HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ellenfeleink mondták - Bohócliga, 4. forduló beharangozó

2011.08.04. 10:40 Black Lotus

Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi Iván véleményét a csoportról, de arra is kíváncsiak voltunk, mi a riválisok véleménye rólunk. Úgy döntöttünk, összekötjük a kellemeset a hasznossal és arra kértük őket, hogy véleményük megformálása mellett valamelyik hétvégi bajnokira is tippeljenek. A beérkezett válaszok alapján látható, hogy a többség örül nekünk, de van, akiből inkább morfondírozást váltottunk ki. Az interjúalanyok nagy része kimerítő válaszokkal szolgált (ebből is látszik, hogy mindenki kiemelt figyelemmel kíséri a magyar élvonalat), így a válaszok tanulmányozását elsősorban időmilliomos olvasóinknak ajánljuk.

 

ZTE - Honvéd

Gigi Becali, a bukaresti Steaua klubtulajdonosa: Nem igazán kedvelem a magyarokat, de bevallom, jólesett, hogy a ValóVilág utolsó szériájában az egyik versenyző a keresztnevemet is hajlandó volt átvenni, csak hogy nyerhessen. A magyar válogatott és szurkolói természetesen nem fognak hiányt szenvedni a tradicionális román vendégszeretetben, amelyben két éve az újpestieknek is része volt. Bevallom, az a fő bajom, hogy bár a luxusautómat szükség esetén még csak-csak fel tudom nyitni feszítővassal, a Bohócliga-faktornak egyszerűen nem lelem a nyitját. A múltkor úgy döntöttem, hogy szimplán heccből megveszem az egyik meccset a bajnokságukban, fel is hívtam a klubot, de a titkárnő lepattintott azzal, hogy már megelőzött valami másik fószer, és egyébként is a lejnek rosszabb az árfolyama, mint a szingapúri dollárnak. Eleget téve az Ön megkeresésének, egész délelőtt a Zete-Honvédon gondolkodtam, miközben a villám lépcsőházában sikáltam a szobrokat. Nos, a vendégek elég jól kezdték az idényt és mivel nem Herczegfalvi rúgja a tizenegyeseket, a Zete-pálya meg nem éppen egy Ghencea, szerintem simán esélyesek a pontszerzésre. Tipp: 1-1.

 

Vasas – Haladás

Aziz Yildirim, a Feherbahce klubelnöke: A török válogatott természetesen bármikor örömmel mérkőzik meg a magyarokkal, a két ország számunkra nagyon kedves közös történelme okán, illetve ilyenkor mindig találkozhatunk Kálmán barátommal. Nekünk az elmúlt években a nemzetközi kupákban az MTK és a Honvéd ellen is volt alkalmunk szembesülni a magyar futball fejlődésével, de az is beszédes adat, hogy idén nyáron két magyar labdarúgót is sikertelenül próbáltunk leigazolni. Pedig a titkáromnak, Alinak a haverja, egy magyar kamionsofőr megígérte, hogy bármelyiküket kihozza próbajátékra a Scania anyósülésén, csak Kálmán barátom közelébe ne kelljen mennie, mert vele volt régen valami afférja egy izlandi repülőtéren. Az egyik jelöltünk Hrepka volt, vele kapcsolatban végigtelefonáltuk a komplett magyar élvonalat, ha jól emlékszem, még a Mezőkövesd szertárosával is beszéltünk, de senki nem tudta megmondani, hogy hová fogják kölcsönadni idén. Utána inkább Lázokra hajtottunk rá, róla feltettünk egy videót a honlapunkra, egy óra alatt 40 ezer szurkolónk lájkolta, csak aztán Ali felment a Vasas oldalára. Láttuk, hogy az új tulajdonos érkezésével teljesen megváltoztak az anyagi lehetőségek a klubnál, még a vezetőedző becenevével is forgalmaznak tornacipőt, ha meg úgy szottyan kedvük, akkor meghívják egy szerda esti barátságosra az AS Romát és rájöttünk, hogy ezekkel a kondíciókkal mi nem tudunk versenyezni. A büdösúristenit neki, hát majdnem belebolondultunk, nem elég, hogy engem elvisznek vizsgálati fogságba az itteni fogadási ügyek miatt, de még Lázokról is lecsúszunk. Végül beletörődtünk a dologba és inkább megvettük a nigériai Emenikét 9 millió euróért, de róla is majdnem lecsúsztunk, mert az utolsó pillanatban a Debrecen is ráhajtott a játékosra, mivel kellene nekik egy stabil cserecsatár Coulibaly mögé. Ami a meccset illeti, a piros-kékek kicsit rosszul rajtoltak, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan javítanak, igaz, az nem fix, hogy már most hétvégén. Ja, és a tipp: 1-2.

 

Pápa – Kaposvár

Bert van Maarwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: „Bevallom, nem örülök a kérdésének. Főleg, mert mikor a múltkori sorsolás után azt nyilatkoztam, hogy senkit nem ismerek a mai magyar labdarúgásból, akkor másnap ivócimborám, Tisza Tibi betelefonált az egyik holland rádió kívánságműsorába és kérte nekem Rihannától a „Love the way you lie” című számot. Most felhívtam, de mondta, hogy kivan nagyon, mert Pajkos kollégám meghajtotta a DEAC-nál, a Kaposvárt meg egyébként is Rajczi ismeri jobban, de ő ilyenkor IQ-tesztek kitöltésével van elfoglalva. Be kell valljam, a Kaposvár kezdőjéből egy játékost se tudok megnevezni, de úgy tudom, egyik kommentelőjüknél is ez a helyzet, mégis mindig 2-0-s győzelmeket tippel. Hiszek a szakértelmében, bár a körpanorámás rotterdami kérómat azért nem tenném fel erre a meccsre. Tehát a tipp: 0-2.

 

Siófok – Győr

Tarmo Kink, a Middlesbrough észt labdarúgója: „Örülök a magyar csapatnak, velünk ugyan még tétmérkőzésen nem találkoztak, de a többi balti nemzet ellen ugyanazon selejtező-sorozatban mindig találtak lehetőséget a nagy gólkülönbségű győzelemre és a hatalmas pofára esésre egyaránt. Jó érzéssel gondolok vissza Győrre, jöttek a gólok és sikerült felépítenem a szőke bombázó imidzsét is, csak aztán a női kézisek leigazolták a Lunde Haraldsent, ő is szőke volt, meg bombázó is, csak más értelemben, én meg inkább átcuccoltam valami olyan helyre, ahol biztos nem kevernek össze senkivel. Nem rossz ez a Middlesbrough sem, jó a csapat, jó a fizu is, de őszintén szólva a „f**k you” kicsit unalmas és sablonos az után, hogy Pintér guru minden rossz passznál 150 decibellel suttogta a képembe, hogy „te kis b**i balti, úgy p****n rúglak, hogy hazáig repülsz”. Na meg azért az itteni fish and chips sem éppen egy harcsapaprikás, úgyhogy néha irigylem Alekszidzét, hogy még mindig ott tolja. Szerintem nem lesz gond a hétvégi meccsel, ő is és Pilibaitis is be fognak találni, ha előtte nem szednek össze egy gyomorrontást a lángossütőben. Tipp: 1-2.

 

Videoton – DVTK

Sorin Cigan, korábbi egyszeres válogatott román labdarúgó: „Természetesen nagyon örülök a sorsolásnak. Egész életemben nagyon bírtam a magyarokat, már gyerekkoromban is a Szeged, az Újpest, a Ferencváros, a Vasas, a Stadler, a Kabai Cukor és a Matáv Sopron mezéről álmodoztam és szerencsés fickónak vallhatom magam, hogy mindegyik kívánságom teljesült. Bízom benne, hogy ott leszek majd a meccseken, bár két éve megvádoltak azzal, hogy meg akartam venni az Astra Arad – Nagyvárad meccset a másodosztályban, én pedig hiába bizonygattam a bírónak – nem a Saskőynek, ez egy helyi büntetőbíró volt – hogy szingapúri üzletembert csak a budapesti Sárkány Centerben láttam és ott is csak messziről, úgy döntött, hogy egy kis időre inkább a börtönválogatottnál edzősködjek. A mérkőzésről annyit, hogy a Diósgyőrnél érdekes, új kísérletbe fogtak és Tornyi Barna végkielégítése helyett most inkább spanyol légiósokra költenek. Drukkolok nekik, de a mostani ellenfélnél is elég erős az ibériai vonal, úgyhogy nem tudom, mi lesz a meccsen, Kenesei Zolit meg mostanában nem tudom utolérni telefonon. Legyen a tipp: 2-1.

 

Ferencváros – Pécs

Mark van Bommel, holland válogatott labdarúgó: „Örülök, hogy ismét találkozhatunk a magyarokkal, bízom benne, hogy ezúttal én is játszhatok majd. Egy álmom teljesülne, ha pályára léphetnék Bajzát Péter ellen, akinek hozzáállása, a játék és az ellenfelek iránt tanúsított alázata számomra példaértékű. A múltkor éppen fent volt Skype-on, próbáltam csetelni vele, de mondta, hogy sajnos nem ér rá, mert épp Xenuval van elfoglalva. Bevallom, lövésem sincs, ki lehet ez a Xenu, talán a Kecskemét vett egy új togói jobbhátvédet vagy a Kaposvölgyénél cserélhették le a kabalafigurát, de Péter műveltsége alapján azt sem zárom ki, hogy valamilyen általam nem ismert ókori távol-keleti bölcsről lehet szó. Ami a hétvégét illeti, Péter biztos, hogy be fog találni és mivel kebelbarátom, Dragóner Atis robbanékonysága most már csak a B-középben érvényesül, ez elég is lesz a csapatnak a döntetlenhez. Tipp: 1-1.

 

Újpest – Paks

Jordi Rubio, andorrai válogatott hátvéd: „Örömömre szolgál, hogy a Santa Coloma után a válogatottal is visszatérhetek majd Magyarországra. Andorra sajnos még nem tartozik a csoport favoritjai közé, de bízom benne, hogy előbb-utóbb nálunk is megindul a fejlődés. Ennek záloga lehetne, ha követnénk a Nyugat-Európában jelenleg fehérvári modellként ismert példát és igazolnánk egy fényes játékosmúlttal és nagyjából nulla edzői rutinnal rendelkező, a helyi nyilatkozatpaneleket kivételes gyorsasággal elsajátító trénert. Személy szerint Lothar Matthäus-nak örülnék igazán, egyrészt nála az unokaöcsém – akit a múltkor eltanácsoltak az ificsapattól, mert ziccerben az üres kapu helyett a stadion mögötti szupermarket bejárati ajtaját rúgta szilánkosra – akár már 16 éves kora előtt bekerülhetne a válogatottba, másrészt a jelenlegi kerettagok közül még senki nem járt Antiguán és Barbudán sem, de ha ők nem érnek rá, akkor Francia Guyana-t, Tahitit vagy Vanuatut is szívesen megnéznénk. Ami a Paksot illeti, nagyon nagy élmény volt a magyar túra, hiába, Rodriguez vagy Zubiaurre bárkiből lehet, de egy olyan nevet, hogy Csernyánszki azt bizony ki kell érdemelni. Az edzőjük is nagyon szimpatikus volt, hasonlított a Camachora, csak kevésbé izzadt hónaljban. A meccs előtt messziről láthattuk a korábbi edzőt, a Szenyor Gelleit, aki már nincs a klubnál, de állítólag majdnem olyan sikereket ért el Magyarországon, mint a Guardiola Barcelonában. Biztos vagyok benne, hogy az e heti ellenfél sem fog nekik gondot okozni. Tipp: 1-2.

 

Kecskemét – Debrecen

Rüstü Recber, a Besiktas korábbi török válogatott kapusa: „Sajnos 2010-ben, 120 válogatottság után visszavonultam, de biztos vagyok benne, hogy az utódaimnak életre szóló élmény lesz az Önök válogatottja ellen játszani. A török foci jó húsz évvel ezelőtt kezdett felpörögni, sokáig mentünk is fel a világranglistán, mint a svájci frank árfolyama államcsőd idején, de az utóbbi időben kicsit lejjebb vettünk a lendületből. A múltkori itteni meccsünket is csak azért nyertük meg, mert jött egy skót bíró, aki előre látta, hogy 2011-ben a Paks fogja kiverni a Hearts-ot az EL-ből és bosszúból tizenegyes helyett kiállította Gerát. A válogatotton kívül a klubcsapatokban kevés emlékem van a magyarokról, hirtelen Kabát ugrik be, aki ellen még védhettem a Fenerben. Róla látszott, hogy igazi Harcos, aki, ha a klubjáról van szó, nekimegy a falnak vagy az őrbódénak is. Nem is csodálom, hogy tavaly megvette a Debrecen, ez utóbbi miatt kicsit irigyeltem is, mert az ottani arénának állítólag egészen különleges az atmoszférája. Régebben meg is tettem mindent, hogy egyszer ott játszhassak, még a Barcelonába is elmentem egy évre, hátha náluk sikerül, de a Debrecen helyett csak a Celticet kaptuk meg ellenfélnek. Biztos vagyok benne, hogy a hajdúságiak a hétvégén is jól teljesítenek majd. Tipp: 1-2.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

ZTE – Honvéd

Vasas – Haladás

Pápa – Kaposvár

Siófok – Győr

Videoton – DVTK

Ferencváros – Pécs

Újpest – Paks

Kecskemét - Debrecen

 

83 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr173124759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spinyokiraly 2011.08.04. 11:09:03

ZTE – Honvéd 2-1
A Zetének bele kell húznia, mert így életveszélyes lesz a szokásos évvégi (tavaszi idény közepétől zajló) fizetéskiegészítés

Vasas – Haladás 0-2
Ettől még nem gondolom, hogy a Haladás kétszer olyan jó, mint az AS Roma

Pápa – Kaposvár 2-0
Siófok – Győr 1-1
Videoton – DVTK 3-1
Ferencváros – Pécs 1-1
Vajon Maróti most is a fűre fogja?

Újpest – Paks 0-2
Kecskemét - Debrecen 1-3
Jó meccs várható. Egyértelmű, hogy nem adja a TV.

Futó Lada 2011.08.04. 11:09:54

ZTE – Honvéd 2-1
Két elégedetlen ös-honvédos méltatlankodik a Honvéd tablókat nézegetve. Ha van rajta Supka az a baj, ha nincs rajta akkor meg az..

Vasas – Haladás 1-3
Keneseit kihallgatják a meccs után, mert egy tanú látta, hogy állítólag lefizette a vasas védőit. Valójában csak a visszajárót adta vissza.

Pápa – Kaposvár 2-1
Ha a Pápa csapatának a nevéből az utolsó betűt levágjuk, a magánhangzót "ö"-re cseréljük, a két "p" betűből az első helyére "s"-et, az utolsó helyére pedig "r"-t írunk, akkor azt kapjuk hogy "sör"... ilyen névvel csapat nem veszíthet.

Siófok – Győr 0-1
Ahjupera már a VB selejtezőre készülve avatja fel Milintét, de nincs sértődés egyik részről sem. Csertői 4-es sorozata már-már elhomályosítja a Mágus dicsőségét is, de hogy mégsem így történik, az már a következő forduló tippsorába tartozik.

Videoton – DVTK 4-1
A hazai Real-Barca..már ami a spanyolok számát illeti. A DVTK-ból az elmúlt 2 fordulóban már akit lehet kiállítottak, pedig csak egyszerű kiscsapatok ellen játszottak. Kiemelt fontosságú meccsen most kiszórják Seydit és Budovinszkit.

Ferencváros – Pécs 2-2
Az Andorka-Bajzát csatársoron Maróti oly jót derül, hogy 22-ről pókhálózza ki Ranilovic kapuját. Ettől a hazai kapus annyira megzavarodik, hogy még térfélcsrénél sem megy át a másik oldalra, és bizonygatja Dibusznak, hogy neki itt kell helytállnia. A perpatvart kihasználva Oláh egyenlít,majd Felix is mattolja a két kapust. Végül aztán sikerül átterelni a szlovén kapust a helyére,így Horváth egyenlíteni tud egy szöglet után.

Újpest – Paks 0-1
A Paks hátrányból tud igazán jól játszani, de a hazaiak rájöttek erre, és csak azért sem rúgnak gólt. A Vladikavkaz meccsre pihentetett Vayert végül be kell hozni, a csere azonban elvonja Hrepka figyelmét, így véletlenül befejeli a rosszul kimozduló Balajcza mellett

Kecskemét - Debrecen 3-2
A Loki múlt szezonban 3x kapott ki Kecskeméten. A borús idő és a villámvédelmi készültség miatt lekapcsolt reflektorok miatt kevés látszik a meccsből. Coulibaly,Ebala,Yanick,Foxi és Litsingi is pályán van, de a félhomályban nem tűnik fel melyik melyik. Néha Tököli megvillan mint a stroboszkóp, így a 92. percben is, s a villanásnál már csak a végeredményt lehet látni a villanyújságon.

Artie 2011.08.04. 11:30:05

Nekem az lenne első tiszteletteljes kérdésem, hogy vajon forduló-összefoglalók, azok lesznek-e újra valamikor.

ZTE – Honvéd 2-1
Megjött az ősz, beindul a Zete is.

Vasas – Haladás 1-3
Nem bírja a Vasas a szombat-szerda-szombatot, na. Egyébként meg az Arsenal jobb edzőpartner ugye, mint a Roma.

Pápa – Kaposvár 1-2
Még nem elég (V)éber a csapat.

Siófok – Győr 0-3
Miután megtudtuk, milyen az az ETO-stílus (www.kisalfold.hu/sport/vendegunk_volt_csertoi_aurel_alakul_az_eto-stilus_-_video/2232913/), hirtelengyorsan a győriek el is kezdenek úgy játszani. Reszkess, Európa! Őőő. Izé. Majd két év múlva.

Videoton – DVTK 3-1
Most nem kell a meccs után Paolo szósza a vereség okairól.

Ferencváros – Pécs 2-3
Még van pénz Szandikánál, még nincs pénz Gáborkánál, így az Üllőin tippmixelnek, meg Baranyában is.

Újpest – Paks 1-3
Mészöly már a válogatotthoz készül, ehhez először végkielégítéssel távoznia kell.

Kecskemét - Debrecen 1-2
Négy hazai kapufával.

/budo/ 2011.08.04. 11:32:16

ZTE – Honvéd 2:1
Vasas – Haladás 2:2
Pápa – Kaposvár 2:1
Siófok – Győr 1:0
Videoton – DVTK 2:2
Ferencváros – Pécs 0:1
Újpest – Paks 2:1
Kecskemét - Debrecen 3:1

fulmerz 2011.08.04. 11:46:08

ZTE – Honvéd 1-0
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 0-2
"..."
Siófok – Győr 1-2
Videoton – DVTK 3-0
Ferencváros – Pécs 2-0
"..."
Újpest – Paks 0-1
"..."
Kecskemét - Debrecen 2-3

Futó Lada 2011.08.04. 11:46:44

@Artie: "vajon forduló-összefoglalók, azok lesznek-e újra valamikor." .... természetesen.. több oka is volt hogy eddig nem volt..ööö..például...izé..na.. az excelt vártam - [ Lada most büszke hogy milyen frappánsan kivágta magát ebből a nehéz helyzetből, és nem derült ki, hogy valójában csúnyán elmulasztotta ] - most hétfőn már lesz...mármint összefoglaló :)

snowblind 2011.08.04. 11:53:45

ZTE – Honvéd 2-1
Nem a Supka teszi a vadászt.

Vasas – Haladás 1-1
Na, melyik edzőt rúgják ki hamarabb?

Pápa – Kaposvár 1-2
Ha eretnekség is, a Pápát ütni kell!

Siófok – Győr 0-1
Több külföldi utazik a hétvégén a Balatonra, mint eddig az egész főszezonban.

Videoton – DVTK 3-1
Ezt a meccset akár a spanyol bajnokságban is játszhatnák. Úgy a 3-4. osztály környékén.

Ferencváros – Pécs 2-0
A Pécset a (Rákóczi-)B csapattal is verni kell!

Újpest – Paks 0-0
Túl béna hekkert szerződtetett az Újpest ahhoz, hogy feltörje az atomerőmű védelmi rendszerét.

Kecskemét - Debrecen 3-2
Kondások nem tudnak kecskéket regulázni.

csak.a.meccs 2011.08.04. 12:31:37

ZTE – Honvéd 5-0
Mert ilyenkor szokott az jönni, hogy a ZTEnek egyszercsak kijön a lépés.

Vasas – Haladás 0-0
Mert így legalább egyik sem lesz 0 pontos...

Pápa – Kaposvár 1-1
Mert egyik csapatban sem tudok hinni.

Siófok – Győr 0-3
Mert maradnia kell egy 100%-os csapatnak.

Videoton – DVTK 3-1
Mert nem jött be az általam betippelt diadalmas Diósgyöri ösz, akkor meg már maradjunk a realitásoknál.

Ferencváros – Pécs 2-2
Mert nehéz eldönteni, hogy a Fradi támadósora vagy védelme gólképesebb.

Újpest – Paks 0-0
Mert puskapor, na az egyik oldalon sincs. Újpesten idénre elfelejtettek vételezni, a paksiak meg ellötték az összeset Skóciában.

Kecskemét - Debrecen 2-1
Mert a tavalyi év alapján ez a papírforma.

Louis007 2011.08.04. 12:40:05

ZTE – Honvéd 0:2
Vasas – Haladás 0:1
Pápa – Kaposvár 3:2
Siófok – Győr 0:2
Videoton – DVTK 2:1
Ferencváros – Pécs 3:1
Újpest – Paks 2:0
Kecskemét - Debrecen 1:3

crossb 2011.08.04. 12:43:19

ZTE – Honvéd 2:1
Vasas – Haladás 0:2
Pápa – Kaposvár 1:2
Siófok – Győr 0:1
Videoton – DVTK 2:2
Ferencváros – Pécs 2:0
Újpest – Paks 1:1
Kecskemét - Debrecen 2:1

Cunning Linguist 2011.08.04. 13:02:09

ZTE – Honvéd 2:2
Vasas – Haladás 1:0
Pápa – Kaposvár 2:0
Siófok – Győr 1:2
Videoton – DVTK 3:2
Ferencváros – Pécs 3:0
Újpest – Paks 0:1
Kecskemét - Debrecen 0:4

Eltörött a kávés csésze 2011.08.04. 13:21:07

ZTE – Honvéd 1-0

Vasas – Haladás 0-2

Pápa – Kaposvár 2-2

Siófok – Győr 1-3

Videoton – DVTK 2-0

Ferencváros – Pécs 1-1

Újpest – Paks 0-3

Kecskemét - Debrecen 1-2

Géza 2011.08.04. 13:41:16

ZTE – Honvéd 2:1
Vasas – Haladás 1:0
Pápa – Kaposvár 2:1
Siófok – Győr 0:0
Videoton – DVTK 3:0
Ferencváros – Pécs 1:1
Újpest – Paks 1:1
Kecskemét - Debrecen 2:2

globocnick 2011.08.04. 14:03:28

ZTE – Honvéd 0 - 1

Vasas – Haladás 1 - 3

Pápa – Kaposvár 2 - 0

Siófok – Győr 1 - 1

Videoton – DVTK 3 - 2

Ferencváros – Pécs 1 - 0

Újpest – Paks 0 - 2

Kecskemét - Debrecen 3 - 3

JESTER 2011.08.04. 14:13:43

ZTE – Honvéd 2:2
Magam alatt vágom a fát, mint mindig ha optimistán tippelek, de nagyon bízom benne hogy a Zete még nem kapja el a fonalat teljesen - minket meg visz a lendület. Ha figyelmen kívül hagyom a Kispest-faktort, meglehet az X. (Nem lesz meg.)

Vasas – Haladás 2:2
Nagy adok kapok, s a végén senkinek sem jó X.

Pápa – Kaposvár 1:2
"Lábamon nincs kamásli"
hazám Ludányhalászi
-összegez mosolyogva Sisa tréner a megzuhant Vébernek.

Siófok – Győr 1:2
NS keddi különmelléklet figyel be Győrnek, "1982, 1983...2012?" címmel.

Videoton – DVTK 2:0
Sousa még maradna.

Ferencváros – Pécs 1:1
Heveny tüntetés Prukner ellen, aki csak télen távozik.

Újpest – Paks 3:1
A továbbjutásba megfáradó KisKárolyék Újpesten elvérzenek de ez nem változtat azon, hogy a paksi vezetőedző egy ...

Kecskemét - Debrecen 2:1
Ezért mumus a mumus.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.04. 14:20:53

ZTE – Honvéd 0-2
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 1-0
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 2-1
Ferencváros – Pécs 2-1
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 1-2

na73 2011.08.04. 14:31:32

ZTE – Honvéd 0-0
Vasas – Haladás 1-0
Pápa – Kaposvár 2-0
Siófok – Győr 0-2
Videoton – DVTK 3-1
Ferencváros – Pécs 1-1
Újpest – Paks 0-2
Kecskemét - Debrecen 1-4

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.04. 15:01:50

ZTE – Honvéd 1-1
Vasas – Haladás 1-0
Pápa – Kaposvár 2-2
Siófok – Győr 0-2
Videoton – DVTK 3-3
Ferencváros – Pécs 3-0
Újpest – Paks 1-2
Kecskemét - Debrecen 2-3

itt meg részlet egy esanyival készült interjúból:
"Mi volt az első gondolata, amikor meglátta a kész csoportot?
A csöcsök."
hircsarda.blog.hu/2011/08/02/egervari_en_mar_voltam_rioban_a_fiuknak_meg_mindegy

housemd 2011.08.04. 16:13:00

ZTE – Honvéd 0:0
a honvéd ellen tippelni ebben a közegben nem is igen merek...a zete lassan ébredezik.

Vasas – Haladás 1:1
gigászok harca. a hatodik forduló táján mindkét csapat edzőt szokott cserélni. lehet, hogy most egymással.

Pápa – Kaposvár 2:1
a 25. § kimondja a meglepő sikerek utáni szükségképpeni vereséget. a jelenséget az univerzum hullámtermészetét leíró szuperhúrleméletbe próbálják beilleszteni azok a fizikusok, akik nálunk irtják a Higgs-bozontot.

Siófok – Győr 0:1
eddig ez a tipp a győrre általában bejött.

Videoton – DVTK 3:1
gy-gy-v-v versus gy-v-gy a két ciklus interferál.

Ferencváros – Pécs 2:2
Lengyel Feri legemlékezetesebb megmozdulása a Pécsben az volt amikor 90-akárhányban 40 méterről lőtt gólt az üllőin és nyertünk 2:0ra. pedig az egy jobb fradi volt.

Újpest – Paks 1:0
olyan nincs hogy 0-4-el álljon egy újpest... meghasad a téridő kontinuuma. és a letartóztatott tulajdonos is a használ nekik (ún Paradoxon-főtörvény)

Kecskemét - Debrecen 1:2
hol van már a tavalyi hó....

fulmerz 2011.08.04. 16:22:40

Most sikerult elolvasnom a teljes beharangot. Ugy erzem beleptem a halhatatlansag pantheonjaba:)

Zigi 2011.08.04. 18:45:00

ZTE – Honvéd 2-0
Vasas – Haladás 0-1
Pápa – Kaposvár 1-1
Siófok – Győr 0-3
Videoton – DVTK 3-1
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 0-0
Kecskemét - Debrecen 4-2

LionOfZion 2011.08.04. 18:47:44

ZTE – Honvéd 1-1
Vasas – Haladás 0-1
Pápa – Kaposvár 1-2
Siófok – Győr 0-3
Videoton – DVTK 2-2
Ferencváros – Pécs 1-1
Újpest – Paks 1-0
Kecskemét - Debrecen 1-2

christvhu 2011.08.04. 19:18:54

ZTE – Honvéd 1-1

Vasas – Haladás 3-0

Pápa – Kaposvár 2-0

Siófok – Győr 1-1

Videoton – DVTK 3-2

Ferencváros – Pécs 2-0

Újpest – Paks 1-1

Kecskemét - Debrecen 2-2

christvhu 2011.08.04. 19:22:16

Ja egyebkent bohocligas meccset mar reg nem nezek. De ezek a beharangozok, hat ki nem hagynek egyet sem. A mai is kiraly!

zarojelben pedig mert tudom, hogy elvarjatok tolem...EXCEL MIKOR LESZ?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.04. 19:56:49

ZTE – Honvéd 2-2
Vasas – Haladás 3-1
Pápa – Kaposvár 2-0
Siófok – Győr 1-1
Videoton – DVTK 2-1
Ferencváros – Pécs 3-1
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 1-3

kétballáb 2011.08.04. 20:16:43

ZTE – Honvéd 2:1
Vasas – Haladás 0:0
Pápa – Kaposvár 2:1
Siófok – Győr 0:1
Videoton – DVTK 3:1
Ferencváros – Pécs 3:0
Újpest – Paks 1:1
Kecskemét - Debrecen 1:1

Automata Hari 2011.08.04. 20:42:55

ZTE – Honvéd 1:0
Vasas – Haladás 1:0
Pápa – Kaposvár 1:1
Siófok – Győr 0:2
Videoton – DVTK 2:2
Ferencváros – Pécs 3:0
Újpest – Paks 2:1
Kecskemét - Debrecen 0:1

teddypicker 2011.08.04. 20:57:20

ZTE – Honvéd 1-1
Vasas – Haladás 1-2
Pápa – Kaposvár 1-1
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 2-1
Ferencváros – Pécs 2-1
Újpest – Paks 1-0
Kecskemét - Debrecen 2-2

VGL 2011.08.04. 20:59:50

ZTE – Honvéd 2-1
Megindul a szekér.
Vasas – Haladás 0-0
Ők is elkezdik.
Pápa – Kaposvár 3-1
Most még mennek a hazaiak.
Siófok – Győr 1-1
Idegenben jó az iksz is.
Videoton – DVTK 3-0
Seydi biztosan nem lő gólt, a többit meg meglátjuk.
Ferencváros – Pécs 1-0
A hazaiak erre vártak.
Újpest – Paks 2-2
Fáradt vendégek.
Kecskemét - Debrecen

setzer 2011.08.04. 21:12:57

ZTE – Honvéd 3:1
Vasas – Haladás 1:3
Pápa – Kaposvár 3:1
Siófok – Győr 1:3
Videoton – DVTK 3:1
Ferencváros – Pécs 3:1
Újpest – Paks 1:3
Kecskemét - Debrecen 3:1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.08.04. 21:45:32

ZTE – Honvéd 3-0

Vasas – Haladás 0-1

Pápa – Kaposvár 2-1

Siófok – Győr 2-0

Videoton – DVTK 2-1

Ferencváros – Pécs 1-0

Újpest – Paks 1-1

Kecskemét - Debrecen 2-0

Cicaprocc 2011.08.04. 21:59:39

ZTE – Honvéd 2-2
Vasas – Haladás 0-1
Pápa – Kaposvár 1-2
Siófok – Győr 2-1
Videoton – DVTK 3-2
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 2-0
Kecskemét - Debrecen 2-3

dr. Wilbur Swain 2011.08.04. 22:46:25

ZTE – Honvéd 2-2
Vasas – Haladás 1-3
Pápa – Kaposvár 2-3
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 3-1
Ferencváros – Pécs 2-1
Újpest – Paks 5-0
Kecskemét - Debrecen 2-2

Piazza Parenzo 2011.08.04. 22:56:50

ZTE – Honvéd 1-1
Sörétessel a szuronyos ellen.

Vasas – Haladás 0-0
A Haladás főleg idegenben gyenge, a Vasas meg mindenhol.

Pápa – Kaposvár 1-1
A két városban közös, hogy mellettük katonai repülőtér van. A két csapatban meg az, hogy most kezdik a mélyrepülésüket.

Siófok – Győr 2-1
A vendégek - az optimális felkészülést segítendő - egy nappal korábban elutaznak a mérkőzés helyszínére, azonban elkövetik azt a rossz ómennek bizonyuló hibát, hogy a csapatot az egykori Rába SZOT üdülőben szállásolják el.

Videoton – DVTK 2-0
Spanyol védők szerződtetése az NBI-be a magyar futball újbóli felemelkedésének záloga. Játékstílusuk ismeretében a magyar csatároknak sokkal könnyebb dolguk lesz, amikor 2018-ban éppen a Spanyolok ellen játsszuk a VB-döntőt.

Ferencváros – Pécs 2-0
A pécsi munkásjárat lendületét megállítják az Üllői úti fák.

Újpest – Paks 1-2
A Paks EL-ellenfelét állítólag egy börtönről nevezték el. Mostani bajnoki ellenfelét még nem, de a "kapcsolatfelvétel" már megtörtént.

Kecskemét - Debrecen 1-1
Hol van már a tavalyi hó... A Debrecen már a Kabátot is kidobta.

slowmotion 2011.08.04. 23:30:08

idő nincs, de a tippelés kötelező avagy lemondok az amúgy esélytelen kommentversenyről erre a fordulóra. pedig most jött volna az eddigi eredmények alapján kalkukált kimenetel, no de majd legközelebb.

naszóval:
ZTE – Honvéd 1:2
haha

Vasas – Haladás 0:1
hahaha

Pápa – Kaposvár 0:3
hahahahaha - ez a slusszpoén

Siófok – Győr 0:1
hihi

Videoton – DVTK 3:1
hehe

Ferencváros – Pécs 1:0
muhaha

Újpest – Paks 1:0
elfogyott a nevethetnék

Kecskemét - Debrecen 1:1
itt meg már sírni szeretnék

Ond vezér 2011.08.04. 23:40:38

ZTE – Honvéd 2-0
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 2-0
Siófok – Győr 0-2
Videoton – DVTK 4-0
Ferencváros – Pécs 2-0
Újpest – Paks 1-0
Kecskemét - Debrecen 2-2

godot 2011.08.05. 00:18:26

ZTE – Honvéd 2-2
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 2-1
Siófok – Győr 0-0
Videoton – DVTK 2-1
Ferencváros – Pécs 2-0
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 1-2

Koori 2011.08.05. 00:47:53

ZTE – Honvéd 1-1
Vasas – Haladás 1-3
Pápa – Kaposvár 2-4
Siófok – Győr 0-2
Videoton – DVTK 2-2
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 1-3

Stefan Derrick 2011.08.05. 00:50:52

ZTE – Honvéd 1-1
Vasas – Haladás 2-1
Pápa – Kaposvár 1-2
Siófok – Győr 1-3
Videoton – DVTK 2-2
Ferencváros – Pécs 2-1
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 1-3

Robespierre89 2011.08.05. 07:37:18

ZTE – Honvéd 2-1

Vasas – Haladás 3-0

Pápa – Kaposvár 2-3

Siófok – Győr 0-2

Videoton – DVTK 2-2

Ferencváros – Pécs 1-0

Újpest – Paks 1-1

Kecskemét - Debrecen 2-2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.05. 08:56:20

E-mailen érkezett tippsorok:

mt85:
ZTE - Honvéd 2-0
Vasas - Haladás 1-1
Pápa - Kaposvár 1-1
Siófok - Győr 1-2
Videoton - DVTK 2-1
FTC - Pécs 3-1
Újpest - Paks 1-1
Kecskemét - DVSC 3-1

Kifli007:
ZTE-Honvéd 1-1
Vasas-Haladás 1-2
Pápa-Kaposvár 1-1
Siófok-Győr 0-1
Videoton-DVTK 2-1
FTC-Pécs 1-0
Újpest-Paks 1-2
Kecskemét-DVSC 1-2

Kovács István Géza:
ZTE - Honvéd 2-1
Vasas - Haladás 1-0
Siófok - Győr 1-1
Pápa - Kaposvár 2-0
Videoton - DVTK 3-1
FTC - Pécs 2-1
Újpest - Paks 1-0
Kecskemét - DVSC 1-3

DGab:
ZTE – Honvéd 1:2

Vasas – Haladás 2:0

Pápa – Kaposvár 2:3

Siófok – Győr 0:1

Videoton – DVTK 2:2

Ferencváros – Pécs 1:0

Újpest – Paks 1:1

Kecskemét - Debrecen 1:3

979122 2011.08.05. 09:08:47

ZTE – Honvéd 1-1

Vasas – Haladás 0-1

Pápa – Kaposvár 2-1

Siófok – Győr 1-3

Videoton – DVTK 2-0

Ferencváros – Pécs 2-0

Újpest – Paks 0-1

Kecskemét - Debrecen 0-3

1116001 2011.08.05. 09:28:49

ZTE – Honvéd 1-2
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 2-1
Siófok – Győr 0-2
Videoton – DVTK 2-2
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 0-0
Kecskemét - Debrecen 1-3

sirsteve 2011.08.05. 09:35:21

ZTE – Honvéd 3-1
Mintha a nagy vadász a múlt héten összevonta volna a szemöldökét.

Vasas – Haladás 3-0
A Hali azért nem a Roma.

Pápa – Kaposvár 1-1

Siófok – Győr 3-0
Tavaly ősszel az előző edző alatt is alakult az ETO stílusa, hasonlóképpen, mint most. Így hasonló eredményeket sejtek.

Videoton – DVTK 3-0
A játékvezetők az elmúlt két hétben mindent megtettek, hogy a Vidinek legyen esélye ezen a meccsen.

Ferencváros – Pécs 5-2
Lassan hat a Pruki-kávé.

Újpest – Paks 3-0
Most vagy soha. A Skóciából véres fejjel hazatérő paksiak ellen nyernie kell az Újpestnek, hogy Gézuka kispadot cserélhessen Sanyibával télen.

Kecskemét - Debrecen 4-4
Vasárnapi (gól)zápor. Meg mert egyik tv sem közvetíti.

Dide_ 2011.08.05. 09:50:12

ZTE – Honvéd 2:1
Vasas – Haladás 1:1
Pápa – Kaposvár 2:2
Siófok – Győr 1:2
Videoton – DVTK 3:1
Ferencváros – Pécs 2:0
Újpest – Paks 4:1
Kecskemét - Debrecen 3:2

phm 2011.08.05. 09:53:15

ZTE – Honvéd 2-2
Vasas – Haladás 1-1
Pápa – Kaposvár 2-3
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 2-0
Ferencváros – Pécs 4-1
Újpest – Paks 0-1
Kecskemét - Debrecen 2-1

nuno 2011.08.05. 13:15:34

ZTE – Honvéd 1-0
Vasas – Haladás 0-0
Pápa – Kaposvár 2-2
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 4-1
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 1-1
Kecskemét - Debrecen 3-2

bmiky31 2011.08.05. 13:22:13

ZTE–Honvéd 2-0 Fegyverek órája
Vasas–Haladás 1-0 Acélmagnóliák
Pápa–Kaposvár 2-2 A jó pápa
Siófok–Győr 0-1 Üdvözlet a Balatonról
Videoton–DVTK 3-1 Igenis, Miniszterelnök úr!
Ferencváros–Pécs 2-0 Kémek a sasfészekben
Újpest–Paks 2-1 Atomcsapda
Kecskemét-Debrecen 3-3 Régi idők focija

vérfarkas 2011.08.05. 14:58:54

ZTE – Honvéd 2-1
Vasas – Haladás 1-0
Pápa – Kaposvár 2-1
Siófok – Győr 1-1
Videoton – DVTK 3-1
Ferencváros – Pécs 2-0
Újpest – Paks 2-0
Kecskemét - Debrecen 1-2

socawarrior 2011.08.05. 15:05:59

ZTE – Honvéd 2-2

Vasas – Haladás 0-3

Pápa – Kaposvár 2-0

Siófok – Győr 1-1

Videoton – DVTK 4-0

Ferencváros – Pécs 2-1

Újpest – Paks 1-1

Kecskemét - Debrecen 4-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.08.05. 15:21:22

ZTE – Honvéd 1-1

Vasas – Haladás 1-0

Pápa – Kaposvár 2-1

Siófok – Győr 1-2

Videoton – DVTK 3-1

Ferencváros – Pécs 3-0

Újpest – Paks 1-0

Kecskemét - Debrecen 3-2

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.08.05. 15:48:23

ZTE – Honvéd 1-0
Vasas – Haladás 0-2
Pápa – Kaposvár 2-2
Siófok – Győr 0-1
Videoton – DVTK 3-0
Ferencváros – Pécs 1-0
Újpest – Paks 1-2
Kecskemét - Debrecen 1-2

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2011.08.05. 16:16:56

ZTE – Honvéd 0:2
A pénteki fordulót követően szép lassan a vadászból lesz üldözött vad...

Vasas – Haladás 1:1
A Vasas idén nem túl acélos. Bár a Haladás aczélos ettől még nem lesz meg az idei első győzelem - egyik oldalon sem.

Pápa – Kaposvár 1:2
Remélem Vébert oktatják...

Siófok – Győr 0:1
Ji-Parana: Bumm.

Videoton – DVTK 2:1
Szerintem a Brandao gyerek szép lassan megmutatja, hogy a Vidi a B kategóriás menekültek mellett 1-2 egész értékes spílert is fogott a nyáron.

Ferencváros – Pécs 1:0
Minden csoda három napig tart. A pécsi is...

Újpest – Paks 2:0
Lázár megmutatja, hogy mit várhatunk tőle címeres mezben.

Kecskemét - Debrecen 2:1
A forduló meglepetése, kétségtelenül.

haboca 2011.08.05. 17:28:04

ZTE – Honvéd 2:2

Vasas – Haladás 1:3

Pápa – Kaposvár 1:0

Siófok – Győr 2:1

Videoton – DVTK 0:2

Ferencváros – Pécs 1:1

Újpest – Paks 1:2

Kecskemét - Debrecen 0:3

VGL 2011.08.05. 18:07:32

@Zigi: Bocsánat a mulasztásért, köszönet a felhívásért.

Kecskemét - DVSC 2-2
Dosso-t eladták, így kisebb a valószínűsége a megakadó támadásoknak.

slowmotion 2011.08.05. 19:39:30

na, asszem jövő héten nzerni fog a Zete - persze utána majd kikap jól...

Artie 2011.08.05. 20:16:53

@slowmotion: Miért, ki lesz az új edző, tudsz valamit?:)

sirsteve 2011.08.05. 20:27:19

@Artie: Mezey doktor éppen szabad, ha jól emlékszem.

Artie 2011.08.05. 21:03:38

@sirsteve: Gondolod, tudná az UEFA nélkülözni az ő zsenialitását?

Zigi 2011.08.05. 22:04:11

@sirsteve:@Artie: Urbán Flóri mostanában mit csinál?:)

Futó Lada 2011.08.05. 22:28:41

A ZTE-nél nincs kapkodástavaly is így kezdték majdnem. Ha mégis megy a fővadász, akkor Bozsik visszajön, és újra térdre kényszerítik a MU-t. :)

housemd 2011.08.05. 23:16:20

@Futó Lada: @slowmotion: valaki nekem úgy értelmezte a zetét (és logikus magyarázat) hogy csank "erőnléti jellegű" edzéseket tart nekik egészen a rajtig. így az aranylábúak ilyenkor rápihennek...

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.08.05. 23:19:58

Remélem, még érvényes a tippem:

ZTE – Honvéd Erről már lemaradtam, btw kizárt, hogy eltaláltam volna

Vasas – Haladás 0-2

Pápa – Kaposvár 1-2

Siófok – Győr 1-4

Videoton – DVTK 3-2

Ferencváros – Pécs 2-1

Újpest – Paks 2-2

Kecskemét - Debrecen 2-1

Artie 2011.08.05. 23:43:07

@Zigi: Mivel "akutálisan" nem kell tévészékházat rohamozni, szerintem már a Dorozsma-Zalaegerszeg vonatmenetrendet tanulmányozza.:)

fran7 2011.08.06. 13:38:18

Vasas – Haladás 1-0

Pápa – Kaposvár 1-2

Siófok – Győr 1-2

Videoton – DVTK 4-2

Ferencváros – Pécs 1-0

Újpest – Paks 1-1

Kecskemét - Debrecen 3-4

slowmotion 2011.08.06. 21:43:16

@Futó Lada: de tavaly a negyedik meccsen már nem volt bukta. plusz ugye tavaly még volt nemzetközi kupa is (igaz, nem tartott sokáig), most meg még az sem

@Artie: teljesen mindegy, ki lesz (majd) az új edző. a bohócliga első alaptétele kimondja, hogy az új edző győzelemmel mutatkozik be, míg a bohócliga második alaptétele azt mondja ki, hogy a második meccsen ki is kapnak

housemd 2011.08.07. 19:05:11

megvertük a fradit.. prukistul...ez majdnem olyan jó, mintha a Kaposvárt vertük volna...:)

Artie 2011.08.08. 09:17:06

14 pontot kapartam össze? Hát mi van velem?

Excelt akarok! Ilyen kezdésem még sosem volt, mint most!

christvhu 2011.08.08. 11:26:29

@Artie: erdekes nekem mar nem is hianyzik annyira)))

slowmotion 2011.08.08. 11:51:59

@housemd: raktározzátok el ezt az érzést, minket nem kaptok el idén :)

Artie 2011.08.08. 12:41:04

@christvhu: Ha gondolod, leszek én a megmondóember...:P

housemd 2011.08.08. 13:24:13

@slowmotion: :) amíg kitart a mázlink....addig bármi lehet...

egyébként meg: most kivételesen én is ránéznék az excelre...

Artie 2011.08.08. 13:38:27

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/leo-beenhakker-menesztene-meszoly-gezat-2089723

Nos, az öreg hollandus helyében én becsomagolnám a fapapucsot, itthagynám a tulipánhagymákat, és egy középsőujjmutatás kíséretében távoznék a bánatba.

Mi az, hogy ő a sportigazgató, de lehet, hogy majd mégsem ő lesz, így leszarjuk a véleményét? Ilyen van?

snowblind 2011.08.08. 13:39:31

@housemd: Nem csodálom, számításaim szerint vezetsz. :)

snowblind 2011.08.08. 13:43:55

@Artie: Ilyen van?

Magyarországon? Viccelsz? Pont ilyen ne lenne?

Artie 2011.08.08. 13:57:36

@snowblind: Ó. Én kérek elnézést, igazad van.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.08. 14:07:42

Ezt is nevezzük be a heti szürreálba:
www.pepsifoci.hu/vasas/node/96663

Egy megpattanó felszabadító rúgás miatt esett ki a Vasas a kupából, amit a hibás sportorvosi miatt kimaradó kapust helyettesítő mezőnyjátékos nem tudott hárítani.

Persze, Tóth András mester személye alapján az igazi csoda az, hogy nem állították ki a fél csapatot.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.08. 14:10:16

@Black Lotus: Vasas tarcsi, elnézést, mielőtt valaki szívbajt kapna.

housemd 2011.08.08. 15:22:05

@snowblind: ezt el sem merem hinni....

Zigi 2011.08.09. 13:32:31

Ide is beteszem, a biztonság kedvéért. Tehát excel-tábla a 4. forduló után:

proba555.hostoi.com/uploadscript/download.php?file=a73d284b621ab265208aacb1ed8e9c91

Futó Lada 2011.08.09. 23:56:24

@Black Lotus: Nekem az hogy "Vasas tarcsi" már eleve szürreál...tehát hogy ebből a Vasasból van még egy "light" kiadás is ???
süti beállítások módosítása