HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bohócliga 16 - Lesz még rosszabb.

2010.03.02. 16:00 végh hanta

Három hónapot vártunk erre a hétvégére, de megérte. Kiderült, hogy télen semmi sem dőlt el, és hogy néhány igazolástól (más néven: erőkoncentrációtól) még nem lett jobb a Bohócliga színvonala. Yannick jó játékkal kezdett Debrecenben, nem rajta múlt, hogy csak hatalmas szenvedés árán sikerült legyőzni a Diósgyőrt. A másik bajnoki címre sanszos csapatnál szintén akadozik még a gépezet (más néven: idény eleji forma), de legalább a támadások megvannak, ha az irányzék nem is stimmel mindig. Újpesten belaszaladtak a féléves szokásos pofonba (más néven: kijózanító vereség), ami összevetve az aranyról tett fogadalmakkal, és Balajcza Praj-parafrázisával, mentség nélkül marad. Angyalföldön tovább dúl a kilátástalanság, miközben Szentes Lázárék legalább elmondhatják magukról, hogy három győzelmükből kettőt a Vasas ellen értek el. Tudva, hogy idén még mindenkivel játszanak a továbbiakban, csak a Vasassal nem, sok jót nem remélünk a derék nyírségi légióskörforgónak.

Bajnoki összegoglaló, embed videóval és némi kritikai éllel.

Debrecen – Diósgyőr 3-1
Tornyi Barnabás elismerőleg nyilatkozott csapatáról, külön megjegyezte, hogy volt mikor passzolgattak  is az játékosok. Tudunk örülni, hatalmas előrelépés. Néhány éve, hogy Davids 13 kilométeres teljesítményén ámuldoztunk a Sport Plussz hasábjait olvasva, és szintúgy néhány éve, mikor Galaschek Péterről jelent meg az ominózus másfeles (1500 méter!) adat – ugyanott. A futómennyiséggel tehát már nincs probléma, megoldottuk, most a passzjáték van terítéken. Diósgyőrött a Dobos, Vukadinovics, Lippai, Roszel összetételű fedezetsor feladata lenne elhomályosítani a Barcelona és Xavi, Iniesta, valamint Lionel Messi vonatkozó statisztikáit. Ismét Tornyit idézve: nincs ez még meg.

Ferencváros – Haladás 2-1
Ismét bebizonyosodott, egyetlen Premier League-csapat kispadjára sem ülhet le érdemtelenül bárki. Halmosi Péter egészen más sebességfokozatban játszott, mint társai, vagy az ellenfél. Olyan helyeken tűnt fel, ahová magyar játékos még életében nem passzolt labdát, merthogy minek, abból nem alakulhat ki játékszituáció. Olyan helyekre passzolt, ahová magyar játékos még életében nem érkezett, merthogy minek, onnan nem lehet befelé cselezni, vagy mélyen a kapu mögé ívelni egy beadást. Egyszerűen Halmosi teljesen más futballt játszik, mint amit itthon erőltetünk. Saját érdekében reméljük, hogy ez a félév csak kitérő a pályafutásában, és van annyira erős akaratú, hogy ne süllyedjen bele a mai magyar rögvalóság homokkal felszórt tizenhatosának posványába.

MTK – Pápa 0-0
Sokáig hittük, hogy a méltán elfeledett Police Brothers Béla című nótája kivételével minden fent van a youtubeon, vagy legalább az interneten, úgy általában. Tévedtünk. A Béla immár 2000 nézőn is túlvan, míg az MTK-Pápa továbbra is hiánycikk. Sajnáljuk, bár egy 0-0-ról nehéz lenne mit összefoglalni.

Kaposvár - Honvéd 1-0 (videó)
Állítólag volt a Honvédnak is egy helyzete, de a fellelt összefoglaló erről mélyen hallgat. Massimo Morales olybá tűnik hasonló pályát készül bejárni a Trapattoni-iskolából kikerülve, mint Alex Ferguson korábbi szekundánsai az angol válogatott, vagy a Real Madrid kispadján. Lehet panaszkodni a hosszú télre, a játékosállomány minőségére, de az elfogadhatatlan, hogy egy csapat teljesen fogalmatlanul szaladgáljon az ellenfél birtokában lévő labdát kergetve. Régi igazság, hogy egy kiesés elől menekülő csapatnak csak akkor van esélye, ha a játékosai átérzik a felelősséget, és egymásért küzdve, szinte megállás nélkül robotolnak. A magyar futball szótárában a ronggyá olvasott alattomos bejegyzést csak egy cikkely előzi meg: az akaratgyenge. Kicsit kéne tovább lapozni, és máris szemünk elé tárulna a hozzá nem értő jelzős szerkezet, valamint rögtön utána a koncepciótlanság. Kispesten volna még mit tanulni.

Videoton – Kecskemét 2-0
Mosógépmotorból fűnyíró, szivattyúból tanyasi puttyogó. A sufnibuhera még mindig képes megdobogtatni a házi barkácsot hobbiként űző férfiszívünket. Ahogy a vízzel felöntött, úgy a homokkal felszórt pálya is magyar találmány. Míg az első a játék lassítását, és így az ellenfél labdajáratását megakadályozandó célt szolgált, addig az utóbbi épp ellenkezőleg, a játéktér minimális feltételrendszernek való megfeleltethetőségét. A fehérvári aréna a Bozsik-stadion legsötétebb napjaira emlékeztető foltokkal várta a kecskemétiek vendégjátékát, de legalább alkalmasnak minősítette a spori. A játék ennek megfelelően olyan volt, amilyen lehetett – gyenge. Alves helyből felugrós, karetemozdulatos gólja viszont szépségdíjas.

Újpest – Győr 0-3
Első a biztonság, csak gólt nem kapni, az ellenfél úgyis kényszeredetten hibázik legalább egyszer. – szól a legújabbkori győri program egyik tanulsága. Pintér Attila, mint egykor jól szolgáló centerhalf, érti a csíziót, és szemrebbenés nélkül képes 5-4-1-ben felküldeni csapatát a pályára. Az pedig, hogy a Nemzeti Sport képes mindezt 3-4-2-1-es alapállású, eltökélt támadófocinak szakkommentálni, a fényes hozzá nem értés csimborasszója. A győriek egyszerűen megszállták kilenc emberrel saját térfelüket a tizenhatostól a felezővonalig, majd várták, hogy hibázzon valaki az Újpestből, és máris mehet a villámgyors kontra. Két megjegyzés mindössze: ad egy, eredményes, sőt a Csank-féle pontrúgásokra alapozott taktika mellett, szinte csak ez lehet eredményes Magyarországon, mert mindkettő tanulható; ad kettő, vágjon jó képet hozzá az, akinek óvodában is svájci retesz volt a jele.

Vasas – Nyíregyháza 2-3 (videó1, videó2)
Ha Dante kortárs szerző lenne, egész biztos külön fejezetet szentelne a Pokol egyik legkegyetlenebb bugyrának, a Vasas-Nyíregyháza kiesési rangadónak. Mi ehhez képest egy forró olajjal teli üstben való lassú megfővés? Prométheusz kalandja a keselyűvel szinte kéjutazás a Bahamákon.

Öt gól, és más semmi – adhatná gunyoros írása címének Hegyi Iván, és először az oldal történetében, mélységesen egyet kell értenünk vele. A játékosok, tolerálva, hogy ez a mérkőzés a hosszú tavaszi szezon első találkozója volt, mindent megtettek a pálya állapotának megkímélésére. Remili Mohamed például írd és mondd, egyszer sem tűnt fel a számára kijelölt balszélen. A mindig mindent középen erőltető taktikák pillanatok alatt mentek át hatalmas favágásba. Hiába jutott el egy támadás az ellenfél harmincasáig, ott elfogyott minden tudomány, a labdát birtokló játékos vagy belebonyolódott egy reménytelen cselsorozatba (mintegy előre felmentve magát: én mindent megtettem), vagy pedig minden koncepció nélkül kiadta a be nem játszott széleken nem érkező elképzelt csapattársnak.

Egy meccs alapján nem illik ítélkezni, de nem tennénk nagyobb összeget egyik csapat bentmaradására sem, még úgy is, hogy sem a Kecskemétet, sem a Honvédot nem láttunk eddig idén.

Tabella
Tabellát talán még soha nem közöltünk, itt az ideje, hogy megtegyük. Külön dedikált oldalt szentelve neki, elhelyeztük az oldalsávba. Van benne nyers pontszám, és olyan pontszám ami azt mutatja, hogy egy csapat mennyire van az elsőtől, valamint a legjobb kiesőtől. Az utolsó oszlopban pedig a menetelések leírása kapott helyet, g-vel a győzelmet, d-vel a döntetlen, v-vel a vereséget jelölve.

-----------------------------------------

Tippjáték
Az elmaradt Paks-ZTE meccs miatt egyelőre csak előzetes eredményeket közölnénk. Résztávnál vezet Mérgező Hulladék 21 egységgel, hárman másodikak 19-el (christvhu, kétballáb és Tuszek). Ámeneti excel itt.

Kommentverseny
Tornyi Barnabás korábban évekre elégséges muníciót nyilatkozott össze kommentelőik számára. A kategóriában ezúttal vérfarast díjazzuk: ”Nem szeretnénk perelni, de a szerződés szerint ügyfelemnek már járna a hűségpénz!”-Tornyi Barnabás jogi képviselője.

Bmiky31 (minimál kategóriánk emléklaposa) egyszerűen csak annyit mondott a Fradi edzőmizériája kapcsán, hogy Tuboly? Téboly... - és milyen igaza volt.

Győztesünk ezúttal housemd, aki a szociológusi szívünknek oly kedves Véber Max alapművét helyezte Garami mester kezébe: Garami Józsi bácsit a "Protestáns etika és a kapitalizmus szelleme" lapozgatása közben lepi meg a délutáni szunyókálás. A taktikai felkészítés így jól sikerül. Egy kérdés maradt nyitva, mit olvasott ki belőle Józsi bácsi? Talán, hogy a fáradhatatlan hivatástudat elnyeri jutalmát a túlvilágon? Egy Talapa-keménységű középhátvédet? 

Közösségi link a cikk szerkesztéséhez.

Továbbá apró jubileum: ez végh hanta 100. bejegyzése.

32 komment

Címkék: videó összefoglaló bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr881802751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2010.03.02. 16:35:35

köszönöm az elismerést, mivel e fordulóbéli kimagasló eredményem után a pontverseny tavaszi megnyeréséről szőtt álmaim - dacára az emberpróbáló, férfias alapozásnak, a felkészülési időszak kompromisszumok nélküli végigdolgozásának - nagyjából elmúltak, így ebben a műfajban kell majd megtaláljam önmagamat...

Titi120 2010.03.02. 16:35:40

100 % -ig meg vagyok elégedve a jelenlegi 30-dik helyezeésemmel, innentől kezdve pozicióm tartására rendezkedem be, ahogy azt a Vasasnak is kéne.

füligjimmy77 2010.03.02. 16:36:48

Megvettem a Sport+ -t..zseniális volt. A modoros blogon megjelent írást olvashatták az edzők

Úgy ítélem meg, minden évben sikerült előrelépnünk [...] A klubvezetéssel karöltve azon dolgozunk, hogy minden posztra versenyhelyzetet teremtsünk. Ez indokolta Barhta László, Vayer Gábor, B.Tóth Balázs leigazolását[..] (Gellei Imre)

A játékosok már most jobb állapotban vannak, mint ősszel (Craig Short)

A játékosállomány tekintetében mindenképpen előreléptünk, hiszen tíz új labdarúgót szerődtettünk (Banka Zsolt, Nyíregyháza)

Lusta vagyok mindet beírni, de sikoltozva röhögtem

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.02. 17:32:00

valahogy diszkvalifikálni kéne kétballáb-at

kétballáb 2010.03.02. 18:51:35

Az én kizárásom után pedig azt követelnék a többiek, hogy téged zárjanak ki. És így tovább... Inkább magamra vállalom az éllovas mártír szerepét.

AIR 2010.03.02. 19:07:32

nem volt ez olyan rossz, persze a színvonal nem egy nyugati, de több jó hangulatú, izgalmas meccs volt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.02. 19:26:10

@kétballáb: jó, a szmájli lemaradt, de nyilván vicc volt

Kifli007 2010.03.02. 19:54:43

Csak jelzem, hogy szerény személyem azon ritka állatfajba tartozik, aki MTK-meccsre jár. Jellemzően még idegenbe, vidékre is. Szóval, ha legközelebb olyan problémátok adódna, hogy hiányozna egy élménygazdag beszámoló valamely MTK-meccsről, csak forduljatok bátran hozzám. Hosszasan tudok mesélni egy Zsidai Laci-féle szerelésről, egy Szántai Levente-féle robinzinádról, vagy éppen arról, hogy mit éreztem akkor, amikor a frissen igazolt Lázok "csatárcsillag" János az első percben egy méterről nem tudta bekaparni a kapuba a labdát, majd a kedélyek újból felhergelését elkerülendő többet nem is ért labdába az egész meccsen. És mindez hol van még a szurkolói élményektől! Fradi-MTK előtt 500 fradista között jegyet venni a vendégszektorba, Vácon elkerülni a messze földön híres váci huligánok-Blue Brothers szurkolói összecsapást vagy éppen csak menekülni a kerítésen átmászó székesfehérvári barátok elől. Kérdezzetek csak nyugodtan...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.02. 19:57:14

@Kifli007: Mostanában sok sikert mondhatnak magukénak az MTK fanatikusai. A 16. fordulóban több nézőjük volt, mint a Ferencvárosnak. A 17. fordulóban valószínűleg idegenben szurkolják le a (manapság távollétével tüntető) honvédosokat.
Európa egyik rettegett tábora van kialakulóban a Hungária körúton :)

Bloodscalp 2010.03.02. 20:20:15

A népsport aka nemzeti sport tényleg elképesztő színvonal esésen/zuhanáson ment át néhány év alatt...

Aladár69 2010.03.02. 20:22:12

Nekem Tornyi mester nyilatkozata tetszett, ki is ragadnék belőle két gondolatot:

"csak annyit láttam hogy kapjuk a gólokat sorba..." ehhez nem tudok mit hozzátenni, ez önmagában jópofa :)

a csapatépítésre vonatkozó kérdésről: "...nagy volt a fluktuáció, 16-an jöttek..."
amúgy jégkorongos módon: sorokat cserélnek Nyíregyházán. :)) Hogy a kék égbe lehet 16 játékost igazolni télen? Csak azért, mert ingyen volt mindegyik? Jöjjön, oszt majd meglátjuk? Vazze, ezeknek a játokosoknak a nagy része még ingyen sem kellene, de még a másodosztályba sem. Ez a sztori sajnos Tornyi mester abszolút dilettáns hozzáállását sejteti...

lecsó73 2010.03.02. 20:30:52

@Kifli007: az mind semmi, én gyerekkoromban Borsó Janinak és Katzenbach Iminek szedtem a labdát....

sporttárs 2010.03.02. 23:04:22

Jó, jelzem, a Vidi-Kecskeméten a játék nem volt gyenge, de persze a szerző is közelebb járt volna az igazsághoz, ha látja a meccset.
Igaz, írni nyilván könnyebb.

vidi-master 2010.03.02. 23:42:13

hanta sporttárs, a blogot immár hosszú hónapok óta követem (forró) nyomon, és először nem értek egyet veled. volt szerencsém három mérkőzést is megtekinteni a fordulóból (DVSC - DVTK, FTC - Haladás, Vasas-Nyíregyháza), és a teljes összefoglalót is.
Kezdjük a vasárnapi menettel: nem volt rossz meccs, valóban két faék bonyolultságú taktikával pályára lépő csapatot láthatott a nagyérdemű, de izgalmas, gólgazdag, pörgős, a Soproni Ligához mérten jó összecsapás volt.

Ugyanez nem mondható el a szombati üllői úti derbiről, unalmas meccs volt. A Fradi megtestesítette az idény eleji forma kifejezést: hiába játszott 60 percen át mezőnyfölényben, hiába próbálta a siralmas állapotú talajon földön tartani a labdát, nem tudta feltörni a tökéletes antifutballra törekvő szombathelyi védelmet. Halmosinak nem kell kinyalni a hátsó felét, bár valóban ő volt talán a legjobb képességű játékos a mezőnyben, de túl sok mindent ő sem csinált a térfelét 60 percen át elhagyni nem szándékozó Haladás tagjai közül. A Fradi szakvezetésének hamar rá kell jönnie, hogy Tóthnak, Adnannak és Schembrinek a pályán a helye, mert a szombati Fradiban annyi kreativitás van, mint egy nagy vödör iszapban.

a Szpari középpályása, Struhar nem ebbe a bajnokságba való, egy meccs alapján is azt gondolom, hogy a nyáron erősebb bajnokságba igazol majd, nagyon tetszett a játéka. A kiesők a Kecskemét - Honvéd - Vasas trióból fognak kikerülni.

VGL 2010.03.03. 00:12:36

A videók nagyon ott vannak, köszönet érte.

A kaposvári kommentátor egyszerűen zseniális! Az olyan beszólásokat, mint a "kultúrált fejes" egyszerűen le kellene védetni, mert ez annyira egyedi.
A Tornyi a nyilatkozataiban első osztályú. Már korábban is jó volt, de minta most még szebben tudná megfogalmazni a semmit.

Ez hiányzott nekem az utóbbi 3 hónapban!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.03. 00:21:57

@vidi-master: Lehet máshogy látom a dolgokat, de én akkorát még nem szenvedtem életemben, mint vasárnap délután a Fáy utcában, pedig ott voltam a legendás Honvéd-DVSC 0-0-án (99-ben), és találtam benne szépséget. A Vasas-Nyíregyházában viszont semmit.

Mentségemre (vagy épp nem) legyen szólva, egyik nyíregyházi gól sem láttam élőben, csak a klubház tévéjén keresztül. Ellenben láttam azt, amit nem mutatott a kamera látószöge. A játékosok egyszerűen lemerevedtek, szenvedtek, mert nem volt kit megjátszani, nem volt semmi kreativitási hajlandóság senkiben. Képernyőn nem látszhatott, hogy egyszerűen nem volt hova passzolni, és ami a legszörnyűbb, nem volt kinek. Egyszeráen menekültek a felelősség elől, és mindenki bújt közel az emberéhez, "csak ide ne add azt a rohadt labdát" alapon.

Halmosiról annyit, hogy tényleg nem ebbe a bajnokságba való. Évek óta egy teljesen más játékot játszik, itthon esélytelen, hogy partnereket találjon hozzá. Egyszerűen mert senki sem kényszeríti ki azokat a reflexeket belőlük, amik egy más, pörgőbb játékhoz kellenek. Régiesen szólva: nem értették meg.

@sporttárs: A Videotont valóban nem láttuk, de egy helyszínen megjelent hazai szurkolótótól hallottuk, hogy gyengének találta, és mi ezt bőven elfogadtuk. Talán azért, mert elég meccset néztünk együtt korábban, és feltétlen bízunk az értékítéletében. Rossz pályán, rossz játék. Nyilván nem a Vasas, vagy a Honvéd szintjén, hanem magához képest.

vidi-master 2010.03.03. 00:26:45

@végh hanta: mindig van lejjebb:(

való igaz, hogy élőben sokkal rosszabbak a meccsek, mint a tévében, legalábbis a Soproni Liga biztosan! attól félek, hogy nagyon alacsonyra süllyedtek az elvárásaim, lehet csak ezért tetszett a meccs... mindenesetre Struhar akkor is nagyon tetszet, ahogy Balbinot is a Szpari védelméből.

vidi-master 2010.03.03. 00:28:13

a tetszett természetesen hosszú t!

Kifli007 2010.03.03. 09:46:45

@lecsó73: Bárcsak megszoríthatnám a kezed... :)

@végh hanta: Hol vannak már azok az aranyidők, amikor még Stadler, Gázszer és REAC meccsekre is járhattunk. Azoknál is többen voltunk ám...

Kifli007 2010.03.03. 09:48:19

@lecsó73: Bárcsak megszoríthatnám a kezedet... :)

@végh hanta: És hol vannak már azok az aranyidők, amikor Stadler, Gázszer, BVSC vagy REAC meccsekre járhattunk. Azoknál is többen voltunk ám!

vidi-master 2010.03.03. 10:39:03

@Kifli007: első Stadler - Ferencváros meccset 22 ezer néző tekintette meg a helyszínen, BVSC - Fradi a Népstadionban 45 ezer nézővel.. azért a Stadler és a BVSC meccein is több ezren voltak rendszeresen, a Gázszerről nem tudok nyilatkozni.

JESTER 2010.03.03. 13:29:37

@vidi-master: na, na....a BVSC meccsein 3-500 ember volt rendszeresen.
Ezt a "budapesti kiscsapat kis közönséggel" pozíciót kezdi mostanság ostromolni a Kispest is :((

vidi-master 2010.03.03. 13:37:28

@JESTER: 98/99-es bajnokság őszi idény:

BVSC - Újpest 6000 néző
BVSC - ZTE 6000 néző
BVSC - Ferencváros 5000 néző
BVSC - Nyírség-Spartacus 500 néző
BVSC - Vasas 2000 néző
BVSC - Haladás 3000 néző
BVSC - MTK 2000 néző
BVSC - Siófok 500 néző

Átlagnézőszám: 25000 : 8 = 3125

vidi-master 2010.03.03. 13:46:12

@vidi-master:
találtam több adatot is.
átlagnézőszámok:
94/95: 3460
95/96: 6033

Majom Miklós Fan Club 2010.03.03. 14:01:42

@vidi-master: hova tűnt 4500 néző a nyíregyháza ellen, és utána hogy kerül elő megint 1500? most vagy a vendégek voltak mindig sokan, vagy nagyon finnyás hazai publikum volt. erről jut eszembe, azt remélem mindenki tudja, hogy léderer nickje a neten bvscreac a két kedvenc klubja után, lehet szegény kispest azért fog kiesni, mert idén nekik szurkol?

christvhu 2010.03.03. 22:05:57

Ha merek az eszemre hallgatni (vasas meccs) megnyerem a fordulót(
Nem baj, akkor is addig fogadok rájuk, míg egyszer csak bejön!
vagy nem.......

JESTER 2010.03.04. 09:31:08

@vidi-master:
Halihó.
BVSC - Újpest 6000 néző Biztos nem 5000 újpesti ment át.
BVSC - ZTE 6000 néző Ez meglepő, OK. De nem 600 az a 6000?
BVSC - Ferencváros 5000 néző Biztos nem 5000 zöld ment át.
BVSC - Nyírség-Spartacus 500 néző Hm. 500?
BVSC - Vasas 2000 néző Ebből 500-1000 Vasas valszeg.
BVSC - Haladás 3000 néző
BVSC - MTK 2000 néző
BVSC - Siófok 500 néző Megint 500?

Azt aláírom hogy nem 3-500 ember járt ki (amúgy honnan az adatok?) de ezek a számok inkább egy jó 2000-res hazai szurkerátlagra utalnak, több ezresnek nevezni a kijáró számot a jellegzetesen duzzasztó fradi/ute meccsek miatt, legalábbis véleményes, szerintem.

vidi-master 2010.03.04. 11:39:35

@JESTER: az adatok a wikipediáról származnak. 99% hogy igazad van, a BVSC-nek sose volt nagy tábora, de 3 ezer BVSC drukker rendszeresen kijárt a meccseikre, ami pont a háromszorosa a mai Vasas-MTK átlagnak, a négyszerese a REAC tavalyi átlagának és a duplája a Honvédének:)

JESTER 2010.03.04. 11:41:16

utolsó mondtatoddal még élvezettel megforgatod a kést a szegény kispesti fanatik szívében :)

vidi-master 2010.03.04. 12:35:41

nem szándékosan:p fiatal korom ellenére emlékszem amikor tízezer kispesti volt kinn a MU ellen!

Kifli007 2010.03.04. 18:06:00

Egészen Bohócligához illő, ahogy azon vitatkozunk, hogy a BVSC-nek vagy az MTK-nak volt/van több szurkolója :) Eme vita büszke elindítójaként csak annyit tennék hozzá, hogy 98-ban még szerintem nekünk is megvolt a 2000-3000-es átlagnézőszámunk. És nálunk is csak akkor volt több szurkoló, amikor a Fradival, Újpesttel és az aktuálisan jól menő vidéki csapattal (Dunaferr, Győr, Fehérvár, DVSC) játszottunk.

Zigi 2010.03.04. 19:03:36

Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy törjön el a lábam, hogyha még egyszer felmászok ezekért Újpestre...
süti beállítások módosítása