HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tököli „veszélyes elem” Attila a világ ellen

2008.05.07. 09:00 mészöly sámán

Ez a Tököli egy parádés jellem, ahogy így borostásan üzenget – persze azt nem mondja kinek. Pedig bárki lehet, mert ő mindenkit utál, és főszabályként őt is utálják épp elegen.

Az MTK addig félt a szopórollertől, amíg felült egy Vasas emblémásra, a Debrecen csendesen lökdösődik, Supkát bármelyik pillanatban kirúghatná Hemi bácsi, ha nem egy okos amerikás magyar lenne. Bocs a késésért.
Egyébként éreztük ezt az egész Oláh Lóri dolgot.


Paks – Győr 2-1

Tököli Attila az a típus, akire érdemes figyelni. Amolyan Verebes Mágus, mindig tesz, vagy mond valamit. Aktuálisan rúgott két gólt, az egyik zsenire, a másik tálentumra vallott, de lelkének kulcsa, az a mozgatórugó, ami ezt az embert hajtja csak a meccs után derült ki. Extra motivációval játszott – mondta, mert nyáron nem akarták őt Győrbe. Neveket nem említett persze, vérprofi szokás szerint csak üzenget, és előrevetíti, hogy a hátralévő fordulókban még lesz olyan csapat, amellyel van elszámolnivalója. Az Igazságosztó, háttérben a Pakssal játszik az Újpesttel, őket azért utálja, mert fradista. Lesz még meccs a Debrecennel, őket azért, mert miattuk rugdosták meg a fradisták. A Siófokra nincs tippünk, de a Diósgyőrt megszórni veszélyes.

MTK – Vasas 0-2

Az MTK az elmúlt 5 évben minden egyes alkalommal kipukkadt tavaszra. Ettől még volt, amikor bajnokságot nyertek, de a múlt miatt olyan remegés lehet az ifjak lábában, mint Ndjodónak a Fradi-tábor közepén. Kanta már-már rutinosnak számít, de Hrepka kritikán aluli, akárcsak Urbán, míg a Vasas teljes talány. Az egyik héten tarkón vágja magát a kalapáccsal, a következőn amikor kirántja, sarlóvá változtatja, és beleállítja valakinek a fejébe. Németh Norbert már 10 gólnál tart, a nyáron pedig érkezhet Kenesei és Kabát Peti. A körvonalazódó Sowunmi-Kenesei-Kabát éktriótól ellágyul a szív.

Sopron – Diósgyőr 0-3

Egyesek látták Vincenzo Coscót egy Volánbusz hátsó ülésén aludni. Mások a Tesco parkolójában beszállni egy fekete román rendszámú Mercedesbe. Sopronban mindenesetre szarnak arra, merre jár.

Kaposvár – Honvéd 1-0

Irgum-burgum Supka pajtás, hát mi történt itt barátom? Bárányos Zsoltit leküldi Hemi bácsi a tartalékba anélkül, hogy konzultálna az edzőmogullal. Pedig Bari egy okos tekintetű, bátor szívű, alig megkérgesedett focista, aki bizonyítandó, mennyire tisztában van a valósággal, a tavaszt egy bátor kijelentéssel nyitotta: „15 meccs, 45 pont a célunk”. Ne Bari, ne csiklandozz. Eddig 10 meccs, 5 pont, 5 rúgott gól. És Bárányos nem érti, miért őt kellett kipécézni. Mikor mindenki egyformán szar volt. Azért kicsi Bárányos, mert te nem egy tucat jobbhátvéd vagy, hanem a csapat irányítója, akinek lábában van a tudás, hogy megfordítsa a meccsek menetét. Az összes meccsét.
A meccsről csak annyit, hogy Oláh Lóri sarkazásos gólját előre láttuk. Vagy (n)e(m).

ZTE – Nyíregyháza 0-0

Élmény minden pillanata az ilyen meccseknek. A Zalaegerszeg elvesztette álmait, majd ahogy az ilyenkor lenni szokott edzőjét is. Szlavko Petrovicsnak ezúton is sok sportsikert kívánunk, a szocialista sporterkölcs egyengesse útját mindörökké. A Nyíregyháza egy fokkal rosszabb, mint a ZTE. Nekik álmokra nem, de betonvédelemre futotta. Álmosító tusakodás a középmezőnyben, természetesen szabályos, de meg nem adott hazai góllal, Waltner Robi helyzetparádéval, az ilyen meccseket a régi szép időkben 3-3-ra tippmixelték. De akkoriban minden csapatnak volt potens csatára.

Siófok – Tatabánya 3-0

Matematikai alapon sincs már esélye a Tatabányának. Nem mintha eddig bármi akaratot fel tudtunk volna fedezni bennük, hogy egyáltalán, csak mint terv megfordult volna a fejükben a bent maradás. Nem baj, ezt is megéltük, jövőre lehet küzdeni a Fradival, ha van humorérzékük még Ndjodót is hazahozzák a Honvédból. A siófoki Magasföldi egyébként öntudatlanul is rugdossa Supkát. Az ősszel a Honvédban a vakok és gyengén látók magabiztosságával mozgott a jobb szélén, ezért Siófokra száműzték, ahol azóta már öt gólt szerzett. A Honvéd harmincfős játékoskerete ugyanennyi idő alatt ugyanennyit.

Debrecen – REAC 4-0

A Debrecen valahogy megint összebénázhatja a bajnokságot. Ötöt nyertek zsinórban, úgy hogy Koumeaha pocsék, ellenben Kerekes Zsombi valószínűtlen tempóban termeli a gólokat. Nem szeretjük a Zsombit, mert a Zsombi vénember. És amikor erre azt válaszolja, hogy tépjék le róla a fiatalok a mezt, vagy amíg nincs nála jobb, jogosan van a pályán, akkor igaza van. És ezért is utáljuk, de ezért aztán igazán, pedig csak a fiatalok szánalmasak, hogy egy mozgászavarost sem képesek kiszorítani. Harminc felett minden magyar futballistát visszavonultatni. Kell a hely.
A REAC-ról csak annyit, hogy csatár nélkül álltak fel.

Újpest – Fehérvár 1-0

A tékozló fiú hazatért. Azt mondja álomszerű volt. A gyomrom felkavarodik tőle, hogy csak úgy hazajön, aztán eldönt egy meccset. Negyedév plymouthi padozás, kertészeti szakvizsga, fisendcsipsz után Sándor György újra király Újpesten. Ezt elhiszi valaki? És azt, hogy a konzekvens lilák mentek pacsizni Urbányihoz miután hetek takarodásra és/vagy süldőmalac leorálozására késztetése után megnyerték Szentes Lázárt. Suttogva: Tudod Istvá, én nem mondtam, hányok a többiektől, én több vagyok náluk. Egyébként Szentessel is rém gyenge az Újpest. A Vidi három kapufát is lőtt, de amikor becsap az a fákin gól, akkor nincs mit tenni.

4 komment

Címkék: tököli bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr47457226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the real 2008.05.07. 10:32:19

Czvitkovics megrúgta a szokásos gólját, azt hittem, kitértek majd rá. Pedig az ellenfél "taktikai értekezletén" mást nem is kellene megemlíteni róla a védőknek meg a kapusnak.

dr. Wilbur Swain 2008.05.07. 18:42:30

az igazi álom a Szarvas-Böőr-Kabát támadótrió lett volna, de sajna a csabai ikon már nem aktív (azt hiszem)

ATW 2008.05.08. 08:21:32

"Egyébként Szentessel is rém gyenge az Újpest."

De győztek nem? Vagy rosszul láttam a helyszínen?

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.05.08. 11:01:04

remélem a lóri elkapta végre a fonalat. jó lenne nyerni a vasas ellen is! utána meg nyíregyháza, így a szezon végére a második (!) szombati hazai meccsünk tavasszal.
süti beállítások módosítása