HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Két pont nem előny! - NB2 Nyugati csoport, 18. forduló

2011.03.23. 20:18 Bastille

 

Két ponttal megy a Pécsi Mecsek

Mikor mindenki csak Kujtról fecseg

Afelláj, csukd be a szádat,

Az enbékettő meg nem állhat!

 

Futballhangulat van! Érkezik a globális felmelegedéstől legjobban rettegő ország labdarúgó válogatottja, ezért leáll a Bohócliga, de annyira nem nagy szenzáció ez, kérem szépen, hogy a Kiprich, Várhidi, Gyánó, Dubecz, Koplárovics, Bognár Gyuri, Molnár Zoli vagy a Lipcsei Péter neveket felsorakoztató liga felhagyja küzdelmeit holmi ál német tizenegy érkezése miatt. A legutóbbi fordulóban két helyen dőlt a papírforma. Nyert a Veszprém és sétarepülésbe kezdett az eddig szárnyaló AirAjka. Szóval egy kicsit ne törődjünk most a kerékpárfasiszták érkezésével.

 

Tatabánya – Barcs 5-0 Tatabányán már az 5. percben jött jobb oldalról egy beadás, amit Farkas J. kapásból juttatott a barcsi hálóba, hogy aztán a félidő derekán még megtoldja egyel Megyesi. A Barcs aztán már nem vette komolyan a meccset, a második félidőben kaptak még hármat, a tavasszal idegenbe két meccsen tízet kaptak. Összegezve, esős időben, 250 néző előtt megérdemelten nyertek a bányászok, ahol a szurkolók állítása szerint ment Herédi, jönnek az eredmények is. A következő fordulóban mennek Győrbe, ahol a Bohócligás szünet miatt erős csapat ellen kell pontokat szerezniük, míg a Barcs hazai pályán fogadja a megtáltosodott Kozármislenyt!

 

Videoton PFLA – Kaposvölgye  4-0  Esélytelenhez méltóan néhány helyzettel és gólok nélkül zárta a tök utolsó Kaposvölgye a 18. fordulót, ellenben az esélyes Vidivel. Rögtön jöttek a felcsúti helyzetek, a Gyurcsó-Olasz tengely dolgozta ki sorra a lehetőségeket, amelyekből aztán jöttek a gólok is. Az első egy kapu előtti keveredésből, a második pedig egy kényszerítőből. A következő játékrészben a Kaposvölgye felpörgött, a cserék hozták a frissességet és a helyzeteket, csak a gólokat nem. Ehhez kellett az is, hogy Gaál Gyöngyi játékvezető csak sárga lapot adott a tizenhatos vonala előtt utolsó emberként szabálytalankodó Vidi hátvédnek, míg pirosat és értékesített tizit a túloldalon. Végül három hazai kapufa még és egy hazai gól, megérdemelt hazai győzelem. Hétvégén Pécsen lesz a szezon egyik rangadója, hisz megy a Mecsekbe Hartyáni Gábor csapata, míg az utóbbi három meccsén tizenhárom gólt nyelő somogyiak a már koránt sem gyilkos Gyirmótot fogadják.

 

Kozármisleny – Honvéd II 2-1 Egy remekül és egy pocsékul rajtoló csapat és kétszázötven néző. A vége is ez maradt, a nézők pedig örömittasan mehettek haza, pedig a Honvéd Rouani feje révén megszerezte a vezetést a tizenötödik percben. Aztán a Mislenynél volt többet a labda, a helyzetei mégis a Honvédnak voltak, de jött a félidő. Márton Gábor az ötvenötödik percben behozta a nemrég még pécsi Laki Zoltánt, aki azonnal bevarrt egy szabadrúgást, amivel egalizálta a meccset. Nagyon döntetlen szaga volt a meccsnek, Lőrincz Emil bosszankodhatott az első félidő végén kihagyott helyzetek miatt, de arra nem gondolt, hogy a maradék haja is odaveszni látszik, hisz a kilencvenkettedik percben egy eladott labdából indult meg Laki Zoltán, aki kapufás góllal marasztalta a három pontot a Mecsekalján, így a tavasz legeredményesebb csapata eddig a Misleny. Szurkolunk a kis Honvédnak, hogy csatlakozzanak a kiesés elleni harcba, ehhez nem kell mást tenni, mint verni a Fradit a hétvégén. A meccsel kapcsolatban még annyi, az iksz igazságosabb lett volna.

 

Veszprém FC – ETO II  1-0 Biztos a rossz idő, meg a Pick Szeged vendégjátéka miatt csak kétszáz  néző sétált ki a Wartha Vince utcai stadionba. A temetési hangulathoz a huszonkét focista is hozta a formáját, a tizedik perc táján már több rossz passz volt, mint vakondtúrás a pályán. Aztán az ETO-nak volt három szinte száz százalékos helyzete, de a veszprémi kapus kézzel majd lábbal hárított. Fordulás után belecsaptak a lecsóba a csapatok. Itt is, ott is helyzetek voltak, de bravúrt bemutatni újra csak a veszprémi Vargának kellett, a többi támadás elhalt egy rosszul lefeszített lábfejben, vagy egy korai mészcsíkban. A meccs utolsó perceiben a Vágó tanítványok aztán odatették magukat és effektíve Vágó cseréje hozta meg a győzelmet. A villámgyors Szöllőskei, a veszprémi dombitibi a hatvanadik percben állt be, majd tíz perc múlva már őt buktatta piros lapért Totadze a tizenhatos vonala előtt, amiből Kollár rúgott szerencsés szabadrúgás gólt. Ez is lett a vége, Klement Tibor szerint ’mi játszottunk, a Veszprém meg nyert’, míg Vágó Attila állítása szerint tudta, hogy nyerni fognak. Szombaton Várhidiék ellen kéne tudni nyerni, Vágó Úr!

 

Gyirmót – Bajai LSE 4-2 A vendégek múlt héten otthon kaptak ki a Viditől, most pedig Gyirmóton szenvedtek vereséget, úgy hogy a félidőben még 2-1-re vezettek. Aztán a második félidőben kristálytisztán látszódott a két csapat közti különbség. A Baja megpróbált bekkelésből kontrákat építeni, de ennek az lett a vége, hogy a még össze nem szokott védelem egyéni hibák által kínálta tálcán a gólhelyzeteket a gyirmótiaknak, akik vágtak hármat és átlendültek a holtponton, hogy most hétvégén a magabiztosságukat is megerősítsék Nagyberkiben. A Baja is szervezettebbnek tűnt így tavasszal, de a BKV elleni mérkőzés vízválasztó lesz a további programot tekintve. Az összefoglalóban lágy bazmegek szállnak a magosba feltehetőleg Bognár György szájából. 

 

FTC II – Pécsi MFC 0-2 Sima meccs volt, többnyire mezőnyjáték folyt, a Fradi az első három percben éreztette ki az úr a háznál, majd bő tíz perc múlva egy pécsi szöglet Gyánó fejére pattant és onnan a kapu közepébe. A félidőt követően beállt Schultz Levente, ami pikánsá tette a mérkőzést, sőt rövid időn belül már egy Nyilasi is volt a pályán. A lényeg a hetvenedik percben a második pécsi gól. Mester csavart mesterien az alapvonaltól négy méterre a kapu hosszú felsőjébe. Ez is lett a vége. Minkét csapatra nehéz meccs vár. A Fradi megy a Bozsikba, Pécsre pedig a Vidi érkezik.

 

BKV Előre – Ajka FC 1-0 Az Ajka szárnyalt, egészen a Sport utcáig, ahol a BKV a tavaszi, érett játékával megálljt parancsolt Artner Tamáséknak. A BKV átengedte a teret a vendégeknek, lezárták a széleket és a megfelelő időre vártak. Ez a félidő vége felé jött el, Csopaki be is vette az ajkai kaput és innen magabiztosan a kezükben tartották a meccset sok mezőnybeli szabálytalansággal. Nem hagyták, hogy Mihalecz és társai játszhassák a játékukat.

 

SZTK-Erima - Budaörs elmaradt A szigetszentmiklósi öltözőben terjed a belterjes kór, ezért Várhidi mester kérte az MLSZ-től a halasztást.Unalmas videó.

 

Itt pedig az excel, amit újfent Black Lotusnak köszönhetjük! Kukkantsatok bele, húzzátok fel magatokat és tippeljetek egy nyolctalálatosat! Itt tabella, itt góllövőlista!

 

Budaörs – FC Ajka
Bajai LSE – BKV Előre
Kaposvölgye – Gyirmót FC
ETO II – Tatabánya
SZTK-Erima – Veszprém FC
Pécsi MFC – Videoton PFLA
Honvéd II – FTC II
Barcsi SC - Kozármisleny

10 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr422766085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2011.03.24. 10:20:53

Vazze, én meg reggel óta várom a beharangozót-tippjátékot a hétvégi fordulóra, aztán rájöttem, hogy azt várhatom, gyünnek a narancsok pénteken.

Viszont a JHN má gyühetne, tippelni kell!

Stefan Derrick 2011.03.24. 11:05:08

Budaörs – FC Ajka 1-2
Bajai LSE – BKV Előre 2-0
Kaposvölgye – Gyirmót FC 1-2
ETO II – Tatabánya 2-2
SZTK-Erima – Veszprém FC 3-1
Pécsi MFC – Videoton PFLA 1-1
Honvéd II – FTC II 0-1
Barcsi SC - Kozármisleny 2-0

979122 2011.03.24. 11:29:12

Budaörs – FC Ajka 1-2
Bajai LSE – BKV Előre 3-2
Kaposvölgye – Gyirmót FC 0-4
ETO II – Tatabánya 1-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 1-1
Pécsi MFC – Videoton PFLA 1-3
Honvéd II – FTC II 1-1
Barcsi SC - Kozármisleny 0-1

Balasnyikov 2011.03.24. 17:44:19

Budaörs – FC Ajka 1-1
Bajai LSE – BKV Előre 2-1
Kaposvölgye – Gyirmót FC 0-3
ETO II – Tatabánya 2-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 2-1
Pécsi MFC – Videoton PFLA 1-1
Honvéd II – FTC II 0-0
Barcsi SC - Kozármisleny 1-2

housemd 2011.03.24. 19:58:41

Basszus, Bastille, konkrétan behaltam a négysorostól...

Budaörs – FC Ajka 2:2
A gazdasági rendszerváltás nyertese és vesztese. paradigmák harca. logisztika vagy magyar ezüst?

Bajai LSE – BKV Előre 1:1
Volt Pécsett egy hobbicsapat (sőt, egy időben hoki-), amelynek nevében az LSE feloldása "Lakótelepi Sport Egyesület" volt

Kaposvölgye – Gyirmót FC 0:4
A Kapos völgye Nagyberkinél kelet-nyugati lefutású, erőse aszimmetrikus, északról a Külső-Somogy feldarabolt löszhátai enyhén, délről a Zselic hegyoldala meredekebben szakad le az ár- és belvizek által gyakran sújtott pataknyi méretű névadójáról elnevezett völgyre.

ETO II – Tatabánya 1:1
SZTK-Erima – Veszprém FC 2:1
hát, végül is nem csoda, hogy egy SZTK-ban gyorsan terjedő járványok döntik le lábukról a kerekescekkeres nyuggereket...

Pécsi MFC – Videoton PFLA 1:1
hetek óta magunk ellen fogadok, eddig jobbára bejött.

Honvéd II – FTC II 2:2
mi más lehetne...

Barcsi SC - Kozármisleny 1:3
ha már múltkor beszéltünk városi meg falusi csapatokról: Barcs 1978-ban nagy "szülöttje", Losonczi Pál, az Elnöki Tanács (örökös) elnöke közbenjárására lett város.

snowblind 2011.03.25. 07:53:03

Budaörs – FC Ajka 1-2
Bajai LSE – BKV Előre 2-1
Kaposvölgye – Gyirmót FC 0-3
ETO II – Tatabánya 1-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 1-0
Pécsi MFC – Videoton PFLA 2-2
Honvéd II – FTC II 1-1
Barcsi SC - Kozármisleny 2-1

Futó Lada 2011.03.25. 09:12:38

Budaörs – FC Ajka 2-1
Örsi gyűlés Pajtások!..Budaörsi

Bajai LSE – BKV Előre 3-2
A piros 173-as viszi a fővárosiakat, de lerobban Csepel után.Mire odaérnek a meccsre, már 3-0.

Kaposvölgye – Gyirmót FC 1-2
Gyilkos meccsen a 91.percben begyötört gólall

ETO II – Tatabánya 1-3
P.Nagy a Király!

SZTK-Erima – Veszprém FC 3-1
Megvan a múlt héten eltünt mágnestábla

Pécsi MFC – Videoton PFLA 2-2
Nem most kell eldönteni.

Honvéd II – FTC II 0-1
Ez nem játszották már le tegnap?

Barcsi SC - Kozármisleny 1-2
Csak hogy meglegyen a 21 pontom.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.25. 09:45:12

Budaörs – FC Ajka 1-2
Bajai LSE – BKV Előre 2-1
Kaposvölgye – Gyirmót FC 0-2
ETO II – Tatabánya 1-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 2-1
Pécsi MFC – Videoton PFLA 2-1
Honvéd II – FTC II 1-1
Barcsi SC - Kozármisleny 1-1

nbcee 2011.03.25. 13:07:01

Budaörs – FC Ajka 0-2
Bajai LSE – BKV Előre 2-1
Kaposvölgye – Gyirmót FC 1-1
ETO II – Tatabánya 2-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 2-0
Pécsi MFC – Videoton PFLA 3-1
Honvéd II – FTC II 0-1
Barcsi SC - Kozármisleny 1-2

vérfarkas 2011.03.25. 13:50:23

Budaörs – FC Ajka 0-1
Bajai LSE – BKV Előre 2-1
Kaposvölgye – Gyirmót FC 0-3
ETO II – Tatabánya 1-1
SZTK-Erima – Veszprém FC 0-1
Pécsi MFC – Videoton PFLA 1-1
Honvéd II – FTC II 0-0
Barcsi SC - Kozármisleny 0-1
süti beállítások módosítása