HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Égertől Keletre Különkiadás - Döme iszik?

2010.11.05. 10:51 nbcee

Uraim, bréking nyúz, kiborult a vecsési bili. A hírek szerint Détári Világválogatott Döme Lajos nem veti meg az alkoholt, na de beszéljenek az illetékesek: 

"Sajnos a Détári Lajos mögött felsorakozó szponzorok nyomására lettem leváltva. Négy apuka áll Détári mögött, akiknek a fiai be sem férnek a csapatba tudásuk alapján. Szakmai munkáról pedig egyáltalán nem is tudok beszélni. Détári gyermekkori barátom, de ki kell mondanom, hogy masszív alkoholista, hét napból hat napon teljesen részeg" Kántor Attila ex-edző

"Nem is tudom minek nevezzem Kántor Attila nyilatkozatát. Döme személyes jó barátom, ezért úgy gondolom, hogy a magam és a klub nevében is kikérem magamnak az ilyen kijelentéseket. Détári Lajos nem alkoholista, de mint minden ember egyes esetekben, társaságban, egy jó meccs közben megiszik pár sört. Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs. Magam is szeretem a sört. Nyugodtan állíthatom, hogy nem alkoholista. Détári Lajos a szakma géniusza. A magyar labdarúgás ikonja, hatszoros világválogatott labdarúgó, az ő visszavonulása óta nincs ilyen mértékben nemzetközileg jegyzett labdarúgónk. Tisztelem, mint embert és játékost egyaránt." Földvári Tibor, klubelnök

A történethez hozzátartozik még, hogy DL elég velősen rázta le az egyik mérvadó nemzetközi hírportált.

Ahogy egy korábbi kiadásban is jeleztem, még az AC Milan-drukkereknél is kevésbé szeretem az álságos embereket, szóval aki megpróbálja bemesélni, hogy a magyar focisták mind csak habos kakaót isznak, este hétkor fekszenek le aludni, és minden edzés után elmennek a legközelebbi ingyenkonyhára levest osztani, attól gyorsan megkérdem, hogy ugyan milyen kapudrogot szívott éppen. A baj akkor van, amikor már a Bohócligánk Forma-1-et meghazudtoló iramát sem sikerül felvennie az illetőnek, de ilyen ritkán fordul elő, általában belövik azt a mennyiséget, amitől még lazák lesznek, de nem vezetik ki a labdát a stadionból. Ha Váczi "Drunken Master" Zoli olvassa ezt, remélem jót mosolyog.

Ami nekem feltűnt, hogy mindkét nyilatkozó Döme barátjának nevezi magát... na neki sincs szüksége ellenségekre! A heti hat nap - ha igaz - elég kemény, így tényleg nem lehet szakmai munkát végezni, még talán Vecsésen sem. Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy néhány edző csapata jobban szerepelne, ha az aktuális Mester taktikai elképzeléseinek ecsetelése helyett az Akácos útról énekelne, és a "Spritzenmaschine!" NSZK-s pornókazettát rakná be a videólejátszóba az ellenfél bemutatója helyett.

Nah de kicsit elkalandoztam. Igazából én itt nem látok semmi különös dolgot, Détári iszik, oszt ennyi, ezt eddig is tudtuk. (Páran azt is sejtik, hogy Verebes Úr nyugodtan alhat, az ő örök becenevét nem fogja fenyegetni Döme edzői munkássága) Ettől még nem vesznek el tőle egy érmet sem, és még a Valóvilág műsorvezetője is lehet (igaz, ő legalább nem ütött el senkit). Nem szép dolog, de ha Tóth József pécsi gázóraleolvasó ugyanezt tenné, senki nem szörnyülködne így. Ha pedig "A magyar labdarúgás ikonja" tényleg annyira túlzásba vinné, hogy alkalmatlan legyen a feladatára, akkor megérdemli, hogy lapátra tegyék. Egy szó mint száz, aki nem tegnap szokott rá a Bohócligára, az megrántotta a vállát a hír hallatán, és ment tovább, mint Mijatovics anno Sebők Vili mellett. De mielőtt a labdabiztos átmenne Blikk2-be (avagy Blikk-DEACba), szerintem koncentráljunk inkább az Élet igazán fontos dolgaira, pl. ott van a holnapi REAC-Orosháza...

fun fact: Azt viszont muszáj megosztani a M. T. Olvasóval, hogy pár éve DL a televízió nyilvánossága előtt görcsösnek és merevnek nevezte a Lobanovszkij-éra szovjet válogatottját... Hát ő tudja, lehet a pályáról nézve az a hat gombócot tényleg görcsös és merev körülmények között főzték ki nekünk...

u.i.: Nah elnézést, de éppen elvertük az Újpestet, meg kell gyújtanom a házi Szivics-oltáromon a gyertyákat.

12 komment

Címkék: nb2 détáridöme keleti csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr922425391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.11.05. 19:41:36

Szeretném leszögezni, hogy Váczi Zoli nem rokonom, tehát a nevemet használni vele kapcsolatban durva csúsztatás.
Ámbátor tagadhatatlan tény, hogy szellemiségben meglehetős közel állunk egymáshoz. És(ssel nem kezdünk mondatot) Magyarországon kb. minden 20 évnél idősebb focikedvelő tudja, hogy D. Luigi iszik, mint az állat. (Érdekes módon a magyar foci legbrutálisabb alkeszei a Honvédből meg az Újpestből keveredtek elő, vagy oda kerültek.)

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.11.05. 19:43:43

@The Drunken Master: Ezúton kérek elnézést blogtársaimtól, hogy a fórumtrollkodás hagyományait elhanyagolva nem úgy kezdtem mondókámat, h "Első!!!Első!!!"
Ezt pedig egyszer ki kéne próbálnom, tuti van benne valami jó.

nbcee 2010.11.05. 19:45:53

@The Drunken Master: Nem volt célom a szerzői jogokat megsérteni, de VZ-t nálam ez a kifejezés írja le a legjobban... és a linkelt videó.

Artie 2010.11.05. 20:13:02

@The Drunken Master: Javítom a hibádat.

Negyedik, negyedik!

Zyk 2010.11.05. 22:09:13

"Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy néhány edző csapata jobban szerepelne, ha az aktuális Mester taktikai elképzeléseinek ecsetelése helyett az Akácos útról énekelne, és a "Spritzenmaschine!" NSZK-s pornókazettát rakná be a videólejátszóba az ellenfél bemutatója helyett."

Ezen behaltam:D
Summa summarum: Jó cikk!

slowmotion 2010.11.05. 23:01:27

Döme iszik? a büdösúristenit! minket itt megvezettek, kérem!

RolloJuve 2010.11.05. 23:20:33

Nem lehet minden prolicensz mellé közlekedési rendőrt állítani.

Szerintem meg az Utolsó Magyar Futballista Csordás Csabi.

nbcee 2010.11.06. 00:18:29

@RolloJuve: Nem tudom, mennyire vannak KTE-s érzelmeid, így nem tudom ez mennyiben volt őszinte részedről :P Azt azért még megemlíteném, ha socio-rendszerben működne a Kecskemét, Csordás (mivel nagyfaterja és faterja is itt tolta, ezért inkább Csordás III.) magasan nyerné a klubelnökválasztást.

RolloJuve 2010.11.06. 12:13:56

@nbcee: Nem kimondottan, inkább csak szimpatizáns. Diósgyőr drukker vagyok (na megyek is a meccsre), de azt megkockáztatom, hogy ha Csabi fiatalabb lenne (sajnos mostanában nem nagyon kap csak cserekét lehetőséget ugye), akkor ott lehetne a válogatott keretben, azt' lehetnének mondjuk Szalaival kezdő is akár. A DVTK-Mezőkövesdről ha úgy van írjak egy kis hangulatjelentést? :D

nbcee 2010.11.06. 13:08:01

@RolloJuve: Írhatsz, persze! Amúgy CsCs volt ifiválogatott is, de sajna pályafutása derekán remek érzékkel választotta ki azokat a klubokat, melyek csődközelbe kerültek, avagy gyorsan meg is szűntek, így kiesett a pixisből.

.Nitro. 2010.11.07. 23:48:37

Csorinak ha jól tudom volt egy komolyabb térdsérülése is fiatal korában, ez is kissé megakasztotta a karrierjét.
Ha meg Váczi Zoli szóba jött. Kit érdekelt hogy ivott? Örökzöld sztorik vannak arról, hogy másnaposan adott 3 gólpasszt a fradi ellen, sőt Kecskeméten volt olyan meccs ahol a kivonulás előtt még gyorsan kért a lelátóról egy slukk bagót :D érdekelt valakit? nem. mindig házi gólkirály volt. lehetett persze arról beszélni mire viszi ha nagyobb alázata van a játékhoz, de ez az ő döntése volt, teljesítményébe meg ritkán lehetett belekötni. Egyébként ha itt tartunk az Újpest elleni győzelem után én is hajnalban még összefutottam 3 KTE játékossal a Luluban, nem tudom ki volt a "legszomjasabb" közöttünk ,de jól álltunk :D Ők is emberek, győzelem után meg meg is érdemlik.

Zigi 2010.11.11. 10:13:14

Így indít a riporter a Dömével készült interjúban az origo.hu-n:

Amikor megérkezünk a pestszentlőrinci Öcsi presszóba, Détári éppen egy átlátszó folyadékot tartalmazó palackból kortyol egy nagyot.

- Vodka vagy cseresznyepálinka? - érdeklődünk a volt világválogatottnál.
- Dehogy, ez egy Preventa nevű gyógyvíz. Megelőzi a rák kialakulását, régóta iszom.

A teljes riport:

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20101110-interju-detari-lajossal.html
süti beállítások módosítása