HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

(Sor)Rend a lelke mindennek – Tippjáték, 19. forduló

2009.03.13. 02:23 stréber gyuri

Lazuljunk el és érezzük át a labdabiztosos urak hétvégéjét tippverseny idején!

1. Beharangozás – 10 perc
2. Ösztönös tippelés – 1 perc
3. Játékos kedvű olvasók tippjeinek excel táblázatba rendezése – 50-60 perc
4. Eredmények összegzése – 5-10 perc
5. Indoklások kiértékelése – 25-30 perc
6. Értékelő poszt összerakása – 15 perc
Mindösszesen: éjjel van, nincs kedvem kiszámolni, de annyira nem kevés.

Vannak aztán azok a játékosok, akik a beharangozásban használt mérkőzés sorrendet újra értelmezik, ezzel a 3. pontunkat megbonyolítják. Oké, eddig nem szóltunk, de mostanra már annyian tippelgettek, hogy komoly elszánást igényel a regisztrálásotok, vagyis ettől a fordulótól kezdve az általunk alkalmazott sorrendben kérjük a tippjeiteket. Azoknak a tippjét is elfogadjuk, akik más sorrendet kerekítenek, de a saját felfogásunk szerint fogjuk rögzíteni, és reklamációt a „kommenttől való távozás után” nem fogadunk el − még külön térdenállva való könyörgés esetén sem. Lehet, hogy jól jár a delikvens, lehet, hogy rosszul.

Ez némileg meg fogja könnyíteni a hétvégénket, és hisszük, hogy ti ennek örültök.
És köszi!


Haladás − Újpest 2-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-1
Vasas − Siófok 1-2
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-3
Honvéd − Paks 1-1
MTK − Diósgyőr 3-1
Rákóczi − ZTE 2-1

 

60 komment

Címkék: tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr87999324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Futó Lada 2009.03.13. 03:39:35

Az éjszakás műszak akkor megkezdi...

Haladás − Újpest 2-1
A vendégöltöző környékén a téli szünetben távozott Andorkát látták feltűnni, ezzel egyidőben valaki az Újpesti gyúró táskájába csúsztatott egy röntgenfelvételt Kenesei sípcsontjáról,szövegkiemelővel bekarikázva a gyenge pontokat.

Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Hackerek törték fel a Szpari szerverét, ahol a futóteljesítmény értékeléséhez használt videó-felvételeket tartották, és mindre rátették PhotoShoppal Szatkét. Értékeléskor így neki 3 ultramaraton jött ki,ezért a kezdőbe nevezik.

Vasas − Siófok 2-0
Németh,Paripovics,Tóth,Laczkó ,Lázok,Dobrics a nézőtéren,és ez új erőre sarkallja a SAS behívóval visszahívott Galascheket, aki a második félidő elejére elhagyja a kezdőkört,és 2 mesés labdát oszt ki Sowunminak ( a második az nem lesz gól, de a kipattanót Komjáti közelről a hálóba pofozza).

Kecskemét − Fehérvár 2-1
Törvényszerű hazai győzelem, a meccs után Mezeí György felajánlja Szivics lemondását.

REAC − Győr 1-2
A REAC az új flitteres pop-os meze már önmagában felér egy becsületsértéssel, és vörös posztóként hat a közismerten hard-rockos Bajzáth-ra, aki egy szöglet utáni headbang-elés közben győztes gólt szerez.

Honvéd − Paks 2-1
Hercegfalvi még egyszer összeszedi magát, és Gellei hiába villantja osztályfőnöki szigorát, el kell ismernie, hogy Sisa is nagy tanár.

MTK − Diósgyőr 2-1
A meccs előtt Végh ünnepélyesen átvehet egy nyugdíjas-kombinált bérletet,amit remek védésekkel hálál meg. Honmának szemébe csúszik a felkelő napos fejpántja,ami meggátolja az egyenlítő gól megszerzésében.

Rákóczi − ZTE 1-1
Hazai győzelmet akartam írni, de nem vitt rá a lélek.Ezen a meccsen születik a forduló gólja, Zahorec trükkös büntetőjét Waltner csúsztatja a rövid alsóba. Hosszas elemzés után, mindkét csapat javára megítélik a gólt, ami később mint a Prukner-Csank paktum vonul be a futballtörténelembe.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.03.13. 06:42:42

Miközben Európa elmaradottabb része a Bajnokok Ligájával múlatta a hetét, a Kárpát-medencében a Magyar Kupa küzdelemsorozata mellett a válságkezelésben hagyományosan jártas klubvezetőknek a gazdasági válságra adott újabb válaszai kápráztatták el a közvéleményt. Gazdasági körkép némi sportfelhanggal.
Haladás – Újpest: 1-2 Szombathelyen a győriek balti bevásárlásait irigyelték meg, ezért játékosmegfigyelőnek szerződtetik Sándor Istvánt, a FÁK-piac avatott ismerőjét, aki bő évtizede Jeremejevvel és Nicsenkóval ajándékozta meg a hazai közvéleményt. A tervek szerint nyáron az üzbég és a türkmén gólkirály leigazolásával sarkallják majd nagyobb erőkifejtésre a kispadon elkényelmesedett Andorkát.
Debrecen – Nyíregyháza: 2-0 A mérkőzés után az egyes villamos vonalán a szurkolótáborok által megrendezett harmadik félidő eredményeként jelentősen emelkedik Debrecenben a mentők és a rendőrség állami támogatása, amely miatt mindkét szervezet dísztáviratban hálálkodik a DVSC vezetőinek és ultráinak.
Vasas – Siófok: 3-1 A Vasasnál az elmaradó főszponzori bevételek pótlása érdekében új, önvédelmi szakkört indítanak Tóth András és Paripovics vezetésével, fejjel történő önvédelem specializációval. A hétvégi lelátói gyakorlásra befizetők a második félidőben „kettőt fizet, hármat kap” akció keretében a vendégcsapat szakértőjével, az első félidő közepén kiállított Ndjodoval is konzultálhatnak. A siófoki vezetők a Financial Times Magyarországról szóló szerkesztőségi cikke után – amelyben sajtóhiba miatt a tőzsdeindex és az életszínvonal mellett a siófoki labdarúgás színvonala is a bányászbéka ülepéhez került konvergálásra – rövid lejáratú befektetésként beiratkoznak Tornyi Barnabás „Tippek és trükkök a kártérítési perek indítása során” című továbbképzésére.
Kecskemét – Fehérvár: 2-1 Kecskeméten a folyamatban lévő adóhatósági ellenőrzés okoz izgalmakat. A vezetők nem értik, miért kifogásolja a hivatal azon januári tranzakciót, amelynek keretében a klub S. József akasztói egyéni vállalkozótól, a megye neves adószakértőjétől 830 ezer Ft + Áfa összegért megvásárolta a Sixtusi Kápolnát, melyet azonnal be is jelentettek külföldi fióktelepként. A klub kommünikéje szerint az akvizícióra az olaszországi kapcsolatok újjáépítése miatt volt szükség, melyek azután jutottak mélypontra, hogy egy lelketlen olasz menedzser ősszel próbajátékra csábította, majd egy héten át joghurttal és kiflivel tömte Hegedűst, a klub (hétvégén is gólt szerző) csiszolatlan gyémántját.
REAC – Győr: 0-2 A REAC-nál a kiesés előszele érződik azon, hogy Kutasi menedzser a Mellszobor Alapítvány pénzét éven túli lejáratú állampapírokba fekteti, Forgács klubelnök pedig az alumíniumfeldolgozó szakmunkások vokálozásával színesített, exkluzív Hevesi Unplugged CD-t 120 Ft-os minimálárral felteszi a Vaterára. Győrben, ahol a MOL-részvények árfolyam-ingadozása már az ősszel is az öltözői morál leamortizálódásához és önképző rajzszakkör felállításához vezetett, Tarsoly klubtulajdonos megtiltja a játékosoknak a határidős deviza és swap-ügyletek kötését. A döntés annyira sokkolja Bajzátot, hogy a gólja után elfelejti megtapsolni a nagyot hibázó Szántait.
Honvéd – Paks: 2-1 Hemi bácsi levelet kap legendás elődjétől, Piero Pinitől, sajnos olasz nyelven. Szerencsére Dobos albérlőjének másodunokatestvére egy bulin merevrészegen lecsőrözte a Big Brotherből ismert Renátót, aki két Vaffanculo között hajlandó lefordítani az irományt. A levélben Pini megvételre ajánlja fel a kecskeméti húsüzemet, amely állítása szerint húsfeldolgozás mellett az afrikai idegenlégiósok elszállásolására is alkalmas. A még mindig az Alkotás utcai Pizza Hut bezárása miatt kesergő Hemi bácsi azonban nemet mond az ajánlatra, amit a hétvégén Abraham és Abass is góllal hálál meg.
MTK – DVTK: 2-0 Diósgyőrben a magyar munkavállalók felülárazottsága miatt visszatérnek a legendás Sallói-éra hagyományaihoz és felvásárolják a legnagyobb afrikai munkaerő-kölcsönző céget, ahonnan osztalékelőlegként azonnal leakasztanak öt labdarúgónak látszó őserőt. A legígéretesebb jelölt kvalitásait bizonyítja, hogy egy lakótelepen nevelkedett a kameruni U19 válogatott cserekapusával és már kétszer is látta fényképről Samuel Eto’o-t. A debütáló mérkőzés kissé haloványra sikeredik, amelyet Gálhidi tréner a lassú akklimatizálódással magyaráz.
Kaposvár – ZTE: 1-1 Kaposváron stabilizálódik a klub anyagi helyzete, miután Zsolnai felajánlja bestsellere, a „Magyarországi városok, amelyek csapataiban még nem játszottam” c. képeskönyv jogdíjait és a könyv miatt felajánlott Kossuth-díjhoz tartozó anyagi elismerést.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.13. 07:29:44

A rendszer kiszámíthatatlansága miatt a szabályozás csak Frigo számára okozhat gondot, ha rossz helyen tippel idegenbeli Loki győzelmet. Szerintem a többi tippet nem érinti. Valahol mélyen egy igazi bürokrata szelleme keresi benned a tb-ügyintézőt stréber.

stréber gyuri 2009.03.13. 07:37:45

@cikoria: atlatod, szivem szerint kotelezove tennem a frigo féle hozzaallast.

vérfarkas 2009.03.13. 08:23:05

A héten bemutatott Puskás film kapcsán arra gondoltam, a bohócliga mai hőseiről is filmvászonra kívánkoznak:

Haladás-Újpest 2:2
Trainmen (am. animációs film): Változnak az idők, az óvodában már egyetlen kisfiú sem akar vasutas lenni, és kiközösítik a kis Petit, aki születésétől fogva gyorsvonatnak képzeli magát. A magányos fiú éjszakánként mozdonnyá alakul és tolatást végez Rákosrendezőn.

Debrecen-Nyíregyháza 2:0
Kaukázusi kezdőkör (grúz road movie): A kicsiny kaukázusi falu lakói elhatározzák, hogy meglátogatják a Magyarországon futballozó legkisebb fiút. Kalandos útjuk során edzőmeccseket vállalnak, hogy előteremtsék az útiköltséget. Egyedül a nagymama nem jut el Győrig, útközben Nyíregyházán leigazolják, miután hármat lő a helyi Szparinak.

Vasas-Siófok 2:1
Man in black (francia társadalmi dráma, fekete-fehér): A Szőke Sziklának becézett főhőst szövetségi kapitánynak választják Kamerunban, ahol komoly jellemfejlődésen megy keresztül. A vb döntőn a Magyarországon felfedezett Ndjodo a szokásos visszapassz helyett, tévedésből gólra vált egy átadást, a csapat világbajnok lesz, a Mestert az ország első fehér bőrű elnökévé választják.

Kecskemét-Fehérvár 0:0
A semmi ágán (magyar rövidfilm): A kisérleti film 10 másodpercbe sűríti két, a kieséstől és nemzetközi kupától egyaránt nem fenyegetett csapat találkozójának minden izgalmát. A játékosoknak hála alig mozgalmasabb mint Tarr Béla 7 és fél órás Sátántangója.

REAC-Győr 1:0
Labdarúgó Eb (német családi vígjáték): Nyerges és Cseri mozgó kutyakozmetikájukban a sorsdöntő meccs délelőttjén még bevállalnak egy bernáthegyit. A mosás elhúzódik, a második félidő közepén érnek ki a stadionba. Átöltözni már nincs idő, szerencsére Bundásra nem figyel a 4. játékvezető, a 89. percben beszalad a pályára és egy szöglet után a hálóba bólint.

Honvéd-Paks 1:0
Majdnem (am. katasztrófafilm) Valahol Közép-Kelet-Európában Dieng Cheikh Abass 100%-os ziccerben fölé vág egy labdát. Néhány perccel később ismeretlen gömb alakú tárgy jelenik meg a Pentagon monitorain. Élesítik az atomfegyvereket, szerencsére a világ megmentője, Sisa Tibor idejében elvágja a piros vezetéket. Vagy a kéket?

MTK-Diósgyőr 1:1
Haj-rá (vietnámi akciófilm): A Hair folytatásában a máig harcoló vietnámi katonacsapathoz Gálhidi György személyében magyar edző érkezik. Egy amerikai idegenlégiós, John IV. Rambo vezényletével megnyerik a másodosztályt, a tréner tiszteletére Hanoiban minden gyerek hátszélfrizurát csináltat.

Kaposvár-ZTE 1:1
Olajra lépve (am. akciófilm): Argentína és a Közel-Kelet után az Egyesült Államok is felfedezi Waltner Bobbyt. Ígéretesen kezd a Dallas Oilers csapatában, de amikor ősi magyar szokás szerint betéti társaságként akar számlázni a gólok után, a tulajdonos Jockey Ewing a tartalékcsapatba száműzi. Bobby jelentkezik a tengerészgyalogosokhoz, az iraki harmadosztályban találkozik Kenő nevű cimborájával, aki hazaszökteti Magyarországra.

fulmerz 2009.03.13. 08:26:17

Haladás − Újpest 0-2
Ha nincs 11-es, nincs Keno gol, ha nincs Keno gol, nincs Hali siker, ha nincs Hali siker, nincs ujpesti vereseg, ha nincs ujpesti vereseg, akkor valoszinuleg Rajczi(aka Hungarian Inzaghi) bal lapockajarol bepattan a laszti, a kovetkezo goljanal pedig egy olyan testcselt mutat be, amitol a lelaton ulo Fazekas Karcsi bacsi vesekovel is szetporlad igy ujra fajdalom nelkul tud pisalni.
Debrecen − Nyíregyháza 2-0
A nyiregyhaza nem kepes feltartani a vilagszerte rettegett Rudolf-Kerekes tengelyt. A merkozes erdekessege Sandor Tamas golpassza lesz.
Vasas − Siófok 1-0
"A hetkozi kupasiker jollakotta tette jatekosaimat, igy nem tudtak felporogni a meccsre." Aczel meccs utani nyilatkozata
Kecskemét − Fehérvár 1-2
A kecskemetiek a vilagon egyedulallo modon 12 kulfoldivel allnak ki, a hatas nem marad el, golt rugnak, de ez sem eleg a tokos fehervari legenyek ellen, akiket fut a 20 evvel ezelotti Real Madrid elleni gyozelem.
REAC − Győr 1-3
Nyergest becsapták!
"...egy FIFA licences hivatalos menedzseriroda inkorrekt, a magyar futballt is megalázó eljárása erkölcsi, anyagi és szakmai károkat okozott a REAC csapatának."
Lehet a magyar futballt jobban megalazni, mint a bohocliga letezesevel?
Honvéd − Paks 2-1
Moreira honvéd a Kecskemet utan a Paks ellen is varazsolhatna, de mivel a bohocligaban egy jatekos ket meccsen zsinorban nem jatszhat jol(szabalykonyv 138. oldal 4.§ 2. bekezdes) ezert megelegszik a 62. percben bekovetkezo lecserelesevel.
MTK − Diósgyőr 3-0
Az MTK csikók sikere "Diosgyori derby" neven vonul be a tortenelem konyvekbe, viszont a jatekosok nevet nem irjak majd a kronikak, mert tok felesleges. Kinek a szeme labadna konnybe a "Radulovics-Lambulics-Pintér-Hidvégi retesz" nevenek hallatan?
Rákóczi − ZTE 2-0
"Habár egy játékost se tudok megnevezni a rákocziból, a Prukner-csoda miatt minden kaposvár meccsre 2-0ás kaposvári sikert jósolok."

fulmerz 2009.03.13. 08:40:21

@fulmerz: "akiket fut a 20 evvel" fut=fűt

ildottore 2009.03.13. 09:01:11


Haladás − Újpest 2-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Vasas − Siófok 3-1
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 2-2
MTK − Diósgyőr 3-1
Rákóczi − ZTE 2-2

Phil Laak 2009.03.13. 09:06:10

Haladás − Újpest 0-0
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 0-2
Kecskemét − Fehérvár 0-0
REAC − Győr 1-3
Honvéd − Paks 4-1
MTK − Diósgyőr 2-1
Rákóczi − ZTE 0-0

Kifli007 2009.03.13. 09:19:59

Haladás − Újpest 2-1
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 0-2
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-3
Honvéd − Paks 2-0
MTK − Diósgyőr 2-1
Rákóczi − ZTE 1-2

vidi-master 2009.03.13. 09:30:11

Haladás - Újpest 2-1
az újpesti Foxi utolsói fillérjeit teszi fel hazai győzelemre, hogy az ifjabb Benétől a hét elején kölcsönkért 10000,- forintot vissza tudja fizetni...

Debrecen - Nyíregyháza 1-1
végre villant valamit a Szpari. Apostu a gólszerző, akit a Megyeri úton az orvosok mozgássérültnek ítéltek, és javasolták a LE NEM IGAZOLÁSÁT, ám nemzetünk Pistája a jövő CRonaldoj-át látta benne...

Vasas - Siófok 2-1
Nyögvenyelős, klasszikus Vasas-győzelem.

Kecskemét - Fehérvár 1-2
Szivics mester ezen a meccsen sem fiatalodik meg, igaz, a szeme körül elhelyezkedő karikák területe sem nő látványosan. a vendégek mestere megint harmatgyenge mérkőzést lát, melynek következményei lesznek.

REAC - Győr 1-3
Aleksidze és Kink megtréfálja a Bekvalac nevét dalba foglaló Hevesi Tamást. Hevesi későbbi művészetét a 22. század művészettörténészei a "Bánatomat dalban mondom el" ciklusnak nevezik majd.

Honvéd - Paks 2-1
Siiiiiiiiiiisa Tiiiiiiiiiibor a legnagyobb király!
Hercegfalvi újabb látványos gólja a legismertebb videómegosztó portálon lévő kommentár szerint még XVI. Benedek tetszését is elnyeri.

MTK - Diósgyőr 2-2
hiába szerez Honma újabb gólt, ha arra a magához térő Hrepka kettővel válaszol, és amikor már mind a 700 MTK-drukker (aki nem aludt el a meccsen) elhiszi, hogy megvan a győzelem, akkor jó Eulodge Ahodikpe (remélem jól írom a nevét) és a 92. percben kiegyenlít.

Kaposvár - Zalaegerszeg 1-2
Waltner tarthatatlan, Csank mester pedig a jövő hétre is elteheti 13+1 magyarázatát, amit a téli felkészülés alatt talált ki, az esetleges kudarcokat megmagyarázandó.

Koori 2009.03.13. 09:32:23

nna lassuk, mondjuk tuti hogy a T Kommenetelo sporttarsak egesz heten keszulnek az indoklasokkal, igy nagyon nehez. Lehet hogy legkozelebb revanskent a del-koreai bajnoki merkozeseket fogok a bohocligas meccesekhez hozza fuzni:)
De addig is:
Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-0
Vasas − Siófok 1-0
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 1-2
Honvéd − Paks 2-0
MTK − Diósgyőr 2-2
Rákóczi − ZTE 0-1

Fisk 2009.03.13. 09:33:48

Haladás − Újpest 0-0

Nagy hírű, ánglius játékosmegfigyelők érkeznek a meccsre, hogy árgus szemeiket Keneseire és Tiszára vessék, de végül csak Töki nénit, a szombathelyi szotyiárust vélik nemzetközi színvonalnak, egyből le is igazolják a Championshipbe.

Debrecen − Nyíregyháza 1-0

A keleti rangadón Rudolf villanása dönt, aki ezzel is jelzi, hogy ér annyit, mint mindenki Sanyija és senki Priskinje together.

Vasas − Siófok 3-0

A botladozások után Mészöly Géza mindenkit visszatérít a zen szakszervezeti útjára, így az Aczél is meggörbül a Vasas 11 játékosának frissen feltuningolt mentális képessége alatt.


Kecskemét − Fehérvár 1-0

Mezey dr. bedurvul, és Lobanovszkij szellemét nevezi ki edzőnek.

REAC − Győr 0-2

Hevesi Tom a 86. percben megőrül, miután a REAC a sokadik bedobást nem tudja szabályosan elvégezni, megszaggatja lezser ruházatát, és átnyergel a Kuschelrock legdurvább válfajára, amivel St.Pauli új sztárja lesz. Közben a megrészegült győriek a Rába jegén császárrá koronázzák Mracskó Miskát, a magyar Beckhamet.

Honvéd − Paks 1-0

Hiába írja meg huszadszorra is Szöllösi kartárs a Népsport blogon, hogy Gelleivel a svédek ellen ikszeltünk idegenben, bezzeg Kúman, a pedagógia nem segít a Sisara-had ellen.

MTK − Diósgyőr 0-0

A forduló meglepetéseként a vérszegény meccsre 129 vérszegény szurkoló kilátogat.

Rákóczi − ZTE 1-0

Waltner Robbie két Soproni közt lélekben már Madonna koncertjén jár, így az álruhában sunnyogó Prukner befejeli a szögletzászlótól a győztes találatot.

JESTER 2009.03.13. 09:37:38

Tematikus kommentet még nem nyomok, mert ez jelenleg az ordas vérfarkas és cikoria metódusának szolgalelkű másolásának tűnhetne. Majd a jövő héten talán, így most maradnak a megfáradt közhelyek! (Azért a mesterek nbII-es szellemben összegeznek a'la nemzetisport)

Haladás − Újpest 1:1
Kabát nagy formában, de a Hali se gyenge mostanság, így onnan Kuttor kutya vállal egy fejest. Két piros is színesíti a mérkőzést, egy a Keneseibe csúnyán beleszálló Mijadinovszkinak vagy ki a stöccnek, egy pedig a gólszerő Kuttornak.
Csertői Aurél: Egyenlő erők küzdelmén igazságos döntetlen született.
Szentes Lázár: A második gólt szívesen visszanézném.

Debrecen − Nyíregyháza 2:0
Valami elszakadt a cívisvárosban...ám mégse lesz baj, mert a Révész team gyengén muzsikál tavasszal.
Herczeg András: Győzelmünekt gyúrónknak, Kovács II. Pukinak ajánlom.
Révész Attila: Debrecenben 11 ember ellen is nehéz csatázni, nemhogy 12 ellen...

Vasas − Siófok 2:1
Illogikus tipp vol 12. Nyüglődő vasas, feltámadni látszó Siófok- ergo angyalföldi siker.
Mészöly Géza: Szép napon szép győzelem.
Aczél Zoltán: Egy-két játékosommal el kell beszélgetnem.

Kecskemét − Fehérvár 2:4
Szarnak kinézú derbi jó meccset hoz, a K'mét meg remélem ezzel jövő szerdáig tartó hullámvölgyet abszolvál.
T. Szivics: Mi a dekk volt ez?
Varga István: Taktikusan játszó csapatom megérdemelten hozta el a 3 pontot.

REAC − Győr 0:2
KINKeserves győzelem (Hegyi Iván, Népszabadság, március 16.)
Hevesi Tamás: Megyünk tovább a megkezdett úton.
D. Bekvalac: jó erőkből álló Reacot győztünk le.

Honvéd − Paks 2:0
KELL AZ ELSŐ TAVASZI GYŐZELEM, NEM ÉRDEKEL HOGYAN!
Sisa Tibor: Ha így folytatjuk, szerethető csapat lesz a kispesti Honvéd.
Gellei Imre: A játékvezető érdekes felfogásban vezette a találkozót.

MTK − Diósgyőr 3:1
Kanta nagy formában, Gálhidi pedig idegenben nem az igazi...
Garami József: Megérdemelt győzelmet arattunk a szervezett Diósgyőr ellenében.
Gálhidi György: Futás nélkül nem megy, ez egy ilyen sport.

Rákóczi − ZTE 2:1
Csank múlt heti pörköltje megfeküdte a zalai gyomrokat. Pruki jó ofő, kezd összeállni az új kaposvári aranycsapat :)
Prukner László: Nehéz talajon megérdemelten szereztünk 3 pontot.
Csank János: gratulálok a szervezett Kaposvárnak.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.03.13. 09:43:07

Haladás − Újpest 2-1
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 1-1
Kecskemét − Fehérvár 2-1
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 2-0
MTK − Diósgyőr 1-0
Rákóczi − ZTE 1-1

fran7 2009.03.13. 09:51:29

Fiúk, ti valamit nagyon tudtok
Hali-Újpest 1-2 Jobb lesz a Hali, de nyerni nem fog
Loki-Szpari 2-0 Fáj a szívem, mint egykori tirpákföldinek, de hol vannak a magyarok a csapatunkból?
Vasas-Siófok 4-0 Valaki csak belefut abba a bizonyos nagykésbe...
Kecsó-Vidi 0-2 S Szivics elgondolkozik azon, hogy szerbekkel nem lehet, holland focit csinálni
Reac-Győr 0-4 Bekvalac már a meccs előtt megfenyegeti a játékosokat, lesz is hatása.
Honvéd-Paks 1-0 Moreira
MTK-Diósgyőr 3-0 S rájönnek Miskolcon miért is nem szerették Gálhidit
Rákóczi-ZTE 0-1 Prukner keresi a taktikát a Csank csapatnál. Mivel nem lát ilyet, nem is tud rá felkészülni. Elhatározza, hogy beiratkozik abba az iskolába, ahol megtanulhatja, de nincs ilyen.

bmiky31 2009.03.13. 10:06:38

Haladás-Újpest 1-1
Balajcza-ballada balalajkán előadva.

Debrecen-Nyíregyháza 3-0
Révész Attila kedvenc Rejtő-könyve a Láthatatlan légió.

Vasas-Siófok 2-0
Paripovics hiányát megsínyli a Siófok támadójátéka.

Kecskemét-Fehérvár 1-1
A mérkőzés szünetében a vendégek kispadján dr. Mezey György dedikálja „Gyöngyvirágtól lemondásig” című önéletrajzát. Ugyanott mexikói tészta kapható.

REAC-Győr 2-1
A meccs után Kutasi leteszi a Hevesi-szobor gitár formájú alapkövét.

Honvéd-Paks 2-1
Hemi bácsi a Búcsú a fegyverektől eredeti kiadását ajándékozza Gellei Imrének.

MTK-Diósgyőr 2-0
Pataki Attila után jónéhány miskolci futballistának is el kellene hagynia a várost.

Kaposvár-ZTE 2-2
Egerszegen Kittenberger Kálmán összes művei alapján dolgozzák ki a taktikát, de a Prukner-Zahorecz párossal szemben csütörtököt mond a Waltnerre töltött Hosszú Puska.

Dide_ 2009.03.13. 10:18:32

Haladás-Újpest 2:2
DVSC-Szpari 1:2
Vasas-Siófok 3:1
KTE-Fehérvár 2:1
REAC-ETO 2:2
Honvéd-Paks 2:0
MTK-DVTK 1:1
Kaposvár-ZTE 1:2

Koori 2009.03.13. 10:21:15

jujujujj, egy kivetellel mindenki honved gyozelmet josol, Na ez nem jo elojel;-p. remelem azert CSAK nyer a csapat...;)

fulmerz 2009.03.13. 10:22:48

@JESTER: A "Csank" es a "gratulal" szo egy mondatban? Jo bolygon vagyok?:D

Hitchiker 2009.03.13. 10:36:55

Haladás − Újpest 0-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-2
Vasas − Siófok 2-0
Kecskemét − Fehérvár 2-2
REAC − Győr 0-4
Honvéd − Paks 2-1
MTK − Diósgyőr 3-1
Rákóczi − ZTE 1-1

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.13. 10:37:56

Haladás − Újpest 1-2
Vajon gondolt-e arra da Vinci, mikor megfestette a Mona Lisát, hogy választhatta volna Foxi Kethevoama mosolyát is?

Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Vajon gondolt-e arra Stevenson, mikor megalkotta a gőzmozdony első verzióját, hogy még kétszáz évvel később is kővel dobálják meg Kelet-Magyarországon?

Vasas − Siófok 1-1
Vajon gondolt-e arra Marie Curie, mikor felfedezte a rádiumot, hogy a Ndjodo-féle sötét anyag erősebb sugárzást képes kibocsájtani?

Kecskemét − Fehérvár 1-1
Vajon gondolt-e Clinton a daytoni békefolyamat tárgyalásai során arra, hogy Jugoszlávia még egyszer összeáll a magyar bajnokságban? (A két csapatban összesen négy volt tagállam képviselteti magát 14 fővel.)

REAC − Győr 0-2
Vajon gondolt-e arra Szent-Györgyi Albert, mikor először vont ki C-vitamint paprikából, hogy ha zselésíti, akkor Bajzát most a hajára keni?

Honvéd − Paks 2-0
Vajon gondolt-e az ősember arra, mikor először gyújtott tüzet, hogy évezredekkel később ugyanaz fog lobogni Maróti Béla szemében, mert elhitte Sisa mesternek, képes társhoz passzolni egy megszerzett labdát?

MTK − Diósgyőr 2-1
Vajon gondolt-e arra Hauszmann Alajos, mikor először skiccelte föl az Országház terveit, hogy a két patkóból az egyik bőven elég lenne a Hungária körútra lelátónak is?

Rákóczi − ZTE 1-2
Vajon gondoltak-e arra az amerikai alkotmány megfogalmazói, hogy a hitszegés büntethetőségét később Bosman-szabály néven törlik el?

dr. Wilbur Swain 2009.03.13. 11:05:12

Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Vasas − Siófok 1-1
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 2-1
MTK − Diósgyőr 2-1
Rákóczi − ZTE 1-1

BOR-gulya 2009.03.13. 11:13:35

Haladás − Újpest 2-1 Az UTE mázlija nem tarthat mindörökké... Andorka bever kettő aztán jó napot kívánok...
Debrecen − Nyíregyháza 1-0 Keleti rangadó: kaszák kiegyenesítve, kapák megélezve, ha ez egy box meccs lenne az RTL klubon, jogos lenne a beharangozó: "Vér fog folyni..."
Vasas − Siófok 0-1 Ivancsics bosszút forral a Honvéd vereség miatt. Szögletből érintés nélkül csavar gólt a 92. percben.
Kecskemét − Fehérvár 0-0 A szerb csoda tavaszra kifulladni látszik, Fehérváron pedig nem ismerik a híres nótát ami így kezdődik: "A vonat nem vár (a játéklehetőségre)", így habil. Dr. Prof. Mezey kénytelen lesz - akarata ellenére- átvenni a hatalmat...
REAC − Győr 1-1 A Győr Balti játékosait sokként éri a hír, hogy államaik, az összeomlás szélén vannak, mély apátiájukból nem lehet őket kimozdítani...
Honvéd − Paks 3-1 Töki a 12. percben hiába szerez vezetést a Paksnak, a honvéd a 2. félidőben 10 perc alatt rúg 3-at, majd Abraham kihagy még 5 100%-os ziccert csak a biztonság kedvéért...
MTK − Diósgyőr 2-0 Tavaly nem számított volna ez a meccs rangadónak, idén az. Ennek inkább a Diósgyőr szurkolói örülhetnek jobban...
Rákóczi − ZTE 1-2 Kaposváron az iskolában már testnevelés órán is egyenletet kell megoldaniuk a diákoknak: Zsolnai+X=Oláh+Alves? A példa egyetlen kitétele X értéke nem lehet Zahorecz...

Kiß B. 2009.03.13. 11:56:28

Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 2-0
Kecskemét − Fehérvár 2-2
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 0-0
MTK − Diósgyőr 3-1
Rákóczi − ZTE 0-2

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.13. 12:06:09

Haladás − Újpest 1-3
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 2-1
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-1
Honvéd − Paks 3-1
MTK − Diósgyőr 2-0
Rákóczi − ZTE 1-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.03.13. 12:06:48

Haladás − Újpest 2-2
Debrecen − Nyíregyháza 1-1
Vasas − Siófok 0-1
Kecskemét − Fehérvár 2-1
REAC − Győr 1-4
Honvéd − Paks 2-0
MTK − Diósgyőr 2-0
Rákóczi − ZTE 3-4

díszbohóc 2009.03.13. 12:22:16

Haladás − Újpest 0-1

Debrecen − Nyíregyháza 3-0
"Inkább halál, mint gyáva élet"

Vasas − Siófok 0-1
"Nagyapáink és apáink,
Míg egy század elhaladt,
Nem tevének annyit, mint mink
Huszonnégy óra alatt."

Kecskemét − Fehérvár 2-2

REAC − Győr 1-0
"Föltámadott a tenger,
A népek tengere"

Honvéd − Paks 2-0
"Még kér a nép, most adjatok neki!"

MTK − Diósgyőr 3-2
"A földön is harag,
Az égen is harag!
Kifolyt piros vér és
Piros napsugarak"

Rákóczi − ZTE 0-0
"Te lásd meg, ó sors, szenvedő hazámat,
Vérkönnyed ázva nyög feléd!"

Titi120 2009.03.13. 12:24:48

Haladás - Újpest 1-2
Kell a győzelem a liláknak ha idén is be szeretnék mutatni szokásos utolsó fordulós pofáraesésüket.

Debrecen - Nyíregyháza 3-0
Derby d' Észak - Magyarország.

Vasas - Siófok 2-1
Nyilvánvaló, hogy utóbbi csapat csak azért van, hogy mindenkinek legyen fix 3 pontja a szezonban, amely meccs utánra bátran meg lehet szervezni az évi gulyásos, paprikáskrumplis bankettet.

Kecskemét - Fehérvár 1-1
Csordás Csaba Kuttort lefejelve szerzi meg az egyenlítő gólt a 91-dik percben.

REAC - Győr 0-2
Bekakálsz mester 1 millió forintos büntetés helyett ezúttal a zselépénz visszatartásával fenyegeti meg Bajzátot a szünetben.

Honvéd - Paks 2-1
Várázssisa jobbküllővel csavar a pad mellől a zöld - fehérek hálójába, Gellei már nem érhetett oda.

MTK - Diósgyőr 3-0
Sport 1 közvetít, Bognár Gyuri szakért, Kanta tizenegyest értékesít, Garami bá' meg bőbeszédű nyilatkozatot ad.

Rákóczi - ZTE 1-1
A kaposvári oroszlánbarlangban még a Csank vadász titkosfegyvere, Waltner Bobby is besülhet.

snowblind 2009.03.13. 12:28:38

Haladás − Újpest 2-3
Debrecen − Nyíregyháza 2-0
Vasas − Siófok 2-1
Na ez az a meccs, ahol Paripovics biztosan nem lő öngólt. És erre akár egy nagyobb összegben is merek fogadni bárkivel.
Kecskemét − Fehérvár 2-2
REAC − Győr 1-3
Honvéd − Paks 2-1
MTK − Diósgyőr 2-0
Rákóczi − ZTE 2-1

sunbird75 2009.03.13. 12:40:23

Haladás − Újpest 2-2 mert ha a 25. percig nem szerzik meg a lilákok a vezetést akkor kapnak egy tizit, és ha Kabát kiint a sporinak, hogy ez nagyon nem megy ma, akkor a Halinak kiosztanak 1-2 zuhanyjegyet is, csak hogy könnyebb legyen.

Debrecen − Nyíregyháza 2-1 mert ez egy keleti rangadó három félidővel. A harmadik eredménye 12 könnyebb, 3 súlyos sérült, 7 letartóztatás.

Vasas − Siófok 1-2 mert mindenki odavan a vasas menetelésétől, de az csak a 16. fordulóig tartott. Aczélék viszont kedden feltámadtak és remélhetőleg még pár napig fenn is maradnak.

Kecskemét − Fehérvár 1-3 mert tavasszal nem megy a liláknak.

REAC − Győr 1-2 mert ezt játszák minden héten

Honvéd − Paks 3-1 mert az elsőn kikaptunk, legutóbb ikszeltünk, mostantól CSAK nyerünk.

MTK − Diósgyőr 2-1 mert bár a borsodiak nagyon fogadkoznak, hogy majd az mtk ellen, de szerintem nem. ennyi.

Rákóczi − ZTE 2-2, mert nem tudom eldönteni

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.03.13. 14:25:03

Mivel holnap Republic-nagykoncert esedékes Debrecenben, így a legnagyobb zenekart idézve vonnám le előre a tanulságokat.

Haladás-Újpest 3-2
"Fényes utakon engedj szabadon járnom." (Csertői A.-Kenesei K.-Cipő)

DVSC-Nyíregyháza 4-1
"Ha mégegyszer láthatnám azt, amit egyszer láttam már." (6300 debreceni szurkoló-Tóth Z.)

Vasas-Siófok 2-0
"Ezen a földön találtam kincset, legalább azt ne veszítsem el." (Mészöly G.-Orosz P.-Cipő)

KTE-Fehérvár 4-3
"Az ember remekmű, nagyon jól sikerült." (Wilco van Buuren-Cipő)

REAC-Győr 1-3
"Nem érti senki és te sem tudod, hogy halálraítélt vágyakat húzok magam után..."(Hevesi T.-Cipő)

Honvéd-Paks 2-0
"Ússzon el már az utolsó felhő, nyitná ki végre az ég ablakát, hogy ezen a tájon, itt maradjak és ne meneküljek innen tovább." (Sisa T.-Cipő)

MTK-DVTK 2-0
"Vigyetek el engem is, ne hagyjatok itt." (Lencse L.-Vörösbaranyi J.-Cipő)

Rákóczi-ZTE 0-0
"Te csak nevess, te csak nevess, lennél ma ott, ahol nem lehet. [...] Nincs semmi baj, ápol a föld és eltakar." (Cipő, kiegészülve a két tábor kórusával)

Frigo 2009.03.13. 14:46:44

(Gonosz) Hehe! :)
Honvéd − Paks 2-1
Vasas − Siófok 2-1
REAC − Győr 2-1
MTK − Diósgyőr 2-1
Haladás − Újpest 2-1
Rákóczi − ZTE 2-1
Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Kecskemét − Fehérvár 2-1

karcsika94 2009.03.13. 15:48:15

Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Vasas − Siófok 1-0
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 1-
MTK − Diósgyőr 3-1
Rákóczi − ZTE 1-0

2009.03.13. 15:50:23

Haladás − Újpest 2:3
Debrecen − Nyíregyháza 3:0
Vasas − Siófok 2:1
Kecskemét − Fehérvár 1:1
REAC − Győr 0:3
Honvéd − Paks 0:0
MTK − Diósgyőr 2:1
Rákóczi − ZTE 1:1

MágnesPeti 2009.03.13. 15:59:03

Haladás − Újpest 0-0
Debrecen − Nyíregyháza 3-1
Vasas − Siófok 1-1
Kecskemét − Fehérvár 2-0
REAC − Győr 0-1
Honvéd − Paks 1-1
MTK − Diósgyőr 0-0
Rákóczi − ZTE 1-1

laulic 2009.03.13. 16:47:48

Haladás − Újpest 2-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-0
Vasas − Siófok 2-0
Kecskemét − Fehérvár 0-0
REAC − Győr 1-2
Honvéd − Paks 2-1
MTK − Diósgyőr 3-0
Rákóczi − ZTE 1-1

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.03.13. 16:59:28

Haladás − Újpest 1-1
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 1-0
Kecskemét − Fehérvár 0-0
REAC − Győr 0-1
Honvéd − Paks 1-1
MTK − Diósgyőr 1-1
Rákóczi − ZTE 2-1

mészöly sámán · www.labdabiztos.blog.hu 2009.03.13. 17:00:09

Haladás − Újpest 3-2
Debrecen − Nyíregyháza 2-1
Vasas − Siófok 0-1
Kecskemét − Fehérvár 1-2
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 3-1
MTK − Diósgyőr 2-1
Rákóczi − ZTE 1-1

karcsika94 2009.03.13. 17:06:26

JAVÍTÁS:

A tippelés okozta izgalom hevében lemaradt:
Honvéd − Paks 1-0 (azaz egy-null)

doktor kotász 2009.03.13. 17:27:33

Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-2
Vasas − Siófok 4-1
Kecskemét − Fehérvár 2-0
REAC − Győr 0-2
Honvéd − Paks 2-1
MTK − Diósgyőr 2-0
Rákóczi − ZTE 3-3

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2009.03.13. 17:43:50

Haladás − Újpest 1-1
Debrecen − Nyíregyháza 2-0
Vasas − Siófok 1-0
Kecskemét − Fehérvár 2-1
REAC − Győr 2-1
Honvéd − Paks 3-1
MTK − Diósgyőr 2-0
Rákóczi − ZTE 2-2

Mérgező Hulladék 2009.03.13. 17:56:24

Haladás-Újpest 2-0, Loki-Szpari 2-1, Vasas-Siófok 0-0
KTE-Fehérvár 1-0, REAC-Győr 0-2, Honvéd-Paks 2-0
MTK−DVTK 2-0, Kaposvár−ZTE 2-2

THC 71 2009.03.13. 18:21:57


Haladás − Újpest 1-1
Debrecen − Nyíregyháza 1-0
Vasas − Siófok 2-1
Kecskemét − Fehérvár 1-1
REAC − Győr 0-3
Honvéd − Paks 1-0
MTK − Diósgyőr 2-2
Rákóczi − ZTE 0-1

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2009.03.13. 18:35:10

Művészettörténet képekben és vázlatokban:

Haladás - Újpest 2-3 A vendégcsapat egyértelműen gótikus jegyeket mutat, a csúcsra törés igénye minden mozdulatukon világosan látszik.

DVSC - Nyíregy 2-2 Színtiszta barokk. Apostu túldíszített megmozdulásai a keleti rangadón élményszámba mehetnek. Ramos egy-egy elfutása és beadása, illetve Kerekes pár akciója már rokokó jegyeket, például többszörösen hajlított görbe vonalakat idéz.

Vasas - Siófok 1-0 Szocialaista realizmus: Divics ököl vas ököl, oda csap, ahova köll.

KTE - Fehérvár 1-1 A Cifra palotától megszédülő fehérvári labdarúgók Kecskeméten hagynak egy pontot.

REAC - GYŐR 0-0 kortárs magyar pop. "ezt egy életlen át kell játszani" óóóó és azon is túúúl. A túloldalon az egykori szovjet tagállamokból érkező játékosok a dadaizmus jeles képviselői.

Honvéd - Paks 2-1 a klasszicizmus mintapéldája: a Honvéd a régi, nagy, klasszikus mestereket próbálja utánozni. De Puskás egy-egy gólja ugyanúgy visszahozhatatlan, mint Vergilius egy-egy sora.

MTK - DVTK 0-0 az új nemzedék tagjai még csak a művésszé válás útját tapossák. Azonban ez az út a Hungária körúton szokatlanul kátyús. Gyorsforgalmi sztráda csak Liverpoolba vezet

Kaposvár - ZTE 0-0 szürrealizmus. ennyire szar meccs nem létezik

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.13. 18:58:56

A nagy sietségre való tekintettel nem kommentálnám a tippeket:

Haladás − Újpest 1-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-0
Vasas − Siófok 1-1
Kecskemét − Fehérvár 2-1
REAC − Győr 0-3
Honvéd − Paks 1-2
MTK − Diósgyőr 2-1
Rákóczi − ZTE 1-2

Stefan Derrick 2009.03.13. 19:08:50

Haladás − Újpest 2-2
Debrecen − Nyíregyháza 3-2
Vasas − Siófok 2-0
Kecskemét − Fehérvár 2-3
REAC − Győr 0-5
Honvéd − Paks 4-1
MTK − Diósgyőr 1-2
Rákóczi − ZTE 2-2

pókfoci 2009.03.13. 19:12:08

Üdv.
Haladás-Újpest 2-2
Debrecen-Nyíregyháza 2-1
Vasas-Siófok 1-0
Kecskemét-Fehérvár 1-1
REAC- Győr 0-2
Honvéd-Paks 1-0
MTK-Diósgyőr 2-1
Rákóczi-ZTE 1-2

kétballáb 2009.03.13. 20:00:36

Haladás- Újpest 1:1
Debrecen- Nyíregyháza 3:0
Vasas- Siófok 2:0
Kecskemét- Fehérvár 0:0
REAC- Győr 1:3
Honvéd- Paks 3:2
MTK- Diósgyőr 2:0
Kaposvár- ZTE 1:1

Zigi 2009.03.13. 21:35:50

Mit érdemel az az ember,aki elfelejti,hogy hétvégén bajnoki forduló van,s így csak késve tippel?Az ilyennek bizony kijárna egy REAC örökbérlet,Lipcsei best of interjú-válogatás DVD-vel súlyosbítva.Sűrű bocsánatkérések közepette engedjétek meg tehát,hogy a maradék meccsekre megtegyem tippjeim:

Debrecen-Nyíregyháza 2-2
Vasas-Siófok 0-1
Kecskemét-Fehérvár 1-1
REAC-Győr 0-3
Honvéd-Paks 1-0
MTK-Diósgyőr 1-2
Kaposvár-Zalaegerszeg 2-1

Kiß B. 2009.03.14. 14:05:21

óóó, jajj! még jó, hogy a baráti társaságom is olvassa a labdabiztost, és fel is kérdeztek, hogy fogadhattam a Rákóczi ellen! természetesen a tippem Rákóczi-ZTE 2-0 és nem fordítva.. remélem elfogadjátok, még 48 órával előbb jeleztem :)

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.14. 14:24:48

@-kraci-: pedig azt hittem már megjött az eszed :)

stréber gyuri 2009.03.14. 15:15:05

@karcsika94 JAVÍTÁS: az excel tábla az 1- tippet is 1-0ként kezeli. (ez persze ne jelentsen bátorítást senki számára a rejtélyes tippeléshez.)

@rosseb: nagy duzzogva. (de ha csank mégis levadászná prukit 2-0ra, akkor mi van?)

2009.03.14. 19:55:19

elnézve a ma esti eredményeket, úgy látszik húsvét előtt jól jön egy kis pénz az ajándékokra mindenkinek...
totógyilkosok

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.15. 15:21:03

nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni Tököli Attila-formájú voodoo-bábut kapni?

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.15. 23:38:09

@cikoria: Nana! :D A kedvenc magyar csatárom! :D (igen, bevállalom xD)

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.16. 08:05:09

@RobinH: meg kell hajolni az ilyenfokú őszinteség előtt, szinte egy öszödi beszéd revelációjával hatott rám :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.03.17. 09:05:15

@cikoria: gondolkodom ilyen magánvállalkozáson :)
@RobinH: természetesen nem csak Tököli szerepelne a kínálatban :) Monjuk a leginkább fogyó termék lehet hogy pont Döme lenne, kezében kisfröccsel, mert ugye úgy lehet felismerni igazán :)

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.03.17. 10:33:06

@ylion: akkor körbenézek egy fonálboltban kötőtűért

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.03.17. 22:06:05

@ylion: Szeretném javasolni, hogy a Bajzát bábu fésülhető verzióban is kapható legyen :D
süti beállítások módosítása