HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Narancs mez, zöld Short avagy egy Robinson Péntekje

2009.11.07. 10:20 Futó Lada

 

        Tegnap szokás szerint jöttem dolgozni, a TG V-nek koránt sem nevezhető Magyar Álomvasutak szolgáltatását igénybe véve. Kinézve átéltem az optikai csalódást, mikor az út menti fák léckerítésnek tűnnek a sebességtől, de egy pillanattal később láttam, hogy állunk, és az tényleg egy léckerítés. Szolgálati laptopomat üzembe állítottam hírek olvasása céljából, hogy addig se múljon hiába a drága idő. A kelő nap furcsa fényt vetett az LCD monitorra, amitől a fekete sorok között szürkével írott részeket fedeztem fel, melyek összefüggő textúrát alkottak. Az eredeti szöveg után elolvastam a sorok közöttit is, és mulatságos bár, de érdekes összefüggések voltak. Több oldalon is ellenőriztem, mindenhol ott volt… kimentettem vágólapra, hátha mást is érdekel:
 
„Jó vétel volt a Ferencváros csapata, erős masszív csapatot építünk, amely 3 év múlva a bajnokok ligájában szerepelhet”
„Ekkora telek a város közepén szinte szarért-húgyért… ajándék a sorstól !”
 
„A csapat látogatottsága, és a leendő eredmények megkövetelik egy új, korszerű, multi funkciós stadion építését.”
„Ezt a romhalmazt eldózerolni, ide jön egy pláza… az a párezer birka meg menjen a legelőre”
 
„A stadion 90 fokkal el lesz forgatva a kelet-nyugati tájolás miatt, hogy a kapusnak ne süssön szemébe a nap”
„Az felejtős, hogy a felüljáróra nézzen a bejárat, erre figyeljetek majd! A buszpályaudvarra nyiljon az egész, hogy tuggyák-lássák-hallják. Össze is lehetne kötni vele egy üvegfolyosón, vagy egy föld alatti átjárón, hozzákötve a metrót is.”
 
’Mindennél fontosabb a csapat megerősítése, és feljuttatása az NB1-be”
„3 év nem is rossz. Odahaza 10 éve nem jutunk fel. Még a végén én leszek a megváltó. Azt a szobrot ott a kapu mögött majd kicseréljük valami barokkos szökőkútra.Ha meg kiesünk, akkor a megint feljutunk, és mondhatjuk, hogy a céljaink nem változtak”
 
„A télen 3-4 játékos igazolását tervezzük”
„Ifisták?..hmm..el lehet adni őket? Vagy kivisszük és majd úgy adjuk el..Jó.. A csapatba nem kerülhetnek..még elrontanák őket..”
 
„Elsősorban magyar játékosok jöhetnek, de igénybe vesszük a Sheffield kiterjedt játékos-megfigyelőhálózatás is”
„A magyar játékos persze drága, mert fizetni kell érte...Majd széjjelnézünk a menekült-táborokban, kocsmákban… ócsó legyen az a lényeg. Kínai is jöhet, persze.”
 
„Elítéljük a stadion-rongálókat...”
„.. mert csak félmunkát végeztek… még 2-3 ilyen meccs és csak dózerolni kellett volna...Még egy jó balhét sem tudnak rendesen.Mindegy, a Honvéd ellen majd hozunk otthonról szurkolókat is.”
 
„Tavasztól bevezetjük a szurkolói kártyát, köv. szezonban meg a beléptető rendszert.”
„Csak 3 és 5 éves szurkolói kártyák lesznek, így többet lehet kérni érte. Szezon végén meg úgyis  bontjuk a stadiont, ha meg a Népstadionban nem lesz beléptető-rendszer, pereljük az MLSZ-t.
 
„Az új stadion mindenképpen megépül”
„Kell a pláza mindenképpen, ha már fizettünk a telekért. Nagy bazi mélygarázs legyen, sok pláza, fittnesz-terem, óra-ékszer. Emeleten irodák.Középre rakhattok egy kis gyepet is, hagy örüljenek..”
 
„A Ferencváros méltatlanul szerepel a hagyományihoz, ezért egy olyan edzőt szeretnénk, aki ferencvárosi kötődésű, ismeri a helyi viszonyokat, és a játékosok is elfogadják. A klub saját nevelésű játékosait fokozatosan beépítjük a csapatba. A stadiont modern, europai normáknak megfelelő biztonsági rendszerrel látjuk el, és kultúrált körülményeket biztosítunk a kilátogató nézőknek. Kiszűrjük azokat az elemeket, akik csak a botrány miatt jönnek, rossz hírét keltve ezzel mind a klubbnak, mind a labdarúgásnak. Célunk hogy újra Erkölcs, Erő, és Egyetértés jellemezze a csapatot, szakosztályainkban eredményes és céltudatos munka folyjék hozzáértő vezetők irányítása mellett.”
„De hosszú mondat volt. Ez mi a szar volt egyébként? Legközelebb kérném hogy a PR-os fordítsa le angolra is a nyilatkozatot.”

11 komment

Címkék: kínzó kérdés feltámadás fradi sportmarketing reformcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr61504916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.11.07. 13:03:27

Hát ja, szegény Fradin jókat lehet heherészni még mindig. Egyszer majd valaki csak tényfeltárja legalább a módszerváltás utáni maffiákat, amik idáig juttatták a klubot.

És hát az is valóban vicces, hogy egy _brit_ _szakmai_ befektető ne tudna mit kezdeni azzal a párszáz seggarcúval, akik miatt jóérzésű ember évek óta messze elkerüli az Üllői utat meccs idején.

Ami jó hír, és nem igazán értem, hogy miért a kukacoskodás, hogy lesz stadion, és hogy először az lesz. Ebben az áthelyezősdiben ugyanis az a jó, hogy addig nincs fizikai lehetőség mást építeni a telek többi részén, amíg nincs új stadion. Hogy a dolog mögött van más üzlet is, szvsz belefér. És amennyire belelátni, szvsz tisztességes áron kelt el az a darab föld.

Az megint egy másik dolog, hogy brit barátaink kissé nehezen értik meg, hogy mi is az a Ferencváros. Majd belejönnek. Muszáj lesz nekik.

Btw, azt már annak idején sem tudtam kihámozni a híradásokból, hogy mi is lenne a gond azokkal az ominózus beléptető-rendszerekkel, amit még szépemlékü dajcstompika vásárolt egy rahedli stadion számára... Ahogyan azt meg végképp nem értem, ha azok a berendezések netán alkalmatlanok is lettek volna, miért nem vett és szereltetett fel valaki használhatót az összes stadionokra. Talán ez is megérdemelne egy tényfeltárást. Mert ha egyszer valaki elunja, és mondjuk az Albertet fölszereli ezzel, akkor hol fognak majd törni-zúzni ezek, na, hol? Hát az összes többi pályán. Szóval ez, amellett, hogy természetesen minden egyes klub szívügye kell legyen, mégiscsak tipicsnij MLSZ/LIGA/ÁLLAM feladat volna, legalább a koordináció szintjén. Országos adatbázis, megosztható tartalmak, stb., vagyis egy közös nagy rendszer szükségeltetik.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.11.07. 15:16:17

Fradi szurkoló vagyok!

Mélyen elítélem azt a sok bunkó, tahó, degenerált "szurkolót" aki állandóan balhézik a meccseken.
Lerí róluk a sötétség!
A vezetés kőkemény szigorral most azonnal nem állítja meg a néhány barom ámokfutását, még nagyobb baj lehet.
Persze jogi segítség is kell.
Az angolok eddigi ténykedése nekem sem tetszik, de már ő a tulaj, ő diktál.
Dragoner is egy sötét bunkó, már nem kell a Fradiba.
Szégyellem magam a tahó, bunkó szurkolóink miatt és elnézést kérek!!
De azért hajrá Fradi!

impulzusmoduláció 2009.11.07. 16:45:15

Dragonernek küldetés tudata van,ő az utolsó Fradiszív birtokosa.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.11.07. 20:11:17

Ja, Dragóner pirotechnikai átviteltechnikust egy rendes kapitalista klubtulaj azonnal eladja, ha más nem elajándékozza valami harmadosztályú albán egyesületnek.
-------------
Na most valaki még azt magyarázza el, mi a fenének jön valaki egy fociblogra politizáló nicken... Őszi szünet van a kisegítőiskolában, vagy mi a tök?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.11.07. 20:14:08

Zsinórban másodszor nyertünk! - írja az ftc.hu a Pápán kerekedett 0-1-et ünneplendő.

Én kérek elnézést!

2009.11.07. 20:46:59

@Dr. Zerge: hát ha már van gárdista sportklub, ahogyan a kézicsapatra a Hunniára mondták. Most bújnak elő a vezérszurkolók biztos. A Fidesz kisajátítja a focit, az mszp a sakkot... na be is fejezem.

Ő politizál és focizik. Szerintem sportminiszternek készül :D vagy maga dajcsfürtamás

Jonathan Foer 2009.11.08. 12:59:53

Az ilyen írásokat, meg a benne található kijelentéseket nevezik a pszichológiában faktoidoknak.

2009.11.08. 13:28:16

Szerintem ez az igazság a Fradi körül: sportzona.blog.hu/2009/11/07/az_igazsag_a_fradirol

másra gondolni sem tudok.

2009.11.08. 16:20:11

Most hogy olvasgatok a cikkeitekben lenne egy fontos kérdésem. Most akkor nektek az elismerés vagy szégyen ha Szöllősi György kommenteli a posztotokat?

abandi 2009.11.11. 01:00:45

Nyilasi Tibor szerint is:
Szégyen, hogy nem akadt a magyarnak nevezett milliárdosok közül egy , aki egy forinttal többet ajánlott volna!...Legalább az ingatlanért.
Elkelt, kiárusítva! Az éppen megfizetett karhatalmi erőkkel biztosítva a biznisz.
Komolyan, ezek az "angol" befektetők egyszer csak joávblumokká vedlenek!

abandi 2009.11.11. 01:04:18

Ja, és:
A doktorzerge nevű kontraszelektív fajvédő remélem csomagol már!
süti beállítások módosítása