HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Edzők tavasza – Bohócliga 23. beharangozó

2010.04.15. 11:00 Black Lotus

A legigényesebb magyarfutball-fanatikusoknak sem lehet panasza az elmúlt két hétre, mivel négy csapatnál (a honi élvonal létszámának egynegyedénél) döntöttek úgy eme röpke időszak alatt, hogy a hosszú távra kiérlelt és következetesen végrehajtott szakmai koncepció jegyében ezentúl másik szakvezető bére után kívánják fizetni a TB-járulékot. Magunk leginkább azon lepődtünk meg, hogy a záporozó kispadok egyike sem találta telibe Supka stratégát. A másik (bár jóval kisebb) meglepetés, hogy Pakson nem követték a kecskeméti sormintát, azaz  a Maldív-szigetek mágusának hazacsábítása után nem csaptak le a másik Ázsiában regnáló gurura, a korábbi bangladesi munkálkodás után jelenleg a sokat szenvedett pakisztáni nép életébe reménysugarat csempésző Kottán Györgyre. Az idők szavát megértve a Labdabiztos szerkesztősége is végrehajtott egy átmeneti cserét: a beharangozót ezúttal a légiósügyi referens jegyzi, mivel Hanta kolléga a tippjátékban bemutatott menetelésén felbuzdulva úgy határozott, hogy a következő idényben már az őszi első fordulótól terrorizálni kívánja a mocsing-kétballáb tandemet a tabella tetején. Ennek érdekében jelenleg egy több napos Bohócliga-továbbképzésen vesz részt, ahol egyebek mellett a gazellaléptű Bede sporttárs tart konzultációt a lesállások helyes felismeréséről, a mérkőzések elemző jellegű leírásáról pedig Pajor-Gyulai László előadását hallgathatják meg a résztvevők.

 
ZTE-Győr 1-1
Hiába esett tavaly tavasszal kilenc gól ebben a párosításban, kénytelenek vagyunk azt mondani: mikor a bunkerfutball két apostola a nemzetközi horizonttal is kecsegtető harmadik helyért feszül egymásnak, akkor nagyjából annyi esélyünk van a közönségszórakoztató, látványos focira, mint Bajzát Péternek a fair play díjra.  Reményeinket talán még az táplálhatja, hogy Csank mesterben esetleg maradt némi tüske a majdnem egy éve hazai pályán kapott hét gombóc miatt - ellenben Pintér nagyfőnök Rudnevs neve hallatán szíve szerint valószínűleg elaknásítaná a teljes győri térfelet a pontszerzés reményében. Érzésünk szerint az ikszre van is esélye a hétközi kupameneteléstől kissé elgémberedett hazaiak ellen, nagy lépést téve az EL első selejtező fordulójában egy albániai vagy örményországi kiruccanás, no meg egy tádzsik vagy üzbég labdaművész leigazolása felé.
 
Kaposvár-MTK 2-1
Az MTK esetében az utóbbi években hüvelykujj-szabályként fogadtuk el, hogy az olimpiai válogatottnál idősebb játékosokat azért kell folyamatosan eladni vagy kölcsönadni, hogy legyen hely az akadémiáról érkező ifjú megváltóknak. Ebben az idényben valahogy nem látjuk a klubház előtt kígyózó sorokban várakozó világklasszis-palántákat, de elképzelhető, hogy csak elbambultunk. A két középcsapat kellemesen érdektelen összecsapásán a hazai pálya előnyét érezzük döntőnek.
 
Nyíregyháza-Újpest 1-2
A lilák Erős Karcsival is felturbózott szakmai stábja a hétközben kevésnek bizonyult - a bajnoki cím után a kupagyőzelemmel kapcsolatos remények is a kukában végezték. A fejleményeket Gézuka a mostanság divatossá vált bírózással, a szurkolótábor pedig a kivezényelt rendfenntartó erők ellen lejátszott harmadik félidővel konstatálta. Zalaegerszeg után a hétvégén Nyíregyházán folytatódik az országjárás, ahol érdemi tét hiányában minden feltétel adott a kiesés elől menekülni próbáló hazaiak megregulázására – ha a villanyvilágítás is úgy akarja.
 
Kecskemét-Haladás 1-1
Csertői excsapatainak közös vonása, hogy a maestro utáni érában mindketten a szigetországok felé fordultak: a kecskeméti edzőválasztással szemben a vasiak az Angliából kikölcsönzött Halmosit és a Ciprusról becserkészett Sipost tudják felmutatni. Sejtésünk szerint a forduló egyik olyan találkozója lesz, amelyre egy hét múlva már senki nem fog emlékezni.  Ne legyen igazunk.
 
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Kispesten napjainkban minden elképzelhető, így az is, hogy a kiesési rangadón születik meg az idény nézőcsúcsa. A csapatot a télen biztos kiesőnek könyveltük el, így a légiósokkal alaposan megpakolt brigád eddigi szereplése - a kupa bebukása ellenére - kellemes meglepetés. A Diósgyőr esetében a hét kérdése, hogy a Bőcsről importált mágia ideiglenesnek bizonyul-e vagy a játékosok most már komolyan veszik azt, hogy a "centenárium méltó megünneplése" kifejezés nehézkesen hozható szinkronba a kieséssel. Tucatnyi embert kérdeztünk meg, hozzánk hasonlóan mindenki döntetlent várt, így a Bohócliga káoszelmélete alapján nyugodt szívvel mondjuk be a hazait.
 
Vasas-Pápa 1-1
Kopni látszik az ősszel aprólékosan felépített pápai goodwill, a csapat szurkolóit legutóbb Diósgyőr térségében világosították fel arról, hogy mégsem Véber Gyuri a Dunántúl Guardiolája. Lassan gatyába kell ráznia a brigádot, mielőtt valamelyik pápai főmuftinak is a keze ügyébe kerül a szertár mélyén porosodó lapát - ugyanis az edzőkeringő felturbózott ritmusa mellett sem valószínű, hogy a Gyuri titkos álmaként számon tartott újpesti kispadról pár hónapon belül kiebrudalják Gézukát. A missziót nehezíti Orosz Péter kidőlése, ennek ellenére Angyalföldön sanszosnak érezzük a pontszerzést.
 
Paks-Videoton 1-2
Gellei Imi bácsi önvizsgálatot tartott, majd egy jóízű bírózással körítve felállt a kispadról. A paksi vezetőkön a jelek szerint erőt vett a tavaszi fáradtság, így a lehetséges utódjelöltek körét a technikai zóna személyi állományára redukálták. Az orvos csak részmunkaidőben ért volna rá, a gyúró kezében hülyén nézett ki a mágnestábla, Urbán Gabi Pakson még játékosnak is fiatal nem illett a szakmai koncepcióba, így végül Kis Károly kvártélyozhatta be magát a vezetőedzői lakosztályba.  Rögtön az első fellépés nem ígérkezik fáklyás menetnek, a Videoton múlt héten a Nyíregyháza ellen már jelezte, hogy a kispesti döntetlen dacára nem kívánja pontok ajándékozásával befolyásolni a kiesés elleni harcot. Ráadásul ott is árgus szemmel figyelik a bírókat.
 
Ferencváros-Debrecen 1-2
Az FTC tavaszi szereplése klasszikusan a félig tele vagy félig üres pohár dilemmája: ha akarjuk, kihangsúlyozhatjuk a veretlenséget, ha úgy szottyan kedvünk, akkor pedig rámutathatunk, hogy két győzelem és öt döntetlen az kissé vékony egy távlatilag BL-ről álmodozó együttesnél. Ami biztos: Székesfehérvárról alighanem egy raklapnyi dísztáviratot szállítmányozna a posta a IX. kerületbe, ha ezúttal is sikerülne a pontszerzés. Hetedik érzékünk azt súgja, hogy nem fog, a Debrecen ugyanis aligha engedheti túl messzire a Videotont, ha őszre megint betervezték néhány európai stadion meglátogatását. Ha máshogy nem megy, akkor majd Dombi befejel egy szögletet.
 
Egyszerűsített tippszelvény, exceltabella és időpontok:
ZTE-Győr
Kaposvár-MTK
Nyíregyháza-Újpest
Kecskemét-Haladás
Honvéd-Diósgyőr
Vasas-Pápa
Paks-Videoton
FTC-Debrecen

88 komment · 1 trackback

Címkék: beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr511921932

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újra villant a zalai Giggs - Bohócliga 23. összefoglaló 2010.04.19. 20:07:17

A Debrecen pénteken úgy gondolta, hogy a pszichológiát hívja segítségül bajnoki címének megvédése érdekében. Jól elhelyezett Üllői úti vereségével kettős terhet akasztott a szombaton játszó Videoton nyakába. Egyrészt a nyomást, hogy ha győznek, még hár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titi120 2010.04.15. 11:14:17

ZTE - Győr 1-1
Kaposvár - MTK 2-2
Nyíregyháza - Újpest 0-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Honvéd - Diósgyőr 2-0
Vasas - Pápa 1-1
Paks - Videoton 1-3
Fradi - Debrecen 1-2

JESTER 2010.04.15. 11:32:50

ZTE-Győr 2:1 Az MK döntőbe jutás pozitív hatása
Kaposvár-MTK 1:1 A pedagógiák egymást kiegyenlítő hatása
Nyíregyháza-Újpest 1:1 Edzőpápák taktikáinak ellenhatása
Kecskemét-Haladás 2:1 A fancy borosta vikingszakállt kioltó hatása
Honvéd-Diósgyőr 1:1 A catenaccio nézőriasztó hatása
Vasas-Pápa 2:1 A felfüggesztett fogázbünti zavaró hatása
Paks-Videoton 1:3 Kis Carlo hatása
FTC-Debrecen 1:1 fa** tudja minek a hatása

Frigo 2010.04.15. 11:50:09

ZTE-Győr 2-1
A ZTE már biztos EL kupainduló, nem?

Kaposvár-MTK 1-2
Ideje visszatérni arra a dobogóra, fiatalok!

Nyíregyháza-Újpest 1-2
És újra Mészöly "Megváltó" Gézuka dicsőségét zenghetik az allergiás tüneteket okozó poroltó permet által belilult szurkerek...

Kecskemét-Haladás 1-2
Kiesési rangadó is lehetne, ha félidőben nem lenne már mindig 2 csapat, amely önként felvállalja a kiesés tényét. Milyen izgalmas lenne a hajrá 4 23 pontos csapatnak, ha még lennének osztályozók! Nekem hiányzik kicsit...

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Felszabadultan, végre hetente csak 1 meccs!

Vasas-Pápa 2-1
Hú, de izgalmas párosítás! Lerágom a körmeimet! Bezzeg a TV a Fradi meccset adja... :)

Paks-Videoton 0-2
Simán nyer a Vidi. De kérem, hol van ilyenkor a bíró Gyuri bácsi? Ja, ott volt ő, csak most éppen kedvünkre füttyentett!

FTC-Debrecen 1-3
És az égből jónéhány tonna mogyoró hull alá, hiszen a magyar játékvezetés még a magyar labdarúgásnál is mélyebben leledzik. :)

Robespierre89 2010.04.15. 11:50:35

ZTE-Győr 3-1
Kaposvár-MTK 2-2
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 4-1
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 2-2

Véé 2010.04.15. 11:53:01

ZTE-Győr 2-0
Kaposvár-MTK 0-2
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-0
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 4-1
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 2-3

lelkesamatör 2010.04.15. 11:56:56

ZTE-Győr 1-1
Alig várom a Győr-Liverpool EL döntőt 2011-ben
Kaposvár-MTK 1-1
Jövőre beérnek a fiatalok...
Nyíregyháza-Újpest 1-3
Jövőre bajnokesélyesek akarnak lenni
Kecskemét-Haladás 0-0
Minden fordulóba kell egy gól nélküli meccs, vagy túl hosszú lenne az összefoglaló
Honvéd-Diósgyőr 1-0
Lehet nem Tornyin múlott?
Vasas-Pápa 1-0
Guardiola, Katalónia Véber Gyurija
Paks-Videoton 1-2
Nem itt dől el a bajnoki cím
FTC-Debrecen 0-1
Itt sem.

lelkesamatör 2010.04.15. 12:01:31

Tudom, hogy nem szép dolog követelőzni, de meg kell kérdeznem: Megírjátok az előző forduló összefoglalóját? Remélem igen:)

teddypicker 2010.04.15. 12:09:14

ZTE-Győr 2-2
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 0-1
Honvéd-Diósgyőr 2-2
Vasas-Pápa 1-3
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 1-3

teddypicker 2010.04.15. 12:16:40

@lelkesamatör: a facebookoról lelopva: "Sajnos a 22. forduló összefoglalója elmaradt, talán a követekezővel együtt bepótoljuk a jövő héten. Mindenkitől elnézést, van ilyen."

socawarrior 2010.04.15. 12:58:05

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 0-0
Nyíregyháza-Újpest 1-0
Kecskemét-Haladás 3-2
Honvéd-Diósgyőr 3-1
Vasas-Pápa 0-1
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 2-1

vérfarkas 2010.04.15. 13:04:05

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 2-1
„Velem nyertünk volna”- 70×90 centis felirat a Sport tv régi-új szakértőjének gallérján
Vasas-Pápa 1-2
„Elismerem, nem volt jó ötlet „Bólints Gyuri!” felkiáltással üdvözölnöm a vendégek mesterét” – részlet a klubház büfésének vallomásából
Paks-Videoton 0-2
„Úgy látszik a Játékvezetői Testület nem értesült az edzőváltásról…”-Kis Károly
FTC-Debrecen 1-1

Futó Lada 2010.04.15. 13:04:08

Ez a forduló kész költészet..így gondolom:

Sejtettük mi már egy hete
Döntőt játszik majd a zete
Holnap EL? Nagyon Laza!
Koplárovics gyere haza!

Nem nyelünk le újabb békát,
Egyel verjük az emtékát.
Az ő védelmük sincsen kőből
Zahorec lő büntetőből.

MEgszakitjuk most az adást,
Lássuk a Kecso-Haladás-t.
Urbányi itt a friss erő,
De Kenő gólja a nyerő

Kis kispesti morál lesen
Jót nevettünk ott Morales-en
6 védővel csak nem ég be
Ha jön Mourinho vendégségbe

Múltkor nyert a Loki tarcsi
Jött Imi helyett a Karcsi
Jön még Kabát,Rajczi,Kanta
A paks lesz majd az Atalanta.

Ha nincsen kong a kassza
Mit talál ki Dellacasa?
Csinál egy kis úri murit,
S lenyomja a Véber Gyurit

Egyre növekszik a gáz-ár
De marad a Szentes Lázár
Csodát tesz a Szpari -fakó
Mi ez? Kabát? Bunda? Zakó!

Short a padon, fehér ingben
Gyémántra lelt ő Elding-ben.
Nincs is beszélni így miről,
Győztes gólt lő 20 centiről.

Számokban ez ennyi lenne:
ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 2-1
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 3-1
Vasas-Pápa 2-1
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 2-1

setzer 2010.04.15. 13:07:29

ZTE-Győr 3:1
Kaposvár-MTK 3:1
Nyíregyháza-Újpest 3:1
Kecskemét-Haladás 3:1
Honvéd-Diósgyőr 3:1
Vasas-Pápa 3:1
Paks-Videoton 3:1
FTC-Debrecen 3:1

gegerio88 2010.04.15. 13:10:17

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 1-1
Kecskemét-Haladás 2-2
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 1-0
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 2-1

groovejet 2010.04.15. 13:27:27

ZTE-Győr 1-2
Kaposvár-MTK 0-2
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Kecskemét-Haladás 2-2
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa2-1
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 1-5

vidi-master 2010.04.15. 13:44:09

szeretnék újra kétszámjegyű pontot elérni a tippjátékban, hogy legalább a szárnyaszegett katicabogarat megelőzzem... ezek után nem értem, miért tippelek Fradi-győzelemre és a Szpari-pontszerzésre...

Zalaegerszeg - Győr 3-2
a "háromesélyes" mérkőzés iskolapéldája, mivel mindenki döntetlent vár, bemondom a gólzáporos hazait.

Kaposvár - MTK 1-2

Nyíregyháza - Újpest 1-1

Kecskemét - Haladás 0-1
A Kecsó legutolsó három meccsén döntetlent játszott, mindegyiket hazai környezetben. Ezért nyer most a Haladás.

Honvéd - Diósgyőr 1-1
kiesési rangadó, természetes a döntetlen.

Vasas - Pápa 1-3
A bakonyi tigrisek kiszámíthatatlanok.

Paks - Videoton 1-2

Ferencváros - Debrecen 2-1

2010.04.15. 13:56:39

ZTE-Győr
0-1
Kaposvár-MTK
1-3
Nyíregyháza-Újpest
2-2
Kecskemét-Haladás
0-0
Honvéd-Diósgyőr
1-0
Vasas-Pápa
1-1
Paks-Videoton
1-4
FTC-Debrecen
0-3
Vezetoedzo jovo hettol: Gellei Imre.

snowblind 2010.04.15. 13:58:48

ZTE-Győr 2-2
Kaposvár-MTK 2-1
Nyíregyháza-Újpest 2-1
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 0-0
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-2

fulmerz 2010.04.15. 14:12:48

ZTE-Győr 1-1
...mert csak
Kaposvár-MTK 2-0
"..."
Nyíregyháza-Újpest 0-3
...mert Gezuka ennyire jo
Kecskemét-Haladás 1-1
...mert Urbanyi klasszikus angol iv focit jatszik
Honvéd-Diósgyőr 2-0
...mert Tornyi hagyateka ennyit tud
Vasas-Pápa 0-1
...mert bele akarok rugni a vasasba
Paks-Videoton 0-2
...mert az edzofejedelem hagyja magat dolgozni
FTC-Debrecen 1-1
...mert ez az eredmeny senkinek sem jo

Tuszek 2010.04.15. 14:14:48

ZTE - Győr 2-1
Kaposvár - MTK 1-2
Nyíregyháza - Újpest 1-1
Kecskemét - Haladás 1-1
Honvéd - Diósgyőr 2-1
Vasas - Pápa 2-1
Paks - Videoton 1-2
Fradi - Debrecen 1-3

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.15. 14:16:38

@lelkesamatör: @teddypicker:
Részemről szeretném, de kérlek, nézd el nekem, ha most elmaradna, egyszerűen sok volt az elmúlt néhány hét, kitelt az időm, elfáradtam. Részben ennek is köszönhető, hogy ezúttal új (vagy nem is annyira új) névvel találkoztok a beharangozó fejlécében.

Nem magyarázkodásképp, de számoljunk kicsit:
- hétvégente 2-3 tévés meccs, ez 180-270 perc (játékidőben)
- hétvgéente 1 meccs valahol Budapesten, 90 perc
- klubhonlapok, sportoldalak átfutása, 120-180 perc
- cikk szerkesztése, megírása, összerakása 100-120 perc
- összesen: 490-660 perc, vagyis 8-11 óra egy héten, és a beharangozók, az excel adminisztrálás, és a többi.
Tényleg a határomon üzemeltem. (Még véletlen, sem sajnáltatni akarnám magam, csak érzékeltetem az idővonzatát egy-egy összefoglalónak.)

Megjegyzem, a kedvem nem vesztettem, továbbra is lesznek, csak most kicsit sok volt, elfáradtam.

Kiß B. 2010.04.15. 14:28:03

Zalaegerszeg - Győr 0-1
Rákóczi - MTK 1-0
Nyíregyháza - Újpest 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Kispest - Diósgyőr 1-1
Vasas - Pápa 1-1
Paks - Videoton 1-2
Ferencváros - Debrecen 0-1

díszbohóc 2010.04.15. 15:18:58

@végh hanta:
"- hétvégente 2-3 tévés meccs, ez 180-270 perc (játékidőben)
- hétvgénte 1 meccs valahol Budapesten, 90 perc
- klubhonlapok, sportoldalak átfutása, 120-180 perc
- cikk szerkesztése, megírása, összerakása 100-120 perc"

DE
Az érzés megfizethetetlen. Minden másra ott a...

teddypicker 2010.04.15. 15:20:23

@végh hanta: nem is azért másoltam be a facebookról a szöveget, hogy ezáltal korholjalak. csak lelkesamatőrnek válaszoltam. megértem én hogy sok a munka. már ezért is jár a nagy köszönet (nyelv visszahúzva;))
amúgy pedig nem lehetne megszervezni, hogy mikor mész valamelyik pesti meccsre, akkor aki akar csatlakozhatna hozzád? te eldöntöd hova mész, kiírod, aki akar és tud az pedig megy...és több szem többlet lát alapon értékelhetnénk a mérkőzést..

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.15. 15:22:48

@teddypicker: Nekem belefér. Ezen a hétvégén (milyen meglepő) a Honvéd-Diósgyőr van betervezve személyesen. Jövő héten pedig valószínűleg a Hungária körúti MTK-Vasas.

VGL 2010.04.15. 15:58:17

ZTE-Győr 1-0
csak, hogy Csank Jani mosolyoghasson a bajsza alatt
Kaposvár-MTK 1-1
az MTK továbbra is gyenge, de egy pontra jó
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Gézuka mágia
Kecskemét-Haladás 1-0
Egy bepassz, egy gól, és más semmi
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Sajnos, ebből jövőre nb2 lesz
Vasas-Pápa 0-2
egyszer be kell jönnie
Paks-Videoton 1-2
a hazaiakon nem tudom, mi segítene, de hogy egy edzőváltás nem, az tuti
FTC-Debrecen 0-2
ilyen védősorral, mint ami a Fradinak van, veretlennek lenni, nagy bravúr. Azt hiszem, érik már ez a vereség.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.04.15. 16:02:57

ZTE-Győr 2-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 1-3
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 3-1
Vasas-Pápa 2-1
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-3

dizil 2010.04.15. 16:13:17

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-0
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 0-3
FTC-Debrecen 0-4

Louis007 2010.04.15. 19:03:28

ZTE-Győr 2:1
Kaposvár-MTK 0:3
Nyíregyháza-Újpest 0:2
Kecskemét-Haladás 0:2
Honvéd-Diósgyőr 2:1
Vasas-Pápa 1:2
Paks-Videoton 0:3
FTC-Debrecen 1:2

díszbohóc 2010.04.15. 19:24:46

ZTE-Győr 2-1
Fránc se tudja, de nekem ez a Zete bűzlik.

Kaposvár-MTK 1-1

Nyíregyháza-Újpest 1-2
Gézuka előveszi apuka szókincstárát. Hatásos lesz.

Kecskemét-Haladás 0-0
Nem egyértelmű-az oddsokat lusta vagyok megnézni.

Honvéd-Diósgyőr 1-0
Lehet ezt már győzelmi szériának nevezni?

Vasas-Pápa 2-0

Paks-Videoton 0-1
A Vidinek mostanság nyögvenyelősen megy, bár a választás első fordulója megnyugtató lehet...

FTC-Debrecen 1-3
Ha ez Elding legjobb szezonja, akkor nem vagyok kiváncsi a többire...

THC 71 2010.04.15. 20:04:38

ZTE-Győr 1:2
Kaposvár-MTK 1:1
Nyíregyháza-Újpest 0:2
Kecskemét-Haladás 1:1
Honvéd-Diósgyőr 1:0
Vasas-Pápa 2:0
Paks-Videoton 1:4
FTC-Debrecen 1:2

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.04.15. 20:16:02

ZTE-Győr 2-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 0-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 1-3
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 1-2

christvhu 2010.04.15. 22:07:03

ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 1-4
Nyíregyháza-Újpest 1-3
Kecskemét-Haladás 2-0
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 2-0
Paks-Videoton 1-1
FTC-Debrecen 2-3

2010.04.15. 22:13:28

Úristen, ezt majdnem elfelejtettem

ZTE-Győr 2-1

Egyelőre csak a jegyet fizetik a győriek, visszaérve már talán a fogyasztást is.

Kaposvár-MTK 2-2

Garami bá is lassan átadja a helyét.

Nyíregyháza-Újpest 1-3

Az edzőt megbuktatták, most egy kicsit foci jön.

Kecskemét-Haladás 2-2

Így visszagondolva azt hiszem Szivics egy nagyon jó edző.

Honvéd-Diósgyőr 1-2

Tornyi megbuktatva, irány a 11. hely!

Vasas-Pápa 2-0

Véber Gyuri a hazaúton eltöri a saját lábát.

Paks-Videoton 1-3

A Paks megadta magát a másodosztálynak?

FTC-Debrecen 3-1

Elding a hősök hőse...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.04.15. 22:16:26

miután a harmadik helyre felkúszás után sikeresen nem tippeltem múlt héten, kénytelen leszek most egy 40 pontos tippsorral jelentkezni, azaz

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 0-1
Nyíregyháza-Újpest 1-3
Kecskemét-Haladás 1-0
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-2

ha meg nem, hát nem

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.04.15. 22:18:37

edit: valamit félrenézhettem azzal a harmadik hellyel, mindegy

spinyokiraly 2010.04.15. 23:29:03

ZTE-Győr 0-1
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 2-1
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 0-0
Vasas-Pápa 0-1
Paks-Videoton 1-1
FTC-Debrecen 1-2

Bruno Salazar 2010.04.16. 01:42:14

ZTE-Győr 1:2
Kaposvár-MTK 0:2
Nyíregyháza-Újpest 0:1
Kecskemét-Haladás 1:1
Honvéd-Diósgyőr 2:0
Vasas-Pápa 1:0
Paks-Videoton 0:3
FTC-Debrecen 0:1

Mérgező Hulladék 2010.04.16. 08:00:01

ZTE-Győr 0-2, Kaposvár-MTK 0-1, Szpari-Újpest 1-3
KTE-Haladás 2-1, Honvéd-DVTK 1-1, Vasas-Pápa 0-2
Paks-Videoton 1-1, FTC-DVSC 2-2

sirsteve 2010.04.16. 08:23:52

ZTE-Győr 2-0
Iszapbirkózás az izlandi vulkánok árnyékában, a végén a bjuszosabb mester örülhet.

Kaposvár-MTK 2-1
A Kaposvárt lassan dobogóra esélyesnek kell tartanom.

Nyíregyháza-Újpest 1-3
Miután sikerült új edzőre szert tenniük a játékosoknak, így néhány hétig még fociznak is. Persze legkésőbb szeptemberre Gézuka edzésmódszereit is megunják az újpestiek.

Kecskemét-Haladás 2-2
Kiesési rangadó, mi más is lehetne.

Honvéd-Diósgyőr 0-0
A Honvéd az ilyen fontos kiesési rangadókon legalább 8 védővel játszik.

Vasas-Pápa 1-2
A Vasas egyelőre biztonságban van, a pápai gyerekek meg nem akarják megbuktatni az edzőjüket.

Paks-Videoton 0-3
Osztálynyi különbség.

FTC-Debrecen 1-2
A Fradinak most kezdődik a tavaszi nyeretlenségi sorozata. A Lokinak nyernie kell, ha bajnok akar lenni, a kérdés, hogy akar-e?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.16. 08:27:20

ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 0-0
Honvéd-Diósgyőr 1-0
Vasas-Pápa 2-1
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 0-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.16. 08:43:56

@redcard: nem nézted félre, tényleg ott álltál, de aztán elhagytál egy fordulót. nagyon sűrű a mezőny, ennyi épp elég volt.

kétballáb 2010.04.16. 08:46:15

ZTE-Győr 1:1
Kaposvár-MTK 0:0
Nyíregyháza-Újpest 1:2
Kecskemét-Haladás 1:0
Honvéd-Diósgyőr 1:0
Vasas-Pápa 1:1
Paks-Videoton 0:2
FTC-Debrecen 1:2

sunbird75 2010.04.16. 08:51:57

ZTE-Győr 2-1

Kaposvár-MTK 0-2

Nyíregyháza-Újpest 1-3

Kecskemét-Haladás 2-1

Honvéd-Diósgyőr 3-1

Vasas-Pápa 1-2

Paks-Videoton 1-3

FTC-Debrecen 1-2

Zigi 2010.04.16. 08:52:22

ZTE-Győr 1-3
Kaposvár-MTK 0-0
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 1-2
Honvéd-Diósgyőr 3-1
Vasas-Pápa 0-0
Paks-Videoton 0-3
FTC-Debrecen 1-1

bmiky31 2010.04.16. 09:42:47

ZTE-Győr 2-1
Győrben idén még nem volt edzőváltás. Most lesz.

Kaposvár-MTK 2-1
Ennél a két csapatnál soha nem lesz edzőváltás.

Nyíregyháza-Újpest 0-2
Újpesten kivételesen bejött az edzőváltás.

Kecskemét-Haladás 1-1
Nem bírnak egymással a Csertői-utódok. Érik az újabb edzőváltás.

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Miskolcon túl sok edzőváltás volt már.

Vasas-Pápa 1-1
Dellacasa szerencsére nem érti azt a szót hogy edzőváltás.

Paks-Videoton 1-3
Pakson nem segít az edzőváltás.

FTC-Debrecen 1-2
Tubolynak mindegy, hogy lesz-e edzőváltás.

Doc Holliday 2010.04.16. 10:48:22

ZTE-Győr 2-2
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-3
Kecskemét-Haladás 1-2
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-2

fecskeE0 2010.04.16. 11:11:05

ZTE-Győr 0-0
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 1-3

fran7 2010.04.16. 11:15:56

ZTE-Eto 2-0
Kaposvár-MTK 1-2
Szpari-Újpest1-1
Kecsó-Hali 2-2
Honvéd.Diósgyőr 1-0
Vasas-Pápa 3-1
Paks-Vidi 0-3
FTC-Loki 0-2

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.16. 11:18:56

ZTE-Győr 2:1
Kaposvár-MTK 0:0
Nyíregyháza-Újpest 0:2
Kecskemét-Haladás 2:2
Honvéd-Diósgyőr 2:0
Vasas-Pápa 1:1
Paks-Videoton 0:3
FTC-Debrecen 1:1

Ond vezér 2010.04.16. 11:40:48

ZTE-Győr 0-1
Kaposvár-MTK 2-2
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 0-1
Vasas-Pápa 2-1
Paks-Videoton 0-3
FTC-Debrecen 1-2

Dide_ 2010.04.16. 12:03:55

ZTE - ETO 2:1
Kaposvár - MTK 2:2
Szpari - Újpest 3:2
KTE - Haladás 1:1
Honvéd - DVTK 1:0
Vasas - Pápa 1:2
Paks - Vidi 1:3
FTC - DVSC 2:3

pókfoci 2010.04.16. 12:13:26

ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 2-1
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 2-3

r_magpie 2010.04.16. 12:47:42

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 1-0
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 1-2

nuno 2010.04.16. 13:03:41

ZTE-Győr 2-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 1-0
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 1-1
FTC-Debrecen 1-2

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.04.16. 13:17:20

ZTE-Győr 1:1
Kaposvár-MTK 1:0
Nyíregyháza-Újpest 1:3
Kecskemét-Haladás 1:0
Honvéd-Diósgyőr 2:1
Vasas-Pápa 1:0
Paks-Videoton 1:2
FTC-Debrecen 2:2

sunbird75 2010.04.16. 13:19:12

@Futó Lada: minden tiszteletem....mélyen meghajolok nagyságod elött.
Akár lesz értékelés akár nem, nálam megnyerted a komment versenyt.

laulic 2010.04.16. 13:26:54

ZTE-Győr 0-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 2-0
Paks-Videoton 1-1
FTC-Debrecen 0-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.16. 13:28:02

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 1-1
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-2

housemd 2010.04.16. 13:35:07

Futó Ladát überelni nem lehet,
kommentektől elveszi a kedvemet.

ZTE-Győr 3:1
A lövészárok-taktika ellenszere a rohamcsapatok beszivárgása vagy sok tank. vagy a szögletek.

Kaposvár-MTK 1:2
Prukedlizik.

Nyíregyháza-Újpest 1:3
ha nem marad el.

Kecskemét-Haladás 0:1
hiszek a kis gólokban, hiszek a csodákban, hiszek a haladás bennmaradásában.

Honvéd-Diósgyőr 1:2
csak mert már lélekben mindenki elkönyvelte az ellenkezőjét.

Vasas-Pápa 0:0
mert kell egy ritkaszarmeccs minden fordulóban.

Paks-Videoton 1:1
és a bíróért meg majd jön a naaaagy fekete autó

FTC-Debrecen 1:3
következetes kívánok lenni a vesszőfutásos előrejelzésemhez.

Kifli007 2010.04.16. 13:58:23

ZTE-Győr 2-0
Kaposvár-MTK 0-2
Nyíregyháza-Újpest 0-3
Kecskemét-Haladás 1-3
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 0-3
FTC-Debrecen 1-2

Kifli008 2010.04.16. 13:59:45

ZTE –Győr 2-1
Kaposvár –MTK 2-3
Nyíregyháza –Újpest 1-3
Kecskemét –Haladás 1-1
Honvéd –DVTK 0-2
Vasas -Lombard FC Pápa 0-3
Paks –Videoton 1-2
FTC –DVSC 1-2

2010.04.16. 14:12:00

ZTE-Győr 2:0
Kaposvár-MTK 3:2
Nyíregyháza-Újpest 0:1
Kecskemét-Haladás 1:2
Honvéd-Diósgyőr 2:0
Vasas-Pápa 1:1
Paks-Videoton 1:3
FTC-Debrecen 2:2

kerzolika 2010.04.16. 14:30:59

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 0-0
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 1-1
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 0-2

mehr luft 2010.04.16. 15:11:03

ZTE-Győr 1-2
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-0
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 2-1
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 1-3

rexter 2010.04.16. 15:34:28

ZTE-Győr 3-1
csank jobb mint pinter
Kaposvár-MTK 1-1
ja
Nyíregyháza-Újpest 2-1
hazamentek a britek. egy geza nem csinal nyarat
Kecskemét-Haladás 0-0
kiesesi rangado, x
Honvéd-Diósgyőr 1-1
kiesesi rangado, x
Vasas-Pápa 2-2
kiesesi rangado, x
Paks-Videoton 1-3
ez lesz
FTC-Debrecen 3-0
papirforma

Géza 2010.04.16. 15:47:51

ZTE-Győr 2:1
Kaposvár-MTK 0:0
Nyíregyháza-Újpest 0:0
Kecskemét-Haladás 0:0
Honvéd-Diósgyőr 0:1
Vasas-Pápa 0:0
Paks-Videoton 1:2
FTC-Debrecen 1:2

Alfredd 2010.04.16. 16:03:46

ZTE-Győr 1-1

Kaposvár-MTK 1-2

Nyíregyháza-Újpest 1-2

Kecskemét-Haladás 1-1
Abszolút 3 esélyes meccs, ahol csak egy valami biztos: ritka szar 90 perc lesz

Honvéd-Diósgyőr 0-1
A Diósgyőr megkezdi a felzárkózást, hogy a végén még fájdalmasabb legyen a bukta

Vasas-Pápa 2-2 Véber ma nem fog felejni egyet sem

Paks-Videoton 0-2
Edzőváltás után pontot szoktak szerezni a bohócliga csapatok, szóval ez egy meglepetés győzelemnek minősül majd

FTC-Debrecen 2-1
Mivel úgysem ezen fog múlni a tippjáték győzelmem, a szívemre hallgatok, logikus érv nem nagyon van Fradi győzelemre

kulee 2010.04.16. 16:16:40

ZTE-Győr 2-4
Kaposvár-MTK 2-1
Nyíregyháza-Újpest 1-1
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 0-1
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen 2-1

spinat 2010.04.16. 16:44:07

bakker, életemben nem gondoltam, hogy valaha bajnokin annak fogok szurkolni, hogy gyözzön a fradi :)

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.04.16. 17:11:05

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-1
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Kecskemét-Haladás 0-1
Honvéd-Diósgyőr 0-0
Vasas-Pápa 1-0
Paks-Videoton 0-1
FTC-Debrecen 1-2

doktor kotász 2010.04.16. 18:52:56

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 1-0
Paks-Videoton 0-1
FTC-Debrecen 0-1

godot 2010.04.16. 19:10:12

ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 1-0
Nyíregyháza-Újpest 2-5
Kecskemét-Haladás 3-1
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Vasas-Pápa 1-1
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen 1-3

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.04.16. 20:12:51

ZTE-Győr 2-1
Kaposvár-MTK 0-3
Nyíregyháza-Újpest 1-4
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 0-0
Paks-Videoton 0-2
FTC-Debrecen 1-0

dr. Wilbur Swain 2010.04.16. 20:25:55

haha, meccsnézés közben jutott eszembe, hogy nem tippeltem
ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 0-1
Kecskemét-Haladás 1-2
Honvéd-Diósgyőr 2-1
Vasas-Pápa 2-2
Paks-Videoton 0-1
FTC-Debrecen: sajnos már időn túl, de legyen 1-2

kispest1000 2010.04.17. 00:48:05

ZTE-Győr 1/0
Kaposvár-MTK 0/1
Nyíregyháza-Újpest 1/3
Kecskemét-Haladás 2/2
Honvéd-Diósgyőr 3/1
Vasas-Pápa 1/1
Paks-Videoton 1/3

Koori 2010.04.17. 03:33:36

ZTE-Győr 1-0
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 2-3
Kecskemét-Haladás 2-2
Honvéd-Diósgyőr 1-0
Vasas-Pápa 0-0
Paks-Videoton 2-3
FTC-Debrecen kiba idoeltolodas....

Zolika1212 2010.04.17. 05:13:48

ZTE-Győr 1-1
Kaposvár-MTK 1-2
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 2-1
Honvéd-Diósgyőr 1-2
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen ez nálam kimaradt

Peterag1 2010.04.17. 08:53:08

ZTE-Győr 1-2
Kaposvár-MTK 0-2
Nyíregyháza-Újpest 0-2
Kecskemét-Haladás 1-0
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 1-3
FTC-Debrecen amúgy sem találtam volna el...

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.04.17. 13:24:24

ZTE-Győr 3-3
Kaposvár-MTK 2-2
Nyíregyháza-Újpest 1-2
Kecskemét-Haladás 1-1
Honvéd-Diósgyőr 2-0
Vasas-Pápa 1-2
Paks-Videoton 1-2
FTC-Debrecen lemaradt... amúgy (1-1) szóval mind1

neeskens 2010.04.17. 13:48:19

tutorics nagyon nagy igazolás volt.

2010.04.17. 17:51:36

úgy tűnik Bajzát versenybe száll Eldingel a távolsági gólszerzés terén, de legalább teszi amiért leigazolták...

Stefan Derrick 2010.04.18. 00:29:56

Az lehet, hogy nem küldtem el a tippjeimet? Sehol nem látom magam, pedig esküdni mernék rá, hogy f_miki után írtam be őket, de ezek szerint nem mentek el. Francba.

Stefan Derrick 2010.04.18. 11:20:35

Ja, igen. Ha már így esett, akkor remélem ezt elfogadjátok:

ZTE - Győr 1-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.18. 14:47:00

@Stefan Derrick: Megnéztem az adminfelületen is, valóban semmi nyoma :(

fecskeE0 2010.04.18. 19:55:24

Stefan Derrick: Mindjárt 5 pont. Jobb, ha meg sem tudjuk, mit tippeltél volna a többi meccsre:)

dr. Wilbur Swain 2010.04.18. 20:31:20

óóóóóóóriási egyéni csúcsot karcoltam be :)
süti beállítások módosítása