HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Élő: Portugália - Magyarország 3-0

2009.10.10. 18:52 végh hanta

Két oka van annak, hogy hajlandóak vagyunk élőben írni a meccskről. Az egyfelől így később emlékszünk a kulcsjelenetekre, a másik, hogy így van egy hely, ahol menet közben is elmondhatjátok a véleményeteket. Este portugál-magyar (21:45, Duna TV), nagyjából mi is akkor kapocsolódunk be. Még be lehet hűteni a söröket - és a pezsgőket, ha úgy alakulna.

Köszönjük enestéék tippjét, hogy ilyen alkalmakra használjuk a coveritlive.com oldal remek kis applikációját. Megfontolás tárgyává tesszük legközelebbre, de ma bevallom nem szarozunk vele. A tanulmányozása helyett inkább elmentünk délután focizni egy kiadósat.

       Portugália - Magyarország

3-0

Gól: Simao (18., 79.), Liedson (73.) ill.

2009. október 10. 21:45

Összeállítások:

Portugália: Eduardo – Bosingwa, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Duda - Pedro Mendes, Raul Meireles, Deco - C. Ronaldo (<> Nani, 27.), Simao (<> Miguel Veloso, 80.), Liedson (<> Nuno Gomes, 83.)

Magyarország: Babos Gábor - Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vadócz Krisztián (<> Priskin Tamás, 56.), Tóth Balázs - Huszti Szabolcs (<> Buzsáky Ákos, 67.), Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs (<> Varga József, 84.)- Torghelle Sándor

1. félidő


Még egy óra kezdésig. Amit viszont már előre ki jell jelenteni, és kéretik alaplemmaként kezelni: Christiano Ronaldo a világ - egyik - legjobb focistája, ennek ellenére (vagy éppen ezért) egy kimondottan nagy köcsög. Indoklás nincs, mindenkit tudja, hogy miért. A továbbiakban ennek szellemében fogunk eljárani.

Egyéb: 1) van bennem két sör, és a meccs alatt lesz még legalább ugyanennyi. 2) Halászlé túróscsuszával, mert a rizseshús, ami szintén a hüttőben leledzik, szinte paella - az meg portugálul a zsíroskenyér.

 

Úgy tűnik a legutóbb gólt szerző Pepe nincs a kezdők között.  

Knézy meséli el, hogy mit kellene látnunk. A Duna eddig nem áll a helyzet magaslatán.  
 1. perc A portugálok pirosban, mi fehérben, a bíró kékben játszik. A hazaiak kezdtek.  
 

Tegnap ilyenkor a kicsik már vezettek. Itt eddig egy Rondaldo, és egy Gera elfutást láthattunk. Minden eredmény nélkül.


A dán-svéd 1-0 lett. A legósok dél-afrikában, mi meg reménykedhetünk, Mindössze meg kell nyerni a mostani meccset. Fika.

 
7. perc Dzsudzsák teszi be üres területre, Gera érkezik, megszerzi, Huszti leteszi, Gera ellövi, Eduardo véd. Szép volt.  
11. perc Huszti nagyjából fél percig dajkálhatta  a labdát a portugálok térfelén, senki nem támadta meg, de senki nem is segített neki. Sajnos rossz helyre passzolt. Érdekes jelenet volt.  
13. perc Babos öklözi ki a labdát Ricardo Carvalho elől. Kellett.  
 

Nekem eddig tetszik a játékunk. Idegenben, egy erős csapat ellen, eredménykényszerben. Ezt kell játszani, és nyugodtnak maradni. Csak a labda nincs nálunk, illetve valamivel kevesebbet, mint kéne.

 
18. perc Épp leírtam az előző sorokat (továbbra is fenntartom), erre Gyepes nem fejel el egy beívelést, Ronaldo leveszi, bepasszolja középre, Babos csak kiütni tudja. A tizenegyes pontra csordogáló labdát Simao bevágja - Gyepes elől. GÓL!
1-0
20. perc Simao ezúttal a tizenhatosunk bal sarkától ereszt meg egy lövést. Babos lábbal véd.  
22. perc Deco kisszögletét Deco íveli be. Huszti(?) kis híján öngólt fejel. Babos véd.  
27. perc Ronaldo le, Nani pedig be. A spori nem engedi, mert úgy tűnik mindezt játék közben akarta megoldani. Szabályismeretből bukta. Valahogy azért megoldják. (Mélyen bennem maradt egy gyökér felkiáltás.) csere
 

Nyomnak a portugálok. Nagyon. Nem vagyunk szarok, de a portugáloknak most nagyon megy.

 
32. perc Tóth Balász miafaszért kezd el cselezgetni a kezdőkörben három portugál között? Mit hisz magáról? Nincs egy előrepassza. Szörnyű.  
34. perc Egy valamit nagyon tudnak a portugálok: pillanatok alatt kiugrasztani valakit középen. Sok múlik Gyepesen és Juhászon.  
40- perc Dzsudzsák tűnik fel a jobb oldalon. Sunyi és lapos lövése - egy portugál lábon megpattanva - alig valamivel a hosszú kapufa mellett zúg el. Szép volt.  
44. perc Portugál szöglet, egy remek Babos-Gyepes összjátékból. A kapus felszabadítana, Gabi meg beleugrik. A második szöglet lett veszélyesebb. Carvalhol elnyomja Sanyikát, alig fejel mellé-fölé.  
45. perc Dzsudzsák negyvenről ível szabadot a kapu elé. A berobbanó Gera a felső lécre fejel.  
  Vége az első féiidőnek. 1-0.  
 

A védelmünk szép fokozatosan lendült játékba, ami esetükben azt jelenti, hogy a harmincadik perc környékére elvesztette minden tartását, azóta össze-vissza rohangálnak. Az, hogy ebből csak egy gólt kaptunk, szinte kizárólag a szerencsének köszönhető.
Középen Tóth minimum rettenetes, Vadócz nem tud mit kezdeni magával, így néha támadást szervez(get). Dzsudzsáknak volt egy szép lövése, valamint egy jó pontrúgása; Gera nagyon hajt, és kapufát fejelt; Huszti pedig súlytalan. Ami eddig történt, sajnos nem csapatjáték, hanem egyéni villanások eredmnye.
Sanyika küzd. Maradjunk ennyiben.

 

2. félidő

46. perc Mi kezdtük a  második félidőt. Csere egyik oldalon sem volt.  

Mivel már nincs Ronaldo, második kiszemeltem Tóth Balázs. Tesze-tosza, körölményes, határozatlan. Ha passzol, akkor csak szabadulni akar a labdátó, ráadásul leginkább hátra. Ha pedig nincs nála a labdat, ész nélkül üldözi.  Érthetetlen jelenség. Ha valaki ennyire meg van szeppenve, miért vállalja?

 
54. perc Bosingwa lő a kapunk bal oldala mellé. Babos sasszézva kísérte a veszélytelen lövést.  
55. perc Bodnár beragad, Gyepes pedig lest reklamál, így Liedson kényelmesen fejelhetett mellőle. Köszönjük, hogy kihagyta.  
56. perc Kétcsatáros játékra váltunk! Vadócz helyett Priskin. csere
 

Gerának nagyon kevés jó passza van. Sajnos kiszámíthatóan játszik. Hol van az improvizativitás, Gerzson?

 
61. perc Torghelle szerzett labdát a szélen, jobb külsővel beteszi középre, ahol alig csúszik el Priskin lába előtt. Amúgy sajnos les volt.  
61. perc Babos véd egy hatalmasat. Raul Meireles tizenötről leadott, jobb alsóba tartó lövését fogja magabiztosan.  
65. perc Nani lövését védi Babos szépen, de a kiütött labda belül marad a tizenhatosunkon. Az újrázást is kitolja.  
67. perc Huszti helyett Buzsáky. Érthető csere, Huszti nagyon keveset mutatott ma. Fura lehet neki a középpálya. csere
70. perc Tóth bemutatott egy értékelhető cselt, majd jó helyre passzolt.   
72. perc Tóth ment fel fejelni a kezdőkörben, a labda átszállt felette, ő pedig hasra érkezett.  
73. perc Egy portugál szöglet utáni beadást Torghelle csúsztat meg,  de rossz helyre. Pedro Alves visszatett labdájára Liedson érkezik, fejesébe Babos még bele tud kapni,  mégis átmegy a gólvonalon túlra. GÓL!
2-0
79. perc Gyepes ahelyett, hogy kivágná az általa megszerzett labdát, eladja. Nani mellel leveszi, a beadásról lemarad Vanczák, Simao pedig  a rövid felsőbe vágja.  GÓL!
3-0
80. perc Simao helyett Miguel Veloso. csere
83. perc Liedson helyett Nuno Gomes a pályán. csere
84. perc Dzsudzsák helyett Varga József. Premier. csere
86. perc Varga szúrt rá egy labdát jó harmincról. Nagyjából fél méterrel ment fölé.  
 

Olézik a Luz népe. Sajnos partnerek vagyunk hozzá, pedig alig mutatott valamit a portugál csapat, mégis lőtt három gólt.

 
89. perc Bodnár hozta fel szépen a labdát, kitette jobbra Priskinnek, aki rövid vezetés után beadta. Torghelle középen, Buzsáky pedig a hosszún alig maradt le.  
91. perc Vége, kiszoptunk.  
 

 Értékelés holnap, Lotustól. Én most csak fröcsögnék, meg trivialitásokat sorjáznék.

Afrikából jövőre is csak KFT lesz.

 

 

55 komment

Címkék: magyar portugál válogatott közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr301441012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IronRock 2009.10.10. 21:12:28

Nos, egy megjegyzést a meccs előtt. Remélem, Koeman és a stáb többi tagja látta az U20-as csapat tegnapi meccsét, és a tegnapi meccs video-ját. Ezt is meg még a csehek elleni meccs video-ját is levetíteni a csapat előtt, ezzel a jelszóval: "Baszki, ha ezek a 20 éves srácok tudnak így játszani, hajtani, egymásért küzdeni és küzdelmes, helyenként kifejezetten látványos focit játszva, két kemény riválist kiverve az elődöntőbe jutni a Világbajnokságon, akkor ez minimum elvárás a nagyválogatottól is a selejtezőkben!!!"
Bár ahogy elnézem a keretet, erre kevés az esély...az mindenesetre jó hogy Hajnal nem játszik (mert sérült), Koeman viszont végre megtalálhatná a tökeit, és felfoghatná hogy itt és most egyik csapatnak sincs számolgatni valója, győzni kell mindkettőjüknek. És elvárok egy bátor támadójátékot idegenben is.
Mindazonáltal tartok magam a megálmodott tipphez: nyerünk 3:1-re, és Varga lövi az utolsó két gólt!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.10. 21:20:59

Vadócz, Tóth Balázs... Jobb, ha nem mondok semmit...

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.10. 21:26:59

@IronRock: Ja, mondjuk 4-4-2 kontra 4-2-3-1, vagy mi a tököm ügyben is sasolhatnák azokat a videókat. Mondjuk a tegnapit konkrétan Egervári is...

Pornófeltöltő 2009.10.10. 21:27:58

A duna tv közvetíti a neten? csak mert fél órája "Hamarosan interneten sugározható műsorunk következik" feliratot látom a videó ablakban.

IronRock 2009.10.10. 21:34:19

@Dr. Zerge: Hát ha Koeman most is ragaszkodik a 4-2-3-1 -hez amihez most nincsenek is játékosaink, akkor szívás lesz. 4-4-2 kellene és támadó felfogás, de ehhez a holland most se lesz elég bátor...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.10.10. 21:44:30

szélvész vili balbekkben? na meglátjuk

Bauxit 2009.10.10. 22:14:00

cének elég volt huszonötperc, h rugasson egy gólt, most megy is zuhanyozni..

IronRock 2009.10.10. 22:26:13

Bazeg, ezek akkor se fognak értékelhető eredményt és eredményes játékot elérni, ha a portugál U16-os keret áll ki ellenük...én nem értem...mi a francért kell ezektől betojni???

abandi 2009.10.10. 22:39:01

Ezek a mulattok sem vmi acélosak, de mi még ezeket is alulmúljuk az állandó labdabizonytalanságunkkal!
És még pechünk is van...
Ez a gyepes-babos páros már ássa a síromat...

Bauxit 2009.10.10. 22:46:20

A szünetben megkockáztatnék egy Tóth - Varga, és egy Vadócz - Buzsáky cserét

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.10. 22:49:13

A helyzeteink megvannak, a portugál csapat sem egetverő, mégis könnyedén kerülnek helyzetbe. Picit kéne csak feljavulni. (Szerintem.)

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.10. 22:55:08

@IronRock: Az a baj, hogy szerintem - bár nem vagyok egy prolicencedfuttballdoktor - de ezt a nyomorult 4-2-3-1-et a világ tulajdonképpen 2 vagy 3 csatárral nyomja, csak már nem divat 4-3-3-nak vagy 4-4-2-nek hívni. Egyedül mi gondoljuk, hogy 1 db ék nem vész el 4 védő között, és 5 mandarin nem sok a középpályára.

IronRock 2009.10.10. 22:55:12

@Bauxit: na pont erre gondoltam én is. Ha van valaki akik képesek lendületet vinni a csapat játékába, akkor azok ők...

abandi 2009.10.10. 22:56:10

Ez a Bodnár is rengeteget ártott már az egészségemnek...

2009.10.10. 22:58:49

Rudolf megint nem játszhat eh... csak több támadót kellett volna behívni "énvagyokalegokosabbekoemannak". Ilyenekre egy normális kapitány készül.

A meccs igazi fossága abban merül ki, hogy tegnap rámgyulladhatott volna a ház, akkor sem kelek fel a tévé elől. Úgy vert a szívem, meg úgy izgultam, ordítoztam, rágtam a körmöm mint még soha.

Most megy a meccs én meg blogokat olvasok, filmeket pakolgatok...

Nem értem, amikor győzelemre kell játszani, miért nem tudunk egyszer fasza gyerekek lenni.

IronRock 2009.10.10. 22:59:53

@Dr. Zerge: Ezzel egyetértek. Egy csatár akkor érne valamit ebben a felállásban, ha akkora klasszis volna mint Eto'o vagy Ibra. És mellé kellenének megfelelő társak is. Nálunk ez nincs meg, de Koeman valamiért még akkor is ezt erőlteti, amikor nyilvánvaló hogy ehhez vagy nincsenek meg a játékosok nálunk, vagy nem képesek ebben a felállásban játszani 90 percen keresztül. Változtatni kellene, de a jelek szerint Koeman nem mer vagy neadjisten nem akar.

2009.10.10. 23:01:03

el sem hiszem, hogy az 55. percben becserélte Priskint. Nem mintha csodát várnék tőle, de legalább támadó....

Bauxit 2009.10.10. 23:01:15

na, meglepett a Koeman

IronRock 2009.10.10. 23:03:31

Kellene még Buzsáky és Varga, és talán lenne játékunk is...legalábbis jobb mint most.

2009.10.10. 23:06:43

Egyre inkább azt érzem hogy a Bohócliga alul van értékelve. (értsd én is alulértékelem)

Hiszen U20 válogatottunk a külföldön "játszók" (edződők) és a hazai bajnokságban sínylődők tökéletes(?) elegye.

IronRock 2009.10.10. 23:12:47

Na, Koeman végre felébredt, vagy szóltak neki??? Huszti helyett Buzsáky, már a félidőben kellett volna...

abandi 2009.10.10. 23:18:46

Jó, lehet új csapatot keresni!

2009.10.10. 23:25:18

Gomfociedző képesítéssel a kezemben azt mondom olyan ez a csapat, mint ahogy Kisjézusék tébláboltak a pályán Honduras ellen...

2009.10.10. 23:25:52

update: az eredmény is ugyanaz most már

Bauxit 2009.10.10. 23:26:41

básszámeg, ezt így nem lehet, védelmünk körülményesebb mint egy gépjármű átírása..

asszem ezentúl az U20 at nézem

rizla 2009.10.10. 23:27:25

pedig nem sokat mutattak a portugálok. de még szerencsénk sem volt, ugye kapufa. a második félidő szóra sem érdemes.
ami az igazán szomorú, hogy koeman válogatottjának a legnagyobb erénye nekem eddig az volt, hogy végre nem kapunk hülye gólokat. úgy tűnik ez ibrahimovic góljával elszállt, nagyon béna dolgokkal szopatjuk magunkat.

IronRock 2009.10.10. 23:31:34

@rizla: inkább nagyon béna védőink vannak...Gyepes hozza a pár évvel ezelőtti "formáját", csak most már ő rúgat gólt az ellenféllel, nem ő lövi az öngólokat...
Elöl meg gyengék voltunk, Koeman még a szünetben se mert támadót cserélni...innentől meg nincs miről beszélni.

rizla 2009.10.10. 23:36:54

@IronRock: a kétcsatáros játék nem jelent automatikusan támadóbb focit. nem ezzel van a gond, hanem a hozzáállással.
és bár elismerem sanyit, szeretem sanyit, de amikor csak padozik a másodosztályú klubjában, akkor talán jobb lenne, ha itt sem őrá ívelgetnénk.

vérfarkas 2009.10.10. 23:37:34

Sose értettem, miért úgy kell újoncot avatni, hogy 5 perccel a vége előtt, 0-3-nál beküldjük, részesüljön csak a buktából?

2009.10.10. 23:40:36

a portugálok 5 percig fociztak mégis megujjaztak minket :(

abandi 2009.10.10. 23:42:08

Kíváncsi vagyok az mlsz (tudjukkik...) újabb pofátlanságára...
Ebből a 13 játékosból, ma egy sem tudott focizni!

abandi 2009.10.10. 23:43:52

@vérfarkas:
Pedig megmutatta, hogy lehet a labdába egyeneset is rúgni...

IronRock 2009.10.10. 23:47:14

@abandi: hát még ha a szünetben behozza Koeman, Tóth Balázsnál csak jobb lehetett volna...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.10.10. 23:48:49

hanta, minden elismerésem, hogy végignyomtad

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.10. 23:51:56

@redcard: Rühellek tévében meccset nézni. Többször el akartam kapcsolni, de inkább kivettem a távirányító elemét, nehogy elcsábuljak. :)

abandi 2009.10.10. 23:59:57

Az édes újrakezdés sokszor megélt reményével hajtom álomra a fejem.
Már régóta nincs harag bennem...

Stefan Derrick 2009.10.11. 00:13:24

@safranynorbert: Nekem is pont ez jutott eszembe a meccs közben, hogy tudnak ezek a felnőttek is úgy játszani, mint az U20 (Honduras ellen)...
Mindegy, ez benne volt, remélem Koeman belátja a mlléfogásait és néhány játékost a jövőben mellőzni fog az elmúlt 3 meccsen nyújtott teljesítménye alapján (pl. Hajnal, Gyepes, Tóth). Varga meg remélem kezdeni fog a dánok ellen Buzsákyval és Priskinnel együtt.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.10.11. 00:15:28

@végh hanta: én azt utálom, hogy tudom, hogy akkor is végignézem, ha 3:0 és két passz nem ment saját emberhez, mert hátha mégis történik valami csoda és például vezetünk egy támadást vagy mittudomén kapura lövünk. aztán persze sosem és olyankor mindig becsapva érzem magam, de mégis mindig végignézem, ha már elkezdtem.
a dán meccset például el sem kezdem (ebben segít majd, hogy nem leszek tv-közelben)

mizrolist 2009.10.11. 00:43:57

@safranynorbert: ez tökéletes helyzetértékelés volt. Sajnos.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.10.11. 02:31:02

Ez a játék pontosan arra elég, hogy a nálunk valamivel rosszabb csapatokat szűken verjük, és a nálunk egy klasszissal jobb csapatoktól pedig (általában,nem ma) szűk vereséget szenvedjünk. Ennyire és nem többre. Persze lehet ez is a cél, de ilyen színtelen-szagtalan csapatot akkor sem szívesen érzek magaménak, ha Albániát 10-ből 9-szer megveri. Boldog lettem volna, ha normális játékkal ma kikapunk 5-0-ra, de ez a 3-0 ezzel a játékkal sokkal rosszabb volt.
Másrészt meg nézzük meg a nagyok ellen a Mattheus és a Koman korszak meccseit. Lotarral szereztünk a nálunknál erősebb csapatok ellen 2 pontot, Erwinnel eddig 1-et. Nem azért mondom mindezeket, mert most aztán savanyú a szőlő, nem, azért mert ezzel a szisztémával tétmeccseken a dánok és a svédek ellen játszottunk jól,idegenben. Ha jobban meggondolom, igazán jól a svédek ellen. Szomorú, de én nem látom a fejlődést, csak egy-egy jobb meccset.

dr. Wilbur Swain 2009.10.11. 09:51:44

remek az online közvetítés, bár én mindig csak utólag olvasom el (persze azért így is izgulok)
ja, a kétcsatáros felállású válogatott nagyot bukott, ilyen gyenge belső középpályával nem engedhetünk meg magunknak 2 támadót

Stefan Derrick 2009.10.11. 12:57:01

@dr. Wilbur Swain: A középpálya valóban igen gyenge volt.
Vajon Koman majd 1-2-3 év múlva ukrán, vagy magyar válogatott lesz? Vagy semmilyen, mert eltűnik az Olasz C1-ben?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.10.11. 15:02:24

Ilyen ügyetlen, beszari magyar válogatottat még soha nem láttam. Nehogy már pont a portugáloktól fossunk be, akik nem nyertek még soha semmit, csak trükközni meg alattomoskodni tudnak. Gera mit csinált a fejesen kívül? Nem tudtunk egymás után két rendes passzt adni.

Koemannak sajnos mennie kéne, és be kell látnunk, hogy bármelyik magyar edző is jobb az eddig kipróbált külföldieknél. Boccs.

mindegykivagyok 2009.10.11. 16:38:34

Ez a külömbség az U20 és az A vàlogatott közt!
Az U20 nemszarik be a "nevektöl"
Az ugynevezet "sztàrok"(Koman,Németh,)pont a legnehezebb szituàciokban is képesek "villogni"Illetve egy meccset eldönteni!Szemben az
agyonsztàrolt PSV,Fulham,és még kitudja milyen
légiosokkal szemben!Kilehet kapni,de bizony vereség
és vereség közt nagy külömbség van,akàrmilyen
furcsàn is hangzik!

inter4ever 2009.10.11. 16:50:19

Erwin bekkelő Koeman TAKARODJ, a 11 labda temetővel együtt!!!!!!!!!!!!!!!Szégyelljétek magatokat!!

Hajrá U20-as csodacsapat!!!

mindegykivagyok 2009.10.11. 16:57:47

@Stefan Derrick: Nemfog eltünni,ara mérget vehetsz!

Stefan Derrick 2009.10.11. 17:00:30

Francba, úgy néz ki, buktam az 500-as oddsos fogadásomat, hogy mi nyerjük a vébét 2010-ben... Mondjuk egy kis esély még van.:)

abandi 2009.10.11. 17:18:05

@Modor Tibi:
Egyetértek!
Valakmi nagytudású azért kifejthetné "fajkorrekten", hogy mi-és miért törtét/történik a kismagyar futballbiznicben...ban! Persze ez esélytelen, mint hintaló a végső rohamban...
A picsába már!

update szalonna 2009.10.11. 17:22:07

Tegye fel a kezét az, aki szerint véletlen, hogy Koemannal a magyar-svéd előtt hosszabbítottak.

mizrolist 2009.10.11. 17:39:58

Az jutott eszembe, hogy jelenleg talán ez lenne a legerősebb felnőttcsapat: Babos - Bodnár, Juhász, Mészáros, Leandro - Szakály, Dárdai, Varga, Dzsudzsák - Rudolf, Priskin.

Igen, ez a légiósok és Komlósi/Czvitkovics/Kiss Zoltán kivételével a Debrecen... de gyanítom, 3-0-ra nem kaptak volna ki a portugáloktól.

abandi 2009.10.11. 19:02:47

@update szalonna:
Komolyan nem értem...
Az utsó kisíbolás szaga van!
@mizrolist:
Bocs, de akár a 7-i+7-es taknyait is felsorolhattad volna a sztendáp komedisekkel kiegészítve...
Reménytelen, addig amíg egy ferencváros vmi idegen csoport tarcsija. Vagy akár az újpest pénzmosásos leépítése, esetleg az mtk "kölök-rablásos" csapatépítését föl nem gonzsolíti valaki...
Addig marad a bunyó annak a párszáz hangulatépítőnek...
Dragóner poszt lesz-e?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.11. 19:10:39

@abandi: Nem szoktunk posztot ígérni, de a Dragóneres az adatgyűjtés stádiumában van. Ha lesz elég, akkor lesz, ha nem, akkor nem.

mindegykivagyok 2009.10.11. 19:15:18

@update szalonna: Fejéntalàltad a szöget!
Bravo!Egyetértek Veled!

christvhu 2009.10.12. 09:53:48

Vígaszt találtam az ifjuság édes madarának röptét figyelvén a lángoló egyiptomi égbolton.........
süti beállítások módosítása