HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Az elfelejtett légió

2009.02.27. 20:33 BOR-gulya

Talán mindenki emlékszik rá, hogy 2006. október 11-én gyakorlatilag véget ért a Bozsik-Döme tandem által fémjelzett éra a magyar válogatott történelmében. Ezt a már amúgy sem túl szép időszakot követte Várhidi „márpedig én elvtelenül fiatalítok” Péter időszaka melyre a következő volt a jellemező: voltak játékosok, akiket a közönség és önmaguk is válogatottba követelt (Huszti, Koman), voltak olyanok, akiket a Népnemzeti sport szeretett volna újra a válogatottba tenni (Dárdai), és voltak a Várhidi-csibék akik gyakorlatilag a semmiből a magyar válogatott alapemberi lettek. Majd ahogyan a nép Petije ment világmegváltó útjára az U21-es csapathoz (0-8), ő róluk is egyre kevesebbet hallottunk. Nos ez fog most megváltozni. Utána jártam mi történt Balogh Béciékkel mostanában.
A Várhidi-féle válogatott egyik sarkalatos kérdése a kapus kérdés volt. Mint azt, ahogy a „100 tipp kezdő szövetségi kapitányoknak” című könyv is mondja: „1. Végy egy jó kapust”. Péter pedig nem akarta elrontani már az 1. pontnál, így felmérte a választékot: Ugye ott volt Fülöp Marci, aki a Mészöly által vezetett vének tanácsa szerint fiatal és tapasztalatlan volt, lett volna még ugye a Mackóalsó Gábor, de ő a Norvégok ellen a mackóból valahogyan lepkét varázsolt és kikerült a bűvkörből. Babos már elégedetten köphetett volna a kesztyűjébe mondván: „Há-Há végre eljött az én időm…”, de Péter a fiatalítás jegyében úgy döntött, hogy a válogatott első számú kapusa az akkor 36 éves Végh Zoltán lesz. Ez a döntés pedig egy olyan lavinát indított el az itthoni kapus társadalomban, hogy még Balajcza Szabi is nyugodtan követelhette magát a válogatottba. Végh azóta egyébként bajnok lett a felnőttek között az MTK ifi-vel, idén pedig az ifi 2 B-vel magyar középcsapat tagjának mondhatja magát. A válogatottban remélhetőleg soha többé nem látjuk, viszont örök emlék marad róla a Norvégok elleni 0-4 során bekapott első gólja…

Csizmadia Csaba következik a felsorolásban, aki egy igazi Várhidi-csibe. Nála debütált és Petya kezei alatt játszotta az eddigi utolsó válogatott meccsét is. Ő az, aki Korvig Ákos kollégájával együtt tovább vitte a magyar focisták pozitív hírét a világban. Kettőjüket egyszerre rúgták ki az osztrák Mattersburg csapatából, ez bravúr volt a javából. Csaba ezek után oda menekült ahol legtöbb haverja van a Várhidi csapatból: serie B. A válogatottba való visszatérése addig nem lehet aktuális, amíg Bodnár Boci úgy játszik, hogy a Celtic is figyeli, vagy Szélesi hoz egy alibi minimumot.
Balogh Bécus volt a szurkulók által egyik legkevésbé elfogadott egyed az akkori válogatottban. Lassú, ügyetlen, tapasztalatlan. Ezek voltak a leggyakrabban hallott jelzők mikor róla volt szó. Hibái mellett akkor foglalkozott vele a média általában, mikor az éppen aktuális szerződését nem volt hajlandó meghosszabbítani az MTK-nál. Most 1 éves kölcsönben van a spanyol B ligás Real Murciánál. Talán néhány év múlva lehet belőle egy Tímár szintű Juhász pótlék a válogatottnál, és addigra talán elfelejtjük neki mindazt a fájdalmat, amit játékával okozott Várhidi idején.
Vass Ádám helyzete annyiban eltér fentebb említett úriemberekétől, hogy őt hibái és tapasztalatlansága ellenére is megszerette a közönség, és Erwin Koeman is számolt vele még kapitánykodása kezdetén. Gyorsnak gyors, lát a pályán, ellenben alacsony és szőke kisfiús arca nem kelti azt a félelmet a csatárokban mintha mondjuk Gravesennel vagy Tóth Balázzsal állnának szemben. Tavaly sérülések is hátráltatták és egyébként sem mindig fért be a Brescia kezdőjébe, de a még most is csak 21 éves focistában benne van az a potenciál, hogy Dárdai Palit feledtető középpályása legyen a magyar válogatottnak.
Következik mindenki Tőzsér Danija. A meg nem értett zseni, akinek ballába, ha elsül, akkor bizony még Beckham is azt mondja: „fiatal koromban én is tudtam ilyeneket”. Apró üröm az örömben, hogy Tőzsér lába olyan nagyon ritkán sült el, hogy szinte soha. Várhidi mester azért játszatta, bízott benne, de az esetek többségében nem sikerült meghálálnia a bizalmat, ezt persze annak is be lehet tudni, hogy adottságai alapján talán nem védekező középpályásként lett volna a leghasznosabb a válogatott számára. Manapság Danika a belga élvonalbeli Genk csapatában játszik, és 88-as mezszáma, valamint szőke üstöke miatt a belga lapok nagyon csúnya dolgot feltételeztek róla. Bennfentesek azonban tudni vélik, hogy Tőzsér nem a nemzeti szocialistákkal rokonszenvez a mezszámával, hanem a Helly Hansen ruhagyár titkos reklám bábúja.
Belgium után egy éles kanyarral visszatérünk az olasz B ligába és Feczesin Robira vetünk egy pillantást. Ő az aki az Újpest fanok legújabb kedvence lehetett volna, de aztán egy zavaros ügy végén Sopronban kötött ki. Innen fújta tovább a szél Itáliába, ahol Vass Ádám csapattársa a Bresciában. Az olaszok ellen rúgott gólja után lett alapember a nemzeti 11-ben. Várhidi bukása után ő is kikerült a csapatból, de az Észak-írek ellen ismét pályára léphetett a válogatottban. Talán ha sikerülne egy holland vagy belga középcsapathoz szerződnie, akkor újra pályára léphetne a nemzet legjobbjai között, addig is marad az olaszok ellen rúgott gólja emléknek:
Feczesin után mindenképpen meg kell említeni a Várhidi-válogatott ultimate csatárát: Priskin Tamást. Ő az, aki a nemzeti csapatban egymás után 5 meccsen eredményes tudott lenni, ami azért nem kis dolog mert erre előtte csak Puskás Ferenc, és Bene Ferenc volt képes. Viszont a magyar betegség őt is elkapta: a kezdeti jó játék után klubjában és válogatottban is elszürkült, amíg azonban Angliában volt alternatívája, addig a magyar válogatottban, ha esett, ha fújt Priskin Tomi a pályán volt. Ennek a Koeman rezsim gyorsan véget vetett: legutóbb a nyáron Montenegro ellen léphetett pályára legjobbjaink között. A mellőzés feltehetőleg jó hatással volt rá, hiszen az idei évet elég jól kezdte: 5 meccs 5 gól, köztük egy átemelős a Chelsea ellen. Ezzel a statisztikával elérte azt, hogy a Népnemzeti sporttól kezdve a szurkolókig mindenki mondogassa, csak jobb lenne ez a Tamás gyerek, mint az agyoniskolázott Sanyika. A bő keretbe már bekerült Izrael ellen is, és ha ilyen ütemben termeli a gólokat továbbra is, akkor, jaj, az albán védelemnek…
Végezetül pedig álljon itt egy ellentétes történet, ami szerintem Várhidi Péter legnagyobb bűntette volt a magyar foci ellen: Koman Vladimir be nem válogatása. Nem szeretnék hosszan belemenni az okok keresésébe ezért csak annyit kérdeznék ha Filkor befért a keretbe az Inter primaveraból akkor Koman a Sampdoria felnőtt csapatának a kispadjáról miért nem? Ha Ferenczi Pistának járt egy lehetőség a bizonyításra, akkor Komannak miért nem?

30 komment

Címkék: videó priskin válogatott fülöp mészöly bozsik várhidi montenegro filkor tőzsér vass ádám détáridöme királygabi feczesin balajcza ferenczi balogh béci koman

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr50970552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hispan07 2009.02.28. 11:57:46

Koman deklarálta hogy márpedig ő csak addig magyar, amíg EU-s futballistának akarja mondani magát Olaszországban, azon túl viszont ukrán, ízig-vérig. Vagy tévednék?

THC 71 2009.02.28. 12:20:50

Viszont ha a bajuszkirály behívta volna,akkor a kérdés már örökre el is dőlt volna.A büdös életben nem játszhatna más válogatotban.
Várhidi az Újpest kötődése ellenére is egy fasz.

Frigo 2009.02.28. 13:07:44

Danikával a pályán nem csak eggyel kevesebben voltunk, de néha úgy éreztem, hogy az ellenfélnél meg 12-en lettek volna a csapatban. Ha a nevével találkozam a kezdőben, márpedig mindig így volt, akkor keresztet vetettem ésfeladtama minden reményt.

rada09 2009.02.28. 16:04:27

Ez az egész Várhidi történet,csak a játékosok eladásról szólt.Az MTK-s gyökér Várszegi, fiatal játékosai miatt csinált junior válogatottat.Egyszeres válogatott játékosként, kicsivel többet kapnak értük.A magyar foci tele van, ilyen piti,korrupt,MLSZ tagokkal,klub tulajdonosokkal és visszafelé is osztó "ál managerekkel"!
Hányinger ez az egész,pont olyan mint a 20 éves politikus garnitúra!

johnny drama 2009.02.28. 16:11:36

Mattheus meg Filipovics játékosait segített kicsit felturbózni, az se volt sokkal jobb, sőt most is vannak érdekes kerettagságok. (Szalai a spanyol 3ból, Horváth Gábor, Rudolf, Koltai)

huncros 2009.02.28. 17:34:11

Az senkit nem zavar az újabb Várszegis összeesküvés-elméletben, h az MTKs fiatalok pont szinte semmi szerepet nem kaptak Petyánál?
Voltak a külföldön játszók, még ha csak a padot koptatták is, meg volt az újpesti vonal, Vaskóval, Vanczákkal és a felejthetetlen Sándor Gyurikával.
Újpestes összeesküvés-elmélet még sincs, csak Várszegis, még ha az MTKnak köze nem volt az akkori válogatotthoz. Kicsit végig kéne gondolni, mit írunk, nem csak úgy reflexből, h ja Várszegi meg MTK, szóval biztos már megint minden csak arról szólt, h ő jól járjon.

rada09 2009.02.28. 17:59:58

@johnny drama: igazad van, az is egy extra raboló páros volt!

rada09 2009.02.28. 18:04:07

@huncros: De hát tényleg egy ocsmadék a Várszegi brigád!Ne vedd magadra haver,ebben nincs fajgyűlölet!

huncros 2009.02.28. 18:31:24

@rada09: MTKsként én se kedvelem, amit Várszegi csinált pl. Pollákkal, Borival vagy főleg Horváth Levivel, de ettől még nem keverem a szezont a fazonnal csak mert jól hangzik. Fajgyűlöletről szó sem volt, csak a gondolkodás nélküli reflexszerű beszólogatásról, amikor ugyanazt a 2-3 berögződött közhelyt vágjuk rá mindenre. Ja, a fajgyűlölet is ugyanezen a mechanizmussal működik, de máshol is szar, ha ez megy.

rada09 2009.02.28. 18:57:32

@huncros: Nyugi,nekem semmi bajom az MTK-s focistákal,legyenek egészségesek és sikeresek.Mindenben neked van igazad,te olyan okos és intelligens vagy.Te leszel ettől a perctől fogva a példaképem,na meg a Várszegi!

dr. Wilbur Swain 2009.02.28. 19:33:14

Sándor Gyuri love Várhidi lánya :P
na, az se semmi
mondjuk Komannak tényleg érdekes nyilatkozatai voltak, plusz csak azért játszott a Sampban, hogy forogjon a neve, kölcsön is adták (Filkor dettó)

Futó Lada 2009.02.28. 19:41:22

Egy válogatott játékost mindig könyebb értékesíteni, mint az aki "jópofa szorgalmas srác" de közel se kerül a válogatotthoz. Civilizált vidéken ugyanis úgy nézik, hogy a válogatottba a legjobbak kerülnek, így ha valaki többszörös válogatott, akkor tudhat valamit. Matyi bácsi ötlete volt, hogy legyen jó sokmindenki válogatott, menjenek aztán külföldre isten hírével, tanuljanak szakmát, aztán jöjjenek haza pallérozott tudással. Na így lett T. Sanyi is premier ligás. Két év szötymörgés kellett neki, hogy megértse - nem lesz kezdő, csak mert odahaza válogatott. Most már néha focizik is.
Konklúzio: jó ötlet volt kiszórni a népet, de aki nem volt futbalista itthon, az nem lesz az kint sem akárhányszor is húzza fel a címeres mezt, míg aki legalább itthon spíler volt, abból lehet valami odakint. - szerintem

rizla 2009.03.01. 01:15:37

kicsit idejétmúlt ez a cikk, ráadásul egy földön fekvő embert rugdos. a koman-ügy nagyon lerágott csont.
amúgy végh-nek sokkal durvább a norvégok ellen beszopott második gólja, mint az első. milyen már az a kifutás, te jó ég. aztán ácsorogva nézi, ahogy mellette egy méterrel begurítják a labdát az üres kapuba.

johnny drama 2009.03.01. 13:55:51

@huncros:
Zsidai, Balogh, Rodenbücher (!!! baz, hát az mtkban se kezdő) Hrepka, Kanta, ők olyan játékosok akik csak Várhidinél voltak válogatottak, szóval ne írjunk már olyanokat, hogy az mtks fiatalok nem kaptak szerepet.
A nagy újpesti összeesküvésedről meg annyit, hogy Vaskóval most is számol Koeman, Vanczák Mattheus óta minden kapitánynál kezdő, sőt, ha nagyon szemellenzős lennék (mint te), akkor még Sándornál is le tudnám írni, hogy szakmailag támadhatatlan volta beválogatása, mondván egy élcsapat stabil kezdő embere volt évek óta, plusz alapember volt minden korosztályos válogatottba, de persze ő tényleg nem ezért volt ott. Várhidi lánya btw most Pállal jár, Andris pechére kicsit későn kerültek össze.

THC 71 2009.03.01. 16:02:14

Jó ez a topic végre felbukkant egy élő MTK drukker aki valszszeg nem 80-an és a halál között van:-)
Huncros,nehéz lehet neked,a rengeteg dal amit meg kell tanulnod,hogy be tudj kapcsolodni a több ezer fős táborotok munkájába,a vidéki túrák,a balhés derbyk.....ráadásul néha még szombaton is játszik a csapatod.

huncros 2009.03.01. 16:16:29

@johnny drama: igen, Hrepit kipróbálta Kanada ellen a bemutatkozó meccsén - még vagy féltucat másik fiatallal, akikkel kísérletezett az elején-, Zsidait meg berakta az utolsó szlovákok elleni barátságoson egy félidőre. Zsidai, Rodenbücher (aki egyébként akkor abszolúte kezdő volt az MTKban), Hrepka, Kanta voltak vagy kétszeres válogatottak is az egész Várhidi-éra alatt, akkor se általában tétmeccsen.
Várhidi meghirdette a fiatalítást, némi kísérletezés után ki is alakította a maga fiatal csapatát, amibe MTKs elvétve se nagyon akadt. Erre azzal jönni, h már megint az egész egy nagy összeesküvés, h Várszegi jól járjon, az a zsigerből való, gondolkodás nélküli közhely-beböfögés iskolapéldája.
Ezzel van nekem bajom, bármi van, ott van a konzerv, amit mindenre minden gondolkodás nélkül rá lehet húzni, és beböfögni: mert már megint az egész arra ment ki, h a Várszegi... már megint a Várszegi, meg az MTK...Ja a Fradi kizárásakor is jött a sok észkombájn, h VG záratta ki a Fradit, ha elmarad egy forduló, arról is VG tehet, mert az MTKnak az a jó, ha nem marad el, arról is VG tehet, mert az MTKnak az is jó.
Persze, h baromság az újpesti összeesküvés is, az a gondom, ha már valaki mindenképp ragaszkodik az összeesküvés-elméletek gyártásához, akkor az adott helyzetben az UTE sokkal jobban adta volna magát, de nem, akkor is megint az MTKt meg VG-t kellett előrángatni, még ha közelében nem volt a dolognak. Mert az közhely, és az mindenre jó.

johnny drama 2009.03.01. 19:08:38

@huncros:
De pont ez a lényeg, hogy 1-2 meccsen, barátságosan meccsen raktak be embereket, ez a legnagyobb kam dolog, hiszen így már el lehet adni, mint válogatott játékos.
Lásd Mattheusnal: Kriston, Vincze G., Posza stb..

huncros 2009.03.01. 20:15:00

@johnny drama:
Idemásolom rada09 hsz-ét, amin elindult a vita:
"Ez az egész Várhidi történet,csak a játékosok eladásról szólt.Az MTK-s gyökér Várszegi, fiatal játékosai miatt csinált junior válogatottat"

Azaz, az egész Petya-éra, a nagy fiatalítással, ami vagy 1,5-2 éven keresztül volt a meghatározó koncepció, igaziból arra ment volna ki, hogy közben legyen hivatkozási alap meghívni MTKs fiatalokat egy-egy válogatott meccsre?!!

Biztos, h te is ezzel értesz egyet?

1., Petyának, miután kialakult, elég stabil kerete volt, még akkor se nagyon hívott be új embert, amikor egyes játékosok messze szint alatt teljesítettek és/vagy csak a padot koptatták együttesükben. Még amikor az alapemberek kiestek, se nagyon hívogatott be újakat.

2., Pont a Mattheus példa mutatja, h nem kell ahhoz hangzatos koncepciókat gyártani (és főleg erőltetni is őket 1,5 évig), h behívjál 1-2 meccsre olyan embereket, akiket el akarsz adni.

3., Ha fel is tesszük, h a koncepció EGYIK célja TÖBBEK között az is lehetett, h a fiatal játékosok ázsiója feljebb menjen, így pl. jobban eladhatóak legyenek, miért az MTK-t és VG-t kell ezzel már megint megtalálni, h akkor biztos összeesküvés, és biztos már megint VG-ék állnak a háttérben??

Jonathan Foer 2009.03.01. 21:03:50

@huncros: Az érveléssel, mint stílussal ezen a blogon hiába próbálkozol. Volt egy srác régebben (asszem vagye volt a neve), ő is befürdött vele. Ez itt egyszerűen nem működik.

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2009.03.01. 21:42:11

A Várhidi-éra valóban sok kérdést felvet, például a fiatalítás vs. Végh problémát, azonban azt ne feledjük el, hogy egyvalamit elért Petya: összerakott egy olyan szimpatikus keretet, ami a magyar közvélemény nagy részét újra a magyar válogatott meccsei felé orientálta, és a szurkolók újra örömet lelhettek nemzeti 11-ünk meccsein, ha csak pár meccs erejéig is.

karcsika94 2009.03.01. 22:10:12

A nap kérdése: csak nem nicket váltott vagye blogtársunk?

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.02. 09:32:37

Hogy mennyit ér az egyszeres (Matthaus) válogatottság? Takács Zoli, olasz c-liga.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.02. 10:07:41

Közben támadott egy ötletem, és hátha másnak is kedve lenne hozzá (meccsekről tudósítani): blog.cikoria.net/2009/03/02/stadiontudst/

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.02. 15:02:24

Sándor beválogatása elég vicces volt :D
Tőzsér örök tehetség marad.
Viszont Vass Ádám játéka nekem szimpatikus volt. Remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben, mert hosszabb távon ő lehetne a 3. ember a Dárdai Vadócz védekező kettős mögött a rangsorban. Tóth Balázsért soha nem voltam oda. (szegénynek valaki igazán elmagyarázhatná már, hogy a focit a labdával játszák nem a játékvezetővel)

Titi120 2009.03.02. 15:42:45

Picit off, de egyszerűen muszáj megemlékezni róla, Mészöly Géza nyilatkozata Tóth "Vadtulok" András legújabb orrcsonttörős ámokfutását illetően:
" ... Bízom benne, hogy a fegyelmi bizottság figyelembe veszi, hogy Tóth András még sohasem okozott sérülést (na ennek már kapásból érdemes lenne utánanézni).
Bár magyarázkodásnak tűnhet, ezúttal sem ez volt a szándéka.
Talán csak megijeszteni akarta a vecsési játékost, AKI A LEGROSSZABB PILLANATBAN LÉPETT KÖZELEBB, ÍGY TÖRTÉNHETETT A SZERENCSÉTLEN SÉRÜLÉS. ... "

Voltaképpen Vadtulok András csak tüsszentett egyet, és a közben előrebicsakló feje megütötte a vecsési kobakját, na dehát meg is érdemli, miért tette oda a szerecsétlen a buksiját ?!
Szerencsétlen sérülés - muhahaha.

Látszik nem a Géjza gyerek a legélesebb kés a fiókban Angyalföldön se ...

Frigo 2009.03.02. 16:16:37

Na igen, Tóth Balázs, a másik kutyaütő. Minek szerez valaki labdát, ha utána visszaadja ez ellenfélnek? Ugyanez volt a baja megboldogult Vukmir barátunknak, hála az égieknek, hogy valaki elvitte Magyarországról végre.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.02. 16:22:42

@Titi120: Illetve megemlítendő, hogy Tóthandrás barátunkat az elmúlt két idényben csak!!! ötször állították ki.

Számoljunk csak: 5 kiállítás, esetenként kétmeccses eltiltás, az összesen 10 kihagyott és 5 félbehagyott meccs. Ez a két idényre eső 60 bajnokinak pont az egynegyede... Most akkor hogy is van ez?

Idéznék: "S noha Tóth András nem tartozik a durva játékosok közé, (...)". - NS, 2009.03.02. 4.oldal.

fran7 2009.03.02. 16:52:58

Mindenki tudja, hogy Tóth András nagyot hibázott.s erre az se mentség, hogy édesanyja súlyos beteg, de ezt az össznépi Totya utálatot nem értem. Meg azt, hogy az edzője próbálja védeni, ezt hibának róják fel. Mégis Gézának mit kellene tennie odamenni és lefejelni Totyát? Meszeljék el minimum 5 meccsre é vegyék figyelembe a megbánását, ha van benne. S legalább muszáj lesz balhátvédet keresnünk és találnunk. Egyszer mindenki elvesztheti a fejét. a másodiknál már valóban mentális gondok vannak.

Titi120 2009.03.02. 17:19:55

@fran7:
Nem az a baj, hogy az edzője védi, hanem ahogy ...
Ködösítsen, mondja azt, hogy csúnya dolog volt, de már megbánta, kamuzza azt, hogy nem jellemző rá az ilyesmi.
Rendben, megértem, de ez ?
"AKI A LEGROSSZABB PILLANATBAN LÉPETT KÖZELEBB, ÍGY TÖRTÉNHETETT A SZERENCSÉTLEN SÉRÜLÉS. ... "

Vagy minket néz totál hülyének, vagy őmaga az.

fran7 2009.03.02. 19:40:16

Tit van abban valami, amit mondasz, de hát annak az embernek érdekes dolgokat kell kitalálni magyarázatként, akinek az apja holmi kamionsofőröket fejelget le, mert beszólt neki.:) Nekem szerencsére soha nem kellett ilyen magyarázatokat kitalálnom. Köszönöm Apu!
süti beállítások módosítása