HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Légiósok bárhol - Bohócliga 1. forduló beharangozó

2011.07.14. 09:55 Futó Lada

Oran… Észak-Afrika festői városa, a kavargó forgatag, a lármás sikátorok városa. Mindez azonban most messziről hallatszott, az erőd fehér fala elnyelte a zsivajt, és súlyos csöndként feszült a tikkasztó forróság az udvar felett. A kantinban a szokott népség múlatta az időt, azaz mindenki itt volt, aki nem volt éppen szolgálatban, vagy a fogdában. A sarokban egy asztalnál egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta osztotta meg társaságát egy üveg vörösborral, és egy újság fölé hajoltak …

- Kollektív szelvényt parancsolnak az urak? Totózáshoz nélkülözhetetlen. – kérdezte Brigeron a félszemű rabló.

- Honnan tudja, hogy totózunk? – kérdezte Pittman.
- Aki Nemzeti Sportot olvas, és suttogva beszél, az totózik… esetleg tippmixel.
- Családi ügyekről lesz szó. – mondta egy Francis nevű álmodozó, sápadt fiú. – Csak hozzon még bort, és egy másik tollat, mert ez kifogyott.
- Kérem. – vonogatta a vállát sértődötten Brigeron. – De egy kollektív szelvény mellett a családi ügyek is könnyebben mennek.

Brigeron távoztával egy kisebb moraj támadt a kantin másik felében, és a szokásos verekedésbe torkollott. Semmi különös, megszokott dolog ez a légióban. Kissé odébb húzzák az asztalokat, és megemelik a poharat, nehogy kiboruljon a rum.
- Mi az, hogy Bárányos nem eszi meg a komplett Loki védelmet? – bődült fel Ahmed, a kiérdemesült török díjbirkózó két pofon között. – A Vasas védelme simán kipasszolgatja az alföldi puhányokat.
- Az eszed tokját passzolgatja ki! – lihegte Tuskó Hopkins, miközben a török óriást fojtogatta. Hiába, no, őt is csak megviselte a hőség. Varga egymaga lefocizza, Illéssel együtt meg porba tiporja a vendégeket. A Loki – Vasas olyan 3-0 lesz, mint a sicc! – mondta és leütötte a feltápászkodni készülő Ahmedet egy lőréssel, ami hanyagul volt a falba illesztve.
- Akkor is csak a Vasas! Egyszer úgyis eljutok a Fáy utcába. Ha a Szikla nem megy Ahmedhez, Ahmed megy a Sziklához! – tápászkodott fel a török, és készült, hogy Tuskóra vesse magát, de az fürgén félreugrott, és egy jól irányzott rúgással térítette el szándékától és röppályájától a Boszporusz egykor rettegett birkózóját. – Az nem Mohamed volt? – kérdezte aztán tettetett közönnyel.

- A’ gro! – hallatszott válasz helyett egy dühös oroszlán morgása az ajtó felől, mire a még talpon levők vigyázzba vágták magukat. A jó öreg Potrien érkezett, aki a kantin előtt elhaladva felfigyelt a Csete-pattéra, és úgy érezte feltétlen szükséges a jelenléte a katonás fegyelem helyreállításához. – Mi van itt?
- Dögmeleg – válaszolt valaki a félhomályból?
- Ki mondta ezt?
- Aigner Szilárd reggel az időjárás-jelentésben. – felelte ugyanaz a hang szenvtelen nyugalommal.
- Lépj ki te kutya, mutasd magad! – mordult fenyegetően Potrien.
Csülök lépett elő a félhomályból, katonás mozdulattal összecsapta a bokáját és megállt feszes vigyázban, ahogy azt a légióban megkövetelik.
- Úgy! Szóval már megint maga! – kezdte nyájasan Potrien, majd hátratett kézzel, kissé görnyedt testtartásban elkezdett körözni Csülök körül, mint egy prédára vadászó keselyű. – Szóval viccelődünk, ugye? Mókázgatunk, ugye? És ha teszem azt, holnap idejön a köztársasági elnök látogatóba, és megkérdezi tőlem: „Mondja kedves Potrien, mi a fenét vigyorog az a megnyúlt képű baka a sor közepén?„ akkor mit fogok neki majd válaszolni maga szerint?
- Hát csak azt mon commandant, hogy „Ő az egyetlen a szakaszból aki a Pécs – Haladás meccsre 1-2-es vendéggyőzelmet tippelt, és bejött neki!”
- 1-2-es mi? Adok én magának 1-2-t! 1-2 be a fogdába maga díszvirág! – üvöltötte olyan hangerővel, hogy a szomszédos helyőrségben riadót fújtak, mert azt hitték támadnak a tuaregek.
- Írnok! Hol van maga átkozott?
- Itt vagyok mon chef! – emelte fel a kezét egy vékony fickó.
- Maga az új írnok?
- Oui mon chef! P. Howard közlegény.
- Pí Howard? Miféle név ez?
- Anyám matematikus volt, így lettem Pí. – sütötte le a szemét a fiú.
- Úgy. Szóval matematikus. És az apja mi volt?
- Howard.
- Rompez, maga szélhámos! – mordult fel az őrmester. – Ha matematikus volt, akkor mondja meg mi lesz a Diósgyőr – ZTE végeredménye, vagy öt nap salle de police-t kap, hogy belekékül a feje maga disznó!
- Jelentem 2-2m mert a két csapat góljai úgy aránylanak egymáshoz, mint spanyol csatárok a …
- Elég legyen! … szóval 2-2 mi, maga piszok bleu! – morogta maga elé, miközben egy papírra firkált. – Azonnal indul a legközelebbi oázisba, és feladja ezt a táviratot Brian Winter tengernagynak Nizzába. Aztán ajánlom, hogy ne tévedjen, mert kurtavasra veretem … Brian Winter … mint …
- B.Win … megjegyeztem mon chef!

- Ezek az újoncok visznek egyszer a sírba. – sóhajtotta Potrien, miközben megtörölte gyöngyöző homlokát egy kendővel. – Maga meg mi a fenét csinál? Még nem vezényeltem pihenőt! – mordult rá egy kövérkés fickóra, akin szemlátomást három mérettel kisebb volt a ruha, és olyan trehányul nézett ki, hogy felületes szemlélődő azt gondolta volna róla, hogy egy túlméretezett törpe az óvodás jelmezbálból.
- De kérem, ellentábornok úr! Hát muszáj volt ezt a kis rumot meginni, mert elpárolgott volna ebben a nagy hőségben, mint Honvédból a légiósok.
- Ellentábornok ám a jó nénikéje!
- Az lehetetlen! A nénikém nem lehet ellentábornok, mert egyfelől három generációra visszamenőleg a családunk mélyen ellenzi a hadviselés minden formáját, másfelől pedig …
- Nem érdekel, mi van másfelől! – ordított újra Potrien, aki már érezte, ez nap az ő napja lesz. – Most még majd elmagyarázza nekem, hogy Zelenka sem légiós, és Bjelkanovic, és Kostolani sem, igaz? Jó, hogy azt nem mondja már, hogy nyer idegenben a Győri ETO 0-1-re Straslik góljával, aki persze szintén nem légiós igaz? – kérdezte immár püspöklila fejjel.
- Amíg le nem tették az esküt, addig nem légiósok, hanem polgári személyek, csak egyforma egyenruhába vannak bújtatva.
- Úgy … szóval nem légiósok? – nyájasodott el az őrmester hirtelen, mire az őt ismerő régi zupás bakák csendesen hátrébb húzódtak. – Akkor hát, ha jól sejtem uraságod sem az még. Nos, semmi baj kérem, érezze jól magát, sajnos csak eme szerény körülményekkel tudunk szolgálni mi itt a légióban, de remélem megteszi.
- Jó lesz kérem, semmi baj. – bólogatott megértően. – Csak reggelenként azt a hangos trombitálást hanyagolhatnák egy kicsit. Folyton felébredek rá.
- Ó, hát persze. Gondom lesz rá, hogy maga madárfüttyre ébredjen reggelente, és ha madár nincs, hát Bede Ferenc fog fütyülni az ágya mellett ébresztőt. Milyen névre írhatom?
- A nevem Van … Petrovics.

A városban a nyüzsgő forgatag egyre nagyobb lett, ahogy elérkezett az este és a levegő elviselhetetlen forróságból elviselhetőre váltott. Potrien távozása után helyreállt a rend a kantinban is, őrségváltás után újabb katonák érkeztek. Ma valamiért a szokottnál is nagyobb volt a forgalom, olyan volt, mintha hét közben valamelyik csapat nyert volna az európai kupákban, és most mindenki itt akarná ünnepelni a győzelmet. Egy izgága fickó vesztett a kockajátékon és dühében nagyot fejelt a pultra, majd egy kisebb szekrényre is.
- Ne rongálja a berendezést! – szólt ki Brigeron a pult mögül csak úgy megszokásból.
- Nem szeretnek itt engem. – morgolódott a fickó. – Pedig hitet adtam itt mindenkinek.
- Na persze … Mi maga, tán a Pápa?
- Én vagyok-e a Pápa? Hm … persze … én vagyok a Pápa … sőt talán még az Újpest is én vagyok, öreg! – hagyta rá engedékenyen.
- Öreg? Csak mert én még láttam a Bárányos–Tóth középpályás sort? Vagy mert Abwo még itt evett manírozott halat a legutóbbi meccs előtt? – dohogott Brigeron. – De hol van az már persze! Ezek jó, ha 1-1 gólt tudnak rúgni, kicsit hőzőngenek, azután veszik a Kabát-jukat és „alá’ szolgája!”.

- Hé! – hallatszott az ajtóhoz közeli asztaltól. – Pálmabort ide!
- Máris viszem. – készségeskedett az öreg.
- No, ez is megvan. – mondta Tuskó. – De most hogyan tovább?
- Nem tudom. – vonta meg a vállát Senki Alfonz. – Hogy neked is pont most kellett verekedni!
- Kelleni éppen nem kellett, de ez az Ahmed nem bírt magával. Ha meg egyszer enged neki az ember, akkor legközelebb már az AS Rómát vereti el a Vasassal.
- Rendben, de most akkor mit kezdjünk a jegyekkel, amiket a Kvasztics szerzett a Siófok- Videotonra?
- Ez a Kvasztics még mindig a Videotonnál van?
Kvasztics Fedor, az egykori hajóorvos már régen nem praktizált, de egy ilyen felkérésre nem tudott „nem”-et mondani, és mint „Doktor” vállalt állást a csapatnál. Kemény munkát végzett, nem is csoda hogy bajnok lett a csapat. Persze a régi cimborákról sem feledkezett meg, a nagy Levin lett a főszakács, és annyi tésztát főzött, amennyit csak tudott. Ha nincs a lisztérzékeny főtulaj, talán még mindig állásban lenne, ám nem lehet minden adag carbonara mellé közlekedési rendőrt állítani.
- Nem, már nincs ott, a jegyek is tavalyról maradtak meg. De rajta van, hogy „első forduló”, meg „NB1” … elvegyülünk a tömegben, és nem fog feltűnni senkinek.
- Nem lehetne valahogy elhalasztani a meccset, amíg letelik Csülök büntetése?
- Meglátom mit tehetek. – tápászkodott fel Senki Alfonz. – De attól még nyerni kellene a vendégeknek simán. Bár lehet ez a halasztás nem lesz ingyen, és döntetlenre kihozzák.
- Döntetlenre? – hördült fel Tuskó.
- Egy gól ide, egy gól oda … Manuel, az a vörös képű spanyol pedzegette a múltkor, ő is valami portugál altiszttől hallotta.
- Hallatlan. De ez nekem legalább olyan képtelenségnek tűnik, minta azt mondanád, hogy a tavaly előtti Kaposvár most Fradi néven fog hazalátogatni.
- Furcsák ezek az úri sportok. – hümmögött Senki Alfonz. – De az viszont furcsa lenne, mert akkor mindenképpen hazai győzelem lenne. Akkor bármi történik, már lehet is fogadni a 2-1-re.
- Ökör vagy! Dehogy lehet! – fortyogott Tuskó. – Mi ezt tudjuk. De ha olyan meccsre fogadsz, aminek az eredményét előre tudod, akkor aztán visznek rapportra.
- Igazad van, jobb a békesség.

Ekkor kintről váratlanul trombitaszó hallatszott. Hosszan kitartóan szólt, de nem pattogós ritmusban, mint mikor riadót fújnak, hanem elnyújtva hosszan. Egységes jel volt ez szerte a sivatagban, minden katonának ezt kellett megismernie először ha Afrika földjére lépett. A homokvihar! Ilyenkor csak percek voltak néha, hogy az ember biztonságba húzódjon, máskülönben jött a homok, és betemetett mindent. Legendák keringenek egy szakaszról, amelyik egy vészterhes napon úgy eltűnt nyomtalanul, mint a Stadler FC. Egy figura sziluettje botorkált át az udvaron a máris kavargó porban, bizonytalan léptekkel imbolygott, nem tudta merre is induljon, hogy biztonságba kerüljön.
- Ez Tóth, a magyar tüzér. – súgta egy Brigeron csak úgy maga elé.
- Mesebeszéd! Az csak egy legenda!
- Neked talán legenda, de én beszéltem olyan fickóval, aki egyszer saját szemével látta.
- Hogy volt? – kérdezte izgatottan egy kölyökképű fickó.
- Az a hír járja, hogy remek tüzér volt, ha nem a legjobb. Ám egy nap elszámolási vitába keveredett egy munka után. Mivel nem kapta meg a zsoldját, maga akart igazságot szolgáltatni, összepakolta a szögletzászlókat és a taccsbírót, majd eltűnt.
- Erről mintha olvastam volna egyszer egy újságban. – szúrt közbe egy magas szikár fickó, akit mindenki csak Bárónak szólított. – Valami Kenesei nyilatkozta, micsoda veszteség ez, mert a taccsbírók nagyon sokba kerülnek.
- Úgy ám! – folytatta a csapos. – De aztán senki nem tudja mi lett vele. A taccsbírót állítólag kirakták egy búcsúban két pálcára a céllövöldében, de hogy a kapott pénzzel és a szögletzászlókkal mit csinált, azt örök homály fedi. Nem akart légiósnak állni, de azóta bolyong az ehhez hasonló időkben, hogy bal felső ficakokat gyűjtsön az idők végezetéig.
- Huh, kiszáradt a torkom ilyen kísértet-históriától. Bort ide, de ne tisztán, hanem hígítsd valamivel!
- Két deci bor, három deci rummal hígítva, ahogy a vendég óhajtja.
Ekkor egy hirtelen szélroham lökte be az ajtót, és kioltotta a lámpát.
- Kellene már valami modernizálás ezek helyett az ócska lámpák helyett! – kiáltott fel valaki.
- Persze. Mindjárt legyen saját atomreaktorunk, mint a paksi focipályának, nem?
- Ott legalább nem kell sötétben ülni, és lehet látni mikor a hétvégén, megverik a Kecskemétet 2-1-re.
- Azt itt is lehetne látni, csak két dolog kellene hozzá.
- Micsoda?
- Először, hogy közvetítse a TV, másodszor meg, hogy legyen itt egy TV.

A vihar már elment, olyan hirtelen, amilyen hirtelen jött. Többen is kihörpintették maradék italukat, és elindultak, hogy még az esti sorakozó előtt rendberakják a felszerelést, mert homokvihar ide, homokvihar oda, Potrien a ruházaton lelt legkisebb porszemet is súlyos merényletnek veszi a katonás megjelenés ellen, és a önkéntes munkára kijelöléssel jutalmazza. Már csak néhányan maradtak, például az egyik sarokasztalnál egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és némi maradék orosz hússaláta.
- Felírtál mindent? – kérdezte Pittman a fiatal Francis Barre-t.
- Persze. Itt van a szelvény, írjátok mellé ti is a tippeket és gazdagok leszünk. Csak figyeljetek a sorrendre, mert ha megváltoztatjátok, oda a tipp!

Egyszerűsített tippszelvény az 1. fordulóra
Debrecen - Vasas
Diósgyőr - Zalaegerszeg
Honvéd - Győr
Pécs - Haladás
Újpest - Pápa
Siófok - Videoton
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros
Paks - Kecskemét

61 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr463061971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/budo/ 2011.07.14. 11:15:38

Végre megint Bohócliga!

Debrecen - Vasas 2:1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:0
Honvéd - Győr 1:1
Pécs - Haladás 2:1
Újpest - Pápa 3:1
Siófok - Videoton 1:1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2
Paks - Kecskemét 2:2

spinyokiraly 2011.07.14. 11:16:26

Debrecen - Vasas 3-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-1
Honvéd - Győr 0-1
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 0-1
Siófok - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-1
Paks - Kecskemét 2-0

csak.a.meccs 2011.07.14. 11:25:38

òriási :)

Debrecen - Vasas 3-0
Lásd fent :)

Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-1
Kezdödik a diadalmas diósgyöri ösz

Honvéd - Győr 0-0
A többi néma csend. ööö Ez is.

Pécs - Haladás 1-2
Mert ez pont úgy bejöhet, mint akármi más.

Újpest - Pápa 2-0
Behúzzák a fiatalok

Siófok - Videoton 0-2
... lesz majd egyszer valamikor

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Csend, rend, békesség.

Paks - Kecskemét 1-2
A forduló rangadója

vérfarkas 2011.07.14. 11:50:41

A nyitányhoz méltó beharang! :-)

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 0-0
Pécs - Haladás 1-0
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 1-1
Mezey doktor drapikészítés közben telefonos segítséget kér Verebes kollégától:Jóska, Te voltál a Benficánál, hogy van az portugálul; "Kurva gyenge!"
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 2-2

Cunning Linguist 2011.07.14. 11:52:59

Debrecen - Vasas 3:0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3:1
Honvéd - Győr 1:1
Pécs - Haladás 2:1
Újpest - Pápa 2:2
Siófok - Videoton 0:1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2
Paks - Kecskemét 1:2

Kariii 2011.07.14. 12:39:36

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 4-2
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-3
Paks - Kecskemét 2-2

christvhu 2011.07.14. 12:39:43

A beharang cool, a plágium édesen illik a bohócligarajongó lelkünk szivárványos bárányfelhős naivitása mellé, és egyébként is annyira vártuk már, megarespect LADA!!!

(egyébként ha az idei bajnokság olyan viszonyban lesz mondjuk a bundás ligávaL, Mint Lada Rejtővel, már csodáról beszélünk majd a szezon végén.)

És akkor tippjeim, -bár nem kaptam meg kétballáb telcsiszámát.....

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-0
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 2-3
Újpest - Pápa 1-1
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-0
Paks - Kecskemét 1-1

christvhu 2011.07.14. 12:46:18

Ha nem derült volna ki az előző commentemből, egyszerűen ZSENI vagy Lada. Sírtam a gyönyörűségtől és a röhögéstől egyszerre. És még a légutakat is tiszticcsa.....

fran7 2011.07.14. 12:48:44

Debrecen - Vasas 1-3
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-0
Honvéd - Győr 0-2
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 3-0
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-1
Paks - Kecskemét 3-3
Ez évi jelszó: Hetedik

JESTER 2011.07.14. 13:05:50

Debrecen - Vasas 2:1
Kondás kövér gázzal indít

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:0
A diósgyőri nyitányok friss feljutás után az ellenfélnek nem sok jót ígérnek a puhl-i álmoskönyvek szerint!

Honvéd - Győr 0:1
Kábé jól igazoltunk, optimista vagyok, Faterom is készül kijönni: garantált a postafordultával érkező szopóálarc.

Pécs - Haladás 1:0
Bajzát góllal pécsi siker, kedden portré a delikvensről az NS-ben "A tékozló fiú felnőtt" címmel.
[Novemberben szerződésbontás.]

Újpest - Pápa 2:0
Kismészöly on the rise.

Siófok - Videoton
A halasztás ellenére kell tippelni?
Ha igen: 0:2

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2
Sajna a P.Kávé most Sisa tréner orra alá porlaszt, hogy szakadna rá egy jó Felipe Felix...

Paks - Kecskemét 2:1
Kupacsapatok párbaján... ezt ki hitte volna 10 éve...

Stefan Derrick 2011.07.14. 13:26:47

Debrecen - Vasas 1-2
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-0
Honvéd - Győr 1-2
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 3-3

Louis007 2011.07.14. 13:57:56

Debrecen - Vasas 1:0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1:0
Honvéd - Győr 0:1
Pécs - Haladás 0:1
Újpest - Pápa 1:0
Siófok - Videoton 0:1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0:1
Paks - Kecskemét 4:3

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.14. 14:44:25

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-1
Honvéd - Győr 1-0
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 2-0
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 1-1

Ladám, gyönyörűen sikerült stílusgyakorlat, zehn koma null!

Eltörött a kávés csésze 2011.07.14. 14:55:44

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-1
Honvéd - Győr 1-2
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 0-3
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 3-0
Paks - Kecskemét 2-0

lelkesamatör 2011.07.14. 15:00:59

Egy újabb idény, egy újabb remek beharangozó! Induljon a Bohócliga!

Debrecen - Vasas 3-1

Az izgalmas bajnokság érdekében nem szabad beragadni a rajtnál.

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1

Valószínűleg itt várták legjobban, hogy újrainduljon az NB1-es szezon. Megérdemelnek egy szép startot.

Honvéd - Győr 1-1

Talán idén mindkét oldalon játszani fognak a magyar utánpótlás gyöngyszemei.

Pécs - Haladás 0-1

A Haladás idén már nem szeretne mindent tavaszra hagyni.

Újpest - Pápa 3-2

Vajon Újpesten hány forduló után fogy el a pénz? A fiatal srácok már Sport szeletért játszanak így is.

Siófok - Videoton 0-2

Télen meg majd minden nagycsapat Diósgyőrbe megy a sielők miatt?

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1

Inkább kértek volna halasztást...

Paks - Kecskemét 2-1

Európai rangadó! Még nem egy Manchester-Arsenal, de tuti lesz annyi szögletzászló a meccsen, mint egy Clásico-n.

csak.a.meccs 2011.07.14. 15:04:34

@lelkesamatör: "tuti lesz annyi szögletzászló a meccsen, mint egy Clásico-n."
^^Ezen besírtam :)

Zyk 2011.07.14. 15:27:21

Debrecen - Vasas 3-2
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 0-0
Pécs - Haladás 0-1
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 2-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.14. 15:40:54

Debrecen - Vasas 3-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-1
Paks - Kecskemét 1-1

Dide_ 2011.07.14. 16:19:49

Debrecen - Vasas 2:0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1:2
Honvéd - Győr 1:1
Pécs - Haladás 0:0
Újpest - Pápa 3:0
Siófok - Videoton 1:1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0:2
Paks - Kecskemét 3:2

979122 2011.07.14. 16:22:01

Akkor Az utolsó szó jogán:

Debrecen - Vasas 3-1
Egy görbe éjszaka

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-0
Pokol a hegyek között

Honvéd - Győr 0-0
A fehér folt

Pécs - Haladás 0-1
Az úr a pokolban is úr

Újpest - Pápa 2-3
Bradley Tamás visszaüt

Siófok - Videoton 1-0
Az elátkozott part

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-1
Az ellopott század

Paks - Kecskemét 1-1

979122 2011.07.14. 16:23:32

az "uccsó" lemaradt, az x jegyében legyen: Menni vagy meghalni

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2011.07.14. 16:59:49

Majd' egy év pauza után, itt az ideje egy kicsit fókuszálni ügyeletes bóhocligereinkre. Lássuk most miből élünk:

Debrecen - Vasas 1:0
Én bevallom nem igazán értem, hogy a Vasasnál mire alapozzák, hogy erősödött a csapat.

Diósgyőr - Zalaegerszeg 1:1
Fordulós nézőcsúcs, de minek...

Honvéd - Győr 1:1
Szalai deportálása a kispadtól megnyithatja az utat a megváltásként vizionált két csatáros játék előtt. Ehhez már csak két csatárra lenne szükség...

Pécs - Haladás 0:1
Minden fordulóban van 1-2 olyan párosítás, amit akkor sem néznék végig, ha egy stadion biztatna. Ez is ilyen.

Újpest - Pápa 2:0
Kispestiként mindig fáj ilyet leírni, de szerintem a lilák idén egész jók lehetnek. Ha Véber aktuális csapatát elverik, az pedig mindig öröm.

Siófok - Videoton 0:2
Annak ellenére, hogy országszerte siratják Mezey doktort, szerintem a Vidi tegnap biztatóbban tolta, mint 1 éve a szlovén hősök ellen. Ez a Siófokon bőven elég lehet.

Kaposvári Rákóczi - Kaposvári Rákóczi II (FTC) 0:1
A langaléta brazil gyerek vág egyet.

Paks - Kecskemét 1:3
Tavaly a Paksnak jó éve volt, idén szerintem nem lesz. Már várom a "ilyen sorozatterhelés mellett ezek a vereségek sajnos benne vannak" jellegű kifogásokat. Amúgy csak engem emlékeztet Kis Karcsi a Macskafogóból a trombitáló kis kövér szürke egérre?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.14. 17:36:22

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-2
Újpest - Pápa 1-1
Siófok - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.14. 17:40:30

E-mailben érkezett tippsorok:

teddypicker:

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-2
Honvéd - Győr 0-2
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvár - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 2-2

Artie:

Debrecen - Vasas 2-0
BL kell a stadionba!

Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-3
Pedig már nem is Tornyi ül a kispadon, igaz, a jövő hétig bármi megtörténhet.

Honvéd - Győr 0-2
Aurél beindul.

Pécs - Haladás 1-0
Pécsi Vasas elrohasztja az aczélt is.

Újpest - Pápa 1-0
Edzőbuktató 1

Siófok - Videoton 1-0
Edzőbuktató 2

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-0
Edzőbuktató 3... ja, nem, ennyit tudnak.

Paks - Kecskemét 2-0
El-lendületben még vagy egy hónapig.

VGL:
Debrecen - Vasas 2-1
ha el nem marad
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-0
Telt ház, győzelem, a szurkolóknál máris bajnokesélyes az "el DVTK"
Honvéd - Győr 1-1
Kezdésnek ennyi pontosan elég
Pécs - Haladás 1-2
Bajzát egy talpalással mutatkozik be, majd a második félidőben egy jól irányzott utánrúgással biztosítja be csapatának az emberhátrányt, és a Hali győzelmet.
Újpest - Pápa 3-1
Revans.
Siófok - Videoton 1-2
A BL már távoli emlék lesz, mire ezt lejátsszák.
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Mindkét csapat otthon van, de a vendégek nyernek.
Paks - Kecskemét 2-2
EL menők itthon is megmutatják.

snowblind:
Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-2
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 2-0
Siófok - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-1
Paks - Kecskemét 3-2

DGab:
Debrecen - Vasas 2:1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1:1
Honvéd - Győr 0:1
Pécs - Haladás 3:2
Újpest - Pápa 3:0
Siófok - Videoton 0:1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2:3
Paks - Kecskemét 2:2

Remélem, nem hagytam ki senkit, aki e-mailt küldött...

babvik 2011.07.14. 18:34:33

Debrecen - Vasas 2-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-2
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 3-0
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 2-2

housemd 2011.07.14. 18:35:02

Debrecen - Vasas 3:1 14.§: ha magas hangrendű csapat találkozik mély hangrendűvel hazai pályán, biztos a két gólos hazai siker.

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:0 Nincs vadászszezon. túl sok a lomb, elbújik a szarvas, meg melegben nem esik jól a pálinka.

Honvéd - Győr 1:3 mivel idén a Videoton mögött a Győr a második, a Diósgyőr a harmadik helyen végez, a logikai összefüggést megsejtve a Lombard jövőre a Veszprém megyei Pénzesgyőr községbe költözik.

Pécs - Haladás 1:0 ugyebár, ünnepi hangulatban vagyok, mégis visszatértünk, de nem tudok szabadulni két gondolattól: 1. előrehozott kiesési rangadó. 2. néhány éve már vetünk egy csapatot (Gázszer), most egy felet... nem sokat fejlődünk.

Újpest - Pápa 1:1 hogyisvanez, ki kinek a mumusa?

Siófok - Videoton 1:4 erre most rágyúrnak. és a kötelező nemzetközi baki már megvolt

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2 jó lesz a fradi. amíg még lesz

Paks - Kecskemét 0:1 nem lesz ám idén olyan jó ez a paks...

LionOfZion 2011.07.14. 19:06:41

Zseniális poszt! Sírtam nevettem! De a tippjeim már a szabadságosban leadtam szal most marad az őszinte csodálat!

név szerint Galván Tivadar 2011.07.14. 19:24:11

remek ! a Hasek-Lada kettős után életre kelt a Rejtő-Lada páros is:)))

Debrecen - Vasas 3-1
Diósgyőr - ZTE 2-1
Honvéd - Győr 0-0
évadnyitó köztv-meccshez méltó eredmény
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 0-3
Kaposvár - FTC 1-1
Paks - Kecskemét 3-2

kétballáb 2011.07.14. 19:58:35

Akkor kezdjük az új idényt!

Debrecen - Vasas 3:0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:1
Honvéd - Győr 1:2
Pécs - Haladás 1:1
Újpest - Pápa 1:0
Siófok - Videoton 0:2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2
Paks - Kecskemét 1:0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.07.14. 22:23:33

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-0
Honvéd - Győr 1-0
Pécs - Haladás 0-1
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 0-1

Piazza Parenzo 2011.07.14. 22:53:35

Debrecen - Vasas 3-0
A Vasas-Híd védelme nem kilenc-, csak háromlyukú.

Diósgyőr - Zalaegerszeg 0-1
A ravasz vadász oson a mezőn, és követi a ... Mezőkövesd példáját.

Honvéd - Győr 0-1
Most, hogy a Diósgyőr feljutott, a Rába-partiaknak kell valami megkülönböztető jelző, így ezen a meccsen ők lesznek a Mákosgyőr.

Pécs - Haladás 1-1
A Haladás új névszponzort talált a Sopron Bank személyében, ezentúl Haladás-Sopron Bank néven fognak szerepelni. A csapat ez mellett a mezén fogja reklámozni a bank legújabb konstrukcióját, a Lombard hitelt.
A vezetők előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a jövő évi névszponzorációról a nálunk főleg Blade márkájú okostelefonjairól ismert kínai Zhong Xing Telecommunication Equipment céggel, így a következő bajnokságba a Szombathelyiek akár Haladás-ZTE néven is nevezhetnek.

Újpest - Pápa 2-0
A mérkőzés azzal kerül be a pápai ultrák aranykönyvébe, hogy a 60. percben a vendégszektorból felhangzó néhány kósza "Meneküljetek!" kiáltás után a hazai kemény mag egy emberként pillanatok alatt elhagyja a stadiont.

Siófok - Videoton 1-0
A vendégek számára a Wörthersee után a Plattensee is mélyvíznek bizonyul.

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Az MLSZ nem engedélyezte a halasztást, kötelezte a csapatokat, hogy játsszanak a hét végén. Erre ők a passzív ellenállás élharcosaiként csak azért sem fognak játszani, csupán alibizni.

Paks - Kecskemét 1-1
Ha a "Norvég Arsenal" és a "Kazah Barcelona" ellen összejött, akkor a "Dunaparti Hoffenheim" és a "Kunsági Köln" ellen is össze fog.

Zigi 2011.07.14. 23:11:28

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-0
Honvéd - Győr 1-2
Pécs - Haladás 2-2
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 1-4
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-0
Paks - Kecskemét 0-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.15. 01:28:29

Debrecen - Vasas 1-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 4-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-0
Újpest - Pápa 1-0
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-1

Koori 2011.07.15. 07:42:56

Na akkor hajra Sporttarsak!!

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-1
Honvéd - Győr 1-0
Pécs - Haladás 1-3
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 0-0

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.07.15. 08:24:47

Debrecen - Vasas 3-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 0-0
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 1-1
Siófok - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-2
Paks - Kecskemét 1-2

Kanda 2011.07.15. 08:25:54

Debrecen - Vasas 2 - 0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1 - 2
Honvéd - Győr 1 - 1
Pécs - Haladás 1 - 0
Újpest - Pápa 2 - 0
Siófok - Videoton 0 - 3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2 - 3
Paks - Kecskemét 2 - 1

Géza 2011.07.15. 08:50:51

Debrecen - Vasas 3-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-2
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-0
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-2
Paks - Kecskemét 2-1

crossb 2011.07.15. 09:14:47

Debrecen - Vasas 3-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-2
Honvéd - Győr 0-1
Pécs - Haladás 1-2
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 1-4
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-1

bmiky31 2011.07.15. 09:14:56

Debrecen-Vasas 3-0
Diósgyőr-Zalaegerszeg 2-2
Honvéd-Győr 0-0
Pécs-Haladás 0-2
Újpest-Pápa 4-1
Siófok-Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi-Ferencváros 1-2
Paks-Kecskemét 2-2

mt85 2011.07.15. 09:54:30

El is felejtettem az előző szezon eredményhirdetésekor megköszönni a szervezőknek a szervezést, a versenyzőtársaknak az erős mezőnyt, úgyhogy ezúton: köszi!

Idén természetesen a győzelem (mi más?) a cél :)

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-1
Honvéd - Győr 2-3
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-1

Futó Lada 2011.07.15. 10:37:50

E-mailban érkezett tippsor :

na73:
Debrecen–Vasas 1:1
Diósgyőr – Zalaegerszeg 0:0
Honvéd–Győr 1:0
Pécs–Haladás 3:0
Újpest–Pápa 2:0
Siófok-Videoton 0:3
Kaposvári Rákóczi – Ferencváros 1-2
Paks – Kecskemét 2-0

2011.07.15. 11:13:48

Debrecen - Vasas 1-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-0
Honvéd - Győr 0-4
Pécs - Haladás 0-0
Újpest - Pápa 0-1
Siófok - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-2
Paks - Kecskemét 2-2

Kovács István Géza 2011.07.15. 12:00:12

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-0
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 2-0
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 2-2

Robespierre89 2011.07.15. 12:34:12

Debrecen - Vasas 3-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 2-1
Újpest - Pápa 1-2
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 2-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.07.15. 12:42:07

Edzői nyilatkozat (mindegyik meccshez): A nagy meleg rányomta a bélyegét a mérkőzésre.

Debrecen-Vasas 2-1
Galaschek kopasz szelleme kísért a kezdőkörben, az új Jován csak egyet talál. De hova tűnt Coco-Aires???

Diósgyőr-Zalaegerszeg 1-1
Egressy sehol, és Tornyi nélkül nincs győzelem.

Honvéd-Győr 1-2
Forrai hiányában nincs középpályás védekezés, Győrben új mágusról suttognak.

Pécs-Haladás 1-1
El-Tököli hol van már, Bajzát most a sztár!

Újpest- Pápa 3-1
Véber a presszólátogatás után megfeledkezik magáról, a kezdőbe jelölteti magát, majd hármat vág az ellen hálójába.

Siófok- Videoton 1-2
Az októberi meccsen vajmi kevés turista élvezi a Viktoroton játékát.

Kaposvári Rákóczi- Ferencváros 1-1
K. Zoltán a beszélőn említette az eredményt.

Paks – Kecskemét 0-0
Halasztást akartunk. Azt mondták, játszunk.
Játsszunk? F...t!

Tehát még egyszer: A nagy meleg (Kulk…? Lázo…? bocs) rányomta a bélyegét a mérkőzésre.

slowmotion 2011.07.15. 12:46:06

Lada, ha a kommentversenybe is beszállsz, akkor ott már csak az ezüstéremért folyik majd a harc...
amúgy ez lesz a lakmusz-forduló, mert csak a pályán derül ki, mit is érnek az igazolások

Debrecen - Vasas 2:0
jövőre 125 éves a Vasas Szakszervezet, de Debrecenben még nem szóltak

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:1
nincs szökőév, miért pont most rajtolna jól a Zete?

Honvéd - Győr 2:2
ez a két csapat már csak nem bír egymással

Pécs - Haladás 3:3
az Alexandrában még hiánycikk a "Hogyan csináljunk bajnokcsapatot?" c. könyv

Újpest - Pápa 2:0
de csak hogy nagyobb legyen a poén:
gólszerzők: Kabát, Rajczi

Siófok - Videoton 0:2
persze ha a Vidi négyet verne a Graznak, ...

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:0
avagy Rákóczi 'A' - Rákóczi 'B'
avagy a kezdő jobb csapat, mint a tartalék

Paks - Kecskemét 1:1
ezek a fiúk már csak ezt az eredményt ismerik

dr. Wilbur Swain 2011.07.15. 13:38:46

elismerésem, klasszis beharangozó :)

Debrecen - Vasas 1-2
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-3
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 2-3
Újpest - Pápa 4-1
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 2-2

setzer 2011.07.15. 13:39:20

Debrecen - Vasas 3:1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3:1
Honvéd - Győr 1:3
Pécs - Haladás 3:1
Újpest - Pápa 1:3
Siófok - Videoton 1:3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:3
Paks - Kecskemét 1:3

wilbury 2011.07.15. 14:13:15

Óriási a post. Gratulálok. Éljen Rejtő Lada!!! És mennyi tipp érkezett, te jó ég! Hát ennyire várjátok a bohócokat? :)

Zigi 2011.07.15. 14:37:26

Összeszedtem az előző posztokban leadott tippeket is, hogy legyenek egy helyen. Íme:

sirsteve 2011.07.08. 10:30:50

DVSC - Vasas 3-0
DVTK - ZTE 4-2
Honvéd - Győr 0-0
Pécs - Haladás 0-1
Újpest - Pápa 1-1
Siófok - Videoton 4-4
Kaposvár - FTC 2-1
Paks - Kecskemét 3-1

1116001 2011.07.08. 12:12:09

Debrecen - Vasas 2-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-3
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-2
Paks - Kecskemét 2-2

gyomrofan 2011.07.08. 12:26:03

Debrecen - Vasas 3:1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:1
Honvéd - Győr 0:0
Pécs - Haladás 2:0
Újpest - Pápa 2:1
Siófok - Videoton 1:2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0:1
Paks - Kecskemét 2:1

LionOfZion 2011.07.08. 15:35:43

Debrecen - Vasas 2-2
Diósgyőr - Zalaegerszeg 1-1
Honvéd - Győr 1-2
Pécs - Haladás 1-3
Újpest - Pápa 3-1
Siófok - Videoton 1-4
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 2-1

socawarrior 2011.07.12. 22:52:29

Debrecen - Vasas 3-0
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-0
Honvéd - Győr 1-2
Pécs - Haladás 3-0
Újpest - Pápa 1-2
Siófok - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-2

Egyben felajánlom idén is szolgálataimat, ami a tippek rögzítését illeti, kérdezem a tisztelt szerkesztőgárdát, hogy igényt tart-e rá, Amennyiben igen, akkor egy új excelt kérnék valahova feltölteni vagy e-mailben számomra elküldeni.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.15. 17:05:35

@Zigi: Köszi. Hamarosan elkészül az excel is hozzá.

godot 2011.07.15. 17:19:49

Debrecen - Vasas 3-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-2
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 2-1
Újpest - Pápa 2-0
Siófok - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-1
Paks - Kecskemét 2-1

nuno 2011.07.15. 17:52:16

Debrecen - Vasas 1-1
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3-2
Honvéd - Győr 0-0
Pécs - Haladás 1-0
Újpest - Pápa 2-2
Siófok - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-1
Paks - Kecskemét 1-1

Artie 2011.07.15. 21:44:40

@Piazza Parenzo: Te eddig hol voltál, vaze? Lotus lassan élezheti a jövő évi kommentverseny aranyérmét neked...:D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.07.15. 22:10:31

Debrecen - Vasas 5-2 (lehet, hogy látnok vagyok? és még mielőtt izé, tudom, hogy érvénytelen!!)

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-0
Honvéd - Győr 1-0
Pécs - Haladás 0-1
Újpest - Pápa 2-1
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-3
Paks - Kecskemét 2-0

RolloJuve 2011.07.16. 11:40:01

Debrecen - Vasas 7:7
Diósgyőr - Zalaegerszeg 3:1
Honvéd - Győr 1:1
Pécs - Haladás 1:3
Újpest - Pápa 2:1
Siófok - Videoton P:P (0:1)
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 3:1
Paks - Kecskemét 2:2

haboca 2011.07.16. 14:50:39

Diósgyőr - Zalaegerszeg 2:1
Honvéd - Győr 0:1
Pécs - Haladás 1:1
Újpest - Pápa 2:0
Siófok - Videoton 0:3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1:2
Paks - Kecskemét 3:3

Kifli007 2011.07.16. 17:19:19

Debrecen - Vasas -
Diósgyőr - Zalaegerszeg 2-1
Honvéd - Győr 1-1
Pécs - Haladás 1-1
Újpest - Pápa 2-0
Siófok - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 0-2
Paks - Kecskemét 1-0

Ond vezér 2011.07.16. 21:59:00

Debrecen - Vasas -
Diósgyőr - Zalaegerszeg -
Honvéd - Győr 0-2
Pécs - Haladás -
Újpest - Pápa -
Siófok - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-2
Paks - Kecskemét 1-1

vidi-master 2011.07.17. 11:29:39

megkésve bár...

Honvéd - Győr 1-2

Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 1-3

Paks - Kecskemét 2-2

Siófok - Videoton 0-2
süti beállítások módosítása