HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Így (nem) láttuk mi - válogatott mérkőzés után

2009.08.13. 16:29 végh hanta

Nincs mit szépíteni rajta: félidőben nagyon csúnyán elaludtam. Az eredeti koncepció szerint Black Lotus beharangoz (megtörtént), végh hanta pedig értékel. Az eredeti koncepció szerint.

Most jöhetnék nagyon gyenge érvekkel, hogy fáradt voltam, rossz volt a mérkőzés, meg amúgy is, mi a Bohócligára szakosodtunk és Rudolf Geri csak a második félidőben lépett pályára - de nem teszem. Egyszerűen semmi mentségem sincs a tettemre. Az rendben van, ha az olvasó el-elszundít meccs közben, neki ehhez joga van, de aki fociblogot szeretne írni, annak kutya kötelessége végigszenvedni, tegyenek elé bármit is. Milyen étteremkritikus az, aki a portál alapján ítél?

Áthidaló megoldásként feltettem így ezt a posztot, nyitva alatta kommentelési lehetőséget, hogy legalább ti meg tudjátok vitatni a tegnap estét és elmeséljétek nekem: jók voltunk?

Update: megkaptuk linkben a teljes mérkőzést, alkalomadtán megnézzük. (Köszi díszbohóc.)

15 komment

Címkék: románia válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr991307330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi-master 2009.08.13. 17:04:31

én az első félidőről maradtam le, mivel edzőmeccsem volt. a második félidő:

Babos 0 - munkanélküli

Vanczák 4 - haszontalan+szerencsétlen
Gyepes 5 - színtelen, szagtalan
helyette Fehér 0
Juhász 6 - a leggólveszélyesebb emberünk
Bodor 5 - semmilyen
helyette Vadócz 0

Dárdai 6 - szokásos
helyette Tóth 0
Halmosi 5 - színtelen, szagtalan

Rudolf 5 - kínkeservesen próbálkozott, látszott rajta a lelkesedés
Hajnal 5 - irányító játékostól több kell
Gera 6 - a legaktívabb magyar

Torghelle 5 - szorgos
helyette Priskin 0

vidi-master 2009.08.13. 17:06:23

ja és amellett hogy kedvelem Koemant, mi a f@szért erőlteti a játékosokat teljesen idegen posztokon? játsszon a bal oldali középpályás a bal oldalon, a jobbhátvéd a jobb oldalon és a csatár elől.

JESTER 2009.08.13. 17:26:27

Rövid osztályozókönyv

Babos 0 - tényleg nem volt melója tegnap. Remélem ő véd majd a két sorsdöntőn.

Vanczák 5 - küzdött :)
Gyepes 5 - öngól nem, öngólpassz megvolt a magyar dodókacsa részéről, védjegyszerű szájszerkezet számomra nem elég a válogatottsághoz (Csere: Fehér , -.)
Juhász 6 - örülök hogy ő a liberó.
Bodor 5 - átlagos. (Csere Vadócz: -, legalább meggyógyult)

Dárdai 5 - Ez most kevés volt Pali! (Cseréje:
Tóth... -. Mit keres még itt)
Halmosi 5 - átlagos

Dzsudzsi Czukk: szokásos önző style, több alázatot. 5. Cseréje, Rudolf 4 tud ennél többet is, már a Levszkin járt az esze?

Hajnal 4 - Dortmundi teljesítményt, Tomi, vagy ne erőltessük ezt.
Bodnár Botsey: 4, látszik az edzéshiány. Csere: Gera 5 - még többet abból a visszahúzósból, Szotyi, plíz.

Torghelle 5 - Megint hozta amit lehetett. A sok oktalan aki szidja csókolgassa Urbán Floresz cefreszagú borostáját. (Csere: Priskin, -).

Aki sírni vagy ríni akar, olvassa el a felcsúti bértollnok Szöllősi sporttárs beszenvedős glosszáját. (mindenamifoci.blogzona.hu/archives/2009/08/13/Inkabb_a_Madonna_I/).

Szomorú ha egy újságíró a válogatott ellen drukkol.
Mert ez bizony több mint józan realizmus :(, mégha némelyekben igaza is van.

2009.08.13. 17:59:57

@jester: először is szöllősi nem magyar
másodszor nem újságíró
harmadszor mégis hagyják, hogy ilyeneket írjon...

A tegnapio meccs:

Babos: hát igaz ami igaz nem sok dolga volt, de gólnál piszok rosszul helyezkedett. A "rutintalan" Fülöp Marcinak még elnézem, ha kifut és megtorpan, Babosnak nehezen... Imádom Köteles Lacit, de ő szokott ilyeneket csinálni.

Vanczák: Málta óta nem éppen a kedvencem, de most elfogadhatóan játszott. Régen egy - két meccsen olyan szépen elindulét felfelé - az nagyon hiányzik.

Gyepes: Féltettem tőle a kapunkat, de azt éreztem nála, hogy beért. Elfogadhatóan játszott.

Juhász Roland: ismét a mezőny legjobbja volt, tökéletesen találta el azt a lövést, ahhoz képest, hogy hogy sikerült levennie. Bravó Roland!

Bodor: ő nekem rejtély...

Dárdai: a nagyobb rejtély. Kuyt - ön látom, hogy meghal a pályán. Azt mondják Pali is olyan. Rajta nem látom - lehet nem figyelek eléggé.

Halmosi: nem kellett volna elmennie a lokiból, visszafelé fejlődik.

Dzsudzsák: ő viszont remek formában van, már kevésbé önző, ám még mindig csak visszafelé tud cselezni. Van neki feljebb is keresni valója.

Hajnal Tomi: ha nem láttam volna 1-2 dortmund meccset, nem hinném el, hogy olyan jól játszik, mint a hogy a kicker írja. Csak hozná haza azt a formát.

Bodnár: van ott több is...

Torghelle: hozta amit kell, ezúttal nem ért gólt. azért szép volt amikor 3 román védő dőlt ki mellette. Ha lenne egy éktársa akinek lefejelheti, leteheti a labdát, akkor látványosabb lenne a mezőnybeli munkája. Szerintem Sanyi így is igazi erőcsatár.

Cserék:

Vadócz: örülök, hogy meggyógyult, nem volt ideje megmutatni hol tart.

Fehér Csaba: neki sem volt ideje

Tóth Balázs: nekem ő nem illik bele ebbe a csapatba.

Rudolf: remekül játszott, jól húzta meg többször is a bal szélen. bátor volt az a lényeg.

Gera: a bátorság másik mint a példánya. sokszor elküldte szotyizni a védőket valóban. Igazából akkor lett volna több Gerában és Rudolfban ha nem passzolnak, hanem önzőznek, mert sose kapták vissza normálisan a labdát.

Priskin: Sanyi mellett éés nem helyett kellett volna játszania.

Erwin: bízom a döntéseiben, de hollandként nem érezte át mi az a magyar - román. Olyan izrael elleni meccs hangulat volt rajtam. nem erőltette a cserékkel a támadófocit. Na mindegy majd szeptemberben.

Asidotus 2009.08.13. 19:45:41

Szerény véleményem szerint elsősorban azon ment el a meccs, hogy Chivu levette Torghellét a pályáról. Sanyi sem kapura törni nem tudott, sem a többieknek letenni a labdát. Márpedig a magyar támadás rá szokott épülni.
Más kérdés, hogy Chivu szerintem a posztja egyik legjobbja, kérdés az, hogy a svédek és a portugálok rendelkeznek-e hozzá hasonló klasszisú védővel? (Én nem tudok olyanról, szerintem ellenük Sanyi jobban fog élni.)

Asidotus 2009.08.13. 19:46:52

@Nűnű:
Viszont, a védelmünknek összehasonlíthatatlanul nehezebb szerepe lesz Ibrahimovic és Ronaldo ellen. Ott a gólt eredményező hibákból sokkal-sokkal több lesz.

istenhátmögött 2009.08.13. 20:30:37

hat ize meg jo h a del afrikai repjegyemet visszavalthatom marciusig
az eddig lekiralyabb csapatreszunk a kozeppalya mondot totalis csodot
dzudzak hozta magat ami legalabb mindeki lathatta h mennyire keves, gera folyamatosan romalik, jovore a debrecenben vagy a fagyiban fog palyara lepni es mint tiszteletre melto lipo vagy sandortomi itthon megoregedni
szegeny hiszti meg olyan mint egy kiserleti eger akitol megvontak a koko adagjat es hat hajnal tomi azert nem orias vagy nem no egig, ha nincs aki aladolgozzon hat akkor nem megy
persze attol meg mindig elsulhet a laba valakinek kerdes h eleg lesz e
az tuti h hatranybol nem tudunk forditani
es hat a vedelmunk tegnap esti produkciojat elnezve hat bizony ez nem tul biztato
babosnak mint egy muncheni orangutannak kellett volna rarontania a borzaszto helyre kifejelt labdara es jatekosra es hat ugye gyepes az gyepes, nyugodtabb lettem volna ha ma este fejel ongolt, mert akkor ket merkozesig biztonsagban van a hazai kapu...
sanyi meg csak egy van (hal istennek) priskin tomi vagy kezd vagy foloslegesen cserelik be
igaz cserebe van egy errodalodott sved csapat gol lovestol megcsomorlott istenkirallyal az elen es vegre larson is serult es meg egy a bozsik detari kettosnel is gyengebb edzoi kvalitasokkal rendelkezo majom altal dirigalt luzitan karavan
szal azert van esely :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.13. 20:44:57

én sajnos a fibernet emlegetett női felmenője miatt, vmi ócska román adót néztem, szaggatott, mint a picsa. de annyi lejött, hogy ez edzőmeccs volt, meglepődtem, hogy két csatárral kezdtünk, ugye? csak akkor miért nem rudi vagy priskin kezdett huszti helyett. huszti unatkozott, rakás fos volt, neki kell az, hogy tétmeccs legyen. dzsudzsi önző volt, dettó, mint huszti, kell a tét, halmosi jól szűrt, második félidőben gyakrabban lépett fel, gera küzdött, mint a picsa, a védelem meg, annak ellenére, hogy semmi dolguk nem votl, hát nagyon parás, szerencse, hogy juhász roli télleg jó középső védő, megnyugtat, h ő lesz ott a svédek ellen, meg remélem a portugálok ellen is, bár már lehet gondolkodni ki lesz a luzitánok ellen a középső védő, mert ibráról min. 1 sárga sajna benne van. babos biztosan jó kapus, jobb, mint mackó, de felőlem fülöp arci is jöhet.

és sanyi! sanyié minden tiszteletem. küzdött, hajtott, ha nem balfaszkodunk az első félidőben, hanem előre tartunk, mint a másodikban, akkor több haszna is lett volna a játékának.

vladimir vluk pedig, aki a meccset vezette egészen biztos, hogy slota-ra szavazott, de ez más lapra tartozik!

rizla 2009.08.14. 04:11:08

jobbak voltunk, mint a románok, akik semmit sem csináltak, csak lőttek egy gólt. ha ez tétmeccsen történik, azt mondom, magyar átok, így azt, hogy oké, vállalható, csak a VB-selejtezőn menjenek be a helyzetek.
más kérdés, hogy gyakran totális impotencia jellemzi a jelen válogatottját, egyszerűen nem tudunk helyzetet kialakítani, csak pontrúgásból. és ezzel együtt ez a legtűrhetőbb csapatunk az elmúlt 10 évben, nem semmi.

bmiky31 2009.08.14. 08:40:52

Erdélyi magyarként duplán fáj a vereség, megint hetekig hallom a románoktól, hogy ők a jobbak. De szivesen hallgatom, ha cserébe leverjük a svédeket és a portugálokat. :)

pytho 2009.08.14. 12:03:09

Sporttársak!

Melyikőtök látta Bodnárt a pályán?! :) Így bepálinkázni, miközben aranytökű fiaink küzdenek... :)

Amúgy ha már mindenki, akkor így láttam én:

Babos 0 - Ibra és Cé gázosabb lesz... bár gondoltam rá, hogy lepontozom, mert amit a gól előtt csinált, az elég fura volt...
Vanczák 4 - le vele, borzalom
Gyepes 5 - szürke volt nagyon, persze egy középhátvédet ezért nem kell meglincselni
Juhász 7 - kimagaslóan a legjobb magyar játékos volt szerdán, ha ő nem lenne, ki se szabadna állnunk a svéd-portugál duó ellen
Bodor 5 - a 23. percben vettem észre, hogy játszik... nem rossz, de a 90-es évek végi horrorválogatottra emlékeztet a személye... nem tudom miért :)
Dárdai 5 - Pali tud ennél jobbat is, ez nagyon sovány volt
Halmosi 5 - nagyon súlytalan volt ő is, igazából az kéne ide, amit Vass Ádám mutatott egy-két meccsén, mielőtt elszürkült
Dzsudzsák 5 - benne legalább a lendület megvolt, ha passzolna is néha, volna ez jobb is
Hajnal 6 - a pontrúgásaira kap egy pluszpontot :)
Huszti 5 - jól láthatóan nem jobbszélső, ennek sok értelme így nincs,
Torghelle 6 - a Nemzet Sanyikája tette a dolgát, benne ennyi van, talán egy ékpár kéne neki

Cserék:
Gera 6 - az egyetlen értelmes csere, legközelebb kezdenie kéne
Tóth 4 - nem tudok túllépni azon az érzésen, hogy kevés ő ide... (a másik, aki inkább a Gellei-csapatba illik :-)) ez szerdán se változott meg
Vadócz, Fehér, Priskin, Rudolf - ők is futottak (bár Vadóczban nem vagyok biztos...)

Futó Lada 2009.08.14. 13:09:11

A jó ló a derby napján fut nagyot...na ezért spóroltak a fiúk.
A svéd megfigyelőbrigád, úgy megy haza,mint egyszeri Kalmar szurkoló a DVTK-Lokiról..."Ezeknek 5-öt vágunk, és elég csak a cipőket kiküldeni.."
DE AKKOR!!!
Kúman sensei beveti a rejtett tartalékokat. Király "Octopus" Gábor fog mindent mint a zöld festék, TOR-ghelle bármerre lövi az gól, Lőw hornyot fut a bal margóba, Tóth Bazsi 40-ről mandinerezi a bogyót Rugolf Geri fejére, Gera szotyi az első perctől felszántja a pályát, és ha csereként feljön Hajnal, akkor a svéd pajtásoknak bealkonyul..
Így nézve tökéletes meccs volt.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2009.08.14. 13:41:36

A címből másra asszociáltam. Jöjjön,hát az én féle verzió.

Hogyan Nem láttam a meccset.

Bérletünk van a Román-Portugál-Svéd meccsre. Így élőbe óhajtottuk megnézni a mérkőzést. Sarokban kaptunk helyet. (ez lényeges)

Első félidő:
Románok támadják a magyar kaput (ami tőlünk jóval messzebbre esett. Mit láttunk? Egy Sanyi majdnem tizenegyest, és más semmit.

Második féldő:
Térfélcsere: Beszorítjuk a románokat a kapujuk elé. Mit láttunk? Gyepes szerel egy szépet. Gyepes hazaadja fejjel az ötös sarkáról. Minden más tőlünk messze történt.

Na így nem láttam a meccset.

irimias 2009.08.14. 23:18:02

@Bastille:
Én már akkor dühös voltam, mikor Juhász a máltaiak ellen tök fölöslegesen a középpályán begyűjtött egy sárgát. Svédek ellen megint egy, portugál meccs lelátó.
Akkor lesz belőle jó játékos, ha levetkőzi a fegyelmezetlenségeit.
süti beállítások módosítása