gól, jó játék, nála jobban senki sem szeretné, ha Dzsudzsák már télen a PSV-be menne.
 
Vasas – Putnok 3-1
(összesítésben 6-2)
Családias hangulatban – magyarul üres lelátok előtt – kezdődött a mérkőzés. A rojáltit utaljuk is a népnemzeti sportnak a szókép megalkotásáért.
A Putnok Ultras fanatikusainak egyébként jár a vállonveregetés, és a maxiriszpekt. Szerdán fölutaztak harmincan Pestre, bízva abba, hogy legalább egy gólt lő a csapat, és elnyomhatják életük első görögtüzét. Szerencséjükre, erre csak tíz percet kellett várni az esőben. Utána jött a Vasas, mint gulyás után a túrós palacsinta.
 
A legjobb nyolc közé jutott még: a Kazincbarcika, miután Lipcsei szülőházánál térdsérülést szenvedett az egész diósgyőri különítmény. Az Integrál DAC, ahol egy Kerekes nevű úriember mesterhármast lőtt a Szekszárdnak (összesítésben 11-0…). A Gyirmót, amely egy Brazíliában túrázó izlandi ifi-csapat taktikájával verte ki a Nyíregyházát.  

3 komment

Címkék: fradi fc fehérvár bohóckupa oláh lóránt

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr20222165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich · www.nst.blog.hu 2007.11.08. 14:49:00

Megint ékesen szólott a magyar futball Zarathusztrája.

cf12rounder 2007.11.08. 16:46:35

Czvitkovics az MLS-es Toronto Fcbe igyekezett, ami azért profi észak amerikai franchise (akar lenni majd valamikó') azért nagyobb dicsőség oda nem kelleni mint amatőrnek :)
Szerintem nagyobb égés volt amikor az MTK már ingyen adta volna a Teplicének (?) akik akkor utolsók voltak a cseh ligában, de mondta az edző h fizikailag a cseh másodosztályba se lenne jó.
Mondjuk lényegében leszarta szerintem, kb annyit keresett az mtk-ban mint az összes fiatal összesen.

videkig 2007.11.08. 20:10:44

őszintén szólva nem tudom milyen alapon fikázod a fradit. ennyit tud most a játékoskeret. egy k***a csatár van a keretben, és hiába vannak mögötte magyar szinten jónak mondható játékosok, gondolok elsősorban a sokat futó Fitosra, a jó cselezőkészséggel megáldott Barthára és Lipcseire, csatár nélkül nem megy. Dragóner helyett Mátyus mehetne a 3,14csába, mert olyan meccs az ősszel még nem volt, ahol ne lett volna legalább 1 kapitális bakija...HAJRÁ FRADI!
süti beállítások módosítása