HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

3. Kör Magyarja: a román összeszakadás

2008.06.19. 11:36 mészöly sámán

Végre az Eb-s fiúk is ráéreztek, miről szól a Kör Magyarja játék. Móka, dráma és farokcsóválás volt ez a pár nap: pofoznivaló csatárral, és menetrendszerű kapushibával. Domenech Csillagjós nevét végérvényesen beírtuk a Hülyegyerekek közé, de a kör, és az Eb eddigi legmagyarabb pillanata egyértelműen a románoké. Annyi csodás momentummal ajándékoztak meg minket, hogy kénytelenek voltunk létrehozni egy külön kategóriát. Az első Volkan Demirel díjat stílszerűen Volkan Demirel kapja.

5. Mario Gomez
Ausztria – Németország, 4. perc.

1 pontot muszáj.

4. Joachim Löw
Különleges melegség árad Löw mélybarna szemeiből, miközben Angela Merkel haute couture kosztümjének hajtókájáról eltávolít egy eltévedt hópelyhet. A VIP páholy pincérei kakukkfüves galambbegy salátát, és Dom Perignon pezsgőt szolgálnak fel. Löw a kezében szétolvadt hópelyhet egy fáradt mozdulattal Prada nadrágjába törli. Mellette Platini beszélget a spanyol királlyal, a háttérben Sarkozy a portugál miniszterelnöknek fejezi ki aggodalmát a lisszaboni szerződés befuccsolása miatt; Beckenbauer, Eusebio és Matthias Sammer kedélyesen beszélget a hosztesz lányokkal. Löw a sárga-feketében pompázó német táboron felejti tekintetét; a színek kavalkádja narancssárgává lesz könnyes szemei előtt. Azt izenné Isten, hogy a hollandokkal játsszuk a döntőt – gondolja.
Kár, hogy a fiúkat a másodedző vezeti ki a portugálok ellen.
Felesleges kiállítás, várható következményekkel: 2 pont.

3. Petr Cech
Ez nagyon fáj. Kevés szimpatikus kelet-európai labdarúgót tudnánk mondani. Utálatunk alapja egyértelműen az irigység; hogy az ő fiaik miért tudnak rendesen focizni, a mieink pedig miért nem. A török győzelem egyébként mindig fájdalmas. Itt örülnek a ház előtt és osztogatják a bachlavát, hangoskodnak, dudálnak, és az orrom alá dörgölik, hogy a te csapatod fényévekre van a miénktől.

3 pont.

2. Domenech
Az ördögi szemöldökű Raymond csak egy hajszállal maradt le a Kör Magyarja megtisztelő címért folytatott versenyben; pedig mindent megtett. A meccs előtti cselekedetének megfejtését a motivációkutatókra bíznánk: Domenech kijelentette, hogy Hollandia lefekszik Romániának, ezért Franciaország hiába nyer, biztosan kiesik. A meccsen már a családi nyaralást tervezte: miután az első félidőben a bíró egy kiállítás-tizenegyes kombóval felsorakoztatta a szakadék szélén, a pályán hagyott tíz franciát, Domenech művész úr szenvtelenül csapata mögé lopódzott, és a karmester Nasrit lökte a mélybe, majd mintha mi sem történt volna a farzsebéből előrántotta a középhátvéd Boumsongot. A meccs után egyébként a televízióban megkérte a barátnője kezét, aztán rájött, hogy nem is ott akarta, ezért bocsánatot kért a leendő arától.
Ripacsság: 4 pont.

1. Románia
A Szomszédok túl sok játékost exportáltak a bohócligába, így a fordított tehetségáramlás elve alapján futballistáik visszahordták az óhazába az Utolsó Pillanatban Elkövetett Kishitű Tologatást. A hollandok – bár nem akartak egyértelműen kikapni – mégis kilenc helyen változtattak a kezdőn, a románok mégsem tudtak kialakítani egyetlen épkézláb helyzetet sem. Sima vereség, olasz továbbjutás, kárörömmel kiosztott 5 pont.

Volkan Demirel-díj:
Volkan Demirel török kapusnak a 94. percben sikerült piros lapot érően letaglózni Kollert. Csapata percekkel korábban oldotta meg a táblánál a „két gólós hátrányból, három gólos előny” bizonyítást.

1. Kör Magyarja
2. Kör Magyarja

1 komment

Címkék: eb kor magyarja

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr68528756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillez54 2008.06.19. 14:26:48

hát igen, furcsa ez hogy ők tudnak focizni, mi meg nem:)

" és az orrom alá dörgölik, hogy a te csapatod fényévekre van a miénktől."

Tavalyi görög meccs után (1:2) beállok a kebaboshoz, látta hogy meccsről jövök, kérdezi mennyi lett a meccs,elmondtam , aztán visszakérdeztem, hogy mennyi lett a török-bosnyák, válasz: "Tármészátásán nyértünk, dé a mí csápátunk sokkál jobb mint a tiéték"
süti beállítások módosítása