HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Fekvőcsatáron jártunk - Bohócliga 23. beharangozó

2011.04.15. 08:00 végh hanta

Poros főutca valahol az Alföld közepén. Lajos, az Elővárosi Vasutas korábbi NB2-es játékosa komótosan tolja egykor zöldre pingált kerékpárját, úton a falu egyetlen igazi becsületsüllyeszője, a Rizikó presszó felé. A nyergen mélyebb kényelmi szempontokat figyelembe véve micisapka szolgáltatja az elvárt puhaságot, a csomagtartóra gumipókokkal felerősített PB-gázpalack pedig azt jelzi, emberünk végzett az erre a napra rendelt teendőivel, megérdemelten térhet be egy-két kisfröccsre, hogy társaságban töltse ki a hétvégi totószelvényeket.

A Rizikó elé érve még Lajosunk is ledöbben, mikor egy talicskába helyezett, kiérdemesült televíziókészüléket vél felfedezni a kocsmafalnak hanyagul odatámasztott drótszamarak társaságában.  "Nohát, a Csempész Gyuri újra kint van?" -  teszi fel magának a költői kérdést, hiszen a legutóbbi hír róla a Sportlap hasábjain tűnt fel, hogy valamilyen ügyből kifolyólag további két évig erősíti a Márianosztrai Csomagolók csapatát.  Lajosunk ránt egyet a derékban zsinórral fixált Senior melegítőjén, majd benyit a Rizikóba.

"A Tarhonyás Lajos!" - csattan fel egy emberként az intézmény műértő közönsége, mikor belépve a maszatos üvegű ajtón, amolyan félreismerhetetlen ántréként azonmód feldönti az ott álló hengeres hamutálat. "Nesze neked, Mágus!" - süti el sokadszorra is ugyanazt a poént. Mindenki hahotázik.

Tipikus kép tárul a szemünk elé. A kocsmát a hatvanas évek végén egy erősen forráshiányos TSZ hozta létre, amolyan melléküzemágként, nem titkoltan ezzel az intézkedésével is enyhítve a helyi lakosság közösségi tér iránti vágyát. Az épület italbolthoz képest cseppet túl van méretezve, hiszen a cél eredetileg kultúrház lett volna, de aztán idővel győzött a józan ész. A piros-fehér kockás terítőjű asztalokat sárgászöld lambéria fogja körbe, a csapos, Tárcás Pista, a baloldalt elhelyezkedő söntés mögött, egy régenvolt unicumos reklám árnyékában mogorván, de legalább ráérősen törölgeti kezében tartott konyharuhájával a frissen mosott sörös- és kávés poharakat. Alig pörgőbb itt az élet, mint egy Tarr Béla film nyitójelenete.

"Hoztad a tippjeidet?" - kérdi Kalóz Ferka, aki maga sem kispályás. A néhánynál valamivel több szezonnal ezelőtt szépreményű ifistaként járt próbajátékon a Taljándörögdi Űrállomás csapatánál, ahova nem egyszer látogattak el az olyan nagy és fővárosi egyesületek megfigyelői is, mint például a Peremvárosi Erőt Egészséget, vagy a Nagytétényi Levendula. "Hát persze, minden itt van a zsebemben." - csap Lajos a vitathatatlan szaktekintélyek nyugalmával mellére. Előhúzza meggypiros személyi igazolványát, belelapoz,  és a korábbi munkahelyeket tartalmazó oldalak közül kiemeli A Cetlit, rajta Az Írással, a Hétre Rendelt Totókulccsal. "Kezdhetjük?"

No, asszongya, péntek ötkor Szolnok-Újpest. Kicsit fáradt leszek. A tyúkokat hajnalban, a disznót reggel, az asszonyt meg ebéd után rendezem le. Hunyok rá egy kicsit, de háromkor már talpon, jön haza a gyerek, ki kell menni elé az állomásra. Főiskolás. Cekkerekkel haza, asszony majd kimossa, amit hozott. Mégse járjon koszosban az ebadta, ne mondják rá a nagyvárosban: gumicsizmás. Persze nem szégyen az, bár kicsit Zsolnais benne a mozgása, de így is gyorsabb, mint a Simek. Szerintem vendég, talán 1-2.

Este viszont itt találkozunk, Fradi-Vasas lesz, utána meg karaoke. Pista szólt tegnap, megjött az új Demjén, és ha nem kapja be megint a szalagot, hajnalig húzatom a Szerelemvonatot. Ez a kultúra, nem a Duna TV délelőtti műsorsávja. Mondjuk jó lenne, ha nyerne a Fradi, megadná az alaphangot, ahogy te is megadhatnád a múlt heti ezrest, Skodás Vili! Majd jövő héten? Nem baj, úgysem érzem fixre a hazait, csak elbuknám azt is. Fog egyet találni a Vasas. Legyen ezzel 1-1, és még egyszer mondom, hiba volt elengedni a Ferenczi Pistát, de hát mit tudnak ezek az angolok a Fradi-szívről?

Pont annyit, amennyit Salami a taktikáról. Debrecen-Siófok. Nézem, otthon jó a Loki, idegenben szar a Siófok, sima egyes, nincs kecmec. 2-0, menjünk tovább.

Zete-Győr. Tévés? Igen? No, nem baj, majd kiheverjük valahogy. Pedig jó gyerek ez a Csertői, csak nem érzi mostanság. Nekem is volt egy ilyen edzőm. Előttünk bajnok volt megyében a Feketevárosi Munkanélkülivel, és simán középcsapatot csinált a Széthúzás Palackozóból, velünk viszont szenvedett. Menet közben új elnököt kaptunk, az hozta a padra a sógorát, vele meg mégúgyannyi esélyünk sem volt. Ráadásnak az utolsó fordulóban épp a régi mesterünk új csapatát fogadtuk. Mindegy, már biztos meséltem ezerszer. Szóval a Csertői is ilyesmi figura. Egyszer nagyon ment neki, aztán még jobban, majd Kecskeméten Urbányinak hitték, Szombathelyen meg megváltónak, mert visszatért, és most Győrben van, meg ilyesmik. Azt viszont ne kérjétek, hogy a két csapatból mondjak összesen öt játékost. Tele vannak idzékkel, meg icsekkel. Egyesre veszem, 2-1-el.

Lényeg a lényeg, Kaposvár-MTK a következő. Kicsit most visszavett a Rákóczi, az MTK meg picsafos. Láttam őket a Fáyban, nyerhettek volna, de súlytalanok még a gyerekek. Ennyi idősen a Floresz még zsákokat cipelt Újpesten, a Kulibáli meg targoncázott Párizsban. Kell az a fizikum. Amióta nincs Molnár Zoli, egy se bírna talpon maradni kaszálás közben. Szerintem nem is értik, hogy ebből akár kiesés is lehet. Játszottam én is az NB2-ben, az csak mifelénk elég szédíteni a fehérnépet. Pedig bennük van a jövő, de a szelvényt most kell leadni. 1-0, nem több.

Ajjaj, a Paks-Kecskemét van annyira fogós kérdés, mint Vágónál a negyvenmilliós. Esküszöm nektek, ha odajutnék, és ezt kérdeznék, nemhogy a tudakozót, a Jóistent hívnám, de az se tudna segíteni, csak bambán nézne, és azon járna az agya, hogy vasárnap tényleg szünetet tartott, vagy csak simán másnapos volt, mert ilyet ő biztosan nem teremtett. Tudományos alapon azt kell mondjam, a pálinkát legalább annyira szeretem, mint a halászlét, de egyik sem arról híres, hogy gólt tudna rúgni. 0-0

A Pápa-Honvéd sem egyszerű. Mégis ott volt Puskás az egyik, Perutz meg a másik oldalon. Hogy? Perutz egy gyár neve? És? Bozsiknak is volt divatáru-boltja, mégis elnevezték róla a kispesti pályát. Gondolom nem azért, mert ő patronálta mögé a fedett tribünt. A Véberre meg volt egy jó viccem. Kicseréltem a bét, meg az ert, áthelyeztem egy ékezetet, azt lett belőle Veréb. Még kicsit kell dolgozni rajta, aztán beküldöm a Fábrynak. Amúgy 2-2, de nincs valakinél egy cigi? Az enyimét otthon hagytam.

Száraz ez a bor, kéne inni rá valamit, csak előtte  még fejezzük be a szelvényt. Maradt egy Haladás-Videoton vasárnapra. Mise után csirkepaprikás, jó tejfölösen. Kis szunya, talán megnézem a Forma-1 rajtját, tovább úgysem érdekel. Az enbéegy is ilyen amúgy. A rajt után izgalmas volt vagy két körig, aztán a Videoton úgy elhúzott, ahogy ez a Vettel gyerek a Pecás Zoliék lefolytott tuningladája mellett tenné, ha ki merne állni ellene a bekötőn. Azért, ha nem csal meg a szimatom, és ugyebár nem szokott, meglepetés lesz ezen a meccsen. Jó kis csapat a Hali, otthon meg pláne. A Vidinek szinte minden mindegy már, csak ne kapjon ki, elég ha otthon nyer néhányat. Szóval az iksz könnyen összejöhet. 1-1

Egyszerűsített tippszelvény:
Haladás-Videoton
Szolnok-Újpest
DVSC-Siófok
ZTE-Győr
Pápa-Honvéd
Paks-Kecskemét
Rákóczi-MTK
FTC-Vasas

50 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr992827352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

setzer 2011.04.15. 08:09:05

Haladás-Videoton 3:1
Szolnok-Újpest 3:1
DVSC-Siófok 3:1
ZTE-Győr 3:1
Pápa-Honvéd 3:1
Paks-Kecskemét 3:1
Rákóczi-MTK 3:1
FTC-Vasas 3:1

1116001 2011.04.15. 08:18:23

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 0-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 2-2
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 1-1
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-0

puttoka · http://kecskemetite.multiply.com 2011.04.15. 08:19:56

Haladás-Videoton 1:2
Szolnok-Újpest 1:1
DVSC-Siófok 1:1
ZTE-Győr 0:0
Pápa-Honvéd 1:0
Paks-Kecskemét 1:1
Rákóczi-MTK 1:1
FTC-Vasas 1:0

/budo/ 2011.04.15. 08:43:08

Haladás-Videoton 1:2
Szolnok-Újpest 1:3
DVSC-Siófok 1:1
ZTE-Győr 0:1
Pápa-Honvéd 1:0
Paks-Kecskemét 2:1
Rákóczi-MTK 2:1
FTC-Vasas 3:1

snowblind 2011.04.15. 08:48:42

Haladás-Videoton 0-1
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 2-1
Paks-Kecskemét 2-0
Rákóczi-MTK 3-1
FTC-Vasas 2-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.15. 08:49:28

Pazar beharangozó. :)

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 1-1
Paks-Kecskemét 2-2
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-1

VGL 2011.04.15. 09:11:01

Már kezdtem aggódni, hogy a elmarad a heti szeánsz.

Haladás-Videoton 1-1 Szalonremi.
Szolnok-Újpest 2-1 Utolsó szalmaszál.
DVSC-Siófok 3-1 Nem most kerül el a kieső helyekről a S'fok.
ZTE-Győr 1-1 Tart még a Csertői "mágia"
Pápa-Honvéd 3-0 A Honvéd most biztonságban, de ez nem rajta múlik.
Paks-Kecskemét 2-2 Pezsgőben úszik Paks városa, ezt használja ki a Kecskemét.
Rákóczi-MTK 2-1 Jó csapat ez a Rákóczi.
FTC-Vasas 1-1 Régi idők focija?

Zigi 2011.04.15. 09:11:13

Aszittem má' elmarad.:)

Haladás-Videoton 2-1
Szolnok-Újpest 0-1
DVSC-Siófok 1-0
ZTE-Győr 2-2
Pápa-Honvéd 2-0
Paks-Kecskemét 1-3
Rákóczi-MTK 1-0
FTC-Vasas 0-1

Artie 2011.04.15. 09:12:41

Ezúttal megpróbálom saját magam, bár lehet, bölcsebben tenném, ha maradnék a káoszelmélet-kspread párosnál.

Haladás-Videoton 1-1
Egyik nem tud, a másik nem akar.

Szolnok-Újpest 2-0
Tisza vs. Tisza, lehet ez más?

DVSC-Siófok 3-1
Kulibuli triplázik, rájött, ha el akarja adni magát valami izmos izraeli vagy máltai csapatba, akkor most kell homorítani.

ZTE-ETO 1-2
Csertői munkája kezd beérni, akármit is jelent ez.

Pápa-Honvéd 2-0
Ahogy a Vidi a kettős bajnokságra tör, a Honvéd megpróbálja a lehetetlen, és mindkét csapatával megpróbál kiesni. Véber Gyuri ehhez szívesen asszisztál.

Paks-Kecskemét 2-1
A Paks villámgyorsan leigazol pár japánt a baráti Atomerőműből, akik sugárzó arccal 90 méterről is eltalálják a kaput.

Rákóczi-MTK 2-0
Meglesz a két pesti kieső?

FTC-Vasas 1-2
Bandival szárnyal a Vasas, meglátjátok, ő lesz az ETO következő edzője.

És welcome back, Hanta.

spinyokiraly 2011.04.15. 09:14:12

Haladás-Videoton 3-1
Szolnok-Újpest 2-1
DVSC-Siófok 3-1
ZTE-Győr 0-0
Pápa-Honvéd 3-1
Paks-Kecskemét 2-1
Rákóczi-MTK 2-0
FTC-Vasas 0-0

Ond vezér 2011.04.15. 09:24:58

Haladás-Videoton 0-2
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 3-1
Paks-Kecskemét 1-2
Rákóczi-MTK 0-2
FTC-Vasas 0-0

Mérgező Hulladék 2011.04.15. 09:31:01

1-1, 1-1, 2-0, 1-1, 1-1, 1-2, 1-1, 1-0

Dide_ 2011.04.15. 09:40:45

Haladás-Videoton 1:1
Szolnok-Újpest 1:2
DVSC-Siófok 3:1
ZTE-Győr 2:1
Pápa-Honvéd 1:0
Paks-Kecskemét 0:2
Rákóczi-MTK 2:0
FTC-Vasas 2:2

Frigo 2011.04.15. 09:59:10

Haladás-Videoton 0-2
Szolnok-Újpest 2-1
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 1-0
Pápa-Honvéd 2-1
Paks-Kecskemét 3-2
Rákóczi-MTK 3-0
FTC-Vasas 3-1

Kifli007 2011.04.15. 09:59:41

Haladás-Videoton 0-2
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 1-2
ZTE-Győr 3-2
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 1-0
Rákóczi-MTK 0-1
FTC-Vasas 2-0

Kifli008 2011.04.15. 10:01:06

SZOMBATHELYI HALADÁS -VIDEOTON FC 1-2
SZOLNOKI MÁV -ÚJPEST FC 0-1
DVSC-TEVA- BFC SIÓFOK 3-1
ZTE FC -GYŐRI ETO FC 1-1
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC -BUDAPEST HONVÉD 2-2
PAKSI FC -KECSKEMÉTI TE-ERECO 0-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI- MTK BUDAPEST 1-1
FERENCVÁROSI TC- VASAS 1-0

Kifli009 2011.04.15. 10:02:39

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 1-2
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 2-1
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-1

mt85 2011.04.15. 10:07:06

Hétről hétre durvább a visszaesés, a TOP10 lassan eltávolodik, muszáj lesz újítani. Ha ez így folytatódik, lassan én is kikérem a véletlenszám-generátor segítségét.

Haladás-Videoton 0-2
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 1-1 (egyszer csak összejön már az az X)
Rákóczi-MTK 1-1
FTC-Vasas 3-1

christvhu 2011.04.15. 10:09:54

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 0-3
DVSC-Siófok 4-1
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 2-0
Paks-Kecskemét 1-1
Rákóczi-MTK 3-1
FTC-Vasas 1-1

Louis007 2011.04.15. 10:18:27

Haladás-Videoton 1:2
Szolnok-Újpest 1:2
DVSC-Siófok 2:1
ZTE-Győr 2:3
Pápa-Honvéd 3:2
Paks-Kecskemét 2:1
Rákóczi-MTK 1:2(egyszer csak osszejon!)
FTC-Vasas 0:1

Géza 2011.04.15. 10:25:08

Haladás-Videoton 1-1
Szolnok-Újpest 1-0
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 2-2
Pápa-Honvéd 2-0
Paks-Kecskemét 1-1
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-1

Ez a Fekvőcsatár nagyon jo..
(Megj. a leiras teljesen passzol a tiszainokai kocsmara, igy hala neked, a gimnaziumi eveim is beugrottak, koszi!)

979122 2011.04.15. 10:34:27

@Artie: látom, te is kezded elsajátítani a vidi/honvéd-elméletemet... történelmi tett lenne, az biztos :-)

de a tippjeim:
Haladás-Videoton 1-1
Otthon jó a Hali
Szolnok-Újpest 1-0
A szokásos, „mert mért ne" tipp
DVSC-Siófok 2-0
Mondjuk így nehéz lesz a Honvéd búcsúja, de ez van
ZTE-Győr 2-3
Vagy több gól lesz, vagy nem :-)
Pápa-Honvéd 3-1
Lásd fentebb
Paks-Kecskemét 1-2
Másnaposan ennyire fussa
Rákóczi-MTK 2-1
Hát, Garami mesterék mindig megtréfálnak...
FTC-Vasas 2-1
Kell az a második hely

bmiky31 2011.04.15. 10:37:59

Haladás-Videoton 1-1 Habzóbor
Szolnok-Újpest 1-1 víz
DVSC-Siófok 2-1 Vinkó
ZTE-Győr 2-1 Jägermeister
Pápa-Honvéd 3-2 Misebor
Paks-Kecskemét 3-2 Morte subite sör
Rákóczi-MTK 2-1 Rumoskóla
FTC-Vasas 2-0 Abszint

vérfarkas 2011.04.15. 10:38:55

Haladás-Videoton 1-1
Szolnok-Újpest 1-0
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 2-0
Paks-Kecskemét 0-1
Rákóczi-MTK 0-0
FTC-Vasas 1-0

slowmotion 2011.04.15. 10:47:11

Haladás-Videoton 2:1
Négy meccsnyi előny nyolc fordulóval a vége előtt? Ha egy jó csapat lenne a Vidi mögött, akkor lehetne miért aggódni. Vagy minél előbb meg akarják nyerni a bajnokságot, vagy rámennek a fizetés-kiegészítésre. Az meg most jobban fizet, mint amikor már nincs miért hajtani. Amúgy is szerdán kupameccs.
De szerintem senki sem bundázik.

Szolnok-Újpest 1:2
Ujpest mikor nyert utoljára idegenben? Ok, ma, de nem erre gondoltam… Csak az lesz a nehéz ebben, hogy nincs pénz megvenni a meccset.
De szerintem senki sem bundázik.

DVSC-Siófok 4:0
Sűrűn kell igyekeznie a Lokinak, ha legalább az EL-t meg akarja csípni. Elvileg még a Siófok is bennmaradhat, csak erre nincs sok esélye. Klasszikus játékelméleti probléma: nulla bevétel mellett bizonytalan bentmaradásra játszani, vagy az egyébként valószínű kiesés elősegítése mellett betárazhatnak cash-ből.

ZTE-Győr 1:2
Nehéz kérdés, mert sorminta szerint a Zete nyerne (LWLWL után W), az ETO meg döntetlenezne(DWDW után D). ennek alapján a végeredmény 1,5:1-re jön ki. Tarsoly Csabinak mennyit ér meg a meccs?
De szerintem senki sem bundázik.

Pápa-Honvéd 1:3
A Honvéd valami véletlen folytán hősiesen feltámad, de a díjazás ezért csak még több sapka… ööö… Supka. De minden kezdet valaminek a vége, lassan fellélegezhetnek a pápai bárpultok.
De szerintem senki sem bundázik.

Paks-Kecskemét 0:1
A szezon után a WADA felveszi listájára a radioaktív létesítmények közelségét, mint tiltott teljesítményfokozó (mód)szert. A meccs egyébként most éppen országos egyes, nyilván ezért nyerhetnek a vendégek.
De szerintem senki sem bundázik.

Rákóczi-MTK 2:0
Ez mondjuk érdekes párosítás, mert a hazaiak nem tudnak, a vendégek pedig nem akarnak áldozni a csapatra. Marad az, hogy saját csapat ellen nem tippelek (a Vidi-Rákóczit is x2-re fogom tenni). Az MTK legnagyobb esélye egyébként, hogy a Rákóczi szerdán kupaelődöntőt játszik, bár ez így elég sovány.

FTC-Vasas 1:0
A Vasas bentmarad, a Fradi… a Fradi is. Egyébként mennyibe kerül egy meccs? Nem tudom, de 200 millióhoz képest biztos nem sokba.
De szerintem senki sem bundázik.

lelkesamatör 2011.04.15. 10:59:52

Haladás-Videoton 1-1
Szolnok-Újpest 0-1
DVSC-Siófok 3-1
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 3-0
Paks-Kecskemét 2-2
Rákóczi-MTK 0-1
FTC-Vasas 0-0

JESTER 2011.04.15. 11:07:52

Haladás-Videoton 2:2
igen jó meccsen!

Szolnok-Újpest 1:3
Kifújt a szolnoki szufla

DVSC-Siófok 4:1
Scasny odab.sz

ZTE-Győr 1:1
Unalmas rémfoci vs unalmas rémfoci

Pápa-Honvéd 0:0
Betonvédekezééééés srácok!!!!!!!!!
(de nincs kedvem levezetni, áhhh)

Paks-Kecskemét 2:1
Mert Kis Károly egy ultimate CZUKK!

Rákóczi-MTK 2:1
Tanár úr miatt lassan 1 éve szorítok a kaposvárnak, ezt sem gondoltam volna.

FTC-Vasas 2:0
Remélem Komjáti Malac "AZT" a dorkót hordja majd a meccsen...

socawarrior 2011.04.15. 11:20:32

Haladás-Videoton 2-2
Szolnok-Újpest 2-1
DVSC-Siófok 4-0
ZTE-Győr 3-1
Pápa-Honvéd 1-1
Paks-Kecskemét 2-2
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 2-1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.04.15. 11:26:01

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-0
Pápa-Honvéd 1-1
Paks-Kecskemét 0-1
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-0

kétballáb 2011.04.15. 11:44:23

Haladás-Videoton 1:1
Szolnok-Újpest 1:2
DVSC-Siófok 3:0
ZTE-Győr 1:1
Pápa-Honvéd 1:0
Paks-Kecskemét 1:0
Rákóczi-MTK 1:1
FTC-Vasas 2:1

Koori 2011.04.15. 11:50:29

Haladás-Videoton 1-3
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 2-2
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 3-2
Rákóczi-MTK 2-0
FTC-Vasas 0-0

Futó Lada 2011.04.15. 12:03:22

Haladás-Videoton 1-1
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 2-1
Paks-Kecskemét 3-2
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 2-1

nuno 2011.04.15. 12:10:43

Haladás-Videoton 3:1
Szolnok-Újpest 1:1
DVSC-Siófok 1:0
ZTE-Győr 2:1
Pápa-Honvéd 3:1
Paks-Kecskemét 2:1
Rákóczi-MTK 3:1
FTC-Vasas 0:0

fran7 2011.04.15. 12:28:58

Haladás-Videoton 0-2
Szolnok-Újpest 1:2
DVSC-Siófok 3:0
ZTE-Győr 1:1
Pápa-Honvéd 1:1
Paks-Kecskemét 0:1
Rákóczi-MTK 0:2
FTC-Vasas 0:2

teddypicker 2011.04.15. 12:40:12

Haladás-Videoton 1-3
Szolnok-Újpest 1-3
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-2
Pápa-Honvéd 0-0
Paks-Kecskemét 1-1
Rákóczi-MTK 2-1
FTC-Vasas 1-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.04.15. 12:55:20

Haladás-Videoton 2-0
Szolnok-Újpest 2-1
DVSC-Siófok 3-0
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 1-3
Rákóczi-MTK 4-2
FTC-Vasas 3-0

Itt a húsvét itt a nyúl, fradi-vasas három-null!!!

dr. Wilbur Swain 2011.04.15. 13:29:46

Haladás-Videoton 2-1
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 0-1
Pápa-Honvéd 2-0
Paks-Kecskemét 3-1
Rákóczi-MTK 1-1
FTC-Vasas 5-1

sirsteve 2011.04.15. 13:37:46

A poszthoz annyit tennék hozzá, hogy tavaly nyáron jómagam este 10 óra magasságában láttam egy alföldi kocsma előtt PB palack-kerékpár együttest. Azóta is azon gondolkodom, hogy a büszke tulaj vajon a gázcsere telep meglátogatása után tért be a kocsmába, vagy a gázpalack árát is "megmentette".

Amúgy meglepetésekkel teli fordulót jósolok.

Haladás-Videoton 2-1
A Hali még menekül a kiesőzónából, a Vidi aranylábúin pedig egyre nagyobb a nyomás, de természetesen még nem bajnokesélyesek.

Szolnok-Újpest 2-0
A Tisza partján elkezdődött valami, izgalmas lesz jövőre a Keleti csoportban a Szolnok, Diósgyőr, Nyíregyháza hármas versenyfutás (mert természetesen a Mezőkövesd jut fel az idén).

DVSC-Siófok 4-1
Lassan a Loki hazai győzelme is meglepetés számba megy.

ZTE-Győr 0-1
Az ETO-nál mintha épülne a csapat, és tavaly tavaszi önmagára emlékeztet a teljesítmény, vagy ez csak optikai csalódás?

Pápa-Honvéd 0-0
Mert meglepő lenne, ha nem születne gól.

Paks-Kecskemét 2-2
Csak összejön a Kecsó első döntetlenje az idén.

Rákóczi-MTK 1-2
Továbbra is az a véleményem, hogy Kaposvárott nem akarnak annyira nyár derekán a Kaukázus vidékére túrázni, mint mondjuk Debrecenben vagy a IX. kerületben.

FTC-Vasas 0-1
A múlt héten a Vasas bekapta első gólját, amin annyira felháborodtak, hogy megfogaták, az utolsó is volt egyben.

globocnick 2011.04.15. 14:49:42

HALADÁS-VIDEOTON 2-1,
SZOLNOK-UTE 2-0,
DVSC-SIÓFOK 4-0,
ZTE-GYŐR 1-0,
PÁPA-HONVÉD 2-1,
PAKS-KECSKEMÉT 3-1,
RÁKÓCZI-MTK 2-1,
FTC-VASAS 2-1

Stefan Derrick 2011.04.15. 15:45:45

Haladás-Videoton 1-1
Szolnok-Újpest 3-3
DVSC-Siófok 3-1
ZTE-Győr 2-3
Pápa-Honvéd 3-1
Paks-Kecskemét 1-2
Rákóczi-MTK 1-0
FTC-Vasas 1-2

godot 2011.04.15. 16:00:30

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 2-1
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 3-2
Paks-Kecskemét 3-2
Rákóczi-MTK 2-0
FTC-Vasas 0-0

fulmerz 2011.04.15. 16:47:06

Haladás-Videoton 0-3
Szolnok-Újpest 0-1
DVSC-Siófok 3-0
ZTE-Győr 1-0
Pápa-Honvéd 1-1
Paks-Kecskemét 1-0
Rákóczi-MTK 2-0
FTC-Vasas 2-0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.15. 17:06:57

Haladás-Videoton 1-3
Szolnok-Újpest 1-1
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 2-1
Paks-Kecskemét 1-1
Rákóczi-MTK 1-2
FTC-Vasas 1-1

LionOfZion 2011.04.15. 18:15:00

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest 1-2
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 1-1
Paks-Kecskemét 3-1
Rákóczi-MTK 2-0
FTC-Vasas 1-1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.04.16. 07:08:45

Haladás-Videoton 0:2
"az eredmény nem vitás, gólkülönbség javítás" ezúttal is
Szolnok-Újpest lekéstem, pedig 0:1 lett volna, szurkolok a Szolnoknak, ha a Viditől rabolt pontot, maradjon bent.
DVSC-Siófok 0:0
ZTE-Győr 1:1
Pápa-Honvéd 1:0
Paks-Kecskemét 1:1
Rákóczi-MTK 0:1
FTC-Vasas 1:0 lett volna tippem

Kiß B. 2011.04.16. 09:04:21

Haladás-Videoton 1-2
Szolnok-Újpest :D
DVSC-Siófok 1-1
ZTE-Győr 2-1
Pápa-Honvéd 1-0
Paks-Kecskemét 1-2
Rákóczi-MTK 3-0
FTC-Vasas :D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.16. 13:17:53

Haladás-Videoton1-2
Szolnok-Újpest -
DVSC-Siófok 2-0
ZTE-Győr 2-2
Pápa-Honvéd 0-1
Paks-Kecskemét 3-3
Rákóczi-MTK 0-1
FTC-Vasas -

snowblind 2011.04.18. 15:35:36

Jézusom, nem hittem volna, hogy ezzel a 7 ponttal nem fogok hátrébb kerülni összetettben. :D

Futó Lada 2011.04.19. 16:56:05

"Orbán Viktor miniszterelnök április 18-i hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt, a Videoton FC tulajdonosát a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és közlekedés fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízotti feladatok ellátásával."

.. erre nem lehetett volna tippelni ? :)
süti beállítások módosítása