HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Hét Magyarja: Tímár „erre nem számítottunk” Krisztián

2007.12.04. 08:29 mészöly sámán


Bezavarták az angol másodosztályt a gyárba, akkora a hajtás, hogy még a magyar külsősöket is a szövőgép mellé rendelték. Hét Magyarja: Tímár „erre nem számítottunk” Krisztián. Hét pechvogele: Ferenczi Pisti, Hét gólpasszosa: Halmosi, Hét Lúzere: Balogh „erre számítottunk” Béci, Hét Sérültje: Buzsáky Ken, Hét tinije: Németh Krisztián, Hét Felfedezettje: Showunmi.
Mindenkinek lehet címet adni, csak akarni kell.

Évek óta figyeljük Tímár Krisztiánt, mert már Nyíregyházán kiszúrtuk a tömzsi járását. Ezt követően egy olyan korszakban került az Üllői útra, amikor még volt értelme a „minden idők leggyengébb fradistája” kifejezésnek. Amikor a Plymouth legalizálta, mint futballistát, és rögtön az első angliai meccsén betalált, már mi kértünk elnézést. Azóta alapember lett, a Rocky filmek után szabadon megkapta a Drago becenevet. A kelet-európai bekksulit követve mindenkibe belerúg, aki a közelben jár, neve mellett rendszeresen sárga lapokat találunk a jegyzőkönyvekben, de ez mondhatni kötelező az angol másodosztályban. Gólt ritkán sem szerez, ezért újabb sárga lapjától függetlenül küldjük neki gyorspostával a liter Kadarkát (Plymouth – Scunthorpe 3-0).
Hét Magyarja, tiszteletem…
Ugyanezen a meccsen Halmosi kiosztott két gólpasszt, az egyiket éppen Krisztiánnak. Vagyis majdnem tökéletes héten van túl az Argyle, pechjükre a West Brom egy kulcsmásoló alaposságával oktatta őket (1-2). Tímár itt nem játszott, ellenben Halmosi egy ízben a gólvonalról mentett Gera próbálkozása után. Mindkét magyar kilencven percet játszott, Gera adott egy gólpasszt, Halmosinak volt egy gyenge fejese, az eső meg végig esett.
A West Brom az utolsó 8 fordulóban 18 pontot gyűjtött, és egyszer sem kapott ki. A múlt héten a Plymouth elleni győzelmen túl, a Crystal Palace otthonában játszottak döntetlent (1-1). Gera végig a pályán volt. Jól passzolt, jól lőtt, sokat szabálytalankodott, de pechjére az Albion Starman titulust Filipe Teixera érdemelte ki, aki alapesetben Zolival küzd a jobb oldali középpályás pozíciójáért.
A Priskin Tamás Watfordja kifejezés lassan értelmét veszíti, ugyanis Tomi nagyjából akkora eséllyel pályázik a kezdőcsapatbeli tagságra, mint Fekete Pákó a Grammy-díjra. Pedig a Watford ligaelsősége ellenére kilátástalanabb, mint a soproni futball. A héten hazai pályán kaptak ki a Burnleytől (1-2). Priskin negyed órát kapott, de ő sem tudott kifogni a potyamackóját, szerencsemackóra cserélő Király Gabin. Csapata másik vereségén (Watford – Bristol city 1-2), Priskin már a padra sem ülhetett le. Az ellennél próbálkozgató Vaskó középhátvéd viszont legalább ezt megtehette. Személyes pechje, hogy pályára már ő sem lépett. A Bristol egyik gólját, bizonyos Enoch Showunmi szerezte, nem akarjuk elkiabálni, ugyanis még hátra vannak a DNS-tesztek, de egyelőre biztosnak látszik, hogy köze van a mi Thomasunkhoz.
A szopóágon szenvedő Watford mellett a Charltont is elintézte Király Gabi és a Burnley (1-3). Király erre a meccsre a bravúrmackójában futott ki, és a villámcsapásnak is útját állta volna, ha azt parancsolja a szükség. 
Másik kapusunk, Fülöp Márton, mint a leicester-i cerberus, közmegelégedésre hozta le a Southampton (1-2), és a Cardiff elleni hazai meccseket (0-0). Úgy tűnik, csak a válogatott meccseken szokta büszkén mutogatni lepkegyűjteményét. Csapata lassan inkább harmadosztály elkerüléséért küzd, mint a feljutásért. 
Ferenczi Pisti nélkül már hetek óta nincs összefoglaló. Két alkalommal kezdett, és ugyanennyiszer lecserélték a Barnsley-ban. Az Ipswich ellen (0-0), hős lehetett volna, ha lesgóljánál a partjelző elbambul. De nem tette, így Pisti két jól megeresztett melléjét mindenki gyorsan elfelejti majd. A Barnsley elutazott a Sheffiel W. (1-0) otthonába is, ahol már 24 év nem nyert. Az edző nem tudhatta, hogy Pisti nem tűri jól az évfordulókat, ezért újra a kezdőbe jelölte. Újfent megeresztette híres melléi egyikét, volt egy értékelhetetlen fejese, és egy ízben már csak a kapust kellett volna kicseleznie, amikor les miatt harsant a bírói síp. Hogy a föld nyílna meg az összes brit spori alatt…
Buzsáky és a Queens Park továbbra is Ecclestone pénzéből menekül a kiesés elől. A héten összehoztak két zakót, csak hogy ne legyen egyszerű. A Stoke pályáján (3-1) Ákos a bátor formáját hozta. Jól lőtt, jók voltak a szögeletei, de a hosszabbításban már egy sérülés miatt csak bicegett. 4 napra rá fájós lábbal is vállalta a játékot a Blackpool ellen (1-0). Az edzőtől hetvenöt percet, a bírótól egy sárgát kapott. Legyen ennyi elég, erről a meccsről.
A végére hagytuk a magyar futball igazi mókagyárát, Il Grande Balogh Bécit, aki kezdőként kapott szerepet a Wolwes ellen (1-0 oda). A harmincharmadik percben, a mi Bécink versenyt futott egy bizonyos Elliottal, majd a sarkához kapott a csatár pedig köszönte szépen, és eldöntötte a meccset. Baloghot, ezt követően le kellett cserélni, és sérülése miatt nem is kapott szerepet a Sheffield W. pályáján (0-0).

Már a múlt héten megénekeltük Németh Krisztián két gólját a Liverpool tarcsiban, de most meg is mutatjuk.



Majd akkor lesz rendben a futballunk, ha a mi tartalékbajnokságunk videóit böfögő angolok nézegetik.

3 komment

Címkék: championship hét magyarja tímár krisztián

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr76250929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bruckner 2007.12.04. 10:57:45

Ez kispalya volt? Go Gulakszy!

csupi 2007.12.04. 19:06:38

Ez a mi Krisztiánunk... Az a baj, hogy az ember már igazán nem mer reménykedni, fél, hogy az konzekvensen összefügg a csalódással. De annyira jó lenne, ha tényleg LABDARÚGÓ lenne belőle!
-2:35nél, ahogy kirúgás után leteszi a lasztit...

bruckner,
szabvány pálya ez szerintem, csak azon belül inkább az alsó határokhoz közeli, meg közel van a kamera.

zadir · http://ulloi129.wordpress.com 2008.01.05. 21:46:08

gyerekek, a tipikus magyart testesítitek meg.
akinek semmi sem jó, beleköt az élő fába, rettenetes.
sajnálom, hogy a google idedobott..
süti beállítások módosítása