HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Megveszik az elsőt, vagy rutinból letolják az ötödiket?

2010.02.08. 20:00 végh hanta

A világfutballban tombol a recesszió. A Real Madrid idén télen mégsem vette meg eurómilliókért Dzsudzsák Balázst, és a máskor oly' aktív Chelsea se hordta ki táskaszám bankjából Abramovic pénzét. Az egész Premier League összesítve kevesebbet költött, mint egy-egy nagy névre illendő elpattintani a nyári uborkaszezonban.

A magyar futball azonban, jó szokásához híven, szembe menve a világtendenciákkal, soha nem látott pénzszórásba kezdett. A Videoton össszevásárolta a Bohócliga gólkirály-jelöltjeit, a Debrecen ismét a haszonnal továbbadás elvét követe, nagy összegért igazolt - egyetlen - játékost. Még a máskor a saját csóréságán sajnálkozó Kaposvár is feltörte a malacperselyt, és visszaszerezte a korábbi kedvenc Oláh Lórántot. Diósgyőrött előre menekülnek a költekezéssel, Nyíregyházán pedig ismét kapkodnak.

Másodjára teszünk immár kísérletet arra, hogy sorra vegyük az igazolási időszak legfontosabb hazai eseményeit, valamint - szigorúan a játék kedvéért - megpróbáljuk megjósolni az év végi tabellát.

1. Videoton

  • Érkezett: Nikolic (Kaposvár), Lencse (MTK), Sándor (Újpest)
  • Távozott: Dvéri (visszavonult), Demjén

A Videoton valószínűleg bajnok lesz. Utoljára ennyi pénzt minőségi játékosra talán Várszegi Gábor költött még a kilencvenes évek közepén, a frissen feljutott MTK megerősítésekor. Nikolic, Lencse és Sándor külön-külön is kiváló vétel, együtt pedig a Bohócliga talán legjobb támadósorát alkothatják, kiegészülve a már helyben lévő Sitkuval és Alevesszel. Szegény Farkas "kettő" Balázs pedig ismét sopánkodhat, hogy újfent esélye sincs egy csapat kezdőjébe beverekednie magát.

2. DVSC

  • Érkezett: Essama, Yannick (Kecskemét), Nagy Zoltán (Honvéd, kölcsönből vissza), Szilágyi (Vasas, kölcsönből vissza)
  • Távozott: Rudolf (Genoa, nyártól), Oláh (Kaposvár), Polekszics (nyáron távozik), Leandro (Omonia, Ciprus), Szűcs (Kecskemét, kölcsönbe)

A Loki gyengült is, meg nem is. Gyengült, mert a stabil kezdőből többen  eligazoltak, de mégsem, mert Polekszics és Rudolf nyárig maradhat, Oláh pedig mostanság inkább kiegészítő csatárt játszott, légüres térben a tarcsi és a nagycsapat között. Yannick megszerzése érdekes húzás, inkább piaci szándékot látunk mögötte, mintsem posztra igazolást. Kérdés, minként illeszthető be a Janikának becézett szélső a Debrecen kétcsatáros játékába, főleg úgy, hogy a korábban itt bevetett Leandro alkalmas volt a csere nélküli hadrendmódosításra.

3. Újpest

  • Érkezett: -
  • Távozott: Lambulics (Kecskemét), Sándor (Videoton)

Azt hallani, hogy Újpesten komoly problémák vannak a pénz körül. Igazolásra nem futotta, Sándor eladása viszont épp elég volt a tátongó finanszírozási lyukak tüneti kezelésére. Kabát megtartása nagy fogás, egyéb jóságot viszont nem találtunk. Érdekesség, hogy amikor a lilák utoljára bajnokok lettek, akkor szintén hitelbe játszották végig a tavaszi idényt.

4. Zalaegerszeg

  • Érkezett: -
  • Távozott: -

Nincs távozó, nincs érkező, minden maradt a régiben. Csank mester tovább építkezhet, és ha Rudnevs az ősz végi formáját újra elkapja, megmaradnak a harmadik-negyedik hely közelében.

5. Győr

  • Érkezett: Ceolin (brazil), el-Arasi (Mouscron, marokkói), Walasiak (Mouscron, belga, ?), Sapina (Mouscron, francia)
  • Távozott: Bajzát, Brnovic, Supic, Zámbó (Diósgyőr), Völgyi (Paks, kölcsönbe), Dudás (?), Józsi (?)

Nem is tudjuk hirtelen, hogy valaki elsütötte-e már, de a Győr a "magyar Arsenal".  Hazai játékos legfeljebb a távozók listáján fedezhető fel alkalomadtán. Elment Bajzát, Völgyi, Dudás és Józsi, helyükre viszont további légiósok érkeztek. Tippelni nem merünk semmit, mert a Mouscron ugyan a nálunknál márkásabb belga bajnokságban ment csődbe, mégsem érezzük, hogy világverő alakulatként hullott volna alá. Ha mást nem is érnek el, a Diósgyőrt úgy tűnik bent tartják.

6. MTK

  • Érkezett: Szentpéteri (Finnországból), Kulcsár (Polonia Varsó, kölcsönbe)
  • Távozott: Hrepka (Vasas, kölcsönbe), Lencse (Videoton), Gosztonyi (Bari), Bori (Kecskemét, kölcsönbe)

Az MTK-nak van egy halom remek játékosa, mégsem képes megtartani őket. Hrepka ősszel Kispesen játszott, a tavaszt a Vasasban kezdi. Bori már a nyáron is ingadozott, most viszont végre váltott, és Kecskemétre ment - kölcsönbe. Gosztonyi Bariba, Lencse pedig Izrael helyett, a Videotonba igazolt. Ellentételezésként az érkezési oldalra két járat futott be. Kulcsárt ismerjük, vállalható szélső, bár Lengyelországban alig-alig fért be a Poloniába, Szentpéteri pedig jól jöhet még Koemannak, ha a finn bajnokság nívója iránt támad kedve érdeklődni.

7. Pápa

  • Érkezett: -
  • Távozott: Alex

Az egy Alex távozásán kívül semmi lényeges változás. Alighanem Véber Gyuri csapatánál az a legnagyobb erősítés, hogy maradt az őszi keret, amely képes volt mindvégig stabil csapatjátékot nyújtani. Közben edzőmeccsen újra verték az Újpesetet, lehet tehát döntögetni Tomas Medved szobrát.

8. Kaposvár

  • Érkezett: Oláh (DVSC), Godslove (Kaposvölgye)
  • Távozott: Nikolic (Videoton), Jovánczai (?), Hegedűs Dávid (visszavonult)

Kaposvárra alkalmunk nyílik eldurrantani a Magyar Futballközhely-szótár csaknem teljes állományát, mégis csak egy lózungot ragadnánk ki, miszerint Prukner mester újra építkezik, ezúttal leginkább csatárposzton. Elment Nikolic és Jovánczai, érkezett Oláh és Godslove, mégsem mondjuk, hogy könnyű dolga lesz. A nyolcadik hely ezzel a kerettel talán túlzás, de kis szerencsével megtarthatják.

9. Paks

  • Érkezett: Vayer (Lodz, Lengyelország), Völgyi (Győr, kölcsönbe)
  • Távozott: Márkus (előbb vissza Nyíregyházáról, majd Budaörs)

Gellei Imre csapata színes illusztrációja Lotus kollega, az évtized nemzetközi kupaszereplésére visszatekintő sorozatának. Legfrissebb érkezőként Vayer Gáborral egészült ki az Éger-Zováth-Tököli-vonal. Középcsapat szagot érzünk a levegőben, és képesek vagyunk pontosan kiszámolni a Paks kiesésének évét. Lehet készülni, lassan kiöregedő korba lép Kabát,  Simek és Tóth Norbert, felkészül: Farkas Balázs.

10. Vasas

  • Érkezett: Majoros (Szigetszentmiklós), Hrepka (MTK, kölcsönbe)
  • Távozott: Tóth B. (?), Szilágyi (DVSC, kölcsönből vissza)

Klasszikus sportújságírói bravúrral élve: a Sötét Ló. Majoros Árpád érkezése már önmagában is az erős gyengülés veszélyét hordozza, de ha megfejeljük mindezt azzal, hogy Mészöly Gézát eltávolították, akkor még nagy lehet a baj. Szentül hisszük, hogy a közepes erősségűnek is alig nevezhető Vasast, csak a korábbi edzője volt képes messze tartani a mindenkori kiesőzónától.

11. Ferencváros

  • Érkezett: Tommy Doherty (északír, Wycombe), Csizmadia (Slaven Belupo), Stockley, Elding (angol alsóbb ligákból),
  • Távozott: Ashmora (nem hosszabbított szerződést), Pisanjuk (Szolnok, kölcsönbe), Lowton

A Fradinál egyelőre még az is kérdéses, hogy ki üljön le a Bobby Davison után üresen maradt kispadra. A jelenlegi tandem egyik tagjának sincs meg a megfelelő papírja, Hevesi Tamás pedig csak akkor jönne, ha beleszólást is engednek neki a dolgokba. Más viszont még nem került képbe, marad a várakozó álláspont. A keret továbbra is gyengének tűnik, és ha nyáron sem erősítik meg jelentősen, akkor az Üllői úton tartósan középcsapattal kell számolni.

12. Haladás

  • Érkezett: Halmosi (Hull, kölcsönbe), Sipos (hazatért Ciprusról), Bogdanovic (Nyíregyháza), El Hadji Diouf (szenegáli, AEK Athén)
  • Távozott: P. Carr

Hiába Halmosi és Sipos visszaigazolása, a tél legnagyobb fogása mégis a visszatérő Kenesei Krisztián. Vele talán végre megjönnek a gólok is. Bogdanovic érkezése csak ráadás, de ha minden összejön, ő lehet a Haladás Váczi Zolija, aki egy félidőkre beszállva dönt el meccseket. A távozók sorába lépő P. Carrt viszont alighanem kevesen búcsúztatták Ferihegyen.

13. Kecskemét

  • Érkezet: Lambulic (Újpest), Tudor (román, Unirea, ?)
  • Távozott: Yannick (DVSC), Kormos (Siófok)

Ha Csertői összerakja az ősszel alulteljesítő védelmet, és a támadók hozzák a formájukat, akkor simán meglehet a bentmaradás. Ha nem, akkor szoros harcban lesznek a Honvéddal.

14. Bp. Honvéd

  • Érkezet: Vaccaro (német-olasz, Eintracht Frankfurt II.), Tavars (francia)
  • Távozott: Nagy Zoltán (DVSC, kölcsönből vissza), Benjamin (Valenciennes, Franciaország), Hrepka (MTK, kölcsönből vissza), Fazakas (BKV, kölcsönbe)

A Honvéd valahol a 25. forduló környékén kerül reménytelen helyzetbe. Ekkor Moralest Csábi váltja, aki ugyan egy-két meccsre feltüzeli a csapatot, de ez is kevés lesz. Tippünk szerint a Kispest lesz az egyik kieső.

15. Diósgyőr

  • Érkezett: Sadjo Haman (?), Supic, Zámbó, Bajzát, Brnovic (mind Győr), Somorjai Tamás (Hartberg), Dobos (REAC), Roszel Róbert (Baia Mare, ROM), Menougong (Bőcs)
  • Távozott: Gohér, Ivancsics (?), Szabó Viktor (csatár, Mezőkövesd), Apostu (román, International) Nagy R., Faggyas (DVSC, kölcsönből vissza)

A Miskolcon félistenként tisztelt Tornyival meglehet a centenáriumi bentmaradás, ha sikerül a két hónapos szünet alatt megfelelően összerakni a szinte teljesen kicserélt keretet. A győri különítmény, valamint a tapasztalt első osztályú játékosok leigazolása nyerő húzás lehet, de a hosszú távú tervezésre ez a keret sem alkalmas.

16. Nyíregyháza

  • Érkezett: Davidov (korábban: ZTE) és még sokan mások
  • Távozott: Ambrusz (visszavonult), Bogdanovic (Haladás), Márkus (Paks, kölcsönből vissza), Czanik (DVSC, kölcsönből vissza), Szélpál (DVSC, kölcsönből vissza), Cupik (Szolnok), Goia, Mboussi (?)

Szerintünk a Nyíregyháza helyzete reménytelen. A környező csapatok erősítettek annyira, hogy pontokat csípjenek el a középcsapatoktól, míg a Nyíregyházának a hatpontos meccseken kell tökéleteset alkotnia. Akkor talán lehet néhány fordulónyit reménykedni. Az új igazolások, az egyetlen Davidov kivételével sötét lovak, de interpolálva a korábbi tapasztalatokat, sok jót nem várhatunk tőlük. A legnagyobb fogás egyértelműen Honma és Andorka megtartása.

Tippünk a bajnokság végeredményére:

A bajnoki címre két csapat lehet esélyes, a Videoton és a Debrecen. Közöttük nagyjából az dönthet, hogy mit játszanak egymással, bár szerintünk Fehérvár - először. A bronzért az Újpest és a Zalaegerszeg kaparhat, a Győrben valahogy nem tudunk hinni. Erős középcsapat lesz a Pápa, az MTK, a Kaposvár, a Paks és szégyenszemre a Fradi. A kiesés elkerüléséért folyó harcban eséllyel száll síkra a Vasas, a Haladás, a Kecskemét és a Diósgyőr, míg elbukik a Honvéd és a Nyíregyháza

csapat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Videoton x x                            
DVSC x x                            
Újpest     x x x                      
ZTE     x x x x                    
Győr       x x x                    
MTK               x x x            
Pápa             x x x x            
Kaposvár                 x x x          
Paks             x x x x            
Vasas                   x x x x      
FTC             x x x x            
Haladás                     x x x x    
Kecskemét                     x x x x x  
Honvéd                         x x x x
Diósgyőr                   x x x x      
Nyíregyháza                             x x

 

Az eddig beérkezett tippek, valamint a hozzá tartozó kimutatások megnézhetők egy szabványos google táblázatban: itt. (lassan frissül)

A tippjeitek jelenlegi állása:

35 komment

Címkék: átigazolás bohócliga holtszezon

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr841740026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zigi 2010.02.08. 20:38:17

Ha a Győr a magyar Arsenel, akkor Pintér Attila a magyar Arséne Wenger?

nézz · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.08. 20:55:32

Elég hosszú ideig eltudnám nézni ahogy ugrál az elefánt :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.08. 20:57:39

@nézz: jobb klikk, kép mentése másként :)

fran7 2010.02.08. 21:13:47

Ez nagy szöveg és sokan mások. Az, hogy a magyar klubok szembe mennek a világtrenddel ezen már meg se lepődünk. Hadházi mondta a kabaréban. "a magyaroknak nem szóltak a válságról?"

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.02.08. 21:34:15

Yannickot a Debrecen balszélsőnek igazolta, legalábbis az edzőmeccsekből ez jött le.

bannercsik 2010.02.08. 21:56:42

Ferencváros nem igazán középcsapat... Ők a szavazásban az Egyéb vagy Más csapat.

2010.02.08. 22:22:53

Bízom benne, hogy nem esik meg az a csúfásg Miskolcon, hogy a centenárium évében essen ki a csapat.

bélakirály 2010.02.08. 22:45:16

Csak a pontosság kedvéért. Egy belga jött Győrbe, el-Arasi. Sapina nem kellett(nem tudták megfizetni?), Walasiaknak meg karsztforrás van a térdében, bár ettől még simán leigazolhatják. Viszont megszerezték a macedón Mojszovot és talán tovább erősítik a grúz vonalat is.

Stefan Derrick 2010.02.09. 02:41:25

@bélakirály: Nem Sapinának voltak gázok a térdével, és azért küldték haza? Mintha Walasiak maradna.

impulzusmoduláció 2010.02.09. 08:26:31

Vasast megvette már az olasznak látszó bagázs,vagy ez is csak porhintés volt?

JESTER 2010.02.09. 09:54:58

Sajnos jók a tippek.
Úgy kiesünk, mint a kapanyél a szakértés közben bealvó PuhlSanyi szájából.

És én még 2007ben azt hittem: jön a Honvéd új nagy korszaka. Ehelyett csatolhatjuk fel az 1996 óta rendszeresített -ezúttal KFC logóval díszített- szopóálarcokat.
UNDORÍTÓ :(

Futó Lada 2010.02.09. 10:13:57

A Fradi most olyan mint ált.isk-ben az A hét / B hét. Egyik évben a fiatalság kell, a következőben a rutin. Hála az égnek, megint tudtak találni angliában egy visszavonult játékost, aki jó lehet még valamire. Ugyanojan játékostemető mint a Paks, csak ott legalább olan játékosok vannak akiket Magyarországon ismernek . Itt meg...Már azon se lepődnék meg, ha jövő héten Haber lesérülne, és Shilton-t hoznák ide pótlásnak.

vidi-master 2010.02.09. 12:49:01

két dologban nem értek egyet: a Fradi erősödött, ugyanis Doherty és Elding is kiemelkednek majd a mezőnyből, Csizmadiáról nem is beszélve. a Szpari pedig nem fog kiesni, ez is 100%. A Fradi a tavaszi tabellán 3-4. lesz, és összesítésben 6-7. lesz. Bajnok lesz a Vidi, az ezüst a Lokié, a bronzért a zalaiak és az ETO harcol majd, 5. lesz az Újpest. Kiesik a Vasas :(

Goalissimo · http://goalissimo.blog.hu/ 2010.02.09. 12:58:36

Pontatlan pár helyen de összességében egyetértek..

Zigi 2010.02.09. 13:02:41

@Futó Lada: Gil Merricket meg akarták valószínűleg szerezni, de szegény múlt héten meghalt:)

Tesco árufeltöltő 2010.02.09. 13:15:35

Menj el kapálni, mert a focihoz nem értessz az biztos!

A Vasas tegnap igazolt egy algériai válogatottat,
itt van két brazil gyerek és még további játékosok jönnek. Az átigazolási időszaknak 20.-án van vége.Még több mint 10 napja van a csapatoknak igazolni. Nem korai még az esélyeket latolgatni??

Thargoff 2010.02.09. 13:22:56

@Tesco árufeltöltő: Esélyeket latolgatni sose korai. :))

bélakirály 2010.02.09. 13:25:18

@Stefan Derrick: hát az Eto-nál tényleg valami orvosi indokkal küldték el, de asszem a Charleroinál meg megfelelt. Walasiak elvileg Győrben van még, de szerződése úgy tudom nincs.

Majom Miklós Fan Club 2010.02.09. 14:53:25

a magyar bajnokság nyolcadik helye hogy lehet túlzás bármilyen kerettel? pláne mikor a hetedik helyen álló pápa jovánczait meg balaskót teszteli.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.09. 15:08:39

@Stefan Derrick: forum.index.hu/Article/viewArticle?a=97528686&t=9018138 Véletlenül láttam, de valahol igazad van. Tényleg nem tudunk hinni az utóbbi évek Vasasában. Bezzeg a 10 évvel ezelőtti, Szilveszterrel, Kabáttal, Pállal. Sajnos még mindig az a mérce.

post.mtibor 2010.02.09. 17:24:31

Szerintem a Debrecen lesz a bajnok, magyar szinten kiemelkedőt nyújtottak tavaly is amellett, hogy a BL-re koncentráltak.
Mindenesetre gusztustalan a Soproni ligát Bohócligának nevezni, aki nem fogadja el, lenézi stb, nem értem miért nem az MKB Veszprém kézilabdacsapatáról, a Vasas ffi vízilabdacsapatáról stb készít blogot? Csak nem azért, mert köpködni és gúnyolódni jobban telik tőle, mint az intelligenciahányadosára odafigyelni?

Crouch 2010.02.09. 17:43:47

Ne már, Dvéri "drazsé" Zsolt visszavonult? Nemzeti gyásznapot most.

Bruno Salazar 2010.02.09. 18:48:24

@post.mtibor: Ezt a Blogot csúnyán benézted barátom, mivel a Soproni liga a tied az enyém és minden Magyar érzésű emberé, márpedig ebben a formában simán le bohócligázhatóm, főleg, hogy tényleg bohózat amit labdarúgás címszó alatt a (labda-ügyetlen) játékosok és a képzetlen (kontár) edzők művelnek! De szeretjük, és hétről hétre szurkolunk, sőt megvitatjuk ha bármi történik! S nem mellesleg remekül szórakozunk!

Például ha akarom akkor a szerzőt "leYodázom", biztos érti is majd a viccet...

Bár ha a Thorghelle Sanyi apukája vagy akkor Én személy szerint elnézést kérek, mert róla és a labdával való kapcsolatáról jót nemigen mondtam!
De a nevedből kikövetkeztetve inkább a Mracskó Misi rokona lehetsz, kedves Tibor!

Ne vedd fel, olvass vissza, néhány bejegyzést, biztos találsz olyan beírást ami neked is megdobogtatja a szívedet...

És elnézést, de ha így beleköpködsz és gúnyolod a poszt-ot hozzászólásoddal, ráadásul sértegeted a szerzőt, akkor én nyugodtan le is BOHÓCMTIBOR-ozhatlak!

És hajrá Stadler!

post.mtibor 2010.02.09. 19:02:15

@Bruno Salazar: Valóban mgteheted, hisz nincs online kezem, hogy meghuzgáljam vele az online bajuszodat.:) De azért az első 5 áll. Pl a középmezőny első ötje.

Stefan Derrick 2010.02.09. 20:36:48

@végh hanta: Lebuktam... :) A tippverseny utolsó helye és az általunk "tippelt" első között kb. középúton van az igazság, egyelőre. Na, de majd tavasszal...
Mondjuk szerintem a Honvéd sem fog kiesni.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.10. 10:27:26

igazából az egészet végignézve majorosárpi visszahozatala a legdurvább. ez elméletben azt jelenti, hogy egyetlen ember sincs a klub alkalmazásában (döntésbefolyásoló pozícióban), aki akkoriban nézett volna vasas-meccset. vagy van, de nem ért hozzá. válasszunk a hiperfluktuáció és a dilettantizmus között.

Stefan Derrick 2010.02.10. 15:59:12

@mocsing: Ez tényleg elég érdekes húzás volt, de lehet, hogy csak az NB III-as csapatot akarták erősíteni.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.10. 17:23:53

@Stefan Derrick: gondolom, te már nagyon várod a hipersebességű biciklicseleit

minnifield űrhajós 2010.02.11. 21:20:47

végülis minden bokorban van egy touré meg camara is :)

Stefan Derrick 2010.02.22. 21:34:43

Na, azért ebben nem igazán látom a rációt:

www.pepsifoci.hu/napi/node/53917

Mondhatnám azt is, hogy nabazmeg, erre nem számítottam így az utolsó napon...

Zigi 2010.02.22. 23:47:16

Ha már jósolunk, tegyük azt racionális alapon. Az imént olvastam a következőt:

"- 1990-ben az MSZP írta ki a választásokat, elbukott azon, az Újpest lett a bajnok.
- 1998-ban is az MSZP írta ki a választásokat, majd elbukott, az Újpest bajnok lett.
- 2006-ban szintén az MSZP írta ki a választást, de azt megnyerte, az Újpest második lett.
- 2010-ben is az MSZP írja ki a választást, valószínűleg elveszíti azt, tehát az Újpest..."
süti beállítások módosítása