HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bundeszliga - Bohócliga 9. beharangozó

2010.09.30. 13:30 Kiß B.

- Adjon Isten, Hansi bátyám!

- Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban?

- Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb évjárat, legalább ami marad, az kerüljön a pincébe! Aztán ha nem jön az eső, este átjönnek Eckeharték meg a Juhász Pistiék, hoznak pár sört, ultizunk egyet, megmegnézzük a tévében az örökrangadót. Hansi bátyámat is elvárjuk, ha éppen ráér! Feltéve, ha hoz egy kicsit abból a híres töpörtyűből!

- Jól van öcsém, majd küldök a gyerekkel, de nem hiszem, hogy átmennék, már összebeszéltem Jäger Feri bátyáddal, mi is a meccset nézzük náluk, no, ha nem megy el a világítás, vagy nem szalad be valami katalán, mert nem lehet ezeket tudni már mostanság. A szüret azért csak meglesz, így is-úgy is, de a meccs nem biztos.

- Na, az igaz! De jó kis derbi lesz, ha félbe nem szakítják! Olyan vadak mostanában ezek a szurkolók, mint a barmok! Persze csak ezek itt Magyarországon. Otthon azért nincs ilyen, hogy huliganizmus. A Sturm Feriék is mondták, hogy amikor tavasszal kinn voltak a rokonoknál, kinéztek a Hertha - Nürnbergre, de ott nincs ez az állatkodás, mint itt. Majdnem hatvanezer néző volt kinn, de egy hangos szó annyi sem, mert a bíró ott már fújja is le a meccset! Ki is mernek menni a családok, nem úgy mind errefelé!

- Igaz, igaz! Meg miket mondanak, csak úgy fröcsög belőlük a gyűlölet! Nem is gyereknek való azt hallani! Az én apám is Volksbund volt, na, de azért ők sem beszéltek ilyen trágárul a más vallásúakkal, még akkor sem, amikor azok ellenálltak. Most meg már nem is nézem a fórumokat sem, mert olyan apróságokért is gyalázkodnak egyesek, hogy a Jóm kippur miatt pár csapatnak borult a hétvégéje! Hát nincs már ebben az országban tolerancia? Nincs itt tisztelet? Nem a futballpályára való az ilyen beszéd, az biztos! Ráadásul múltkor leöntötték a bírót kólával Bonyhádon!

- Így igaz! De legalább most már a politika is elszánta magát, meg a szövetség is! Végre lesz mindenhol arcfelismerő kamera, meg beléptető rendszer! Ahogy hallom, már a tavaszi szezonra elkészülnek. Épp itt volt az ideje! Ezek a huligánok a mellüket verik, hogy világítás kell nekik, meg büfé, meg wc! Na persze, aztán még azt is bedobálnák a pályára! Megmondom én, mi kell ezeknek: zárt kapu! Akkor legalább nem verik szét a stadiont!

- Jól beszélsz öcsém! Nem is értem ezeket a pofátlan frátereket! Gondold el, ha például Szolnokon lenne világítás, biztos azt is összetörné az ottani csőcselék, másról sem lehet olvasni az újságban, csak rendbontásról. Vagy ha a Vasas pályán lenne rendes wc a vendégszektorban! Na, akkor már büfé is kellene, hogy legyen mit kivizelniük, akkor meg már ugye kész a verekedés. Sört a stadionba? Abszurd! Jó, jó,  Münchenben is van az Allianz Arénéban vagy hatféle, de az más! Minek hasonlítják ezek magukat a nyugathoz, amikor ott mások a feltételek?  Egy angol szurkoló például a csapatát megy buzdítani, nem a balhét keresi! Igaz régen ott is elcsattant egy-két pofon, de ma már elképzelhetetlen lenne. Ott valahogy megoldották!

- Eh, itt meg másról sem hallani, csak balhéról. Nézze majd meg most a Paks-Honvédot vagy a Rákóczi-Kecskemétet! Ki merné ilyen hangulatba kiengedni a gyerekét? Nem bírjuk rendőrrel ezeket a meccseket, aztán amikor meg szétütik ezt a csűrhét, még nekik áll feljebb, hogy ők csak együtt söröznek! De ébernek kell lenni, mert ha szemet hunynának, már robbannának is a petárdák!

- Azért azt meg kell vallani, ha a szurkolói morál nyomokban sem létezik, legalább az itteni rendőrök, rendezők jól értik a dolgukat! Különben is honnan tudnák, hogy melyik szurkolók kivel vannak jóban, és kivel nem? Ehhez legalább egy olyan ember kellene vagy az MLSZ-ben, vagy a rendőrségnél, aki fel tudja hívni a klubokat, akik kapcsolatban vannak a szurkolói csoportjaikkal!  Ezt kérlek, nem lehet megszervezni! Kinek van erre energiája? Sokkal egyszerűbb minden stadionba Európa-szintű huligánszűrő-technológiát telepíteni, azokra személyzetet kiképezni, a megye összes rendőrét a stadionhoz vezényelni, adatbázisokat építeni, kártyákat legyártatni, törvényeket szigorítani, közlekedést összehangolni és még sorolhatnám! Ráadásul még a végén vérszemet kapnának ezek a vadak, és azt hinnék, hogy a foci, a szövetség és a klubok értük, a szurkolókért van!

- Hansi bátyám, most komolyan kérdezem, el tudja képzelni mi lenne ebből? Elkanászodnának, és meghívatnák magukat a szervezett csoportok képviselői is azokba a bizottságokba, akik a szurkolók érdekében álltak fel. Hová vezetne ez társadalmi szinten? Megmondom egyenesen, olyan nonszensz ez, mint ha akkor kérdeznénk meg a vakokat, hogy Braile-írásos táblákat, hangoskönyveket, vakvezető kutyákat vagy lakossági tájékoztatást szeretnének-e az életük megkönnyebbítésére, amikor az őket segítő bizottság már megvette a csörgőlabdákat!

- Jól látod öcsém a dolgokat, hiába az apád is okos ember volt! Na hagylak utadra eredni, én meg kimegyek a buszhoz Elza nénéd elé, benn volt a városban a piacon. Jut eszembe, megyek vasárnap szavazni, jól hallom, hogy indultál a választáson?

- Igen, az Ardelean Laci csapatában.

- De hisz az nem is német, hanem román!

- Az asszony indul a német listán, nekem meg volt egy szász dédbácsikám Kőhalmon, Brassó megyében. Na, Isten áldja bátyám, meccs után beszélünk!

Lombard Papst - Waltham Stuhlweissenburg
Hansi bácsi nyugdíjas falugazdász tippje: 1-2

Franzstadt – ULK
Hoffman Pál kiskereskedő, amatőr borász tippje: 2-1

FC Ungarische Staatbahnen Sollnock - FC Platensee
Weinmann Károly (r.szds) körzeti megbizott tippje: 0-0

GV Egersee - Neu-Pest
Eckertné Erzsi háztartásbeli tippje: 0-1

Steinemanger Fortschritt - EGV Raab
Berg Vilmos okleveles erdészmérnök tippje: 0-2

SV Atomkraftwerk - Ofenpester Soldat
Juhász István árufuvrozó tippje: 1-1

Ruppertsberg - KGV-Ereco
Jäger Ferenc nyudíjas postamester tippje: 3-1

SC Eisenbahner Debrezin - Eisenarbeiter
Sturm Ferenc egyéni vállalkozó, előadóművész (szerepelt a Megasztár válogatójában is) tippje: 3-1

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok, valamint excel:

Pápa-Videoton
Ferencváros - MTK
Szolnoki MÁV - Siófok
ZTE - Újpest
Haladás - Győri ETO
Paks - Honvéd
Rákóczi - Kecskemét
Debrecen - Vasas

79 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr292333201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.30. 13:38:11

@Stefan Derrick: Harry szólt, hogy az excelben magadat láthatod előkelő helyen.

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.30. 13:50:44

Pápa-Videoton 1:1
Ferencváros - MTK 3:1
Szolnoki MÁV - Siófok 2:2
ZTE - Újpest 2:1
Haladás - Győri ETO 1:3
Paks - Honvéd 0:0
Rákóczi - Kecskemét 2:0
Debrecen - Vasas 3:1

gegerio88 2010.09.30. 14:32:50

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-2
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 1-1
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.30. 14:40:32

Vajon, hova ül át Csertői?
Pápa-Videoton 1-2
Véber hosszú távra nyitott számlát a pápai piacon, maradósnak tűnik.
Ferencváros - MTK 1-1
Prukner plexit, Garami mellet dönget.
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
A Szolnok vezetősége a játékosállományhoz keres majd mestert. Mivel támadófocira alkalmatlanok, Csertői eszükbe sem jut.
ZTE - Újpest 1-1
Egerszegre nem igazolunk Szombathelyről, Csertői pedig sosem volt egy Figo-alkat.
Haladás - Győri ETO 0-1
Csertői jön, de csak a 2011/12-es bajnokság negyedik fordulója után.
Paks - Honvéd 1-2
Kiss Károly esélyes a szolnoki padra, talános.
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Akkor jön ki a Gauss-görbe, ha Szivics-Csertői-Urbányi-(Csertői)-(Szivics) a sorrend. Szóval sanszos.
Debrecen - Vasas 2-1
Marakodnak majd rajta, de mire döntenek, már valószínűleg aláírt Kecskemétre.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.09.30. 14:56:50

Pápa-Videoton 0:2
Ferencváros - MTK 1:0
Szolnoki MÁV - Siófok 1:1
ZTE - Újpest 1:1
Haladás - Győri ETO 0:1
Paks - Honvéd 1:0
Rákóczi - Kecskemét 1:1
Debrecen - Vasas 2:1

Ond vezér 2010.09.30. 15:08:14

Pápa-Videoton 1:3
Ferencváros - MTK 2:1
Szolnoki MÁV - Siófok 0:0
ZTE - Újpest 2:0
Haladás - Győri ETO 1:0
Paks - Honvéd 1:1
Rákóczi - Kecskemét 1:2
Debrecen - Vasas 3:1

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.09.30. 15:13:14

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-2
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 3-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-1

globocnick 2010.09.30. 15:18:34

Pápa-Videoton 2-0
Ferencváros - MTK 2-0
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 3-0
Haladás - Győri ETO 2-2
Paks - Honvéd 1-3
Rákóczi - Kecskemét 4-1
Debrecen - Vasas 1-1

Tuszek 2010.09.30. 15:32:42

Pápa-Videoton 2:2
Ferencváros - MTK 1:2
Szolnoki MÁV - Siófok 1:1
ZTE - Újpest 1:2
Haladás - Győri ETO 0:1
Paks - Honvéd 1:1
Rákóczi - Kecskemét 2:2
Debrecen - Vasas 2:1

lelkesamatör 2010.09.30. 15:36:18

Pápa Catalans-Székesfehérvár Televisions 1-3

Budapest Englishmens-Budapest Youngsters 2-2

Szolnok Railwaymans-Siófok Craps 0-1

Zalaegerszeg Hunters-Budapest Rebels 1-1

Szombathely Pioneers-Győr Slavonics 0-2

Paks Particles-Budapest Africans 1-1

Kaposvár Freedom Fighters-Kecskemét Rams 0-1

Debrecen Calvinists-Budapest Metallurgists 2-1

LionOfZion 2010.09.30. 15:41:10

Pápa-Videoton 2-4
Ferencváros - MTK 1-2
Szolnoki MÁV - Siófok 0-2
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-3
Paks - Honvéd 1-4
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 2-2

Artie 2010.09.30. 15:47:29

Pápa-Videoton 6:0
Egyszer már csak bejön Mexikó.

Ferencváros - MTK 1:2
Pruki most más miatt üti a kispadot.

Szolnoki MÁV - Siófok 1:2
Az állóvíz erősebb a folyó(k)nál.

ZTE - Újpest 2:0
Sowunmi kétszer. Igaz, nem ott játszik, de ez a Bohócliga, itt minden megtörténhet.

Haladás - Győri ETO 3:0
A 2015-ig kötött szerződés is meginoghat.

Paks - Honvéd 1:2
Atomvédelem atomvédelem ellen. Nem is lehet más az eredmény.

Rákóczi - Kecskemét 2:0
Túróst az Újbányinak.

Debrecen - Vasas 0:4
A genovai túra sok(k) volt.

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.09.30. 15:54:57

Pápa-Videoton 1:3
Ferencváros - MTK 1:1
Szolnoki MÁV - Siófok 0:2
ZTE - Újpest 1:2
Haladás - Győri ETO 0:1
Paks - Honvéd 1:1
Rákóczi - Kecskemét 2:0
Debrecen - Vasas 1:0

Mérgező Hulladék 2010.09.30. 15:58:16

0:2, 2:1, 1:1, elmarad, 0:2, 0:0, 1:1, 3:1

Na jó, ZTE-Újpest 1:1, ha nem esik addig.

teddypicker 2010.09.30. 16:26:55

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros - MTK 1-2
Szolnoki MÁV - Siófok 1-3
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 1-1
Paks - Honvéd 2-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 3-1

gabesz7004 2010.09.30. 17:37:20

Tigers-RBD 1-3
Aryan Greens - Brothers 1-1
Ultras Szolnok - SCU 1-0
Armada - UVB 1-2
Haligans - BKU 0-2
Atomic Strike - Nuova Guardia 1-1
White Wolves - Devils 1-0
SZUD - Ultras XIII 2-0

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.09.30. 17:48:48

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros - MTK 2-2
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 2-1
Rákóczi - Kecskemét 1-1
Debrecen - Vasas 2-0

Peti8 2010.09.30. 17:59:59

Pápa-Videoton 2-3
Ferencváros - MTK 2-0
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 0-0
Paks - Honvéd 0-0
Rákóczi - Kecskemét 1-3
Debrecen - Vasas 5-0
Na,azt hiszem elég előnyt adtam :)

volankombi 2010.09.30. 18:00:26

Pápa-Videoton 1-1
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-1
ZTE - Újpest 0-2
Haladás - Győri ETO 2-2
Paks - Honvéd 1-0
Rákóczi - Kecskemét 4-2
Debrecen - Vasas 1-3

Zigi 2010.09.30. 18:23:03

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 1-4
Szolnoki MÁV - Siófok 1-0
ZTE - Újpest 0-0
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 0-1
Rákóczi - Kecskemét 3-0
Debrecen - Vasas 2-1

Louis007 2010.09.30. 18:33:01

Nagyszeru iràs!

Tippek :

Pápa-Videoton 2:4
Ferencváros - MTK 0:3
Szolnoki MÁV - Siófok 1:1
ZTE - Újpest 0:1
Haladás - Győri ETO 0:2
Paks - Honvéd 1:2
Rákóczi - Kecskemét 3:1
Debrecen - Vasas 1:2

Balasnyikov 2010.09.30. 18:45:39

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros - MTK 0-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 2-1
Paks - Honvéd 0-1
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 3-1

fran7 2010.09.30. 19:16:21

Pápa-Videoton 1-4
Ferencváros - MTK 0-2
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 2-2
Haladás - Győri ETO 1-0
Paks - Honvéd 0-0
Rákóczi - Kecskemét 1-2
Debrecen - Vasas 1-3

sunbird75 2010.09.30. 19:17:03

Pápa-Videoton 1-4

Ferencváros - MTK 2-2

Szolnoki MÁV - Siófok 0-3

ZTE - Újpest 1-2

Haladás - Győri ETO 0-2

Paks - Honvéd 0-3

Rákóczi - Kecskemét 2-1

Debrecen - Vasas 1-3

dr. Wilbur Swain 2010.09.30. 20:37:54

elképesztő volt ez a szöveg! :D

Pápa-Videoton 0-3
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-1
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 2-3
Rákóczi - Kecskemét 2-2
Debrecen - Vasas 2-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.09.30. 20:40:45

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 2-2
Haladás - Győri ETO 0-3
Paks - Honvéd 0-0
Rákóczi - Kecskemét 3-1
Debrecen - Vasas 2-0

godot 2010.09.30. 21:18:43

Pápa-Videoton 2-3
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 1-0
Debrecen - Vasas 2-1

kokkoeireann · http://celticfc.blog.nepsport.hu 2010.09.30. 21:33:28

Pápa-Videoton 2-4
Ferencváros - MTK 3-0
Szolnoki MÁV - Siófok 1-3
ZTE - Újpest 3-0
Haladás - Győri ETO 1-1
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-4
Debrecen - Vasas 4-2

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.09.30. 21:40:00

szuper volt a beharangozó!

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 0-2
Rákóczi - Kecskemét 3-0
Debrecen - Vasas 2-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.30. 21:49:43

Pápa-Videoton 1-1
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 0-2
Haladás - Győri ETO 0-3
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 2-0

Robespierre89 2010.09.30. 22:28:55

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 2-2
Szolnoki MÁV - Siófok 1-0
ZTE - Újpest 2-3
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 1-0
Rákóczi - Kecskemét 0-2
Debrecen - Vasas 5-1

vérfarkas 2010.09.30. 22:52:51

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 1-1
Paks - Honvéd 1-0
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 3-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.09.30. 23:16:06

Pápa-Videoton 0-1
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 3-1
ZTE - Újpest 2-2
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 4-1

Stefan Derrick 2010.10.01. 00:22:42

@végh hanta: Köszönöm.:)
A kiváló bevezető és a szívmelengető Excel után tippelek is.

Pápa-Videoton 1-1
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 2-2
Haladás - Győri ETO 1-3
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 1-2

VGL 2010.10.01. 07:29:52

Pápa-Videoton 1-1
Régen vesztett pontot a Vidi, azt hiszem, eljött az idő.
Ferencváros - MTK 0-1
Rodenbücher beveszi saját hálóját, és örömében a vendég kispad felé fut, hogy megölelje Józsi bácsit.
Szolnoki MÁV - Siófok 1-0
Ha a Szolnok nem nyer, szerintem tuti kieső. GYőzelem esetén "csak" 90%.
ZTE - Újpest 0-0
Impotens támadófoci hazai oldalon, fáradó ifik a liláknál.
Haladás - Győri ETO 1-2
Itt az ideje, hogy Szombathelyen is edzőváltás legyen. Jöhet Róth Anti.
Paks - Honvéd 1-1
Ilyen teljesítményre egyik csapattól sem számítottam.
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Edzőváltás, meg miegymás, de akkor is hazai.
Debrecen - Vasas 2-0
Elfáradtak Genoában, de most már muszáj a BL-ben is villantani.

snowblind 2010.10.01. 08:35:56

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 3-0
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 2-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-1

kétballáb 2010.10.01. 08:51:59

Pápa-Videoton 1:2
Ferencváros - MTK 2:1
Szolnoki MÁV - Siófok 1:0
ZTE - Újpest 1:1
Haladás - Győri ETO 0:1
Paks - Honvéd 0:1
Rákóczi - Kecskemét 2:0
Debrecen - Vasas 2:0

nuno 2010.10.01. 09:14:22

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-2
ZTE - Újpest 1-0
Haladás - Győri ETO 1-2
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 3-1
Debrecen - Vasas 3-1

TomAce 2010.10.01. 09:43:35

Pápa-Videoton 3-3
Ferencváros - MTK 2-2
Szolnoki MÁV - Siófok 0-2
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 1-0
Debrecen - Vasas 2-0

bmiky31 2010.10.01. 10:37:24

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros-MTK 2-0
Szolnoki MÁV-Siófok 2-1
ZTE-Újpest 2-1
Haladás-Győri ETO 0-1
Paks-Honvéd 1-2
Rákóczi-Kecskemét 3-1
Debrecen-Vasas 2-0

housemd 2010.10.01. 10:51:35

Pápa-Videoton 2:1 Oh mein Gott, Herr Prof. Feldner, was ist denn hier passiert?

Ferencváros - MTK 0:1 Tischler: Weiterasublindungseminar in Bundesliga II.

Szolnoki MÁV - Siófok 1:0 Nicht Hinauslehnen!

ZTE - Újpest 2:1 "Fuchs, du hast die Gans gestohlen, gib sie wieder her, gib sie wieder her!
Sonst wird dich der Jäger holen, mit dem Schießgewehr!"

Haladás - Győri ETO 0:2 Aber nein! Weitergehen, nicht Stehenbleiben!

Paks - Honvéd 1:2 Königliche Ungarische Landwehr

Rákóczi - Kecskemét 1:1 Neue fecske macht neuen Sommer. ein bisschen.

Debrecen - Vasas 3:1 ezt inkább magyarul: Az új stadion megígérésének gyakorisága fordítottan arányos a választásokig hátralévő hetek számának négyzetével.

mt85 2010.10.01. 11:06:20

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-2
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-2
Debrecen - Vasas 2-1

Kifli007 2010.10.01. 11:09:41

Pápa-Videoton 0-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-2 (Csertői megy.)
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0 (Új seprű jól seperne, ha lenne.)
Debrecen - Vasas 3-0

Kifli008 2010.10.01. 11:11:08

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - VIDEOTON FC 0-2
FERENCVÁROSI TC - MTK BUDAPEST 2-0
SZOLNOKI MÁV - BFC SIÓFOK 2-1
ZTE FC - ÚJPEST FC 1-2
SZOMBATHELYI HALADÁS - GYŐRI ETO FC 1-2
PAKSI FC - BUDAPEST HONVÉD 0-2
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - KECSKEMÉTI TE-ERECO 2-2
DVSC-TEVA - VASAS 3-0

/budo/ 2010.10.01. 11:14:29

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-1
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 1-2
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 3-1

Kifli009 2010.10.01. 11:15:05

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 1-2
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 1-2
Paks - Honvéd 2-2
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-2

sirsteve 2010.10.01. 11:50:39

Pápa-Videoton 2-0
A Vidi hét közben élre állt (ha jól emlékszem), törvényszerű, hogy rögtön ki is kapjon, mint a többi idei éllovas (na jó, talán a Rákóczi két hétig állt az élen).

Ferencváros - MTK 0-5
És a hazai drukkerek máris megkezdik a stadion átépítését.

Szolnoki MÁV - Siófok 1-3
A következő meglepetéselső a Siófok lesz, majd meglátjátok.

ZTE - Újpest 0-1
Még nem ürült ki az Újpest ifi kerete. Csank mestert pedig tárt karokkal várják Szombathelyen.

Haladás - Győri ETO 0-3
Csertői már a KTE kispadjára készül, ezért a Rákóczi ellen készíti fel a csapatát. Meg is lepődik, amikor az ETO buszát meglátja a stadion parkolójában.

Paks - Honvéd 2-1
A Honvéd az idei szezon ETO-ja, csak sajnos több gólt kap.

Rákóczi - Kecskemét 0-1
Edzőváltás = győzelem. A bajnoki cím kulcsa tehát 30 edző 30 forduló alatt.

Debrecen - Vasas 3-0
A Loki játékosai nem szeretnének új edzőt, hiszen a jelenlegi szemlátomást nem terheli őket sem erőnléti, sem taktikai edzésekkel, de még csak lelkesítő beszédeket sem tart a meccs előtt.

christvhu 2010.10.01. 11:52:09

Pápa-Videoton 1-1
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-3
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 1-3
Paks - Honvéd 1-3
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 3-2

Cool a beharangozó))

fulmerz 2010.10.01. 12:16:43

Pápa-Videoton 0-2
Karl Ratzinger, Audioton, 0-2. Ez evidens

Ferencváros - MTK 2-0
"..."

Szolnoki MÁV - Siófok 0-2
Nem a nagy csapatok ellen akarnak pontokat gyujteni, de a kicsik ellen is fognak. Nagyon hihetetlen lenne egy Siofoki dobogo. Eppen ezert meglesz.

ZTE - Újpest 0-1
Mert a 8 eves kis Kovacs Karcsika beall es gyoztes golt szerez

Haladás - Győri ETO 0-1
Szegyen lenne nem megverni a halit. 1 golnal tobbet pedig nem szabad rugni. A keplet igy nez ki, az eredmeny meg ugy.

Paks - Honvéd 0-1
A honvednak tul jol megy. Ki vagyok en, hogy ezt megtorpedozzam?

Rákóczi - Kecskemét 2-0
"..."

Debrecen - Vasas 3-0
Prukinak vegig kene jarnia az osszes kispadot a bohocligaban, es akkor tok egyszeru lenne tippelnem. Igy viszont vert izzadva kell talalgatnom, hogy a Loki most epp fog focizni, vagy inkabb rotalnak.

1116001 2010.10.01. 12:55:29

Pápa-Videoton 1-1
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-3
ZTE - Újpest 0-1
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 3-2

spinyokiraly 2010.10.01. 13:04:41

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 0-0
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 2-1
Paks - Honvéd 2-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 3-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.01. 13:35:23

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 0-1 (Bár amikor már fulmerz is ránk tippel, akkor mindig elkezdek aggódni...)
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-0

setzer 2010.10.01. 13:38:24

Pápa-Videoton 1:3
Ferencváros - MTK 3:1
Szolnoki MÁV - Siófok 3:1
ZTE - Újpest 3:1
Haladás - Győri ETO 1:3
Paks - Honvéd 3:1
Rákóczi - Kecskemét 3:1
Debrecen - Vasas 3:1

Koori 2010.10.01. 14:40:27

Pápa-Videoton 1-3
Ferencváros - MTK 2-2
Szolnoki MÁV - Siófok 0-0
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 1-1
Paks - Honvéd 0-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 1-1

Bruno Salazar 2010.10.01. 15:20:29

Pápa-Videoton 2:2
Ferencváros - MTK 1:2
Szolnoki MÁV - Siófok 1:1
ZTE - Újpest 2:0
Haladás - Győri ETO 0:0
Paks - Honvéd 1:3
Rákóczi - Kecskemét 3:0
Debrecen - Vasas 2:0

Géza 2010.10.01. 15:44:16

Pápa-Videoton 2-2
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 0-1
ZTE - Újpest 0-0
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 2-1

Dide_ 2010.10.01. 15:46:06

Pápa - Vidi 2:2
FTC - MTK 3:1
Szolnok - Siófok 1:2
ZTE - Újpest 2:1
Haladás - ETO 1:1
Paks - Honvéd 0:0
Rákóczi - KTE 2:1
DVSC - Vasas 3:2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.01. 15:51:34

@setzer: bakker setzer, egyszer nekiesek és a sok 3-1-es tippedből kikalkulálom kinek szurkolsz :)

echeníque 2010.10.01. 15:58:14

Pápa-Videoton 1-2
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-2
ZTE - Újpest 1-2
Haladás - Győri ETO 1-2
Paks - Honvéd 1-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 1-0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.10.01. 16:24:23

Pápa-Videoton 0-1
Ferencváros - MTK 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok 2-2
ZTE - Újpest 0-0
Haladás - Győri ETO 1-0
Paks - Honvéd 2-1
Rákóczi - Kecskemét 2-1
Debrecen - Vasas 1-0

fecskeE0 2010.10.01. 16:26:51

Pápa-Videoton: 0-2
Ferencváros - MTK: 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok: 1-2
ZTE - Újpest: 1-1
Haladás - Győri ETO: 0-2
Paks - Honvéd: 0-1
Rákóczi - Kecskemét: 1-1
Debrecen - Vasas: 3-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.01. 16:41:48

@echeníque: jogos, javítottam, a frissítettben már ez lesz

Titi120 2010.10.01. 16:52:09

Pápa-Videoton: 1-2
Ferencváros - MTK: 2-1
Szolnoki MÁV - Siófok: 1-1
ZTE - Újpest: 2-2
Haladás - Győri ETO: 0-1
Paks - Honvéd: 2-2
Rákóczi - Kecskemét: 3-1
Debrecen - Vasas: 2-1

doktor kotász 2010.10.01. 19:04:19

Pápa-Videoton 0-1
Ferencváros - MTK 1-1
Szolnoki MÁV - Siófok 1-1
ZTE - Újpest 0-1
Haladás - Győri ETO 0-1
Paks - Honvéd 1-0
Rákóczi - Kecskemét 1-1
Debrecen - Vasas 1-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.10.01. 19:41:10

Pápa-Videoton
Ferencváros - MTK
Szolnoki MÁV - Siófok 0-1
ZTE - Újpest 1-1
Haladás - Győri ETO 2-1
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-0
Debrecen - Vasas 3-2

ha még egy fordulót elbaszok, akkor, asszem, kiszállok idénre :)

Futó Lada 2010.10.01. 22:45:55

Szolnoki MÁV - Siófok 3-1
Egy vasutas-bányász meccs, az mindig nagy fiesta..a siófoknak csak a nagy csapatok ellen megy

ZTE - Újpest 2-1
Pavicsevics megmenti a napot

Haladás - Győri ETO 2-1
Mert kell a győzelem

Paks - Honvéd 3-2
Borul a papirforma

Rákóczi - Kecskemét 2-0
Sisa szivességből a Kecskemét kispadját is bevállalja egy meccsre mert jó arc.

Debrecen - Vasas 0-0
..és mindkét edzőt menesztik !!

vidi-master 2010.10.02. 09:34:03

még szerencse, hogy a forduló pénteki meccseiről lemaradtam...

Szolnoki MÁV - Siófok 1-1

Zalaegerszeg - Újpest 1-0

Haladás - Győri ETŐ 1-1

Paks - Honvéd 1-2

Kaposvári Rákóczi - Kecskemét 2-1

Debreceni VSC - Vasas 2-0

melyik edző bukik meg előbb?
edzőcserék sorrendje időrendben:
1. Csertői
2. Herczeg
3. Dellacasa
4. Vágó
5. Kis
6. Csank

slowmotion 2010.10.02. 12:52:19

hát bki, ezt benéztem.
na mindegy.
Pápa-Videoton 2 pont előny a többieknek

Ferencváros - MTK valszeg ez is

Szolnoki MÁV - Siófok 1-0
annyira belejött a Siófok, hogy előbb-utóbb törvényszerű a vereség

ZTE - Újpest 1-1
csak úgy

Haladás - Győri ETO 0-1
az utolsó utáni szeg

Paks - Honvéd 0-1
harcot veszítettek eddig honvédeink, de a háborút nem vesztíhetik el

Rákóczi - Kecskemét 2-0
új seprű jól seper, de Tévés Pisti túl sok piszkot hagyott maga után

Debrecen - Vasas 1-3
0-5, 1-1, 1-4, 0-1, ??? mi a sor következő eleme?

Artie 2010.10.02. 13:08:16

@slowmotion: Sőt, a sormintádat ki lehet egészíteni az elején egy 0:3-mal, ha jól emlékszem.

@vidi-master: Tetszik a játék.:)
1. Csertői
2. Dellacasa
3. Herczeg
4. Kis
5. Vágó

És meglepetés, idén több nem lesz.

socawarrior 2010.10.02. 13:54:10

szokásosnál is nagyobb késéssel...
Pápa-Videoton
Ferencváros - MTK
Szolnoki MÁV - Siófok
ZTE - Újpest 2-1
Haladás - Győri ETO 0-2
Paks - Honvéd 1-2
Rákóczi - Kecskemét 2-2
Debrecen - Vasas 1-1

LullaBY 2010.10.02. 20:20:08

Debrecen - Vasas 3-1

TomAce 2010.10.02. 22:14:17

@vidi-master: jó játék:)
1. Csertői
2. Dellacasa
3. Kis

snowblind 2010.10.03. 22:26:32

Bacca meg, elírtam a Hali-ETO-t. Mindenhol 1-1-et tippeltem, ide meg véletlenül 0-1-et írtam. :(

Mérgező Hulladék 2010.10.04. 09:40:34

@TomAce: nehéz most, mert a kéthetes szünet mindig felerősíti a vezetők változtatási hajlandóságát. Én mégis úgy gondolom, hogy a Vasas-Szolnok hozza meg csak a következő áldozatot, aki Dellacasa lesz, Vágó még húzza egy-két hétig. November közepéig nem is lesz több edzőváltás.

Mérgező Hulladék 2010.10.04. 11:31:18

@Mérgező Hulladék: nem nyert senki, Vágó lett a befutó :)
süti beállítások módosítása