HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bajzát is bekapcsolódott

2008.08.18. 11:42 toni poszter

Bohócliga, 4. forduló

Újpesten sikeres volt a főpróba a szombati pornómeccs előtt, Mészölyék Siófokon kárpótolták magukat a múlt hét miatt, Fehérváron fekete fellegek gyülekeznek Disztl mester fölött. Rudolf gól nélkül maradt, így már a Loki sem százszázalékos. Megszületett viszont a KTE első nb1-es győzelme, ahogy kell: emberhátrányban.
Öngólok, büntetők, összeesküvés és Tóth Iván – vagyis minden, ami egy bohócliga fordulóhoz szükséges. Bónuszként Bajzát-tripla a végére.


Újpest—Haladás 1-0
Bár Szentes Lázár szerint a szurkolókat is a három pont érdekli, ez a nézőtéren nem ütközött ki, 3400-an lézengtek a Szuszában. Pedig Siófokon diadalmenet vette kezdetét Rajczi vezérletével, amit a szombathelyiek ellen folytattak is a lilák. A 9. percben megszerezték a szabálytalan gólt, és a visszamaradó pár percben már csak az eredmény tartására törekedtek. Eközben a Hali kihagyott fél tucat helyzetet, és elvesztette a derbit. Csertői kénytelen volt hát visszavenni a konspirációs fonalat Szivicstől: „mintha valakik előre eldöntötték volna, melyik csapat lesz a dobogón, melyik nem, és ennek megfelelően alakulnak a dolgok”. Várjuk a Haladás Kecskemét elleni meccsét, legkésőbb akkor csak kiderül, kik és mit kavargatnak a függönyök mögött.

Diósgyőr—MTK 2-3
Az MTK mostantól sorozatban bizonyítja majd, hogy elkezdte a bajnokságot, és érdekes módon a hazai mezőnyben még Kanta hiányát sem fogják érezni… Sőt, Urbán is nyugodtan kidőlhet, míg a kegyvesztett Bori keresheti aktuális másodosztályú csapatát, ahová majd félévre kölcsönadják. A bohócligában a szerencsével sem áll hadilábon a kék-fehér klub, így aztán aligha meglepő, hogy Miskolcon is győzött. Egyébként mindkét védelemből hiányzott egy-egy embléma (Sebők & Lambulics), akiknek a távollétében ingatagabbak is voltak a hátsó sorok. És bár Mladen barátunk nem szerepelt, azért így sem maradtunk öngól nélkül: Milicsics intézte saját kapujába a harmadik MTK-találatot.

Siófok—Vasas 0-1
A siófokiak nem szeretik, ha túl sok gól borzolja a meccseikre még kitámolygó fanatikusok idegeit, ráálltak az 1-0-ákra. Pechükre, eddig csak a zsibbadt Fehérvárnak voltak képesek ők lőni azt az egyet, ami esni szokott, a Vasas ellen már zsinórban harmadszorra kerültek a szerv rossz végére. Pedig előzőleg mindenki bizonyítani akart. Döme azt, hogy tud gólt rúgatni szegényházi csatáraival, Mészöly pedig, hogy az MTK ellen csak valami fatális véletlen okozta a négy kapottat. Ehhez képest a mérkőzést Sowunmi fejese döntötte el a 83. percben. Détári úgy érzi, azonnal el kell beszélgetnie játékosaival.

Paks—Honvéd 1-1
Gólkirály jelöltek összecsapásában reménykedtünk sokan, amiből végül két büntető kerekedett, és egy-egy újabb strigula Tököli meg Hercegfalvi neve mellé. A kispestieknek négy forduló kellett ahhoz, hogy Hemi bácsi a Honvéd nevéhez méltatlannak lássa a teljesítményüket. Supka ebből a szempontból tovább húzta, mint Pölöskei. Szerencséjükre Abraham és Benjamin végre szmogot vált: pestire cseréli a pekingit. Ismét lehet majd reménykedni. És az vajon feltűnt-e, hogy Tóth Iván kiirthatatlan a kispesti kapuból? Jöhet ide Borel, vagy Rabóczki, Iván előbb-utóbb a gólvonalon találja magát.

Fehérvár—Kecskemét 1-2
Disztl László a nyári pihi alatt párszor elismételte, hogy igazolni csak olyan légióst szabad, aki azonnali és komoly segítséget jelent. Biztos, ami biztos alapon azért szerződtettek néhány dél-szlávot, meg egy brazil állampolgárt, és a csapat elkezdte mélyrepülését. Az összefüggésekre világítson rá mindenki saját maga. A kecskemétiektől ezúttal Yannickot kellett kiszórni, Szivics edző szerencsére épp el volt tiltva, így nem tudott a pályára berohanva reklamálni. Csordást nagyfokú elégedettség töltötte el, hogy volt csapatának gólt rúgott. Ha a veterán Csaba ennek jegyében focizik tovább, akkor beremeghetnek az MTK-nál, Siófokon, Újpesten, sőt a Vasasnál is.

Zalaegerszeg—Rákóczi 1-1
Országszerte sokan várták Zahorecz újabb tizenegyesét, amellyel tartotta volna a lépést Tököliékkel, de Mészáros játékvezetőnek nem akaródzott teljesíteni a nemzet óhaját. A védő így kénytelen volt védekezni, amit állítólag meg is oldott. Társa, Petrók ugyan lőtt egy öngólt, de a mentálisan erősnek látszó kaposváriak hamar kiegyenlítettek. A csapatok pedig tovább épülhetnek, mert egyelőre egyik mester sem érzi kész gárdának a sajátját. Nem akarnánk vitázni.

Győr—REAC 4-2
Mindenki Bajzát Petije is elkezdte – a gólgyártáson túl, a kis testére erősített szimpátia patronok puffogtatását. Mielőtt idéznénk a mérkőzés utáni nyilatkozatát, szeretnénk felhívni a nem pszichológus végzettségű olvasók figyelmét, arra a népi megfigyelésre, hogy mindent fontossági sorrendben teszünk. Szóval: „Kedves Barátom, Stark Péter vasárnap ünnepelte a születésnapját, neki ajánlom az első gólomat, a másodikat a menedzseremnek, a harmadikat a családomnak és minden győri szurkolónak.” Fontossági sorrend: 1. Stark Petivel haverkodás, 2. Menedzser sürgetés, gyorsabban külföldi csapat keresés, 3. családozás + szurkolókkal jó viszony ápolás, ez a kettő megosztás.

Nyíregyháza—Debrecen 1-1
A magyar rangadók – már azok a fajták, ahova a nézők is járnak, szóval nem egy Vasas - MTK – egyre jobban emlékeztetnek egy rossz punk koncertre. Tök mindegy, hogy a művész urak mit produkcióznak a közönség úgyis saját magával van elfoglalva. Kezdődik a meccs a tarajos a tömegbe dobja az üres söröspoharat. Belekezdenek egymás gyalázásába, és ez addig tart, amíg az a hülye le nem fújja. Vannak fellángolások, amikor például a Nyíregyháza szurkerek egy „Szép volt fiúkkal” köszönik meg a Debrecen Young Boys elleni összezuhanását, az a humor csíráját sejteti. Állítólag Leandro nagy gólt rúgott.

19 komment

Címkék: bajzát bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr34620692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinyl 2008.08.18. 13:21:39

az egész magyar foci egy hatalmas nagy vicc úgy ahogy van 5 percig se bírom nézni ezeket a meccseket.
Az is egy marha aki képes magyar meccset nézni állandóan.

gergo a kolyokkutya · http://anapdolgai.blog.hu 2008.08.18. 13:25:55

utolso ket bejegyzes nagyon kemeny :D

gergo a kolyokkutya · http://anapdolgai.blog.hu 2008.08.18. 13:26:26

marmint beszamolo, na

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.18. 13:38:32

fura, hogy idén még csak a herceg talált be a kispestben.
világcsúfság.
bár ha úgy nézem, hogy a ndjodo és a zsolnai az alternatíva, akkor ...
a fene se tudja.

johevi 2008.08.18. 13:42:02

Én egy olyan transzparenst csináltam volna, hogy:
Young Boys - Old Boys

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.18. 13:50:21

@johevi:
azért az old boysra erősen ráment a paks és a reac is! :)

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2008.08.18. 14:25:56

Leandro tényleg nagy gólt rúgott.

Vámpír 2008.08.18. 14:26:55

Ez igaz, viszont még mindig az öregek - Sándor, Lisztes, Tököli, stb. - tudnak olyasmit, amiért azért csak érdemes kimenni a meccsre. Mi lesz, ha már ők sem lesznek?

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.18. 14:35:14

Amikor a Döme visszatért, jó volt kiülni a Szőnyi út lelátójára. Tudott az öreg.
Ilyen valóban nincs manapság, illetve a Töki ... dehátkéremszépenazért az más szint

Árpóca · http://sosefelejtemel.blog.hu 2008.08.18. 14:47:02

Egyetértek Vynill el a magyar foci egy siralom de ezt mindenki tudja..csak azt nem tudom felfogni hogy nyomják bele azt a temérdek sok pénzt több száz ezret keersnek a magyar focisták a nagy nagy semmiért aki jó meg elmegy. Amiben meg jók vagyunk pl küzdősportok amit senki se tud hogy rengeteg sok világbajokunk európa bajnokunk van és szegények nemtudnak eljutni a világ külömböző tájaira a világ legnagyobb verenyeire mert nincs pénz..ennyit erről magyarország!

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.18. 14:52:40

@RandiGuru:
Nem akarok kötekedni, mert nem ide való, de igazi "pártállami szöveget" sikerült demagogizálnod ide. Mint ahogy nem szól bele senki, hogy a közértben te mire költöd a pénzed, úgy aki a focira költ az is elvárhatja talán, hogy mi se szóljunk bele. Ha ő hajlandó ezeknek az arcoknak ennyit fizetni, akkor tegye, szíve joga hozzá.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.18. 14:59:41

Engem az b..tat, hogy miért nem vették észre a Fradinál, hogy a Lisztes még mindig jól tud focizni. Itthon a legjobban!

the real 2008.08.18. 15:50:10

Vámpír, azért bízzunk benne, hogy mondjuk 10 év múlva nem azt fogjuk majd mondani, hogy "ez az öreg Torghelle, Szabics meg Balogh Béla milyen jó a mai fiatalokhoz képest".

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.08.18. 15:54:48

azbennvolt.blog.hu/2008/08/18/nem_er_semmit_ez_az_iksz

Én meg a szakállam átugrottunk a szomszédba Keleti Derbizni, meg is van a véleményünk róla.

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.08.18. 16:26:35

RandiGuru:
Szívesen olvasnám a beszámolót arról a dzsúdómeccsről, amin a hétvégén voltál, hogy támogasd a lesajnált sikersportokat.
Addig is MI, akik ezen a rissz-rossz focin voltunk, elolvassuk egymás meglátásait.

(U.I. : Jut eszembe, a Prukner egerszegről visszafelé megkért minket, hogy az ultra buszon is segítsünk megszámolni a döntetlenért becsebelt milliókat, mert a csapat nem végezne egyedül hazáig. Szomorú látvány volt, hogy a kis termetű játékosaink hogy görnyedeztek a húszezreseket megrakott bálák alatt)

Istenem, hol élsz te?

Ja és ha megfogadtam volna az oldalad tanácsát, miszerint: "A randi végén kérdezd meg hogy mitszólna ha megint összehoznátok egy ilyen napot mit szól hozzá, ha tetszik neki akkor beszéljétek is meg!" Akkor a barátnőm, akivel évek óta együtt élek, AZTSZÓLTA volna, hogy kösz, de aki sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tud, menjen más bukszákkal játékterembe(video)! :DD

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.18. 16:34:46

ahogy yoda mondaná: jóóól van, jóóól van (indul a flame)

lali 2008.08.18. 20:47:37

kíváncsi vagyok meddig nyögi az újpest mészöly elküldését...addig is: a cél szentesíti a lázárt.

füligjimmy 2008.08.18. 21:36:58

A Loki egyszerűen nevetséges: hazalátogattam hétvégére, nézzük a Győr elleni meccset apámmal, néha ügyesen passzolnak, gyors kontrák, nem játszanak rosszul. Apám szerint megverik a Young Boyst. Mondom, kapnak vagy hármat. Apám szerint hülye vagyok. A Loki kap egy négyest. Apám szerint látom a jövőt. De ezt a takony játékot még egy hozzám hasonló vátesz se láthatta előre. Kedvenc jelenetem. Dombi meghúzza a jobb szélen, majd befelé cselez. Ilyenkor szokta elveszítenia fonalat, mert futni tud, de a labda nagyon zavarja a játékát. De nem most. Ballal a beadása tökéletes, Kerekes Zsombi ugrik... majd az ötös vonaláról 2 méterrel föléfejel.

Hamár edzőváltás: Disztlt közös megegyezéssel kirúgták Fehérvárról. Ejnye-bejnye, Mezey György sportigazgató (vagy mifene) elvtárs, akarom mondani Úrral sokkal türelmesebbek voltak az Újpestnél, vagy a Vasas tönkretételénél is. A pofám leszakad. ahova a magyar edzőképzés atyja, az utánpótlásnevelés tótum-faktuma beteszi a lábát, képesek kiesőjelölt klubot összehozni.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.08.19. 18:53:06

A Vidike nem zsibbadt, kérem tisztelettel :)

Azt mondja Berzi Sankó: Disztl László tavaszi sikeres munkáját elismerjük, de látni kell, hogy az őszi rajt rosszul sikerült, az eredmények elmaradása mellett a csapat játékában is visszaesés figyelhető meg. Ezért döntött a menedzsment a váltás mellett.

Mindezt 4db forduló után. Ez ám a minőségbiztosítás.
süti beállítások módosítása