HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tour de Garancsi

2008.02.28. 10:10 zombi tibi

December óta kedvenceink között tartjuk számon Garancsi urat, aki azonmód labdabiztos.blog címketulajdonossá vált, köszönhetően Sámán kolléga bölcs előrelátásának. A fehérvári főmufti ezt azóta is nagy igyekezettel hálálgatja, s mi egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy ő maga a Klubvezérbe Oltott Homo Ludens.

Már legutóbb is azt vélelmezte magáról, hogy sportalkalmazottai kétharmadánál jobban teljesíti a hírneves felcsúti tesztpályát, de eredménye gyengébbre sikeredett még a Magyarországon elfogadottnál is. Utolsó lett, azóta se nyugszik.
Szekundánsaival téli edzőtáborba vonult, ahol megtekintett nettó 643 óra filmanyagot George Mallory munkásságáról, és spinning edzéseken pallérozta négyfejű combizmát. A meló végén pedig kitalálta a nagy tutit: az első adandó alkalommal kihívja a gárdát egy durva túrakerékpár-versenyre, és ott kőporrá alázza az összes tesztpályán hizlalt ficsúrt. Hogy bebizonyítsa, állja a sarat az ifjakkal.
Lelki szemeinkkel látjuk is, amint Lattenstein Norbert cuki biciklisnaciban cserél gumibelsőt a defektes első keréken, miközben Garancsi úr kaján tekintettel pislog vissza rá, és azt kiabálja: „Mondtam, hogy ne a rajzszögbe, te félkegyelmű!” Sitku meg átkozza a nyerget, amelyik úgy töri a hátsóját, mint Miriuta Laci a magyar nyelvet. A döglött sort Farkas zárja, aki az egyik kaptatón csúnyán elváltotta magát, és azóta sem találja a megfelelő áttételt. Április elseje…

Fogalmunk nincsen, miféle kényszeres bizonyítási vágy sarkallja Garancsi urat, és miért érzi szorító szükségét annak, hogy ország-világ előtt kiderüljön – valami. Vagy az, hogy az általa jól fizetett huszonéves focisták fizikai nullák, vagy az, hogy ő maga egy hibbant pénzeszsák, aki nem fér a bőrébe. Ha az első derül ki, az sajnos a másodikat is tolja maga előtt... Vagyis Garancsi úrhoz mindenképpen lennének kérdéseink.
De most tényleg: ki a francnak akarja bizonygatni a marhaságait? Vegye magát legalább annyira komolyan, amennyire eddig szokás volt ebben a magyar fociban! Hitegessen, reprezentáljon, mondjon pár bíztatót, utaljon, cseréljen edzőt, próbáljon beleszólni az összeállításba – de ne tekintse magát a csapat éppen maródi tagjának, aki addig is, míg felépül, szigorúan kondiban tartja magát.
 
Ha meg mégis a bohócligás játéklehetőséget ambicionálja, akkor ne töketlenkedjen irritáló versengési procedúrákkal, hanem viselkedjen tulajdonos módjára: utasítsa szertárosát a 99-es számú, Garancsi névvel díszített mez leltárba vételére, edzőjét pedig a taktika korrekciójára.
 
S milyen kalandos is az élet... Hegymászó István nem sokára akár még tulajdonostársra is lelhet a sikeres Artmedia „személyében”. Ha pedig Ivan Kmotrík (médiavállalkozó) Garancsihoz hasonló lelkesedéssel veti magát a közös munkába, akkor a játékosok fölköthetik a biciklisnacit. Nem kizárt, hogy a szlovák góré fahrtkocsi-tologató szeánszokat hirdet a keret tagjainak, akiknek később rögtönzött lapszerkesztési gyakorlaton kell versenyt tördelniük a sajtócézárral.
Nem úgy van az, hogy csak úgy rugdossuk a gólokat, meg lesre állítunk – a korszerű focista sokoldalú, az élet több területén is otthonosan mozog.
 
A modern tulajdonos pedig együtt lélegzik modern spílereivel.

2 komment

Címkék: garancsiúr

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr45356053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.02.28. 21:27:16

A dolog magyarázata alahol az első sorokban előkerült. Felcsút. Orbán az akadémiájának keresett gyakorlóterepet, ezt megtalálta az anyagilag csődbe ment vidinél. Előretolta embereit ( Mezeyéket) Garancsit nemigen érdekelte a foci, ő nála a sport nem ebben merült ki. Viszont a lelendő új (régi ) vezérnél megéri helyezkedni, Csányi barátsága is jó hozadék, hát elszórakozik egy kicsit a Vidivel, ami kétségkívül nem olcsó mulatság, dehosszútávon ez a kapcsolatrendszer hozhat a konyhára, nem is keveset. Én pl. nem is látok a manőverben semmi kivetnivalót..

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.02.28. 23:50:49

azé beszarnék, ha Abramovics versenyt ugrana Terryvel, versenyt küzdene Ballackkal, versenyt lesipuskáskodna Drogbával, versenyt becsúszna Makalelével és versenyt tahóskodott volna Murinnyóval.

de most jobban belegondolva beszarnék, ha a német másodosztályban ez lenne a tulaj hobbija.

alapvetően beszarnék, ha ez bárhol rendszeres lenne.

van vmi különleges ebben az országban.
süti beállítások módosítása