HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Mágnestáblák reneszánsza - NB2 Nyugati csoport, 21. forduló

2011.04.14. 06:53 Bastille

 

Várhidire ismét rásüt a Nap,
Pécsen meg már egyre szarabb,
Mészárosnak kabát, kalap
Mert a Gyirmót most nagyon harap!
 
 
 
Hölgyeim és Uraim, kezd eldőlni! A Pécs bukott hazai pályán, így hat pontos hátrányuk van, egy pesszimista és lelketlen edzőjük, no meg egy önbizalom híjján lévő keret. Kiprichék fosztogatják a három pontokat idegenben, no és meg kell említsük az egy főre jutó mágnestáblákból most kimagasló Szigetszentmiklóst, akik, mint a talajvíz, jönnek! Jövünk mi is!
 
 
 
Pécsi MFC – BKV Előre 0-1 Letargia, hullámvölgy, fóbia, pesszimizmus, elkerülő szerencse, hiányzik a csapatból a hit, a gól, hihetetlen és megmagyarázhatatlan pech széria! Ezeket a kifejezéseket használta Mészáros László a hétvégi vereség után. A pécsi csapatot és a Nyugati csoport izgalmait Matyi Dezsőtől kell számon kérjük, mert a Mecsekaljaiaknak valószínűleg elszállt a feljutás. De beszéljünk a győztes csapatról. Felkészültek a BKV-sok és minden bizonnyal lassan a négyes metró is kész lesz. Csopaki rúgott 16 méterről szabadrúgást, ami félig beívelés volt, félig kapura lövés, elszállt a pécsi fejek fölött, Dibusz kapus kissé berogyasztott, és a szemét a labdán tartva figyelte, ahogy a bal alsóban köt ki a labda. Jó kapus szemmel véd, esetleg Semmelweis. 0-1 a vége, a békávésok két pontra vannak a negyedik Bajától, míg Pécsen forradalom lesz és van hat pontos hátrány!
 
Honvéd II – Gyirmót 1-3 A Bozsikba látogatott a Gyirmót, hogy igazán értékessé tegye a múlt heti rangadón szerzett három pontot. A vendéglátók két hete végre győztek, de aztán múlt héten benyeltek hat gólt a Viditől, így nem éppen jó hangulatban készültek az aktuális feljutó ellen. Mégis az első félidőben a piros-feketéknek voltak helyzeteik, amik rendre kimaradtak, aztán a félidő derekán a gyirmótiak távoli lövésekkel operáltak. A félidőben nullnull volt, a csapatoknak az áprilisi széllel is küzdeni kellett, nem csak az ellenfél spílereivel. Fordulás után a gyirmóti Baumgartner szerzett labdát a félpályán, indította Lakit, aki a hosszú sprint után középre centerezett Weitnerhez, aki nem hibázott. A hazaiak összezavarodtak, és tíz perc múlva, a 63. percben hiába védett Kunsági kétszer is bravúrral, Baumgartner lövését már nem foghatta. A 70. percben Kiss Zsolt (Gyirmót) pókhálózta ki a jobb felsőt, amire még válaszolt a Honvéd, de a vége vendég siker. Mostantól mindenki a Gyirmótot akarja megverni, az utolsó szalmaszálba kapaszkodó Honvéd pedig lassan szabadesésbe kezd.
 
SZTK–Erima – Kozármisleny 2-0 A már élete során kilenc agyrázkódást szenvedő Fekete Ádámról szólt a mérkőzés. Helyzetek a meccsen éppen akadtak, de a kapusoknak komoly teljesítményre nem volt szükségük, ahol kellett volna a bravúr, ott nem jött. A mérkőzés nagy részét a mezőnyjáték és a viharos szél mezőnyfölénye jellemezte. A fontosabb dolgok pedig az első félidőben történtek. Amikor is a 40. percben Fekete Ádám lőtt be egy ziccert, majd négy perccel később csinált meg rutinosan egy tizenegyest, amit Majoros kihagyott, de aztán magyar szakzsargonnal szólva, bekulibalizta. Ez is a vége, Várhidiék száguldanak most, és ehhez még hozzábökjük, hogy a szerdai potló meccsen a Budaörsöt verték 2-1-re Fekete Ádám jelentős közreműködésével, így teljes a tabella és az olasz verő Várhidiék azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel lihegnek az Ajka nyakán.
 
Veszprémi FC – Tatabánya 2-1 A tabellán zuhanó Tatabánya abba a Veszprémbe érkezett, ahol mindig harangoznak és mindig fúj a szél. Harangszóra kezdődött a meccs a kemény szélben és bár a hazaiak kezdeményeztek és alakítottak ki helyzeteket, mégis a félidő végén egy a veszprémi védők mögé visszaívelt labdával találta szembe magát Dombai és rúgta Varga hálójába. Vágó mester jegyzetelt is a noteszébe, ezeket az elmés feljegyzéseket meg is osztotta Hevesi-Tóthékkal, akik rendkívül felszívták magukat a második játékrészre. Rögtön az első percekben jutottak szöglethez a hazaiak, amit a bányász védők Molnár Zoltánig tudtak kifejelni, aki kapásból lőtt bődületes gólt. Később több helyzete is volt a Veszprémnek, de ezeket Alex rendre elbaltázta és már a nézők is belenyugodtak a pontosztozkodásba, mikor még a csereként beállt Fintát ugratták ki, aki higgadtan tökölizte be laposan a győztes gólt. Ezzel a győzelemmel távozott a kieső helyről a Veszprém, míg a Bányászok három helyet zuhanva már a kilencedik helyen áll.
 
Budaörs – Bajai LSE 0-0 A legtöbbet ikszelő csapat (8) fogadta a legkevesebbet ikszelő csapatot (2). Mindkét csapat kezd formába lendülni és az utóbbi két meccsét nyerte is, ráadásul mindkét gárda verte az Ajkát az elmúlt hetekben. A bajaiak védekezésre készültek fel és rögtön az elején a kapufa védett helyettük, aztán később egy les gólt sikerült összehozniuk a hazaiaknak, de hozzátesszük, hogy Herbert kapus az első és a második félidőben is többször védett bravúrral. A hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, de a pontosztozkodás igazságosnak tűnik.
 
Kaposvölgye – FC Ajka 0-3 A sereghajtó fogadta a rossz passzban lévő Ajkát. A nagyberki csapat nagyon fogadkozott, hogy majd most elkapják a bakonyi zöld-fehéreket, ráadásul meccsről-meccsre kevesebb gólt kapnak, nem beszélve, hogy Sevel, az ukrán vendégmunkás, akit egyedül nem rúgtak picsán a tavaszi rajt előtt, na most ő még a kezdőbe is befurakodott. Oda is tették magukat a somogyiak, és a félidőben csak Gaál Bálint talált be Héger kapujába. Jött a második játékrész és az ukrán csoda húsz perc után szlávosan ellenfele után rúgott, kapta is a pirosat, négy perc múlva Mihalecz lőtt gólt, összezuhant a Kaposvölgye, jött a harmadik is (Gaál B.) Továbbra is hajrá Kaposvölgye, hétvégén ehetnek is egy jó bajai halászlevet a Véndióban, az ajkai Sport utcába pedig a pécsiek látogatnak.
 
 
Barcsi SC – Videoton PFLA 0-3 A kis Vidi három vereségének egyikét ősszel pont a Barcstól szenvedte el, így volt törleszteni valója Hartyániéknak. Nem is vették fél vállról a mérkőzést: a tavaszt remek formában játszó Gyurcsó csapott le egy labdára a 7. percben, mesterien szöktette Mórit, aki nem hibázott. Tíz perc múlva jött a második. Ezúttal Gyurcsó Babost hozta játékba, aki tovább passzolt Papucseknek, ő felnézett és Izing fejére varázsolta a labdát. Az első keret tagja pedig okosan a kapuba fejelte. A második félidőben lőhetett volna a Vidi még négy-öt gólt, egy lett belőle, Gyurcsó (ki más?) centerezett középre a berobbanó Móri elé, aki beállította a nullahármat. Közben a barcsiakat beérte a Veszprém, így a hétvégén Gyirmóton már az enbékettőért küzdenek.
 
ETO II – FTC II 2-1 Zöld-fehér rangadóval zárjuk az összefoglalót, ahol a hazaiak gyűjtötték be a három pontot, így Klement Tibor kivételesen nem a szerencsével és a játékvezetéssel volt elfoglalva, pedig most a viharos szélre is foghatta volna a vereséget. Niksic már az első percben gólt szerzett a hazaiaknak. A 38. percben a hétvégén még a Bohócligát is megjárt Dudás értékesített egy tizenegyest, hogy aztán két percre rá Pölöskei szépítsen. Lipcsei Péter szerint mezőnyfölényben játszottak, így ő nem tartja igazságosnak a végeredményt. A meccs krónikájához tartozik az is, hogy pályára lépett a grúz Kaká, vagyis Sharashenidze.
 
Tippeljetek továbbra is bátran, itt a tabella és a gólvágók, menjetek ki a meccsekre, és kivételesen vigyázó szemeinket vessük keletre! És egy lelkes nyugaticsoportos szurkoljon a Diósgyőrnek, mert az kicsit mégis csak Győr! Tippszelvény a videó után!

 

 

Videoton-PFLA – ETO II
Ajka – Pécsi MFC
Bajai LSE – Kaposvölgye
Kozármisleny – Veszprém FC
FTC II – SZTK-Erima
Tatabánya – Budaörs
Gyirmót FC – Barcsi SC
BKV Előre – Honvéd II

 

9 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr352824868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétballáb 2011.04.14. 08:59:50

Videoton-PFLA – ETO II 3:1
Ajka – Pécsi MFC 1:0
Bajai LSE – Kaposvölgye 3:0
Kozármisleny – Veszprém FC 0:2
FTC II – SZTK-Erima 1:1
Tatabánya – Budaörs 2:1
Gyirmót FC – Barcsi SC 4:0
BKV Előre – Honvéd II 2:1

snowblind 2011.04.14. 09:32:57

Videoton-PFLA – ETO II 3-0
Ajka – Pécsi MFC 1-0
Bajai LSE – Kaposvölgye 3-0
Kozármisleny – Veszprém FC 2-0
FTC II – SZTK-Erima 1-2
Tatabánya – Budaörs 2-1
Gyirmót FC – Barcsi SC 3-0
BKV Előre – Honvéd II 1-0

979122 2011.04.14. 11:23:28

Videoton-PFLA – ETO II 2-0
Hajtanak a duplánbajnok címre
Ajka – Pécsi MFC 2-1
Matyi KISSé elbatta
Bajai LSE – Kaposvölgye 4-0
Ezt csak behúzzák
Kozármisleny – Veszprém FC 0-1
Veszprém biztos bennmaradó
FTC II – SZTK-Erima 1-2
Nem ennek kéne lenni, de most ez van
Tatabánya – Budaörs 0-2
Két jóllakott óvodás
Gyirmót FC – Barcsi SC 4-1
Újabban megint gyilkolnak
BKV Előre – Honvéd II 0-0
Unalmas döntetlen. A Honvédnál amúgy kíváncsi vagyok arra, hogy képesek-e egy kettős kiesési bravúrra????

Futó Lada 2011.04.14. 12:09:10

Videoton-PFLA – ETO II 3-1
Ajka – Pécsi MFC 2-2
Bajai LSE – Kaposvölgye 3-1
Kozármisleny – Veszprém FC 1-1
FTC II – SZTK-Erima 1-2
Tatabánya – Budaörs 3-1
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-0
BKV Előre – Honvéd II 1-0

Stefan Derrick 2011.04.14. 13:21:15

Videoton-PFLA – ETO II 2-1
Ajka – Pécsi MFC 1-2
Bajai LSE – Kaposvölgye 4-1
Kozármisleny – Veszprém FC 2-2
FTC II – SZTK-Erima 1-1
Tatabánya – Budaörs 1-0
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-1
BKV Előre – Honvéd II 0-0

nbcee 2011.04.14. 22:56:03

A múltkor sajna lemaradtam, mint megy II-es cserecsatár a beadásról.

Videoton-PFLA – ETO II 2-0
Ajka – Pécsi MFC 0-2
Bajai LSE – Kaposvölgye 2-0
Kozármisleny – Veszprém FC 0-2
FTC II – SZTK-Erima 2-0
Tatabánya – Budaörs 2-0
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-0
BKV Előre – Honvéd II 0-2

Balasnyikov 2011.04.14. 23:46:24

Videoton-PFLA – ETO II 2-1
Ajka – Pécsi MFC 1-2
Bajai LSE – Kaposvölgye 3-0
Kozármisleny – Veszprém FC 1-1
FTC II – SZTK-Erima 1-2
Tatabánya – Budaörs 1-1
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-0
BKV Előre – Honvéd II 1-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.15. 09:05:26

Videoton-PFLA – ETO II 2-1
Ajka – Pécsi MFC 1-1
Bajai LSE – Kaposvölgye 2-0
Kozármisleny – Veszprém FC 1-2
FTC II – SZTK-Erima 1-2
Tatabánya – Budaörs 2-1
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-1
BKV Előre – Honvéd II 2-1

vérfarkas 2011.04.15. 10:45:11

Videoton-PFLA – ETO II 2-0
Ajka – Pécsi MFC 2-1
Bajai LSE – Kaposvölgye 2-0
Kozármisleny – Veszprém FC 1-1
FTC II – SZTK-Erima 1-0
Tatabánya – Budaörs 2-1
Gyirmót FC – Barcsi SC 2-1
BKV Előre – Honvéd II 1-0
süti beállítások módosítása