HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Durvább, mint egy teleregény! - NB2 Nyugati csoport, 27. forduló

2011.05.27. 01:35 Bastille

De tényleg! Tippmix-ikszelt a Gyirmót, előzött a Pécs, történt mindez Baranyában. Megyei rangadón kapott ki a Veszprém, és bukott a Barcs is. Farkas János elképesztő, Csopaki és Mihalecz harcol a gólkirályi címért, nem beszélve házi tippversenyünk hajrájáról. Szóval, mint Lenke néni és Taki bá az ágyban, mindenki fej-fej mellett!

Kozármisleny – Gyirmót 2-2 A formán kívüli vagy NBII-re játszó vendégek – ki-ki válassza ki a számára szimpatikusabbat – már egy nappal korábban Baranyába utaztak, hogy maximálisan ráhangolódjanak a mérkőzésre. Ennek megfelelően álltak neki focizni a meccs elején, az első fél órában szinte csak náluk volt a labda és gólra is váltottak egy helyzetet az öreg Baumgartner révén. De aztán a félidő végén Kipu bá cigije leégett a nagy ámulattól, mert Laki előbb a 40., majd a 45. percben rezegtette meg a gyirmóti hálót és átvette a vezetést a Misleny. A második félidőben aztán nyomott a Gyirmót és kaptak egy tizit, amit értékesítettek is, de ez igen kevés a Bohócligához, bár bizonyos feltételezések szerint nekik ez pont elég. Mindenesetre a következő meccsükre ingyen sör jár a jegy mellé, lányok, kicsik ingyen is bemehetnek, szóval mindenki Gyirmótra, aki szereti a lányokat és a sört! Ja és Vad II!!! Azt tudtátok, hogy a Wembley-be Kozármislenyen át visz az út?!?

 

Pécsi MFC – Barcs 1-0 A Barcs már-már erwin koeman-i 5-4-1-ben állt ki az egy pont érdekében és az első félidőben tizenkét darab helyzetet kidolgozó hazaiak nem is tudták gólra váltani a brutális fölényüket. De az istenek most a pécsi feljutást beszélik az égi lottózókban, ezért Wittrédi jobb lábába helyezték minden bizodalmuk. Történt mindez az 54. percben, amikor is egy szabadrúgást kegyetlen módon varrt a bal felsőbe. Egy cimborám szokta azt mondani jó csajokat láttán, amit az öreg Zeusz szuggerált bele a pécsi lábába: Pipa!!! Az eredmény nem változott, boldogok a Baranya megyeiek, mert övék a 27. forduló! Közben megboldogult Kiss László az MLSZ-hez fordult elmaradt fizetése érdekében, mert bár a márciusi zsetont már elutalta neki Matyi úr, de egy kevés járandóság még mindig kifizetésre vár. A hírek szőrszálhasogatóak: akár még pontlevonás is járhat a pécsieknek mindezért, ha a cash júniusig késik, akkor bohócligás licencet is bukhat rajta a Pécs. Persze ezek a hírek csak nekünk szólnak, romantikusoknak!  Itt pedig egy videó a Pécs idei teljesítményéről 42 másodpercben, lajhárral!

 

SZTK-Erima – Bajai LSE 0-0 A két csapat semmit nem tett a győzelem érdekében, bár Várhidi mester megint azt nyilatkozta, hogy az ilyen meccsek segítik a magyarfocit! Közben a meccs után a bajai vezetők garantálták, hogy továbbra sem lesz modern kaszinó a városban, emiatt még egy évvel meghosszabbították Bognár György szerződését. Mondjuk, le a kalappal, újoncként negyedikek, na! De ezt a meccset már el is felejtettük!

 

Veszprém – Ajka 0-1 Bakonyi rangadó volt ez kérem, de összképét tekintve nem volt több,  mint délutáni lötyögés. A veszprémieknek volt élet-halál harc a meccs, mégis az első félidőben olyan gyengék voltak, mint a forint és ez döntő tényező volt. Egy gyors szöglet után Pothárn adott be, amire Mihalecz érkezett és ő nem szokott hibázni. Aztán a második játékrészben próbálkoztak a veszprémiek, de egy kapufa és más semmi. Vágó ’notesz’ Attila biztosan fel is jegyezte, hogy a két ponttal előttük menekülő Barcs a már kiesett Honvéd II-höz megy, míg ők a negyedik Bajához, szóval benne vannak a szarban, mondjuk ki!  

 

ETO II – Kaposvölgye 3-1 Már-már megnyílt a föld Győrben, mikor az első félidő végén Andrejcsik góljával vezetett a Kaposvölgye. Én is élvezettel frissítgettem az nb1.hu-t, de aztán csalódnom kellett, mint általában ezen a honlapon. A kis ETO kijött a második félidőre és vágtak hármat. (Czeiter, Kiss, Varga T.)

 

Budaörs – Honvéd II 1-0 A Honvéd már az NBIII-ra készült a meccset megelőzően, ezért nem nagyon akartak focizni Lőrincz Emil tanítványai, de a budaörsiek sem firtatták a focit. Végül a 76. percben egy kisszöglet után szállt be a labda, a játékosok már a BL döntőre gondolhattak, pedig még egy hét van addig, Varga Dánielt pedig nem érdekli az unalmas, nyugati futball és bólintott. Ezzel nyert a Budaörs!

 

Tatabánya – BKV Előre 5-1 Na itt van miről beszélnünk! Két jó passzban lévő csapat találkozott egymással. A hazaiak az első fél órában sunyítottak, aminek az eredménye az volt, hogy a zsenialitását már korábban megénekelt Csopaki egy kényszerítő után megszerezte a vezetést a tömegközlekedésieknek, de ez csak olaj volt a tűzre! Farkas János a 44. percben egyenlített. Fordulás után az 52. percben Farkas ismét betalált egy ajtó-ablak helyzetben és már az előny bányászéknál volt. Aztán semmi. És jött az utolsó öt perc. Előbb a 85. percben Deme biztosította be a vezetést, hogy aztán két percre rá Farkas János harcoljon ki egy büntetőt. És a fair play azt diktálta vele, hogy ne ő lőjje és érjen el ezzel mesterhármast, hanem névrokona, Farkas Viktor szerezze a negyedik tatabányai gólt. Eper a habon, hogy Farkas Jancsi még a 91. percben belőjje a mestermármasát és basszon rá tizenhat tonna fekete szenet a BKV-ra. És ha már elmés hasonlatoknál járunk, Soós Imre szavai következnek: „Megyei szintű játékvezetés mellett úgy estünk szét, mint a homokvár!”

 

FTC II – Videoton II 1-2 És ha már BL döntő lesz, nosztalgiázzunk a Bayern-MU meccsel. A Vidi nem játszott jól, de a Fradi sem. Az első félidőből egy Gyurcsó helyzetet emelhetünk ki és a végtelen unalmat. Aztán jött a kis Nyilasi, kiharcolt egy tizit, Tóth Bence értékesítette, nyomott a Fradi, Somodi bravúrokkal bizonyította, hogy őt nem babonázza meg a tök üres Albert Stadion. Végül a 87. és a 89. percben Papizsanszkij, majd Máté szerzett gólt a Vidinek, így maradtak a tabella élén.

 

Összegezve tehát három forduló van hátra. A feljutók harca (Pécs, Gyirmót) további izgalmakba torkollik. A Gyirmótnak viszont ez az iksz nagyon sokba kerül, mert reménykedniük kell a baranyaiak botlásában, aminek a valószínűsége igen kicsi. Kiprichék játszanak még otthon a Fradival és a Budaörssel, viszont utaznak Felcsútra, ami inkább döntetlenszagú, mint sima vendég győzelem, még akkor is, hogy ha Hartyáni mesterék kezdenek leereszteni, bár szerintem szívesen nyernék a Nyugati csoportot, még akkor is, ha nem juthatnak fel. Ellenben a Pécsnek piszok könnyű az utolsó három meccse. Két hazai meccs (ETO II, Veszprém) és egy vendégeskedés Szigetszentmiklóson. Egyszóval az ország (nyugati felének) aranya Baranya megyében fog kikötni.

 

A három kiesőjelöltből mára megvan kettő. A Kaposvölgye és a Honvéd mellett a Barcs és a Veszprém menekül, és jelenleg a Barcs két pont fórban van. Itt is lejátszottnak tűnik a jövőkép, mert a Barcs kettőt játszik idegenben (Honvéd II, Budaörs) és egyet otthon (ETO II), addig a szegény bakonyiak mennek Bajára és Pécsre, valamint fogadják a Kaposvölgyét, akit akár ki is tömhetnek, de lehet, hogy nem sokat ér.

 

Izgalmas lesz az biztos! Ahogy a tippjátékunk második helyéért folytatott harc is, mert snowblind kegyetlenül olvassa a másodosztály esélyeit és Pánamerikai főútvonal hosszal vezet a három potenciális második helyezett előtt (Black Lotus, Stefan Derrick, 979122). Tippeljetek! Itt az excel, a tabella és a góllövőlista!

 

Kaposvölgye – SZTK-Erima
Videoton-PFLA – Budaörs
Pécsi MFC – ETO II
FC Ajka – Tatabánya
Bajai LSE – Veszprém FC
Gyirmót FC – FTC II
Honvéd II – Barcsi SC
BKV Előre - Kozármisleny

12 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr142935682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

979122 2011.05.27. 09:28:11

Na, ez most időben. Köszi Basztijj!

Kaposvölgye – SZTK-Erima 1-3
Videoton-PFLA – Budaörs 3-2
Pécsi MFC – ETO II 4-1
FC Ajka – Tatabánya 1-3
Bajai LSE – Veszprém FC 2-0
Gyirmót FC – FTC II 2-0
Honvéd II – Barcsi SC 0-1
BKV Előre - Kozármisleny 5-0

979122 2011.05.27. 09:35:07

Ja a Gyirmót esetleges felnemjutásáról...

Nem véletlen, hogy sok klubtulajdonos inkább az NB I alját szereti az NB II teteje helyett. Ugyanis olcsóbb. Sokkal.
A játékosok viszont pont ellenérdekeltek, mert a pontpénz az I-ben ugye jóval kevesebb, és esélytelen az esetleges meccsmanipuláció, mint bérkiegészítés.

Nem mai jelenség, mindig is így állt a dolog. Pedig de jó lenne, ha ez csak összeesküvéselmélet lenne...

Artie 2011.05.27. 09:59:19

@979122: Szerintem nem az. Ez a rögmagyar valóság.

snowblind 2011.05.27. 10:25:29

Kaposvölgye – SZTK-Erima 0-2
Videoton-PFLA – Budaörs 3-0
Pécsi MFC – ETO II 2-1
FC Ajka – Tatabánya 2-2
Bajai LSE – Veszprém FC 2-0
Gyirmót FC – FTC II 2-0
Honvéd II – Barcsi SC 1-1
BKV Előre - Kozármisleny 1-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.27. 10:49:34

Kaposvölgye – SZTK-Erima 0-2
Videoton-PFLA – Budaörs 2-1
Pécsi MFC – ETO II 2-1
FC Ajka – Tatabánya 2-1
Bajai LSE – Veszprém FC 2-1
Gyirmót FC – FTC II 2-1
Honvéd II – Barcsi SC 1-1
BKV Előre - Kozármisleny 1-1

vérfarkas 2011.05.27. 11:01:55

Kaposvölgye – SZTK-Erima 0-0
Videoton-PFLA – Budaörs 2-0
Pécsi MFC – ETO II 1-1
FC Ajka – Tatabánya 1-0
Bajai LSE – Veszprém FC 2-1
Gyirmót FC – FTC II 1-0
Honvéd II – Barcsi SC 1-0
BKV Előre - Kozármisleny 2-1

Stefan Derrick 2011.05.27. 12:55:29

Kaposvölgye – SZTK-Erima 0-2
Videoton-PFLA – Budaörs 3-1
Pécsi MFC – ETO II 2-1
FC Ajka – Tatabánya 1-1
Bajai LSE – Veszprém FC 0-1
Gyirmót FC – FTC II 2-1
Honvéd II – Barcsi SC 0-1
BKV Előre - Kozármisleny 2-1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.27. 20:22:44

botló béla sporttárs játékvezetése mellett várhidiék kiszoptak a tök utolsó kaposvölgyétől, ráadásul fordított a somogyi csapat!!!

adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=454560

Futó Lada 2011.05.27. 21:10:00

..ha már nem mehetek a dobogóért a tippversenyben, még az olimpiai pontszerző helyre azért van sansz, nem is beszélve az átlagokról... :)
Kaposvölgye – SZTK-Erima 1-2
Ajándék egy ilyen meccs..

Videoton-PFLA – Budaörs 3-1
Csak hogy a fakó is bajnok legyen...

Pécsi MFC – ETO II 3-2
Ezt beírjuk a forduló meccsének.

FC Ajka – Tatabánya 1-0
Szöglet után fejesből..

Bajai LSE – Veszprém FC 3-0
Gólfesztivál lesz.

Gyirmót FC – FTC II 2-1
Ezt lehozza a Gyirmót, mert nem lehet nagy különbséggel a Pécs mögött végezni.

Honvéd II – Barcsi SC 1-1
Hőség, kánikula...még focit is akartok?

BKV Előre - Kozármisleny 2-0
"A 7es busz megáll..valaki felszáll.."

rowi 2011.05.28. 13:28:36

az az "ujjonc" így leírva nagyon fáj...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.28. 15:18:17

@rowi: :) javítottam! csak összezavart, h melóban írva a cikket éppen a cé ronáldó borult a klaviatúrára és hát éppen a baja meccs írása közben és éppen az ujjamra! a minősíthetetlen viccet félre téve elnézést, de én is szeretek poker közben a kákán (király pár) csomót keresni! :)
süti beállítások módosítása